Σύνδεση

View Full Version : Κυριακη 21 τουτουνου, Oιτη.

Σελίδες : 1 2 [3]

GFawkes
22/02/2016, 08:11
Παντως σκεψου το σοβαρα...Μπορει να είσαι ο Αλεξάκης N-2 & να μην το ξέρεις...
Το έχεις με το γραψιμο-αφήγηση...:p

ΩΩΩΩΩΩ

προσβοληηηηηη!!!
:eek:

spyrakos35
22/02/2016, 08:12
Τελικα, ΕΦΑΓΕ ΦΕΤΑ;

Πικς ορ ντιντντ χαππεν

teogtp
22/02/2016, 08:14
Αηδιασα λίγο αλλά το έφαγα, ε, Τεό;

Τζανάκο δύο λάμπες, υπο τις συνθήκες επικίνδυνο. Έπρεπε μια στάση λεπτού σε βενζινάδικο να βάλουμε μια τουλάχιστον.

Γμστα....
Κρατας το κουπακι με το προφιτετολ βλέπεις το χρώμα και σου έρχεται κάπως.

pektis
22/02/2016, 08:15
Τελικα, ΕΦΑΓΕ ΦΕΤΑ;

Πικς ορ ντιντντ χαππεν

ναι...καλα....και μετα ξυπνησες που λενε!!:lol:

teogtp
22/02/2016, 08:19
Ξεχάσαμε να αναφέρουμε ότι τον τιτλο του πιο ερωτικου μηχανακιου για ηλικιες ανω των 50 το κερδισε το στρομ του Αkis-Trevor. .......
Μιλαμε για ποζες τσακπινικες το πουροζεύγος με φόντο το απόλυτο εργαλείο ηδονης......
Ακη το νου σου εκει στην Πάτρα. ......

BLiTzER
22/02/2016, 08:23
Ένα μικρό, αμοντάριστο δείγμα από χτες: https://www.youtube.com/watch?v=QwchF5aN6us

Δυστυχώς, το καλύτερο ήταν μετά, που μείναμε τα 2 μας... :mad:

Έχω, επίσης, την πρώτη ώρα της διαδρομής, αφού βγήκαμε από Αθηνών-Κορίνθου. Όχι πολύ καλή επιλογή :p Πρέπει να γνωρίζω προκαταβολικά ποια κομμάτια της διαδρομής παρουσιάζουν ενδιαφέρον, όταν πρόκειται για βόλτες των 3-4 ωρών. Ή να έχω 3-4 μπαταρίες.

Eversman
22/02/2016, 08:41
Ένα μικρό, αμοντάριστο δείγμα από χτες: https://www.youtube.com/watch?v=QwchF5aN6us

Δυστυχώς, το καλύτερο ήταν μετά, που μείναμε τα 2 μας... :mad:

Έχω, επίσης, την πρώτη ώρα της διαδρομής, αφού βγήκαμε από Αθηνών-Κορίνθου. Όχι πολύ καλή επιλογή :p Πρέπει να γνωρίζω προκαταβολικά ποια κομμάτια της διαδρομής παρουσιάζουν ενδιαφέρον, όταν πρόκειται για βόλτες των 3-4 ωρών. Ή να έχω 3-4 μπαταρίες.

:a013:

Όμορφο το βίντεο, ακόμη και αμοντάριστο!

fourtouna
22/02/2016, 09:06
ακόμη μερικά στιγμιότυπα ..

352787

(συσκέπτονται)
352788

(το deal)
352789

fourtouna
22/02/2016, 09:10
352790

352791

fourtouna
22/02/2016, 09:24
Ο Σπυράκος ακόμα να γράΠΣει πόσο κόκο-αγροτομπλόκο έπαθε με τα "αδερφάκια" στο καταφύγιο... Μάλλον είναι ακόμα στο WC με το λιπαντικό και το φυλλάδιο του FJR1300/2016 στο χέρι. Τι σου κάνω μάναμ, στο στίβω το γκάζι, στην ξύνω τη μπίλια στο μαΣπιέ, στο τελειώνω το τσίκεν στριπ κιέτς.

Α, ξέχασα το τελείωμα, ΣΤΗΝ ΚΑΡΦΩΝΩ ΤΗΝ ΕΚΤΗ...

εδιτ/προσθήκη.

Πολύ γέλιο με τα "χαπάκια" χαρτοπετσέτες στο ταβερνείο.
Ρε Μπλίτζ, το σιχάθηκες που βράχηκε το πετσετόνι και το άφησες ή ήταν απλά πείραμα "να δω τι κάνει το χαπάκι"; Η μικρή του Τεό πάντως ξετρελλάθηκε :lol:

Την φωτό της γκλίτσας για δεινόσαυρους παρακαλώ το "παλικάρι" να την ανεβάσει. Αν και καλύτερα θα ήταν να δω τον βοσκό να βγαίνει βουνό με το κοντάρι του επί κοντώ και να μην βλαστημάει την ώρα και τη στιγμή και τι άλλο...

Αλάτι δεν μας έφεραν ποτέ. Weird.

Φεύγοντας από την ταβέρνα και ανεβαίνοντας για καταφύγιο είναι ένας άλλος κόσμος. Δεν προσέχεις τις πλαγιές πίσω σου (ξέρω, διόλου περίεργο) όταν πας και μετά βλέπεις ένα υπέροχα άγριο και "καραφλό" βουνό, με το χιόνι του, με εκείνες τις "ουρές" που κάνει ο αέρας όταν σέρνει το χιόνι... Και να έχεις και τον ζιζουλίνο να σου λέει πόσο ωραία είναι να ανέβεις και εκεί πάνω με τα πόδια. Άστα, έχω δρόμο ακόμα (μεταφορικά και κυριολεκτικά) ως εκεί. Και πολλά κιλά μείον... Η αρχή έγινε αλλά θέλει καιρό.

Μετά το καταφύγιο και εντός του πιστακίου (sic) είχε αρχίσει να πέφτει ο ήλιος χαμηλά. Από αριστερά, το ροδακινί στα χιόνια στ'αψηλά βουνά. Από δεξιά μωβ στον ορίζοντα ΚΑΙ γεμάτο φεγγάρι. Και λίγο θολούρα στον αέρα λόγω υγρασίας. Και σκιές. Και μυρωδιά βουνού. Φαντάσου, και μένω και εξοχή κιόλας. Απόλαυση λέμε, ήθελα να αράξω και να χαζέψω και να ακούσω λίγο ησυχία βουνού και να δω χρώματα. Μετά που γυρνούσαμε και είχε πέσει νύχτα, πάνω από την τιθορέα το φεγγάρι έριχνε όσο φως πρέπει να για βλέπεις απόκοσμα βουνά με λαμπερό χιόνι να σπάνε την μαυρίλα. Αν δεν είχε και κίνηση λόγω... τα είπαμε, θα ήταν απλώς ονειρικά, χωρίς τα φώτα των αυτοκινήτων να ρυπαίνουν.

Γιατί είχαμε τόσο καιρό να βγούμε σοβαρά παραέξω; Γιατί είχαμε τόσο καιρό να μείνουμε έξω και "νύχτα"...; Είχα ξεχάσει πως είναι το βουνό βουνό. Να θυμηθώ να μην το ξανακάνω.

Επίσης, μόλις τα..... χμ, τα γνωστά τελειώσουν, χάνι κύριοι. Μας το χρωστάμε. Δεν είναι τόσο φτηνό αλλά και η διαδρομάουα και η ποιότητα είναι "αλλού".

..έφτασεεε!

352792

7Tolis
22/02/2016, 09:27
Παιδιά στη καλοσκοπή δεν έχει μπετζινάδικο. Ε Θεόφιλε;
Να ναι καλά ο ζιζου που εξερευνησε τη περιοχή για μπιτζίνα.

BLiTzER
22/02/2016, 09:33
Άλλο θέμα η βενζίνη... Το μηχανάκι μου βγάζει 135-140 χλμ. εντός πόλης μέχρι ρεζέρβα (10 λίτρα γαρ). Στο πήγαινε μου έβγαλε 120 γιατί του ήπια το αίμα. Στον γυρισμό και ενώ είμαι με τα άγνωστα (μέχρι τότε) παιδιά, κάπου στα 95 χλμ. τους ειδοποιώ ότι θα χρειαστώ βενζίνη. - "Στο πρώτο που θα βρούμε ε;" - "Ναι." Τέλεια. Το πρώτο που βρήκαμε ήταν 40 χιλιόμετρα μετά και ενώ ήμουν ήδη γυρισμένος σε ρεζέρβα. Στα τελευταία χιλιόμετρα προετοίμαζα τον λόγο που θα έβγαζα στα ξένα παιδιά για να με πάνε πατάκι.

pektis
22/02/2016, 09:35
...352793

MG-KTiNoS
22/02/2016, 09:39
Άλλο θέμα η βενζίνη... Το μηχανάκι μου βγάζει 135-140 χλμ. εντός πόλης μέχρι ρεζέρβα (10 λίτρα γαρ). Στο πήγαινε μου έβγαλε 120 γιατί του ήπια το αίμα. Στον γυρισμό και ενώ είμαι με τα άγνωστα (μέχρι τότε) παιδιά, κάπου στα 95 χλμ. τους ειδοποιώ ότι θα χρειαστώ βενζίνη. - "Στο πρώτο που θα βρούμε ε;" - "Ναι." Τέλεια. Το πρώτο που βρήκαμε ήταν 40 χιλιόμετρα μετά και ενώ ήμουν ήδη γυρισμένος σε ρεζέρβα. Στα τελευταία χιλιόμετρα προετοίμαζα τον λόγο που θα έβγαζα στα ξένα παιδιά για να με πάνε πατάκι.

:lol:

κι εγώ αηδιάζω μερικές φορές με τον αυτό μου αλλά όχι μ ένα γλυκάκι... μ ένα κουτί γλυκάκια...
:D

http://www.omigu.com/wp-content/uploads/2016/02/Sweet-Dog-Omigu.com_.gif

amyroukai
22/02/2016, 09:40

Αν μιλάς για τον est και τον μπαμπά, είναι απίθανοι και οι δύο και δεν νομίζω να χρειαζόταν να πεις κουβέντα.

7Tolis
22/02/2016, 09:42
Που το πετυχατε το estέικο βρε παιδιά;

amyroukai
22/02/2016, 09:45

Το παιδί στο καταφύγιο είπε ότι έχει γραβιά και μπράλο (αλλά καλύτερα μπράλο, είπε). Εγώ θυμόμουν της Παύλιανης, αλλά έκλεισε προ διετίας.
Σε κάθε περίπτωση, όταν είμαστε σε χουργιά κυρ Τόλη, με μηχανάκι φαγάνα και ντεπόζιτο χωρητικότητας SS, βάζουμε μαζί με τα DRZ για σιγουριά :)

BLiTzER
22/02/2016, 09:45
Αν μιλάς για τον est και τον μπαμπά, είναι απίθανοι και οι δύο και δεν νομίζω να χρειαζόταν να πεις κουβέντα.

Nαι, αλλά 1ον δεν τους γνώριζα και 2ον είμαι αυτός ο περίεργος τύπος με τα τατού και τα σκουλαρίκια :p

Που το πετυχατε το estέικο βρε παιδιά;

Στο κατέβα, κυνηγώντας τον τάι. Λάθος άτομο κυνηγούσα, όπως διαπίστωσα μετά, αφού εκείνος έπρεπε να κάνει αριστερά για Λαμία, ενώ εγώ δεξιά :p

amyroukai
22/02/2016, 09:49
Nαι, αλλά 1ον δεν τους γνώριζα και 2ον είμαι αυτός ο περίεργος τύπος με τα τατού και τα σκουλαρίκια :p

Όταν φοράς μπουφάν είσαι ο γαλανομάτης ξανθούλης cutie pie αγκαλίτσας, τα τατού δεν φαίνονται :p

Στο κατέβα, κυνηγώντας τον τάι. Λάθος άτομο κυνηγούσα, όπως διαπίστωσα μετά, αφού εκείνος έπρεπε να κάνει αριστερά για Λαμία, ενώ εγώ δεξιά :p

Άρα η μουχρίτσα η λαμιώτικη την έκανε την στραβή. ΚΑΙ χαθήκαμε ΚΑΙ δεν σου έδειξε που να στρίψεις. Την φέτα έπρεπε να την φάει από στοίχημα, θα του την δώσουμε την επόμενη φορά τιμωρία.

BLiTzER
22/02/2016, 09:51
Όχι, δεν έχω παράπονο από τάι. Περίμενε στη διασταύρωση και συνεννοήθηκε με est να με πάρουν μαζί. Το καλύτερο παιδί!

Ωστόσο, ναι, αυτό με τη φέτα θα γίνει.

spyrakos35
22/02/2016, 09:56
Ο ται δεν ειναι αντρας.-

amyroukai
22/02/2016, 10:06
Ο ται δεν ειναι αντρας.-
Πςςςςς.

Τώρα δηλαδή επειδήΣ προτιμάει κάτι σε πιο ξανθό και με βυγζιά και όχι τον φαλακρό καπετάνιο στα αμπάρια της πίσω βαλίτσας του fjr, θα του την βγεις έτσι;

GFawkes
22/02/2016, 10:10
Πςςςςς.

Τώρα δηλαδή επειδήΣ προτιμάει κάτι σε πιο ξανθό και με βυγζιά και όχι τον φαλακρό καπετάνιο στα αμπάρια της πίσω βαλίτσας του fjr, θα του την βγεις έτσι;

Μην την βγαινειs στον Σπυρακο ετσι ρε....

ειναι straight friendly.!!!

el-Gatto
22/02/2016, 10:16
Ήμανε κι εγώ εκεί :) ...ή μαλλον ,κάπου εκεί γύρω :D ...και σας παρακολουθούσα γυρνώντας γύρω σας..."δορυφορικά". ;)

Η αλήθεια είναι οτι ,δεν την είχα εντοπίσει αυτή την βόλτα ,στο φόρουμ.(στραβομάρα)
Είχα βέβαια κανονίσει ήδη βόλτα για χθές (μ'αυτούς που δεν γουστάρει ο MyTai):lol: ,κ ίσως γι'αυτό δεν άνοιξα καν το θρέντ(αν το είδα).

Οπως κ να'χει ,χάρηκα που σας είδα στον Αθ.Διάκο ,που είπαμε 2 κουβέντες ,κ τσουγκρίσαμε ένα κρασάκι. :beer:

Ρε σεις όμως...αφού θέλατε λουκανικάκι ,γιατί δεν μου λέγατε να μεριμνήσω;
Αφού είδατε οτι ,μόλις έδωσα εντολή ,σερβιριστήκατε. :smokin:

Οπως κ να'χει ,καλά να είμαστε ΟΛΟΙ ,κ να μοτο-βολτάρουμε. :wave2:

...
Περνάμε από Αμφίκλεια και είναι ο El-Gatto με παρέα στην άκρη, μας ακολουθεί. Κάπου που δεν θυμάμαι που, τσαίος μας στέλνει... Δαύλεια; Δεν βλέπω και τον El-Gatto πίσω μου πιά... Βρισκόμαστε με El-Gatto και μερικούς Adv ακόμα μέσα στο χωριό, μας πρόλαβαν γιατί προσπαθούμε να πούμε στον πεοΠέκτις ότι έχουν καεί ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ πίσω φώτα και είναι "φάντασμα" μέσα στην νύχτα αλλά ακούει Παντελίδη τέρμα οπότε έπρεπε να τον σταματήσουμε...
Συνεχίζουμε στο δρόμο του πουθενά του τίποτα, ο Γαύρος έχει πάθει αμόκ, στριμώχνεται δώθε και κείθε, περνάει με μαεστρία και το τουριστικό λεωφορείο... Πάμε, πάμε, πάμε, κωλόδρομοι (τα μονοκύλινδρα με τα λυχναράκια δεν βοηθάνε το βράδι) τέλος πάντων φτάνουμε στον πολιτισμό (τον δρόμο που πάει προς Χαιρώνεια δηλαδή) αλλά έχουμε χάσει τον GAYρος... Ξαναμαναπετυχαινόμαστε με Gatto, που στο καλό πήγε αυτός και μας πέρασε και πάλι πίσω ήταν; :(
Ρε Αμυρού...αφού....όταν σου μίλησα στην Δαύλεια ,σε ρωτάω:
Τι έγινε φίλε...την παλεύεις...όλα καλά...;
Και μου απάντησες με μάτια γουρλωμένα κ πρόσωπο ρυτιδιασμένο απο ένταση κ κούραση:
"Γ@Μσέτα!!!!"
Ε...τι να κάνω....σας πέρναγα...αλλά λίγο πιό κάτω ,ένιωθα τύψεις ,είχα την έγνοια σας...και γύρναγα πίσω ,να δω αν? ΤΗΝ παλεύετε ακόμα. :lol:
Για τον Αμυρού τον Πηγασόβιο ρε γμτο! :beer:

theofilos888
22/02/2016, 10:17

Δε φταιω εγω που φο ρημαδι σου με ρυθμους κουτσης μεθυσμενης χελωνας καιει ενα βυτιο στην καθισια του. Σε τοσα βενζιναδικα σταματησαμε. Μπορουσες να βαλεις, αν και νομιζω επιτηδες το εκανες. Ετσι για την εμπειρια!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα

amyroukai
22/02/2016, 10:26
Και μου απάντησες με μάτια γουρλωμένα κ πρόσωπο ρυτιδιασμένο απο ένταση κ κούραση:
"Γ@Μσέτα!!!!"

Έχω ξεσυνηθίσει τις ώρες στη σέλα... :)

theofilos888
22/02/2016, 10:47
Έχω ξεσυνηθίσει τις ώρες στη σέλα... :)

Περιεργο μου φαινεται.... με τοσο αργο μηχανακι που πηρες, νομιζα πως θα ειχες συμφιλιωθει με τις ατελειωτες διαδρομες! :evil:

taisteal
22/02/2016, 11:33
Ρε τι μλκς ειστε
Sony και καλα να γινω αμπαρης;;

:lol::lol::lol:

amyroukai
22/02/2016, 11:40
Περιεργο μου φαινεται.... με τοσο αργο μηχανακι που πηρες, νομιζα πως θα ειχες συμφιλιωθει με τις ατελειωτες διαδρομες! :evil:

Εμ...

Αν θέλεις σοβαρή απάντηση, "ατέλειωτη" διαδρομή δεν έχουμε πάει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καιρό τώρα. Με χαπάκια την βγάζουμε.
Τα φώτα είναι ζήτημα γμτ. Σοβαρό.

Αν θέλεις τρολαριστική απάντηση, και πήγαμε από "μέσα" (Πολύδροσο κλπ) στην Γραβιά για να έχει λίγο ενδιαφέρον η διαδρομή και σας πιάσαμε στο πιστάκι, σαύρες. :p

spyrakos35
22/02/2016, 11:47
Αν θέλεις τρολαριστική απάντηση, και πήγαμε από "μέσα" (Πολύδροσο κλπ) στην Γραβιά για να έχει λίγο ενδιαφέρον η διαδρομή και σας πιάσαμε στο πιστάκι, σαύρες. :p

Σας το ειπα και εκει, θα μας εμπαιξει τοσες στασεις που καναμε.....

theofilos888
22/02/2016, 11:47
Εμ...

Αν θέλεις σοβαρή απάντηση, "ατέλειωτη" διαδρομή δεν έχουμε πάει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καιρό τώρα. Με χαπάκια την βγάζουμε.
Τα φώτα είναι ζήτημα γμτ. Σοβαρό.

Αν θες σοβαρη απαντηση, δε φταιω εγω που δεν παμε πουθενα! Ολο δουλειες εχεις!

Αν θες τρολαριστικη απαντηση, εμεις φταιμε που σας περιμεναμε ποση ωρα στη διασταυρωση, χελωνες! :p

7Tolis
22/02/2016, 11:54
-Είναι πολύ μακριά Θεοφιλε;
-Όχι φτάσαμε.
-Πόσο μακριά ειναι Θεοφιλε;
-Εδώ δίπλα φτάνουμε

.............. 60 χλμ; Κάπου τόσο.

BLiTzER
22/02/2016, 11:56
Για την ακρίβεια, είπε "ένα τέταρτο". Εννοούσε 1/4 της συνολικής διαδρομής, μάλλον.

theofilos888
22/02/2016, 12:04
Ηταν διπλα! Παρα πολυ κοντα! Τι ειναι 60 χλμ μπροστα στα 450 που καναμε χτες; Τιποτα!!! χαχαχχχαχαχαχαχαχαχ

7Tolis
22/02/2016, 12:06
Σε κλίμακα taisteal ναι, δίπλα ήταν όντως. :lol: :beer:

Eversman
22/02/2016, 12:14
Ρε τι μλκς ειστε
Sony και καλα να γινω αμπαρης;;

:lol::lol::lol:

Koίτα ... έχει σημασία και ποιό αμπάρι προτιμάς! Πλωριό ή πρυμνιό :lol:

Ρε 'σείς δεν ντρέπεστε? Σας "έπιασε" ο Πήγασος και σας πάτησε? Με κάτι τέτοια βγαίνουν και λένε, ότι τα Ιταλέζικα είναι καλύτερα από τα Γιαπωνέζικα :lol:

spyrakos35
22/02/2016, 12:27
Ρε 'σείς δεν ντρέπεστε? Σας "έπιασε" ο Πήγασος και σας πάτησε? Με κάτι τέτοια βγαίνουν και λένε, ότι τα Ιταλέζικα είναι καλύτερα από τα Γιαπωνέζικα :lol:

Αν ειχαμε ενα Αφρικα θα του δειχναμε εμεις του παλιοπηγασου

pektis
22/02/2016, 12:33
Koίτα ... έχει σημασία και ποιό αμπάρι προτιμάς! Πλωριό ή πρυμνιό :lol:

Η πλάκα Πάνο, ήταν οταν αποφάσισα να τον ακολουθήσω λίγο πριν το καφέ και ανεβαίνοντας ο Πηγασος πυροβολούσε από την εξάτμιση!!
Μιλάμε για πολύ σκάσιμο!!
Αφού κάνανε όλοι στην άκρη για να περάσει ο Γιάννης από τον φόβο τους!

spyrakos35
22/02/2016, 12:36
Η πλάκα Πάνο, ήταν οταν αποφάσισα να τον ακολουθήσω λίγο πριν το καφέ και ανεβαίνοντας ο Πηγασος πυροβολούσε από την εξάτμιση!!

Τωρα αν σου πω οτι καναμε ακρη για σενα, θα με παρεξηγησεις;

:bawl:

pektis
22/02/2016, 12:38
Τωρα αν σου πω οτι καναμε ακρη για σενα, θα με παρεξηγησεις;

:moutza::bawl:

spyrakos35
22/02/2016, 12:40
:moutza::bawl:

Μονο αγαπη

Eversman
22/02/2016, 12:41
Αν ειχαμε ενα Αφρικα θα του δειχναμε εμεις του παλιοπηγασου

Την παλιά, την καλή! Όχι αυτό το καινούργιο έκτρωμα, που κρεμάει μετά τα 170 :D

Αυτή είναι λοιπόν, η εξήγηση του "πατήματος" :lol:

Και πάλι μπράβο παίδες! Τέτοιες όμορφες βόλτες να κάνετε, πάντα :beer:

est
22/02/2016, 12:45
Έχω λιώσει στο γέλιο με αυτά που διαβάζω!
Τα πράματα για την εμφανισοεξαφάνισή μου πάνε κάπως έτσι..
Ξεκίνησα το πρωί για να έρθω μαζί σας (που είστε αργές κουτσές χελώνες) γιατί τους άλλους τους φοβόμουν με τι ταχύτητες θα ταξιδεύουν.. όχι ότι δεν μπορώ να πιάσω 157,24 πραγματικά χαω ταχύτητα ταξιδίου, αλλά να.. δε θέλω να χαλάσω τα τακουνάτα λάστιχα..:p
Έφτασα στο περίφτερο 9:35, ο πατήρ ήταν ήδη εκεί και όταν τον ρώτησα αν είδε κόσμο να φεύγει μου απάντησε θετικά..
Στο εντομεταξύ (αυτό είναι τεστ για τον Μπλίτζερ..να δω αν θα μου την πει για την ορθογραφία ή αν όντως εννοεί τις ευχαριστίες..:D) βρίσκω και τον Γάτο και αφού μου είπε ότι ο ρυθμός θα είναι τουριστικός ακολούθησα εκείνη την παρέα.. έτσι κι αλλιώς στο τέλος θα βρισκόμασταν στο Διάκο.
Στο φεύγα κινήσαμε 5-6 μηχανές προς Καστριώτισσα-Μαυρολιθάρι (γ@μάτη διαδρομή :rockon:) αλλά στην Παύλιανη σταμάτησαν για καφέ. Στην κουβέντα με τον πατέρα συμφωνήσαμε στο να κατέβουμε το βουνό πριν νυχτώσει, οπότε χαιρετηθήκαμε με τα παιδιά και φύγαμε.. προς τη λάθος κατεύθυνση αρχικά.:tooth:
Αφού βρήκαμε το σωστό δρόμο είδαμε Tai & Blitzer στη διασταύρωση της Παύλιανης οι οποίοι βρίσκονταν σε τελείως διαφορετικό tempo από το δικό μας..μετά από 5-6 στροφές είχαν χαθεί από το πεδίο μας. Βρεθήκαμε παρακάτω όταν χώρισαν οι δρόμοι τους/μας και συνεχίσαμε οι 3 μας για Λιβαδειά-Θήβα. Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή.
Ένα πράγμα μόνο με πείραξε από όλα αυτά που διάβασα σήμερα και με όλο το θάρρος θα το πω μιας και θα άλλαζε εντελώς την κοινή διαδρομή που είχαμε με τον Blitzer..

Με πείραξε που δεν γνώριζα από πριν τα "υποκοριστικά" του..

Όταν φοράς μπουφάν είσαι ο γαλανομάτης ξανθούλης cutie pie αγκαλίτσας, τα τατού δεν φαίνονται :p

:tooth:

Ωραία βόλτα, ωραία μέρη, να'μαστε καλά να την ξανακάνουμε!:beer:

amyroukai
22/02/2016, 12:51
Με πείραξε που δεν γνώριζα από πριν τα "υποκοριστικά" του..

Δεν φταίω εγώ, ο Βάντας καταχράστηκε την ιδιότητά του ως διαχειριστής :lol: και τρόλαρε ασύστολα τον άμοιρο μπλίτσερ σε άλλο νήμα (που ξεχνάω ποιό είναι, νομίζω το είσαι πολύ μεγάλος αν...) και τον εμφάνισε σε φωτοσοπαρισμένες φωτογραφίες με το κεφάλι του στο κάτωθι κουκλάκι
352812

Γιατί είναι πολύ χαριτωμένο παιδί παρά τα τατού και τα σκουλαρίκια. Και την οξεία μπαμπινιωτίτιδα την οποία πραγματικά απολαμβάνω.

amyroukai
22/02/2016, 12:55

Εδώ το χρέπι σου έκαψε πίσω λάμπες από το φόβο του και την αγωνία να φτάσει το φτερωτό άτι... :bawl:

Το οποίο έχει γμτ κάμποσους κρίκους αλυσίδας σε αποσύνθεση, όπως έδειξε το σημερινό καθάρισμα. Ελπίζω ότι το επιμελές πλύσιμο και λάδωμα θα συνεφέρει λίγο την κατάσταση. Πάμε όλοι μαζί "δεν θα συμμαζέψεις το Ιταλικό ποτέεεεεεεε, έπρεπε να μείνεις Γιαπωνέεεεεεεε".

pektis
22/02/2016, 12:59
Εδώ το χρέπι σου έκαψε πίσω λάμπες από το φόβο του και την αγωνία να φτάσει το φτερωτό άτι... :bawl:

Το οποίο έχει γμτ κάμποσους κρίκους αλυσίδας σε αποσύνθεση, όπως έδειξε το σημερινό καθάρισμα. Ελπίζω ότι το επιμελές πλύσιμο και λάδωμα θα συνεφέρει λίγο την κατάσταση. Πάμε όλοι μαζί "δεν θα συμμαζέψεις το Ιταλικό ποτέεεεεεεε, έπρεπε να μείνεις Γιαπωνέεεεεεεε".
Εεε ρε κώλυμα με τις λαμπες...
Μια εκαψε ρε, η άλλη ήταν ήδη!!
Και δεν είναι χρέπι!!
Μην μπερδεύεσαι με άλλα μηχανάκια!!:p:look:

amyroukai
22/02/2016, 13:04
Εεε ρε κώλυμα με τις λαμπες...
Μια εκαψε ρε, η άλλη ήταν ήδη!!
Και δεν είναι χρέπι!!
Μην μπερδεύεσαι με άλλα μηχανάκια!!:p:look:

Ε ναι. Βράδι, κορφοβούνι, ο μπροστά έχει κάνει μπινιά στην πινακίδα για να μην αντανακλά το φως, έχει καμένες λάμπες θέσης και παίζεις το παιχνίδι "εδώ ο Τζανής, εκεί ο Τζανής, που 'ν' ο Τζανής" α να, μια πυγολαμπίδα στο βάθος, φρέναρε. Και είσαι και "κωλυμένος" κιόλας... Ρε τι μαθαίνω... :lol:

spyrakos35
22/02/2016, 13:06
Ε ναι. Βράδι, κορφοβούνι, ο μπροστά έχει κάνει μπινιά στην πινακίδα για να μην αντανακλά το φως, έχει καμένες λάμπες θέσης και παίζεις το παιχνίδι "εδώ ο Τζανής, εκεί ο Τζανής, που 'ν' ο Τζανής" α να, μια πυγολαμπίδα στο βάθος, φρέναρε. Και είσαι και "κωλυμένος" κιόλας... Ρε τι μαθαίνω... :lol:
Here comes the Blitzer.....

vaska
22/02/2016, 13:11
Μα την αλήθεια ζήλεψα! Ελπίζω στην επόμενη.

Πάντα τέτοια παίδες.

spyrakos35
22/02/2016, 13:16
Μα την αλήθεια ζήλεψα! Ελπίζω στην επόμενη.

Πάντα τέτοια παίδες.

Εβρεχε φιλε, καλα εκανες και εμεινες σπιτι

:moutza:

akis_trevor
22/02/2016, 13:19
Ξεχάσαμε να αναφέρουμε ότι τον τιτλο του πιο ερωτικου μηχανακιου για ηλικιες ανω των 50 το κερδισε το στρομ του Αkis-Trevor. .......
Μιλαμε για ποζες τσακπινικες το πουροζεύγος με φόντο το απόλυτο εργαλείο ηδονης......
Ακη το νου σου εκει στην Πάτρα. ......

Ειναι τυχερη η θεια που ημανε δικαβαλος.αλλιως θα την φορτωνα και θα γινοτανε τσι πορνης.
Εχω και στρωμα παμε μια βολτα;;:bawl:
Μαλακια.επεπε να ζητησω τα πνευματικα δικαιωματα των φωτο...θα την εβγαζα την μπετζινα μου...

akis_trevor
22/02/2016, 13:20

Ειχα πολυ καιρο να βολταρω σε τοσο ωραια μερα.ηλιος,θερμοκρασια τουμπανο......
Until the next one...:beer:

o_gavros
22/02/2016, 13:50
ιταλόφιλεπροδότησεπούκουτωρα μπαρμπαγιάνν' αντί να γκρινιάζεις δεξά κι αριστερά για την τιμημένη, παραδειγματίσου απολαμβάνοντας τις μικρές χαρές της ζωής.
το με στόμφο & χαρά "με είπανε παλικάρι" της Θάλειας με γονάτιζε σε όλο το υπόλοιπο.

o_gavros
22/02/2016, 14:06
352820

352821

απίστευτος!

352822

vaska
22/02/2016, 15:03

Είπα και στον Άκη, είχε λήξη η ασφάλεια της χοντρής την Πέμπτη και δεν το είχα πάρει χαμπάρι λόγω τρεξίματος. Σήμερα ανανεώθηκε αλλά χθες ήμουν ανασφάλιστος.

spyrakos35
22/02/2016, 15:04
Είπα και στον Άκη, είχε λήξη η ασφάλεια της χοντρής την Πέμπτη και δεν το είχα πάρει χαμπάρι λόγω τρεξίματος. Σήμερα ανανεώθηκε αλλά χθες ήμουν ανασφάλιστος.

:beer:

Καλα εκανες.

pektis
22/02/2016, 15:12
ιταλόφιλεπροδότησεπούκουτωρα μπαρμπαγιάνν' αντί να γκρινιάζεις δεξά κι αριστερά για την τιμημένη, παραδειγματίσου απολαμβάνοντας τις μικρές χαρές της ζωής.
το με στόμφο & χαρά "με είπανε παλικάρι" της Θάλειας με γονάτιζε σε όλο το υπόλοιπο.

:bawl::bawl:
Πολύ γέλιο!!!

pektis
22/02/2016, 15:22

Τελικα εχεις γινει γκρινιάρης...:rolleyes::D:beer:

est
22/02/2016, 16:05
Κύριο γνώρισμα των ιταλόφιλων...
:p

spyrakos35
22/02/2016, 17:32

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι του πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

amyroukai
22/02/2016, 18:45

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι του πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Το ότι ανήκουν στην παράγκα της Χόνδα, δεν το ξεχνάμε.

Το ότι ο Τζανής εννοείται πως χέστηκε για το τι συμβαίνει πίσω του και το αν τον βλέπουν μέσα στα σκοτάδια ή όχι, το αγνοούμε, αφού είναι γκρίνια και σε τελική ανάλυση εκείνος βλέπει μπροστά του άρα όλα καλά... Θα τα φτιάξει με ορίτζιναλ Σοϊχίρο λαμπτήρο στην πρώτη ευκαιρία, φαντάζομαι, για να μην κάνει το μπάτμαν στις κεντρικές λεωφόρους που διασχίζει κάθε μέρα. Γιατί καλά τα λέμε για τους άλλους αλλά να βλέπουμε και την καμπουρίτσα μας :p

Ο κίνδυνος δεν ήταν τόσο από αυτόν όσο από τους μονόφθαλμους λοκάλιους. Πολλοί οι "ανάπηροι" στην επαρχία. Αλλά να μου πεις, που να βρουν λεφτά για λάμπες τα παιδιά, ανέχεια, ξέρουν και τον δρόμο απ' έξω, τους προστατεύουν και τα βλαχοχλώριανς που τους δίνουν την δύναμη... The farmer empire strikes back.

pektis
22/02/2016, 23:30
Το ότι ανήκουν στην παράγκα της Χόνδα, δεν το ξεχνάμε.

Το ότι ο Τζανής εννοείται πως χέστηκε για το τι συμβαίνει πίσω του και το αν τον βλέπουν μέσα στα σκοτάδια ή όχι, το αγνοούμε, αφού είναι γκρίνια και σε τελική ανάλυση εκείνος βλέπει μπροστά του άρα όλα καλά... Θα τα φτιάξει με ορίτζιναλ Σοϊχίρο λαμπτήρο στην πρώτη ευκαιρία, φαντάζομαι, για να μην κάνει το μπάτμαν στις κεντρικές λεωφόρους που διασχίζει κάθε μέρα. Γιατί καλά τα λέμε για τους άλλους αλλά να βλέπουμε και την καμπουρίτσα μας :p

Ο κίνδυνος δεν ήταν τόσο από αυτόν όσο από τους μονόφθαλμους λοκάλιους. Πολλοί οι "ανάπηροι" στην επαρχία. Αλλά να μου πεις, που να βρουν λεφτά για λάμπες τα παιδιά, ανέχεια, ξέρουν και τον δρόμο απ' έξω, τους προστατεύουν και τα βλαχοχλώριανς που τους δίνουν την δύναμη... The farmer empire strikes back.

352888

7Tolis
19/04/2016, 14:58
Ξέρει κανείς αν από Αθανασιο Διακο προς Δάφνη αν έχει άσφαλτο ή χώμα η διαδρομή;

est
19/04/2016, 15:22
Δεν το έχω κάνει αλλά ο ΓούγλησΜαπς δείχνει πατημένο χωματόδρομο από εκεί που στρίβεις αριστερά για Δάφνη μέχρι ένα σημείο..

7Tolis
19/04/2016, 15:29
Μέχρι εκεί έφτασα και εγώ. Δε πάει παρακάτω.

spyro
19/04/2016, 17:58
από Αθανάσιο Διάκο προς Καστριώτισα μέχρι τη διασταύρωση αριστερά για Δάφνη έχει πολύ ωραία καινούργια άσφαλτο. ένα λούνα πάρκ σκέτο. αλλά από τη διασταύρωση προς Δάφνη μέχρι Δάφνη βατό χωματόδρομο