Σύνδεση

View Full Version : 1η διεθνής σιδερόκωλη?

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5

George_M.
27/03/2016, 18:56
εξαιρετικα Δημητρη συνεπως...εχουμε.
-Kordix-οκ
-manianisg-οκ
-airmav-οκ
-rizzlaplusplus-ok
-ΗΛΙΑΣΚΤΜ-ok
-XLgeorge-ok
-sahara-ok
-taisteal-ok
-christof40?
-φιλος ΗΛΙΑΚΤΜ?
-pektis?

Δημητρη ευχαριστουμε για την προσκληση...

(η αληθεια ειναι οτι θα ερθω απο Πεμπτη απογευμα τοσο για να σπασω την διαδρομη οσο κ να δω φιλους.
εχω ηδη κλεισει δωματιο να μεινω σε ξενοδοχειο κ θα πιω μπυρες στο Hoppy pub στην Νικηφ.Φωκα ενω ενας Μαραθος πριν δεν θα με χαλαγε οπως κ μια μπουγατσα στον Γιαννη...μετα.

(tai ακουει..?ψηνεται?)

spyrakos35
27/03/2016, 19:56
αφου εχεις παρει αδεια απο τα ''κεντρικα'' η βροχη θα σε μπλοκαρει...:p
αντε να σε βαλω στην λιστα?

Επανεπιβεβαιωσα αδεια

Αυριο ζηταω και απο τον ομιλο αδεια για 13 & 16 Μαιου

Με πασα επιφυλαξη μιας και υπαρχει και παιδι

:beer:

taisteal
27/03/2016, 20:00
(tai ακουει..?ψηνεται?)

Ψηνεται ψηνεται

:D:D

George_M.
27/03/2016, 20:00
Επανεπιβεβαιωσα αδεια

Αυριο ζηταω και απο τον ομιλο αδεια για 13 & 16 Μαιου

Με πασα επιφυλαξη μιας και υπαρχει και παιδι

ρε ασε τα σαπια..κ μεις παιδια εχουμε...:p
αυριο δηλωνεις παρων,ξυρισμενος κ με το εντυπο αδειας σε εμφανες σημειο...

-Kordix-οκ
-manianisg-οκ
-airmav-οκ
-rizzlaplusplus-ok
-ΗΛΙΑΣΚΤΜ-ok
-XLgeorge-ok
-sahara-ok
-taisteal-ok
-christof40?
-φιλος ΗΛΙΑΚΤΜ?
-pektis?
-spyrakos μεσα με τα μπουνια!!

tsompanis
27/03/2016, 20:57
στις γειτονικές χώρες παίζεις παντα με το νομισμά τους.ειναι το πιο ευκολο και δεν σε ξεζουμίζουν

Ομως!

καλό είναι να έχετε και ευρωπουλα αλλά σε μικρά΄χαρτονομίσματα των 5και 10 ευρώ.θα τα χρησιμοποιήσετε να είστε σίγουροι:lol:

spyrakos35
27/03/2016, 22:11
Ομως!

καλό είναι να έχετε και ευρωπουλα αλλά σε μικρά΄χαρτονομίσματα των 5και 10 ευρώ.θα τα χρησιμοποιήσετε να είστε σίγουροι:lol:

αυτό νομίζω οτι έπρεπε να μπει στο θρεντ με τις πίπες του βαγγέλα

:lol:

DAYMAN
28/03/2016, 09:30
αυτό νομίζω οτι έπρεπε να μπει στο θρεντ με τις πίπες του βαγγέλα

5ευρα 10ευρα και πολλες πιπες να εχουμε λοιπον :cry:

kalampokas
28/03/2016, 11:50
να δηλώσω και εγώ μία συμμετοχή, ομοίως με Σπυράκο: άδεια επάρθη-όλα τα κάστρα πέφτουν. θεού θέλοντος και καιρού-παιδιών επιτρεπόντων, θα σιδεροκωλιαστούμε παρέα !
Υ.Γ. ελπίζω να μην άργησα....:rolleyes:

George_M.
28/03/2016, 13:14
να δηλώσω και εγώ μία συμμετοχή, ομοίως με Σπυράκο: άδεια επάρθη-όλα τα κάστρα πέφτουν. θεού θέλοντος και καιρού-παιδιών επιτρεπόντων, θα σιδεροκωλιαστούμε παρέα !
Υ.Γ. ελπίζω να μην άργησα....:rolleyes:

δεν αργησες καθολου,ανοιχτα ειμαστε ακομα...

-Kordix-οκ
-manianisg-οκ
-airmav-οκ
-rizzlaplusplus-ok
-ΗΛΙΑΣΚΤΜ-ok
-XLgeorge-ok
-sahara-ok
-taisteal-ok
-christof40?
-φιλος ΗΛΙΑΚΤΜ?
-pektis?
-kalampokas μεσα!

ξεπερασαμε την ντουζινα λοιπον κ η προκρατηση χοτελ επιβαλεται..
εσεις με το ερωτηματικο εχουμε τπτ νεοτερο...?:look:

kalampokas
28/03/2016, 13:15

pektis
28/03/2016, 13:16
Αφου ο spyrakos ειναι μεσα με τα μπουνια... ας δωσω και εγω το οριστικο ok...(εκτος απροόπτου παντα!)

George_M.
28/03/2016, 13:26
Αφου ο spyrakos ειναι μεσα με τα μπουνια... ας δωσω και εγω το οριστικο ok...(εκτος απροόπτου παντα!)

:beer:αρχοντας!! (ολοι εκτος απροοπτου υπολογιζουμε..)

συνεπως...

-Kordix-οκ
-manianisg-οκ
-airmav-οκ
-rizzlaplusplus-ok
-ΗΛΙΑΣΚΤΜ-ok
-XLgeorge-ok
-sahara-ok
-taisteal-ok
-christof40-οκ
-φιλος ΗΛΙΑΚΤΜ?
-pektis!!!:D
-kalampokas μεσα!

Λιακο για δες το καρντασι σου εχει τπτ νεοτερο...
ο δε Χριστοφορος θα ειναι μπαλαντερ...:lol:

George_M.
28/03/2016, 16:23
:smokin:για το Μπανσκο εχουμε τπτ feedback απο ξενοδοχεια που τυχον μειναμε...?

Joyrider
29/03/2016, 00:50
Άλλος ένας εδώ.
Θα μπω στο κονβόι από Θεσσαλονίκη.

taisteal
29/03/2016, 01:00
:vroum:

George_M.
29/03/2016, 05:22
Άλλος ένας εδώ.
Θα μπω στο κονβόι από Θεσσαλονίκη.

αυτα ειναι!!ωραιος Δημητρη!:beer:

-Kordix-οκ
-manianisg-οκ
-airmav-οκ
-rizzlaplusplus-ok
-ΗΛΙΑΣΚΤΜ-ok
-XLgeorge-ok
-sahara-ok
-taisteal-ok
-christof40?
-φιλος ΗΛΙΑΚΤΜ?
-pektis!!!
-kalampokas μεσα!
-joyrider

14 νοματεοι κ παμε τρενο...:smokin:

kordix
29/03/2016, 08:25
Όσοι έχετε μοτοσακο με σαμπρελες, πάρτε μαζί σαμπρελες-λεβιεδες-τρόμπα και εργαλεία για αφαίρεση τροχών γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Οι τουμπιελες καλο είναι να χουμε μαζί κιτ επισκευής.

Κάντε και κάνα έλεγχο - σέρβις στα μηχανάκια σας πριν το ταξίδι.

Καλό είναι να χουμε μαζί φαρμακείο με τα βασικά + κοκοψινια για τσιμπιματα απο έντομα, εργαλεία, κάνα μπουζι, σαμπρελες, ασφάλειες spare, αδιάβροχα οπωσδήποτε, ζεστά ρούχα, δεύτερα γάντια και το σημαντικότερο καλή διάθεση και υπομονή. Τον κακό μας εαυτό ας τον αφήσουμε σπίτι.

Τέλος επειδή θα είμαστε πολλοί, μην κάνετε ταρζανιες κατα την οδήγηση, γιατί είναι κρίμα να χαλάσει η βόλτα απο μια λαλακια της στιγμής.

Λοιπόν τα είπαμε τα συμφωνήσαμε και ξεκινάμε..

DAYMAN
29/03/2016, 08:56
Όσοι έχετε μοτοσακο με σαμπρελες, πάρτε μαζί σαμπρελες-λεβιεδες-τρόμπα και εργαλεία για αφαίρεση τροχών γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Καλό είναι να χουμε μαζί φαρμακείο με τα βασικά + κοκοψινια για τσιμπιματα απο έντομα, εργαλεία, κάνα μπουζι, σαμπρελες, ασφάλειες spare, αδιάβροχα οπωσδήποτε, ζεστά ρούχα, δεύτερα γάντια και το σημαντικότερο καλή διάθεση και υπομονή. Τον κακό μας εαυτό ας τον αφήσουμε σπίτι.

Τέλος επειδή θα είμαστε πολλοί, μην κάνετε ταρζανιες κατα την οδήγηση, γιατί είναι κρίμα να χαλάσει η βόλτα απο μια λαλακια της στιγμής.

θα εχουμε λιγο χρονο στον καφε προ αναχωρησης να πουμε και αλλα πιστευω.Σωστη η παρατηρηση σου " στα εχω μαζι μου" να προσθεσω και μερικες ασφαλειες συμφωνα με αυτες της μηχανης στα αναλογα αμπερ.

George_M.
29/03/2016, 09:08

θα εχουμε λιγο χρονο στον καφε προ αναχωρησης να πουμε και αλλα πιστευω.Σωστη η παρατηρηση σου " στα εχω μαζι μου" να προσθεσω και μερικες ασφαλειες συμφωνα με αυτες της μηχανης στα αναλογα αμπερ.

η -δεδομενη- υπευθηνη συμπεριφορα απο τον καθενα μας -σε ολα οσα πολυ σωστα αναφερθηκαν- θα δωσει αυτο το κατι ξεχωριστο που θα μας μεινει ως ευχαριστη αναμνηση/μοτοεμπειρια.

Κωστα ισως να ειναι πρακτικο εφοσον θα ειμαστε αρκετοι και με διαφορετικα μηχανακια να γινει καποιο σχημα κατα την οδηγηση...

taisteal
29/03/2016, 12:39
Κωστα ισως να ειναι πρακτικο εφοσον θα ειμαστε αρκετοι και με διαφορετικα μηχανακια να γινει καποιο σχημα κατα την οδηγηση...

Εμενα βαλτε με στο γκρουπ με τους γληγοροι γιατι τους εχω ολους (Ετησια κι ετς):lol:

Σοβαρα τωρα,μεγαλα παιδια ειμαστε,δεν παμε να κοντραριστουμε ουτε να δημιουργησουμε θεματα.
Παμε να περασουμε καλα σε ρυθμους που να μπορουμε να απολαμβανουμε φυση κτλ.

Πολυ σωστες οι συμβουλες Κωστη

RizlaPlusPlus
29/03/2016, 13:04
Εμενα να με βαλετε στο γκρουπ με τους παρανομοι, γιατι δε θα εχω χαρτια.

Σοβαρα τωρα, μου ρθε κληση απο το '12 με 2 μηνες αφαιρεση διπλωματος. Και αποτι φαινεται, εχω αλλες 2 κλησεις για αυτο, που εγιναν οταν ελειπα εξωτερικο, σε αλλο σπιτι απο το δικο μου, και τωρα μου ειπαν μεχρι Παρασκευη η εισαγγελευς.

Αν ξερει κανεις να μου πει κανα καλο workaround γαμω, αλλιως καλα να περασετε... :(

DAYMAN
29/03/2016, 13:59
Εμενα βαλτε με στο γκρουπ με τους γληγοροι γιατι τους εχω ολους (Ετησια κι ετς):lol:

Σοβαρα τωρα,μεγαλα παιδια ειμαστε,δεν παμε να κοντραριστουμε ουτε να δημιουργησουμε θεματα.
Παμε να περασουμε καλα σε ρυθμους που να μπορουμε να απολαμβανουμε φυση κτλ.

Πολυ σωστες οι συμβουλες Κωστη

υπολογιστε και τις αυτονομιες εμεις με τα ΤΑ και 140 ειμαστε στο οριο των 250-270χλμ max.Οποτε μπορουν να γινουν και γκρουπ για οσους εκτοξευτουν απο το Cape Canaveral (εεε την Θεσσαλονικη λεω) ως Ξανθη που θα ξαναγεμισουμε.:D

taisteal
29/03/2016, 14:11
υπολογιστε και τις αυτονομιες εμεις με τα ΤΑ και 140 ειμαστε στο οριο των 250-270χλμ max.Οποτε μπορουν να γινουν και γκρουπ για οσους εκτοξευτουν απο το Cape Canaveral (εεε την Θεσσαλονικη λεω) ως Ξανθη που θα ξαναγεμισουμε.:D

Θα σταματαμε για να ξεπιανομαστε και θα γεμιζουμε,γιατι αν παει βασει αυτονομιας,εχω πανω απο 500 χλμ

:tooth:

pektis
29/03/2016, 14:25
Θα σταματαμε για να ξεπιανομαστε και θα γεμιζουμε,γιατι αν παει βασει αυτονομιας,εχω πανω απο 500 χλμ

:tooth:

Κατσε ρε φιλε... και εγω αν πηγαινω με 80-100 εχω και γ@μω τις αυτονομιες!!:lol::lol:

taisteal
29/03/2016, 14:28
Κατσε ρε φιλε... και εγω αν πηγαινω με 80-100 εχω και γ@μω τις αυτονομιες!!:lol::lol:

Τι,παραπανω θα πηγαινουμε;;;

:faint:

George_M.
29/03/2016, 16:25

140...:cry:

εγω με τον Τα'ι' θα κανουμε γκρουπ χελωνας...120 ΜΑΧ κ αμα δεν φτασουν γυριζουμε Δευτερα...:p

BLiTzER
29/03/2016, 16:27
εγω με τον Τα'ι' θα κανουμε γκρουπ χελωνας...120 ΜΑΧ

120 min και max, εννοείς.

Για πότε λέτε; Καλό θα ήταν να υπάρχουν ημερομηνίες στο πρώτο ποστ.

spyrakos35
29/03/2016, 16:37

Α, νταξ....

Εγω με τον ντεβιλς θα ερθουμε δικαβαλο με το εξάρ

pektis
29/03/2016, 16:52
Α, νταξ....

:rolleyes::rotflmao:

BLiTzER
29/03/2016, 16:56

Εξαμισάρ είναι του ντέβιλς.

pektis
29/03/2016, 18:55
Εξαμισάρ είναι του ντέβιλς.

:a013:

christof40
29/03/2016, 20:50
νταξ μωρε δεν εγινε κ τπτ,εγω θα σε βαλω κανονικα κ εσυ θα ρθεις... (θες δεν θες...:lol:)

ok.σιγουρεψα και γω:D

George_M.
29/03/2016, 22:09
ok.σιγουρεψα και γω:D

αφου στα ΄λεγα οτι θα ρθεις...:beer:
ενημερωθηκε κ η λιστα..

kalampokas
30/03/2016, 09:05
Α, νταξ....

θα σε πάρω-με την καλή έννοια-εγώ ρε ! και μένα εξαμισάρ είναι:p

George_M.
30/03/2016, 09:18
εκανα μια ακομα κινηση για διαμονη στο Μπανσκο,ρωτησα 2-3 χοτελ,πανσιον κτλ που να εχουν πρωινο κ ασφαλες γκαραζ.

δειτε μια απο τις θετικες απαντησεις που πηρα κ μου λετε την αποψη σας...

Hello,
Sorry for the late response.
we offer you 22 euro per room per night with included breakfast.
The bikes - we will put in the backyard. It is safe and well protected. The door is locked. My Bike is also there for 2 years. It is well protected and door locked. The car is blocking the exit so noone can access it.
Looking forward hearing from you soon.

Best Regards / Поздрави,
Hotel Diana Bansko
Hristo Sylianov srt. 18
Bansko, Bulgaria
GSM:+359 878 115752
www.diana-bansko.com

22 το δικλινο δωματιο δλδ 11 το ατομο!!:)

DAYMAN
30/03/2016, 09:27
εκανα μια ακομα κινηση για διαμονη στο Μπανσκο,ρωτησα 2-3 χοτελ,πανσιον κτλ που να εχουν πρωινο κ ασφαλες γκαραζ.

Hello,
The bikes - we will put in the backyard. It is safe and well protected. The door is locked. My Bike is also there for 2 years. It is well protected and door locked. The car is blocking the exit so noone can access it.

Best Regards / Поздрави,
Hotel Diana Bansko
Hristo Sylianov srt. 18
Bansko, Bulgaria
www.diana-bansko.com

ριξε μια ματια και στο Razlok ειναi μολις 2 χλμ απο το Bansko.Η τιμη φυσικα ειναι πολυ καλη.

George_M.
30/03/2016, 09:33
Δημητρη ειδα οπως κ στο επισης διπλανο Banya k Dobrinistre,
εχουν λιγα κ αν δεν βρουμε ευκολα φαγητο θα πρεπει να καβαλησουμε ξανα μοτο για να παμε Μπανσκο οποτε δεν ξερω ποσο θα βολεψει
επισης στο Μπανσκο θα βρουμε ευκολα φαγητο-ποτο-καφε..ενω δεν εχω κ τοσο χρονο ωστε να στειλω 10-15 εμαιλ σε ξενοδοχεια...

-Kordix-οκ
-manianisg-οκ
-airmav-οκ
-rizzlaplusplus-ok
-ΗΛΙΑΣΚΤΜ-ok
-XLgeorge-ok
-sahara-ok
-taisteal-ok
-christof40?
-φιλος ΗΛΙΑΚΤΜ?
-pektis!!!
-kalampokas μεσα!
-joyrider

airmav
30/03/2016, 09:38
παιδεςκαλημερα..θα κανουμε καποια συναντηση να τα πουμε πριν την εκδρομη? κατι ειχε ειπωθει....

George_M.
30/03/2016, 10:34
παιδεςκαλημερα..θα κανουμε καποια συναντηση να τα πουμε πριν την εκδρομη? κατι ειχε ειπωθει....

ναι καλο θα ηταν,εμεις οι νοτιοι να πιουμε εναν καφε...
για ριχτε ιδεες...
ελατε Σαββατο απογευμα στην Λουτσα...

(επισης να πω οτι παρατηρησα πως μερικα χοτελ στο Μπανσκο δεν εχουν/ειτε δεν δινουν δωματια για 1 βραδυ καθοτι ΣΚ που ισως ψιλογεμιζουν...;)
δειτε τις παρακατω απαντησεις

Hello !
For sorry we have not availability for that day. you welcome next time
BR
Rahoff.hotel
www.rahoff.com)

Hello,
Unfortunately at this time - on 14/05/2016- there are no available rooms.
Best Regards!
K-S MOLERITE
BULGARIA
BANSKO,GLAZNE STR.41
TEL./FAX +35974988494
MOB.+359887844944
www.molerite.com

spyrakos35
30/03/2016, 10:44
Σχετικα με τις αδειες κυκλοφοριας σε Α4....

Μολις μιλησα με το ΥΜΕ και μου ειπαν οτι δεν εχουν καποια οδηγια για αντικατασταση της αδειας με πρασινη σε περιπτωση ταξιδιου στο εξωτερικο....

sahara
30/03/2016, 11:05

Hello,

Best Regards / Поздрави,
Hotel Diana Bansko
Hristo Sylianov srt. 18
Bansko, Bulgaria
www.diana-bansko.com

Μια χαρα φαινεται. Επειδη οι συμμετοχες ειναι αρκετες καλο θα ηταν να γινει καποια κρατηση νομιζω. Ισως αυτο να απαιτει και καποιο ποσο βεβαια...

George_M.
30/03/2016, 11:14
Μια χαρα φαινεται. Επειδη οι συμμετοχες ειναι αρκετες καλο θα ηταν να γινει καποια κρατηση νομιζω. Ισως αυτο να απαιτει και καποιο ποσο βεβαια...

αυτο θα το προσπαθησω εγω Δημητρη,οπως ειδεςς/ειδατε το χω ξεκινησει κ παει καλα κ για τα 2 βραδια,λιγη υπομονη κ σιγουρια στις συμμετοχες χρειαζεται... θα τα φερω βολτα.;)

DAYMAN
30/03/2016, 12:02

Μολις μιλησα με το ΥΜΕ και μου ειπαν οτι δεν εχουν καποια οδηγια για αντικατασταση της αδειας με πρασινη σε περιπτωση ταξιδιου στο εξωτερικο....

γ@$*&ο να μην πω τι!Για να σκασεις το 35αρι στον διεκπαιρεωτη να παρει το κατιτις του και ο υπαλληλος ,δεν ειναι φαντασια μου ετσι δουλευουν.Στα αυτοκινητα δεν υπαρχει Α4.

kalampokas
30/03/2016, 12:02
μια χαρά τιμή είναι....τον Σεπτέμβρη στη Σόφια δίναμε 32 το τρίκλινο με πρωινό, πάνω κάτω εκεί παίζουν οι τιμές στη γείτονα χώρα

pektis
30/03/2016, 12:08

Παντως, εγώ την άλλαξα πέρυσι, κάνοντας 1 αίτηση στο αρμόδιο γραφείο, ότι θέλω να πάω εξωτερικό και πήρα την κανονική άδεια σε 10 λεπτά!

George_M.
30/03/2016, 12:11
Εμενα να με βαλετε στο γκρουπ με τους παρανομοι, γιατι δε θα εχω χαρτια.

Σοβαρα τωρα, μου ρθε κληση απο το '12 με 2 μηνες αφαιρεση διπλωματος. Και αποτι φαινεται, εχω αλλες 2 κλησεις για αυτο, που εγιναν οταν ελειπα εξωτερικο, σε αλλο σπιτι απο το δικο μου, και τωρα μου ειπαν μεχρι Παρασκευη η εισαγγελευς.

Αν ξερει κανεις να μου πει κανα καλο workaround γαμω, αλλιως καλα να περασετε... :(

σε κρατω ακομα στην λιστα μεχρι να εχουμε δικα σου νεοτερα διοτι ζουμε σε χωραν ψιλο-ελαστικη...;)
αν ηδη ξερεις οτι δεν υπαρχει κονε/ακρη να την σκαπουλαρεις τοτε σε βγαζω εκτος...

DAYMAN
30/03/2016, 14:41
Εγραψα σε προηγουμενο ποστ για τις ταχυτητες ταξιδιου.Ο λογος οπως ειπα ειναι αυτος της αυτονομιας με μωτ πανω απο 140 το ΤΑ καιει τις καλτσες του.Αναλογα λοιπον την διαδρομη που θα ακολουθησουμε καλο ειναι να ξεκαθαριστει αυτο νωρις κατα την γνωμη μου πρεπει να καθοριστει αυτο γιατι:
1.αν ακολουθησουμε Εγνατια οδο τα βενζιναδικα ειναι 2-3 και ιδιοκτητες ειναι νταβατζηδες (μεγαλη συζητηση αυτο) και η αποσταση 200χλμ περιπου για την Ξανθη που φτανω οριακα εγω λογω μικρης αυτονομιας
2.αν ακολουθησουμε αλλο δρομολογιο (παλι ΕΟ Θεσνικης Καβαλας η μεσω Αμφιπολης -Δραμας-Σταυρουπολης) οι ταχυτητες θα ειναι χαμηλες βενζιναδικα στο δρομο πολλα οποτε προβλημα κανενα.Αν βρεθειτε για καφεδακι συζητηστε το και αποφασιστε.Ειμαι μεσα σε ολες τις εκδοχες.
3.αν καποιοι θεωρου βαρετο να πηγαινουν με μικρες ταχυτητες ως 140 δηλαδη μπορουμε να κανουμε 2 γκρουπ και να βρεθουμε Ξανθη η στο τελωνειο.
Τελος ειμαι διαθεσιμος στον ελευθερο χρονο να βοηθησω απο εδω σε οτι ειναι δυσκολο να κανει καποιος αλλος.Οπως ερευνα για διαμονη φαι κτλ.

spyrakos35
30/03/2016, 16:19
Κανουμε και λιγο πλακιτσα με τις ταχυτητες (εκτος απο τον ντεβιλοκαγκουρα), μην αγχωνεσαι

zizou
30/03/2016, 16:50
Οι πιθανότητες να έρθω είναι 70% ναι κ 30% όχι.Οριστικά θα ξέρω στις 15/4.Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τις
κρατήσεις των ξενοδοχείων κ τις μωτ των 140:bawl: για μένα,βάλτε κ σε μένα ? :)

George_M.
30/03/2016, 18:28
Οι πιθανότητες να έρθω είναι 70% ναι κ 30% όχι.Οριστικά θα ξέρω στις 15/4.Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τις
κρατήσεις των ξενοδοχείων κ τις μωτ των 140:bawl: για μένα,βάλτε κ σε μένα ? :)

εγινε Φιλλιπ,εισαι ηδη εντος κ αναμενουμε επιβεβαιωση σου!:beer:

-Kordix-οκ
-manianisg-οκ
-airmav-οκ
-rizzlaplusplus..?
-ΗΛΙΑΣΚΤΜ-ok
-XLgeorge-ok
-sahara-ok
-taisteal-ok
-christof40-ok
-φιλος ΗΛΙΑΚΤΜ?
-pektis!!!
-kalampokas μεσα!
-joyrider
-zizou...?

George_M.
30/03/2016, 22:36
ψηνεται κανεις για καφεδακι το Σαββατο πρωι στον εξωτικο Κουβαρα?
να πουμε κ τιποτις περι της σιδηροκωλης..?

taisteal
30/03/2016, 22:40
Απογευμα δεν παιζει ε;;

George_M.
30/03/2016, 22:53
Απογευμα δεν παιζει ε;;

για σενα τα παντα ολα,σαφως κ γινεται.θα εισαι κατω?
οποιος μπορει ερχεται, αν παλι δεν μπορουν οι εδω Αθηναιοι ελα να παμε μαζι.
και κανουμε αλλη μερα νεο καφε που να βολευει τους υπολοιπους...

taisteal
30/03/2016, 22:57
για σενα τα παντα ολα,σαφως κ γινεται.θα εισαι κατω?
οποιος μπορει ερχεται, αν παλι δεν μπορουν οι εδω Αθηναιοι ελα να παμε μαζι.
και κανουμε αλλη μερα νεο καφε που να βολευει τους υπολοιπους...

Ναι,θα κατεβω και θα ειμαι μεχρι Δευτερα βραδυ Αθηνα.
Μηπως μπορουν και οι υπολοιποι η καποιοι μετα τις 5 το απογευμα;;

George_M.
30/03/2016, 23:02
Ναι,θα κατεβω και θα ειμαι μεχρι Δευτερα βραδυ Αθηνα.
Μηπως μπορουν και οι υπολοιποι η καποιοι μετα τις 5 το απογευμα;;

πιστευω θα το δουν κ οποιος ειναι θετικος ας απαντησει,εν αναγκη αλλαζουμε κ το μερος να γινει πιο βολικο...αλλα ας δουμε πρωτα πιθανες συμμετοχες...
ελα λεμε..εδω το καλο καφεδακι... Σαββατο απογευμα με guest star Ρουμελιωτη ταξιδευτη...:D

pektis
30/03/2016, 23:03
Καλυτερα το απογευμα...

George_M.
30/03/2016, 23:08
Καλυτερα το απογευμα...

ωραια,μεσα κ γω.

που λετε?
Γιανν..θα ρθειτε Λουτσα? η΄εχουμε τπτ αλλο να προτεινουμε?

pektis
30/03/2016, 23:51
Για Αγ.Παρασκευη τι λετε?(Δεν μενω εκει...απλα προτεινω)

George_M.
31/03/2016, 02:35
Για Αγ.Παρασκευη τι λετε?(Δεν μενω εκει...απλα προτεινω)

δεν ειναι κακη ιδεα...
επισης χαλαρη φαση ,εξοχη κτλ με καλο καφε ειναι στην πλατεια της παλιας Πεντελης στον Παλιάτσο..
οτι πει ο κοσμος...

kordix
31/03/2016, 07:24
Σάββατο 6-8 έχω μάθημα οπότε άκυρο από μένα.

kalampokas
31/03/2016, 08:34
και εγώ δεν μπορώ Σ/Κ απόγευμα, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων...

George_M.
31/03/2016, 10:58
δεν ελω πρωι γιατι υπαρχει η ''Χαμενιαδα'' κ ισως καποιοι θα πανε εκει...
ξερω κ γω για ριχτε αλλες μερες/ωρες...

spyrakos35
31/03/2016, 11:01
Δευτερα απογιομα

George_M.
31/03/2016, 11:13
Δευτερα απογιομα

για πες που..?
τι λενε οι υπολοιποι,μπορουν?εγω απο τις 18.00 κ μετα ναι

επισης οσοι θελουν/μπορουν το Σαββατο απογευμα στον Παλιατσο στην Πεντελη ας βρεθουν/βρεθουμε για ενα καφεδακι χωρις αυτο να σημαινει οτι ''ξεχναμε'' τους υπολοιπους.μεσα κ σε αλλη συναντηση!
ενας καφες με καλη μοτο-παρεα ποτε δεν χαλασε κανενα...:beer:

kordix
31/03/2016, 11:51
Δεν μπορώ ούτε Δευτέρα αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Πείτε τα εσείς και μας λέτε τα sos.

spyrakos35
31/03/2016, 11:54
Δεν μπορώ ούτε Δευτέρα αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Πείτε τα εσείς και μας λέτε τα sos.

Ποιο απογευμα καθημερινης μπορειτε κυριε Κωστα μου;

pektis
31/03/2016, 12:31
Ρε 'σεις? Θα αποφασισετε??

taisteal
31/03/2016, 12:35
Μπορω εγω απο 220 χλμ μακρια,και δεν μπορειτε οι Αθηναιοι;;

:lol::lol:

Η Χαμενιαδα ειναι Κυριακη

spyrakos35
31/03/2016, 12:51
Μπορω εγω απο 220 χλμ μακρια,και δεν μπορειτε οι Αθηναιοι;;

:lol::lol:

Η Χαμενιαδα ειναι Κυριακη

Θα λειπουμε αγαπη μου

Ωστοσο μπορουμε να μιλαμε και να βλεπομαστε μεσω σκαιπ

airmav
31/03/2016, 13:54
σαββατο απογευμα δυσκολο και για μενα ωστοσο θα ειμαι χαμενιαδα οποτε καποιους θα τους πετυχω εκει να πουμε 2 κουβεντες....

kordix
31/03/2016, 14:41
Δεν μπορώ το Σάββατο το απόγευμα, δεν μπορώ ούτε τις καθημερινές, ούτε μεσημέρι, ουτε απόγευμα, ούτε βράδυ και δεν φταίω εγώ για αυτό εεε, μπαμπάς είμαι και η μαμα δουλεύει από μεσημερι ως αργά και Παππούς-Γιαγιά δεν παίζει εύκολα.

Κυριακές παίρνω τα βουνά με το εντούρο, το ποδήλατο ή και με τα πόδια ή με συνδυασμό αυτών ανάλογα τις χύμες :D.

Κανονίστε καφεδάκι και τα λέμε άλλη ώρα ή μέσα στο Πάσχα.

George_M.
31/03/2016, 15:31
λοιπον...
1ος Αθηνα'ι'κος καφες Σιδηροκωλης -κ οχι μονο- το Σαββατο 02/04 ωρα 17.00 στον Παλιατσο στην πλατεια παλαιας Πεντελης.

χαρτης (https://goo.gl/maps/oma678bP85s)

-manianisg
-pektis
-taisteal
-.....:smokin:

αν καποιος δεν κατεχει απο την εκει περιοχη τοτε βρισκομαστε Αγ.Παρασκευη κ παμε μαζι..

taisteal
31/03/2016, 22:18
Απ'οτι ειδα στο χαρτη εγω ερχομενος απο Λαμια ειμαι κοντα στην καφετερια
Σωστα;;

ibar132
31/03/2016, 22:29
οχι
μπενεις αττικη οδο προς μαρκοπουλο κ βγενεις εξοδο πεντελης αριστερα ολο ευθεια ανεβενεις το βουνο κ εφτασες

kordix
31/03/2016, 22:33
Ωραίο μαγαζί πραγματικά ο Παλιάτσος !!!

taisteal
31/03/2016, 22:33
οχι
μπενεις αττικη οδο προς μαρκοπουλο κ βγενεις εξοδο πεντελης αριστερα ολο ευθεια ανεβενεις το βουνο κ εφτασες

Καταλαβα...

Xαμενιαδα απο το Σαββατο

pektis
31/03/2016, 23:40
Καταλαβα...

Xαμενιαδα απο το Σαββατο

:bawl:

George_M.
01/04/2016, 01:42
Καταλαβα...

Xαμενιαδα απο το Σαββατο

ελα 16.50 στην Αγια Παρασκευη -οπως κ ο Πεκτης- να παμε μαζι.

kalampokas
01/04/2016, 12:08
που είναι το ραντεβού στην Αγ.Παρασκευή, μάλλον θα έρθω και εγώ παίδες...να υποδεχτώ και τον πάτριοτ από τη Ρούμελη:)

George_M.
01/04/2016, 12:10
που είναι το ραντεβού στην Αγ.Παρασκευή, μάλλον θα έρθω και εγώ παίδες...να υποδεχτώ και τον πάτριοτ από τη Ρούμελη:)

στην πλατεια μπροστα απο την εκκλησια Θαναση,επι της Μεσογειων.

kalampokas
01/04/2016, 12:15
οράιτ τα λέμε εκεί, απλά επειδή θα είμαι με τον ¨σκλάβο" (CBF125) να μην τρέχετε οι μπροστινοί:lol:

Μικe777
01/04/2016, 15:35
Απ'οτι ειδα στο χαρτη εγω ερχομενος απο Λαμια ειμαι κοντα στην καφετερια
Σωστα;;

ναι ρε τι Αττικη οδο και Αγ.Παρασκευη στρψε Βαρυμπομπη
gps δεν εχεις?ευθεια Ελ Βενιζελου Ερυθρεα!Αριστερα Χαρ Τρικουπη
Αριστερα Ξενιας Κεφαλαρι τσουπ εισαι Ν.Πεντελη!!κανεις την πλατεια
Αριστερα Πεντελης τσουπ Παλιατσο!!:eek:

George_M.
01/04/2016, 16:08

Γατος...:smokin:

taisteal
01/04/2016, 18:15

:dizzy:

Ρωτωντας θα παω...

George_M.
01/04/2016, 21:16

Ρωτωντας θα παω...

αν χαθεις κ αρχισεις να ρωτας κ συ που χεις φαει το δρομο με το κουταλι τοτε ...γμτ...:cry:

7Tolis
01/04/2016, 21:18
αν χαθεις κ αρχισεις να ρωτας κ συ που χεις φαει το δρομο με το κουταλι τοτε ...γμτ...:cry:
Γιατί νομίζεις ότι μαζεύει πολλά χιλιόμετρα; Άμα ήξερε που να πάει δε θα μάζευε τόσα.

George_M.
01/04/2016, 21:24
Γιατί νομίζεις ότι μαζεύει πολλά χιλιόμετρα; Άμα ήξερε που να πάει δε θα μάζευε τόσα.

Θεος!!!:lol:

dimmie_72
01/04/2016, 21:25

Ρωτωντας θα παω...

ε καλά, θα βάλεις here maps στο κινητό... :bawl:

taisteal
01/04/2016, 21:27

:lol::lol::lol:

Κερνας πιτογυρα αυριο για τιμωρια

:smokin:

7Tolis
01/04/2016, 21:31
Στα καλύτερα μαγαζιά θα σε πάω μη σκας. :beer:

George_M.
01/04/2016, 21:50

Ρωτωντας θα παω...

αν δυσκολευτεις ακολουθησε τις οδηγιες...:tooth:
https://www.youtube.com/watch?v=LsHhrXpKhKc

George_M.
02/04/2016, 21:52
ωραιο το καφεδακι,ειδαμε φιλους καλους κ γνωρισαμε κ'αλλους.
μιλησαμε για πολλα κ διαφορα οπως κ για την Σιδεροκωλη...
ενδεχομενως να χρειαστει να φτιαχτουν 2 γκρουπ κατα την πορεια στο εσωτερικο..

1ο για οσους δεν επιθυμουν να πληρωσουν διοδια, οι οποιοι θα ''φροντισουν'' να φτανουν στον εκαστοτε σταθμο διοδιων 1-2 λεπτα μετα απο αυτους που θα πληρωνουν...
κ
2ο με οσους δηλωσουν οτι θα κινηθουν με 150-160 στην Εθνικη-Εγνατια.
αυτοι λοιπον (οι ψιλοσβελτοι ντε..) απο το σημειο ''ολικης συναντησς στην Σαλονικη'' θα κινηθουν οπως επιθυμουν κ θα αναμενουν τους αλλους (δλδ εμας με τα μικρομεσαια οΝ-ΦΦ) πριν τα συνορα στον Εχινο πινοντας καφεδακι...

οσοι λοιπον ανηκουν ειτε στην μια,ειτε κ στις δυο κατηγοριες θα φροντισουν να τηρησουν οσα γραφονται πιο πανω...:rtr:

συντομα θα κανιστει κ επομενος Σιδηροκωλο-καφες...stay tuned.:wave2:

kalampokas
03/04/2016, 09:40
Ωραία ήταν χθες και εγώ χαρηκα πολύ που τα ειπαμε εστω και για λίγο από κοντά παιδες....προβλεπω να εχω πρόβλημα στο δρόμο....πρέπει να ειμαι και στα 2 γκρουπ χαχαχαχα:D

George_M.
03/04/2016, 14:16
Ωραία ήταν χθες και εγώ χαρηκα πολύ που τα ειπαμε εστω και για λίγο από κοντά παιδες....προβλεπω να εχω πρόβλημα στο δρόμο....πρέπει να ειμαι και στα 2 γκρουπ χαχαχαχα:D

Θαναση δεν υπαρχει κανενα προβλημα,οταν ο καθενας ξεκαθαρισει τι κ πως ταξιδευει απο την αρχη ολα ρυθμιζονται!
τα προβληματα ξεκινουν οταν χωρις ενημερωση ο καθενας κανει οτι θελει κ φερνει τους υπολοιπους σε δυσκολη θεση...

αν γνωριζουμε -αναφερομαι σε ολους- απο πριν τις διαθεσεις του καθενος μπορουμε να δουμε εαν κατι μας κανει η' οχι ωστε να δηλωσουμε συμμετοχη.

απο την αλλη παλι το να κανουμε 2-3 γκρουπ μπορει να βολεψει τα πιστευω του καθενα αλλα
τοτε
''ποιος ο λογος υπαρξης της φρασης παμε ολοι μαζι''..?
για να φαμε το βραδυ κ να κοιμηθουμε? κ οι υπολοιπες ωρες που θα ειναι πολλες τι θα γινουν?μονος θα πορευτει ο καθενας μας?

οταν δηλωνουμε θετικη συμμετοχη σε παρεα εχουμε απο πριν αποφασισει οτι θα κανουμε κ αμοιβαιες υποχωρησεις...

αυτα απο μενα για ολους κ αναμενω απαντησεις/ενημερωσεις σχετικα με τα παρακατω...

ποιος θα πληρωσει διοδια κ ποιος οχι
με ποσα γουσταρει να ταξιδευει ο καθενας
κ οτι αλλο πιστευει οτι θα πρεπει να μαθουν κ οι υπολοιποι...

(εγω θα ταξιδευω με 110-120 κ θα πληρωσω διοδια,μπορω ομως να παω με 130 ωστε να ειμαι μαζι με εκιενον που τα 150 θα κανει τα 130..)

kalampokas
03/04/2016, 14:43
Φαντάζομαι ότι όλα αυτά έχουν νόημα από το ραντεβου της Θεσσαλονίκης και μετά.....ας βρεθουμε εκεί με το καλό και μετά συνεχίζεται η βόλτα μας σαπανω...το ίδιο και για την επιστροφή.

George_M.
03/04/2016, 14:55
Φαντάζομαι ότι όλα αυτά έχουν νόημα από το ραντεβου της Θεσσαλονίκης και μετά.....ας βρεθουμε εκεί με το καλό και μετά συνεχίζεται η βόλτα μας σαπανω...το ίδιο και για την επιστροφή.

οπως ειπαμε κ χθες πιθανον ναι Θαναση,
επισης με το σκεπτικο αυτο κ η επιστροφη μπορει να γινει ελευθερη απο τα συνορα κ μετα...

αλλα ας πουν κ οι υπολοιποι..

taisteal
03/04/2016, 23:58
Εγω εθνικη κινουμαι μεχρι 120 max
Μεχρι Θεσ/νικη παω απο παραδρομους γιατι δεν θελω να σπρωχνω μπαρες,και βαριεμαι και τις ευθειες.
Απο εκει και πανω οπως αποφασισουμε στη Θεσ/νικη.

spyrakos35
04/04/2016, 06:29
αγόρια,

για μένα η εκδρομή ξεκινάει από θεσσαλονίκη

για το αθήνα - θεσσαλονίκη, με όλο το σεβασμό προς όλους τους συμμετέχοντες και αφού θα γίνει από εθνική, θα πρέπει να δημιουργηθούν γκρουπάκια ανάλογα με την ταχύτητα που γουστάρει να ταξιδεύει στην εθνική κάποιος... αν ήταν μέχρι τη λαμία πχ, να κάνω τον χαζό και να πηγαίνω μέχρι 120 αλλά 500 χιλιόμετρα διαδρομή με 120, σόρρυ, δεν μπορώ να το κάνω... και σεβόμενος τους συνταξιδιώτες μου, δε θέλω να αναγκάσω και κανέναν να πηγαίνει με 140 - 160+...

απο κει και πάνω, δεν έχω κανένα προβλημα να πηγαίνω με 120 με όλους μαζί μιας και αυτό είναι το νόημα, να πάμε όλοι μαζί μια παρέα.

επομένως, ας οριστεί ώρα και μέρος συνάντησης στη θεσσαλονίκη και ο καθένας ας κάνει το κουμάντο του μεχρι εκεί όπως αυτός κρίνει. μετά, ένα σώμα, μία ψυχή...

kalampokas
04/04/2016, 09:47
όπως τα λέει ο από πάνου:)

George_M.
04/04/2016, 11:50
Εγω εθνικη κινουμαι μεχρι 120 max
Απο εκει και πανω οπως αποφασισουμε στη Θεσ/νικη.

αγόρια,

για μένα η εκδρομή ξεκινάει από θεσσαλονίκη

απο κει και πάνω, δεν έχω κανένα προβλημα να πηγαίνω με 120 με όλους μαζί μιας και αυτό είναι το νόημα, να πάμε όλοι μαζί μια παρέα.

επομένως, ας οριστεί ώρα και μέρος συνάντησης στη θεσσαλονίκη και ο καθένας ας κάνει το κουμάντο του μεχρι εκεί όπως αυτός κρίνει. μετά, ένα σώμα, μία ψυχή...

σωστες τοποθετησεις!!:beer: