PDA

View Full Version : Givi55 βαλιτσα..γκαντεμια...

zopas
06/02/2016, 17:21
Οσα φερνει η στιγμη..

Παρκαρα στο δρομο εξω απο σουπερ μαρκετ και ξεχασα να βαλω συνεγαρμο..βγαινω εξω μετα απο κανα 20σαλεπτο και τι βλεπω;; Η Βαλιτσα μου στην πισω πλευρα εντελως σπαραλιασμενη αλλα ευτυχως η μηχανη στη θεση της..προφανως καποιο φορτηγο μου την τσραπατσαρε σε λαθος χειρισμο..εννοειται παθαινω σοκ...κανεις δεν ακουσε δεν ειδε...

Σαββατο μεσημερι, κλεινουν τα παντα και παιρνω τηλεφωνο γνωστη αλυσσιδα μοτο αξεσουαρ κοντα στο σημειο συμβαντος.." την εχετε την 55αρα;".."ναι την εχουμε"..παω..

αρχισαμε.."α..συγγνωμη στο τηλεφωνο σας ειπα λαθος δεν εχουμε με τα διαφανη κρυσταλα αλλα με τα κοκκινα..".."οκ λεω"..τι να κανουμε; χωρις βαλιτσα;;..πληρωνω μια νεα μαχια 55αρα 208 ευρω...παω να την βαλω στην μηχανη μου δεν κουμπωνε στη βαση μου...ειναι δυνατον να στραβωσε και η βαση απο το στραπατσαρισμα;; ελεος..λεω...βλαστημαγα τον εαυτο μου που δεν την δοκιμασα πριν την πληρωσω...

Οκ λεω φερτε μια βαση..(αλλα 50 ευρω..)..απαντηση."ε..δεν εχουμε..πρεπει να περιμενετε 3 μερες και αυτο αν αφησουν οι αγροτες στα μπλοκα".." σοβαρα λεω;; Δηλαδη δεν ειχατε την υποχρεωση να εχετε και την βαση της σαν υπευθυνο μαγαζι;; τοτε γιατι την πληρωσα;;"..αντε βγαλε ακρη να συζητας..ερασιτεχνισμος και ζαμαν φου..

αποτελεσμα...και βαλιτσα πληρωσα χωρις να ειναι το μοντελο που θελω...και βαλιτσα δεν εχω που την εχω αμεσα αναγκη..και δεν ξερω αν θα ξεμπλεξω γιατι σκεφτομαι να ψαξω βαση αλλου αλλα αν κατι γινει και δεν ταιριαζει;; η να περιμενω 3μερο και ποτε οι αγροτες των καγιεν επιτρεψουν την κυκλοφορια των φορτηγων;;..μυλος...

αμα ερθει η γκατεμια αστα να πανε...( και 250 ευρω πανε...)...

taisteal
06/02/2016, 17:23
Γιατι δεν την αφηνες και να παρεις το αμαξι;
Λιγοτερος κοπος..
Και η βαλιτσα παραγγελια και οποτε ερχοταν

tzimidis
06/02/2016, 17:38
To s/m kameres den exei ????

spyrakos35
06/02/2016, 17:48
To s/m kameres den exei ????

Μα δε γουσταρουμε καμερες

nikma
06/02/2016, 18:52
Σακίδιο πλάτης. Φτηνό, μοντέρνο, ασφαλές.

amyroukai
06/02/2016, 19:21
Μόνο σε εμένα φαίνεται περίεργο το πως έσπασε η βαλίτσα χωρίς να πέσει η μηχανή; Είναι βαρύ το γελάδι αλλά ή βαλίτσα δεν σπάει διόλου εύκολα.

nikma
06/02/2016, 19:54
Προφανώς και θα έπεσε και το μηχανάκι αλλά κάποιος θα το σήκωσε

zopas
06/02/2016, 21:10
ηταν σε γωνια και ειχε κολωνα..η μηχανη δεν επεσε, δεν εχει κανενα σημαδι ευτυχως...εμενα μου εκανε περισσοτερο εντυπωση το ζαμαν φου του μαγαζιου απο οτι η γαιδουρια αυτου που μου την κατεστρεψε.....πρεπει να ηταν δυνατο κτυπημα απο προεξοχη φορτηγου που ισως σηκωσε λιγο την μοτο αλλα λογω της κολωνας επεσε παλι πισω στη θεση της..χαζομαρα που δεν ειχα βαλει συνεγαρμο..ας προσεχα...

toyar
06/02/2016, 21:13
εμενα μου εκανε εντυπωση η πρεμουρα για την αντικατασταση της μπαγκαζιερας σαββατο μεσημερι χωρις ερευνα αγορας

nikma
07/02/2016, 03:02
Μήπως το έπαθες σε άλλο σημείο και το πήρες χαμπάρι μεταγενέστερα; ή μήπως πήγαν να σε κλέψουν και δεν μπόρεσαν, τι είχε μέσα η μπαγαζιέρα;

zopas
07/02/2016, 08:04
Eρευνα αγορας ειχε γινει για αλλους λογους και η τιμη 206 ευρω για τη μαχια55 ειναι ισως η καλυτερη της αγορας..δεν ειχε νοημα να περιμενω απο τη στιγμη που η βαλιτσα προσωπικα με βολευει σε παρα πολλες δουλειες, σαββατοκυριακο βολτες και τα κρανη στα χερια....απλα δεν φανταστηκα οτι θα χαλαγε και η βαση της απο το τρασπατσαρισμα και δυστυχως τοσο επωνυμο μαγαζι να μην ειχε την αναλογη ετοιμοπαραδοτη...εκει ναι την πατησα..

Ειδα και την νεα 56αρα Μαχια, πολυ ομορφη και φοβερο ντιζαιν αλλα 70 ευρω παραπανω χωρις κανενα λογο..ε οχι και ετσι..την απορριψα ασυζητητι..

Αν ηταν να μου κλεψουν το περιεχομενο θα ειχαν παρει και το κρανος μου το shoei..οχι τρακο φορτηγου ητανε ασχημο..

Τελος παντων..ολα καλα..ναταν αυτα τα προβληματα...ορθιοι να ειμαστε και καλα στην υγεια μας και ολα τα αλλα ερχονται μονα τους...

notakos600
07/02/2016, 08:36
Να την έσπασε κάποιος με σφυρί, πέτρα, κομμάτι σίδερο αλλά να μην πρόλαβε να κλέψει το περιεχόμενο δεν παίζει;
Έσπασε την βαλίτσα το φορτηγό αλλά δεν είχε κανένα σημάδι πτώσης η μοτοσυκλέτα.....:rolleyes:

SHOOTER045
07/02/2016, 09:21
Να την έσπασε κάποιος με σφυρί, πέτρα, κομμάτι σίδερο αλλά να μην πρόλαβε να κλέψει το περιεχόμενο δεν παίζει;
Έσπασε την βαλίτσα το φορτηγό αλλά δεν είχε κανένα σημάδι πτώσης η μοτοσυκλέτα.....:rolleyes:

CSI γίναμε ρπσμ :lol:

dimmie_72
07/02/2016, 09:29

μπορεί και να αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε τις ohlins :tooth:

notakos600
07/02/2016, 10:20
Τι άνθρωποι είσαστε εσείς ρε πστμ? :lol:

zopas
07/02/2016, 10:30
ολα κατω απο τον ουρανο...

skylaros
07/02/2016, 10:35
Το επόμενο σχόλιο είναι το βάλε φωτογραφία. Προφανώς ρε παιδιά ο άνθρωπος είδε τη ζημιά έχει γίνει και κρίνει... Μια γωνιά φορτηγού μπορεί να σπάσει/τρυπήσει κάτι χωρίς να πέσει με τόση ορμή ώστε να ρίξει κάτω τη μηχανή.

Να σου πω κάτι, χωρίς να θέλω να σου βάλω μαμούνι στο μυαλό (αν και είμαι σχεδόν σίγουρος πως το κοίταξες) το κράνος μέσα μήπως έπαθε και αυτό κάποια ζημιά που δεν είναι εύκολα ορατή?

spyrval
07/02/2016, 10:46
Φίλε zopas Varadero δεν έχεις; Οπότε υπάρχει σε φόρουμ φορτηγατζήδων θέμα που κάποιος λέει "έπεσα πάνω σε μηχανάκι και μου έκανε κwλο το φτερό, έφυγε ο προφυλακτήρας και βούλιαξε η πόρτα ενώ σ'αυτό στράβωσε μόνο η βαλίτσα" :D
Όπως λες κι εσύ, μακάρι να ήταν αυτά μόνο, καλά να είσαι εσύ.

zopas
07/02/2016, 11:26
Δεν ειναι το σοκ στα καλα καθουμενα...ειναι οτι σκας ενα σωρο χρηματα που δεν σου περισσευουν και δεν κανεις και την δουλεια σου...

Τωρα πρεπει να παω στο μοτομαρκερτ που αντιπροσωπευει την givi να ναγορασω τη βαση για να παω στο αλλο μαγαζι που αγορασα την βαλιτσα να την βαλω και να κανουμε ευχες να μην παρουσιαστει κατι αλλο...και ολα αυτα γιατι δεν μου περασε απο το μυαλο μου -απο τη στεναχωρια- να την δοκιμασω στην υπαρχουσα βαση πριν την αγορασω...τωρα τρεχε μ@λακα( για μενα το λεω..) ,,και γδαρμενος και κερατας..

στο τσακ ειμαι να τους τα χωσω αγρια οταν παω...δικια τους ευθυνη να εχουν και βασεις..

sapila racing
07/02/2016, 11:37
στο τσακ ειμαι να τους τα χωσω αγρια οταν παω...δικια τους ευθυνη να εχουν και βασεις..

Εγω πάλι το βρίσκω λίγο παράλογο αυτό που λες.

Πήγες και αγόρασες μια βαλίτσα που τελικά δεν ταίριαζε στην υπάρχουσα βαση σου, γιατί προφανώς είναι αλλο μοντέλο απ το προηγούμενο.
Μετά πήγες να αγοράσεις την βαση και δεν την έχουν ετοιμοπαράδοτη, και σου είπαν οτι θα την φέρουν.

Και λες οτι είναι φάουλ γιατί είναι υποχρεωμένοι να την έχουν ετοιμοπαράδοτη... :confused:

devil's animal
07/02/2016, 11:45
1ον λαθος που δεν το εψαξες παραπανω για να δεις μηπως μπορεις να βγαλεις ακρη με τις καμερες του s/m...
2ον λαθος να πας με τοση πρεμουρα να την αντικαταστησεις...
3ον λαθος που δινεις τοση αξια σε μια βαλιτσα...μπορεις να κανεις την δουλεια σου και χωρις αυτη για καποιες μερες/εβδομαδες/μηνες...το να κουβαλας τα κρανη σε ενδεχομενη εξοδο σου δεν ειναι τοσο φοβερο...εκτος αν ειναι τεχνιτης και κουβαλας εργαλεια, οποτε πασο....αλλα και παλι, δενεις την εργαλειοθηκη με ιμαντες και κανεις την δουλεια σου...ή στην χειροτερη, παιρνεις αμαξι οπως σου ειπαν...

και οχι δεν ειναι ευθυνη του μαγαζιου να εχει και βασεις...
εχει αυτο που θελει να εχει σαν stock...εσυ απο την αλλη υποχρεουσαι να ρωτησεις αν εχει και κατι αλλο (συμπληρωματικο) απ'αυτο που θελεις....
:wave2:

zopas
07/02/2016, 16:24
το αν ειναι σημαντικο μια βαλιτσα η οχι αυτο το ξερει ο καθενας και κανενας αλλος...και για μενα για πολλους λογους ειναι σημαντικο..εδω μπαινει η υποκειμενικοτητα..

για το αλλο διαφωνω σοβαρα..οταν λεγεσαι επαγγελματιας και εχεις ενα προιον πρεπει να εχεις και το συμπληρωματικο του..απο οτι μου ειπε ειχε βασεις μονο για τα ακριβα μοντελα που κυκλοφορουν αλλα οποιος παει ενα καπονορντ, φρειζερ, τι ντι εμ κ.λ.π πρεπει να περιμενει 3 μερες να το αποκτησει μεχρι το ανταλλακτικο να ερθει απο..Θεσ/νικη!, ουτε καν απο καποια αποθηκη στην Αθηνα..προσωπικα το θεωρω απαραδεκτο αφου η πλειονοτητα των αναβατων δεν εχει 1200σαρια..για μενα ηταν υποχρεωμενος να ειχε απο μια βαση για την πλειονοητα των μοντελων που κυκλοφορουν και αν πωλουσε καποια να την αντικαταστησει...εκεινος εχασε γιατι θα αποκτησω τη βαση απο αλλου και εγω εχασα γιατι δεν το εψαξα παραπανω και την ησυχια μου..παθημα..μαθημα..γνωμη μου παντα..

Γενικα

toyar
07/02/2016, 16:47
ρε φιλε οπως ειναι η αγορα σημερα τα μαγαζια δεν κρατανε στοκ ουτε μανταλακια για απλωμα:p

alex14
07/02/2016, 17:05
ρε φιλε οπως ειναι η αγορα σημερα τα μαγαζια δεν κρατανε στοκ ουτε μανταλακια για απλωμα:p

Ετσι ειναι. Εγω περιμενα 21 ημερες για μια ντιζα γκαζιου για το bandit :cry:

paramedic
09/02/2016, 00:14
Γιατί δεν έκανες απλά επιστροφή του προιόντος και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω?