PDA

View Full Version : Virago 250 με δίπλωμα α1

markosentropia
03/02/2016, 11:31
Καλησπέρα παιδια .. Όντας νέος στα μέρη θελω να ρωτησω κάποια πραγματα .. Βγάζω δίπλωμα α1 ειμαι 19 στα 20 .. Οδηγάω αυτοκίνητο αν και ειναι άσχετο και θεωρούσα ότι στα 20 μπορουσα να παω κατευθείαν στο α2 .. Εχω κολλησει θελω να παρω ένα virago 250 γιατι γουστάρω custom .. Και ετσι όπως το εχω φανταστεί μ εχει κολλησει .. Ας προσπεράσουμε ότι δεν θα με δικαιολογεί .. Απο θεμα ασφαλείας τι παίζει .. Άκουσα ότι θα μ βγάλουν αλλα δε περίπτωση ατυχήματος μαλλον δεν θα με πληρώσουν .. Τι παίζει με ολα αυτα .. Αξιζει το ρίσκο ; Να στε καλα εκ των προτέρων ..

Panos76
03/02/2016, 11:43
Το βιράγκο έχει 15,3kw από ότι είδα, ενώ το δίπλωμά σου Α1-Συμπλέκτης σε καλύπτει έως 11kw.

Πάρε ένα 125 άρι (http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/7234968/) να κάνεις τη δουλειά σου και μόλις περάσει ο καιρός, κάνεις την αναβάθμιση σε Α και είσαι κομπλέ.

markosentropia
03/02/2016, 16:36
που το βλεπουμε αυτο υπαρχει καποιο σαιτ ? με τις αδειες? επισης το γνωριζω οτι μαλλον δεν με δικαιολογει .. και για ενα χρονικο διαστημα δεν με πειραζει το θεμα ειναι με την ασφαλεια και τις πιθανες κυρωσεις!