PDA

View Full Version : ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σελίδες : 1 2 3 [4]

Hell_Rider
06/03/2016, 18:37
sahara - Pan (dvs) -renos.xart - GiorgosLa

354341

Hell_Rider
06/03/2016, 18:40
μολις εφτασε ο ΚΤΙΝΟΣ τα λεει με τον Pan (dvs)

354344

Hell_Rider
06/03/2016, 18:41
σταση στα Μετεωρα...

354345

Hell_Rider
06/03/2016, 18:42
και μια πανοραμικη !!!

354346

Hell_Rider
06/03/2016, 18:43
τα κοψιδια... ατομικη ποικιλια παρακαλω.... ( α ρε reno.xart με τα κουμαντα σου !! )

354348

Hell_Rider
06/03/2016, 18:44
και ο τυχερος Ασωτος που κερδισε το μπουφανακι !!!! καλοφορετο λοιπον !!! :wave2:

354349

Hell_Rider
06/03/2016, 18:45
αυτα απο εμενα !!! εν αναμονη λοιπον μεσα στην εβδομαδα για το videaκι !!!!

τον λογαριασμο δεν τον βαζω :bawl:

και παλι ευχαριστουμε ολα τα παιδια που ηρθαν και περασαμε ΤΕΛΕΙΑ !!!! :beer::beer:

ps : καλα ρε εμενα δεν με εβγαλε κανεις φωτο ????? :moutza:

spyrakos35
06/03/2016, 18:46
:beer:

Μπραβο μπραβο μπραβο!

theofilos888
06/03/2016, 18:47
Πολυ ωραιες εικονες!!!! Μπραβο!!!! :D :beer:

sakisvolos
06/03/2016, 18:50
354347
Κάπου στα Τρίκαλα!

354350
Στην πλατεία της Καλαμπάκας!

354351
Μια στάση στα Μετέωρα!

sakisvolos
06/03/2016, 18:51
354352
Κάπου εκεί ψηλά...........

354353
Έξω από την ταβέρνα!

Pan (dvs)
06/03/2016, 18:51
αυτα απο εμενα !!! εν αναμονη λοιπον μεσα στην εβδομαδα για το videaκι !!!!

τον λογαριασμο δεν τον βαζω :bawl:

και παλι ευχαριστουμε ολα τα παιδια που ηρθαν και περασαμε ΤΕΛΕΙΑ !!!! :beer::beer:

ps : καλα ρε εμενα δεν με εβγαλε κανεις φωτο ????? :moutza:

Ρε αι σιχτιρ.Ολα τα καναλια της Καλαμπακας,Χαγιαμπουζα παιζανε.

Hell_Rider
06/03/2016, 19:01
Ρε αι σιχτιρ.Ολα τα καναλια της Καλαμπακας,Χαγιαμπουζα παιζανε.

εγω φταιω???

:blush::blush:

teogtp
06/03/2016, 19:26
354367

:D

GiorgosLa
06/03/2016, 19:32
Και δυο τρεις από μένα.
Η πρωινή συγκέντρωση στη Λάρισα.

354368

Στάση στα Τρίκαλα.

354370

Παρκάρισμα "πάνω" στην πλατεία της Καλαμπάκας.

354371

GiorgosLa
06/03/2016, 19:42
Φεύγοντας από Καλαμπάκα,

354379

Γέμισε ο τόπος μηχανάκια.

354383

Και ο τυχερός.

354385

GiorgosLa
06/03/2016, 19:46
Και εις άλλα με υγεία. Χάρηκα για τα παιδιά που γνώρισα.

Eversman
06/03/2016, 20:24
Mπράβο σας λεβέντες! Και του χρόνου με υγεία :beer:

amyroukai
06/03/2016, 21:07
Σπίτι.

Εντυπώσεις κατόπιν αποψυξεως και αναψυξεως, εν τοπω θερμό, αφυγρανμενο, εν τοπω ήσυχο και ήρεμο.

MG-KTiNoS
06/03/2016, 21:33
354396

George_M.
06/03/2016, 21:39
εντυπωσιακη η Θεσσαλικη πιτα με δυνατες συμμετοχες!!
μπραβο σε ολους κ του χρονου!!:beer:

gior-gos
06/03/2016, 22:41
Πολυ ομορφα!

Συγχαρητηρια στα παιδια για την αψογη διοργανωση! Χαρηκα πολυ για τα νεα προσωπα που γνωρισα!

Και του χρονου! :beer::beer::beer:

est
06/03/2016, 23:11
Ωραία πράματα!!! Και του χρόνου παίδες! :beer:

dxeavy
06/03/2016, 23:40
Λοιπόν, με λίγα λόγια... από τις καλύτερες βόλτες στις οποίες έχω συμμετάσχει - άψογη συμπεριφορά από όλους, διασκεδαστική παρέα με άφθονο γέλιο και πειράγματα, και εκπληκτική διοργάνωση (τήρηση προγράμματος κατά γράμμα, γευστικό φαγητό και άφθονο για όλους, σούπερ δώρο, βασιλόπιτα για όσκαρ). Πολλά ευχαριστώ και μπράβο σε όλα τα παιδιά :a18:

Χάρηκα που γνώρισα καινούργιο κόσμο και χάρηκα που συνάντησα φίλους και γνωστούς από παλιότερες βόλτες :wave2: Μακάρι να είχαμε περισσότερο χρόνο στη διάθεση μας για να μιλήσω και να γνωρίσω όλους σας καλύτερα αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει σε κάποια, μάλλον, πενθήμερη βόλτα :D Πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, μπράβο.

Να ζητήσω συγνώμη για όσους έτυχε να είναι πίσω μου κατά την διαδρομή, την επόμενη φορά θα μοιράζω ωτοασπίδες γιατί είναι πολλά τα decibel :lol:

Μία πανοραμική φωτογραφία και από εμένα.

354406

Τελικά όσα χρόνια και αν περάσουν, όσο και αν μεγαλώνω, αυτό το συναίσθημα ικανοποίησης και ευχαρίστησης του να είμαι μέλος του moto.gr όλο και μεγαλώνει, χάρη σε όλους εσάς που μπορώ να αποκαλώ "οικογένεια".

Παρακάτω ο dxeavy στην πρώτη βόλτα του moto.gr στο camping της Αγίας Άννας στην Εύβοια, 2002.

354407

Στάθη, νονέ, capo, Julius, Ισίδωρε, Φίλιππε, swto, superfour, κουμπάρε, Χρήστο, irenepi... εδώ ο dxeavy εν έτη 2016. Μου πέσανε τα μαλλιά ρε αλλά η τρέλα κρατάει καλά ακόμη.

354408

Να είστε όλοι καλά και του χρόνου με υγεία :a08:

taisteal
06/03/2016, 23:58
Σαββατο πρωι αναχωρηση απο Λαμια με Amyrou για τη λιμνη Πλαστηρα
354411
354412

taisteal
07/03/2016, 00:03
Φευγοντας απο τη λιμνη,θελουμε να παμε Πυλη για καφε..
Ναι καλα :lol:
Κοντα ειναι λεμε,και το gps του κινητου μας παει απο ενα δρομο με ασφαλτο στην αρχη,αλλα μετα λιιιιγο χωμα.
354413
Μετα αρχισε να αγριευει το πραμα..
-Ρε φιλε για δες τι λεει το κινητο γιατι δεν μας βλεπω καλα
354414

taisteal
07/03/2016, 00:10
Και συνεχιζουμε,ενω η λασπη αρχισε να εμφανιζεται,και ο Γιαννης χορευε σε ρυθμους true true adventure :lol:
Ο φτερωτος μυθος παλευε να παει ισια,και σκεφτηκα δεν τη γλυτωνουμε τη σουπα σημερα

Εχει περασει αρκετη ωρα και συνεχιζουμε περνωντας δυσκολα κομματια για δικαβαλο,και καποια στιγμη βλεπω μπροστα
ενα σημειο με τοση λασπη που δεν επαιζε να βγουμε.
Σταματαει ο Γιαννης και του λεω ξεχνα το,πολυ δυσκολο να περασουμε απο εδω.

noodles
07/03/2016, 00:13
με τη σειρα μου και εγω, θα ευχαριστησω τον renos.xart, τον privateer και τον pan dvs για την διοργανωση, οπως επισης και ολους οσους παρευρεθηκαν (χασατε οσοι δεν ηρθατε). με το καλο του χρονου οσοι ημασταν και αλλοι τοσοι. :beer: :beer: :beer:

ενα δειγμα φωτο απο μενα:
http://s5.postimg.org/uikyy4wp3/IMG_2829.jpg
http://s5.postimg.org/s2j5kaemf/IMG_2839.jpg
http://s5.postimg.org/ul4ukz0cn/IMG_2843.jpg
http://s5.postimg.org/arsqs9myv/IMG_2846.jpg
http://s5.postimg.org/epg0ho9s7/IMG_2847.jpg
http://s5.postimg.org/809h1nog7/IMG_2849.jpg
http://s5.postimg.org/5wz1tzonb/IMG_2851.jpg
http://s5.postimg.org/ynvvk1uh3/IMG_2852.jpg

@pew για να μη μου παραπονιεσαι αλητη:p http://s5.postimg.org/4khcs3r7r/IMG_2854.jpg

taisteal
07/03/2016, 00:18
Αναστροφη λοιπον,και επιστροφη..
Φυσικα δεν εφταιγε ο Γιαννης που πηραμε λαθος δρομο,αλλα εγω που ξεκιναω παντα χυμα χωρις να εχω δει την διαδρομη :moutza:αφηνοντας τον να βγαλει ακρη μονος του
354417
Τα εξ αμαξης θα τα ακουγαμε αργοτερα απο τις γυναικες :lol:
354420

taisteal
07/03/2016, 00:27
Επιστρεφοντας στην μαγευτικη ασφαλτο,θελαμε να παμε Μουζακι και μετα Πυλη που ηταν πολυ κοντα.
Αλλα καναμε λαθος σε μια διασταυρωση και ανεβαιναμε ενα βουνο με προορισμο την Αρτα :cry:
Λιγο πριν την κορυφη,σταματησαμε να τσεκαρουμε το τηλεφωνο αν παμε σωστα.
Δεν πηγαιναμε σωστα
Ανεβα-κατεβα φαγαμε αλλη μια ωρα.
Ημασταν υπεροχοι :lol:
354421
Εδω στην Πυλη στον Νερομυλο πεφτουν τα γκαζια για την true adventure χωματινη :D
354422

taisteal
07/03/2016, 00:35
Μετα τον καφε,βολτα στο γεφυρι του Αγιου Βησσαριωνα
Παντα κρανος :look:
354423
Selfieeeee
354424

taisteal
07/03/2016, 00:47
Φευγοντας,καποια στιγμη φτασαμε Καλαμπακα μεσα απο κατι χωραφια στο ασχετο,και πηγαμε στο ξενοδοχειο,τακτοποιηθηκαμε
και κατεβηκαμε στη ρεσεψιον οπου μας περιμενε ο Renos hart,και μας εστειλε σε μια πολυ καλη ταβερνα να χλαπακιασουμε.
Ηρθε και ο καφετζης,και εγινε επικη μαχη..
Την αλλη μερα το πρωι,καφεδακι στη πλατεια περιμενοντας τον λαο
354425
354426
354427

taisteal
07/03/2016, 00:56
Και μετα ταβερνα,φωτο δεν βαζω απο εκει γιατι εχω πανομοιοτυπες με των αλλων οποτε αχρειαστο.
Και τις δυο μερες ηταν πολυ ωραια,ολα πηγαν ρολοι με την οργανωση και εβλεπες παντου χαμογελα,αρα επιτυχια.
Η ταβερνα μια χαρα οπως και η καφετερια,με αριστη εξυπηρετηση και τιμες.
Στην επομενη λοιπον

:beer::beer::beer:

Pan (dvs)
07/03/2016, 08:01
Μεχρι να ανεβουνε φωτο απο την κοπη της πιτας να βαλω μια κλεμμενη απο τον Βασειλη..

354431

Και του χρονου να ειμαστε καλα.Και καλυτερα και περισσοτεροι.:beer:

Ηδη αρχισαν οι προετοιμασιες για το 2017.:a01::a01::a01:

SHOOTER045
07/03/2016, 08:15
4κ λουκάνικα εμειναν στην άκρη...

GFawkes
07/03/2016, 08:19
Ευγε παιδια

δεν μας εμειναν πολλα

τουλαχιστον να την περναμε καλα μεταξυ μας....

και του χρονου ολοι μαζι...

johndoe
07/03/2016, 09:54
Pan (dvs) , renos.xart και φυσικά Βασίλη privateer, όπως επίσης Και οποίος άλλος ασχολήθηκε, ότι και να πω είναι λίγο. Η οργάνωση του όλου εγχειρήματος πραγματικά ήταν υποδειγματική . :a18::a20: . Και του χρόνου να είμαστε καλά να το επαναλάβουμε .

amyroukai
07/03/2016, 11:02
What a weekend...

Μου θύμισε την ετήσια του... "τότε".

φύγαμε πρωί από αθήνα, Λαμία για ένα γρήγορο καφέ και βουρ για Καρδίτσα. Στρίβουμε για "φράγμα" Λίμνης, ανεβαίνουμε στο βουνό, φτάνουμε, όλα καλά. Που πάμε μετά; Πύλη Τρικάλων.
GPS, ο φίλος μας ο γκουγκλε μαπς μας έχει σχέδιο... Μιά χαρά, φύση, ομορφιές... Και φτάνουμε σε ένα κομμάτι με σπασμένη άσφαλτο και κατολισθήσεις. Δεν μασάμε, είμαστε τρου αντβέντσουρ (εδώ που τα λέμε ήταν χάλια αλλά και το fazer θα περνούσε με προσοχή νομίζω) μετά έχει πάλι ασφαλτο. Και κάτι ρυάκια που τρέχουν από την βουνοπλαγιά αριστερά μας στην κατηφόρα δεξιά μας (όποια ομοιότητα με τις πολιτικές συνθήκες στην χώρα καθαρά τυχαία). Ο Κυρ Γιώργης ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ πριν απο τα νερά, τα διασχίζει με ταχύτητα κουτσού σαλίγκαρου και συνεχίζει ως τα επόμενα, repeat. Φτάνουμε σε ένα ρυάκι πλάτους μέτρου (που έχει και σκάψιμο στην άσφαλτο) και με πιάνουν τα γέλια. Περνάμε, συνεχίζουμε. Μπροστά ένα ξύλινο γιοφύρι. Με λάστιχο καρφωμένο σε πλάτος τυπικού μεταξονίου αυτοκινήτου για να πατάνε οι ρόδες. Περνάμε και αρχίζει το χώμα. Το οποίο είναι σαν πολύ ψιλό χαλικάκι, βρεγμένο φυσικά. Αλλά είμαστε τρου ρεϊ και δεν μασάμε. Λίγο παρακάτω αρχίζει το ίδιο χαλικάκι αλλά έχει και άργιλο και "ζυμώνεται" όσο περνάνε οι ρόδες, το μηχανάκι κάνει κάτι κουνήματα αλλά λάστιχα με ψευτοτάκουνο έχουμε και ως γνήσιοι τρου δεν σταματάμε. Όταν αρχίζουν οι κλίσεις να σοβαρεύουν, σταματάμε. Κοιτάμε. Γουατ δε φακ ρε τρου... Τι λέει η θεωρία; Γκάζι ανοιχτό, να διαλέγω όσο μπορώ νωρίτερα γραμμή που να δείχνει πιο στέρεη και... Πάμε. "Ποταμάκι" (το οποίο ξέρω ότι θα έκανε τους χωμάτινους να απορήσουν με τον χαρακτηρισμό), γκαζάκι, περάσαμε με ελαρφύ κούνημα. Και η πρώτη "καλή" ανηφόρα... Χμ. Γκάζι, γλίστρημα πίσω, τινάγματα μπροστά, τι στο διάλο ήθελα δικάβαλος περιπέτειες... Σκέφτομαι τι στο καλό θα γίνει αν από φτερωτό άτι αποφασίσει να γίνει πύργος της Πίζας και γείρει να ξεκουραστεί (το ίδιο σκέφτεται ο Γιώργος πίσω) στο πρώτο ίσιωμα παίρνω μιά ανάσα (από την πίσω σέλα άκρα του τάφου σιωπή, κλασσικό σημάδι φόβου και "πουμετρέχειομαλάκαςπάλι"), όχι καλό. Αλλά συνεχίζουμε, φτάνουμε σε ένα χωριό, φτάνουμε σε ένα σκιερό κομμάτι με χιόνι (καλά μη φανταστείτε, ίσα που άσπριζε το χώμα, αλλά δεδομένης της πρώτης σοβαρής εξόδου εκτός δρόμου ήταν αστείο "ορόσημο"), και άλλες ανηφόρες και άλλα νερά... Εκεί που έχω χαλαρώσει και λέω ΟΚ, περνάμε χωρίς πρόβλημα, βλέπω βαθιές ροδιές. Λάσπη αλλά σοβαρή λάσπη. Σε σκιά. Καμμιά 20αριά μέτρα και ακολουθεί σκιερή ανηφορική 120 μοιρών στροφή. Χμ... Στοπ. Κοιτάω τον Γιώργο στον καθρέφτη, κάνει το κλασσικό σημάδι με τα χέρια με τις παλάμες κάτω που κινούνται οριζόντια, σφυράμε λήξη. This is the end my true adventure friend, the end...

Αναστροφή; Καλά τα λες μάστορα. Τι έχουμε διαβάσει; πιρουέτα με γκάζι ΛΟΛ ΛΟΛ ΛΟΛ ούτε στο πιο τρελό όνειρο. Να το ξαπλώσω και να το τραβήξω; Εμ... Άλλο; Βλέπω τον Γιώργο έχει κατέβει, το πάει πίσω, το γυρνάει κατηφόρα. Εγώ που πατάω λίγο καλύτερα, μήπως να το αφήσω να πάει όπισθεν με το βάρος του στην κατηφόρα όπως άσφαλτο; Χωρίς να πέσει σε λούκι; Χωρίς να κολλήσει σε πέτρα; Πάμε ρε. Βέβαια η μπότα γλιστράει, αν βάλεις βάρος το πόδι βεντουζώνει και βυθίζεται... Τρου γελοίο σκηνικό. Η άλλη σκέψη είναι να κατεβάσουμε τις γυναίκες και να το περπ... μπα, θα γίνουν χάλια και θα μας βρίζουν. Τέλος πάντων, με τα πολλά το πάω ως το πλάτωμα που γύρισε και ο Γιώργος και το φέρνω προς τα κάτω. Αστείο, όπως έχει κάνει το τενερέ "κατσίκι" ο Γιώργος, πως στο καλό θα ανέβει επάνω τώρα που δεν μπορούμε να το στηρίξουμε πουθενά; Το βάζει σε λούκι να χαμηλώσει, κρατάω από τη μία το τιμόνι, πατάει έξω από το λούκι, ανεβαίνει. Σε τρου μαλακίες τον έμπλεξα :bawl:

Στην κατηφόρα, πως κατεβαίνουμε ρέι; Α, η θεωρία λέει να αποφεύγεις εμπρός φρένο, ναι; Και να κρατάς ανοιχτό γκάζι μην σκάβει ο εμπρός τροχός ΑΝΤΕΡΕΜΑΛΑΚΕΣΡΕ. Φρέναρα, αρχίζει ο καρσιλαμάς, ναι οι μαλάκες έχουν δίκιο. Καλά, γενικά χορεύει στην κατηφόρα (ο Γιώργος από πίσω περίμενε από ώρα την πτώση γιατί μάλλον κουνούσε περισσότερο από όσο νόμιζα εγώ). Και σκέψεις... Πως στο καλό καταφέρνω και μπλέκομαι σε τέτοια αστεία; Γιατί το γαμημένο το γκουγκλ μας έβαλε χώμα και επέμενε ότι είναι η σωστή διαδρομή το σπίτι του μέσα; Θα βγούμε άσφαλτο χωρίς να πέσουμε; Που έχει πλυντήριο στην Καλαμπάκα γιατί χρωστάω ένα πλύσιμο στον Γιώργο; Ανακαλύπτω ότι αν κατεβαίνει με γκάζι έστω και ελάχιστα ανοιχτό "σχεδόν" δεν κουνάει, το να κατεβαίνει συμπλεξαρισμένο είναι ντεμί και το κλειστό γκάζι ή φρένο είναι το χειρότερο αλλά δεν τολμάω να μαζέψω ταχύτητα οπότε απλά λικνίζομαι. Και φτάνουμε πάλι στην γέφυρα και τελειώνει το αστείο. Και μπορούμε να ανασάνουμε κανονικά... Ξαναλέω η φάση για κάποιον που έχει ξαναμπει χώμα θα ήταν Ι-5 εντελώς, αλλά για δικάβαλο και αυτά τα λάστιχα και και και και...

Γέλιο είχε εκ των υστέρων και να το ξανακάνω μόνος μου :)

amyroukai
07/03/2016, 11:04
Η απογόητευση ήταν ο Γιώργος με τις ψηλές αναρτήσεις και τα τακούνια που δεν κούνησε ποτέ... Μου λέει κιόλας ότι "ρε το μηχανάκι σου είναι τόσο καθισμένο που λάστιχο και κωλοφάναρο είναι μία ευθεία" που το είχε πει και ο Γάτος αλλά δεν το καταλάβαινα (μέχρι που το είδα στην αντανάκλαση μας σε μιά βιτρίνα στην Καλαμπάκα). Ελατήριο ολοταχώς.

Συνεχίζουμε άσφαλτο κανονικά. Οδηγός μας ο γκούγκλης... Και ανεβαίνουμε στο βουνό, και ανεβαίνουμε, ωραία στροφή, ωραία θέα, χιονισμένες κορφές, κωλόκρυο, αέρας... Στάση ξανά και ξανά και δείχνει ότι πάμε καλά. ΚΑΛΑΜΙΑ γαμημένο πρόγραμμα. Κάνω ένα καλό ζουμ άουτ να βρω που πάμε γενικώς και... ΠΟΛΥ λάθος λέμε (φαινόταν και από τον ήλιο, αντί για βορειοδυτικά πάμε δυτικά). 35-40 λεπτά "λάθος" αλλά θα ξαναπεράσουμε από εκεί; Μπα... (ακόμα ένα "κόλλημα" να γράφω νέες γραμμές στο χάρτη σε κάθε βόλτα) χρυσώθηκε το χάπι. Στον γνωστό νερόμυλο για καφέ που είναι άδειος (γιατί όπως είδαμε μετά έχει ανοίξει καφέ δίπλα ακριβώς στο τοξωτό γεφύρι και ήταν ασφυκτικά γεμάτο με κόσμο). Ρε λόκαλς, τσαγάκι ΜΟΝΟ φακελάκι λίπτον μέσα στο βουνό; Ντροπή ρε σεις.

Καλαμπάκα, χαλάρωση, έρχεται ο Ρένος (δεν ξέρω γιατί, περίμενα κάποιον μεγαλύτερο), μας προτείνει ταβέρνα (δεν είχε σούσι στην Καλαμπάκα και απογοητευτήκαμε σχεδόν όσο με το τσάι) και μας αναγκάζει να πνίξουμε τον πόνο μας στο "κεμπάπ" που δεν ήταν κεμπάπ αλλά χοιρινό κοντοσούβλι, στην πανσέτα, στο λουκάνικο, στο κοκορέτσι, στα κολοκυθάκια με κίλερ σκορδαλιά και πλρώσαμε... πολύ τίμια και μπράβο και στον Ρένο για την σύσταση και στους μαγαζάτορες που είναι σε τουριστικό μέρος και έχουν ποιότητα και σωστή τιμολόγηση. Σπαμ σε κάθε κατηγορία χωρίς φόβο και με πολύ πάθος χωρίς σβησμένα ποστ και βαθμούς ποινής :lol:

Με δυσκολία αποχωριστήκαμε το μαλακό κρεββάτι και τα φουσκωτά μαξιλάρια για να πάμε για πρωινό.
Έρχεται ο Πάνος, φεύγει με Γιώργο για πλατεία. Πάμε και εμείς, είναι ένας ψηλός γκριζομάλλης απο΄Σαλονίκη εκεί, μου λέει "εσύ είσαι ο amyroukai" και λέω τώρα ωχ τη βάψαμε. "Σου έχω κάτι", λέω τι, ένα μπαν δώρο από τον Σαπαδάκη, μιά κόκκινη από τον Όλντμαν, πάμε στο μηχανάκι και βγάζει ένα καβαλέτο με χαραγμένο "aprilia" επάνω. Για τον πήγασο μου λέει. Έχω μείνει κάτι ανάμεσα σε παγωτό και παγοκολώνα. Το ξαναείδα χτες που άνοιξα τη βαλίτσα, το χαζεύω πάλι σήμερα... Μεγάλη τιμή και πολλά πολλά ευχαριστώ!

Μαζεύτηκαν ξαφνικά καμμιά 60αριά μηχανάκια στην πλατεία, το καφέ έχει γεμίσει κόσμο. δεν ξέρω σχεδόν κανέναν... Πρόταση, την επόμενη μεγάλη μάζωξη μιά χαρτοταινία και ένα μαρκαδοράκι να γράφουμε nicknames όπως κάνουν με τις κονκάρδες στα συνέδρια να γνωριζόμαστε.

Για το πέρασμα από Μετέωρα τα είπαν τα παιδιά, απλά λίγο "στεγνό", είμασταν πολλοί για να πάμε επίσκεψη έστω σε ένα μοναστήρι, να ανάψουμε ένα κερί υπέρ πνευματικής υγείας billymuse. Στην στάση για φωτό κάποια στιγμή η κυρία Ρένου και η Χριστινα έχουν λίωσει στο γέλιο (με κοιτάνε κιόλας, άρα ξέρω με ποιόν γελάνε). Του έχει πει λοιπόν του Ρένου "σε μερικά χρόνια έτσι θα γίνεις" (ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ) και έχουν ξεκαρδιστεί. Ο Ρένος παλικαράκι ετών 29, εγώ μεσήλιξ στα 44. Αργείς ακόμα και ξέρεις τι να αποφύγεις, reverse role model δωρεάν κοινωνικό μήνυμα... :)

Η ταβέρνα (είχαμε περάσει από τον δρόμο φεύγοντας από Καλαμπάκα "τότε")... Απ' έξω χρέπι από μέσα ζεστή πεντακάθαρη με κεφάτο κόσμο, σβέλτο σέρβις, ευγένεια και νόστιμο φαγητό (και σοκαριστικές μερίδες είδα και στα γύρω τραπέζια). Τιμή επίσης πολύ τίμια. Δεν σκάσαμε (και δεν θα ήταν ότι καλύτερο εν όψη επιστροφής) αλλά φάγαμε πολύ σωστά.
Απ' έξω με το που φτάσαμε είναι ένας ακόμα γκριζομάλλης ψηλός "καλωσήρθατε" λέω της ταβέρνας θα είναι, χαιρετάμε, μπαίνουμε. Τραπέζι και περιμένουμε Γιώργο, καφετζή, γιώρ-γο, κτήνο (που από κακή συνεννόηση δεν έχουν έρθει ως την ταβέρνα ακόμη) μιλάμε, τα βρίσκουμε... Ο ψηλός μας ξαναμιλάει, καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι της ταβέρνας αλλά "δικός μας", συστήνομαι και... "εσύ; Δεν σε περίμενα έτσι" και με πιάνουν τα γέλια. Ναι ξέρω, όλοι περιμένουν έναν ψηλό ξανθό γαλανομάτη με γράμμωμένο κορμί σαν τον Ντάνι ντε ΄Βίτο, έναν χιουμορίστα σαν τον Νόναλντ Τραμπ, ευθυτενή σαν τον Κυριάκο, με το θάρρος του Σκουμπι Ντου, την κοινωνικότητα του φαλακρού αετού και την κομψότητα άστεγου της νέας υόρκης. Ο Άσωτος λοιπόν, ευγενέστατος, ντροπαλός, έχει έρθει με αυτοκίνητο, μιλάμε λιγάκι, με το που ήρθαν οι άλλοι σπάμερς τον "κάλυψαν" λίγο.

Και έρχεται και η πίτα, ο Πάνος επιμένει να κόψω μιά λωρίδα συμβολικά (δεν πα καλά), κόβει και ο ΗλίαςΚΤΜ ακόμα μία, κόβει το μαγαζί τα υπόλοιπα. Και γυρνάει ο πάνος να βρει που 'ν' το φλουρί, πουθενά. Υπάρχει το κομμάτι του Ασώτου ακόμα ανέγγιχτο, του λέω το φας δεν το φας, δεν το ψιλοκόβεις μήν και... Το σκουντάει μιά, λέει "άσε ξέρω εγώ, άδειο". Βρε δώς του μιά, τελικά κόβοντας το σε μικρά κομματάκια, να το φλουρί. Νομίζω χάρηκε πολύ και δεν το περίμενε, δεν έχω ξανακερδίσει λέει. Καλή αρχή Άσωτε :)

amyroukai
07/03/2016, 11:05
Και φτάνει η ώρα τέσσερις, μαζεύονται οι περισσότεροι, μαζευόμαστε και εμείς... Τεό ευχαριστούμε (μοσχομύρισε η βαλίτσα).

Η επιστροφή δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Βγήκε μιά κούραση που αρχικά φαινόταν αδικαιολόγητη από την αρχή της διαδρομής (βεβαια την προηγούμενη είχαμε κάνει σχεδόν 500 χιλιόμετρα μαζί με τα χασίματα και σχεδόν ένα δεκάωρο σέλα). Ως την Λαμία βγήκε ας πούμε ανεκτά, η ΕΟ μας κούρασε πολύ. Εγώ νόμιζα ότι έχει γλυκιά δροσερή νύχτα (δεν κάνω πλάκα, σε μερικά σημεία είχε κρύο αλλά λιγότερο από το πρωινό χωρίς ήλιο της Καλαμπάκας, σε μερικά ζεσταινόμουν) η Χριστίνα πάλι είχε παγώσει. Η κοπέλα στα διόδια της Τραγάνας νομίζω "κρύο ε;" Ε όχι της λέω, καλά είναι. Κοιτάει πίσω μου (μάλλον μιά απελπισία που εγώ δεν έβλεπα). "Έχει 11 βαθμούς", λέει. Δεν είχε υγρασία και με ξεγέλασε; Τι να πω. Δεν βοηθούσε ούτε ο αέρας αλλά ούτε και οι λοιποί στον δρόμο με τα κουτιά που οδηγούσαν άσχημα, αλλά τουλάχιστον δεν είχε κίνηση.

Χρωστάω επιστροφή στα μέρη με πιο πολύ μοναστήρι, με την σωστή διαδρομή, με Ελάτη Περτούλι... Σύντομα ελπίζω.

Και του χρόνου :)

GFawkes
07/03/2016, 11:21
Amyrou

υποκλινομαι

(και στεναχωριεμαι που δεν ημουν εκει να το δω Live!!!!)
:bawl:

spyro
07/03/2016, 12:10

Pan (dvs)
07/03/2016, 13:48
Pan (dvs) , renos.xart και φυσικά Βασίλη privateer, όπως επίσης Και οποίος άλλος ασχολήθηκε, ότι και να πω είναι λίγο. Η οργάνωση του όλου εγχειρήματος πραγματικά ήταν υποδειγματική . :a18::a20: . Και του χρόνου να είμαστε καλά να το επαναλάβουμε .

Oσο καλα και να οργανωσεις κατι αν οι συμμετεχοντες ειναι για το γαιδαρο καβαλα,πανε ολα στραφι.Στη δικη μας δεν ητανε για το γαιδαρο καβαλα.Σεβαστηκανε το προγραμμα και βοηθησανε με τον τροπο τους να περασουμε ολοι καλα.Ολοι τους ητανε αψογοι.

...........

Χρωστάω επιστροφή στα μέρη με πιο πολύ μοναστήρι, με την σωστή διαδρομή, με Ελάτη Περτούλι... Σύντομα ελπίζω.

Και του χρόνου :)

Εκει εχει λυκους.Αν θες σε παιρνω απο το χερακι και σε παω μια βολτα,μολις φυσικα φτιαξεις την αναρτηση μιας και ενα μαζεματακι το χρειαζεται.:lol:

Υπάρχει το κομμάτι του Ασώτου ακόμα ανέγγιχτο, του λέω το φας δεν το φας, δεν το ψιλοκόβεις μήν και... Το σκουντάει μιά, λέει "άσε ξέρω εγώ, άδειο". Βρε δώς του μιά, τελικά κόβοντας το σε μικρά κομματάκια, να το φλουρί. Νομίζω χάρηκε πολύ και δεν το περίμενε, δεν έχω ξανακερδίσει λέει. Καλή αρχή Άσωτε

Η αληθεια ειναι οτι δεν ητανε μονο αυτος τυχερος αλλα και εμεις που τον γνωρισαμε. :ninja:

DAYMAN
07/03/2016, 13:55
πολυ ομορφη συναντηση με αρκετα χλμ για να ξεσκουριασω αν και δεν θα ελεγα οχι για παραπανω,μα πιο πολυ αυτο που με χαροποιησε ειναι που γνωρισα τα προσωπα πισω απο τα nicknames ατομα με χιουμορ και καλη διαθεση ολοι.Να ειμαστε ολοι υγιεις και με διαθεση να βρισκομαστε.

Amyrou σου ειπα οτι και τον αγαπησα και τον μισησα....τον Pegaso :D:beer:

spyrakos35
07/03/2016, 13:58
Amyrou for president!

amyroukai
07/03/2016, 14:22
Amyrou σου ειπα οτι και τον αγαπησα και τον μισησα....τον Pegaso :D:beer:

Ελπίζω όπως αγάπησες την Μενεγάκη και όχι όπως την καριέρα, κύριε σύμβουλε σχεδιασμού :bawl:

SHOOTER045
07/03/2016, 15:11
Amyrou for president!

FOR planhtarxhs...

MG-KTiNoS
07/03/2016, 15:24
ΧΧΧ

Είσαι ρίψασπις ΤΕΛΟΣ και θα με κάνεις να τρέχω για να δω τη μούρη σου!
:smokin:

πολυ ομορφη συναντηση με αρκετα χλμ για να ξεσκουριασω αν και δεν θα ελεγα οχι για παραπανω,μα πιο πολυ αυτο που με χαροποιησε ειναι που γνωρισα τα προσωπα πισω απο τα nicknames ατομα με χιουμορ και καλη διαθεση ολοι.Να ειμαστε ολοι υγιεις και με διαθεση να βρισκομαστε

Και εμένα μου έκανε εντύπωση που αυτοί που είδα είναι και γαμώ τα παιδιά....

GiorgosLa
07/03/2016, 18:05
Στιγμιότυπο.
Φεύγοντας από Καλαμπάκα και φτάνοντας στα Τρίκαλα, στον κυκλικό κόμβο, ενώ ο Γιάννης έχει σταματήσει στην πρώτη έξοδο που πάει στον πάνω περιφερειακό, ο Γιώργος δεν σταματάει, κι εγώ ακολουθώ. Δεν βγαίνω ούτε στην δική μου έξοδο γιατί δεν κατάλαβα τι κάναμε, συνεχίσαμε ξανά όλον τον γύρο και μετά ο καθένας βγήκε απ την έξοδό του.
Κι αν ο Γιώργος είχε κάποιο λόγο που το έκανε, εγώ γιατί ακολουθούσα? Το σκεφτόμουν στο δρόμο και γελούσα μόνος. Μου θύμισε ελληνική ταινία με τον Τζανετάκο να φέρνει γύρο, γύρο σε μια πλατεία με κείνο το καβασάκι μαρσάροντας, έτσι... για την αλητεία. :)

Pew
07/03/2016, 18:10
Εσυ Γιωργη επρεπε να ερθεις απο Δεσκατη που γυρισαμε...

ΖΑΛΑΔΑ ΛΕΜΕ! :evil:

GiorgosLa
07/03/2016, 18:41
Εσυ Γιωργη επρεπε να ερθεις απο Δεσκατη που γυρισαμε...

ΖΑΛΑΔΑ ΛΕΜΕ! :evil:

Όχι ρε. Αυτά τα κάνουν πριν το φαγητό, η πριν τα 28. Εγώ είμαι 28 πατημένα. ;)

amyroukai
07/03/2016, 19:13
Είσαι ρίψασπις ΤΕΛΟΣ και θα με κάνεις να τρέχω για να δω τη μούρη σου!
Θα πας για "πέστροφα" στα βόρεια; Και, βασικά, παντοφλιασμένος λέγεται :p

Στιγμιότυπο...

Για του λόγου το αληθές, κάποιος λάτρης της πρωτεύουσας έχει σβήσει το "Αθήνα" στην πινακίδα εξόδου και το είδα μόλις έφτασα δίπλα, από τις σκιές των γραμμάτων. Ο Γιώργης το είδε και έκοψε σωστά, κατάλαβα το λάθος και κάναμε ένα γύρο της πλατείας για να βγούμε από την σωστή έξοδο. Και για την αλητεία, φυσικά.

taisteal
07/03/2016, 19:20
Respect σε οσους ηρθαν απο μακρια,ταξιδευοντας μονοι,και μονοημερη φυσικα,οχι σαν κατι αλλους ντεμεκ
που το εκαναν διημερο :lol:

Κτηνος,ΗΛΙΑΣΚΤΜ,Gior-gos και δεν θυμαμαι ποιος αλλος

:beer::beer:

Ασωτος
07/03/2016, 19:39
Ναι, και ο τελευταίος γύρισε στη βάση του, πριν από λίγη ώρα ....(η συνέχεια στο τέλος)
.
.
.
.
.
Λοιπόν,

- Κατάφερα να φτάσω στην ώρα μου, λίγο πριν αρχίσει το φαγητό, χωρίς να χαθώ..

- Η πρώτη μηχανή που βρήκα στην περιοχή, ένα μαύρο tdm από Καστοριά, επιβεβαίωσε ότι ''εδώ είμαστε''

- Ο κύριος Amyroukai ....δεν ήταν όπως νόμιζα. Βλέπεις τα γραπτά και το ύφος κάποιου συμφορουμίτη, που δεν τον ξέρεις προσωπικά, οπότε "δημιουργείς" στο μυαλό σου μια εικόνα του. Μετά τον γνωρίζεις ...και όλα ανατρέπονται... Να το πω με απλά λόγια περίμενα τον Amyroukai οργισμένο νιάτο και τον Taisteal (παράδειγμα) μεσήλικα ...Εξαίρεση ο Pan(dvs) που τον ....πέτυχα..

- Δεν ήξερα κανέναν, μα κανέναν. Έψαχνα για κάποια γνωστή φυσιογνωμία, τίποτα. Οπότε άρχισαν οι συστάσεις, περνώντας από τραπέζι σε τραπέζι ...

- Χάρηκα που γνώρισα από κοντά ανθρώπους, που μέχρι τώρα διάβαζα - θα ήθελα όμως τέτοιες συγκεντρώσεις να γίνονται πιο συχνά ..

- Το φλουρί μάλλον με έψαχνε - ποτέ όσο θυμάμαι δεν έχει τύχει να κερδίσω σε πίτα ή συνεστίαση - βέβαια έχω κερδίσει αλλού ....

Παιδιά, μια και μάλλον ήμουν ο μεγαλύτερος σε ηλικία, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ για αυτό το όμορφο Κυριακάτικο μεσημέρι ...

.
.
.
.
.
.
Και συνεχίζω να δουλεύω, κάποια πράγματα έμειναν πίσω ....

dxeavy
07/03/2016, 19:48
Άσωτε χάρηκα για την γνωριμία, θα τα ξαναπούμε σίγουρα :beer:

Hell_Rider
07/03/2016, 20:18
Respect σε οσους ηρθαν απο μακρια,ταξιδευοντας μονοι,και μονοημερη φυσικα,οχι σαν κατι αλλους ντεμεκ
που το εκαναν διημερο :lol:

Κτηνος,ΗΛΙΑΣΚΤΜ,Gior-gos και δεν θυμαμαι ποιος αλλος

Sahara - Ασωτος - Pan (dvs) και ο Vice με ολα τα παιδια απο Καστορια !

devil's animal
07/03/2016, 20:26

Pan (dvs)
07/03/2016, 20:29
Sahara - Ασωτος - Pan (dvs) και ο Vice με ολα τα παιδια απο Καστορια !

Εμας βγαλε μας απεξω.Δυο τσιγαρα δρομος δεν το λες και μακρια.:lol:

Hell_Rider
07/03/2016, 20:31
Εμας βγαλε μας απεξω.Δυο τσιγαρα δρομος δεν το λες και μακρια.:lol:

οκ οκ !!! τοτε ο renos.xart :bawl:

Ασωτος
07/03/2016, 20:41
.
.

Καλαμπάκα, χαλάρωση, έρχεται ο Ρένος (δεν ξέρω γιατί, περίμενα κάποιον μεγαλύτερο),
Είδες, συμβαίνει και σε άλλους
.
.
Απ' έξω με το που φτάσαμε είναι ένας ακόμα γκριζομάλλης ψηλός "καλωσήρθατε" λέω της ταβέρνας θα είναι, χαιρετάμε, μπαίνουμε. Τραπέζι και περιμένουμε Γιώργο, καφετζή, γιώρ-γο, κτήνο (που από κακή συνεννόηση δεν έχουν έρθει ως την ταβέρνα ακόμη) μιλάμε, τα βρίσκουμε... Ο ψηλός μας ξαναμιλάει, καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι της ταβέρνας αλλά "δικός μας", συστήνομαι και... "εσύ; Δεν σε περίμενα έτσι" και με πιάνουν τα γέλια. Ναι ξέρω, όλοι περιμένουν έναν ψηλό ξανθό γαλανομάτη με γράμμωμένο κορμί σαν τον Ντάνι ντε ΄Βίτο, έναν χιουμορίστα σαν τον Νόναλντ Τραμπ, ευθυτενή σαν τον Κυριάκο, με το θάρρος του Σκουμπι Ντου, την κοινωνικότητα του φαλακρού αετού και την κομψότητα άστεγου της νέας υόρκης. Ο Άσωτος λοιπόν, ευγενέστατος, ντροπαλός, έχει έρθει με αυτοκίνητο, μιλάμε λιγάκι, με το που ήρθαν οι άλλοι σπάμερς τον "κάλυψαν" λίγο.
Συμφωνώ, με τη μηχανή βγαίνει η "άλλη" μου πλευρά

Υπάρχει το κομμάτι του Ασώτου ακόμα ανέγγιχτο, του λέω το φας δεν το φας, δεν το ψιλοκόβεις μήν και... Το σκουντάει μιά, λέει "άσε ξέρω εγώ, άδειο". Βρε δώς του μιά, τελικά κόβοντας το σε μικρά κομματάκια, να το φλουρί. Νομίζω χάρηκε πολύ και δεν το περίμενε, δεν έχω ξανακερδίσει λέει. Καλή αρχή Άσωτε
Αν δεν έχεις ξανακερδίσει, αισθάνεσαι κάπως

Εις το επανιδείν, σύντομα ...

pektis
07/03/2016, 21:39

sahara
07/03/2016, 21:54
Ωραια ηταν , καναμε τη βολτα μας, χαρηκα που ειδα γνωριμα προσωπα και που γνωρισα νεα. Πολλα μπραβο στα παιδια που το ετρεξαν. Να ειμαστε ολοι καλα να βρισκόμαστε.:beer:

Vice
07/03/2016, 22:01
Ολα ήταν άψογα. Μπράβο σας, και του χρόνου.

Saxon
07/03/2016, 22:46
Όλα ήταν τέλεια αντε και ένα τριήμερο το καλοκαίρι για μπάνιο σε καμία παραλία όλοι μαζί.

Hell_Rider
07/03/2016, 22:58
Όλα ήταν τέλεια αντε και ένα τριήμερο το καλοκαίρι για μπάνιο σε καμία παραλία όλοι μαζί.

καλως τον ! :beer:

Saxon
07/03/2016, 23:05
Άργησα αλλά τα κατάφερα χαχαχα

Hell_Rider
08/03/2016, 14:15
οριστε και το videaκι που υποσχεθηκα !!!

https://www.youtube.com/watch?v=6H_o3CyjTD8

amyroukai
08/03/2016, 14:23
Σιγά μην προσθέτει μόνο 10 κιλά η κάμερα... :bawl:

Hell_Rider
08/03/2016, 14:28

την ειχα πειραγμενη ρε συ... :bawl:

duke200
08/03/2016, 15:37
και του χρονου παιδια..

θα ρχομαουνα, αλλα είναι πολλά τα διαβάσματα αυτη την εποχη....

Αντε και στο ηπειρώτικο κλιμάκιο!

dxeavy
08/03/2016, 15:53

Η αλήθεια είναι πως είχαμε 2 κάμερες πάνω σου :bawl:

( και πάνω μου ;) )

Pan (dvs)
08/03/2016, 16:33

Επρεπε να την κοψουμε πριν το φαγητο...

amyroukai
08/03/2016, 19:29
Επρεπε να την κοψουμε πριν το φαγητο...

Μπα, δεν ξέρω αν θα βοηθούσε.
Γυμναστήριο τόσους μήνες και έχω πάρει δύο κιλά. Δεν θέλει το κορμί αυτό ν'αδυνατίσει, απλά.

taisteal
08/03/2016, 19:31
Μπα, δεν ξέρω αν θα βοηθούσε.
Γυμναστήριο τόσους μήνες και έχω πάρει δύο κιλά. Δεν θέλει το κορμί αυτό ν'αδυνατίσει, απλά.

Στο ειπα,τα +2 κιλα ειναι μυς..
Εισαι πανω στον ογκο

:lol:

catmaster
08/03/2016, 19:41
Πάντα τέτοια !!!:beer::beer:

(©Crs-K)

teogtp
09/03/2016, 09:29
Ενα όμορφο διήμερο.
Καλη παρέα,χαμόγελα παντου και μια πλατεια γεμάτη από μοτοσυκλέτες.
Χάρηκα που ειδα κοσμο να έρχεται από μακριά για μια εκδήλωση που έλειψε απο το φόρουμ.
Ευχαριστούμε τους συμφορουμιτες που ανελαβαν τα διαδικαστικά για να ευχαριστηθει ολος αυτος ο κοσμος που ηρθε.
Να είμαστε καλά και του χρόνου!

sniper
09/03/2016, 14:11
...
Χάρηκα που ειδα κοσμο να έρχεται από μακριά για μια εκδήλωση που έλειψε απο το φόρουμ.
...

Πάμε λίγο πάλι γιατί δεν το καταλαβα αυτό.

teogtp
09/03/2016, 14:44
Εχω την εντύπωση ότι η κοπη πιτας ενος φορουμ πρέπει να αγκαλιάζει ολα τα μελη του σε ολη την επικράτεια.
Τετοιες κινήσεις γίνονται και απο αλλα γνωστα φορουμ και είναι κάτι που τα μελη τους το περιμενουν πως και πως.
Που εχω ασαφεια;

dimmie_72
09/03/2016, 14:47
chill out είναι κρίμα να κλείσει έτσι μια επιτυχής διοργάνωση. :)

teogtp
09/03/2016, 14:49
Γιατί.
Ποιος χαλαστηκε;
:confused:

sniper
09/03/2016, 14:49
Εχω την εντύπωση ότι η κοπη πιτας ενος φορουμ πρέπει να αγκαλιάζει ολα τα μελη του σε ολη την επικράτεια.
Τετοιες κινήσεις γίνονται και απο αλλα γνωστα φορουμ και είναι κάτι που τα μελη τους το περιμενουν πως και πως.

Το φόρουμ πάντα κόβει μία πίτα στην Αθήνα ανοιχτή στους πάντες.

Αν κάποιοι δεν μπορούν να έρθουν, δεν είναι πρόβλημα του φόρουμ.

Κόψατε μια πιτα για να βρεθείτε κάποιοι μεταξύ σας και φταίμε κιόλας; Άλλαξε υγρα, σε πειράζουν.

akis_trevor
09/03/2016, 15:20
μπραβο παιδες!!!πολυς λαος μαζευτηκε και χαιρομαι!!!!
μπραβο και σε οσους ειχαν την ιδεα και οσους τρεξανε την ολη φαση!!!

Pan (dvs)
09/03/2016, 16:34
Μιας και βλεπω οτι σε γενικες γραμμες η ολη διαδικασια εκανε τον κυκλο της,θεωρω οτι θα ητανε καλο να επισημανω καποια πραγματα.

Καταρχην η κοπη της πιτας του φορουμ,κατα την αποψη μου,γινεται μια και μονο μια φορα.Απο εκει και περα για πολλους και διαφορους λογους,σε περιπτωσεις σαν τη δικη μας λογω αποστασεων,μπορει να γινουνε και καποιες αλλες.Δεν θα τις ελεγα ανεπισημες,αλλα ισως το οχι επισημες,θα ταιριαζε περισσοτερο.

Δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα η πιτα μας εγραφε moto.gr,αρα επρεπε να ακολουθησουμε τους κανονες του φορουμ που μας φιλοξενει.Κατι που θα ελεγα οτι σε γενικες γραμμες εγινε με τον καλυτερο τροπο.Φυσικα υπηρξε η συναινεση της διευθυνσης του φορουμ,την οποια δεν ητανε δεδομενο οτι θα την ειχαμε και ευχαριστω τον Sniper γι αυτο.Για μενα και σιγουρα για πολλους συμμετεχοντες ειχε μεγαλη σημασια,το τι θα εγραφε η πιτα επανω.

Απο εκει και περα συμφωνα με αυτα που ειπωθηκαν μεχρι τωρα,ηταν μια επιτυχημενη εκδηλωση.Αυτο οφειλετε κυριως στο οτι ολοι,συμβαλαμε για να γινει αυτο.Ο καθενας με διαφορετικο τροπο,αλλα ολοι.

Επισης βλεπω οτι τα μελη της Κεντρικης και της Βορειας Ελλαδας,θελουνε τετοιες συγκεντωσεις.Οσο περναει απο το χερι μας επομενως,πρεπει να φροντισουμε και για καποιες αλλες συναντησεις.

Η συμμετοχη των μελων απο την πρωτευουσα,καθως και φιλων του φορουμ για μενα ητανε δυο πολυ σημαντικα πραγματα,που δωσανε αλλον τονο στην συγκενρωση.Πολυ σημαντικο ητανε που γνωρισα νεα ατομα,αλλα ξαναειδα καποια που ειχα καιρο να δω.

Για καποιους απο τους παραπανω λογους,αλλα και για αρκετους αλλους πιστευω οτι η "Κοπη της πιτας Κεντρικης και Βορειας Ελλαδας" πρεπει να καθιερωθει.Του χρονου πρεπει να γινει ακομη μεγαλυτερη προσπαθεια,γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι κοντα μας ακομη περισσοτερα μελη.

dimmie_72
09/03/2016, 16:59
Φυσικα υπηρξε η συναινεση της διευθυνσης του φορουμ,την οποια δεν ητανε δεδομενο οτι θα την ειχαμε και ευχαριστω τον Sniper γι αυτο.Για μενα και σιγουρα για πολλους συμμετεχοντες ειχε μεγαλη σημασια,το τι θα εγραφε η πιτα επανω.

αυτός ο sniper σε όλα μέσα είναι τελικά.
μήπως να μπει και κάποιος άλλος;

Μπράβο παιδιά, αλλά το Θεσσαλικό Κλιμάκιο να παραμείνει,
ευχής έργον να κατασκευαστούν κι άλλα...
ΚεντρικοανατολικοΔυτικής Μακεδονίας
μέχρι και international.

Pan (dvs)
09/03/2016, 17:06
αυτός ο sniper σε όλα μέσα είναι τελικά.
μήπως να μπει και κάποιος άλλος;

Μπράβο παιδιά, αλλά το Θεσσαλικό Κλιμάκιο να παραμείνει,
ευχής έργον να κατασκευαστούν κι άλλα...
ΚεντρικοανατολικοΔυτικής Μακεδονίας
μέχρι και international.

Γιατι ειπε κανεις να φυγει το Θεσσαλικο κλιμακιο?

dimmie_72
09/03/2016, 17:19
συγγνώμη, δε εννοούσα τπτ περισσότερο απ αυτό που είπα :)

Hell_Rider
09/03/2016, 17:49
Καταρχην η κοπη της πιτας του φορουμ,κατα την αποψη μου,γινεται μια και μονο μια φορα.Απο εκει και περα για πολλους και διαφορους λογους,σε περιπτωσεις σαν τη δικη μας λογω αποστασεων,μπορει να γινουνε και καποιες αλλες.Δεν θα τις ελεγα ανεπισημες,αλλα ισως το οχι επισημες,θα ταιριαζε περισσοτερο.

Δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα η πιτα μας εγραφε moto.gr,αρα επρεπε να ακολουθησουμε τους κανονες του φορουμ που μας φιλοξενει.Κατι που θα ελεγα οτι σε γενικες γραμμες εγινε με τον καλυτερο τροπο.Φυσικα υπηρξε η συναινεση της διευθυνσης του φορουμ,την οποια δεν ητανε δεδομενο οτι θα την ειχαμε και ευχαριστω τον Sniper γι αυτο.Για μενα και σιγουρα για πολλους συμμετεχοντες ειχε μεγαλη σημασια,το τι θα εγραφε η πιτα επανω.

Αυτο ακριβως...ολα καλα ! μακαρι του χρονου να κοψουμε ΟΛΟΙ μαζι μια πιτα !!!

Hell_Rider
09/03/2016, 17:52
Το φόρουμ πάντα κόβει μία πίτα στην Αθήνα ανοιχτή στους πάντες.

Αν κάποιοι δεν μπορούν να έρθουν, δεν είναι πρόβλημα του φόρουμ.

συμφωνω σε ολα ! απλα πιστευω πως η Παρασκευη που επιλεχθηκε σαν ημερα ηταν πολυ Ακυρη...

BLiTzER
09/03/2016, 18:01
Δεν "επιλέχθηκε" ακριβώς. Όλοι θα προτιμούσαμε το Σάββατο, αλλά, δυστυχώς, δεν έχει τον δικό του χώρο εκδηλώσεων το φόρουμ.

Hell_Rider
09/03/2016, 18:03
Δεν "επιλέχθηκε" ακριβώς. Όλοι θα προτιμούσαμε το Σάββατο, αλλά, δυστυχώς, δεν έχει τον δικό του χώρο εκδηλώσεων το φόρουμ.

Κυριακη πιστευω θα ηταν η καλυτερη για να το συνδιασουμε και με βολτα :)

του χρονου οπως ειπα ΟΛΟΙ μαζι :beer:

Pan (dvs)
09/03/2016, 18:10
Αλλη η μια εκδηλωση,αλλη η αλλη.Εμεις δεν κοψαμε την πιτα λογω του οτι καποιοι δεν μπορεσαν να πανε στην πιτα στην Αθηνα,λογω Παρασκευης.Μην μπερδευουμε τα πραγματα.

Οσοι ασχοληθηκαν με την πιτα στην Αθηνα πιθανοτατα δεν ειχανε και αλλη εναλλακτικη.Οπως και να χει δεν νομιζω οτι πρεπει να γινει εδω αυτη η συζητηση.

Παντα φιλικα.:beer:

Hell_Rider
09/03/2016, 18:13
Παντα φιλικα Πανο !!! δεν εχουμε να χωρισουμε τπτ :D

Ζεύκας
09/03/2016, 19:11
Χαλαρώστε ρε. Μπράβο σε όσους έτρεξαν για τη διοργάνωση.

Πάντα τέτοια :beer:

tsompanis
09/03/2016, 20:29

Αυτό παίζει και να μην το χάσω.Μακάρι!
Και εγώ το προσπάθησα για να έρθω αλλά δεν μου βγήκε :(

Χαίρομαι πάντως που ανταμώσατε και απο ότι είδα στις φωτό περάσατε καλά!
Μπράβο και σε αυτούς που κούνησαν τον κώλο τους σε τέτοιες δύσκολες εποχές,να είναι όλα όμορφα και ωραία!:beer::beer::beer:

Vice
10/03/2016, 08:16
Μερικές φωτογραφίες και απο εμένα:

354642
354643
354644

Και ενα βίντεο που ανεβαίνει...

Hell_Rider
13/03/2016, 08:58
Και ενα βίντεο που ανεβαίνει...

Δημητρη ακομα ανεβαινει το video :confused: :p