View Full Version : Κυριακη 21 τουτουνου, Oιτη.
Θα σε περιμενω μετα τα διοδια της Γεφυρας:wave2:
Billymuse
21/02/2016, 02:12
Kαλη βόλτα να έχουτε ρε...τελικά δεν τα καταφέραμε να μαζευτουμε νωρίς :wave2:
Τι καιρό έχουμε; Εδώ ανοίγει και στρώνει. Κοπασε και ο αέρας
theofilos888
21/02/2016, 06:40
Κι εδω ανοιγει. Η καμερα στο καταφυγιο δειχνει ηλιο.
o_gavros
21/02/2016, 06:44
Καιρός να μαζωχτουμε τότες
amyroukai
21/02/2016, 06:45
Όλα ωραία. Λίγο νύστα κάνει, αλλά θα περάσει.
akis_trevor
21/02/2016, 07:46
Καλημερα!!!καλο δρομο παιδες...:wave2:
Go go go......άργησα θα περιμένει ο tai....
SHOOTER045
21/02/2016, 08:27
Πήρες άδεια μωρή σαλουφα?
Καλά να περάσεις Τέο.
Και εσύ και όλοι
Ρεϊ! Είναι κανείς στο περίπτερο;!
Ξεκινάω για πάνω..
dimmie_72
21/02/2016, 08:53
:lol:
notakos600
21/02/2016, 11:40
Καλή βόλτα, δυστυχώς δεν....:beer:
MG-KTiNoS
21/02/2016, 14:19
Έχει και γαμώ τις μέρες έξω.... Καλούς δρόμους παιδιά....
:beer:
σας ειδα στη θηβα.. κι εσεις με ειδατε...
μπλιτσερ εχασες... δεν ηθελες να μεινεις να χαζεψεις τουμπανακια ε?? καλα να παθεις!
theofilos888
21/02/2016, 16:04
Γυρισα πισω. Δεν εκατσα στο φαι. Πολυ ομορφος καιρος για βολτα! Χαρηκα που σας ειδα ολους! :wave2:
spyrakos35
21/02/2016, 16:40
Γυρισα πισω. Δεν εκατσα στο φαι. Πολυ ομορφος καιρος για βολτα! Χαρηκα που σας ειδα ολους! :wave2:
Ετσι!
sernodas2
21/02/2016, 17:15
Στην βάση μου κ γω,χάρηκα που είδα γνώριμες μουτσούνες που είχα καιρό να συναντήσω! Καλή αντάμωση!
Στη βάση και εγώ. Λίγο ακεφος σήμερα, δε τη πολυκαταλαβα τη βόλτα ήμανε στη κοσμάρα μου. Χάρηκα για τα παιδιά που ξαναείδα και τα παιδιά που γνώρισα. Δεν αναγνώρισα τον τεο που τον ξέρω από το 98 ρε γμτ. Ομορφυνε γιαυτό.
Παιδες ολα φινα να μαστε καλα να βολταρουμε και να ανταμωνουμε!!!
Ευχαριστω τον Ακη για την παρεα και την υπομονη του ;)
Χαρηκα που γνωρισα καινουργιους για μενα και ξαναειδα παλιους :beer::beer::beer:
taisteal
21/02/2016, 19:01
Καλα ρε παρατησατε τον blitzer και πηγατε απο Καλοσκοπη??
Ευτυχως δεν γυρισε μονος του :p
Υ.Γ Πολυ βροχη σημερα...
:giggle:
akis_trevor
21/02/2016, 19:02
back to base η πατρα.οπου να ναι θα κοντευουν και οι αθηναιοι φανταζομαι,εκτος αν κατσουν πουθενα για κοφι.
ΚΑΙ Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!!!!!10000% μερα για μοτοβολτα,οτι πρεπει ηταν!για τα μερη εκει δεν χρειαζεται να πω κατι.320+ στριφτερα χλμ!
χαρηκα πολυ που ειδα μοταιους που ειχα να συναντησω καιρο (περιμενα να δω και 1-2 ακομα αλλα δεν πειραζει).
@τζιμη:λεγαμε οτι δεν πετυχαμε μηχανακια στον δρομο.αν ερχοσουν αθανασιο διακο θα τα εβλεπες μαζεμενα.χαχαχα. επισης,καμια υπομονη φιλε,μην το συζητας,βολταραμε πολυ πολυ ωραια!
να μαστε καλα να βολταρουμε παιδες!!!:beer::beer:
Billymuse
21/02/2016, 19:09
:beer: για αρχίστε τις φώτο σιγά σιγά :beer:
:beer: για αρχίστε τις φώτο σιγά σιγά :beer:
.......συμφωνώ κι' εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντε ν' ανοίξει ο μάτις μας και σε μας τους στερημένους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:beer::beer:
akis_trevor
21/02/2016, 19:26
αντε γκρινιες....και καλα ο βαγγελης ειναι στην ζεστη,εσυ βασιλακη,πηρες απουσια :p ...
the motoσακα!!!
352720
352721
αφου ηπιαμε το καφεδακι μας και τα παμε ομορφα κι ωραια,καποιοι την κανανε για πισω και καποιοι συνεχισαμε για μασαμπουκεν...
352722
akis_trevor
21/02/2016, 19:31
μπονους οι αρκουδες!!!!
352726
τζιμης μπλιτζερ γαυρος
352727
352728
akis_trevor
21/02/2016, 19:33
πολυ στροφιλικι λεμε....
352729
ζωρζ the τυρεμπορας :D και ζιζου
352730
352731
akis_trevor
21/02/2016, 19:36
καφετζηηηηηηης!!!!! :beer: :beer: :beer:
.ειχαμε και οχημα υποστηριξης,παροτι δεν χρειαστηκε καπου...οργανωμενα πραγματα οχι αστεια...:D
352732
George_M.
21/02/2016, 19:42
το φχαριστηθηκατε απο οτι φαινεται...ωραιοι!
ριχτε κ εναν χαρτη της διαδρομης να χουμε στοκ...:beer:
Pan (dvs)
21/02/2016, 19:59
:beer::beer::beer:
Υ.Γ Πολυ βροχη σημερα...
Α γι αυτό έψαχνε ο γάυρος το τηλέφωνο του γιώργη κ με έπαιρνε τηλέφωνο....τον αφήσατε να τον φάνε τα τσακάλια ρε;
Α γι αυτό έψαχνε ο γάυρος το τηλέφωνο του γιώργη κ με έπαιρνε τηλέφωνο....τον αφήσατε να τον φάνε τα τσακάλια ρε;εγω παντως του ειπα να μεινει μαζι μου στη θηβα να χαζεψουμε τα γκομενακια, κι αυτος δεν ηθελε..
εγω παντως του ειπα να μεινει μαζι μου στη θηβα να χαζεψουμε τα γκομενακια, κι αυτος δεν ηθελε..
Φοβότανε μη τον "βατέψεις" μιχαλιώ......δε τον είδες την Παρασκευή είχε πιάσει τη γωνιά του...
alexis_d
21/02/2016, 20:15
Μια χαρά παιδιά.Ζήλεψα ρε!
Άντε και στην επόμενη.
Υ.Γ Πολυ βροχη σημερα...
Α γι αυτό έψαχνε ο γάυρος το τηλέφωνο του γιώργη κ με έπαιρνε τηλέφωνο....τον αφήσατε να τον φάνε τα τσακάλια ρε;
Παρακαλω την προσοχη σας.
Βρέθηκε καγκουρομορφονιος με προικα (drz-action camera).
Πληροφορίες εντός. ......
:D
Επιστρεψαμε και εμείς.
Χάρηκα που βρεθηκα ξανα με φιλους αλλά και γνωρισα αρκετους που απλα μεχρι χθες ηταν καποιες αραδες σε ενα μόνιτορ.
Ο καιρός σούπερ και αρκετοί μοταιοι στους δρόμους.
Η φαμίλια μου και εγω, σας ευχαριστούμε για την σημερινή ημέρα.
Μπράβο ρε ωραία βόλτα, φοβερό στροφιλίκι.
θα θελα πολύ να ήμουν μαζί σας, αλλά είχα το κοπή το πίτα σε ενα σύλλογο kick boxing και δεν είναι να τους τσαντίζεις αυτούς :lol:.
Eversman
21/02/2016, 20:46
Σας χαίρομαι βρε καθάρματα της ασφάλτου :beer::beer::beer:
GiorgosLa
21/02/2016, 20:47
Είστε ωραίοι!!! :beer:
Μέχρι της 9.30 το σκεφτόμουν να ξεκινήσω κι εγώ, αλλά ήμουν άυπνος (δούλευα νύχτα) Και εκεί που σκεφτόμουν αν θα αντέξω, ακούω στης 9.24 τον Θοδωρή να φωνάζει, "go go go" και... ψάρωσα! Τι γίνετε ρε πστμ λέω? Πως θα πάνε? ...Κότεψα και δεν ήρθα. :)
amyroukai
21/02/2016, 20:57
Μπακ του μπεις.
Οσες κατάρες να ρίξω στην γαμημένη αγροτιά θα είναι λίγες και όχι αρκετά ισχυρές.
Ρε τυρεμπορα... Φεύγεις με το καναρίνι, βλέπουμε γαύρο και μιναρουλη μοναχά τους στο πιστάκι, το κατεβαίνουμε, πάμε βενζινάδικο Γραβιά, πουθενά ίχνη ζωής. Πάμε διασταύρωση μπραλου, νέκρα. Τηλέφωνο κλειστό.
Τον είδαμε μετά όταν κάναμε ένα τσιγάρο Θήβα, τον ξαναπέτυχα με est και μπαμπά est στην Μαλακάσα.
Η μέρα εξαιρετική.
Να τελειώσω δουλειά που πρέπει να έχει σημερινή ημερομηνία και επανέρχομαι.
Για τους αγρότες, είπα; Ότι λένε οι...
https://youtu.be/5adF0xlvM_U
spyrakos35
21/02/2016, 21:01
κος και κα καφετζού
352739
ο μπαμπινιώτης του μοτο.τζιάρ
352740
ο σερνοντας
352741
spyrakos35
21/02/2016, 21:03
πέκτις :priest:
352742
γκόργκο
352743
ο ιταλός των βπ αυτού εξοχότης κος αμυρουκάι
352744
spyrakos35
21/02/2016, 21:05
τα παιδιά από την πάτρα
τι του βρήκες ρε κορίτσι μου? :lol:
352745
ο ευγενέστατος κυριος τζίμης
352746
spyrakos35
21/02/2016, 21:06
ο φέτα -ισ τίλ
352747
σας ειδα στη θηβα.. κι εσεις με ειδατε...
μπλιτσερ εχασες... δεν ηθελες να μεινεις να χαζεψεις τουμπανακια ε?? καλα να παθεις!
Τι να κάνω, ρε φίλε; Προτίμησα τη βόλτα. Κράτησες κάνα τηλέφωνο; Αν έχεις πολλά, μπορώ να βοηθήσω.
Δεν τους ξανακάνω παρέα...
Ρε τυρεμπορα... Φεύγεις με το καναρίνι, βλέπουμε γαύρο και μιναρουλη μοναχά τους στο πιστάκι, το κατεβαίνουμε, πάμε βενζινάδικο Γραβιά, πουθενά ίχνη ζωής. Πάμε διασταύρωση μπραλου, νέκρα. Τηλέφωνο κλειστό.
Τον είδαμε μετά όταν κάναμε ένα τσιγάρο Θήβα, τον ξαναπέτυχα με est και μπαμπά est στην Μαλακάσα.
Καναρίνι; ^^ Δεν έχω ιδέα από πού γυρίσαμε. Απλά ακολουθούσα τον tai. Όσο μπορούσα δηλαδή, γιατί δύσκολα τον προλαβαίνεις. Πού με πετύχατε και δε μιλήσατε; Φτου σας.
Η βόλτα ήταν εξαιρετική, αν και είχε λίγες υγρασίες και αρκετό χώμα σε σημεία (ο akis-trevor είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβει τι εννοώ :p). Πολύ καλή παρέα, μπόλικα στριφτερά χιλιόμετρα (πρέπει να έκλεισα 7ωρο πάνω στο μηχανάκι), υπέροχα τοπία.
Να ευχαριστήσω και δημοσίως τον est και τον πατέρα του, για την παρέα (και τη σοκολάτα), όταν χάθηκε η δική μου παρέα.
Γενικά, όλα καλά. Είχα πολύ καιρό να ευχαριστηθώ βολτούλα με τέτοιο τρόπο. Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Μέχρι την επόμενη ^^
ΥΓ. Το έκαψα το DRZ σήμερα. Και τον πήχυ μου. Χρειάζεται πιο κοντή γκαζιέρα. Επίσης μέτρησα 165χλμ/ώρα σε κάποια ευθεία. Δεν πήγαινε άλλο.
spyrakos35
21/02/2016, 21:08
το βαρύ πυροβολικό τώρα
γαύρος
352748
7 τόλης
352749
θεοφιλος12345678910
352751
spyrakos35
21/02/2016, 21:10
αγάπες
352752
μπαντ σπένσερ * 3
352753
spyrakos35
21/02/2016, 21:12
352754
352755
352756
spyrakos35
21/02/2016, 21:13
πρέπει να απολογηθώ που δεν έχω βγάλει τον ζιζού και την γλυκυτάτη του φωτογραφία όπως και την μαρία....
επιφυλάσσομαι
Καλη παρεα& πολυ γελιο! Χαρηκα που ειδα τον καφετζη μετα απο χρονια...χαρηκα επισης που περασαμε ωραια με τις γνωστες φατσες! Στο τελος μας σκισανε τα μπλοκα με τους αγροτες,αλλα δεν πειραζει :)
o_gavros
21/02/2016, 21:18
πλιτσερ οι δύο αναπάντεχες ησαν από μένα.σε ψάχναμε στη διασταύρωση στο μπραλλο, αλλά από ότι κατάλαβα έγινε της μαλλιοπουτσακενας πάλι στη συνεννόηση,εξ ου και το χάσιμο.
κλασικά πράματα δηλαδή.
Η βόλτα ήταν όπως έπρεπε να είναι!
και χαλάλι η ταλαιπωρία της επιστροφής.
450χλμ στροφές!!!
στα λόγια του γίγαντα Λε.Πα.:
"κι άλλο κι άλλο κι άλλο"
RaGe_Raptor
21/02/2016, 21:19
πάντα τέτοια παιδιά! :beer:
τα μοτοσακά δε χωρούσαν να περάσουν ανάμεσα απ΄τα αλέτρια και τα τρακτέρ?
Τι να κάνω, ρε φίλε; Προτίμησα τη βόλτα. Κράτησες κάνα τηλέφωνο; Αν έχεις πολλά, μπορώ να βοηθήσω.
δεν θα τολμουσα με τιποτα να ζητησω τηλεφωνα.. σε διασυλλογικο τουρνουά κικ μποξ ημουν μπορει και να τις ετρωγα..
ως εκ τουτου μαζεψα μονο καμια 15αρια χαρτακια με τηλεφωνα απ'οσες ηρθαν και μου τα δωσαν από μονες τους κλεινοντας μου το ματι με νοημα...
HelenKoR
21/02/2016, 21:27
Μπράβο παιδιά για την όμορφη αυτή βόλτα! Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες!
Μπλιτζερ, εκτός από λεξικό να ανοίγουμε και κανένα χάρτη, ναι; :moutza: :p
Μια βόλτα γεμάτη ..στροφές, με ήλιο, στροφές με θέα, στροφές με φίλους και στο τέλος...το κρύο. Εμείς κρατάμε τη "βόλτα" ανεξαρτήτως συνθηκών και αγροτών. 470 χλμ σήμερα.
καλή μας ξεκούραση:beer:
Πάντα τέτοια, μπράβο σας! :beer:
Μπλιτζερ, εκτός από λεξικό να ανοίγουμε και κανένα χάρτη, ναι; :moutza: :p
Δε δίνω ποτέ σημασία στο πού και πώς πάω, όταν έχω παρέα να ακολουθήσω :p Κατηγορώ τον tai που με πήγε από αλλού.
Στην επιστροφή, καθίσαμε με est και μπαμπά-est για καφεδάκι (σοκολάτα για μένα) λίγο πριν τη Θήβα. Κάπου φάγαμε και μια παράκαμψη λόγω αγροτών. Πριν τη Μαλακάσα, μπήκαμε Ν.Ε.Ο. και γυρίσαμε από εκεί. Πριν τα διόδια, πρέπει να είχε ουρά 1 χλμ με σταματημένα αμάξια. Και σβηστά. Και κόσμο έξω να κάνει τσιγάρο και να κοιτάζει τα αστέρια. Η πιο ριψοκίνδυνη διήθηση που έχω κάνει ποτέ μου. Περίμενα από στιγμή σε στιγμή απλά να ανοίξει κάποια πόρτα και να με στείλει στον διάολο. Δεν τους έκανα τη χάρη να πληρώσω διόδια. Αυτά.
skylaros
21/02/2016, 21:47
Μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια!
Ωραίοι!!! Ζήλεψα λίγο... :beer::beer::beer:
spyrakos35
21/02/2016, 21:49
θα πείτε τπτ για τα σκηνικά στην καφετέρια?
:rolleyes:
Γαύρος το κομάντο!!
352758
taisteal
21/02/2016, 21:55
Δε δίνω ποτέ σημασία στο πού και πώς πάω, όταν έχω παρέα να ακολουθήσω :p Κατηγορώ τον tai που με πήγε από αλλού.
Τοτε εκανα μαλακεια εγω,sorry guys,παντως πηγαμε πολυυυυυ ωραια και στριφτερα :D
Βολταρα και κοσμος special
Ειδαμε και εναν τυπο που ειχε μπλουζα με σταμπα F800 GS..
Δεν θα σχολιασω,καθ'οτι ειμαι καλο παιδι πΧια..
:cool:
Joyrider
21/02/2016, 21:58
Ααααυτά είναι. Καλές βόλτες.
παντως πηγαμε πολυυυυυ ωραια και στριφτερα :D
Άπιαστος. Σε κάθε στάση, μου είχες κάνει 2-3 στροφές διαφορά. Το διασκέδασα, πάντως, παρά τα χώματα. Cheers :beer: Δυστυχώς δεν υπήρξε ποτέ βιντεάκι :/
Υπήρξε κι ένα μίνι "κυνηγητό" (ξέρετε πώς είναι αυτά τα κυνηγητά με τα μονοκύλινδρα, σαν Παραολυμπιακοί) με αμυρού στο πήγαινε, αλλά ούτε αυτό το πρόλαβε η μπαταρία μου... Μόνο λίγα λεπτά στην αρχή του, όταν ήμασταν με το γκρουπ ακόμα. Θα ποστάρω αργότερα. Note to self: Να μάθω να κάνω καλύτερη διαχείριση των μπαταριών μου...
spyrakos35
21/02/2016, 22:08
Γαύρος το κομάντο!!
352758
αναστενάξαν τα σχοινιά
Τοτε εκανα μαλακεια
Δεν παίζει αυτό το λάθος. Επίτηδες το κάνεις για να του σπάσεις τα νεύρα. :tooth:
amyroukai
21/02/2016, 22:09
Ωραία. Μαζί με τους αγρότες, ας βάλω και το ΤΕΕ που έπρεπε να μας βοηθάει να εργαστούμε. Με έμφαση στο ΕΠΡΕΠΕ.
Λοιπόν...
Μιά όμορφη μέρα.
Το πρωί έπαιξαν τα απομεινάρια μιάς βροχόπτωσης καθ' οδόν για το σπίτι, προς Μαλακάσα πρέπει να γινόταν ο κακός χαμός και ο πανικός (έτσι έδειχνε η συννεφιά και η αντάρα εκείθε). Τοστάκι, τσαγάκι βουνού, μόλις είδα λίγο άνοιγμα αναχώρηση. Πέρασα από autofestival, μόλις έμπαιναν τα παιδιά στην πίστα (ένα ER6 ποιανού ήταν; ) οπότε δεν σταμάτησα, δεν είχε νόημα. Βουρ για πάνω...
Φτάνοντας Θήβα βλέπω ένα K1200? K1300? να βγαίνει από το χΟΥρΓιό. Λέω να τους πέτυχα (και ποιός να είναι αυτός πάλι) τελικά δεν ήταν αυτοί, ήταν το advride με 15000000000 μηχανάκια. Περνάω, φτάνω στην Λεβαδεία, βλέπω μιά παρέα να ξεκινάει, αλλά δεν μου ταιριάζουν κράνη και αναβάτες με τα μηχανάκια και λέω άλλοι είναι πάλι. Αλλά ξεχωρίζει ένα πολύ αδύνατο παλικάρι σε ένα ΚΑΝΑΡΙΝΊ drz και λέω δεν υπάρχει περίπτωση να είναι άλλοι αλλά...
Τελικώς έχει γίνει της αλλαξοκωλιάς. Ο πέκτις με το μηχανάκι του ζιζού και με άλλο κράνος. Ο ζιζού με το μηχανάκι του πέκτι. Τόλης και Γαύρος αλλαγή. Ο Σπυράκος με χρωματιστό κράνος. Αχ-tar-μας. Βρεθήκαμε όμως... Προσπαθώ εν τω μεταξύ να φτάσω τον ζιζού να τον πειράξω λίγο και ο πστης ανογει το γκάζι μόλις πλησιάζω και.... Τελικά τον στριμώχνω, καταλαβαίνει ποιός τον κυνηγάει, γελάμε, συνεχίζουμε.
Στο καταφύγιο πολύς λαός... Σπυράκο η καρδούλα σου έχασε μερικούς χτύπους όταν είδες ΤΡΙΑ (3) FJR1300 να περνάνε μπροστά σου??? Τα δύο φρέσκα φρέσκα???
Ρε Σέρνοντας, βρε παλικαράκιμ, όταν φεύγεις και δεν έρχεσαι για φαί πες το να το ξέρουμε να σε χαιρετήσουμε... Γύρισες καλά, όλα καλά λοιπόν. Την επόμενη φορά.
Για το φαγητό επίσης να πω πολύ καλή ποιότητα (το τζατζίκι ήθελε μιά ενίσχυση στην μερίδα...) και ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ Η ΑΡΝΙΣΙΑ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ το θυμήθηκα μετά και ελπίζω να μην την χρέωσαν. Η προβατίνα Τεόγτπ ήταν ΛΟΥ-ΚΟΥ-ΜΙ και χαίρομαι που είχες την έμπνευση. Τα λουκάνικα μας τα φάγανε οι advrideηδες, ντροπή τους και αίσχος τους. Και 12.5 ευρώ το άτομο ήταν πολύ τίμια τιμή.
Η επιστροφή... Χάσαμε το μπλιτσερίνι αγκαλίτσα (απορώ πως το κατάφεραν αυτό αφού τέσσερις μηχανές έφυγαν πρώτες, πως στο διάτανο έσπασαν δύο και δύο και χάθηκαν...) βάλαμε μπεντζίν και πάμε ως Μπράλο και γυρνάμε παλιά. Περνάμε από Αμφίκλεια και είναι ο El-Gatto με παρέα στην άκρη, μας ακολουθεί. Κάπου που δεν θυμάμαι που, τσαίος μας στέλνει... Δαύλεια; Δεν βλέπω και τον El-Gatto πίσω μου πιά... Βρισκόμαστε με El-Gatto και μερικούς Adv ακόμα μέσα στο χωριό, μας πρόλαβαν γιατί προσπαθούμε να πούμε στον πεοΠέκτις ότι έχουν καεί ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ πίσω φώτα και είναι "φάντασμα" μέσα στην νύχτα αλλά ακούει Παντελίδη τέρμα οπότε έπρεπε να τον σταματήσουμε...
Συνεχίζουμε στο δρόμο του πουθενά του τίποτα, ο Γαύρος έχει πάθει αμόκ, στριμώχνεται δώθε και κείθε, περνάει με μαεστρία και το τουριστικό λεωφορείο... Πάμε, πάμε, πάμε, κωλόδρομοι (τα μονοκύλινδρα με τα λυχναράκια δεν βοηθάνε το βράδι) τέλος πάντων φτάνουμε στον πολιτισμό (τον δρόμο που πάει προς Χαιρώνεια δηλαδή) αλλά έχουμε χάσει τον GAYρος... Ξαναμαναπετυχαινόμαστε με Gatto, που στο καλό πήγε αυτός και μας πέρασε και πάλι πίσω ήταν;
Περιμένουμε γαυράκι, στάση κατούρημα σκεφτήκαμε. Περιμένουμε. Περιμένουμε. Λογικά έχει κατουρήσει όλο τον Γάγγη ποταμό. Μετά τον Τίγρη. Και τον Ευφράτη. Και τον Νείλο. Και τον Αμαζόνιο. Το πιάνς, περιμένουμε ΠΟΛΛΗ ώρα και μας ζώνουν λίγο οι όφιδες και οι νερόφιδες... Περνάει ένας με φορτηγό "ρε σεις, ένα Ζ δικό σας; έχει μείνει".
Αυτό είναι αυτό που ΔΕΝ θέλεις να ακούσεις νύχτα, με τα γαμιόλια να έχουν κλείσει δρόμους, με κίνηση της κακομοίρας, με κρύο, με κούραση... Γυρνάμε. Ο GAYρος τελικά κινείται... Αναστροφή, είχε κάψει ασφάλεια φώτων (δόξα τον τριζμέγιστο μόνο αυτό) και συνεχάμε... (Τζόνι μπό και δες και το πίσω φως, είναι λίγο χάλια και δεν φέγγει δυνατά, μήπως φταίει αυτό που σου καίει τις ασφάλειες; ) Κίνηση, κίνηση κίνηση κίνηση...
Σταματάμε για να χαιρετηθούμε Θήβα. Αναρωτιόμαστε που να είναι ο πλίτζερ... Και να, περνάει με κάτι άλλους... Ηρεμήσαμε μεν, ακόμα αναρωτιόμασταν πως χαθήκαμε δε. Αλλά ήταν καλά και με παρέα.
Εγώ φεύγω ΠΕΟ Λαμίας, οι άλλοι ΠΕΟ Θήβας.
Στην Μαλακάσα είναι σταματημένα αυτοκίνητα. Πολλά. Και εκεί βλέπω δεξιά λωρίδα το τρίο μπλίτσερ (και αναγνωρίζω est και daddy est) και αρχίζει η διήθηση. Εννοείται πως οι μαλάκες με τα κουτιά έχουν κλείσει την ΛΕΑ, έχουν βγει από τα αυτοκίνητα και έχουν στήσει πηγαδάκια, πετάνε πόρτες ανοιχτές όποτε και όπως να'ναι, μιά ομορφιά. Μπροστά έχω μία τον est, μία τον μπαμπά του, φτάνω στην έξοδο Καπανδρίτι και... αυτό...
Αρκετή δροσιά, πολλή κούραση (τέσσερις ώρες Αθανάσιο Διάκο - Αθήνα χωρίς στάση) αλλά ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ και ωραία παρέα.
Και τα λάστιχα δεν θα τα τελειώσω ποτέ μου φαίνεται, έχω χάσει τη φόρμα μου... Κάαααποτε στο πιστάκι όργια, τώρα όρια... :(
amyroukai
21/02/2016, 22:10
Στην επιστροφή, καθίσαμε με est και μπαμπά-est για καφεδάκι (σοκολάτα για μένα) λίγο πριν τη Θήβα. Κάπου φάγαμε και μια παράκαμψη λόγω αγροτών. Πριν τη Μαλακάσα, μπήκαμε Ν.Ε.Ο. και γυρίσαμε από εκεί. Πριν τα διόδια, πρέπει να είχε ουρά 1 χλμ με σταματημένα αμάξια. Και σβηστά. Και κόσμο έξω να κάνει τσιγάρο και να κοιτάζει τα αστέρια. Η πιο ριψοκίνδυνη διήθηση που έχω κάνει ποτέ μου. Περίμενα από στιγμή σε στιγμή απλά να ανοίξει κάποια πόρτα και να με στείλει στον διάολο. Δεν τους έκανα τη χάρη να πληρώσω διόδια. Αυτά.
Δεν ήταν ένα χιλιόμετρο, ήταν πάνω από πέντε.
taisteal
21/02/2016, 22:15
-Φιλαι,εχω παραγγειλει το καινουργιο αφρικα,θα τους τρελανω ολους..
-:eek:
352761
352762
Σήμερα πραγματικά ζήλεψα που δε βολταρισα μαζί σας ρε μάγκες!
Αντε και στις επόμενες τώρα που ανοίγει ο καιρός
Πολλές παγωμένες
:beer::beer::beer:
taisteal
21/02/2016, 22:25
Αρχοντες..
352763
Και μια κουκλα
352764
Ρε,ασε τις φετες και τα κουλα λεμε...
352766
amyroukai
21/02/2016, 22:28
Δεν έφαγες φετούλα, είδες. Πείραγμα πολύ, αλλά δεν σε πιέσαμε να κρατήσεις το στοίχημα που έχασες... :p
είμαστε καααλά παιδιά.
taisteal
21/02/2016, 22:28
Διαλεχτε σιδηροκωλη :a014:
352767
Στον Αθ.Διακο
352768
taisteal
21/02/2016, 22:35
352769
Να φαω...η καλυτερα οχι;;....
352770
Ενταξει,με πεισατε θα φαω :evil:
352771
akis_trevor
21/02/2016, 22:43
Η βόλτα ήταν εξαιρετική, αν και είχε λίγες υγρασίες και αρκετό χώμα σε σημεία (ο akis-trevor είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβει τι εννοώ :p).
θα το πεις εσυ το σκηνικο η να το μαρτυρησω;;;; :D
@amyroukai: απολαυστικος οπως παντα!!!!:beer:
[QUOTE=amyroukai;2711354]
Ο πέκτις με το μηχανάκι του ζιζού και με άλλο κράνος. Ο ζιζού με το μηχανάκι του πέκτι.
/QUOTE]
Τζανή δώσε μου τη βέφα.
Οχι εδώ που έχει στροφιλίκι :confused:
Ασε που δεν μπορώ να τα πάω τα μονοκύλινδρα !@##$%%^
taisteal
21/02/2016, 22:43
:heartpound::heartpound::heartpound:
352772
Που να ξερουν οι αμορφωτοι οτι πριν φας κανεις διαλογισμο...
Αρκουδεηδες :lol:
352773
θα το πεις εσυ το σκηνικο η να το μαρτυρησω;;;; :D
Εγώ το έζησα, οπότε ξέρω πολύ καλά τι έγινε. Για πες τι είδες εσύ και πόσο τρομακτικό φάνηκε, έτσι από περιέργεια :p
352769
Να φαω...η καλυτερα οχι;;....
352770
Ενταξει,με πεισατε θα φαω :evil:
352771
Μωρε δεν εμεινε.....κοκκαλο...
:)
[QUOTE=amyroukai;2711354]
Ο πέκτις με το μηχανάκι του ζιζού και με άλλο κράνος. Ο ζιζού με το μηχανάκι του πέκτι.
/QUOTE]
Τζανή δώσε μου τη βέφα.
Οχι εδώ που έχει στροφιλίκι :confused:
Ασε που δεν μπορώ να τα πάω τα μονοκύλινδρα !@##$%%^
Ενταξει...πλακα ειχε...αλλα πως το στριβεις ρε παιδακι μου??? :) :)
akis_trevor
21/02/2016, 22:51
Εγώ το έζησα, οπότε ξέρω πολύ καλά τι έγινε. Για πες τι είδες εσύ και πόσο τρομακτικό φάνηκε, έτσι από περιέργεια :p
αν εχω χασει καμια λεπτομερεια παρακαλω διορθωστε με.
ετοιμαζομαστε να φυγουμε απο το καταφυγιο και σκαει ενα βαραντερο ενα gs800αρι και ενα crossrunner,crossturer ενα παλιο χοντα τετοιο ενα παση περιπτωση.και τα παιδια την μπαινουν ακριβως απεναντι στο γρασιδι,στην αλανα για τρου αντβε φωτο κι ετσι.
απο πισω ο μπλιτζερ με το ταπεινο drz του,ακολουθει.φτανει διπλα τους σε ενα υψωματακι που ανεβηκαν,και αφου τους χαιρεταει σαν ευγενης νεος,αναφωνει:ωπ,εσεις δεν ειστε δικοι μας. και ξαναρχεται στην ομαδα...:bawl::bawl::bawl:
amyroukai
21/02/2016, 22:52
Ενταξει...πλακα ειχε...αλλα πως το στριβεις ρε παιδακι μου??? :) :)
Ανάλαφρα και απολαυστικά.
ετοιμαζομαστε να φυγουμε απο το καταφυγιο και σκαει ενα βαραντερο ενα gs800αρι και ενα crossrunner,crossturer ενα παλιο χοντα τετοιο ενα παση περιπτωση.και τα παιδια την μπαινουν ακριβως απεναντι στο γρασιδι,στην αλανα για τρου αντβε φωτο κι ετσι.
απο πισω ο μπλιτζερ με το ταπεινο drz του,ακολουθει.φτανει διπλα τους σε ενα υψωματακι που ανεβηκαν,και αφου τους χαιρεταει σαν ευγενης νεος,αναφωνει:ωπ,εσεις δεν ειστε δικοι μας. και ξαναρχεται στην ομαδα...:bawl::bawl::bawl:
Α αυτό εννοούσες λολ. Εγώ εννοούσα το σκηνικό (μετά την ταβέρνα) που σε προσπερνάω, κυνηγώντας τον κεφάτο taisteal και πλησιάζοντας κλειστή δεξιά, πρέπει να φρενάρω, αλλά στην άσφαλτο έχει περίπου 28 κιλά χώμα και έκανα καμιά 10ριά μέτρα με μπλοκαρισμένο πίσω τροχό, μπήκα κάνα μέτρο στο αντίθετο ρεύμα και ήμουν 3-4 μέτρα από τον γκρεμό. Μετά έστριψα.
:p
Ήσουν μερικά μέτρα πίσω μου, ΠΡΕΠΕΙ να το είδες.
amyroukai
21/02/2016, 22:54
Τους τρου ποζέ που πήγαν στο απέναντι γρασίδι λες; Κεγαμό τις περιπέτειες έζησαν, εντουράδα βουνό φήλως, που να στα λέω, έπρεπε να ήσανε κείθε.
akis_trevor
21/02/2016, 22:56
Α αυτό εννοούσες λολ. Εγώ εννοούσα το σκηνικό που σε προσπερνάω, κυνηγώντας τον κεφάτο taisteal και πλησιάζοντας κλειστή δεξιά, πρέπει να φρενάρω, αλλά στην άσφαλτο έχει περίπου 28 κιλά χώμα και έκανα καμιά 10ριά μέτρα με μπλοκαρισμένο πίσω τροχό, μπήκα κάνα μέτρο στο αντίθετο και ήμουν 3-4 μέτρα από τον γκρεμό. Μετά έστριψα.
Ήσουν μερικά μέτρα πίσω μου, ΠΡΕΠΕΙ να το είδες.
:p
:bawl::bawl:
το ενα καλυτερο απτο αλλο...χαχαχαχα...ηταν σε μερικα σημεια κοντα στον αθανασιο διακο λιγο χαλια ο δρομος.ναι ναι το ειδα...
πως μπορειτε και μετα το φαι στα καπακια οδηγατε σαν μουρλοκομεια...εγω μετα το λιδωρικι αρχισα να δινω λιγο.μεχρι τοτε ημουν σε χαλλλλαρα Mode...
akis_trevor
21/02/2016, 22:56
Τους τρου ποζέ που πήγαν στο απέναντι γρασίδι λες; Κεγαμό τις περιπέτειες έζησαν, εντουράδα βουνό φήλως, που να στα λέω, έπρεπε να ήσανε κείθε.
ναι ναι...αστα φιλε...μας εφυγε ο κωλος να το περασουμε το σημειο...:cry:
taisteal
21/02/2016, 23:02
Εμεινα χαζος στο σκηνικο...ονειρευτηκα χωματα,hard core μονοπατια και τετοια..:bawl:
Εκεινη τη στιγμη σκεφτηκα να τους πω να παμε προς το καταφυγιο που σπαει και 4Χ4 αγροτικα,
αλλα εκεινος με το προπελεν ηταν πολυ αγριος και ειπα ασε μην ξεμπαζωσει τα κοτρωνια και παθουμε καμΝια ζημΝια..
Εμένα πήγε το σκ@το στη κάλτσα με κάτι μπροστινά γλυστρίματα και έκοψα σε ρυθμό καμπιας. Θα εμένα από μπετζίνα αλλά τη κατηφόρα τη πήγαινα με πατημένο συμπλεκτη. Η ρεζερβα έγραψε 70 χλμ έτσι :lol:
Γέλασα πολύ με μπλιτζερ που πήγε δίπλα στους adv πάνω στη πλαγιά.
amyroukai
21/02/2016, 23:19
Ο Σπυράκος ακόμα να γράΠΣει πόσο κόκο-αγροτομπλόκο έπαθε με τα "αδερφάκια" στο καταφύγιο... Μάλλον είναι ακόμα στο WC με το λιπαντικό και το φυλλάδιο του FJR1300/2016 στο χέρι. Τι σου κάνω μάναμ, στο στίβω το γκάζι, στην ξύνω τη μπίλια στο μαΣπιέ, στο τελειώνω το τσίκεν στριπ κιέτς.
Α, ξέχασα το τελείωμα, ΣΤΗΝ ΚΑΡΦΩΝΩ ΤΗΝ ΕΚΤΗ...
εδιτ/προσθήκη.
Πολύ γέλιο με τα "χαπάκια" χαρτοπετσέτες στο ταβερνείο.
Ρε Μπλίτζ, το σιχάθηκες που βράχηκε το πετσετόνι και το άφησες ή ήταν απλά πείραμα "να δω τι κάνει το χαπάκι"; Η μικρή του Τεό πάντως ξετρελλάθηκε :lol:
Την φωτό της γκλίτσας για δεινόσαυρους παρακαλώ το "παλικάρι" να την ανεβάσει. Αν και καλύτερα θα ήταν να δω τον βοσκό να βγαίνει βουνό με το κοντάρι του επί κοντώ και να μην βλαστημάει την ώρα και τη στιγμή και τι άλλο...
Αλάτι δεν μας έφεραν ποτέ. Weird.
Φεύγοντας από την ταβέρνα και ανεβαίνοντας για καταφύγιο είναι ένας άλλος κόσμος. Δεν προσέχεις τις πλαγιές πίσω σου (ξέρω, διόλου περίεργο) όταν πας και μετά βλέπεις ένα υπέροχα άγριο και "καραφλό" βουνό, με το χιόνι του, με εκείνες τις "ουρές" που κάνει ο αέρας όταν σέρνει το χιόνι... Και να έχεις και τον ζιζουλίνο να σου λέει πόσο ωραία είναι να ανέβεις και εκεί πάνω με τα πόδια. Άστα, έχω δρόμο ακόμα (μεταφορικά και κυριολεκτικά) ως εκεί. Και πολλά κιλά μείον... Η αρχή έγινε αλλά θέλει καιρό.
Μετά το καταφύγιο και εντός του πιστακίου (sic) είχε αρχίσει να πέφτει ο ήλιος χαμηλά. Από αριστερά, το ροδακινί στα χιόνια στ'αψηλά βουνά. Από δεξιά μωβ στον ορίζοντα ΚΑΙ γεμάτο φεγγάρι. Και λίγο θολούρα στον αέρα λόγω υγρασίας. Και σκιές. Και μυρωδιά βουνού. Φαντάσου, και μένω και εξοχή κιόλας. Απόλαυση λέμε, ήθελα να αράξω και να χαζέψω και να ακούσω λίγο ησυχία βουνού και να δω χρώματα. Μετά που γυρνούσαμε και είχε πέσει νύχτα, πάνω από την τιθορέα το φεγγάρι έριχνε όσο φως πρέπει να για βλέπεις απόκοσμα βουνά με λαμπερό χιόνι να σπάνε την μαυρίλα. Αν δεν είχε και κίνηση λόγω... τα είπαμε, θα ήταν απλώς ονειρικά, χωρίς τα φώτα των αυτοκινήτων να ρυπαίνουν.
Γιατί είχαμε τόσο καιρό να βγούμε σοβαρά παραέξω; Γιατί είχαμε τόσο καιρό να μείνουμε έξω και "νύχτα"...; Είχα ξεχάσει πως είναι το βουνό βουνό. Να θυμηθώ να μην το ξανακάνω.
Επίσης, μόλις τα..... χμ, τα γνωστά τελειώσουν, χάνι κύριοι. Μας το χρωστάμε. Δεν είναι τόσο φτηνό αλλά και η διαδρομάουα και η ποιότητα είναι "αλλού".
Οκεϊ.
Μεχρι και πριν το τελευταιο αντεχα.
Με αυτο ομως εσπασα και δακρυα κυλουν απο τα ματια....
:a35:
Παντα καλα να περνατε, ρε μαγκες.
Ομορφα χιλιομετρα κι ωραιες εμπειριες ευχομαι.
Και παντα ολοι ασφαλεις να επιστρεφετε.
amyroukai
22/02/2016, 00:07
Και το τελευταίο (μέχρι να μου έρθει τίποτα ακόμα, αύριο).
Λέω καιρό ότι θέλω κράνος λόγω παρέλευσης της πενταετίας χρήσης.
Δεν είναι μόνο η φθορά στο υλικό κελύφους και το αφρολέξ μέσα ή το ύφασμα από τα μαξιλάρια. Ο μηχανισμός δεν έχει δύναμη πιά να κρατήσει την ζελατίνα ανοιχτή, η ζελατίνα έχει αρκετές μικροαμυχές που την κάνουν να διαχέει άγαρμπα το φως και το επίσης ταλαίπωρο πίνλοκ (που δεν συμφέρει να τα αντικαταστήσεις γιατί κοιτάς περίπου 100ρικο να φεύγει) κάνουν επιτακτική την αλλαγή. Με μερικά βλαχαδερά μονόφωτα που πήγαιναν με την μεγάλη για να βλέπουν, απλά έχανα τον κόσμο και μόνος προορισμός ήταν το κωλοφάναρο του μπροστινού (παιχταρά μου φτιάξε το ΑΥΡΙΟ κιόλας το 'ρδέλο σου) όταν υπήρχε, αλλιώς το ότι θυμάσαι από πριν σε τυφλώσουν. Spooky.
Ωραίο το HJC RSPHSKHT YMCA 10+ πως το λένε τελικά του πέκτις, πολύ ωραία εφαρμογή αν και η διόλου γαλλική μου μυτόγκα δεν τα βρήκε με το επιρρίνιο. Αυτό ή το SHARK Race-R pro... First world problems...
Και με φωνή Sotis Volanis, αφιερώνεις στο fazer "πόσο μου λείπουν τα λαμπρά σου φανάρια, κάνουν τη νύχτα μέρα και τα σκοτάδια πέεεεερα"...
Αύριο δουλειά, να δω μήπως Τρίτη (αν δεν βγει τίποτα άλλο που να πληρώνει) πέσει ξηλωτική ρόδες/μπροστινά/τιμονόπλακες/ρουλεμάν λαιμού & τροχών να τα πάρω όλα χέρι να βρω άλλα, λάδια, φίλτρο, να σκεφτώ αν ξηλώσω αμορτισέρ για σέρβις και ψαλίδι για γρασσάρισμα άξονα/ρουλεμάν μοχλικού, πότε είχα αλλάξει μπουζί δεν θυμάμαι πιά... Και έχεις και τον ζιζού να σου λέει μεταξύ φράπας και συκαλακίου "τριάμισι χιλιάρικα πάνε τα μπάντιτ τα 1250" κοίτα κάτι διαόλους ρε...
spyrakos35
22/02/2016, 04:55
Ο Σπυράκος ακόμα να γράΠΣει πόσο κόκο-αγροτομπλόκο έπαθε με τα "αδερφάκια" στο καταφύγιο... Μάλλον είναι ακόμα στο WC με το λιπαντικό και το φυλλάδιο του FJR1300/2016 στο χέρι. Τι σου κάνω μάναμ, στο στίβω το γκάζι, στην ξύνω τη μπίλια στο μαΣπιέ, στο τελειώνω το τσίκεν στριπ κιέτς.
Α, ξέχασα το τελείωμα, ΣΤΗΝ ΚΑΡΦΩΝΩ ΤΗΝ ΕΚΤΗ...
τα είδα, ήταν και στο περίπτερο το πρωί
μονο που δεν πιστεύω να ήταν τα εξατάχυτα αλλά το τρέχον πεντατάχυτο μοντέλο και μάλιστα το ένα (που πρόσεξα) με τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις....
δε ζήλεψα, έχω ohlins.... :p
απέφυγα πάντως να τα πλησιάσω καλού κακού..... :lol:
GiorgosLa
22/02/2016, 07:06
Διαλεχτε σιδηροκωλη :a014:
352767
Στον Αθ.Διακο
352768
Συγνώμη για το άσχετο με τη βόλτα, αλλά βλέποντας το "Β. Πόλος" μου ήρθε εικόνα.
Γιώργη σε σκέφτομαι σε πολυσέλιδο ταξιδιωτικό στο Β. πόλο, να γράφεις στην τελευταία σελίδα (Στην 83η πχ) στην τελευταία παράγραφο. "Και μετά απ όλα αυτά, διαπιστώσαμε ότι μας τελείωσαν τα χρήματα, το λάστιχο άρχισε να πετάει κομμάτια, η αλυσίδα είχε ξετανύσει, οι αρκούδες είχαν αγριέψει, και η κούραση ήταν ορατή. Αποφασίσαμε λοιπόν, να κάνουμε το... Β. Πόλος - Λαμία, νον στοπ. Σε τέσσερις μέρες φτάσαμε Λαμία." :eek:
amyroukai
22/02/2016, 07:14
Συγνώμη για το άσχετο με τη βόλτα, αλλά βλέποντας το "Β. Πόλος" μου ήρθε εικόνα.
Γιώργη σε σκέφτομαι σε πολυσέλιδο ταξιδιωτικό στο Β. πόλο, να γράφεις στην τελευταία σελίδα (Στην 83η πχ) στην τελευταία παράγραφο. "Και μετά απ όλα αυτά, διαπιστώσαμε ότι μας τελείωσαν τα χρήματα, το λάστιχο άρχισε να πετάει κομμάτια, η αλυσίδα είχε ξετανύσει, οι αρκούδες είχαν αγριέψει, και η κούραση ήταν ορατή. Αποφασίσαμε λοιπόν, να κάνουμε το... Β. Πόλος - Λαμία, νον στοπ. Σε τέσσερις μέρες φτάσαμε Λαμία." :eek:
Φτάσαμε, ανακαλύψαμε ότι το αγαπημένο έδεσμα των Εσκιμώων είναι η φέτα, σε δύο ωριτσες Λαμία. :)
GiorgosLa
22/02/2016, 07:26
Φτάσαμε, ανακαλύψαμε ότι το αγαπημένο έδεσμα των Εσκιμώων είναι η φέτα, σε δύο ωριτσες Λαμία. :)
Ναι! Δεν υπολόγισα το έδεσμα και του έδωσα μόνο 2000 χιλιόμετρα το 24ωρο :bawl:
Και το τελευταίο (μέχρι να μου έρθει τίποτα ακόμα, αύριο).
Λέω καιρό ότι θέλω κράνος λόγω παρέλευσης της πενταετίας χρήσης.
Δεν είναι μόνο η φθορά στο υλικό κελύφους και το αφρολέξ μέσα ή το ύφασμα από τα μαξιλάρια. Ο μηχανισμός δεν έχει δύναμη πιά να κρατήσει την ζελατίνα ανοιχτή, η ζελατίνα έχει αρκετές μικροαμυχές που την κάνουν να διαχέει άγαρμπα το φως και το επίσης ταλαίπωρο πίνλοκ (που δεν συμφέρει να τα αντικαταστήσεις γιατί κοιτάς περίπου 100ρικο να φεύγει) κάνουν επιτακτική την αλλαγή. Με μερικά βλαχαδερά μονόφωτα που πήγαιναν με την μεγάλη για να βλέπουν, απλά έχανα τον κόσμο και μόνος προορισμός ήταν το κωλοφάναρο του μπροστινού (παιχταρά μου φτιάξε το ΑΥΡΙΟ κιόλας το 'ρδέλο σου) όταν υπήρχε, αλλιώς το ότι θυμάσαι από πριν σε τυφλώσουν. Spooky.
Ε οχι και μπ@υρδελο ρε φιλε επειδη ειχε μια καμενη λαμπα!!:lol:
Παντως σκεψου το σοβαρα...Μπορει να είσαι ο Αλεξάκης N-2 & να μην το ξέρεις...
Το έχεις με το γραψιμο-αφήγηση...:p
Εμεις στο γυρισμό χτυπήσαμε και το γλυκακι μας στην Λαμία. ......
Αλλα ρε tai δεν εχει βρεθεί κάποιος να του πει του μαστορα ότι το "Πιγκαλ" είναι ονομασια για κατι αλλο;
Μα Πιγκαλ ρε πστμ;
amyroukai
22/02/2016, 07:57
Αηδιασα λίγο αλλά το έφαγα, ε, Τεό;
Τζανάκο δύο λάμπες, υπο τις συνθήκες επικίνδυνο. Έπρεπε μια στάση λεπτού σε βενζινάδικο να βάλουμε μια τουλάχιστον.
MG-KTiNoS
22/02/2016, 07:59
Αηδιασα λίγο αλλά το έφαγα, ε, Τεό;
κι εγώ αηδιάζω μερικές φορές με τον αυτό μου αλλά όχι μ ένα γλυκάκι... μ ένα κουτί γλυκάκια...
:D