Σύνδεση

View Full Version : FJR 1300 track-bike...Σπυράκοοοοοοοοοο!!!!!

RaGe_Raptor
14/02/2016, 22:40
κατ'αρχήν,δεν είναι για τα ανέκδοτα,μη τυχόν και το μετακινήσει κανα μ@υνόπανο admin!!!:D

η ιστοριούλα είναι από ξενόγλωσσο φόρουμ σε θέμα "track stories" και περιέχει τα αγαπημένα στοιχεία του Σπυράκου: 1fjr και 1 Ducati.το δε fjr είναι σε πλήρες track mode:lol: (δες φώτο)

The above has been my experience with every duc on trackdays. They seem to attract (obviously not in all cases but...) squids with deep pockets and no skill.

My very first-ever school/track day, I was riding (don't laugh) a Yamaha FJR1300 touring boat that got me laughed-at a lot in the pits. Before lunch, the marshals moved me up to yellow group and by mid afternoon, that big tub of mine was passing many squids on sportbikes..... but also, lapping this guy who had a gorgeous 1098S, matching leathers / helmet.

Probably $30K of bike and gear being lapped by a shaft-drive touring boat.

I had so much fun that day that I was hooked and rode 2 seasons of t-days on that tub. Being mocked in the pits was a BIG part of the fun for me and my buddy (GDC member buzzertoy - red R1200S below) because most of those haters were soon to be passed by that bone-stock, 500lb tub, over and over again, all day long - good times. (I was around mid-pack of yellow group, scraping footpegs everywhere)

I took off the plastics just in case for the first day. On returning, I actually asked if I could turn laps with my saddlebags but they wouldn't let me

Long story short, 1/2 way through my second season, a buddy 'made' me ride a few sessions on his '02 gsx-r 750 track whore and that was it - no more FJR. I bought my K6 1000 within a week.

EDIT: to continue with Anthony's point, that day - my first time on the track on an old beat-up track whore, I lapped a guy on an S1000RR over and over. Actually, I referred to that day way back when I signed-up here, returning fire (at GV) when people were trying to flame the new french noob

SHOOTER045
14/02/2016, 23:05
κατ'αρχήν,δεν είναι για τα ανέκδοτα,μη τυχόν και το μετακινήσει κανα μ@υνόπανο admin!!!:D

η ιστοριούλα είναι από ξενόγλωσσο φόρουμ σε θέμα "track stories" και περιέχει τα αγαπημένα στοιχεία του Σπυράκου: 1fjr και 1 Ducati.το δε fjr είναι σε πλήρες track mode:lol: (δες φώτο)

Ταχύπλοο το γμμνο

spyrakos35
15/02/2016, 06:02
Τι λεει ρε ο μλκς.....

vfr ρε μουνι@@@@@@@

:evil:

:lol:

GFawkes
15/02/2016, 08:26
H μηχανη δεν κανει τον αναβατη.....

στο track days που παω, τις περισσοτερες φορες παω με την πιο μικρη μου μοτο
(50 αλογα αλλα μανιτζεβελη, ελαφρια και στριβει)
διχως προβληματα [με περνανε στις ευθειες τους περναω στις στροφες και δωσ' του παλι]

Ζεύκας
15/02/2016, 09:55
Yamaha FJR1300 touring boat

οι Σπυράκοι όλου του κόσμου τρώνε την ίδια καζούρα :tooth:

πέρα από τη πλάκα θυμάμαι ένα τυπά που είχε μπει Μέγαρα με bmw 1200gs και κορντούρες
και έγραφε τους ίδιους και καλύτερους χρόνους από μένα. είχα πάθει την πλάκα μου. ρισπεκτ

SHOOTER045
15/02/2016, 10:00
οι Σπυράκοι όλου του κόσμου τρώνε την ίδια καζούρα :tooth:

πέρα από τη πλάκα θυμάμαι ένα τυπά που είχε μπει Μέγαρα με bmw 1200gs και κορντούρες
και έγραφε τους ίδιους και καλύτερους χρόνους από μένα. είχα πάθει την πλάκα μου. ρισπεκτ

Έπρεπε να σε πετυχαινα με το TENERE εσένα.
Όταν είχα πάει Σέρρες κάποιοι γελουσαν,αλλά τους έκοψα τον βήχα.
Και στα μέγαρα ποιο πολύ βολευομουν με ΤΑ 650 παρά με τα sv-zx-r1

sapila racing
15/02/2016, 10:17

Kαι όπως διαβαζουμε με το που καβαλησε ενα μηχανακι της προκοπής, δεν ξαναπήγε στην πίστα ποτέ με το FJR.
Οκ υπαρχουν διάφορες κατηγορίες μοτο, αλλά το να πας με FJR στην πίστα δεν έχει και πολύ νόημα αφού βρίσκει κάτω για πλάκα κι είναι και πάνβαρυ.
Με ένα γυμνό μπορείς να το ευχαριστηθείς, και με ένα κλασσικό επίσης αλλά με τέτοιο μηχανακι δεν νομίζω.

Βεβαια υπαρχουν κι άνθρωποι που τους αρέσει να ξεχωρίζουν με περίεργο τρόπο, και γι αυτό και υπάρχουν και πολλές κατηγορίες στους αγώνες. :D

byron
15/02/2016, 10:25

LoL...

Κόψε κάτι, γιατί δεν θα αφήσω ούτε γάτα ζωντανή.

Bladerunner
15/02/2016, 10:26
Με ένα γυμνό μπορείς να το ευχαριστηθείς, και με ένα κλασσικό επίσης αλλά με τέτοιο μηχανακι δεν νομίζω.

Συμφωνώ απόλυτα.

Επίσης, το ότι κάποιο είμαστε μέγα κουλομαρίες με τα RR μας, αυτό δεν κάνει τους υπόλοιπους ούτε πιλότους ούτε τα μηχανάκια τους υπερ-όπλα. :lol:

spyrakos35
15/02/2016, 10:44
Την επομενη φορα που θα μπειτε πιστα σας το δινω για ενα γυρο (οχι σουβλατζιδικου) μπας και βελτιωσετε κανα δεκατακι....

sapila racing
15/02/2016, 10:45
Την επομενη φορα που θα μπειτε πιστα σας το δινω για ενα γυρο (οχι σουβλατζιδικου) μπας και βελτιωσετε κανα δεκατακι....

Κοίτα πρώτα να το ψηλώσεις λίγο να μην βρίσκει και να κοντύνεις λίγο το διαφορικό. :lol:

:beer:

BLiTzER
15/02/2016, 10:47
Επίτηδες είναι τόσο χαμηλό. Όπως υπάρχει δείκτης αλλαγής ελαστικών, έτσι τα FJR έχουν δείκτη αλλαγής μοτοσυκλέτας.

spyrakos35
15/02/2016, 10:48
Κοίτα πρώτα να το ψηλώσεις λίγο να μην βρίσκει και να κοντύνεις λίγο το διαφορικό. :lol:

:beer:

Θα βαλω την μικρη καρινα στο πλοιο μην αγχωνεσαι.....

Bladerunner
15/02/2016, 10:58

Δεν με καλύπτει το δίπλωμα.

devil's animal
15/02/2016, 11:16

Σπυρακο ας τους να λενε ρε συ...
εγω θα το επαιρνα... μονο και μονο που θα αφηνα το μισο κατω στις στροφες..καρινες, μαρσπιε, εξατμισεις κλπ..θα μου εφτιαχνε την ψυχολογια και θα νομιζα οτι ημουν Μπαγκοσμιος...:D

Ζεύκας
15/02/2016, 12:30

352167

sniper
15/02/2016, 12:54

Kάπου έχω μια φωτό που περνάω στα μέγαρα (με cbr600fs :bawl:) ένα k1300r, που είχε βάλει ανάποδα απο την 9 για να φρενάρει και να στρίψει στην 1... Απ' ΄έξω ε; Δεν τολμησα από μέσα μπας και πέσει απο το βάρος και μας πλακώσει...

sniper
15/02/2016, 12:56

Κι εγω ρε μλκ, ρίχνω με αεροβόλο στα 2χλμ... :bawl:Πιστόλι ε; :tooth:

GFawkes
15/02/2016, 13:03
Amateurs!!!

352170

spyrakos35
15/02/2016, 13:03
Kάπου έχω μια φωτό που περνάω στα μέγαρα (με cbr600fs :bawl:) ένα k1300r, που είχε βάλει ανάποδα απο την 9 για να φρενάρει και να στρίψει στην 1... Απ' ΄έξω ε; Δεν τολμησα από μέσα μπας και πέσει απο το βάρος και μας πλακώσει...

Ε, ναι ρε συ.....
Ειναι βαρυ αυτο.....

SHOOTER045
15/02/2016, 13:12
Δεν είπα οτι τους πέρναγα όλους.
Αλλά απο πολλούς {χεραδες} που το παίζανε ,ήμουν ταχύτερος.
Στα μέγαρα και ειδικά στις Αφίδνες γούσταρα ποιό πολύ με το ΤΑ

Bladerunner
15/02/2016, 13:36
Kάπου έχω μια φωτό που περνάω στα μέγαρα (με cbr600fs :bawl:) ένα k1300r(...)

Το Fs είναι πολύ καλό μηχανάκι! Το μόνο του μειονέκτημα (αλλά βασικό) για μένα, είναι ότι βρίσκει για πλάκα κάτω. Διορθώνεται βέβαια...

sniper
15/02/2016, 13:41
Το Fs είναι πολύ καλό μηχανάκι! Το μόνο του μειονέκτημα (αλλά βασικό) για μένα, είναι ότι βρίσκει για πλάκα κάτω. Διορθώνεται βέβαια...

Εδώ βρίσκει κάτω το 954 (δεξιά, εχει φυγει το μισό πατάκι - καλά οι μπίλιες βγαίνουν με το που το αγοράζεις - μόνο με τα ρυθμιζόμενα Arrow δεν έβρισκε και η θέση ήταν εκπληκτική...)

Και οι αναρτήσεις του θέλουν πέταμα ή'και άλλα ελατήρια, ειδικά σε "πίστες" στοπ/go σαν τα Μέγαρα...

byron
15/02/2016, 13:43
Και οι αναρτήσεις του θέλουν πέταμα ή'και άλλα ελατήρια, ειδικά σε "πίστες" στοπ/go σαν τα Μέγαρα...

Ναι, βέβαια...ενώ το υπόλοιπο είναι για GP.

GFawkes
15/02/2016, 13:43

"Βρονταει" για πλακα δλδ;

sniper
15/02/2016, 13:46
Ναι, βέβαια...ενώ το υπόλοιπο είναι για GP.

Τουλάχιστον δεν το σπρώχνουν σαν το SRX, κάνε μας τη χάρη! :moutza:

Φωτό με το FiS, από πίσω είναι ο Blade, σπάνιο φαινόμενο :bawl:

352172

byron
15/02/2016, 13:53
Φωτό με το FiS, από πίσω είναι ο Blade, σπάνιο φαινόμενο :bawl:

Κρύβεται πολύ καλά πάντως...:lol:

teogtp
15/02/2016, 17:44

Με κλειστα ματια.........:lol:

sniper
15/02/2016, 17:53
Κρύβεται πολύ καλά πάντως...:lol:
NάτονΑ

352184

Blade : Mην τρέχεις ρε, δεν σε προλααβαίνω
Sniper : φρενάρω για να προλαβαίνεις :tooth:
352185

dimmie_72
15/02/2016, 18:41
Εδώ βρίσκει κάτω το 954 (δεξιά, εχει φυγει το μισό πατάκι - καλά οι μπίλιες βγαίνουν με το που το αγοράζεις - μόνο με τα ρυθμιζόμενα Arrow δεν έβρισκε και η θέση ήταν εκπληκτική...)

κατά τ'άλλα χρέπι το Brough τίγκα στο τιτάνιο και τα κεραμικά, ε; :lol:

sniper
15/02/2016, 19:50
κατά τ'άλλα χρέπι το Brough τίγκα στο τιτάνιο και τα κεραμικά, ε; :lol:

Παρακαλώ οι κάτοχοι Ιταλικών χριστουγενιάτικων δέντρων να απομακρυνθούν, υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.

352199

dimmie_72
15/02/2016, 19:56
Παρακαλώ οι κάτοχοι Ιταλικών χριστουγενιάτικων δέντρων να απομακρυνθούν, υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.

πάλι υπερθέρμανση ο ανορθωτής; αμάν!!! :lol: