PDA

View Full Version : Στα γρήγορα - περί τηλεφωνίας κλπ

Σελίδες : 1 [2]

amyroukai
14/04/2016, 17:43
Κατάλαβα. Δεν το γλιτώνεις το 10ρικο της μετατροπής...

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν πιο πίσω, το CU είναι μιά χαρά αν θέλεις κάρτα.

kalgeorge
14/04/2016, 19:42
Έχω συμβόλαιο vod κ θέλω να πάω στο cu

όπως σου ειπα και στην κουβεντα μας... ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ στο 5ψηφιο νουμερο...ΔΕΝ θα εχεις κοστος μεταφορας!!!
αν πας σε κατάστημα, τοτε θα εχεις κόστος.
το μονο που θα πληρωσεις ΙΣΩΣ ειανι μια νεα σιμ, που συνηθως στην στελνουν αυτοι δωρεαν

εντιτ.. επισης παααααρα πολύ καλες προσφορες εχει και το f2g της γουιντ... ψαξε το λίγο και αυτό αν δεν θες βοντα

bros400pgm
14/04/2016, 20:43
Τηλέφωνο πήρα κ μου τα είπαν.
13830, εκανα αιτημα κ μετά από 2 ώρες με πήραν αυτοι.
Η αλήθεια είναι ότι ψάχνω κάτι αντιστοιχο σε cosmote εάν υπάρχει.
Το f2go έχει κ αυτό κρυφά κόλπα; Πρέπει πρώτα να πάω, να κατεβασω κάνα app κ μετά να δω τις προσφορές; Όπως μου ειπες με το cu;

kalgeorge
14/04/2016, 20:51
Τηλέφωνο πήρα κ μου τα είπαν.
13830, εκανα αιτημα κ μετά από 2 ώρες με πήραν αυτοι.
Η αλήθεια είναι ότι ψάχνω κάτι αντιστοιχο σε cosmote εάν υπάρχει.
Το f2go έχει κ αυτό κρυφά κόλπα; Πρέπει πρώτα να πάω, να κατεβασω κάνα app κ μετά να δω τις προσφορές; Όπως μου ειπες με το cu;

to f2g όχι μπορεις να το ψαξεις και από το σαιτ.
από κοσμοτε μην περιμενεεις προσφορες, δεν υπαρχουν ουτε για αστειο....

κατσε να βρω το 5ψηφιο που πηρα εγω προσφατα και εκανα φορητοτητα ενός συγγενή... δεν θυμαμαι αν είναι το ιδιο.

kalgeorge
14/04/2016, 21:10
13830, ;

na sou pw agorina, den vriskw to xartaki twra, alla dokimase mia sto 13894

bros400pgm
14/04/2016, 21:31
Tomorrow :)

amyroukai
15/04/2016, 00:50
Εγώ σήμερα έκανα αίτηση στην νέα εταιρία. Συμβόλαιο πάλι, στο 60% της προηγούμενης τιμής με μικρότερες παροχές μεν, με υπερκαλύπτουν δε. Η δική μου εταιρία δεν πήρε καν τηλέφωνο να κάνει αντιπροσφορά τελικά... Κεγαμό.

Το "σοκ" είναι τα πέναλτι προαναχώρησης. 125 ευρώ αν "σπάσει" το συμβόλαιο του σταθερού και αύριο θα με πάρουν να μου πουν για το κινητό. Φαντάζομαι πως το "παραθυράκι" της ΕΕΤΤ για το ότι αν σου αλλάξουν την τιμή εντός της διάρκειας του συμβολαίου μπορείς να προαναχωρήσεις άνευ κυρώσεων (θα ερωτηθεί αύριο, διότι αυτός είναι και ο λόγος που αναχωρώ από την παρούσα εταιρία, +8 ευρώ γιατί έτσι, γιατί μπορούν). 15 μέρες δικαίωμα υπαναχώρησης λέει... Το οποίο σημαίνει, άντε και έφυγες, που στα διάλα θα πας...

bros400pgm
15/04/2016, 08:35
na sou pw agorina, den vriskw to xartaki twra, alla dokimase mia sto 13894

Δεν είναι σωστός ο αριθμος

kalgeorge
15/04/2016, 19:40
Δεν είναι σωστός ο αριθμος

eisai sigouros? :uplate:

http://www.vodafone.gr/portal/client/faq/FAQLoadCategories.action?faqCategoryId=847

$py
15/04/2016, 20:50
Το "σοκ" είναι τα πέναλτι προαναχώρησης. 125 ευρώ αν "σπάσει" το συμβόλαιο του σταθερού και αύριο θα με πάρουν να μου πουν για το κινητό. Φαντάζομαι πως το "παραθυράκι" της ΕΕΤΤ για το ότι αν σου αλλάξουν την τιμή εντός της διάρκειας του συμβολαίου μπορείς να προαναχωρήσεις άνευ κυρώσεων (θα ερωτηθεί αύριο, διότι αυτός είναι και ο λόγος που αναχωρώ από την παρούσα εταιρία, +8 ευρώ γιατί έτσι, γιατί μπορούν). 15 μέρες δικαίωμα υπαναχώρησης λέει... Το οποίο σημαίνει, άντε και έφυγες, που στα διάλα θα πας...

Ρωτησα σημερα στη vodafone και μου ειπαν οτι δεν ισχυει ακομα αυτο

bros400pgm
21/04/2016, 10:33
Λοιπον, πηγα και πηρα σημερα μια καρτα με νεο αριθμο CU.

Επρεπε να βαλω 6€ μεσα για να ενεργοποιηθει η καρτα. Μου εδωσε 600 λεπτα προς CU, 600 sms προς CU, 1 GB δωρο και εμειναν στην καρτα 5.14€
Ειναι ενεργοποιημενη by default η επιλογη για αυτοματη ανανεωση του talk2 vodafone 300 καθε φορα που βαζεις 10€ καρτα και σου αφαιρει τα 5€. Την απενεργοποιησα.

Τα πραγματα εχουν ως εξης, τουλαχιστον οπως φαινονται σε μενα στο app του CU.

Το talk2vodafone 600 εχει 500 προς vodafone, 100 προς ολους, 100 προς ολους απο ειδικη προσφορα και online bonus 100 προς ολους (συνολο δηλαδη 300 προς ολους)
Το talk2vodafone 300 εχει 200 προς vodafone, 100 προς ολους, 100 προς ολους απο ειδικη προσφορα και online bonus 100 προς ολους (συνολο δηλαδη 300 προς ολους)

Ολα τα παραπανω, λενε διαρκεια 30 ημερες, οποτε απορω πως θα γινει να μεταφερθουν.

Επισης εχει δωρεαν 2 ωρες προς vodafone με καθε ανανεωση των 10€ (με ανανεωση 20€ εχει 4 ωρες προς voda και 60Mb ιντερνετ)

Για ιντερνετ δεν το εψαξα, μιας και με το καλημερα μου εδωσε 1GB αλλα απο το λιγο που ειδα λεει για 500mb με καθε ανανεωση 10€ και 1gb με καθε ανανεωση 20€ και το ποσο φυσικα μενει στην καρτα.

amyroukai
21/04/2016, 11:46
Απ' ότι είχε πει ο καλόγιωργος, αν ανανεώσεις πριν την λήξη των 30 ημερών, μεταφέρεται το υπόλοιπο. Αν όχι, χάνεται.

Στα δικά μου: Έκανα αίτηση μεταφοράς της γραμμής στην φτηνότερη εταιρία και ξαφνικά με παίρνουν από την δική μου, συμβόλαιο σε λιγότερα από τα μισά χρήματα σε σχέση με πριν και ένα 30% στο σταθερό, που πριν κάνω αίτηση μεταφοράς σε άλλο δίκτυο ήταν αδύνατο να συμβούν αυτά γιατί είχα τις υπεροχοτελειότερες μόνογιασένακαλέπελάτη τιμές και πάλικαλάναλέω. Τι να πω... Επιβεβαιώνονται αυτοί που λένε ότι οι εταιρίες θέλουν "μαστίγιο".

bros400pgm
21/04/2016, 12:35
Δεν το ειχα προσεξει οτι ειχε γραψει για ανανεωση πριν το τελος των 30 ημερων. Οποτε εαν του βαλω το πακετακι talk 600 και του βαλω αυτοματη ανανεωση, πριν την ληξη του θα ειμαι κομπλε με την μεταφορα. :beer:

Του εβαλα αλλα 10€ και τωρα εχω συνολο 14€ και μου εδωσε αλλα 500mb συν 500mb επειδη ειχα κανει λεει ανανεωση το πρωι σε καταστημα. χαχαχαχαχα Νιωθω οτι εχω αρχισει να ανακαλυπτω τον τροχο. Για 1η φορα ολο δινει.

LogOutGoRide
21/04/2016, 12:42
Θα βάλεις και την εφαρμογή myCU. Εκεί θα βλέπεις το πότε λήγουν τα πακέτα που έχεις ενεργοποιημένα. Αν σου λέει πχ 20/5, έχεις διορία μέχρι τα μεσάνυχτα αυτής της μέρας. Θα ενεργοποιείς το ίδιο ακριβώς πακέτο και όλα τα υπόλοιπα θα μεταφέρονται. Δεν μεταφέρονται τα bonus από Internet. Εγώ δεν επιλέγω κανένα πακέτο με αυτόματη ανανέωση. Μόνο το cu talk a lot 600 και βάζω μια κάρτα 10€ μια φορά τον μήνα, πριν λήξουν τα mb. Έχω επιλέξει και το just surf bonus. Αν παράλληλα με το My CU βάλεις και το my Vodafone, μπορείς να κάνεις ανανέωση και με PayPal.

kalgeorge
21/04/2016, 20:01
Δεν το ειχα προσεξει οτι ειχε γραψει για ανανεωση πριν το τελος των 30 ημερων. Οποτε εαν του βαλω το πακετακι talk 600 και του βαλω αυτοματη ανανεωση, πριν την ληξη του θα ειμαι κομπλε με την μεταφορα. :beer:

Του εβαλα αλλα 10€ και τωρα εχω συνολο 14€ και μου εδωσε αλλα 500mb συν 500mb επειδη ειχα κανει λεει ανανεωση το πρωι σε καταστημα. χαχαχαχαχα Νιωθω οτι εχω αρχισει να ανακαλυπτω τον τροχο. Για 1η φορα ολο δινει.

δες λιγο τα πακετα όπως σου ειπα και σε πμ από την ΕΦΑΡΜΟΓΗ... είναι λιγο διαφορετικα και θα σε συμφερουν καλυτερα
επισης δινει το cu Μπονους ένα γίγα ιντερνετ για μια εβδομαδα, για ενεργοποιηση μεχρι 8/5, μπες στο προφιλ σου και δες τι πρεπει να στειλεις (μηνυμα εννοω)

εγω καπου εδώ σταματω, γαιτι το εχουμε γ@@@ το θεμα
:D

AUFGEBRACHT
21/04/2016, 20:06
Στα δικά μου: Έκανα αίτηση μεταφοράς της γραμμής στην φτηνότερη εταιρία και ξαφνικά με παίρνουν από την δική μου, συμβόλαιο σε λιγότερα από τα μισά χρήματα σε σχέση με πριν και ένα 30% στο σταθερό, που πριν κάνω αίτηση μεταφοράς σε άλλο δίκτυο ήταν αδύνατο να συμβούν αυτά γιατί είχα τις υπεροχοτελειότερες μόνογιασένακαλέπελάτη τιμές και πάλικαλάναλέω. Τι να πω... Επιβεβαιώνονται αυτοί που λένε ότι οι εταιρίες θέλουν "μαστίγιο".

Εμένα από τότε που έφυγα από τον ΟΤΕ (σταθερή) εδώ και κάποια χρόνια, με έχει ταράξει στα τηλέφωνα το ευαγές ίδρυμα στην Κηφισίας... έχουμε την τάδε προσφορά, έχουμε νέο οικονομικό πακέτο και δεν συμμαζεύεται. Μια μέρα ρώτησα μια κοπελιά που με πήρε τηλέφωνο γιατί δεν με έπαιρναν για τα νέα οικονομικά πακέτα όταν πλήρωνα τα μαλλιοκέφαλά μου και τους έπιασε τώρα ο πόνος που έφυγα κι άλλαξα εταιρεία.

amyroukai
21/04/2016, 20:14
Εμένα από τότε που έφυγα από τον ΟΤΕ (σταθερή) εδώ και κάποια χρόνια, με έχει ταράξει στα τηλέφωνα το ευαγές ίδρυμα της Μεσογείων... έχουμε την τάδε προσφορά, έχουμε νέο οικονομικό πακέτο και δεν συμμαζεύεται. Μια μέρα ρώτησα μια κοπελιά που με πήρε τηλέφωνο γιατί δεν με έπαιρναν για τα νέα οικονομικά πακέτα όταν πλήρωνα τα μαλλιοκέφαλά μου και τους έπιασε τώρα ο πόνος που έφυγα κι άλλαξα εταιρεία.

Στην Κηφισίας είναι, Μεσογείων είναι η ΕΡΤ. To λέω αν θες να τους βρίσεις live μην χαθείς :p

Καμμία εταιρία, ατυχώς, όσο σε έχει "σίγουρο" δεν κάνει προσφορά. Όταν μετά την "προσφορά νέου πελάτη" που διαφημίζεται στα 18 ευρώ η HOL με ανέβασε στα 22 (ο ΟΤΕ ήθελε 25) δεν μπορούσα να πω κάτι, δεν είχε τίποτα καλύτερο.

Τώρα που τους είπα συνολικά χρεώνετε τόσα, ο ΟΤΕ χρεώνει τόσα (κινητά συν σταθερό), παρέλαβα τις sim κάρτες κλπ και κατάλαβαν ότι δεν κάνω πλάκα, πως το γύρισαν αμέσως πιο χαμηλά από τις προσφορές νέου συνδρομητή και στο σταθερό μου... Από την μία χαίρομαι που θα χρεώνομαι πιο λίγα, από την άλλη σπάζομαι λίγο γιατί το παζάρι σε τέτοιο επίπεδο δεν μου αρέσει και είναι και πεταμένος χρόνος και ενέργεια τηλέφωνα ένθεν και ένθεν "γιατί δεν μένετε" "γιατί φεύγετε" "γιατί αλλάξατε γνώμη". Έχεις έναν πελάτη; Αντί να ψάχνεις πως θα του πάρεις όσο γίνεται περισσότερα (και τελικά να παίρνεις λιγότερα) γιατί να μην είσαι ΟΚ απέναντί του εξ' αρχής; Θα μου πεις γιατί έτσι θα τα τρως από όποιον δεν ψάξει τι εναλλακτικές έχει, οπότε θα κερδίζεις.

*το αυτό με εκνευρίζει και στα σιγου μιγιου και ρέστα. Αν ψάχνω για κάρτα δηλαδή, πρέπει να κατεβάσω ότι μαλακία app έχει φτιάξει η κάθε εταιρία και να ψάχνω τις προσφορές εντός εκτός και επί τα αυτά για το ποιός έχει τις καλύτερες φανερές και κρυφές; Πόσο ηλίθιο...

AUFGEBRACHT
21/04/2016, 20:38
Στην Κηφισίας είναι, Μεσογείων είναι η ΕΡΤ. To λέω αν θες να τους βρίσεις live μην χαθείς

Διορθώθηκε, έχουμε τόσα ευαγή ιδρύματα που χάνεις την μπάλα ώρες-ώρες. Βρίσιμο live μόνο στους αλητήριους απατεώνες της Forthnet, αν και μετά την προσφυγή στην ΕΕΕΤ εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς...

bros400pgm
21/04/2016, 21:05
δες λιγο τα πακετα όπως σου ειπα και σε πμ από την ΕΦΑΡΜΟΓΗ... είναι λιγο διαφορετικα και θα σε συμφερουν καλυτερα
επισης δινει το cu Μπονους ένα γίγα ιντερνετ για μια εβδομαδα, για ενεργοποιηση μεχρι 8/5, μπες στο προφιλ σου και δες τι πρεπει να στειλεις (μηνυμα εννοω)

εγω καπου εδώ σταματω, γαιτι το εχουμε γ@@@ το θεμα

Τα πακέτα από την εφαρμογή τα βλέπω. Ειναι οπως τα εγραψα πιο πανω.

Όπως έγραψα πήρα ένα νέο νούμερο CU για να χρησιμοποιώ κ μετέφεραν το Vodafone που είχα στην wind, σε κάρτα για να μην το χάσω αλλά κ να μην πληρώνω κ πάγια κάθε μήνα.

kalgeorge
21/04/2016, 21:16
Τα πακέτα από την εφαρμογή τα βλέπω. Ειναι οπως τα εγραψα πιο πανω.

Όπως έγραψα πήρα ένα νέο νούμερο CU για να χρησιμοποιώ κ μετέφεραν το Vodafone που είχα στην wind, σε κάρτα για να μην το χάσω αλλά κ να μην πληρώνω κ πάγια κάθε μήνα.

επειδή κυριολεκτικα αν δεις τα πακετα από την βονταφον εφαρμογή πχ, και μετα από την cu διαφέρουν, (όπως ειχα πει και στον γιαννη ) ιδού του λόγου το αληθες.
όχι τιποτα άλλο, για να μη λες ότι σου λεω ότι μου κατεβαινει στο κεφαλι :D:D

kalgeorge
21/04/2016, 21:17
απλη διευκρίνιση (παλι για να μη λες ότι στα ελεγα λαθος ) σε εμενα που είμαι "παλιος" στο cu παραμένει το 500 συνολο στα talk2voda 300 παρόλο που δείχνει άλλο το πακέτο (δειχνει 400)

μηπως το πρωτο που εγραψες αφορα το cutalk600 kai όχι το talk2voda?

απλα ρωτάω:beer:

bros400pgm
21/04/2016, 22:29
Προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει στον δικό σου λογαριασμό ή είχες πάρει κάποια προσφορά.

kalgeorge
21/04/2016, 23:07
Προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει στον δικό σου λογαριασμό ή είχες πάρει κάποια προσφορά.

δες στην εφαρμογή myvodafone τα πακετα.
κατεβασε την να την εχεις... δεν πιανει χωρο και ενημερωνει καλυτερα για τις ημερομηνιες ληξης
κανε ενα κοπο και κατεβασε και αυτη που σου λεω και τσεκαρε παλι

γενικα η βοντα κανει κατι τετοια κουφα...

bros400pgm
22/04/2016, 06:18
Ναι το έχω κ αυτό. Το ίδιο δειχνει

kalgeorge
22/04/2016, 08:59
Ναι το έχω κ αυτό. Το ίδιο δειχνει

Ναι τωρα κοίταξα και εγω ενός φιλου που πήγε σε Cu πολυ πρόσφατα και εχει τα ιδια πακέτα με εμένα. Φαίνεται οτι μόλις θα τα άλλαξαν.
Άκου τι μπορεις να κανεις :
Μίλα με το σαπορτ τους μέσω viber- Skype - whatsapp οτι εχεις ακόμα αυτα, και ζητά τους να εχεις και εσυ το πακέτο που σου έβαλα πιο πάνω στην εικόνα. Πολλές φορές αν γίνεις λιγο πιεστικός το καταφέρνεις :)

BLiTzER
21/11/2016, 08:48
Επαναφέρω για να μιλήσουμε περί καρτοκινητών. Ναι, ξέρω, τα διάβασα όλα, αλλά θέλω να ακούσω κι άλλες γνώμες.

Έχω συμβόλαιο. Από πάντα. Πάνω από 15 χρόνια. Αλλά, ελέω κρίσης, κάθισα και σκέφτηκα ότι είναι πεταμένα λεφτά για τη χρήση που κάνω. Πληρώνω περίπου 23€/μήνα για το φθηνότερο πρόγραμμα της Cosmote. Είναι πολλά.

Το τελευταίο έτος, η μέση χρήση μου (ανά μήνα) ήταν η εξής: 50 λεπτά ομιλίας προς Cosmote (κυρίως προς 2-3 συγκεκριμένους αριθμούς), 4 λεπτά προς σταθερά, 4 λεπτά προς άλλα κινητά, 28 MB internet και 15 sms. Η μέγιστη χρήση ήταν 112 λεπτά ομιλίας (τα 102 σε Cosmote), 122 ΜΒ internet και 33 sms. Οπότε με 120-150 λεπτά και 50 sms προς όλους είμαι υπερκαλυμμένος. Ίντερνετ, έχω συνηθίσει να δουλεύω με 100-150 MB τον μήνα, γιατί τόσα προσέφερε το πρόγραμμά μου, αλλά τυχαίνει κάποιον μήνα να χρειάζομαι παραπάνω ή να μην τα έχω ανάγκη, αλλά να τα ξοδεύω αν τα έχω από προσφορές. Το 99% του χρόνου είμαι σε wifi, οπότε αυτό με ενδιαφέρει μόνο όταν είμαι εκτός πολιτισμού ή στον δρόμο.

Θεωρώ ότι η μόνη συμφέρουσα επιλογή είναι κάποιο καρτοκινητό, αφού τα φθηνότερα πρόγραμμα όλων των παρόχων παίζουν στο 20άρικο, κάτι το οποίο δεν είμαι διατεθειμένος να δίνω. Ακούω καλά λόγια για το f2g. Για πείτε.

teogtp
21/11/2016, 08:57
Wind ε. ......
Καλα μπλεξίματα. ....

BLiTzER
21/11/2016, 09:07
Ε γι'αυτό ζήτησα γνώμες. Μπορώ να επιλέξω ό,τι θέλω. Τι είναι καλύτερο για τις ανάγκες μου; :p

Sapadak
21/11/2016, 09:08
Επαναφέρω για να μιλήσουμε περί καρτοκινητών. Ναι, ξέρω, τα διάβασα όλα, αλλά θέλω να ακούσω κι άλλες γνώμες.

Έχω συμβόλαιο. Από πάντα. Πάνω από 15 χρόνια. Αλλά, ελέω κρίσης, κάθισα και σκέφτηκα ότι είναι πεταμένα λεφτά για τη χρήση που κάνω. Πληρώνω περίπου 23€/μήνα για το φθηνότερο πρόγραμμα της Cosmote. Είναι πολλά.

Το τελευταίο έτος, η μέση χρήση μου (ανά μήνα) ήταν η εξής: 50 λεπτά ομιλίας προς Cosmote (κυρίως προς 2-3 συγκεκριμένους αριθμούς), 4 λεπτά προς σταθερά, 4 λεπτά προς άλλα κινητά, 28 MB internet και 15 sms. Η μέγιστη χρήση ήταν 112 λεπτά ομιλίας (τα 102 σε Cosmote), 122 ΜΒ internet και 33 sms. Οπότε με 120-150 λεπτά και 50 sms προς όλους είμαι υπερκαλυμμένος. Ίντερνετ, έχω συνηθίσει να δουλεύω με 100-150 MB τον μήνα, γιατί τόσα προσέφερε το πρόγραμμά μου, αλλά τυχαίνει κάποιον μήνα να χρειάζομαι παραπάνω ή να μην τα έχω ανάγκη, αλλά να τα ξοδεύω αν τα έχω από προσφορές. Το 99% του χρόνου είμαι σε wifi, οπότε αυτό με ενδιαφέρει μόνο όταν είμαι εκτός πολιτισμού ή στον δρόμο.

Θεωρώ ότι η μόνη συμφέρουσα επιλογή είναι κάποιο καρτοκινητό, αφού τα φθηνότερα πρόγραμμα όλων των παρόχων παίζουν στο 20άρικο, κάτι το οποίο δεν είμαι διατεθειμένος να δίνω. Ακούω καλά λόγια για το f2g. Για πείτε.

Καλά ειναι το f2g αλλά τσέκαρε αν στη δουλεια/σπιτι/κτλ εισαι οκ με σήμα.

Κατα τα άλλα οι προσφορές τους ειναι σουπερ και με τη χρήση που λες, τα 10 ευρώ το μήνα θα σε υπερκαλύπτουν και θα περισσευουν για τον επόμενο.

Αναλυτικά.

Κάνει online ανανέωση 10 ευρώ (8.93 μένουν στη κάρτα) και παίρνεις 500mb για 30 ημέρες (παει το ιντερνετ το καλυψαμε)
Ενεργοποιεις απο την εφαρμογή του f2g το πακέτο Super Talk (6 ευρώ )και παιρνεις 300' προς όλους και 200 προς αριθμούς wind Q, με ελαχιστη χρέωση 3'/κλήση (καλύψαμε και την ομιλία)
Καθε εβδομάδα ενεργοποείς τα log n win και διαλέγεις 20sms όλους με διάρκεια 1 εβδομάδα. Μπορείς να το κάνεις για 4 εβδομάδες (καλύψαμε και τα sms)

Και στο τέλος του μήνα σου έχουν μείνει 3.93 ευρώ υπόλοιπο στη κάρτα.

Δε σε μπλέκω με τα magic number κτλ μιας και δε σε ενδιαφέρουν.

BLiTzER
21/11/2016, 09:14
Πώς να το τσεκάρω; Ξέρεις πολλούς να έχουν Wind; :lol: Αν είναι να έχω θέματα με το σήμα, δεν υπάρχει λόγος να μπω στον κόπο.

Πώς συγκρίνεται με τα υπόλοιπα; What's up; CU;

Sapadak
21/11/2016, 09:17
Πώς να το τσεκάρω; Ξέρεις πολλούς να έχουν Wind; :lol: Αν είναι να έχω θέματα με το σήμα, δεν υπάρχει λόγος να μπω στον κόπο.

Πώς συγκρίνεται με τα υπόλοιπα; What's up; CU;

Κοιτα αθενς που ημουν πρόσφατα ήταν σουπερ, αλλά Β.Ελλαδα γαμιέται ο ζους απο κάλυψη.
Σίγουρα η βοντα ειναι καλύτερα και η κοσμο(π)οτε ακόμα καλύτερα.

Καλά ρε συ, δεν έχεις ουτε έναν γνωστό σου με wind/q/frog ?

Για μεγαλύτερη οικονομία πάς σε Q, αλλά βαριέμαι να ψάχνω. Η μεγάλη διαφορά της ειναι οτι εχει χρέωση ανα δευτερολεπτο, απο το 1ο δευτερολεπτο, και ειναι η μοναδική που το κάνει αυτό

Panos76
21/11/2016, 09:19
Αν τα περισσότερα τηλεφωνήματα γίνονται προς κινητά cosmote, τότε εξορισμού δε συμφέρει η cosmote;

BLiTzER
21/11/2016, 09:24
Οι γονείς έχουν επίσης Cosmote σπίτι (κινητό/σταθερό/ίντερνετ), αλλά θέλουν να πάνε σε κάτι φθηνότερο, τώρα που δεν είμαι εκεί και δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από το ίντερνετ. Λογικά δε θα έχουν Cosmote για πολύ ακόμα, άρα θα μειωθούν και οι κλήσεις μου προς αυτήν. Αλλά είναι αλήθεια ότι ο περισσότερος κόσμος έχει Cosmote...

Sapadak
21/11/2016, 09:28
Και με CU εισαι καλά με ενα 10ρικό το μήνα

Με την ανανέωση των 10 ευρώ παίρνεις 500 ΜΒ (καλύψαμε το ιντερνετ)
Διαλέγεις και ένα πακέτο CU Combo 600 με 8 ευρώ και παίρνεις 300' προς όλους + 200 sms προς όλους + 400' προς CU και 400 sms προς CU + 60 επιπλέον MB

Και περισσευει στη κάρτα 1.9 ευρώ

Panos76
21/11/2016, 09:32
Ίσως πρέπει να κινηθείς με γνώμονα του τι εταιρία θα επιλέξετε οικογενειακώς ή προς πια εταιρία γίνονται οι περισσότερες κλήσεις.

Αυτό λέει τίποτα; http://www.hapitel.gr/ τώρα το βρήκα.

BLiTzER
21/11/2016, 09:33
Το είδα κι εγώ, αλλά ό,τι κι αν δοκίμασα, δεν έβγαζε αποτελέσματα. Πολύ καλή ιδέα, όμως, αν δούλευε και ήταν πάντα ενημερωμένο.

Sapadak
21/11/2016, 09:35
Επίσης αν σε ενδιαφέρει το roaming, για όσο ισχυει, το F2G έχει πολύ καλό πακετάκι :)

teogtp
21/11/2016, 09:39
Το καλό με την αηρ, είναι ότι δεν πρόκειται ποτε να ξεπεράσεις το πακέτο ομιλίας και ίντερνετ που θα επιλεξεις.
Αφού ποτέ δεν θα βρεις σήμα για να το ξεπεράσεις.

BLiTzER
21/11/2016, 09:43
Επίσης αν σε ενδιαφέρει το roaming, για όσο ισχυει, το F2G έχει πολύ καλό πακετάκι :)

Εκτός Ελλάδος, χρησιμοποιώ το κινητό μόνο για επείγουσες κλήσεις και μιλάμε ίσως για 10-15 μέρες/έτος. Θέλω να έχω τη δυνατότητα, αλλά η χρήση είναι ελάχιστη.

Γενικά διαβάζω ότι το f2g έχει τις καλύτερες προσφορές, το Q έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο, cosmote και voda έχουν καλύτερο σήμα, αλλά είναι τόσο πίσω σε πακέτα; Αν καλύπτομαι με 10€/μήνα, είμαι ευχαριστημένος.

Sapadak
21/11/2016, 09:45
Εκτός Ελλάδος, χρησιμοποιώ το κινητό μόνο για επείγουσες κλήσεις και μιλάμε ίσως για 10-15 μέρες/έτος. Θέλω να έχω τη δυνατότητα, αλλά η χρήση είναι ελάχιστη.

Γενικά διαβάζω ότι το f2g έχει τις καλύτερες προσφορές, το Q έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο, cosmote και voda έχουν καλύτερο σήμα, αλλά είναι τόσο πίσω σε πακέτα; Αν καλύπτομαι με 10€/μήνα, είμαι ευχαριστημένος.

βοντα Cu σε καλύπτει με 10 ευρώ το μήνα

LogOutGoRide
21/11/2016, 10:49
CU που τα υπόλοιπα μεταφέρονται στον επόμενο μήνα, αν ενεργοποιείς το ίδιο πακέτο πριν την λήξη του.
Τα τελευταία χρόνια βάζω κάθε μήνα 10€ on line για τα επιπλέον bonus.
Όχι αυτόματη ενεργοποίηση πακέτων.

BLiTzER
21/11/2016, 11:29
Είμαι μεταξύ CU και What's Up, αλλά μάλλον το πρώτο είναι η καλύτερη επιλογή. Παρ'όλα αυτά, υπάρχει 30€ κόστος μεταφοράς, απ'ό,τι λένε. Δε με ενθουσιάζει αυτό.

Sapadak
21/11/2016, 11:32
Είμαι μεταξύ CU και What's Up, αλλά μάλλον το πρώτο είναι η καλύτερη επιλογή. Παρ'όλα αυτά, υπάρχει 30€ κόστος μεταφοράς, απ'ό,τι λένε. Δε με ενθουσιάζει αυτό.

Διαβαζα -Ελεγχεται όμως- οτι για μεταφορά σε CU έχει κόστος, αλλά για μεταφορά σε Vodafone International δεν έχει. Και μετά αλλάγη απο ιντερνατιοναλ σε Cu δωρεάν

GIXXERAKIAS
21/11/2016, 13:50
'Hμουν στην ίδια φάση Γιώργη πριν 2 μήνες.Σύνδεση από το 2000 και έδινα για 1500' προς όλους + 1500 msg προς όλους + 2Gb internet 28ε με την περσινή προσφορά που μου είχε γίνει για να συνεχίσω με την Cosmote.Μέχρι που μου φόρεσαν καπέλο πριν 5 μήνες 5ε στον λογαριασμό και μου έδωσαν +500mb στο πρόγραμμα.

Πήγε ο λογαριασμός στα 33ε και μόλις πριν 2 μήνες έληγε η σύνδεση και μου έκαναν προσφορά στα 37ε για τα ίδια ακριβώς προγράμματα ομιλίας κτλ.Ξενέρωσα τόσο που έκανα καταγγελία/παράπονα σε ένα κατάστημα και με πήραν τηλέφωνο για εξηγήσεις κτλ.Κέρδισα έκπτωση για το καπέλο των 5ε των τελευταίων μηνών πριν λήξει η σύνδεση και στον τελευταίο λογαριασμό έδωσα μόνο 5ε.

Με το που έληξε πήγα για να το γυρίσω σε κάρτα.Τηλέφωνα κτλ για να με κρατήσουν και μου πρόσφεραν πολύ λιγότερα με 28 ευρώ (πριν είχα το φούλ πακέτο με το ίδιο ποσό να υπενθυμίσω).Τελικά το έκανα κοσμοκάρτα και βάζω σε κατάστημα 10ε,μένουν τα 8,93ε στην κάρτα και έχω 500Mb για 15 μέρες και 200' προς όλους.Ενεργοποίησα με 2 αριθμούς cosmote χρέωση 0,02 λεπτά το λεπτό και τα τραβάει από το ποσό της κάρτας.(χρεώνεσαι ΜΙΑ φορά για αυτή την λειτουργία με 5,04ε και αλλάζεις όποτε θές τα νούμερα που καλείς).

Γενικά βγάζει προσφορές και με 2,02ε έχω και μερικά μυνήματα και 120mb για το υπόλοιπο που μήνα και βγαίνω μια χαρά με την χρήση που του κάνω.Όταν περάσουν 3 μήνες θα κοιτάξω και άλλες εταιρείες να δώ τι και πώς.

BLiTzER
21/11/2016, 14:13
Για την ιστορία, έκανα αίτηση για καρτοκινητή Voda και βλέπουμε.

Το αστείο είναι ότι, πριν κάνω οτιδήποτε, τηλεφώνησα Cosmote, μήπως μπορούν να μου κάνουν κάτι καλύτερο. Η απάντησή τους ήταν να μου δώσουν ένα ελαφρώς μικρότερο πρόγραμμα (50 λιγότερα MB και 15 λιγότερα sms ή κάτι τέτοιο) με 19€ πάγιο. Δεν περίμενα θαύματα, αλλά ούτε καν να κρατήσω το πρόγραμμά μου και να μου ρίξουν την τιμή. Ε αν δεν ενδιαφέρονται αυτοί να κρατήσουν έναν πελάτη, σίγουρα δεν ενδιαφέρομαι εγώ.

teogtp
21/11/2016, 14:56
Για την ιστορία, έκανα αίτηση για καρτοκινητή Voda και βλέπουμε.

Το αστείο είναι ότι, πριν κάνω οτιδήποτε, τηλεφώνησα Cosmote, μήπως μπορούν να μου κάνουν κάτι καλύτερο. Η απάντησή τους ήταν να μου δώσουν ένα ελαφρώς μικρότερο πρόγραμμα (50 λιγότερα MB και 15 λιγότερα sms ή κάτι τέτοιο) με 19€ πάγιο. Δεν περίμενα θαύματα, αλλά ούτε καν να κρατήσω το πρόγραμμά μου και να μου ρίξουν την τιμή. Ε αν δεν ενδιαφέρονται αυτοί να κρατήσουν έναν πελάτη, σίγουρα δεν ενδιαφέρομαι εγώ.

Και φυσικά με το που θα χτυπήσει η φορητοτητα στην κοσμο, θα αρχίσουν τα τηλέφωνα και οι προσφορές.

LogOutGoRide
21/11/2016, 14:58
Θα σε ενοχλήσουν σίγουρα ξανά.

theofilos888
21/11/2016, 15:42
Ειχα χρονια κοσμοτε συμβολαιο. Τον τελευταιο καιρο το εχω κανει κοσμοκαρτα. Βαζω 12 ευρω σε κασταστημα καθε μηνα κ μου δινει 500mb δωρο για 15 μερες. Με 5,04 βαζω αλλα 500 μολις ληξουν κ ειμαι κομπλε. Για ομιλια εχει προγραμμα με 200 λεπτα προς ολους. Με προσφορα πολλες φορες. Μου στελνουν μηνυμα. Αλλα με εχουν τρελανει στα τηλεφωνα να το κανω παλι συνδεση.

BLiTzER
21/11/2016, 15:45
Όταν βάλουν μυαλό και επαναφέρουν τα φθηνότερα προγράμματα μπορεί. Κάποτε υπήρχαν προγράμματα με 30, 60 και 100 λεπτά ομιλίας προς όλους, με το ανάλογο κόστος. Τώρα σε αναγκάζουν να πάρεις τα 200+. Όχι, ευχαριστώ.

zannisvel
21/11/2016, 15:55
Τη καρτοσυνδεση την εχεις σκεφτει?
Εγω λογω προσφορας με τη Wind πληρωνω 17€ και εχω 500 για ολους αλλα με ελαχιστο χρόνο κλήσης τα 3 λεπτα, 1 GB web, 30 μηνυματα, και 1500 προς WIND.
ΤΟ 1 GB δε μου φτανει βεβαια και αγοραζω με 5 το καθε εξτρα GB.

Sapadak
21/11/2016, 15:57
Το καλό με την αηρ, είναι ότι δεν πρόκειται ποτε να ξεπεράσεις το πακέτο ομιλίας και ίντερνετ που θα επιλεξεις.
Αφού ποτέ δεν θα βρεις σήμα για να το ξεπεράσεις.

Εγω λογω προσφορας με τη Wind .........

Βρέθηκε ο ανθρωπος που μπορεί και καταναλώνει το πακέτο δεδομένων στη wind :lol:

BLiTzER
21/11/2016, 15:57
Όλα τα έχω σκεφτεί, αλλά νομίζω η καρτοκινητή είναι μονόδρομος αν η χρήση είναι χαμηλή. Γιατί να πληρώνω 17€ όταν μπορώ να πληρώνω τα μισά; :p

harris_x
21/11/2016, 16:06
νομίζω η καρτοκινητή είναι μονόδρομος αν η χρήση είναι χαμηλή.

+675

virus
21/11/2016, 19:36
τωρα teleytaia χαλασαν τα πακετα της κοσμοτε. εχει κοψει καποια καλα που ειχε.

αυτην την στιγμη συμφερει περισσοτερο η cu.

teogtp
21/11/2016, 19:52
Τη καρτοσυνδεση την εχεις σκεφτει?
Εγω λογω προσφορας με τη Wind πληρωνω 17€ και εχω 500 για ολους αλλα με ελαχιστο χρόνο κλήσης τα 3 λεπτα, 1 GB web, 30 μηνυματα, και 1500 προς WIND.

Ζαννη είσαι το ίνδαλμα μου!

zannisvel
22/11/2016, 07:58
Τι έχασα ρε παιδιά?:ZZZ:

ΥΓ: Αθηνα - Πειραια - Φαληρο - Κορυδαλλό - Αιγαλαιω δεν εχω κανενα θεμα με το σημα. Οταν βγαινω παρα εξω ειναι για διακοπες αρα καλα κανει και δεν πιανει.:p

BLiTzER
22/11/2016, 09:16
Ενημερώνω κι εδώ για να γνωρίζετε. Ενώ στο online chat της Vodafone, ο εκπρόσωπος μου είπε ότι δε μπορεί να αποφευχθεί η χρέωση των 30€ για φορητότητα αριθμού σε CU, έκανα την αίτηση κανονικά, επικοινώνησαν μαζί μου τηλεφωνικώς, τους ζήτησα CU και δεν αναφέρθηκε τίποτα απολύτως περί χρέωσης. Απλά θα πάρει καμιά βδομάδα η διαδικασία.

Sapadak
22/11/2016, 10:26
Ενημερώνω κι εδώ για να γνωρίζετε. Ενώ στο online chat της Vodafone, ο εκπρόσωπος μου είπε ότι δε μπορεί να αποφευχθεί η χρέωση των 30€ για φορητότητα αριθμού σε CU, έκανα την αίτηση κανονικά, επικοινώνησαν μαζί μου τηλεφωνικώς, τους ζήτησα CU και δεν αναφέρθηκε τίποτα απολύτως περί χρέωσης. Απλά θα πάρει καμιά βδομάδα η διαδικασία.

Ακόμα δε σε πήραν απο την COte?

BLiTzER
22/11/2016, 10:32
Τσου. Ε φαντάζομαι από σήμερα θα κινήσουν διαδικασίες. Σήμερα το πρωί μίλησα με V.

BLiTzER
01/12/2016, 12:08
Ενημερώνω, έτσι για να υπάρχει.

4η εργάσιμη σήμερα, καμία επικοινωνία. Τηλεφωνώ στην εξυπηρέτηση της Vodafone, η οποία κλήση χρεώνεται. "Από εμάς είναι όλα εντάξει, θα πρέπει να μιλήσετε με Cosmote". Παίρνω Cosmote. "Δεν έχουμε λάβει κάποιο αίτημα". Ξανά Vodafone. Ξανά χρέωση, για κάτι που δεν είναι καν δική μου δουλειά. Το ψάχνουν και θα με ενημερώσουν.

Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά. Τρέχω εγώ για να κερδίσουν εκείνοι έναν πελάτη. Πολύ πιθανό να καταλήξω σε What's Up και να πάρουν τ'@@ μου.

zannisvel
01/12/2016, 12:32
Πηγε εχθεςη μητερα μου σε καταστημα της Vodafone για να κανει μια αιτηση φορητοτητας για να φυγει απο τη Wind και να παει στη CU και της ειπαν οτι εδω και μια εβδομαδα δε μπορει να γινει αιτηση φορητοτητας απο συμβολαιο αλλης εταιρειας σε καρτοκινητο. Το γραφω ενημερωτικα και με επιφύλαξη μεχρι να παω σε ενα καταστημα και να ενημερωθω απο εκεινους.

BLiTzER
01/12/2016, 12:56
Ακόμα και έτσι να είναι, δεν είναι δικό μου πρόβλημα το ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Κανείς δεν ανέφερε ποτέ κάτι τέτοιο. Επίσης, θα έπρεπε να έχω ενημερωθεί για οποιοδήποτε κώλυμα κι όχι να το αφήνουν στην τύχη του, μέχρι να βαρεθώ και να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους. Ούτε για τριτοκοσμικοί δεν κάνουμε. Εύχομαι να κλείσει κάθε τέτοια εταιρεία μέσα στο όλο μπάχαλο της κρίσης.

teogtp
01/12/2016, 13:19
Ακόμα και έτσι να είναι, δεν είναι δικό μου πρόβλημα το ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Κανείς δεν ανέφερε ποτέ κάτι τέτοιο. Επίσης, θα έπρεπε να έχω ενημερωθεί για οποιοδήποτε κώλυμα κι όχι να το αφήνουν στην τύχη του, μέχρι να βαρεθώ και να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους. Ούτε για τριτοκοσμικοί δεν κάνουμε. Εύχομαι να κλείσει κάθε τέτοια εταιρεία μέσα στο όλο μπάχαλο της κρίσης.

Γιώργη, σε παλαιότερη απόπειρα μου να αλλάξω παροχο στο σταθερό του σπιτιού μου, αναγκάστηκα να αγορασω νέο αριθμό από τον ΟΤΕ ,γιατί η 2 εμπλεκομενες εταιρείες (παλαιός και νέος παροχος ) με παίζανε μπαλάκι.
Τους εγραψα στα @@χιδια μου και τέλος.

sniper
01/12/2016, 13:20
Γιώργη, σε παλαιότερη απόπειρα μου να αλλάξω παροχο στο σταθερό του σπιτιού μου, αναγκάστηκα να αγορασω νέο αριθμό από τον ΟΤΕ ,γιατί η 2 εμπλεκομενες εταιρείες (παλαιός και νέος παροχος ) με παίζανε μπαλάκι.
Τους εγραψα στα @@χιδια μου και τέλος.

Δεν ισχύει αυτό, εκτός αν το παλιότερα είναι προ 2007-8

BLiTzER
01/12/2016, 13:22
Από τη στιγμή που κάνεις αίτηση φορητότητας, είναι υποχρεωμένοι να τη μεταφέρουν μέσα σε 1 εργάσιμη και ο άλλος πάροχος είναι υποχρεωμένος να δώσει το οκ και να ενεργοποιηθεί ο αριθμός στο νέο δίκτυο εντός 6 ωρών. Αν δεν έχω αυτό που ζήτησα μέχρι το απόγευμα, θα προχωρήσω σε καταγγελία.

teogtp
01/12/2016, 13:47
Δεν ισχύει αυτό, εκτός αν το παλιότερα είναι προ 2007-8

Ναι, αναφέρομαι σε παλαιό γεγονός.
Αλλά και σε περσινή μου αίτηση από την Wind στη Κόσμο η Wind σφυραγε κλέφτικα μέχρι που έφαγε καταγγελία.

amyroukai
01/12/2016, 16:48
Από τη στιγμή που κάνεις αίτηση φορητότητας, είναι υποχρεωμένοι να τη μεταφέρουν μέσα σε 1 εργάσιμη και ο άλλος πάροχος είναι υποχρεωμένος να δώσει το οκ και να ενεργοποιηθεί ο αριθμός στο νέο δίκτυο εντός 6 ωρών. Αν δεν έχω αυτό που ζήτησα μέχρι το απόγευμα, θα προχωρήσω σε καταγγελία.

Η αέρινη εταιρία για να αφήσει τον αριθμό της καλής μου να φύγει από το μπουρδέλο τους, αίτηση Ιούλιο, σκοτωνόμασταν τηλέφωνα και κατάστημα εν πειραιεί ως τον Νοέμβρη; Κάτι τέτοιο. Πέρυσι όλα αυτά τα καλά.

BLiTzER
01/12/2016, 17:23
Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μη σε αφήσουν. Μέσα σε 6 ώρες πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Απλά κανείς ποτέ δε γνωρίζει ή ασχολείται, οπότε κάνουν ό,τι θέλουν.

Ένιγουεϊ, με πήρε η C, μου έκανε προσφορά, ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ανάλογο αυτού που σκοπεύω να χρησιμοποιώ, στην τιμή των 19€, αντί σχεδόν 24€ που πλήρωνα τους τελευταίους μήνες, για κάτι πολύ κατώτερο. Του είπα "σόρι, ούτε καν κοντά", καθώς πλέον δε θέλω να ξεπεράσω τα 8-10€/μήνα.

Το αστείο είναι ότι αν μου έκαναν την ίδια προσφορά πριν λίγους μήνες, που είδα το πάγιό μου να ξεπερνάει το ψυχολογικό όριο των 20€, δε θα είχα σκεφτεί ποτέ να αλλάξω.

bros400pgm
02/12/2016, 06:46
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν η ίδια εταιρία να σου δίνει με καρτοκινητο 600 προς ίδιους, 300 προς όλους, 1gb net, με 3 πρώτα λεπτά χρεωση, στα 10-12€, και να επιμένει να κανεις συμβόλαιο με ούτε τα μισά από τα παραπάνω, στα 17-18-20€.
Έχουν ολα τα στοιχεία των παρελθόντων χρήσεων σου, βλέπουν ότι σου αρκουν τα λεπτά και τα GB και όμως λένε ό,τι τους κατέβει. Στην ίδια πάντα εταιρία μένεις.

BLiTzER
02/12/2016, 21:18
Ήμουν 7-8 ώρες χωρίς τηλέφωνο επειδή ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ότι πρέπει να κάνω μια απλή κλήση στο 1252 για να απενεργοποιηθεί η φραγή εισερχομένων $^&%^%^&^#$%$$^%%^$$&Ε*%^&(*^$$^:^$#@#%#^$. ΠΑΛΙ εγώ ενδιαφέρθηκα και βρήκα άκρη.

Τέλος πάντων ανήκω στην παρέα του CU πλέον. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά ελπίζω να μη συνεχιστεί αυτό γιατί αλλάζω τον επόμενο μήνα κιόλας.

LogOutGoRide
04/12/2016, 11:59
Αυτήν την στιγμή έκανες την καλύτερη επιλογή. Μετά από κάποια ανατίμηση στα πακέτα, είναι ακόμη η πιο συμφέρουσα.
Πρόσεχε να ανανεώνεις το ίδιο πακέτο πριν την λήξη του.
Επίσης, χρησιμοποιώ πολύ την προσφορά για το σινεμά μαζί με το CU της γυναίκας και πηγαίνουμε σινεμά με τα παιδιά.
Όλο και κάτι θα βρεις που σε ενδιαφέρει.

7Tolis
12/12/2016, 17:39
Παίζει τίποτα που να έχει καλό πακέτο δεδομένων; Δε με παίρνει για σύνδεση και κοιτάζω από που μπορώ να κόψω μηνιαίως. Τα τριλεπτα ισχύουν ακόμη για να κοροϊδεύουν τον κόσμο;

amyroukai
12/12/2016, 20:01
Στην cu ναι ισχύει το τριλεπτο.

ptc
12/12/2016, 20:39
Παίζει τίποτα που να έχει καλό πακέτο δεδομένων; Δε με παίρνει για σύνδεση και κοιτάζω από που μπορώ να κόψω μηνιαίως. Τα τριλεπτα ισχύουν ακόμη για να κοροϊδεύουν τον κόσμο;

Q (δικτυο wind): Με καθε online ανανεωση των 10€ εχεις δωρο 1000ΜΒ και 1000' προς Q+WIND. Χρεωση ανα δευτερολεπτο και υπαρχει πακετο 120' προς ολους με 4€. Οποτε με το δεκαρικο εχεις ολα τα παραπανω και σου μενουν και περιπου 5€ στην καρτα. Προσωπικα μου παει πανω απο μηνα η καθε ανανεωση.

Bowleno
13/12/2016, 07:18
Επειδή τέλος του χρόνου χάνω το εταιρικό νούμερο που έχω (μαζί και την δουλειά μου.....)
Κάποιο καλό πακέτο καρτοκινητης ψάχνω.
Ενδιαφέρομαι ΜΟΝΟ για δεδομένα και μηνύματα. Κλήσεις με αφήνουν (ως γνωστόν....) παγερά αδιάφορο, στα 8 χρόνια που έχω (είχα) το εταιρικό δεν έχω κάνει ούτε μια....

Για ρίχτε ιδέες

bulmont
13/12/2016, 08:05
Επειδή τέλος του χρόνου χάνω το εταιρικό νούμερο που έχω (μαζί και την δουλειά μου.....)

:(:(

BLiTzER
06/03/2017, 10:59
Τα υπόλοιπα μεταφέρονται σε όλους τους CU, παλιούς και νέους, αν ανανεωθούν λίγο πριν λήξουν.

LogOut και kalgeorge: Λύστε μου την απορία, πριν το πετάξω στα σκουπίδια.

Παίρνω το Vodafone 300 κάθε μήνα, ~7€. Όταν δεν έχω χρήματα στο υπόλοιπο, ανανεώνω με 10€. Εφόσον μου περισσεύουν περίπου 3€ κάθε μήνα, αυτό σημαίνει ότι τον 4ο μήνα, δεν προσθέτω 10€ στο υπόλοιπό μου, αφού έχω αρκετά λεφτά μέσα για να συμπληρώσω 7€. Τότε χάνω ΟΛΑ τα ΜΒ μου από τα μπόνους ανανέωσης; Πρέπει υποχρεωτικά να κάνω 10€ ανανέωση κάθε μήνα για να μεταφέρονται τα πάντα στον επόμενο ή αρκεί να ενεργοποιείς το πακέτο σου; Στην οποία (πρώτη) περίπτωση σου στοιχίζει 10€ ο μήνας, φυσικά και όχι 7€, έστω κι αν τα 3€ μένουν πάντα στον λογαριασμό σου. Δηλαδή κοροϊδία.

Ρωτάω γιατί είχα 1500+ ΜΒ και τώρα έχω 0. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό συνέβη επειδή δεν έβαλα 10€ "κάρτα" αυτόν τον μήνα ή επειδή άργησα μια μέρα να ενεργοποιήσω το Vodafone 300.

amyroukai
06/03/2017, 11:03
εγώ πάντως το άφησα να λήξει και μετά μήνυμα "γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα και θα σου δώσουμε ότι είχες" :lol:

αν το έκανες την επόμενη μέρα της λήξης, λογικό. Για το αν έπρεπε να το κάνεις με "νέο κεφάλαιο" περιμένω και εγώ απάντηση γιατί την απορία την είχα.

BLiTzER
06/03/2017, 11:06
Δε θυμάμαι ποτέ έβαλα το πακέτο. ΙΣΩΣ άργησα μια μέρα. Αυτό θέλω να μάθω, για να μην ξανασυμβεί. Αν θέλει 10€ ανανέωση κάθε μήνα για να κρατήσεις τα ΜΒ σου, είναι ηλίθιο και θα το κόψω.

bros400pgm
06/03/2017, 11:47
Δε θυμάμαι ποτέ έβαλα το πακέτο. ΙΣΩΣ άργησα μια μέρα. Αυτό θέλω να μάθω, για να μην ξανασυμβεί. Αν θέλει 10€ ανανέωση κάθε μήνα για να κρατήσεις τα ΜΒ σου, είναι ηλίθιο και θα το κόψω.

Mε τα 10€ σου δινει δωρο τα ΜΒ, οποτε ναι, καθε μηνα πρεπει να δινεις το 10€. Θεωρεισαι το σαν "πακετο" ανανεωσης.
Γενικως ο,τι σου δινει, πρεπει να το ανανεωνεις με τον ιδιο τροπο. Εαν αργησεις μια μερα, τα χαιρετας.

Sapadak
06/03/2017, 12:03
Οπότε τι καρτοκινητή, συμβόλαιο με πάγιο 10 ευρώ ειναι :lol:

LogOutGoRide
06/03/2017, 18:29
LogOut και kalgeorge: Λύστε μου την απορία, πριν το πετάξω στα σκουπίδια.

Παίρνω το Vodafone 300 κάθε μήνα, ~7€. Όταν δεν έχω χρήματα στο υπόλοιπο, ανανεώνω με 10€. Εφόσον μου περισσεύουν περίπου 3€ κάθε μήνα, αυτό σημαίνει ότι τον 4ο μήνα, δεν προσθέτω 10€ στο υπόλοιπό μου, αφού έχω αρκετά λεφτά μέσα για να συμπληρώσω 7€. Τότε χάνω ΟΛΑ τα ΜΒ μου από τα μπόνους ανανέωσης; Πρέπει υποχρεωτικά να κάνω 10€ ανανέωση κάθε μήνα για να μεταφέρονται τα πάντα στον επόμενο ή αρκεί να ενεργοποιείς το πακέτο σου; Στην οποία (πρώτη) περίπτωση σου στοιχίζει 10€ ο μήνας, φυσικά και όχι 7€, έστω κι αν τα 3€ μένουν πάντα στον λογαριασμό σου. Δηλαδή κοροϊδία.

Ρωτάω γιατί είχα 1500+ ΜΒ και τώρα έχω 0. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό συνέβη επειδή δεν έβαλα 10€ "κάρτα" αυτόν τον μήνα ή επειδή άργησα μια μέρα να ενεργοποιήσω το Vodafone 300.

Δυστυχώς, αν δεν βάλεις "κάρτα" κάθε μήνα, θα χάσεις τα mb από bonus που έχεις μαζέψει.
Όπως είναι λογικό, θα χάσεις και τα λεπτά ομιλίας που έχεις μαζέψει αν δεν ανανεώσεις το ίδιο πακέτο, πριν την λήξη του.
Μέσα από την εφαρμογή my CU ή my Vodafone βλέπεις το υπόλοιπο σου και το κυριότερο, πότε λήγουν τα υπόλοιπα.
Άρα, έχει περίπου δίκιο ο sapadak που μιλάει για "πάγιο" κάθε μήνα, μόνο που δεν είσαι υποχρεωμένος να το πληρώσεις, όπως γίνεται σε συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια.
Εξάλλου, δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη εταιρία που σου δίνει το δικαίωμα να μεταφέρεις υπόλοιπα.
Αν υπολογίσουμε και τις προσφορές που κατά καιρούς τρέχουν, τότε είναι πραγματικά μονόδρομος για μένα. Για παράδειγμα, τώρα τρέχει εντελώς δωρεάν (αν έχεις κάνει μία ανανέωση τους τελευταίους τρεις μήνες) προσφορά 400' προς όλους κάθε παρασκευοσαββατοκυριακο του Μαρτίου.
Όπως και νάχει, πριν με συμβόλαιο πλήρωνα ~25-30€ τον μήνα, γιατί με χρέωνε αυτόματα 5€ μετά τα 200mb που είχα. Τώρα δίνω σταθερά 10€ τον μήνα και έχω πολύ περισσότερα από ότι πριν.
Ναι, έχω πάγιο 10€ τον μήνα.
Αν υπάρχει κάτι καλύτερο για οικονομία, εδώ είμαι.
Με τα λεφτά που μαζεύονται, συνήθως έπαιρνα εισητήρια για σινεμά, που φυσικά με βόλευε γιατί δεν με χαλάει που οι προσφορές δεν ισχύουν Παρασκευή και ΣΚ, γιατί συνήθως δουλεύω τις μέρες αυτές.

BLiTzER
06/03/2017, 19:37
Είναι αλήθεια ότι με 10€, δεν παίρνεις κάτι παρόμοιο, ούτε καν κοντά, σε σύνδεση. Ακόμα και χωρίς να υπολογίσουμε το γεγονός ότι μεταφέρονται τα υπόλοιπα αν είσαι τακτικός με τις ανανεώσεις σου. Αλλά χαιρόμουν που θα έχω τόσες παροχές με 7€ και τώρα απογοητεύτηκα λίγο. Και με τα +3€ τι θα κάνω; :lol: Οπότε ίσως αξίζει να αγοράζω ένα πιο ακριβό πρόγραμμα, ίσως αυτό που δίνει και sms. Είναι κάτι που σκέφτομαι λάθος;

Πώς αγοράζεις εισιτήρια για σινεμά με τα λεφτά που έχεις στο balance του CU;!

LogOutGoRide
06/03/2017, 20:02
Θα αγοράζεις το ή τα πακέτα που σε ενδιαφέρουν.
Αν θέλεις, κάποια στιγμή αγόρασε κάποιο πακέτο που ίσως δεν θα χρειαστεί να έχεις τον νου σου να ανανεώσεις. Κάτι που πιθανόν να χρειαστείς περιστασιακά.
Για το τι μπορείς να κερδίσεις με τις προσφορές, βλέπεις στην εφαρμογή. Με sms κόστους 0,50€ έχεις πχ ένα εισητήριο δωρεάν κ.α. σε σινεμά.379429

LogOutGoRide
06/03/2017, 20:10
Αγοράζεις δηλαδή ένα εισητήριο και έχεις ακόμη ένα δώρο με κόστος 0,50€.
Εντάξει, δεν ισχύει ΠΣΚ και για 3D. Πάντως, πηγαίνουμε 4 άτομα για παιδικές ταινίες συνήθως και πληρώνουμε δύο εισητήρια και νομίζω έχεις κάποια έκπτωση σε ποπ κορν κλπ. Δεν είμαι πολύ σίγουρος για το τελευταίο.
Εγώ επιλέγω πάντα το CU talk a lot 600.
379430
379431
Αυτά έχω τώρα. Οι δοκιμές που έβλεπα στην Αυστραλία με τα motogp από το video pass, έκαναν ζημιά :lol:

Υ.Γ. με 5€ παίρνεις ένα μεγάλο ποπ κορν και δύο αναψυκτικά, αν χρησιμοποιήσεις το 1+1 δώρο για σινεμά.

Υ.Γ. 2. Παλιότερα, όταν τα πακέτα είχαν 5€, έπαιρνα και το surf & email 100. Υπολόγιζα τον φόρο και το καθαρό ποσό που έμενε και έναν (ή δύο) μήνα έβαζα 15€ ανανέωση. Είχα όμως +600mb κάθε 30 μέρες και νομίζω μπορείς να καταλάβεις τι mb μάζευα.

Υ.Γ.3 αν έχεις windows phone, με το υπόλοιπο μπορείς να αγοράζεις εφαρμογές από το store. Το περιμένουμε και σε Android σε λίγο καιρό.

Sapadak
22/03/2017, 10:08
Εχει κάποιος να προτείνει κάποια δοκιμασμένη λύση για bluetooth ακουστικό με συνδεση 2 συσκευών?

Acacius
06/09/2017, 22:58
Επειδή έχει συζητηθεί λίγο το θέμα με πάγια/καρτοκινητές: Γύρισα το νούμερο από συμβόλαιο cosmote (ληγμένο, απλά συνέχισα να πληρώνω το ίδιο πακέτο) σε καρτοκινητή. Ο ευγενικός υπάλληλος μου είπε ότι για αλλαγή σε καρτοκινητή ή και τελείως ακύρωση αριθμού υπάρχει τέλος περίπου 20€, κάτι που θεωρώ νταβατζιλίκι. Ξέρει κανείς τίποτα παρπάνω για το πόσο λογικό/νόμιμο είναι αυτό ή θα πρέπει να πάρω να κλαφτώ στον ΕΕΤΤ με τα αναμενόμενα αποτελέσματα; Υποτίθεται ότι το χρεώνουν όλοι οι πάροχοι και είναι σχετικά καινούργιο φρούτο. Το αστείο είναι ότι σε φορητότητα (που λογικά είναι πιο μπελάς) δεν πληρώνεις.

7Tolis
06/09/2017, 23:06
Πρι τριμήνου έκανα το ίδιο και μου είπαν το ίδιο.Δεν έγινε τίποτα.Ως τώρα δε μου έχει έρθει κάποια χρέωση.Προσοχή στο εξής:Εχουν ενα στάνταρ πρόγραμμα τα καρτοκινητα.Default που λένε.Μόλις εσύ λοιπόν βάλεις χρήματα,ενεργοποιήται το default πακέτο τους και δε προλαβαίνεις να επιλέξεις αυτό που θες.Ρωτα σε ένα μαγαζί τους πως κάνεις απενεργ/ση αυτη τη ρύθμιση.

BLiTzER
06/09/2017, 23:27
Αν έχει λήξει το συμβόλαιό σου, πες τους να πάνε να γαμηθούν και πήγαινε σε άλλη εταιρεία με κάρτα. Φυσικά δεν τους δίνεις ούτε ένα σεντ.

Τη φορητότητα την πληρώνεις. Πλέον. Αλλά αν είσαι αρκετά καλός, μπορείς να το αποφύγεις κι αυτό.

Acacius
07/09/2017, 01:13
Πρι τριμήνου έκανα το ίδιο και μου είπαν το ίδιο.Δεν έγινε τίποτα.Ως τώρα δε μου έχει έρθει κάποια χρέωση.Προσοχή στο εξής:Εχουν ενα στάνταρ πρόγραμμα τα καρτοκινητα.Default που λένε.Μόλις εσύ λοιπόν βάλεις χρήματα,ενεργοποιήται το default πακέτο τους και δε προλαβαίνεις να επιλέξεις αυτό που θες.Ρωτα σε ένα μαγαζί τους πως κάνεις απενεργ/ση αυτη τη ρύθμιση.

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία, μακάρι να με "ξεχάσουν" κι εμένα. Για το default πακέτο μου τα είπε και η κοπέλα στο κατάστημα όπου έπρεπε να πάω μετά το τηλεφωνικό πρήξιμο για να υπογράψω.

Αν έχει λήξει το συμβόλαιό σου, πες τους να πάνε να γαμηθούν και πήγαινε σε άλλη εταιρεία με κάρτα. Φυσικά δεν τους δίνεις ούτε ένα σεντ.
Τη φορητότητα την πληρώνεις. Πλέον. Αλλά αν είσαι αρκετά καλός, μπορείς να το αποφύγεις κι αυτό.

Επειδή μου τη βίδωσε έκανα ήδη τις διαδικασίες, ελπίζω να γίνω 7Tolis ο δεύτερος. Πολύ ήθελα να τους γράψω στα παπάρια μου τελείως αλλά είναι ο βασικός μου αριθμός και προτιμούσα να μη φύγω από cosmote για wind - έχω ήδη κινητό vodafone και το CU μου δίνει με 6-8€ πράγματα που δε μου έδιναν αυτά τα γίδια με πάγιο, και μάλιστα υπερδιπλάσιο.

Το κόστος του τέλους αποσύνδεσης το αποσβένω στον πρώτο μήνα, αλλά το να σε χρεώνουν για να σταματήσεις να έχεις τηλέφωνο (ίδιο τέλος με τη μετατροπή σε καρτοκινητό) το θεωρώ υπέρτατη πουστιά και το κάνουν -λέει- όλοι. Τέλη φορητότητας μπορεί να σου ζητήσει νομίζω μόνο ο νέος πάροχος και δεν περίμενα να είναι κανείς τόσο θρασύς.

BLiTzER
07/09/2017, 09:26
Τέλη φορητότητας μπορεί να σου ζητήσει νομίζω μόνο ο νέος πάροχος και δεν περίμενα να είναι κανείς τόσο θρασύς.

Κι όμως. Τελευταία δοκίμασα να πάω από CU σε What's Up και μου ζήτησαν 20-30€, δε θυμάμαι ακριβώς. Φυσικά, δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω δεκάρα και έτσι έμεινα στην κάρτα μου. Ούτε καν ασχολήθηκαν, δεν τους νοιάζει. Τουλάχιστον ο ΟΤΕ. Σίγουρα εγώ δεν τους έχω ανάγκη, εκείνοι με έχουν.

Ποτέ ξανά συμβόλαιο, για κανένα λόγο.