View Full Version : Σαββατόβολτα άντε να ξεσκουριάσουμε
Το Σάββατο 12/11/05 λέμε κάποιοι να κάνουμε μια βολτούλα από παλιά εθνική Αθ. Θηβών (μάντρα) προς ψάθα για καφέ, μετά, Πίσια (μετά το Αλεποχώρι) για κοψίδια, κατόπιν Λουτράκι για παγωτό, και νωρίς νωρίς επιστροφή. Ραντεβού στο περίπτερο του Σκαραμαγκά στης 8, και για όσους βολεύονται 8.30 στην έξοδο της αττικής οδού για Μάντρα, επί της παλαιάς εθνικής.
Η βόλτα θα είναι χαλαρή. :ZZZ:
Όσοι γρήγοροι θέλουν να έρθουν, να πάνε πρώτοι, να παραγγείλουν, και θα έρθουμε.
:lol:
BILLY FILTH
08/11/2005, 19:38
πες μας μόνο τι εννοείς λέγοντας χαλαρή για να δούμε αν μπορούμε να ακολουθήσουμε
Με πρόλαβε ο Βασίλης...
Για πες Χρήστο, μπορούμε να ακολουθήσουμε κι εμείς τα νιάνιαρα;
8:00 εχει ξημερωσει ή ειναι νυχτα ακομα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
08/11/2005, 22:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
8:00 εχει ξημερωσει ή ειναι νυχτα ακομα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έχει ξημερλωσει.... (νομίζω)
και είναι και καλή ωρα αν θες να "γεμίσεις" τη μέρα σου... :winka:
Αλλά εμένα μου αρεσουν οι άδειες μέρες!
:lol: :lol:
Τριτη φορα σε 6 μηνες Ψαθα με παπι:confused:
Για να δουμε πως θα παει η δουλεια με το "αλλο":(
johnpagr
09/11/2005, 00:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τριτη φορα σε 6 μηνες Ψαθα με παπι:confused:
Για να δουμε πως θα παει η δουλεια με το "αλλο":(
Prolaveneis mexri kai na to turbiseis !!!!
(etsi gia na kleisoun merika stomata !!!) :D
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
πες μας μόνο τι εννοείς λέγοντας χαλαρή για να δούμε αν μπορούμε να ακολουθήσουμε
Η διαδρομη ειναι τετοια που οχι μονο μπορεις να ακολουθησεις αλλα και να προηγηθεις αμα θελεις:winka:
Δηλαδή να το σκεφτώ και εγώ με τον Κρύπτονα? ρε παιδιά πολύ νωρίς....:rolleyes:
latris mixanis
09/11/2005, 07:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Δηλαδή να το σκεφτώ και εγώ με τον Κρύπτονα? ρε παιδιά πολύ νωρίς....:rolleyes:
:nono: :nono: τι τεμπέλης!!!!
:lol: :lol: :lol:
κρίμα ρε παιδιά που κανονίστηκε Σάββατο,
δουλεύω, για Κυριακή θα είμουν μέσα! :smokin:
και η διαδρομή γ@μ@ει, με λίγα χιλιόμετρα, ανοίγεις μάτια μύτη
καί γυρνάς άλλος άνθρωπας!
gdevelek
09/11/2005, 10:13
Να κάνω μια γενικώτερη παρατήρηση;
Το Σάββατο δεν είναι καλή μέρα για βόλτα, όσοι εργάζονται (δηλαδή οι περισσότεροι) το Σάββατο έχουν την ευκαιρία να "κλείσουν τρύπες" (ψώνια και τέτοια) που δεν μπορούν να κάνουν μέσα στην εβδομάδα.
Η Κυριακή είναι σίγουρα προτιμώτερη, πιστεύω.
Α Σάββατο είπατε....???(ναι ναι το ξέρω, να με το συμπάθειο λέει στον τίτλο Σάββατο...) μμμμ μπα, Σαββατο για εμάς τους "δουλευταράδες" (για να σβύσω και παραπάνω υπόνοιες και προσπάθειες για διασυρμό) είναι μέρα που μαζεύουμε τις δουλιές του σπιτιού μας, νοικοκύριδες άνθρωποι.... :D :rotflmao: :lol: :wave2:
latris mixanis
09/11/2005, 12:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Α Σάββατο είπατε....???(ναι ναι το ξέρω, να με το συμπάθειο λέει στον τίτλο Σάββατο...) μμμμ μπα, Σαββατο για εμάς τους "δουλευταράδες" (για να σβύσω και παραπάνω υπόνοιες και προσπάθειες για διασυρμό) είναι μέρα που μαζεύουμε τις δουλιές του σπιτιού μας, νοικοκύριδες άνθρωποι.... :D :rotflmao: :lol: :wave2:
Γνωρίζεις ότι η καλη νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά!!
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Γνωρίζεις ότι η καλη νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά!!
:rotflmao: :rotflmao: :a9: :a38: :a22:
alximistis
09/11/2005, 15:34
Πολύ καλή ιδέα, αλλά εγώ δεν δύναμαι...
8 και 8.30 ξύπνημα είναι απαγορευτικό για Σάββατο και ειδικά το συγκεκριμένο...
Δουλεύουμε βραδυνή βάρδια κάποιοι και κοιμόμαστε στις 8. Που να ξυπνήσω ο άνθρωπος;;;
BILLY FILTH
09/11/2005, 15:44
εγώ είτε Σάββατο είτε Κυριακή είμαι μέσα.Απλά να διευκρυνήσει κάποιος ποια από τις δύο μέρες.
adam_tsouk
09/11/2005, 15:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Να κάνω μια γενικώτερη παρατήρηση;
Το Σάββατο δεν είναι καλή μέρα για βόλτα, όσοι εργάζονται (δηλαδή οι περισσότεροι) το Σάββατο έχουν την ευκαιρία να "κλείσουν τρύπες" (ψώνια και τέτοια) που δεν μπορούν να κάνουν μέσα στην εβδομάδα.
Η Κυριακή είναι σίγουρα προτιμώτερη, πιστεύω.
αφού δεν πρόκειται να έρθεις, τι σε νοιάζει;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
gdevelek
09/11/2005, 16:20
Για να σας προτρέψω να προτιμήσετε την Κυριακή, αν όχι αυτή, τουλάχιστον την επόμενη φορά...
Δεν είναι προφανές;;;;
Και όπως είδες δεν είμαι ο μόνος που δεν μπορεί Σάββατα...
adam_tsouk
09/11/2005, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Για να σας προτρέψω να προτιμήσετε την Κυριακή, αν όχι αυτή, τουλάχιστον την επόμενη φορά...
Δεν είναι προφανές;;;;
Και όπως είδες δεν είμαι ο μόνος που δεν μπορεί Σάββατα...
Μην δίνεις σημασία, κανείς δεν θα πάει! (Απο αυτούς που γράφουν)
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Με πρόλαβε ο Βασίλης...
Για πες Χρήστο, μπορούμε να ακολουθήσουμε κι εμείς τα νιάνιαρα;
ειναι απαντιμένο .:lol:
.................................................................................................... .....
Η βόλτα θα είναι χαλαρή.
Όσοι γρήγοροι θέλουν να έρθουν, να πάνε πρώτοι, να παραγγείλουν, και θα έρθουμε.
.................................................................................................... ...
Την Κυριακη θα πίξουμε στην επιστροφή. Μετα απο τη βόλτα θα μας ξετινάξει το μποτιλιάρισμα. Ασε που ειναι προγραματισμένο απο μερικούς:cool:
gdevelek
09/11/2005, 17:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Μην δίνεις σημασία, κανείς δεν θα πάει! (Απο αυτούς που γράφουν)
A, ok...
Τότε προτείνω όλοι όσοι γράφουν εδώ να πάμε μαζί βολτίτσα την Κυριακή, ίδιος προορισμός, χαλλλλαρά κατά τις 11:00...
Ο Tai που θα πάει μόνος του το Σάββατο να μας ενημερώσει για τα καλά στέκια ευχαριστώ!
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ειναι απαντιμένο .:lol:
.................................................................................................... .....
Η βόλτα θα είναι χαλαρή.
.................................................................................................... ...
Zuper τότενες!
Κοίτα η ερώτηση μου έχει κάποια βάση (μικρή μεν, βάση δε)...
Αν το XX σου πηγαίνει χαλαρά με 2.000 rpm's και δευτέρα στο κιβώτιο εγώ για να ακολουθήσω πηγαίνω 12.000 rpm's και πέμπτη στο.. χέρι!
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
GhostDog
09/11/2005, 17:14
glx72cc με οδηγό εμπειρίας βδομάδας το βγάζει; :eyepop:
(δεν... άλλα λέμε τώρα.... :rolleyes: )
adam_tsouk
09/11/2005, 17:17
Ρε, νταξ..... το χέσαμε! :lol:
και μετά λέμε κανείς δεν προτείνει βόλτες! :lol:
τεσπα, αν δεν φύγω για ΣΚ μπορεί και να έρθω....μετά γιατί το 8 δεν παλεύεται!! :o :D
BILLY FILTH
09/11/2005, 22:12
τελικά ρε παιδιά ξεκαθαρίστε τα πράγματα. θα ψηθούμε να πάμε τη βολτούλα το Σάββατο ναι ή όχι; Άντε γιατί στο τέλος θα μπερδευτούμε και θα πάμε μισοί το Σάββατο και μισοί την Κυριακή.
johnpagr
09/11/2005, 23:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Την Κυριακη θα πίξουμε στην επιστροφή. Μετα απο τη βόλτα θα μας ξετινάξει το μποτιλιάρισμα. Ασε που ειναι προγραματισμένο απο μερικούς:cool:
Exeis apolyto dikio gia thn kyriakh kai an den paizotan ergasia to savvato ..... 8a h8ela na thn ksanakanw thn diadromh tafth ...
next time tai
na perasete kalytera
kai kalh epanodo !!
javaneze
10/11/2005, 08:23
Θα ηθελα και γω να ακολουθησω, και ειμαι 100% συμφωνος για το σαββατο ...
Μακραν καλυτερα απο κυριακη, καθοτι δεν τρως κινηση στον γυρισμο, καθως και δεν εχεις να σκεφτεσαι "ωχ δουλεια αυριο ..."
Αλλα ρε παιδια... τι 8; για κυνηγι θα παμε....;:ZZZ:
Αφηστε να παει 11- 11:30 να βγει και ο :sun: και βλεπουμε...
Σιγουρα η ωρα ειναι απαγορευτικη... :cry:
ααααααααα ρε παππού.................στην διαδρομή και στον καφέ την γλύτωσες...............να δω αν θα σας προλάβω την παιδακοσυνάντηση να δούμε ποιος γλύφει πιο καλά το κοκκαλάκι.............................:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
McGyver don't worry και να θέλει δεν μπορεί να το πάει πάνω από 2000 στροφές.................του το έχει απαγορέψει ο γιατρος...............:lol: :rotflmao: :lol:
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είμαι στις 08:30 στην έξοδο 1 της Αττικής Οδού (Μάνδρα) στην παλιά Ε.Ο. Αθηνών - Θηβών...
Άλλος από Αττική Οδό;
θα έρθω να σας συνοδεύσω:D
αντε να δούμε την προοδό σας και την γληγοράδα σας:lol:
BILLY FILTH
12/11/2005, 17:51
ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την ευχάριστη παρέα και για την υπομονή τους για μας τους πιο αργούς. ακολουθούν φωτό.
ο κύριος McGyver
28021
BILLY FILTH
12/11/2005, 17:57
το "μηχανάκι" του κυρίου tai
28022
BILLY FILTH
12/11/2005, 17:58
τα μικρά της παρέας
28023
BILLY FILTH
12/11/2005, 18:00
ένα προβληματάκι μετά την αρχή της βόλτας με τη μηχανή του Αντώνη αλλά "γρήγορα" ξεπεράστηκε
28024
BILLY FILTH
12/11/2005, 18:02
Ψάθα
28025
BILLY FILTH
12/11/2005, 18:04
η παρέα σε ταβερνάκι άλλοι για καφέ και άλλοι για ούζα και μεζέ
28026
BILLY FILTH
12/11/2005, 18:05
Άκης - Τζίμης - Tai
28027
BILLY FILTH
12/11/2005, 18:07
Αντώνης - McGyver
28028
BILLY FILTH
12/11/2005, 18:09
McGyver - Billy Filth - Άκης
28029
Ήταν μια υπέροχη βόλτα, γεμάτη νέες εμπειρίες!
Ένα θερμότατο ευχαριστώ σε Αντώνη, tai και jimbar για την υπομονή τους και τα ιδιαίτερα μαθήματα περί στρίβειν (αν και ανεπίδεκτος μαθήσεως :blush: )...
Οι ρυθμοί της βόλτας ήταν πολύ χαλαροί, σε βαθμό που κάποια στιγμή ο jimbar βαρέθηκε και άρχισε τη γυμναστική για να ξεμουδιάσει... ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ!
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Κατά διαβολική σύμπτωση η σημερινή εξόρμηση ήταν Honda!
tai - CBR1100XX
Αντώνης - XRV750 Africa Twin
jimbar - XL650V Transalp
BILLY FILTH - CBF250
McGyver - XL125V Varadero
Επιφυλάσσομαι για μερικές ακόμα φωτογραφικές αναμνήσεις αύριο...
Να είστε όλοι πάντα καλά αδέρφια!
Σας ευχαριστώ και πάλι...
Καλησπέρα κι από μένα!
(Επιτέλους κατάφερα να μπώ!!!):p
Μπορεί η τύχη να μην ήταν με το μέρος μου στο παρθενικό ταξίδι του Αφρικανού φίλου μου, (Μήτσο μου αυτό πόνεσε πολύ), εντούτις με την βοήθεια σας και κυρίος με την συμπαράσταση σας κατάφερα να το τελειώσω (αν και με λίγο σμπρόξιμο) με τον καλύτερο τρόπο!
Πολλά ευχαριστώ σε όλους και ελπίζω οι επόμενες εξορμήσεις να είναι ποιό ανέμελες!
Kostas NL
13/11/2005, 09:34
Μπράβο βρε παιδιά...έλα Mc, more photos.
...καφεδάκι δίπλα στη θάλασσα, με καλό καιρό και γυαλιά ηλίου...άψογοι!
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ήταν μια υπέροχη βόλτα, γεμάτη νέες εμπειρίες!
όταν κάνεις αυτά που σου λένε τότε έχεις εμπειρία χέστη :lol:
Ένα θερμότατο ευχαριστώ σε Αντώνη, tai και jimbar για την υπομονή τους και τα ιδιαίτερα μαθήματα περί στρίβειν (αν και ανεπίδεκτος μαθήσεως :blush: )...
Αν δεν μάθεις να στρίβεις, την άλλη φορά θα σε αφήσω στο βουνό, και θα γυρίσεις με τα πόδια. :lol:
Ενώ το πρωινό ήταν υπέροχο, μια τρόμπα βενζίνας από το άφρικα μας καθυστέρησε λίγο. Ο BILLY FILTH και ο jimbar κάνανε την παλικαριά να γυρίσουν καμιά 10 χλμ πίσω προς ανεύρεση συνεργείου, αλλά τελικά φέρανε μόνο τυρόπιτες.:lol:
Με μια πατεντούλα καταργήσαμε την τρόμπα και συνεχίσαμε την βόλτα. Στο μεταξύ ο McGyver έκανε (μέχρι να έρθουν οι τυρόπιτες ) μια εξάσκηση στο γυροσκοπικό και στο πώς βγάζουν το σώμα από την μηχανή, αλλά με το που ξεκινήσαμε, τα ξέχασε όλα. :a1: :lol: Καταλήξαμε στην Ψάθα μέσα από τον πανέμορφο δασωμένο δρόμο, να πίνουν άλλοι καφέ και άλλοι ουζάκι με μαρίδα και χταπόδι. Η θάλασσα λάδι, ο ήλιος υπέροχος, και η παρέα με κέφια ανεβασμένα.:sun:
Συνεχίζοντας φτάσαμε στα Πίσια, για να περιποιηθούμε κάτι κοντοσούβλια κάτι γαρδουμπάκια και κάτι γκιούλμπασι, διαίτης! :a23:
Κατηφορίζουμε για Λουτράκι, όπου αποφασίζουμε τον καφέ της χώνεψης να τον πιούμε στο Μ. Πεύκο. Έτσι το σουρούπωμα μας βρήκε στον δρόμο της επιστροφής.
Ήταν μια μικρή αλλά ωραία και γεμάτι βόλτα, με κεφάτη παρέα. Τι άλλο καλύτερο να ζητήσεις για να γεμίσεις της μπαταρίες σου για την βδομάδα που έρχεται? Ευχαριστώ παιδιά.
Στην Ψάθα, οι κ.κ. Άκης, jimbar και tai παρέκλιναν του προγράμματος (βλ. καφέ) και το έριξαν στο ουζάκι...
28062
tai, ο γητευτής των σκύλων...
28063
Δεν μπορώ να περιγράψω το παιχνίδι που έκανε αυτό το σκυλί με το Χρήστο...
28064
Ένα σμήνος ψαρόνια σε χορευτικές εναέριες φιγούρες...
28065
Πίσια, ταβέρνα Πλάτανος : το παρόν (XL125V) συναντά το μέλλον (XL650V)...
28066
Παρόν και μέλλον, the sequel...
28067
Το CBF250 του Βασίλη και το "πληγωμένο" Africa του Αντώνη...
28068
Φρέσκο νερό, από την πηγή...
28069
...στο τραπέζι μας!
28070
Το τραπέζι μας το δείχνουμε μόνο άδειο...
28071
Αυτά τα ολίγα και από μένα...
Πρέπει να βρω τρόπο για να τραβάω φωτογραφίες εν κινήσει...
Με το καλό στην επόμενη εξόρμησή μας!
Δεν ξέρω πότε αλλά ελπίζω σύντομα να ξανα πάμε έτσι κάπου βουνίσια, (χωρίς προβλήματα όμως αυτή την φορά)
Αντε εσε'ις οι παλιοί και πολυ ταξιδεμένοι κανονίστε μικρέ εξορμίσεις!!!!
πολλα πολλά φιλιά σε όλους!
:wave2: :wave2: :wave2:
ως συνήθως πολλοί γράψανε αλλά πάλι απουσία πήρανε. ..
..θα έρθω να σας συνοδεύσω:D..αντε να δούμε την προοδό σας και την γληγοράδα σας..
ήτανε τέλεια και άστε τους άλλους να κουρεύονται ..
να το ξανακάνουμε .. άλλωστε καλά πήγαμε, καλά φάγαμε .. και τελικά .. όταν είμαστε και πάάάάάρα πολύ .. κάπου χαλάει το πράγμα ..
εγώ αυτό πιστεύω .. λίγοι και καλοί .. λέει ο λαός !!!!
άντε καλημέρες βλέέέέέέ