PDA

View Full Version : Δε με γράψανΕ αλλά θα έπρεπε...

MG-KTiNoS
02/03/2016, 17:52
Βάλτε το χέρι στη γκαρδιά και πείτε τα όλα.....
Με λεπτομέρειες.

Τι καγκουΓιά κάνατε αλλά δεν σας έγραψαν και τι είπατε !

:lol:

353782

congate7
02/03/2016, 18:19
2 φορές για υπερβολική ταχύτητα. Μία στην έξοδο του Κιάτου και μία στο δρόμο προς Ναύπλιο.
Και στις 2 περιπτώσεις τους είπα να γράψουν ότι θέλουν χωρίς να κλαφτώ και με έγραψαν για λιγότερα χιλιόμετρα
Όλες τις άλλες τις έχω φάει αχλαμπούκωτες

RizlaPlusPlus
02/03/2016, 18:27
Κοκκινο φαναρι, κεντρο, με Δελτα να περνανε κανονικα με πρασινο και να διασταυρωνομαι πανω τους. Αληθινη δικαιολογια, ειχα μαζι μου ολα τα τιμολογια και τις αποδειξεις δαπανης για το προσωπικο, για ενα βραδι που εκλεισα μαγαζι για παρτυ. Και η εφορια ηταν παρεα με το μαγαζατορα και με περιμεναν...

Ακομα τους αγαπαω που μου τη χαρισαν.

anavatis19
02/03/2016, 18:37
χωρις μπροστινη πινακιδα στο GTC για να ειναι πιο μουρατο..με σταματησαν την εφαγα αλλα ο μπατσος καλο παιδι.
με τη μηχανη περναω το κοκκινο πιο μπροστα ωστε οταν αναψει για τους απεναντι να προλαβω να φυγω για να μην περιμενω και το δικο μου φαναρι..ειχε γινει και ενα ατυχημα ακριβως εκει και ειπα οτι με μπερδεψαν με τις κορνες γιατι κοιταζα αν ο ανθρωπος με τη μηχανη ειχε παθει κατι. μου την χαρισαν, λογικα με πιστεψαν

est
02/03/2016, 19:05
Απλά θα πω ότι έχω φάει κλήση για πορτοκαλί και θα αποχωρήσω από το θέμα μιας και δεν έχω "χαριστικά" να γράψω.
Α.. Ήταν πορτοκαλί. Δεν έγινε αλλαγή ξερωγω.. πέρασα πορτοκαλί και με έγραψε. Αυτά
:moutza:

MG-KTiNoS
02/03/2016, 20:25
Εγώ έτρεχα έξω από την Καλαμπάκα στο ΙΣΩΜΑ.
Όσα πάει το ΤΔΜ (κοντά στα 220) μ έγραψαν για λίγα γιατί είχα φουλ εξωπλισμό
και γιατί μόλις μου είπαν ότι θα μου πάρουν το πάπλωμα έκανα σα να κατάπια μπετούγιες
και φάνηκε....
Δεν είπα τίποτα.
:)

Μια άλλη φορά στην ΑΛβανία πάλι έτρεχα και με έπιασε ένας κοντός μπατσάκος
με πολύ μεγάλο καπέλο...
Έλληνας μου λεει?
(ωχ λέω ΄τωρα θα με γ...)
-Ναι του λέω...
-Άιντααααααα μου λέει...

(το ανάποδο δεν νομίζω να παίξει ποτέ)
Ντράπηκα όμως
:blush:

DAYMAN
02/03/2016, 20:44
δεν σταματησα σε μπλοκο με τσιμπησαν εξω απο την Θηβα την γλυτωσα αν και ημουν με 200+ και επρεπε να με πανε στα 4.

SHOOTER045
02/03/2016, 20:48
:a014:

spyrakos35
02/03/2016, 20:57
:a014:

σημειώνεις εσύ τώρα εεεε?

yannis24
02/03/2016, 20:58
Στρίβω σε ενα κόκκινο δεξιά με το παπί.....
Στον δρόμο που έστριψα ερχόταν η ΔΙΑΣ.....3 άντρες, 1 γυναικα.....
Με σταματάνε....είμαστε στα περίπου 300-400 μέτρα απο το σπίτι μου....
Κατεβαίνω ψιλό-σπαρταρωντας....και καλα!!
Βγάζω δίπλωμα-ταυτότητα και τους τα δίνω.....
Λέω " συγνώμη παιδια , και ειδικά στην κυρία, μένω εδω πιο πάνω......ΧΕΖΟΜΑΙ και θα τα κάνω πάνω μου....πάρτε τα χαρτιά μου, και ελάτε σπίτι να κάνω ότι κάνω και με γράφετε μετα.....¨

Ο ενας λύθηκε στα γέλια....και μου λεει...¨ δεν έξω αν λες ψέματα, αλλα ήταν ότι καλύτερο σαν δικαιολογία εχω ακούσει....άντε φύγε....¨...

Αρπάζω δίπλωμα-ταυτότητα και φεύγω σφαίρα.........και καλα χεΖομουνα ......

MG-KTiNoS
02/03/2016, 20:58

tsompanis
02/03/2016, 21:02
Στρίβω σε ενα κόκκινο δεξιά με το παπί.....
Στον δρόμο που έστριψα ερχόταν η ΔΙΑΣ.....3 άντρες, 1 γυναικα.....
Με σταματάνε....είμαστε στα περίπου 300-400 μέτρα απο το σπίτι μου....
Κατεβαίνω ψιλό-σπαρταρωντας....και καλα!!
Βγάζω δίπλωμα-ταυτότητα και τους τα δίνω.....
Λέω " συγνώμη παιδια , και ειδικά στην κυρία, μένω εδω πιο πάνω......ΧΕΖΟΜΑΙ και θα τα κάνω πάνω μου....πάρτε τα χαρτιά μου, και ελάτε σπίτι να κάνω ότι κάνω και με γράφετε μετα.....¨

Ο ενας λύθηκε στα γέλια....και μου λεει...¨ δεν έξω αν λες ψέματα, αλλα ήταν ότι καλύτερο σαν δικαιολογία εχω ακούσει....άντε φύγε....¨...

Αρπάζω δίπλωμα-ταυτότητα και φεύγω σφαίρα.........και καλα χεΖομουνα ......

:a46::a46::a46::a46::a46::a46::a46::a46::a46: respect!!

buckley
02/03/2016, 21:03
Πριν 30 χρόνια πλατεία Δούρου Χαλάνδρι καλοκαίρι περασμένη ώρα με το xl500s σφάξιμο κόκκινου κι ο Ζητάς στα 5 μέτρα.Με σταματάει έρχεται κοντά και :

- Καλησπέρα σε ακούω δηλαδή δε με είδες ? (δεν τον είχα δει είναι η αλήθεια)
- Καλησπέρα το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι αν θα με γράψεις.
- Τι έπαθες φίλε ?
- Με παράτησε το κορίτσι...
- Καληνύχτα και μην πας για αλκοόλ ,καλύτερα σπίτι !

Από τότε άρχισα να τους γουστάρω λέμε.

SHOOTER045
02/03/2016, 21:05
σημειώνεις εσύ τώρα εεεε?

Όχι.
Κάνω κοντρολ σε οτι δεν έχω ακούσει....

Συνεχίστε :a014::a014::a014:

amyroukai
02/03/2016, 21:08
Έχει σπάσει η πινακίδα στο Ζ και έχω χιλιομυριοβαρεθεί να βρω μεγάλες ροδέλες να την ξαναβάλω οπότε για μερικές μέρες κυκλοφορώ χωρίς (την έχω στην τσάντα).
Σταματάω έξω από τράπεζα, βγάζω κράνος, τσουπ τέσσερις με το χέρι στο όπλο... "μπλα μπλα μπλα" συζητάμε για την πινακίδα, ελέγχουν νούμερα χαρτιά όλα κομπλέ, "να την βάλεις ρε φίλε, τι σταματάς έξω από τράπεζα με το μηχανάκι" δηλαδή ρε αγόρι δεν θα κάνω συναλλαγές επειδή οδηγώ μηχανή...;
Και γυρνάει ο ένας την ώρα που φεύγουν και μου λέει "εγώ πάντως τους είπα, ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ, ΑΦΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ, μην ασχολείστε". Τι ήθελαν και ασχολήθηκαν :bawl:

@est πορτοκαλί έχω πληρώσει επίσης, πλάκα είχε. Δεν ήξερα καν ότι έχει πρόστιμο!

Billymuse
02/03/2016, 21:29
Πριν 2-3 χρόνια, καλοκαίρι φάση βραδάκι σκάει τηλέφωνο απο γκομενάκι που ειναι Πετρούπολη και με λεει να περάσω αν θέλω καμια βόλτα γιατι θα εφεύγε για διακοπές..
Εγω είπα να το παίξω δύσκολος και μεσα σε 2 δευτερόλεπτα είχα φορέσει το καλό το σιδερωμένο σώβρακο. Φτάνω στο ύψος του Λακιώτη απο Α.Παπανδρέου, κοιτάω γύρω μου ψυχή σφάζω το πρώτο κόκκινο, μετά απο 20 μέτρα έχει φανάρι για πεζούς, το σφάζω και αυτο στην επόμενη διασταύρωση έχω κόκκινο και περνάνε 2 αυτοκίνητα κοιτάω γύρω μου το σφάζω και αυτο. Με το που πατάω Πετρουπόλεως είχε και κάτι σκατόνερα κάτω τραβάω και λίγο γκάζι σαν κάγκουρας και εγω και σκάει μπατσικό και μου κλείνει τον δρόμο και μου κάνει νόημα να περάσω στην άκρη...Ωχ λεω μέσα μου πάει το γκομενάκι και σε 2 εβδομάδες έφευγα Χαλκιδική για διακοπές..
-Γεια σας, φαντάζομαι με σταματήσατε που πέρασα το κόκκινο φαντάζομαι (τους λεω)
-Ποιο κόκκινο ρε αγόρι μου,3 πέρασες μπροστά μας και ένας θεός ξέρει ποσα ακόμα πιο πριν :lol:
-Του απαντάω ναι έχετε δίκιο, τα πέρασα γιατί δεν σας είχα δει (που στο που@σο ηταν;) αλλα πριν τα περάσω κοίταγα τον δρόμο και δεν ειναι δικαιολογία αλλα βιάζομαι να παω κάπου και μπλα μπλα μπλα
Ευτηχώς για καλή μου τύχη δεν ήταν τροχαία αλλα άμμεση δράση, αφου τσέκαραν τα χαρτιά μου και όλα κομπλέ με άφησαν να φύγω...:rolleyes:

alexzafeir
02/03/2016, 21:30
Δεν ειχα πινακιδα στο καινουριο Ζ750 μου (το 2004) ειχαμε παρει τοτε χαρτι οτι δεν υπηρχαν λαμαρινες για τις πινακιδες και θα τις επερνα σε ενα μηνα , ειχαν περασει 9 μηνες και δεν.....με σταματησαν κιφησιας στο υψος του ΚΑΤ ειπα οτι ελειπα για δουλεια και τωρα ηρθα Αθηνα και να βγηκα μια βολτα .....μου ειπαν αν με πετυχουν ξανα θα με γ@@@@ν, γλυτωσα αλλα ξεγελα η φατσα μου .....

ΥΓ μπορει να ακουστει καπως αλλα δεν με εχουν ξανασταματησει εδω και 12 χρονια.......καλα στην Χαλκιδα παιζει να φοραμε 10 ατομα συνολικα κρανος

mikes
02/03/2016, 21:32
προ δυο μηνων, καταλαθος σφαξιμο κοκκινου, με σταματησαν ΔΙΑΣ και με αφησαν αφου πρωτα μου το παιξαν ιστορια αλλα ειδαν ότι δε μασαω από τετοια...

πριν καμια 15αρια χρονια με το τουτου, καπου μετα την υλικη πηγαίνοντας για το χωριο, με σταματάνε σε μπλοκο.. ακολουθει η στοιχομυθια (που ηταν καπως ετσι):
-καλησπέρα σας..
-καλησπέρα...
-αδεια διπλωμα ασφαλεια..
-οριστε..
-ξερετε με ποσα πηγαίνατε κυριε?
-να σας πω... εμενα το κοντερ μου εγραφε 160... το θεμα είναι τι εγραψε το μηχανημα το δικο σας..
-χαχα.. καπου εκει.. οριστε τα χαρτια σας, και να μη τρεχετε τοσο άλλη φορα.. καλο δρομο.

stefanos
02/03/2016, 21:36
γατάκια...:lol:

amyroukai
02/03/2016, 21:39
Πω ρε Μικέ τι μου θύμησες...

Πρέπει να πάω Ναύπλιο για δουλειά-αγγαρεία και εννοείται απλήρωτη. Αποφασίζω ότι θα ελαχιστοποιήσω την χασούρα, ήτοι μετακίνηση με τα όρια για να μην κάψω "τίποτα". Στο γύρνα, καταμεσήμερο, κλιματιστικό, το κινητό στο φορτιστή και... browsing να περάσει η ώρα. Ολομόναχος στον επαρχιακό με 50χαω, η απόλυτη βαρεμάρα. Και ΤΣΟΥΠ πετάγεται ένας τσαίος και χτυπιέται. Σταματάω. Καλησπέρα. Καλησπέρα, να σας δώσω τα χαρτιά μου; Όχι. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕΣ.
Τι να του πεις...

gior-gos
02/03/2016, 21:45
Με σταματησανε στην λεωφορο Εθνικης Αντιστασεως στην Καισαριανη κατω απο τη γεφυρα της Κατεχακη

με yz 125

χωρις

αδεια
διπλωμα
ασφαλεια
κρανος

με γραψανε μόνο για διπλωμα :sweat: :a05:

aetomenios
02/03/2016, 22:03
Αρκετές φορές με εχουν σταματήσει για ελεγχο ρουτίνας,μά πάντα ειμαι κομπλέ σε ολα.
Μια φορά μόνο θυμάμαι που ειχε λήξει το επαγγελματικό μου δίπλωμα λίγες μέρες...μου εγινε μόνο σύσταση και την γλύτωσα.
Και πολύ παληά δεκαετία 80-90 δεν ειχα πάνω μου (γιά 1η φορά) τα χαρτιά αδεια-διπλωμα και με εστειλαν δικαστήριο Παλ.Φαλληρο,ωπου και αμέσως αθωόθηκα.
Κατά τ'αλλα οδηγω πάνω απο 30χρόνια μοτό+αυτ/τα,εχω φάει κλήσεις γιά παρκάρισμα λιγότερες απο.....5!!!
Η μία ηταν πολύ τσουχτερή και πόνεσε πολύ...βόλτα χειμώνα Κυριακή πρωι,Νέα Μάκρη,παραλία δίπλα στο λιμάνι,μπροστα απο ταβερνες+καφετέριες,εφευγε ενα αυτ/το και αμέσως πάρκαρα,μόλις γύρισα σε 2ωρες...κλήση 150€ για παρανομη σταθμευση σε ράμπα αμεα.
Καλά να πάθω ειπα αφού δεν τοδα και βασίστικα φευγει ο αλλος μπαίνω εγω...μου στοίχησε πολύ αυτός ο καφές,
απο τότε εγινα πολύ παράξενος...προσέχω και το πάω οσο γίνεται πιό μακρυά να μην εχω αλλο ουτε δίπλα μου :lol:

kalgeorge
02/03/2016, 22:31
αυτό που όλοι εχετε αγχος να μαθετε τι συνεβη σε καποιον, πού τον εγραψαν και αν... πότε εκλασαν και δεν τους πήραν χαμπάρι... που τον επαιξαν... ποια γεύση παγωτό τους αρεσει.... ποτε οδήγησαν πρωτη φορά και τι χιλιόμετρα έχουν κάνει..... ρε ποτέ δεν το κατάλαβα λεμε....
μα ποτέ όμως.

anavatis19
02/03/2016, 22:41
και επισης ποτε μα ποτε δεν εχω πεσει σε παραξενο αστυνομικο η τιποτα μαλακες οπως εχω τοσους να λενε..προφανως εχουν προκαλεσει η μιλανε καπως περιεργα για αυτο τους σκιζουν. το 90% ειναι μια χαρα παιδια για αυτο και την εχουμε γλυτωσει τοσες φορες ολοι μας

kalgeorge
02/03/2016, 22:44
και επισης ποτε μα ποτε δεν εχω πεσει σε παραξενο αστυνομικο η τιποτα μαλακες οπως εχω τοσους να λενε..προφανως εχουν προκαλεσει η μιλανε καπως περιεργα για αυτο τους σκιζουν. το 90% ειναι μια χαρα παιδια για αυτο και την εχουμε γλυτωσει τοσες φορες ολοι μας

:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
pw pw file pethana leme.... na sai kala
:a20::bawl::bawl::bawl::a23::a23::a23:

byron
02/03/2016, 22:53
αυτό που όλοι εχετε αγχος να μαθετε τι συνεβη σε καποιον, πού τον εγραψαν και αν... πότε εκλασαν και δεν τους πήραν χαμπάρι... που τον επαιξαν... ποια γεύση παγωτό τους αρεσει.... ποτε οδήγησαν πρωτη φορά και τι χιλιόμετρα έχουν κάνει..... ρε ποτέ δεν το κατάλαβα λεμε....
μα ποτέ όμως.

Μλκ εσύ όταν είσαι σε παρέα, κάθεσαι παράμερα αμίλητος, τους ακούς να μιλάνε και σκέφτεσαι με τι μαλάκες βγήκα για καφέ...

Πάω στοίχημα :lol:

kalgeorge
02/03/2016, 22:54
Μλκ εσύ όταν είσαι σε παρέα, κάθεσαι παράμερα αμίλητος, τους ακούς να μιλάνε και σκέφτεσαι με τι μαλάκες βγήκα για καφέ...

:bawl::bawl::bawl::bawl:

edit. όχι ρε κατσε., με απασχολει το θεμα περιμενε... ξαπλωσε μια στον καναπε και πες μου... αυτό με τις σουζες..... ειχες δυσκολα παιδικα χρονια?
σου κανει κατι σε ξέσπασμα?
σε ποιον νομιζεις ότι εναντιώνεσαι όταν το σηκώνεις? ( το μηχανακι)
χαλαρωσε, κλεισε τα ματια σου και πες μου αφου ψαξεις τα εσώψυχα σου
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:bawl::bawl::bawl::bawl:

teogtp
02/03/2016, 23:00

MG-KTiNoS
02/03/2016, 23:06

SHOOTER045
02/03/2016, 23:08
Αφού δεν εχει εμοτικον με λουκάνικα
:a014::a014::a014:

taisteal
03/03/2016, 00:19
Πανω απο 3.000 ευρω σε κλησεις..

Αντε να εχω γλυτωσει καμμια 500αρα το πολυ..
Αλλα η καλυτερη πριν 3-4 χρονια με το φορτηγο,παραμονη Χριστουγεννων και κατεβαινω απο Σαλονικα,
βιαζομουν να γυρισω να φορτωσω για Αθηνα καπακι,νυχτα και περναω μπροστα απο τα πρατηρια στον Πλαταμωνα.
μαλλιοκουβαρα..
Εκει τσεοι κλασικα,αναβουν φαρο και ερχονται απο πισω.
Σταματαω και ερχεται στο παραθυρο και μου λεει τα χαρτια σου και δωσε μου και τον ταχογραφο :cry:
Του δινω τα χαρτια και του λεω τον ταχογραφο δεν στο δινω..
Τ ι λες ρε μεγαλε μου λεει,δωσε μου τον ταχογραφο!!
Βρε αστον σου λεω,εχει περασει η βελονα εξω απο το χαρτι :lol:
Φωναξε τον αλλον και λεει δεν μου δινει τον ταχογραφο αυτος εδω,και του λεω γραψε
μια κληση αλλα μην μου παρεις το διπλωμα..
Και μου λεει εχε χαρη που ειναι Χριστουγεννα,φυγε και αν σε ξαναπιασω δεν θα ξαναοδηγησεις..
Καλα Χριστουγεννα τους λεω και φευγω.

Aν εβλεπε τον ταχογραφο,εκτος απο ταχυτητα θα με πηγαινε μεσα για 18+ωρες
σερι..

Pew
03/03/2016, 02:35
Η τελευταια προσφατη και απο τις 2-3 φορες που εχει τυχει να "γλιτωσω" σε ολη μου την οδηγικη καριερα.
(για καποιο λογο δεν τραβαω τους αστυνομικους ουτε ημουν καμπανοφατσα σε 17 μηνες θητεια).

Βρισκομαι σε φαναρι σταματημενος και διπλα σταματαει Saxo VTS Super duper neon φώτα απο κατω που φεγγουν τις κατσαριδες, εξατμιση Φ80 σκουπα μιξερ προγραμμα anti-lag τουγμπο και δεν ξερω 'γω τι αλλο.
Αναβει πρασινο και με μισο γκαζι εγω στο 300άρι σκουτερ ειμαι αρκετα μπροστα. Αμεσως-αμεσως, ακουγεται Ο ΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ πιο πισω... λες και απογειωνεται F-16 χωρις υπερβολες.
Το 'χει ανοιξει τερμα, σπιναρει σαν διαολος ... καπνοι φλογες της πουτανας.... με περναει...
Ανοιγω και 'γω τερμα...

Περναμε ενα πρασινο φαναρι γαμιωντας και λιγο πιο κατω ειναι οχημα της ΟΠΚΕ και 1 Citroen.... βγαινει ενας στα 20 μετρα να κανει σημα να σταματησω ή να σταματησει ο καγκουρας, δεν ξερω. :D
Κοιταω καθρεπτη μην ερχεται κανεις και κοκκαλωνω. Σταματαω στου κουτρουλη το γαμο, κοιταω πισω σε φαση "εμενα? εκεινον?" με απορια ...
Δεν προλαβα καν να σπρωξω λιγο πισω να ρωτησω, μπαινουν στο Terrano και περνανε απο διπλα μου σφαιρα με το φαρο αναμενο.

Ο καγκουρας σταματησε 2 φαναρια κατω και τον τσιμπησαν. Δεν ξερω τι αρπαξε, αν αρπαξε...! :lol:

Αυτος ο κακομοιρης που βγηκε τελευταια στιγμη να κανει νοημα παντως με εκανε και γελασα απιστευτα.
Σαν τον Gandalf "YOU SHALL NOT PASS" .... :sick:

giannis113
03/03/2016, 03:26
Α δηλαδη εδω γραφουμε μονο τις φορες που μας ειδαν αλλα δε μας εγραψαν;

Γιατι νομιζα θα διαβασω εδω μεσα τη μεγαλυτερη καγκουρια του καθενος.

Οκ δεν εχω κατι προσωπικο.
Γνωστος μου με τουτου τον εχτυπησε ρανταρ χεριου με 224 και τον εγραψανε για 140.

Billymuse
03/03/2016, 06:03
Α δηλαδη εδω γραφουμε μονο τις φορες που μας ειδαν αλλα δε μας εγραψαν;

Γιατι νομιζα θα διαβασω εδω μεσα τη μεγαλυτερη καγκουρια του καθενος.

Οκ δεν εχω κατι προσωπικο.
Γνωστος μου με τουτου τον εχτυπησε ρανταρ χεριου με 224 και τον εγραψανε για 140.

Οχι απλά γράφουμε εδω μέσα αυτα που μπορούμε γιατί αν γράψουμε άλλα σκηνικά θα πέσει ο σερβερ :p

PortisHead
03/03/2016, 07:57
Σαββατο , 6.30-7.00 το πρωι,στον παλιο Παναγιωταρακο στην Λ.Βουλιαγμένης,ολομοναχος,νεκρα.
Παω για αναστροφή , που απαγορευότανε , και κοιταζω στο βάθος στο αντιθετο ρευμα,
αν ερχετε κανεις.
Βλεπω κατι φωτα, τουλάχιστον στην 3 εισοδο Ηλιουπολης...δλδ. 2-3 χλμ μακρυα,οποτε και την κανω την αναστροφη.
Σε 1 λεπτο βλεπω και τον φαρο να αναβοσβήνει πανω απο τα φωτα.
2 αυτοκίνητα ολα κι ολα σε ερημους δρόμους....το ενα εγώ και το αλλο της τροχαίας.

viper1
03/03/2016, 08:09
Μετά από κυνηγητό σταματάω και το όργανο ρωτάει : γιατί κύριε δεν σταματήσατε για έλεγχο? Προσπαθείτε να ξεφύγετε για κάτι?
Απάντηση : άκου αδερφέ . Η πρώην με άφησε για έναν μπ@τσο και νόμιζα ότι ήταν αυτός και ήθελε να την επιστρέψει.....

Κλεμμένο

Sapadak
03/03/2016, 08:14
Με σταματάν για έλεγχο ρουτίνας, και δεν έχω πάνω μου διπλωμα παρα μόνο τη ταυτότητα του στρατού.

Ζητάνε, άδεια/δίπλωμα/ασφάλεια

Τους δίνω ασφάλεια και άδεια και τους λέω οτι δίπλωμα δεν το έχω μαζί μου είναι στο αυτοκίνητο κτλ.

Μου λέει πρέπει να σας γράψουμε, φέρτε τη ταυτότητα σας.
Τους δίνω του στρατού, με χαιρέτησαν ευγενικά και μου ευχήθηκαν καλό υπόλοιπο :)

WiSe
03/03/2016, 08:29
Αυτοντροπιαζεστε καποιοι και το κανετε συνηδειτα ετσι? ουαου

viper1
03/03/2016, 08:33
Άσε που μετά από αυτό το thread δεν πρόκειται να την γλυτωσει κάνεις ποτέ ξανά :D

AristidisZ
03/03/2016, 08:53
Ρε παιδιά οκ, αν τα βάλουμε κάτω πρέπει πάνω από τις μισές φορές που μας σταματάνε από κάτι να γλιτώνουμε

Προσωπικά, στα 16~17 χρόνια που οδηγώ, με έχουν σταματήσει 5 φορές

3 με το παπί, 1 με μηχανή και μία με αυτοκίνητο

Η μόνη φορά που ήμουν εντελώς ΟΚ ήταν με το αμάξι, που ήταν για αλκοοτέστ και δεν είχα πιει (σχεδόν) τίποτα

Μία με το παπί με σταματήσαν (φορώντας κράνος) για ηχορύπανση και με έγραψαν

Με τη μηχανή πάλι, ένα απόγευμα, πάλι φορώντας κράνος, με σταματήσαν και μου ζήτησαν μόνο άδεια & ταυτότητα

Προφανώς δε τους ένοιαζε καν αν έχω δίπλωμα, κάτι έψαχναν, σιγά μη τους ένοιαζε ότι είχα πιει μετά τη δουλειά ούζα

Άλλες 2 φορές με το παπί, για το τυπικό "άδεια - δίπλωμα - ασφάλεια", όπου τότε (ήμουν μαθητής), ως γνήσιος βλάκας, δε φόραγα κράνος, δε μου είπε και κανείς τίποτα όμως

Συμπερασματικά, στο 80% των ελέγχων, έπρεπε να με γράψουν, με έγραψαν στο 20%

Μου τη χάρισαν ;

Νομίζω πως όχι, γιατί δεν ασχολήθηκαν καν

Bladerunner
03/03/2016, 08:57
Κατηφόριζα με το ΚΜΧ τη Θησέως στην Καλλιθέα. Στο κλασικό μπλόκο στην εκκλησία της Αγ. Ελεούσης (μεγάλη η χάρη της), δεν πρόσεξα ότι μου κάνανε σήμα να σταματήσω.
Γυρίσαμε παρέα όλη την Καλλιθέα, Τζιτζιφιές και Μοσχάτο. Δεν ήξερα καλά τις περιοχές εκεί, αδύναμο και το ΚΜΧ, κάποια στιγμή υποχρεώθηκα να σταματήσω.

Αφού βεβαιώθηκαν ότι το μηχανάκι είναι δικό μου και δεν κουβαλάω κάτι παράνομο επάνω μου, με αφήσανε εφόσον τους υποσχέθηκα ότι δεν θα με ξανά έπιαναν χωρίς δίπλωμα.
Την τήρησα την υπόσχεσή μου...

Vice
03/03/2016, 09:01
Εγώ έτρεχα έξω από την Καλαμπάκα στο ΙΣΩΜΑ.
Όσα πάει το ΤΔΜ (κοντά στα 220) μ έγραψαν για λίγα γιατί είχα φουλ εξωπλισμό
και γιατί μόλις μου είπαν ότι θα μου πάρουν το πάπλωμα έκανα σα να κατάπια μπετούγιες...

Για αυτήν την ευθεία μιλάς;

353876

Πηγαίναμε με...πολλά...και μας προσπέρασαν με ακόμη περισσότερα. Μαλλον κάτι ειχε γίνει παρακάτω ( ή μας τρόλλαραν)

Ακόμα μέσα θα μας είχαν αν μας σταματούσαν.

Nostradamus
03/03/2016, 09:23
Μονο με το αυτοκινητο μου την εχουν χαρισει..

Ρουμανια, περναω με κοκκινο γιατι δεν το ειχα δει, με το κινητο στο αυτι και μιλαω, γιατι εχω χαθει και προσπαθω να βγαλω ακρη για το που ειμαι... το πρωτο που βγαινει κανονικα απο τον αλλο δρομο με πρασινο, περιπολικο.. πρεπει να μην υπηρχε αλλη πιο αστεια φατσα στον πλανητη απο εμενα εκεινη την στιγμη, οπως τους κοιτουσα, με το κινητο στο αυτι...

Εφυγα με συσταση ενω σκεφτομουν οτι θα γνωρισω τον Πασσαρη απο κοντα...

teogtp
03/03/2016, 09:28
Πανω απο 3.000 ευρω σε κλησεις..

Αντε να εχω γλυτωσει καμμια 500αρα το πολυ..
Αλλα η καλυτερη πριν 3-4 χρονια με το φορτηγο,παραμονη Χριστουγεννων και κατεβαινω απο Σαλονικα,
βιαζομουν να γυρισω να φορτωσω για Αθηνα καπακι,νυχτα και περναω μπροστα απο τα πρατηρια στον Πλαταμωνα.
μαλλιοκουβαρα..
Εκει τσεοι κλασικα,αναβουν φαρο και ερχονται απο πισω.
Σταματαω και ερχεται στο παραθυρο και μου λεει τα χαρτια σου και δωσε μου και τον ταχογραφο :cry:
Του δινω τα χαρτια και του λεω τον ταχογραφο δεν στο δινω..
Τ ι λες ρε μεγαλε μου λεει,δωσε μου τον ταχογραφο!!
Βρε αστον σου λεω,εχει περασει η βελονα εξω απο το χαρτι :lol:
Φωναξε τον αλλον και λεει δεν μου δινει τον ταχογραφο αυτος εδω,και του λεω γραψε
μια κληση αλλα μην μου παρεις το διπλωμα..
Και μου λεει εχε χαρη που ειναι Χριστουγεννα,φυγε και αν σε ξαναπιασω δεν θα ξαναοδηγησεις..
Καλα Χριστουγεννα τους λεω και φευγω.

Aν εβλεπε τον ταχογραφο,εκτος απο ταχυτητα θα με πηγαινε μεσα για 18+ωρες
σερι..

Αλητες φορτηγατζηδες......:D

BLiTzER
03/03/2016, 10:17
Με έχουν σταματήσει 100 φορές κι από αυτές, μπορούσαν άνετα να με γράψουν και τις 100. Πρόστιμο για οτιδήποτε έχω πληρώσει το πολύ 5 φορές, μικροποσά σχετικά, ίσως 500-600€ σύνολο. Ποτέ δε μου έχουν πάρει πινακίδες ή δίπλωμα. Αλλά το καλύτερο ήταν το εξής, πριν 4-5 χρόνια:

Λίγες μέρες πριν, είχα ατύχημα με το μηχανάκι και πήγαινα, με το αυτοκίνητο, σε έναν τύπο στου Γκύζη, να αγοράσω κάποια πράγματα από αγγελία, για να αντικαταστήσω τα σπασμένα. Ανεβαίνω Αλεξάνδρας. Χάνω το φανάρι που στρίβει αριστερά προς Γκύζη, γιατί είμαι ηλίθιος. Το παίρνω χαμπάρι, συνεχίζω με σβέλτο ρυθμό, πλησιάζω το επόμενο που στρίβει αριστερά, αναμμένο πορτοκαλί, γκαζώνω, χειρόφρενο με όσα, αναστροφή. Κοιτάζω καθρέπτη, βλέπω Ζητά να ξεκινά από το πράσινο πίσω μου. Τέλεια. Χωρίς καν να μου κάνει σινιάλο, επιβραδύνω, πιάνω δεξιά, φτάνει δίπλα μου, σταματάω. Μου λέει: "Χειρόφρενο μπροστά από τη Διεύθυνση;" (ναι, εκείνο το φανάρι είναι της ΓΑΔΑ). Παραδέχομαι τη μαλακία μου, εξηγώ ότι βιάζομαι, του δείχνω τον τραυματισμό μου, του δίνω τα απαραίτητα, βλέπει από το δίπλωμα ότι είμαι μοτοσυκλετιστής. Με ρωτάει τι μηχανάκι έχω. Απαντάω. Με ρωτάει αν φοράω πινακίδα. Η απάντησή μου είναι "Εμμμ..." και χαμόγελο. Δε μου αρέσουν τα ψέματα. Με αφήνει λέγοντάς μου "μη σε ξαναπετύχω εδώ γύρω". Τον ευχαρίστησα και έφυγα.

giannis113
03/03/2016, 12:56
Οχι απλά γράφουμε εδω μέσα αυτα που μπορούμε γιατί αν γράψουμε άλλα σκηνικά θα πέσει ο σερβερ :p

:cry::bawl: στο μυαλο μου εισαι

aetomenios
03/03/2016, 13:10
Άσε που μετά από αυτό το thread δεν πρόκειται να την γλυτωσει κάνεις ποτέ ξανά :D

Αυτό ξαναπέστο φίλε μου,καλύτερα να σταματήσει καπου ...εδώ και πολύ ειναι!!!

vaska
03/03/2016, 15:06
Δεν γράφω τπτ έτσι για την αλητεία και γιατί είστε περίεργοι. Αυτές οι ιστορίες είναι για να τις λες με παρέα ανάμεσα σε μπυροΐνες.

Billymuse
03/03/2016, 15:12
Δεν γράφω τπτ έτσι για την αλητεία και γιατί είστε περίεργοι. Αυτές οι ιστορίες είναι για να τις λες με παρέα ανάμεσα σε μπυροΐνες.

Μπα στη παρέα λέμε τις ιστορίες που δεν πρέπει να γράψουμε εδω μέσα ;)

congate7
03/03/2016, 15:25
Μπα στη παρέα λέμε τις ιστορίες που δεν πρέπει να γράψουμε εδω μέσα ;)

Απ' το στόμα μου το πήρες. :beer:

dimmie_72
03/03/2016, 15:29
Μήπως να βάλουμε και κάνα "με γράψανε αλλά δεν έπρεπε" -όχι τύπου Μικέ-
αλλά γιατί έχω παραπεμφθεί για πλημμέλημα για +20 στην Εθνική πριν τα Μάλγαρα (160χλμ/ω);

Vice
03/03/2016, 15:31
αλλά γιατί έχω παραπεμφθεί για πλημμέλημα για +20 στην Εθνική πριν τα Μάλγαρα (160χλμ/ω);

Θα πέσει ο σέρβερ απο την υγρασία με τόσο κλάψα που θα παίξει...

DeusEx
03/03/2016, 15:34

Στην Μερκελοχωρα με έγραψαν για 56 αντι για 50 ... Τον πατέρα μου για 108 αντι για 100 ...
Επισης αλλη μια με 149 αντι για 120 κ ηταν 120ε πρόστιμο κ αν ξανακανω την ιδια παράβαση μεσα σε ενα χρονο αφαίρεση διπλώματος.

Στην Ελλάδα έφαγα το φανάρι που βγαίνει απο Π. Ραλλη για Κηφισό προς πειραιά, και έκαναν φοβερή καταδίωξη για να με προλάβουν, αλλά μου την χάρισαν. Είχα αργήσει στην δουλειά κ όταν μου είπαν οτι ειναι 700ε πρόστιμο , μάλλον χλόμιασε λίγο το πρόσωπο μου κ με λυπήθηκαν. Τους ειπα οτι καπου τοσα παίρνω μισθό!

dimmie_72
03/03/2016, 15:42
ρε σταματήστε, άλλο θρεντ είπαμε :lol:

notakos600
03/03/2016, 15:52
Πέρασα 8 κόκκινα....μπήκα σε 12 μονόδρομους....έτρεχα στην Αττική οδό με 280........και μετά ξύπνησα....:lol:

dimmie_72
03/03/2016, 16:00
Πέρασα 8 κόκκινα....μπήκα σε 12 μονόδρομους....έτρεχα στην Αττική οδό με 280........και μετά ξύπνησα....:lol:

σωστά, ακόμα στρώνεις :bawl:

notakos600
03/03/2016, 16:01
σωστά, ακόμα στρώνεις :bawl:

:moutza: :lol: :beer:

MG-KTiNoS
03/03/2016, 16:17

dimmie_72
03/03/2016, 16:18
:moutza: :lol: :beer:

ε μα...

έχω βαρεθεί να κλαίω τη μοίρα μου,
νακούω για 80+ δόσεις έσω-έξω στις 100+ σελίδες του Άφρικα
+άλλους τόσους που το "τεστάρουν",

δεσμεύομαι...
θέλω να νοιώσω Λέφτερος!

MG-KTiNoS
03/03/2016, 16:25
δεσμεύομαι...
θέλω να νοιώσω Λέφτερος!

πάρε μοτο γκούτσι....

BLiTzER
03/03/2016, 16:25
πάρε μοτο γκούτσι....

Λέφτερος είπε, όχι δεύτερος.

MG-KTiNoS
03/03/2016, 16:37
Λέφτερος είπε, όχι δεύτερος.

μικρέ ανόητε με γκούτσι δεν μπορείς να είσαι 2ος....
:p

teogtp
03/03/2016, 16:39

Εσυ ξυνεις πληγές. ......

dimmie_72
03/03/2016, 16:53
Εσυ ξυνεις πληγές. ......

μπα, καμία σχέση εγω πήγα με τον ΣΠΚ :(

devil's animal
03/03/2016, 17:00
:a014::a014:

ποσο "λιγοι" ειστε ρπμ...:a13:
:a55:

notakos600
03/03/2016, 17:03
:a014::a014:

ποσο "λιγοι" ειστε ρπμ...:a13:
:a55:

:bawl:

MG-KTiNoS
03/03/2016, 17:04

RaGe_Raptor
03/03/2016, 17:16
με αυτοκίνητο στην Αθήνα,κέντρο,καθημερινή και ώρα αιχμής πριν από 5 περίπου χρόνια(edit:7χρόνια πριν).ακινητοποιούμαι με το μισό αυτοκίνητο να έχει περάσει το φανάρι λόγω μποτιλιαρίσματος αλλά μπορώ να το δω.πορτοκαλί,ξεκουνιούνται οι μπροστινοί και ξεκινάω κι εγώ με προλαβαίνει κόκκινο με το που αρχίζω να τσουλάω,δε σταματάω.ζητάς από πίσω μου κάνει νόημα να ανοίξω παράθυρο.στιχομυθία εν κινησει:
-γιατί πέρασες με κόκκινο?
-δεν το είδα...
-Αμα σε γράψω θα το δεις??? (με ύφος και τσαμπουκά)
-θα το δω!!!(με το ίδιο ύφος) :lol:

Έφυγε.:D

τα καλύτερα πάντως δε γράφονται σε δημόσιο φόρουμ.:evil:

spyrakos35
03/03/2016, 17:22
με αυτοκίνητο στην Αθήνα,κέντρο,καθημερινή και ώρα αιχμής πριν από 5 περίπου χρόνια.ακινητοποιούμαι με το μισό αυτοκίνητο να έχει περάσει το φανάρι λόγω μποτιλιαρίσματος αλλά μπορώ να το δω.πορτοκαλί,ξεκουνιούνται οι μπροστινοί και ξεκινάω κι εγώ με προλαβαίνει κόκκινο με το που αρχίζω να τσουλάω,δε σταματάω.ζητάς από πίσω μου κάνει νόημα να ανοίξω παράθυρο.στιχομυθία εν κινησει:
-γιατί πέρασες με κόκκινο?
-δεν το είδα...
-Αμα σε γράψω θα το δεις??? (με ύφος και τσαμπουκά)
-θα το δω!!!(με το ίδιο ύφος) :lol:

Έφυγε.:D

τα καλύτερα πάντως δε γράφονται σε δημόσιο φόρουμ.:evil:

Γεια σου ρε Μπαοκι τσαμπουκα ναουμ....

teogtp
03/03/2016, 17:24
Εχω την εντύπωση πως αυτο το θρεντ δεν θα υπηρχε σε αντίστοιχο Αυστριακο-Γερμανικο-Αμερικανικο φορουμ.
Πολυ απλα ολοι θα την τρωγαμε στην γΚ@λαρα ....

RaGe_Raptor
03/03/2016, 17:28
Γεια σου ρε Μπαοκι τσαμπουκα ναουμ....

μπαόκι? λολ ρε...:lol:

έτσι μου βγήκε ρε συ Σπυράκο δεν το'θελα...... :p

MG-KTiNoS
03/03/2016, 17:30
Εχω την εντύπωση πως αυτο το θρεντ δεν θα υπηρχε σε αντίστοιχο Αυστριακο-Γερμανικο-Αμερικανικο φορουμ.
Πολυ απλα ολοι θα την τρωγαμε στην γΚ@λαρα ....

θα στο πω απλά....
Σε αντιστοιχο "βαρβαρικό" φόρουμ δεν θα υπήρχαν ΟΥΤΕ αυτές οι ιστορίες.
Ο ΕΛβετός ο καραμπάτσος σε γράφει και βαράει και 2 μαλακίες στο καπάκι απ τη χαρά του
Εδώ τα πράγματα είναι πιο ανθρώπινα.
Δεν ξέρω αν είναι πιο καλά ή πιο άσχημα πιο δίκαια ή δεν ξέρω κι εγώ τι...
Σίγουρα όμως είναι πιο ανθρώπινα.

:rolleyes:

Cpt. Haddock
03/03/2016, 17:44
:cry::cry::cry:

353916

Ζεύκας
03/03/2016, 17:45
θα στο πω απλά....
Ο ΕΛβετός ο καραμπάτσος σε γράφει και βαράει και 2 μαλακίες στο καπάκι απ τη χαρά του

έχει ξανασυζητηθεί αυτό το δίλημμα και το φόρουμ αποφάσισε ότι γουστάρει να τρώει κλήσεις από το να ακούει το σκατό των μπάτσων.

teogtp
03/03/2016, 17:51
θα στο πω απλά....

Νικόλα αν δεν την τρωμε στην γκωλαρα "άνθρωποι " δεν γινόμαστε.
Δεν ξερω πως ακούγεται αυτό αλλά σε αυτο το χάλι (σαν κοινωνία ) φτάσαμε απο την ανοχη μας. Φερομαστε σε ολους σαν το μικρο παιδακι που εχει το ακαταλόγιστο. ....

MG-KTiNoS
03/03/2016, 18:24
Νικόλα αν δεν την τρωμε στην γκωλαρα "άνθρωποι " δεν γινόμαστε.
Δεν ξερω πως ακούγεται αυτό αλλά σε αυτο το χάλι (σαν κοινωνία ) φτάσαμε απο την ανοχη μας. Φερομαστε σε ολους σαν το μικρο παιδακι που εχει το ακαταλόγιστο. ....

Τι να σε πω δεν ξέρω....
Εγώ απλα΄λέω ότι βλέπω.

buckley
03/03/2016, 18:27

Πέτα του ρε τη φωτό με το Γκούτσι και το ΣΒ4 να ψαρώσει λέμε...

SHOOTER045
03/03/2016, 18:30

Σωστό
Ο νεκρός προηγείται των συγγενών και φιλων

Nik0s_Dk
03/03/2016, 18:37
Δε ξέρω αν μετράει αλλά: 2009 Πάτρα,καρναβάλι δουλευω στο θέατρο στην Πλατεια Αγ. Γεωργίου. Τελευταία μέρα, έχω πιει ενα μπουκάλι ουίσκι και κάτι.. Κατω απο την πλατεία έχει ως συνήθως μπλόκο. Κάποια στιγμή γύρω στις 5 παω ποδαράτος.
-Καλησπέρα, τους λέω.. Επειδή έχω πιει και θα πάρω αυτοκίνητο μπορείτε να με μετρήσετε αν είναι να πάρω ταξί.
-Κανονικά, μου απαντάνε, δεν γίνεται. Πρέπει να καταγραφεί.. Αλλά επειδή θα πάρεις αυτοκινητο δε πειράζει. Ποσο έχεις πιει?
-2 ποτά και κάτι. Φυσάω..
-2 ποτά ε? Εντάξει, είσαι στο όριο. Μην πιεις άλλο όμως..
-Ευχαριστώ καλό βράδυ!!

Για την ιστορία, δεν ηπια άλλο, και δε πήρα το αυτοκίνητο πριν τις 8 το πρωι! Να ξενερώσουμε και λίγο!

Ps: Στην ίδια πλατεία στο ίδιο σημείο φίλος έφαγε κλήση για "επίδειξη αυτοσχέδιων αγώνων" (την είδα με τα μάτια μου την κλήση)..

Billymuse
03/03/2016, 18:39
Aρκετά καλής ποιότητος του ουσικι. Που παράγεται στην ορεινή Αχαϊα; :lol:

SHOOTER045
03/03/2016, 18:41
Aρκετά καλής ποιότητος του ουσικι. Που παράγεται στην ορεινή Αχαϊα; :lol:

Βιοντίζελ το λενε

paramedic
04/03/2016, 00:22
Οτι και να έχετε κάνει είστε γατάκια μπροστά στο κάτωθι περιστατικό : Πριν 3 νομίζω χρόνια συνάδελφος που ομολογουμένως δεν είναι και πολύ καλά ψυχιατρικώς ερχόμενος για βραδυνή βάρδια περνάει κόκκινο. Απο πίσω του περιπολικό ανάβει φάρο και του κάνει σήμα να κάνει δεξιά. Ο "τιτανοτεράστιος" πατάει γκάζι και φεύγει. Ακολουθεί καταδίωξη και περνάει 3-4 κόκκινα και καμμία 10αριά STOP ενω τον κυνηγούν κάπου 3-4 περιπολικά και ανάλογως αριθμός ΔΙΑΣ!
Ο τύπος μπαίνει απο την πύλη του νοσοκομείου με χίλια και τον ακολουθούν ολοι όσοι ανέφερα. Πάει παρκάρει σαν κύριος το κουτί του εκεί που παρκάρει πάντα.
Οι μπάτσοι απο έξω έχουν βγεί με τα όπλα και του φωνάζουν βγές έξω με τα χέρια ψηλά σιγά-σιγά κλπ κλπ. Βγαίνει σαν κύριος πάλι,κλειδώνει το αυτοκίνητο και τους ρωτάει " Τι θέλετε ρε παιδιά, έγινε κάτι?".
Οι μπάτσοι τον μπαγλαρώνουν, στήσιμο στο αυτοκίνητο, χειροπέδες κλπ κλπ και αφού τον ψάχνουν και αυτόν και το αυτοκίνητο και φυσικά δεν βρίσκουν τίποτα τον ρωτάνε: Το ξέρεις οτι πέρασες το πρώτο κόκκινο φανάρι στην τάδε οδό? Απάντηση : Ε και κάθε μέρα το περνάω έτσι αυτό μωρέ!!!
Δεν μας είδες που κάναμε σήματα και σε κυνηγούσαμε? ΝΑΙ σας είδα φυσικά αλλά δεν μπορούσα να αφήσω την περιουσία μου στον δρόμο!!! Οπότε ήρθα να το παρκάρω εδώ!
Ακολούθησε αυτόφορο κλπ κλπ όπου μετά απο διαδικασίες τον απαλλάξανε λόγω βλακείας προφανώς...:(
Το γαμάτο είναι οτι πίστευε οτι δεν έφταιγε πουθενά και οτι τα "κωλόπαιδα" θέλανε να μου κάνουν "καζούρα"!!
Έκτοτε τον φωνάζαμε " Τα κόκκινα φανάρια"...

Tycho Moon
04/03/2016, 03:04
2 περιστατικά θυμάμαι έντονα:

Το 1ο, ήταν το 2001. Είχα ένα D Tracker τότε και ανεβοκατέβαινα καθημερινά Πειραιά - Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου. Ήταν μεσημεράκι, μέτρια κίνηση, βρισκόμουν στο τέλος της ανόδου της Συγγρού και κινούμουν σχετικά σβέλτα ανάμεσα από τα αυτοκίνητα (ήμουν χωρίς καθρέφτες και τη CRD να πυροβολάει). Κάποια στιγμή ακούω μαρσάρισμα 4κύλινδρου πίσω μου. Σκέφτομαι: "Τί θέλει τώρα ο μαλάκας με το 4κύλινδρο..Πού πάει να χωθεί..."

Ανεβάζω ρυθμό για να του τη σπάσω (24 χρονών τότε..). Γκάζι εγώ, γκάζι και αυτός, όταν η κίνηση έσφιγγε, απομακρυνόμουν. Όταν ο δρόμος λίγο άνοιγε, να' σου πάλι τον άκουγα πίσω μου. Περνάμε μπροστά από τη Βουλή και θέλω να στρίψω δεξιά για Bασ. Σοφίας... Στραμπουλάω το μηχανάκι όσο μπορώ, μπαίνω ντριφτάροντας, στην έξοδο τέρμα γκάζι και με πιάνει το φανάρι που είναι μπροστά στη μπάρα για την είσοδο των αυτοκινήτων στη Βουλή.

Με το που σταματάω, σε 3-4 δευτ. ακούω το γνώριμο γκάζωμα πίσω μου και καπάκι ακούω και ένα 2ο γκάζωμα από το πλάι... Αρχίζω να την ψυλιάζομαι... Κοιτάω διακριτικά αριστερά μου και βλέπω το εμπρός φτερό της μηχανής δίπλα μου να είναι άσπρο.. Σηκώνα αργά το βλέμα μου και βλέπω την αγριεμένη μούρη του Ζητά να μου λέει δυνατά: "Ανάβει πράσινο και μετά την είσοδο (της Βουλής ) κάνεις δεξιά".

Ανάβει το πράσινο, ξεκινάω σαν την κότα, ο πίσω γκαζώνει δυνατά και ο αριστερός έχει μπει διαγώνια αριστερά μπροστά μου να μου κλείνει το δρόμο και να με "σπρώχνει" εκεί που μου είχε υποδείξει. Κατεβαίνω, βγάζω κράνος και βγάζω τα χαρτιά πριν μου ζητήσουν οτιδήποτε. Τα κοιτάνει, όλα οκ, με ρωτάνε γιατί πήγαινα έτσι, τους λέω ότι είμαι φοιτητής και τρέχω γιατί έχω -και καλά - αργήσει για το εργαστήριο. Ψάχνουν την τσάντα μου, όλα οκ - έχουν μαλακώσει αρκετά - και μου λέει με ένα απολογητικό ύφος: Αν σε είχα σταματήσει αλλού δεν θα σε έγραφα, αλλά εδώ μας βλέπουν όλοι (εννοούσε καμιά 10αριά διάφορους αστυνομικούς και βαθμοφόρους στην πύλη) και πρέπει να σου κόψω κάτι. Θα σε γράψω για κάτι φτηνό. Και με έγραψε για μη ευδιάκριτη πινακίδα.

Να' ναι καλά τα παιδιά...:beer:

Το 2ο περιστατικό ήταν καλοκαίρι του 2007. Τότε είχαμε μια δουλειά στη ζώνη του Περάματος. Είχα ένα συνάδελφο τότε που ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητο, αλλά εκείνη τη μέρα είχε έρθει με ένα Ducati 900ss. Στο μεσημεριανό διάλειμα, μου δίνει τα κλειδιά να το κάνω βόλτα. Πού χρόνος να πάω πάνω να πάρω το κράνος μου. Βουτάω τα κλειδιά, το καβαλάω και ξεκινάω με σκοπό να πάω στο Σκλαβενίτη και να γυρίσω πίσω. Στα καζάνια, ήταν το γνωστό μπλόκο της Τροχαίας. Μου κάνουν νόημα, σταματάω, βλέπω ότι είχαν ήδη σταματήσει ένα καγκουράκι με GLX, και μου ζητάνε τα χαρτιά. Τους λέω ότι επάνω μου έχω μόνο το κινητό μου και τίποτα άλλο.

Τους προτείνω να πάρω τηλ τον φίλο μου να μου φέρει τα χαρτιά. Πάει πίσω μου, βλέπει την πινακίδα, πάει στο περιπολικό και κάτι λέει στον άλλον που ήταν μέσα να τσεκάρει (προφανώς να δει αν ήταν κλεμμένη ή όχι). Σε κανά 5λεπτο - που μου φάνηκε αιώνας - ήρθε ο παππούς (ήταν καμιά 60αριά χρονών) και είπε και στους 2 να σηκωθούμε να φύγουμε...

Βάζω μπροστά, και όπως φεύγαμε, μου λέει το καγκουράκι που ήταν δίπλα μου, μην πιστεύοντας στα αυτιά του: Ρε φιλαράκι... Τί ήταν αυτό που έγινε??...Πάμε να ανάψουμε κανά κεράκι... :D

bulmont
04/03/2016, 05:57

Μπορείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αμα τρέχουνε δύο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MG-KTiNoS
04/03/2016, 09:02
Σωστό
Ο νεκρός προηγείται των συγγενών και φιλων
tzoy re laki....

Αμα τρέχουνε δύο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!\

ki esύ τέκνον Βρούτε????

theofilos888
04/03/2016, 09:42

Αμα τρέχουνε δύο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσυ ψαχνεις τα θαυματα... 2 γκουτσι να δουλευουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ; :bawl:

bulmont
04/03/2016, 14:54
Εσυ ψαχνεις τα θαυματα... 2 γκουτσι να δουλευουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ; :bawl:

Οχι ρε, εννοώ δύο μοτό, ένα γκούτσι κι' ένα άλλο.................

theofilos888
04/03/2016, 15:15
Οχι ρε, εννοώ δύο μοτό, ένα γκούτσι κι' ένα άλλο.................

Ααααα γτ προς στιγμην ψαρωσα..... χαχαχαχαχα

MG-KTiNoS
04/03/2016, 15:20
Ta gucci δεν είναι ducati....
:cool:

DoctoR_k6
04/03/2016, 15:45
Σουζα στην μεσογειων...ριξιμο κοντα στα 180 κ σταματημα στο φαναρι γιατι ειχε κοκκινο(Κυριος).
Δεν προλαβαινω να δω το λαμπακι της νεκρας κ βλεπω απο τους καθρεφτες ζηταδες(δεν μπορεσα να καταλαβω αριθμο...).
Τελικα ηταν 4 κ με περικυκλωσαν...
Ζητας(Κοκκινη φατσα απο την πιεση): Σηκωνει δυσκολα ε??
Εγω (Δεν ηξερα τι να απαντησω γιατι οτι κ να ελεγα(Οχι δεν σηκωνεται ή ναι σηκωνεται) θα νομιζε πως κοροιδευω): Μαλακια εεε??
Ζητας: Eχε χαρη(κουνωντας το κεφαλι)...κ την κανουνε!!

Αποφυγη βιασμου για τα παντα(Πινακιδα, εξατμιση, σουζα(κρανος παντα)): Αξια ανεκτιμητη!!!

MG-KTiNoS
04/03/2016, 15:47
Αποφυγη βιασμου για τα παντα(Πινακιδα, εξατμιση, σουζα(κρανος παντα)): Αξια ανεκτιμητη!!!