View Full Version : 10.000 επιπλέον θέσεις στάθμευσης για δίκυκλα στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
http://www.seleo.gr/thessalonikh/203788-parkingk-gia-10-000-dikykla-sxediazei-na-diamorfosei-o-dimos-thessalonikis#.Vsa3xfmLSM8
Πολυ καλη κινηση, ειναι απαραιτητο να δημιουργηθουν περισσοτερες αποκλειστικες θεσεις.
Αν παρκαρεις στο δρομο σου τη λενε (αδικα) οι κουτακηδες. Αν παρκαρεις στο πεζοδρομιο σου τη λενε (δικαιολογημενα) οι πεζοι. Η καλυτερη λυση ειναι αυτη. Μακαρι να υλοποιηθει και να ακολουθησουν το πραδειγμα και αλλοι δημοι.
Δεινόσαυρος
21/02/2016, 15:09
Σωστοί!
Μπράβο.
καλα περιμενετε και θα δειτε τι εχει να γινει με τα ΙΧ και τις θεσεις αυτες αν δεν μπουν καγκελα.Καλη κινηση και θεληση του δημου να εξυπηρετηθεί μοτοσυκλετιστης και πεζος αλλα.....
Μανολης67
21/02/2016, 19:37
Αυτά είναι για τους Ευρωπαιους .
Εγω απο παιδί στον πεζόδρομο Ιπποδρομιού παρκαριζα, και εκεί και θα παρκαιρνω
352733
καλα περιμενετε και θα δειτε τι εχει να γινει με τα ΙΧ και τις θεσεις αυτες αν δεν μπουν καγκελα.Καλη κινηση και θεληση του δημου να εξυπηρετηθεί μοτοσυκλετιστης και πεζος αλλα.....
Οι υπαρχουσες θεσεις στο κεντρο της πολης ειναι σε αυτη τη λογικη. Δε νομιζω να γινει κατι διαφορετικο τωρα.
352734
Ειναι παντως φοβερο αν το σκεφτεις. Στην παραπανω φωτογραφια, στο χωρο που θα παρκαραν 3 αυτοκινητα, χωρανε καμια 15αρια μηχανες.
Μανολης67
21/02/2016, 19:58
ptc
Τι κάνει ο Google!!
α ρε Πατρίδα!!!!!!!!!!!!
Οι υπαρχουσες θεσεις στο κεντρο της πολης ειναι σε αυτη τη λογικη. Δε νομιζω να γινει κατι διαφορετικο τωρα.
352734
Ειναι παντως φοβερο αν το σκεφτεις. Στην παραπανω φωτογραφια, στο χωρο που θα παρκαραν 3 αυτοκινητα, χωρανε καμια 15αρια μηχανες.
κι ομως εκει εχω δει Σαββατο βραδυ 2 παρκαρισμενα αυτοκινητα και τα αφεντικα τα επιναν σε κανα Local εκει γυρω.Δεν πτοουνται απο τσιμεντοτουβλα,εκτος και αν η δημοτικη αστυνομια ριχνει κλησεις.Δυστυχως η καλη διαθεση υπαρχει αλλα και τα διποδα οντα βασιλευουν.
κι ομως εκει εχω δει Σαββατο βραδυ 2 παρκαρισμενα αυτοκινητα και τα αφεντικα τα επιναν σε κανα Local εκει γυρω.Δεν πτοουνται απο τσιμεντοτουβλα,εκτος και αν η δημοτικη αστυνομια ριχνει κλησεις.Δυστυχως η καλη διαθεση υπαρχει αλλα και τα διποδα οντα βασιλευουν.
:eek:
Δεν το έχω δει ποτέ και έχω μεγαλώσει στην πόλη. Όχι ότι δεν έχω ικανό τον ελληνάρα να το κάνει, απλά είναι σχεδόν απίθανο να υπάρχει τόσος συνεχόμενος κενός χώρος.
Δε λέω πως δεν το είδες, απλά είναι πραγματικά η εξαίρεση.
Pan (dvs)
22/02/2016, 08:35
Ο Δημος για να διαμορφωσει αυτες τις θεσεις,θα κοψει παρκινγκ αυτοκινητων.Αν σκεφτεις οτι τωρα κανω μια ωρα να παρκαρω στην Αγ Δημητριου,θα θελω δυο.
Οποτε θα το παραταω στον Βαρδαρη και θα κατεβαινω με τα ποδια.
αυτό θα μας σώσει από τα Ι.Χ :smokin:
352814
Μπα, αυτό θα μας σώσει.
352816
Μπα, αυτό θα μας σώσει.
352816
:evil::a18::a08: