View Full Version : 'μερααααα
Nikol1979
13/02/2016, 08:09
Καλημέρα παιδιά.....
Νυστάζω απελπισμενα !
Μα γιατί να δουλεύουμε Σάββατα........?
Καλό σ/κ να έχετε όλοι σας.
amyroukai
13/02/2016, 08:13
Γιατί δεν τηρούνται τα των εντολών του Μωυσέως. Αμέρικαν μπαρ η θρησκεία.
μνήσθητι την ημέρα των σαββάτων αγιάζειν αυτήν. εξ ημέρας εργά και ποιήσεις πάντα τα έργα σου· τη δε ημέρα τη εβδόμη σάββατα Κυρίω τω Θεω σου· ου ποιήσεις εν αυτη παν έργον, συ και ο υιος σου και η θυγάτηρ σου, ο παις σου και η παιδίσκη σου, ο βούς σου και το υποζύγιόν σου και παν κτήνός σου και ο προσήλυτος ο παροικών εν σοί. εν γαρ εξ ημέραις εποίησε Κύριος τον ουρανόν και την γην και την θάλασσαν και πάντα τα εν αυτοίς και κατέπαυσε τη ημέρα τη εβδόμη· δια τούτο ευλόγησε Κύριος την ημέραν την εβδόμην και ηγίασεν αυτήν.
Καλημέρα
δεν σας χαλασε που δουλευετε Σαββατο..
το χειροτερο είναι για μας που δεν δουλευουμε. Για παράδειγμα σήμερα (όπως και κάθε Σάββατο) έχω βολτα-πλύσιμο σκύλου, σκουπισμα-σφουγγαρισμα όλο το σπίτι, καθάρισμα και service στο αμαξι της συζύγου (λαδια-φίλτρα-φιλτρο καμπίνας-ελεγχος ιμαντα χρονισμού, είναι για αλλαγή στο επόμενο σερβις), μπορεί και μαγείρεμα.
SHOOTER045
13/02/2016, 08:24
Καλημέρα αγόρια και κορτσουδια
SHOOTER045
13/02/2016, 08:26
το χειροτερο είναι για μας που δεν δουλευουμε. Για παράδειγμα σήμερα (όπως και κάθε Σάββατο) έχω βολτα-πλύσιμο σκύλου, σκουπισμα-σφουγγαρισμα όλο το σπίτι, καθάρισμα και service στο αμαξι της συζύγου (λαδια-φίλτρα-φιλτρο καμπίνας-ελεγχος ιμαντα χρονισμού, είναι για αλλαγή στο επόμενο σερβις), μπορεί και μαγείρεμα.
Σκούπα-μαπα ήδη έκανα.
Τι θα μαγειρέψεις?
Λέω για κοκκινιστό με τηγανητές πατάτες η ρύζι
εχω βγαλει κοτα απο χθες απο την καταψυξη, λεω να την κανω με πατατες στο φουρνο γιατι βαριεμαι λίγο σήμερα.
pipe_smoker
13/02/2016, 08:37
Γιατί δεν τηρούνται τα των εντολών του Μωυσέως. Αμέρικαν μπαρ η θρησκεία.
Πες τα! (https://www.youtube.com/watch?v=GPo9OBrIOi4)
Για παράδειγμα σήμερα (όπως και κάθε Σάββατο) έχω βολτα-πλύσιμο σκύλου, σκουπισμα-σφουγγαρισμα όλο το σπίτι, καθάρισμα και service στο αμαξι της συζύγου (λαδια-φίλτρα-φιλτρο καμπίνας-ελεγχος ιμαντα χρονισμού, είναι για αλλαγή στο επόμενο σερβις), μπορεί και μαγείρεμα.
Γκαζοφονιάς η σύζυγος δηλαδή.
Ούτε σε ράλι να έτρεχε τέτοια συντήρηση:lol:
Πες τα! (https://www.youtube.com/watch?v=GPo9OBrIOi4)
Γκαζοφονιάς η σύζυγος δηλαδή.
Ούτε σε ράλι να έτρεχε τέτοια συντήρηση:lol:
:look: ετυχε τωρα για τα λαδια. Τα λοιπα σαββατα έχει απλές εργασίες όπως καθαρισμα, έλεχος σταθμης υγρων, κλπ...
Τρέμω το μεγάλο service που πλησιάζει γιατι είναι η ώρα του ιμαντα εκκεντροφορου (και πρέπει να αλλαχθούν όλα ιμάντες, αντλία, τεντωτήρες, υγρά φρένων, τακακια)
spyrakos35
13/02/2016, 08:56
Σκούπα-μαπα ήδη έκανα.
Τι θα μαγειρέψεις?
Λέω για κοκκινιστό με τηγανητές πατάτες η ρύζι
Καλημερα στους αντρακλες
:lol:
SHOOTER045
13/02/2016, 08:59
:look: ετυχε τωρα για τα λαδια. Τα λοιπα σαββατα έχει απλές εργασίες όπως καθαρισμα, έλεχος σταθμης υγρων, κλπ...
Τρέμω το μεγάλο service που πλησιάζει γιατι είναι η ώρα του ιμαντα εκκεντροφορου (και πρέπει να αλλαχθούν όλα ιμάντες, αντλία, τεντωτήρες, υγρά φρένων, τακακια)
Εδώ άλλαξα πρόσφατα στο Subaru σετ ιμαντα-αντλια-παραφλου,και απο βδομάδα το βάζω για δίσκο συμπλέκτη
Και δεν έγινε τίποτα.
Με την διαφορά οτι ψωνισα ανταλλακτικά απο Αμερική ενω εδώ μόνο για αυτά δεν έφτανε ένα μηνιατικο.
amyroukai
13/02/2016, 08:59
Προφανώς έχεις ρδελο αυτοκίνητο. Ποτέ. Ποτέ. Ποτέ δεν έχω δει στάθμη υγρών πλην πλυστικού παρμπρίζ. Δεν χρειάζεται. Δεν είχα ποτέ ρδέλο αυτοκίνητο. Απλά δουλεύει (και κανένα δεν έκαιγε λάδια).
Επίσης τον σκύλο πλύσιμο κάθε Σάββατο; Γουατ δε φακ ρε, δεν είναι μηχανάκι (που και αυτό πλένεται μια στο τέρμηνο)
SHOOTER045
13/02/2016, 09:00
Καλημερα στους αντρακλες
Αμα είσαι να είσαι.
Γιατί ποίος έχει τον τελευταίο λόγο στο σπίτι?
Ε?
-Μάλιστα αγάπη μου....
LogOutGoRide
13/02/2016, 09:02
Καλημέρα.
Θα ήθελα να δουλεύουν και μερικοί ακόμη Σάββατο ή Κυριακή γιατί όχι;. Να πάω στο ταχυδρομείο να πάρω αυτά που ήρθαν για την μηχανή.
Όχι μόνο αυτοί του ταχυδρομείου (και κάποιοι ακόμη της "συμμορίας" ) να έχουν την απαίτηση να βγουν κυριακάτικα να κάνουν βόλτα στα μαγαζιά. Και εμάς μάνα μας γέννησε.
spyrakos35
13/02/2016, 09:03
Προφανώς έχεις ρδελο αυτοκίνητο. Ποτέ. Ποτέ. Ποτέ δεν έχω δει στάθμη υγρών πλην πλυστικού παρμπρίζ. Δεν χρειάζεται. Δεν είχα ποτέ ρδέλο αυτοκίνητο. Απλά δουλεύει (και κανένα δεν έκαιγε λάδια).
Χοντα ειναι το δικο σου φιλαρακ;
:D
LogOutGoRide
13/02/2016, 09:03
Πάντως Yamaha δεν είναι.
Εντάξει και τα αμάξια Honda χαλάνε, όπως όλα δηλαδή lol
SHOOTER045
13/02/2016, 09:04
Καλημέρα.
Θα ήθελα να δουλεύουν και μερικοί ακόμη Σάββατο ή Κυριακή γιατί όχι;. Να πάω στο ταχυδρομείο να πάρω αυτά που ήρθαν για την μηχανή.
Όχι μόνο αυτοί του ταχυδρομείου να έχουν την απαίτηση να βγουν κυριακάτικα να κάνουν βόλτα στα μαγαζιά. Και εμάς μάνα μας γέννησε.
Νομίζω το είχαμε συζητήσει τις προαλες που ηταν ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή.
annoula1981
13/02/2016, 09:04
Καλημερες!! Υπομονη στους εργαζομενους... εγώ πάντως το σ/κ το έχω ιερό. Κουράζομαι παραπάνω ολη την εβδομάδα με δουλειές του σπιτιού, αλλά το σ/κ ΑΡΑΖΩ!!!
SHOOTER045
13/02/2016, 09:05
FUJI HEAVY INDUSTRIES.
spyrakos35
13/02/2016, 09:05
Πάντως Yamaha δεν είναι
Οχι ρπστμ.....
:(
LogOutGoRide
13/02/2016, 09:06
Μου ήρθε η ειδοποίηση να πάω να πάρω το δέμα... την επόμενη.
Γιατί ρε μάγκες το δικό μου αφεντικό (και τα υπόλοιπα αφεντικά φαντάζομαι) τα θέλει όλα χθες;
annoula1981
13/02/2016, 09:06
Αμα είσαι να είσαι.
Γιατί ποίος έχει τον τελευταίο λόγο στο σπίτι?
Ε?
-Μάλιστα αγάπη μου....
Είσαι και συ από αυτούς ε;
-Γυναίκα είμαι ο άντρας του σπιτιού και απαιτώ να εχει ζεστο νερό για να πλένω τα πιάτα! :)
spyrakos35
13/02/2016, 09:08
Είσαι και συ από αυτούς ε;
-Γυναίκα είμαι ο άντρας του σπιτιού και απαιτώ να εχει ζεστο νερό για να πλένω τα πιάτα! :)
Εχει 4 παιδια ομως..... Τζαστ σεινγκ.....
SHOOTER045
13/02/2016, 09:11
Εχει 4 παιδια ομως..... Τζαστ σεινγκ.....
Και πλυντήριο πιάτων...:D
theofilos888
13/02/2016, 09:22
Καλημερα στο νοικοκυρες.gr!!!!! Κανα καλο κολπο να μη μου πετιεταιτολαδι στο τηγανισμα εχουμε;
Nikol1979
13/02/2016, 09:24
Πάσο και μοκο.
Καλημερα στους αντρακλες
Ας τους ρε μην τους χαλας ενα δυο που εχουν μεινει σωστοί!!
LogOutGoRide
13/02/2016, 09:24
Καλημερα στο νοικοκυρες.gr!!!!! Κανα καλο κολπο να μη μου πετιεταιτολαδι στο τηγανισμα εχουμε;
Υπάρχει ένα καπάκι με χερούλι, σαν δίχτυ! Δεν είναι ακριβό, ψάξε.
Ξέρεις την ταινία που λέει ο άλλος, πήρα δώρο στην γυναίκα μου μια ξυριστική μηχανή και λέει ο φίλος του, δηλαδή, ξυρίζεται η γυναίκα σου. Και απαντάει, όχι μωρέ, αλλά κάθε πρωί να την βάζω να ζεστάνει το νερό....
ΘΕΟΣ
annoula1981
13/02/2016, 09:25
βαλε μια κουταλιά αλάτι μέσα στο τηγάνι και καθαρίσες. :)
amyroukai
13/02/2016, 09:26
Ακόμα και αυτό αφήνει λίγο να περάσει, λίγο όμως.
σιτα με χερουλι, την πουλανε 5 ευρω και καθαρίζεις...
καπάκι στο τηγανι επίσις, αλλα δεν το συστήνω γιατι δεν φευγει η υγρασία στο τσιγάρισμα...
αντε να φευγω σιγα σιγα, άργησα...:cry:
SHOOTER045
13/02/2016, 09:26
Η μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατσαρόλα για το τηγάνισμα η φριτεζα(αν έχεις)
annoula1981
13/02/2016, 09:29
Το @χ@σες! Η Ρένα της Φτελιας γίναμε εδώ μέσα!
LogOutGoRide
13/02/2016, 09:30
Μικροί μεγάλοι στα καφενεία θα έλεγα εγώ.
RaGe_Raptor
13/02/2016, 09:30
:bawl::bawl::bawl:
καλημέρα αγόρια & κορίτσια!
Βάλε το φίλτρο λαδιού του CB από πάνω. ίδιο μέγεθος θα έχει.
Μια καλημερα απο εμενα στα πεταχτά. ....μην πατησω και σας λερωσω το σφουγγαρισμα ......
SHOOTER045
13/02/2016, 10:08
Άκυρο το κοκκινιστό.
Θα φτιαξω σνιτσελ κοτόπουλο η κεφτεδακια κοτόπουλο, με τηγανητές πατάτες, ρύζι.
Σαλάτα ρόκα-μαρουλι-ντοματα.
Πάω να βάλω την πόδια μου
352048
Καλημεραααααααα!
Και γω εργαζομενος ειμαι σημερα :ZZZ:
Αλλα ηρθα γραφειο με τη φορμουλα (εναλλακτικη φαση κ ετσι)
Για το μαγειρεμα δεν ακουω κουβεντα..... ηταν ειναι και θα ειναι αντρικη δουλεια. Οι γυναικες την κανουν απο αγγαρια, γιαυτο θελουν 40 χρονια να μαθουν να μαγειρευουν! :lol:
annoula1981
13/02/2016, 10:17
Εγώ έχω αυτή πάντως. Και πάντα πιάνει...!
352049
theofilos888
13/02/2016, 10:18
Σας ευχαριστω ολους. Με καλυψατε με τις απαντησεις σας! Τερμα το πιτσιλισμα στο τηγανι!!!!! :D
HelenKoR
13/02/2016, 10:34
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του moto.gr!
Η μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατσαρόλα για το τηγάνισμα η φριτεζα(αν έχεις)
^ αυτό με καπάκι + να στραγγιζεις καλά τις πατάτες (ή ότι άλλο) πριν τις ρίξεις μέσα στο καυτό λάδι.
Billymuse
13/02/2016, 10:34
Καλημερα πιτσιλα, καλημερα φορουμ..
Να ταν μονο τα σαββατα εργασια καλα θαταν...:cry::beer:
καλησπερα.... αδερφες και παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια εδω? τι φαση? :lol:
taisteal
13/02/2016, 12:54
δεμπατεκαθολουκαλαλεμε
:cry:
καμιά καλή συνταγή ρε νοικοκυρές δεν θα δώσετε;
Καλημέρα. .Σάββατο σήμερα ε. ..σε δύο ώρες δουλεύω :a016::a016::a016:
Nikol1979
13/02/2016, 14:33
Σήμερα μου φτιαξατε τη μέρα.
Και παρεμπιπτόντως εγώ σήμερα θα κάνω κουνέλι.
Nostradamus
13/02/2016, 14:39
υποπτο ακουγεται αυτο...
Ωραιο το κουνελι......
352065
Nikol1979
13/02/2016, 14:49
Βλαμμενα.
Καλα, το βραδυ θα ανεβασω φωτο.
SHOOTER045
13/02/2016, 14:59
καμιά καλή συνταγή ρε νοικοκυρές δεν θα δώσετε;
Εδώ σε έχω
352066[/ATTACH
[ATTACH=CONFIG]352067
Τωρα χωνευω....
SHOOTER045
13/02/2016, 15:01
υποπτο ακουγεται αυτο...
Δεν θα το πνίξει ρε.
Ψοφιο θα το πάρει.... :D
ξαναελεγξε τη σταθμη και βγαλε το παραπανισιο με μια συριγγα
α, και τσεκαρε μηπως εχει ξεκουμπωσει το σωληνακι των αναθυμιασεων απο το φιλτροκουτι:D
Nikol1979
13/02/2016, 21:16
Κουνελι στο φουρνο.
Ή οπως τα λεγαμε στο ξενοδοχειο, "κουνελακι στη γαστρα με δεντρολιβανο, πορτοκαλι Σπηλίου και καβουρντισμενα αμυγδαλα"
352083
Ωραια, μαγειρεψαμε.
Και τωρα...?
(αισθανομαι μια μοναξια σημερα)
LogOutGoRide
13/02/2016, 21:18
Να κάτσεις να το φάς. Καλή όρεξη και καλησπέρα.
annoula1981
13/02/2016, 21:24
Ηντα μας έκαμες κοπελια.. καλή όρεξη να χεις!
Εγώ βέβαια όταν θα βρω καλό κουνέλι θα το κάμω τσουδιστο.. :-)
Κουνελι στο φουρνο.
Ή οπως τα λεγαμε στο ξενοδοχειο, "κουνελακι στη γαστρα με δεντρολιβανο, πορτοκαλι Σπηλίου και καβουρντισμενα αμυγδαλα"
352083
Ωραια, μαγειρεψαμε.
Και τωρα...?
(αισθανομαι μια μοναξια σημερα)
Ποντίκι με πατάτες; Καλή όρεξη :yuck:
GiorgosLa
13/02/2016, 21:32
Ηντα μας έκαμες κοπελια.. καλή όρεξη να χεις!
Εγώ βέβαια όταν θα βρω καλό κουνέλι θα το κάμω τσουδιστο.. :-)
Και πως γίνεται αυτό? Αντί για κρεμμύδια βάζεις μέσα "τσουδια?" :confused: :bawl:
Nikol1979
13/02/2016, 21:39
Ποντίκι με πατάτες; Καλή όρεξη :yuck:
Ελα Νικο να δοκιμασεις κι αμα επιζησεις να φαω κι εγω.:tooth:
Κατσε να το διορθωσω ομως "Μικυ Μαους στη γαστρα με δεντρολιβανο, πορτοκαλι Σπηλίου και καβουρντισμενα αμυγδαλα"
Και πως γίνεται αυτό? Αντί για κρεμμύδια βάζεις μέσα "τσουδια?" :confused: :bawl:
Μαλλον εννοει αυτο που εμεις στα Χανια λεμε "τσιγαριαστο", ε Αννα?
Που θα πει οτι το καις στο τσικαλι με λιγο λαδι και κρεμμυδι, χωρις αλλες σαλτσες. Θεωρειται εδω στην Κρητη ο καλυτερος τροπος να ψησεις το κουνελι.
SHOOTER045
13/02/2016, 21:51
Αν και το κουνέλι οπτικά(σφαγμενο)μοιάζει με γάτα η ποντίκι.
Εν τούτοις είναι ιδιαίτερα καθαρό και απαχο κρέας και έχει ζήτηση.
Θυμάμαι μικρός που είχαμε αρκετά και βαζαμε στο κρεοπωλείο που είχαμε τότε και ειδικά πολλοί στην πλειοψηφία γιατροί τα ζητούσαν επίμονα.
Απλά επειδή ειναι{στεγνό} κρέας θέλει τέχνη και μαστοριά στο μαγείρεμα για να μην γίνει χόρτο
annoula1981
13/02/2016, 22:02
Αυτό εννοώ ακριβώς. Το βάζεις στο τσικάλι σε κομμάτια το τσιγαρίζεις και το σβήνεις με κρασι. Το αφηνεις να σιγοβρασει μετά μαζί με ρίγανη, δάφνη, κύμινο και αλατοπίπερο.
amyroukai
13/02/2016, 22:25
Αυτό τι είναι, απόσπασμα από συνομιλίες του άφρο;
Βρε αφήστε τα κουνέλια ήσυχα. Έχω κατοικίδιο κουνέλι.
theofilos888
13/02/2016, 23:29
Βρε αφήστε τα κουνέλια ήσυχα. Έχω κατοικίδιο κουνέλι.
Εγω απο οταν ειχα κατοικιδιο κουνελι, δεν ξαναφαγα.
HelenKoR
13/02/2016, 23:35
Εγω απο οταν ειχα κατοικιδιο κουνελι, δεν ξαναφαγα.
Εγώ είχα διάφορα κατοικίδια εκτός από κουνέλι.
SHOOTER045
13/02/2016, 23:39
Και ο gfwakes λένε οτι εκτρέφει ανακόντα
Nikol1979
14/02/2016, 14:13
Τολη δεν θα έρθω να φάω το δικό σου ντε!
Αλλά το σκεφτόμουνα ρε σεις.. Αν είχα κι εγώ σίγουρα δεν θα ξανάτρωγα.
Το θέμα είναι ή λυπάσαι όλα τα ζώα και γίνεσαι χορτοφάγος, ή μένεις παμφαγο και κάνεις τον Κινέζο. (ωχ, ωραίο ήταν αυτο).
SHOOTER045
14/02/2016, 14:24
Τολη δεν θα έρθω να φάω το δικό σου ντε!
Αλλά το σκεφτόμουνα ρε σεις.. Αν είχα κι εγώ σίγουρα δεν θα ξανάτρωγα.
Το θέμα είναι ή λυπάσαι όλα τα ζώα και γίνεσαι χορτοφάγος, ή μένεις παμφαγο και κάνεις τον Κινέζο. (ωχ, ωραίο ήταν αυτο).
Εντάξει και κάποιοι άλλοι τρώνε σκυλιά, γάτες, παπαγάλους, χάμστερ κτλπ.
Να φάμε και εμείς αυτούς?
Σαν πολύ walking dead βλέπω μάλλον