View Full Version : Επανακυκλοφορία Motosport?
Κάθε προσπάθεια νέα ή παλιά που έχει να προσφέρει για τη μοτοσυκλέτα είναι καλοδεχούμενη και ευχάριστη στο άκουσμα.
Αν ισχύει ότι επανακυκλοφορεί το περιοδικό, με το καλό να το ξεφυλλίσουμε!
Εύχομαι καλό οίστρο στη συγγραφή των άρθρων!
Πριν περιπου 2 χρονια .....τον Ιουλιο του 2014 κυκλοφορισε....ή να πω καλυτερα επανακυκλοφορισε το 1ο τευχος.
Εγω δεν τον διαβασα ποτε τον Παπανδρεου......οποτε το πηρα το πρωτο να δω τι παιζει αφου ολοι λεγανε οτι ηταν ιδιαιτερη πενα.......
.
.
.
.
.
.
@@
amyroukai
01/03/2016, 14:57
Το έγραψε στο fb θα βγει σύντομα και θα κυκλοφορεί κάθε μήνα πριν τις 15.
zannisvel
01/03/2016, 16:26
Και η τιμη αυτου?
Μπορουμε να το παιρνουμε και ηλεκτρονικα?
Ευχάριστο νέο,το αγόραζα πάντα και μου κρατούσε συντροφιά
ναι το ανακοινωσε ο ιδιος ο Ντομπερμαν
amyroukai
15/03/2016, 10:08
Υποτίθεται ότι τυπώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα η αύριο στα περίπτερα.
Σε λίγο θα κατέβω στον πολιτισμό, θα το ψάξω.
Δυσκολο το εγχειρημα, και θα πετυχει μονο αν ο Παπανδρεου τηρησει τα χρονοδιαγραμματα
δλδ καθε 5 του μηνα περιπτερο.
Αν αρχισει καθε 5 ή 11 ή 17 ή 22 ή 28 του μηνα....αστο....
Καλη επιτυχια ευχομαι, θα το παρω ΚΑΙ αυτο το 1ο τευχος...
αυριο στο περιπτερο κυριοι.Καλη αρχη στον ανθρωπο (μαζι με τον Χοιδα) που με εμαθε να αγαπαω την μοτοσυκλετα.
354937
και παλι καλη επιτυχια...!
To αφιέρωμα στον Herrero, είναι από μόνο του αρκετός λόγος να το αγοράσω.
MG-KTiNoS
16/03/2016, 15:52
:beer:
καλή τύχη Ντόμπερμαν !
Το πρωτο τευχος δεν μπορεσα να το βρω τοτε που κυκλοφορησε να δω τωρα με το δευτερο τι θα γινει.Βεβαια και τα παλια χρονια που κυκλοφορουσε κανονικα το περιοδικο ηταν θεμα τυχης να το βρω.
Θεσσαλονίκη το βρήκε κανεις;
Παλιές καλές εποχές, καρφίτσα στη ράχη 96 + 4 σελίδες και μόνο 7 σελ διαφήμιση.
Πάρτε το αξίζει ,ειδικά ο φίλος μου ο Βάγκος με το πρώτο ασπρόμαυρο αφιέρωμα θα κόψει φλέβες...
Πάρτε το μάγκες γιατί με 7 σελ διαφήμιση δεν βγαίνει λέμε !
Το αγόρασα εχθές. Μου άρεσε, αξιόλογη επανέκδοση.
Στα θετικά του, το οτι στα test των μοτό ακολουθεί και ένα δισέλιδο με την ιστορία του μοντέλου, το συγκριτικό των μοντέλων vs των προκατόχων τους (ΖΧ300 vs KR1S kai CBR500 vs CB500 Four) που μου φάνηκε πολύ έξυπνη ιδέα, και η ιστορία του S.Herrero και του OSSA (μεγάλη μορφή των αγώνων) που ήταν εξαιρετική. Δεν διάβασα το τεστ του R1M, αλλά ξεφυλλίζοντας το μου φάνηκε πλήρες, ενώ η τιμή του περιοδικού θεωρώ πως είναι φθηνή (3,5€).
Αρνητικά, δεν μπορώ να πω μιας και δεν έχει αλλάξει το ύφος του motosport. Όσοι γούσταραν το γράψιμο του, θα τους αρέσει πολύ.
Κυριαρχεί η θετική προσέγγιση των μοτοσυκλετών που δοκιμάστηκαν, αλλά κάπως έτσι έγραφε ο ΔΠ. Έχει ένα λυρισμό στο γράψιμο του, προβάλλοντας τα θετικά κυρίως, ενώ τα αρνητικά πρέπει να τα ξετρυπώσεις. Γουστάρει τα μηχανάκια πολύ, σαν να μην μπορεί να γράψει κακή κουβέντα γιαυτά :lol:, και απ΄ότι είδα ο ΔΠ είναι ο μοναδικός δοκιμαστής.
Θα το ξαναγοράσω, μου ξύπνησε ευχάριστες μνήμες από την εποχή που αγόραζα περιοδικά. Και είναι πολλά χρόνια που έχω σταματήσει να αγοράζω περιοδικά μοτοσυκλέτας.
Πάρτε το αξίζει ,ειδικά ο φίλος μου ο Βάγκος με το πρώτο ασπρόμαυρο αφιέρωμα θα κόψει φλέβες...
Εξαιρετικό. 1os χωμάτινος αγώνας Πύργου το 1973, σε μια Ελλάδα που κάθε event γινόταν πανηγύρι. Κουφάθηκα που τότε ο ΔΠ έτρεχε σε ασφάλτινους και χωμάτινους (!) αγώνες ταυτόχρονα.
Όλα τα λεφτά η φωτό του Σταθάκη σε στυλ Φιντέλ Κάστρο :lol:
Θεσσαλονίκη το βρήκε κανεις;
με κατευθυνση κεντρο επι της Καραμανλη μεταξυ Συνδικα -Μαρτιου στο δεξι σου χερι ενα all day κατι εκει θα το βρεις.
chillipf
17/03/2016, 12:48
Θα το πάρω κι εγώ, όπου το βρώ. :beer:
με κατευθυνση κεντρο επι της Καραμανλη μεταξυ Συνδικα -Μαρτιου στο δεξι σου χερι ενα all day κατι εκει θα το βρεις.
Οκ ,ευχαριστω.
amyroukai
17/03/2016, 16:06
Το ψώνισα. Μικρούλι είναι...
LogOutGoRide
17/03/2016, 16:31
Το έχω και εγώ από το μεσημέρι.
Μόνο μια μάτια του έριξα, χωρίς ακόμη να το διαβάσω.
Το ebike μου άρεσε περισσότερο.
Οι φωτογραφίες και το τεστ του R1 είναι από τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο που ήταν Σέρρες;
Ήμουν και εγώ τότε εκεί για track day.
Ρε παληκάρια αν έρθει κανένας πρός Τζέντα, φέρτε μου κι' εμένα ένα................
Ρε παληκάρια αν έρθει κανένας πρός Τζέντα, φέρτε μου κι' εμένα ένα................
περασα τον προηγουμενο μηνα με ενα γκαζαδικο την επομενη ;)
peterTHErider
18/03/2016, 14:47
το πηρα εψες αργα.
ενταξει,δεν με ενθουσιασε.θα μου πεις τωρα ξεκινησε παλι και θα βρει τα πατηματα του αλλα πολυ κακο για το τιποτα.δεν νομιζω οτι προσφερει κατι που ελειπε απο την αγορα.
περασα τον προηγουμενο μηνα με ενα γκαζαδικο την επομενη ;)
Αν πιάσετε Τζέντα..............
H.A.Balafoutre
18/03/2016, 15:16
Κι εγώ το αγόρασα, διότι σαν το έντυπο δεν έχει. Καλή τιμή. Δε τον ξέρω τον Παπανδρέου, ποιός είναι και πώς γράφει, όμως μου άρεσε το στύλ του και μου άρεσε αυτή η αξοπρεπέστατη προσπάθειά του. Θεώρησα αυτονόητο να το πάρω και άξιζε κάθε στιγμή που αφιέρωσα να το διαβάσω. Με το καλό για το επόμενο.
Κι εγώ το αγόρασα, διότι σαν το έντυπο δεν έχει. Καλή τιμή.
Όπερ μεθερμηνευόμενον?
Όπερ μεθερμηνευόμενον?
OK, βρήκαμε τον Μπλίτζερ του συντακτικού ! Αφού ρε είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες τι ήθελε να πει ο άνθρωπος.
Που θα έπρεπε να τον σεβαστείς ρε που τυχαίνει και παλαιότερος σου στο φόρουμ...
OK, βρήκαμε τον Μπλίτζερ του συντακτικού ! Αφού ρε είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες τι ήθελε να πει ο άνθρωπος.
Που θα έπρεπε να τον σεβαστείς ρε που τυχαίνει και παλαιότερος σου στο φόρουμ...
παλιοσειρια!!!!!!:D
H.A.Balafoutre
18/03/2016, 17:18
Σαν το έντυπο (χαρτί) στα χέρια....δεν έχει.
Όπερ μεθερμηνευόμενον?
stathis78
25/03/2016, 19:17
Αγόρασα (22/3/2016) το 2ο τέυχος, δεν δυσκολέυτικα να το βρω, είναι φθηνό και υπήρχε σε πολλά περίπτερα (επαρχία Άργος-Ναύπλιο). Μου άρεσε πολύ το στυλ γραφής του γιατί αφομείωνα εύκολα τις πληροφορίες του κάθε κειμένου. Δεν μπουχτίζεις από ένα κάρο πληροφορίες όπως σε άλλα περιοδικά και μετά δεν θυμάσαι τίποτα. Μου άρεσαν επίσης και οι πολλές αναφορές του στην ιστορία της μοτοσυκλέτας. Φθηνό, λιτό, κατανοητό, θα το ξαναγοράσω.
Doberman
25/04/2016, 21:51
Χρόνια Πολλά για το Αγιο Πάσχα, και ευχαριστώ για τις (ουσιαστικές) παρατηρήσεις σχετικά με τη νέα εποχή του μηνιαίου MOTOSPORT. Στο τρίτο τεύχος (που μόλις κυκλοφόρησε, απο 25/4 μέχρι 23/5) έχει γίνει προσάθεια για βελτίωση και για (λίγο) περισσότερες σελίδες, αν και όλα είναι δύσκολα. Αλλά και όμορφα. Ομορφη δουλειά το να ασχολείσαι με μοτοσυκλέτες και να επικοινωνείς με τους φίλους. Πολύ όμορφη. Αναντικατάστατη, πως να το κάνουμε...
thunder ace
25/04/2016, 21:55
Χρόνια Πολλά για το Αγιο Πάσχα, και ευχαριστώ για τις (ουσιαστικές) παρατηρήσεις σχετικά με τη νέα εποχή του μηνιαίου MOTOSPORT. Στο τρίτο τεύχος (που μόλις κυκλοφόρησε, απο 25/4 μέχρι 23/5) έχει γίνει προσάθεια για βελτίωση και για (λίγο) περισσότερες σελίδες, αν και όλα είναι δύσκολα. Αλλά και όμορφα. Ομορφη δουλειά το να ασχολείσαι με μοτοσυκλέτες και να επικοινωνείς με τους φίλους. Πολύ όμορφη. Αναντικατάστατη, πως να το κάνουμε...
Δημητρη...τον Ιωνα τον θυμασαι;Στα πρωτα πρωτα τευχη του περιοδικου.
Πολύ καλό και το 3ο τεύχος, ευχάριστο ανάγνωσμα στις διακοπές του Πάσχα.
Και σε αυτό, αρκετή ιστορία και παρουσίαση των προγόνων κάθε μοντέλου που παρουσίαζει. Το περιοδικό δεν σκοπεύει στον νέο (στον χώρο) μοτοσυκλετιστή που ψάχνει specs και (ψιλο)διαφορές μεταξύ ανταγωνιστικών μοντέλων, αλλά σε μεγαλύτερης ηλικίας και εμπειριών μοτοσυκλετιστές.
Τα χρόνια (στον χώρο), η νοσταλγία και οι εμπειρίες του ΔΠ, είναι φανερά σε κάθε σελίδα.
Κάτι που θα ήθελα να διαβάσω στο περιοδικό, είναι ο σχολιασμός του ΔΠ για τους αγώνες motoGP. Κατανοητό πως μεταξύ του διαστήματος έκδοσης έχουν μεσολαβήσει 2-3 αγώνες, αλλά δεν μιλάω για ρεπορτάζ και παραλειπόμενα κάθε αγώνα, αλλά για τα συμπεράσματα του μετά από κάθε αγώνα, σε ότι αφορά οδηγούς και εργοστάσια που έτσι κι αλλιώς τα ανεβάζει στο FB. The big picture που λεν...
amyroukai
04/05/2016, 12:01
Μου άρεσε και το editorial, που εξηγεί και την λογική του πίσω από τις δοκιμές. Γενικά έχει έναν τρόπο γραφής λίγο "ξένο" με τα ως τώρα έντυπα. Δείχνει και πιο άνετος στο γράψιμο σε κάθε τεύχος.
Η φωτογραφία θέλει βελτίωση.
Μ'αρέσει πάντως. Και ενώ το πήρα μαζί με το μοτό, το άνοιξα πρώτο και το διάβασα δύο τρεις φορές πριν βγάλω την ζελατίνα του μοτό.
Συμφωνώ σε όλα με τον byron.
Επίσης θα ήθελα λίγο μεγαλύτερες τεχνικές αναλύσεις ...όπως παλιά. Αισθάνομαι ότι τα άρθρα τελειώνουν γρήγορα. Σίγουρα έχει να μας μεταφέρει περισσότερα.
Μ' αρέσει πολύ ο τρόπος γραφής όπως και τότε και μάλιστα χωρίς τις παλιές γκρίνιες (sorry Δ.Π.).
Θα ήθελα και 'γω σχόλια για τους αγώνες, όπως επίσης και βελτίωση στις φωτογραφίες - έχουν αλλάξει οι εποχές.
Πολύ θετικό το ότι η τιμή κρατιέται χαμηλά. Ελπίζω να παραμείνει.
Πολύ ωραίο το άρθρο για τον Bil Ivy.
Τέτοια θέλουμε.
:beer:
Triathlon 7
04/05/2016, 23:14
Α ρε Doberman. Σε διαβαζω και ξαναγινομαι 19! Εγω με το BolDor και συ με το αμερικανικο XS1100. Γλυκο μαχαιρι στην καρδια...
Το πήρα και εγώ... Αν και δεν ασχολούμαι πιά με περιοδικά μοτοσυκλέτας ήταν μια ευκαιρία να ανατρέξω στην εποχή που ζούσαμε "μαζί" μέσα από τοις σελίδες του περιοδικού τους αγώνες και τα μηχανάκια. Ιδίως τότε με τοις περιγραφές από ταξίδια-αγώνες 500cc στο Kyalami και την Rijeka.
Doberman
10/05/2016, 13:47
Ισπανικό ήταν!
RaGe_Raptor
10/05/2016, 13:59
Ποιό?
το xs1100??? μάλλον...
το xs1100??? μάλλον...
Α, σόρρυ τώρα το πρόσεξα. :beer:
Α, σόρρυ τώρα το πρόσεξα. :beer:
Το παιδί μπορεί να εννοεί αυτό "αμερικάνικο" .
358434
Το ισπανικής προέλευσης που εννοεί ο Ντόμπερμαν από κάτω (Θεσσαλονίκη πια)
358435
sapila racing
10/05/2016, 16:17
Το παιδί μπορεί να εννοεί αυτό "αμερικάνικο" .
358434
Το ισπανικής προέλευσης που εννοεί ο Ντόμπερμαν από κάτω (Θεσσαλονίκη πια)
358435
Το μαύρο κράνος έκανε όσο ενα παπί, ίσως και παραπάνω.
Είναι το πρώτο Arai Astro!
..... Στο τρίτο τεύχος (που μόλις κυκλοφόρησε, απο 25/4 μέχρι 23/5) έχει γίνει προσάθεια για βελτίωση και για (λίγο) περισσότερες σελίδες, αν και όλα είναι δύσκολα....
Υπάρχει κάποιος τρόπος γιά να το λαμβάνουμε και εμείς οι του εξωτερικού;;;;;;;;;
Κάποια συνδρομή μήπως;;;;;;;;
nicksior
10/05/2016, 19:08
Είναι σίγουρα ένα ευχάριστο , διαφορετικό , μοναδικό ίσως μοτο-περιοδικό .
Red Rider
11/05/2016, 08:45
Το μαύρο κράνος έκανε όσο ενα παπί, ίσως και παραπάνω.
Είναι το πρώτο Arai Astro!
Και το kiwi δίπλα,η πρώτη μάρκα κράνους που φόρεσα!
Βύρωνα και λοιπά πουρά, 4ο τεύχος αφιέρωμα Jarno...