View Full Version : μπορεις να την βρεις!!!!!!!!!
suerrider
02/02/2016, 03:22
Πάνε δυο χρόνια που μου κλέψανε το μωράκι μου.
Το πήρανε φρεσκοβαμμένο με full service και καινούρια λάστιχα!
Το yamaha R1 2008 λευκό κόκκινο.
Μετα από αρκετές άδοξες βόλτες στα συνεργεία επικεντροθικα στο car.gr.
Κρατούσα ακόμα και σημειώσεις από μηχανές και ανταλακτικα γκουγκλαροντας και αριθμούς τηλεφώνων.
Ηδα μια που απλα μου φανηκε καπως υποπτη αλλα δεν ηταν αυτη. Αρχισα να απογοητευομε.... υπηρχε αλλη μια που δεν ηθελα να παρω τηλεφωνω για να δω πως θα παει. Διαπιστώνω οτι πουλάει και ανταλακτικα απο διαφορα μοντελα. Σε καποια φαση τον χανω για λιγο καιρο και μου εμφανιζεται με νεες φοτος απο το R1. Τοτε ακουστηκε το μωρο να κλεει.
Τον περνω τηλ και κληνουμε ραντεβου βραδι καπος απομερα. Έρχονται δικαβαλο με το r1 δυο τύποι ξένοι μιλώντας καλά ελληνικά.
Με το φως του κινητού αναγνωρίζω το κουστούμι και κάποιες αλεσ λεπτομέρειες ομως ελιπαν καποια μαμα πραματα απο επανω οπως προστινες μπουκαλες χρυσες αντι για μαυρες και εξατμισεις αφτερμαρκετ.
Τους λεω οτι θα το σκευτω γιατι ηθελα να ειναι οπως το βγαζει η Yamaha.
Δεν υπαρχει προβλημα να το κανουμε μαμα μου απαντανε και οτι εχουνε καποιο χωρο και ανταλακτικα.
Παω στο αστ.τμημα κατεφθειαν! μου λενε πως πρεπει να κλισω αλο ενα ραντεβου να με πανε στο χωρο τους και επειτα να ερθουν να τους τσακοσουμε στα πρασα.
Και ετσι εγινε! Μετα απο τρεις μερες περνω τηλ για το δευτερο ραντεβου. Ερχεται ο τυπας με ενα παπακι με περνει και με παει σε ενα κεντρικο συνεργειο οπου μου διχνει τα ανταλακτικα και πραγματι ηταν τα δικα μου! Το μωρο παρκαρισμενο απ εξω εκλεγε.
Παω να παρω το καφεδακι μου(τηλ στους αστυνομους) οσο θα εκανε τα μαστοριλικια ο τυπας.
Η μηχανη κατασχεθικε θα περασει εδε και θα γινει δικαστηριο σε 3-4 μηνες . Δεν νομιζω το πλαισιο να ηταν το δικο μου. εχω καποιες πιθανοτητες για τον κινητηρα. Η μηχανη αγοραστηκε απο τον τελευτεο ιδιοκτητη 1 μηνα αφοτου μου κλεψανε την δικια μου.
πουλαει δυο ακομα καθαρα προς 3,500 ευρω το ενα wrf450 07 & ktm 450 sx-f 07 και απο διαφορα μοντελα ανταλακτικα !
Και πως κατάλαβες οτι τα ανταλλακτικά ηταν δικά σου και όχι δικά μου ας πούμε;Και κυρίως,κατά που είναι αυτή η αποθήκη-κέντρο στέγασης γραμμάτων και τεχνών; :confused:
spyrakos35
02/02/2016, 05:50
Δλδ αν καταλαβα, κλεβουν τρια τεσσερα ιδια μηχανακια και κανουν αλλαξοκωλιες σε πλαισια, κινητηρες και περιφερειακα;
GiorgosLa
02/02/2016, 06:04
Κρατούσα ακόμα και σημειώσεις από μηχανές και ανταλακτικα γκουγκλαροντας και αριθμούς τηλεφώνων.
Ηδα μια που απλα μου φανηκε καπως υποπτη αλλα δεν ηταν αυτη. Αρχισα να απογοητευομε.... υπηρχε αλλη μια που δεν ηθελα να παρω τηλεφωνω για να δω πως θα παει. Διαπιστώνω οτι πουλάει και ανταλακτικα απο διαφορα μοντελα. Σε καποια φαση τον χανω για λιγο καιρο και μου εμφανιζεται με νεες φοτος απο το R1. Τοτε ακουστηκε το μωρο να κλεει.
Τον περνω τηλ και κληνουμε ραντεβου βραδι καπος απομερα. Έρχονται δικαβαλο με το r1 δυο τύποι ξένοι μιλώντας καλά ελληνικά.
Με το φως του κινητού αναγνωρίζω το κουστούμι και κάποιες αλεσ λεπτομέρειες ομως ελιπαν καποια μαμα πραματα απο επανω οπως προστινες μπουκαλες χρυσες αντι για μαυρες και εξατμισεις αφτερμαρκετ.
Δεν υπαρχει προβλημα να το κανουμε μαμα μου απαντανε και οτι εχουνε καποιο χωρο και ανταλακτικα.
Παω στο αστ.τμημα κατεφθειαν! μου λενε πως πρεπει να κλισω αλο ενα ραντεβου να με πανε στο χωρο τους και επειτα να ερθουν να τους τσακοσουμε στα πρασα.
Και ετσι εγινε! Μετα απο τρεις μερες περνω τηλ για το δευτερο ραντεβου. Ερχεται ο τυπας με ενα παπακι με περνει και με παει σε ενα κεντρικο συνεργειο οπου μου διχνει τα ανταλακτικα και πραγματι ηταν τα δικα μου! Το μωρο παρκαρισμενο απ εξω εκλεγε.
Παω να παρω το καφεδακι μου(τηλ στους αστυνομους) οσο θα εκανε τα μαστοριλικια ο τυπας.
Η μηχανη κατασχεθικε θα περασει εδε και θα γινει δικαστηριο σε 3-4 μηνες . Δεν νομιζω το πλαισιο να ηταν το δικο μου. εχω καποιες πιθανοτητες για τον κινητηρα. Η μηχανη αγοραστηκε απο τον τελευτεο ιδιοκτητη 1 μηνα αφοτου μου κλεψανε την δικια μου.
πουλαει δυο ακομα καθαρα προς 3,500 ευρω το ενα wrf450 07 & ktm 450 sx-f 07 και απο διαφορα μοντελα ανταλακτικα !
Το συνεργείο είναι αμέτοχο σε όλα αυτά?
suerrider
02/02/2016, 06:44
Δλδ αν καταλαβα, κλεβουν τρια τεσσερα ιδια μηχανακια και κανουν αλλαξοκωλιες σε πλαισια, κινητηρες και περιφερειακα;
ετσι ακριβως!!! ο λογος που το κανουν ειναι για να το παραποιήσουν εμφανισιακά ώστε να μην έχουν πρόβλημα στην πώληση της
suerrider
02/02/2016, 06:52
Το συνεργείο είναι αμέτοχο σε όλα αυτά?
ναι το συνεργειο ειναι αμετοχο.... η πλακα ειναι οτι στο συκεκριμενο ειχα παει να δω ενα μουτρο μεταχειρισμενο το οποιο ειχε σπασμενες βασης και δεν το πηρα
SHOOTER045
02/02/2016, 07:02
Με χαρτιά θα το έπαιρνες η χωρίς?
suerrider
02/02/2016, 07:11
Με χαρτιά θα το έπαιρνες η χωρίς?
με χαρτια υπαρχει αδεια στο ονομα του αλουνου
SHOOTER045
02/02/2016, 07:20
Δηλαδή μιλάμε για{χτυπημένα} νούμερα, για κανονική άδεια απο τρακαρισμένο κτλπ που έβαλαν επάνω το μοτέρ σου κτλπ.
Η για δυο (η και παραπάνω) μηχανάκια που μπορεί να κυκλοφορανε με τον ίδιο άρ πλαισίου αλλά αλλη πινακίδα ανα την Ελλάδα?
με χαρτια υπαρχει αδεια στο ονομα του αλουνου
Πως γίνεται αυτο;
Πρέπει να υπάρχει και ένα μηχανακι που δεν είναι κλεμμένο.
Εκτος και αν εχουν τρόπο και βγαζουν πλαστα χαρτια.
suerrider
02/02/2016, 07:33
αγοραζουνε ενα τρακαρισμενο η μια σκετη αδεια με το πλαισιο πετανε πανω τα πραγαματα ολα απο το κλεμενο το αλαζουν εμφανισιακα και το πουλανε σαν δικο τους. το πλαισιο σου μετα το πανε για ανακυκλωση μεταλου
spyrakos35
02/02/2016, 07:34
αγοραζουνε ενα τρακαρισμενο η μια σκετη αδεια με το πλαισιο πετανε πανω τα πραγαματα ολα απο το κλεμενο το αλαζουν εμφανισιακα και το πουλανε σαν δικο τους. το πλαισιο σου μετα το πανε για ανακυκλωση μεταλου
Επομενως αρ κινητηρα θα μπορουσες να βρεις
SHOOTER045
02/02/2016, 07:36
Πως γίνεται αυτο;
Πρέπει να υπάρχει και ένα μηχανακι που δεν είναι κλεμμένο.
Εκτος και αν εχουν τρόπο και βγαζουν πλαστα χαρτια.
Αληθινό συμβάν
Ενα μηχανάκι νόμιμο το οποίο έχει άδεια και πινακίδα.
Και ο ιδιοκτήτης ειτε εχει γνώση είτε όχι (βρέθηκαν και οι δυο περιπτώσεις)
Στην μια ηταν φίλος-συνεργατης στην άλλη ήταν ένας άσχετος απο άλλο μέρος τής Ελλάδας με το{σωστο}
Χρώμα .
Η {καθαρή }άδεια δηλώθηκε χαμένη και βγήκε νέα με ίδιο αρ πλαισίου-μοτερ.
Πινακίδα φτιάχτηκε μαμουνιαρικη και πουλήθηκε κανονικά.
Σε έλεγχο βρέθηκαν 2 ίδια μηχανάκια, ιδιο χρώμα κτλπ σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας.
Στην δεύτερη περίπτωση αφου σήκωσαν το μηχανάκι μετά μέσω αγγελιων βρήκαν ίδιο μηχανάκι σε αλλη περιοχή και άγνωστο πώς ενω δεν αγόρασαν την μότο είχαν πάρει τα στοιχεία τής.
Μετά εκαναν οτι παραπάνω.
Δυστυχώς ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν να κοιτάνε αρ πλαισίου μοτέρ ΣΩΣΤΑ
τα ΚΤΕΟ επίσης και απο την αλλη δεν ενημερώνεται η αστυνομία σε περίπτωση ανεύρεσης κάποιου {υπόπτου} οχήματος
SHOOTER045
02/02/2016, 07:38
Επομενως αρ κινητηρα θα μπορουσες να βρεις
Και τα{χτυπημένα} νούμερα βρίσκονται, όσο καλά και να είναι
suerrider
02/02/2016, 07:38
Δηλαδή μιλάμε για{χτυπημένα} νούμερα, για κανονική άδεια απο τρακαρισμένο κτλπ που έβαλαν επάνω το μοτέρ σου κτλπ.
Η για δυο (η και παραπάνω) μηχανάκια που μπορεί να κυκλοφορανε με τον ίδιο άρ πλαισίου αλλά αλλη πινακίδα ανα την Ελλάδα?
το πρωτο! κανανε τραμπα τα πραγματα σε αλο πλαισιο
SHOOTER045
02/02/2016, 07:43
το πρωτο! κανανε τραμπα τα πραγματα σε αλο πλαισιο
Ναι
Αλλά άλλο τα {χτυπημένα } νούμερα σε πλαίσιο.
Άλλο η αγορά άδειας και και πλαισίου απο τρακαρισμένο και ή τοποθέτηση Κλεμμενων εξαρτημάτων επάνω.
Το αποτέλεσμα είναι περίπου το ίδιο .
Ενα μαμουνιαρικο μηχανάκι.
suerrider
02/02/2016, 07:46
εγω στο αριθμο κινητηρα πονταρω τωρα.... εχω μονο τα 5 πρωτα νουμερα τα οποια ειναι ηδια
suerrider
02/02/2016, 07:49
οχι δεν ειναι χτυπιμενα θα εκανε πολυ μπαμ μιας και το r1 εχει τον αριθμο πλαισιου χτιπιμενο με λειζερ βαθια και λεπτα
SHOOTER045
02/02/2016, 07:55
εγω στο αριθμο κινητηρα πονταρω τωρα.... εχω μονο τα 5 πρωτα νουμερα τα οποια ειναι ηδια
Δηλαδή τα υπόλοιπα είναι διαφορετικά?
Σε ίδιου τύπου μηχανάκι αλλά και αυτοκίνητα
Δύναται οι αριθμοί αυτοί να είναι παραπλήσιοι .
Αν υπάρχει κατι τέτοιο, τότε το μηχανάκι (λογικά) θα το ψάξουν στα εργαστήρια της αστυνομίας, ίσως και γι αυτό να αργήσει η απόδοση.
Και λέω εγώ τώρα.
Αν δεν είναι δικά σου ούτε πλαίσιο ούτε μοτέρ, αλλά μόνο το κοστούμι, περιμένεις να πουν που πουλήθηκαν τα υπόλοιπα?
Το 99% των χρηστών δηλώνουν οτι πήραν την πρέζα απο έναν άγνωστο κάπου εκεί.
Το σύστημα είναι δαιδαλώδες μακάρι να είναι το δικό σου και να το πάρεις
SHOOTER045
02/02/2016, 07:56
οχι δεν ειναι χτυπιμενα θα εκανε πολυ μπαμ μιας και το r1 εχει τον αριθμο πλαισιου χτιπιμενο με λειζερ βαθια και λεπτα
Καλά μην παίρνεις και όρκο
suerrider
02/02/2016, 08:10
τι να πω μακαρι να εχουν χτιπισει τιποτα νουμερα μπας και το παρω... για αυτο θα κανει 3-4 μηνεσ για να περασει τον ελενχο.. με αναζητηση βρηκα πλαισιο και αδεια μονο 500 ευρω!!
SHOOTER045
02/02/2016, 08:14
Καλη συνέχεια
suerrider
02/02/2016, 08:18
Καλη συνέχεια
:beer:
Eχουν ξεσκιστει στις κλοπες τα μ@##$$
Καλα ξεμπερδεματα και μπραβο σου για την προσπαθεια.
suerrider
02/02/2016, 08:43
ευχαριστω πολυ
μακαρι να βγαλεις ακρη φιλε,καλη συνεχεια.
devil's animal
02/02/2016, 09:28
πλεον το πιο ευκολο πραγμα ειναι να πουλησεις σκετη αδεια στο car.gr...
και ειδικα απο μηχανακι που ειναι εμπορευσιμο...απο v-strom μεχρι ολα τα ss, ktm, κλπ...
αν δε, εχεις και τον σκελετο ανεπαφο και εννοειται συναδει με την αδεια, το "πακετακι" φευγει πολυ πιο ευκολα...
μακαρι να βρεις το δικιο σου αδερφε και να παρεις πισω οτι μπορεις...
:wave2:
GiorgosLa
02/02/2016, 10:57
Πάντως αν μου έλεγε κάποιος να διαλέξω, η "ότι απέμεινε" απ το μηχανάκι, η να τους δω κρεμασμένους σε μεσιανό κατάρτι, θα προτιμούσα το δεύτερο. Και ας μην έπαιρνα ούτε μανέτα. Τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι τώρα. Αν την πατούσα εγώ, μπορεί να διάλεγα την μανέτα. Δεν ξέρω. Απλά χαλιέμαι μόνο που το σκέφτομαι.
Πρώτα πρώτα εύχομαι να πάνε όλα καλά και να δικαιωθείς.
Επίσης να σε παρακαλέσω, μια και είδα ότι γράφτηκες σήμερα, άσχετα από το τι θα γίνει και όποτε γίνει, να μας ενημερώσεις. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα ήθελα πολύ να μάθω την κατάληξη. :)
suerrider
02/02/2016, 11:30
πλεον το πιο ευκολο πραγμα ειναι να πουλησεις σκετη αδεια στο car.gr...
και ειδικα απο μηχανακι που ειναι εμπορευσιμο...απο v-strom μεχρι ολα τα ss, ktm, κλπ...
αν δε, εχεις και τον σκελετο ανεπαφο και εννοειται συναδει με την αδεια, το "πακετακι" φευγει πολυ πιο ευκολα...
μακαρι να βρεις το δικιο σου αδερφε και να παρεις πισω οτι μπορεις...
:wave2:
συμφωνω.... το car εχει μαζεψει ολη την αλητεια και την απατεωνιά ισως θα επρεπε να ενημερωνη τους χρηστες καταληλα και για κλοπες
suerrider
02/02/2016, 11:35
Πάντως αν μου έλεγε κάποιος να διαλέξω, η "ότι απέμεινε" απ το μηχανάκι, η να τους δω κρεμασμένους σε μεσιανό κατάρτι, θα προτιμούσα το δεύτερο. Και ας μην έπαιρνα ούτε μανέτα. Τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι τώρα. Αν την πατούσα εγώ, μπορεί να διάλεγα την μανέτα. Δεν ξέρω. Απλά χαλιέμαι μόνο που το σκέφτομαι.
φιλε ο τυπος εχει τρεισ μηχανες και ενα παπακι ενω εγω τιποτα.. μαζευω λεφτα να παρω ενα αξιοπρεπες σκουτερ γιατι που λεφτα παλι για μοτοσυκλετα
suerrider
02/02/2016, 11:54
Πρώτα πρώτα εύχομαι να πάνε όλα καλά και να δικαιωθείς.
Επίσης να σε παρακαλέσω, μια και είδα ότι γράφτηκες σήμερα, άσχετα από το τι θα γίνει και όποτε γίνει, να μας ενημερώσεις. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα ήθελα πολύ να μάθω την κατάληξη. :)
ενοειτε οτι θα ενημερωσω. θα σας αποδηξω οτι δεν ειμαι κανενασ τρελος που χρεωνει το κοσμο αδηκα !!
συμφωνω με τα χιλια!!
μπιστολιασμα!!θελουν τα καρθαματα!!:a016:
το συνεργειο παιζει να το μαθουμε να μην πλησιασουμε ;;;;; εστω περιοχη...
suerrider
02/02/2016, 13:04
να τελειοσει πρωτα το ολο σκηνικο και θα ενημερωσω. γενικα εχω να σας συμβουλεψω κριβετε τα μηχανακια σας απο συνεργεια και μαγαζια και μην δινετε πραγματικη διεφθινση ετσι και σασ το βαλουν στο ματι τελος
Με κάποιο τρόπο μας λες πως την πάτησες άθελά σου από συνεργείο;
zannisvel
02/02/2016, 13:18
Αν το σκεφτεις στο μηχανικο αφηνεις τα κλειδια, με το μπλικι μπλικι του συναγερμου, το κλειδι για disc lock, του δινεις και το ΑΦΜ με τη διευθυνση σου.
Ενα μαλ@κισμενο που δουλευει εκει, αν του γυαλισει μπορει να στη κανει τη ζημια...
maim2004
02/02/2016, 13:26
Εγω πάντως μονο κλειδι μηχανής αφήνω στο συνεργείο. Κλειδι μπαγκαζιέρας,disclock και button γκαράζ είναι σε άλλη αρμαθεία για να μπορώ να τα χωρίζω αμα αφήνω το μοτόρι συνεργείο γιατι o φιλος zannisvel έχει παρα πολύ δίκιο. Μπορεί ο μάστορας να είναι ΟΚ αλλα όλοι οι μπακαλόγατοι που είναι μέσα you dont know.
suerrider
02/02/2016, 13:30
Με κάποιο τρόπο μας λες πως την πάτησες άθελά σου από συνεργείο;
θα μπορουσε να ειναι και απο συνεργειο αφου μου το πηρανε μετα απο μαζεματα που του εκανα
suerrider
02/02/2016, 13:34
ετσι ειναι οι μπακαλαγοτοι κανουνε την δουλεια χωρης να αποκλειω τους ιδιοκτητες των συνεργειων και αυτοι στο κολπο ειναι απλα δεν ανακατεβονται πολυ για να μην διακηνδινεψουν την επιχειριση τουσ ενω οι μπακαλογατοι δεν εχουν χασουν και τιποτα πανε για το μεροκαματο
Σε κολλητο φιλο με R1 με συναγερμο, λουκετο (κουλουρα), disc lock, παρκαρισμενο σε κλειστο γκαραζ,
του το φαγανε 5 μερες μετα απο σερβις......που ειχε αφησει τα παντα στο συνεργειο...
Απλα το αναφερω....διχως σχολιασμο.
Κλεφτες θα γινουμε;
τι ναι ειπες.....τωρα μου το λες ΡΕ!!!!
GIGEORGE
02/02/2016, 14:24
μπραβο σου ρε φιλε που δεν εγκατελειψες και το πηγες μεχρι τελους
Pan (dvs)
02/02/2016, 14:33
Δηλαδη αν σου πει Αμπελοκηποι ,ας πουμε,δεν θα πας σε κανενα απο τα 30-40 συνεργεια της περιοχης?
Ασε που το συνεργειο μπορει να μην εχει καμμια αναμειξη με την ιστορια και μπορει να παει αλλου η δουλεια.
SHOOTER045
02/02/2016, 14:41
να τελειοσει πρωτα το ολο σκηνικο και θα ενημερωσω. γενικα εχω να σας συμβουλεψω κριβετε τα μηχανακια σας απο συνεργεια και μαγαζια και μην δινετε πραγματικη διεφθινση ετσι και σασ το βαλουν στο ματι τελος
Τα εξουσιοδοτημένα κσι οι αντιπροσωπειες ξέρουν ποιο μηχανάκι τι χρώμα και που πουλήθηκε.
Και η αστυνομία επίσης
Δηλαδη αν σου πει Αμπελοκηποι ,ας πουμε,δεν θα πας σε κανενα απο τα 30-40 συνεργεια της περιοχης?
Ασε που το συνεργειο μπορει να μην εχει καμμια αναμειξη με την ιστορια και μπορει να παει αλλου η δουλεια.
Ναι δεν θα παω σε κανένα....
ρε παιδια δεν εχετε συγκεκριμενο συνεργειο?? οπου να ναι πατε??
Ναι δεν θα παω σε κανένα....
Μάλιστα ΟΚ...
αρα τον ξερεις και τον εμπιστευεσαι...
αρα τον ξερεις και τον εμπιστευεσαι...
Trust No one..:cool:
Τον Μάστορα ας πούμε ναι (αδελφός μου δεν ειναι),τους βοηθούς οχι .... αλλα το θέμα ειναι να μάθουμε την περιοχή ετσι ωστε να είμαστε ποιο υποψιασμένοι και εμείς αλλα και να ενημερώσουμε τυχόν φίλο που μένει στην περιοχή και παει την μοτο του,και δεν ξέρεις ισως τελικά να είναι το συνεργείο που εμπιστεύεσαι...
τουλαχιστον ξέρεις ποιοι μάλλον στην έκαναν την δουλειά...
πάντως μπράβο για την υπομονή και επιμονή σου. Μου θυμισες λιαμ νέλσον στην αρπαγή..... :P
Nostradamus
09/02/2016, 10:25
τουλαχιστον ξέρεις ποιοι μάλλον στην έκαναν την δουλειά...
πάντως μπράβο για την υπομονή και επιμονή σου. Μου θυμισες λιαμ νέλσον στην αρπαγή..... :P
νισον :D
suerrider
29/03/2016, 16:01
Αλαξτε μου το ψευδονημο liam-nison παρακαλώ:D
ακομα αναμονή μέχρι το δικαστήριό... οι μαγγες πουλανε μεμονομενα ανταλακτικα απο διαφορα μοντελα δεν το βαζουν κατω.. ... κοιταω και για τα φρεσκοκλεμενα αν τυχει κατι.
σκευτομουνα αν γοινετε με καποιον τροπο να βρω τον προιν ιδιοκτητη της να εβλεπα τι διαολο του πουλησε οπως ισχιριστικε ο τυπος που ειχε την μηχανη μου και να τον επερνα μαζι για μαρτιρα
αν μπορει να βοηθισει καπoιος να μου στιλει πμ
PortisHead
30/03/2016, 09:21
Λυσε μου μια απορια σε παρακαλω.
Πηγες τους αστυνομικους σε συνεργειο οπου "κοβουν" και "ραβουν"
κλεμμενες μοτοσυκλέτες και δεν τρέχει τίποτα ?
Ειναι όλοι στα σπιτια τους και στις δουλειες τους ?
Εχω χάσει κάτι ?
liam-nison
31/03/2016, 08:14
Λυσε μου μια απορια σε παρακαλω.
Πηγες τους αστυνομικους σε συνεργειο οπου "κοβουν" και "ραβουν"
κλεμμενες μοτοσυκλέτες και δεν τρέχει τίποτα ?
Ειναι όλοι στα σπιτια τους και στις δουλειες τους ?
Εχω χάσει κάτι ?
δεν μπορουν να κανουν ελενχο χωρης ενταλμα.........
πηγα εχθες εκανα μια συμπλοραματικη και μου ηπανε και τους αριθμους να εχουνε αλαξει λογικα θα την παρω πισω:)
η μηχανη ειναι ακομα εκει στο τμημα θα αργισει η ολη διαδικασια
Γ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
05/04/2016, 23:02
Κλησπέρα! Θέλω να επικοινωνήσω μαζί σου αλλά δεν με αφήνει να στείλω προσωπικόμυνημα σε σενα! Sos ! Αν μπορεις επικοινωνησε μαζι μου σε παρακαλω το συντομοτερο. στειλε μου μηνυμα .χρειαζομαι τη βοηθεια σου!!
liam-nison
24/05/2016, 04:27
Κλησπέρα! Θέλω να επικοινωνήσω μαζί σου αλλά δεν με αφήνει να στείλω προσωπικόμυνημα σε σενα! Sos ! Αν μπορεις επικοινωνησε μαζι μου σε παρακαλω το συντομοτερο. στειλε μου μηνυμα .χρειαζομαι τη βοηθεια σου!!
Τώρα είδα το μήνυμα σου Έχω αλλάξει προφίλ σου έστειλα πμ
maim2004
05/08/2016, 15:23
http://www.bikerspirit.net/main/brethike-mixanaki-poy-eixe-klapei-prin-25-xronia-apo-ton-peiraia/?erp_from=92362
Τελικά δεν είναι να χάνουμε την ελπίδα μας όσοι έχουμε χάσει μηχανή απο κλοπή!!!
liam-nison
01/02/2017, 14:07
ο ελενχος έγινε απο την αρμόδια υπηρεσία και διαπιστώθηκε οτι είχαν παραποιήσει τους αριθμούς και δεν φαίνονται καθόλου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αποδείξω οτι ειναι δικό μου και να περιμένω το δικαστήριο...
τουλάχιστον πλησιάζει η ημερομηνία;
η μοτό βρίσκεται σε κάνα τμήμα απέξω ή βρίσκεται σε χώρο της αστυνομίας; το λέω γιατι με τόση ακινησία αρκετά μέρη της θα θέλουν αλλαγή....
liam-nison
01/02/2017, 14:11
το ξερω πηγε στο ΟΔΗ ημερομηνία αγνωστη
με τόση γραφειοκρατία με πινακίδες ΦΙΛΠΑ θα το παραλάβεις
αν καποιος εχει χασει μοτο απο τις περιοχες Ζωγραφου,Παγρατι Ν.Κοσμο,Καισαριανη.
http://bestinsurance.gr/a1/?p=14066
αν καποιος εχει χασει μοτο απο τις περιοχες Ζωγραφου,Παγρατι Ν.Κοσμο,Καισαριανη.
http://bestinsurance.gr/a1/?p=14066
Αφού δεν έχει μείνει τίποτα ολόκληρο ούτε καν σκελετός με κάποια νούμερα.
Τι προβλέπεται ρε Δημητράκη εδώ, γάματα κατάσταση...
Στενοχώρια ξανά μανά μπορεί να μην πήγαινα καν!
SHOOTER045
24/02/2017, 07:08
Αφού δεν έχει μείνει τίποτα ολόκληρο ούτε καν σκελετός με κάποια νούμερα.
Τι προβλέπεται ρε Δημητράκη εδώ, γάματα κατάσταση...
Στενοχώρια ξανά μανά μπορεί να μην πήγαινα καν!
Όπως την περίπτωση ποιο πισω,που δεν ξέρω αν συμφέρει και αν όχι να πάνε για αναγνώριση.
Δηλαδή.
Αν πλησιάζει η αποζημίωση θα έλεγα να κάνουν τον κινέζο τα θύματα.
Γιατί και δεν θα αποζημιωθούν, και θα πάρουν ενα διαλυμένο μηχανάκι.
Με οτι αυτό συνεπάγεται (έξοδα επιδιόρθωσης)
Αν κατά τον έλεγχο απο την αστυνομία, προκύψουν στοιχεία (αρ πλαισίου η μοτέρ)
Που να συμπίπτουν με δηλωθεντα οχήματα κλοπής τότε δεν μπορεί να γίνει κάτι.
Θα ενημερωθούν οι ιδιοκτήτες,και απο εκεί και πέρα οτι είπα στην αρχή.
Αν δεν παίζει αποζημίωση απο κλοπή μέσω της ασφάλειας τοτε να πάνε οι παθόντες για αναγνώριση.
Έχουμε περίπτωση απο πέρυσι (στην πανελλήνια)
Οπου το θύμα αναγνώρισε πανω σε άλλο μηχανάκι, εξαρτήματα που είχε το δικο τού.
Το οποίο κατασχέθηκε μέχρι να εξακριβωθεί και είναι ακόμα σε ενα υπόστεγο.
Δυστυχώς η διαδικασία αναγνώρισης,και εκδίκασης μιας τέτοιας υπόθεσης αργει παρα πολύ.
Οπότε μονο όταν γίνει τελεσίδικη η απόφαση δίνεται πίσω στο θύμα το αντικείμενο.
lleonidas
11/04/2017, 15:46
Ίσως να ενδιαφέρει κάποιους... εντοπίστηκε αποθήκη με κλεμμένες μοτοσυκλέτες (http://bikeit.gr/articles/reportaz/11437-reportaz-2017-entopisthike-apothiki-me-klemmenes-motosykletes.html) στον Νέο Κόσμο.
gior-gos
11/04/2017, 16:23
Ίσως να ενδιαφέρει κάποιους... εντοπίστηκε αποθήκη με κλεμμένες μοτοσυκλέτες (http://bikeit.gr/articles/reportaz/11437-reportaz-2017-entopisthike-apothiki-me-klemmenes-motosykletes.html) στον Νέο Κόσμο.
Ειναι η ιδια περιπτωση με την παραπανω
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147974&page=5&p=2854091&viewfull=1#post2854091