View Full Version : New Boneville... bobber
amyroukai
26/02/2016, 18:05
Και εκεί που λες πολύ χλιαρό το νέο 900 και το μοτέρ αφήνει υπόνοιες για "γαργάλημα" και ένα μονδελάκι μούρλια (και κυκλοφορούν φήμες για μιά Τ100 με πιο σοβαρή ιπποδύναμη χωρίς το βάρος του μεγαλύτερου μοτέρ), βλέπεις τίτλο "νέα bonnie", ανοίγεις το λινκ όλο ελπίδα και... η χαρά του χίπστερ ακολουθεί.
Κρύψτε μπαλτάδες, κουζινομάχαιρα, λίμες, πριόνια, τροχούς. Μην ξημεροβραδιάζεστε στο car ψάχνοντας ανταλλακτικά μόνο για γνώστες. Φορέστε το καρώ πουκάμισο, μπριγιαντίνη στο μούσι και το μουστάκι και έτοιμοι με καθαρά χεράκια. Το πακετάκι έρχεται από το εργοστάσιο και το customizing θα γίνει με τα ορίτζιναλ αξεσουάρ, φυσικά, όπως στις απλές.
Δεν θέλω να πω ότι είναι καλή ή κακή μοτοσικλέτα, προφανώς, εγώ απορώ γιατί να βγει αυτό το πράγμα αλλά σίγουρα κάποιοι ξερογλύφονται στην ιδέα... (και καλά κάνουν). Καλόβολτο να είναι.
Bonneville bobber λοιπόν. Μόδα και "θεοί" πείθονται...
http://www.motorcyclistonline.com/spied-2017-triumph-bonneville-bobber-motorcycle-spy-shots?src=SOC&dom=fb#page-3
353203
Η υαλοταινια λείπει μόνο από τους λαιμούς αλλιώς είναι έτοιμο. Όμορφο είναι.
Μ'αρεσει.
Αρχιζω να αφηνω μουσι......
MG-KTiNoS
26/02/2016, 19:07
Μ'αρεσει.
Αρχιζω να αφηνω μουσι......
Το μουστάααααακι και μουουουουσιιιι......
:D
υγ
γιατί το γ... έτσι άσχημα το μηχανάκι ρπστμ???
pipe_smoker
26/02/2016, 19:09
Τα ύστερα του κόσμου:eleison:
Και ποσα φράγκα ζητάει ο κwλος τους γι'αυτη την αηδία?
amyroukai
26/02/2016, 19:15
Θα ξέρουμε προς φθινόπωρο μεριά.
Αν σκεφτείς ότι η απλή (και απλά πανέμορφη) 900άρα έχει μεταξύ 9 και 10 χιλιάδων, αυτό δεν θα έχει το κατιτίς παραπάνω γιατί κουβαλάει και ένα hipster premium;
Λίγο πιο πΣηλό τιμόνι θέλει. Δε μπαει αρκετός αέρας στη μασχάλη έτσι.
Κατά τα άλλα τρομερό σύνολο που τοποθετεί τον οδηγό μέσα στη μηχανή με σύγχρονη εργονομία και στάση σώματος που προδιαθέτει για οδηγική ευχαρίστηση... :look:
353211
Με καθε αγορα δωρο 25 φυσικοθεραπειες :lol:
pipe_smoker
26/02/2016, 20:53
Θα ξέρουμε προς φθινόπωρο μεριά.
Θα σκάσω απο την αγωνία:lol:
Έχει και μια σέλα το γμημενο...
Σαν τα καθίσματα σε κάτι τραμπαλες που κάθονται τα πιτσιρίκια ειναι:tooth:
Cpt. Haddock
26/02/2016, 21:01
Έχει και μια σέλα το γμημενο...
Σαν τα καθίσματα σε κάτι τραμπαλες που κάθονται τα πιτσιρίκια ειναι:tooth:
Ναι, απο την άλλη τετοιες σέλες κουβαλάνε αρκετη ιστορια σε κλασσικα κομματια.
pipe_smoker
26/02/2016, 21:09
Ναι, απο την άλλη τετοιες σέλες κουβαλάνε αρκετη ιστορια σε κλασσικα κομματια.
Δεν αντιλέγω.
Και το ταμπουρο μπροστά κουβαλάει αρκετή ιστορία.
Αλλα δε νομίζω να το θελουμε σήμερα αντί του δισκοφρενου.
Μου θυμίζει τη "διαφήμιση" της Harley (https://m.youtube.com/watch?v=izzlN2zC8PU):p
Cpt. Haddock
26/02/2016, 21:13
Αλλο το ενα και αλλο το άλλο. Δε νομιζω οτι αν εβλεπες μια παλια μπεμπα με τέτοια σελα θα ελεγες για τραμπαλα. Εδω ειναι το καινουριοτρεντυχιπστερακριβομαρκτετινγκ που μας χαλαει πιο πολυ.
pipe_smoker
26/02/2016, 21:20
Αλλο το ενα και αλλο το άλλο. Δε νομιζω οτι αν εβλεπες μια παλια μπεμπα με τέτοια σελα θα ελεγες για τραμπαλα. Εδω ειναι το καινουριοτρεντυχιπστερακριβομαρκτετινγκ που μας χαλαει πιο πολυ.
Αυτο ακριβώς λεω.
Σε μια παλιά BMW δε θα με χάλαγε μια τέτοια σέλα, γιατι τέτοιες μπορούσαν τέτοιες έφτιαχναν.
Αλλα σήμερα που υπάρχει ένας σκασμος επιλογές για μια σωστή θεση οδήγησης και βάζεις αυτη τη σέλα για να ειναι πιο βιντατζ λουκ κλπ, ε έλεος.
skylaros
26/02/2016, 21:33
Είναι σαν κάτι hi tech ηχοσυστήματα που τα ντύνουν jukebox, με τη διαφορά ότι εκεί (jokebox) μπορεί και να το έκανα στο ατόπημα :p
ομορφο... το πισω λαστιχο εχει τελιωσει ολο και το μπροστα εχει λιγο ακομα. στριβουν τοσο καλα αυτα?:p
ωραιο ειναι.....αλλα αμα εισαι πανω απο ενα μέτρο κι ενα μιλκο μικρο ,πρεπει να εισαι δασκαλος yoga...
taisteal
27/02/2016, 18:45
Αυτο ομως..
Φαινεται πιο βολικο,και σε πολυ προσιτη τιμη
Benelli Leoncino 500cc
353315
AUFGEBRACHT
27/02/2016, 18:48
Αυτο ομως..
Φαινεται πιο βολικο,και σε πολυ προσιτη τιμη
Benelli Leoncino 500cc
353315
Και πιο όμορφο...
AUFGEBRACHT
27/02/2016, 18:50
Άσχετο... αλλά γιατί έχουν βάλει μωσαϊκό στο στη ζελατίνα του οδηγού; Για να μην φανεί η έκφρασή του;...
Δεινόσαυρος
27/02/2016, 21:29
Πείτε ο,τι θέλετε, δεν πιστεύω ότι υπάρχει self-respecting χίπστερ που θα πάρει αυτήν την αηδία.
Ο χίπστερ θα πάρει Ντούκο σκραμπλερ, Γκούτσι V9, άντε κανα Yamaha XSR, μηχανάκια που έστω υποκειμενικά, κάποιαν ομορφιά έχουν. Αυτή την σαβούρα τι να την πάρουν; Να διατυμπανίσουν πόσο UNCOOL είναι;;; Δε σφάξανε.
Μάλλον κάτι δεν έχετε καταλάβει... για ποιούς αληθινα προορίζεται... :D
Δεινόσαυρος
27/02/2016, 21:32
Άσχετο... αλλά γιατί έχουν βάλει μωσαϊκό στο στη ζελατίνα του οδηγού; Για να μην φανεί η έκφρασή του;...
Θα είναι ανήλικος φαίνεται!
Watermark είναι νομίζω, της σελίδας, οπότε στάθηκε τυχερός που κανείς δεν θα τον αναγνωρίσει...
ειδικα η πισω ''αναρτηση'' ειναι οτι πρεπει για τους ελληνικους δρομους
λιθοτριψια με σπονδυλολισθηση...........:cry:
notakos600
29/02/2016, 15:56
:plaf:
Η σέλα μου φαίνεται λίγο χωστή και κάνει τον αναβάτη να μοιάζει με χέστη ,βέβαια μπορεί να είμαι απλά προκατειλημμένος...