View Full Version : Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
ξεκινησα και drippeρια και εγω... πολυ ντουμανι ωρε παιδες.... :uplate:
Παρε προβολακια....
:lol:
Hell_Rider
16/04/2016, 23:31
Παρε προβολακια....
κανενα blacklight θα παρω μου φαινεται :D
Μπας και αγόρασε κανείς το eleaf pico να μας πει εντυπώσεις; Αγορασα το σετακι το Σάββατο!! Μέχρι στιγμής έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος! Απίστευτα εύκολο μενού ο πικο... Ο μελο 3 εμένα μ αρέσει απίστευτα αλλά τουλάχιστον με τις αντιστάσεις που δίνει αρχικά (0,5 & 0,3 Ω) δεν είναι γι αυτούς που θέλουν τσιγαρισια τζουρα. Και με τέρμα κλειστό αέρα δεν παίρνεις γεύση! Κατά τ αλλα μ άρεσε πολύ το κρυφό airflow και το γέμισμα που γίνεται από δύο μεγάλες τρύπες από πάνω!!!
Να προσθέσω ότι όταν το έβλεπα σε φωτό και βίντεο μου φαινόταν πολύ κοντόχοντρο αλλά καμία σχέση... Είναι πανέμορφο! Πιστεύω ειδικά με ντριππερ ατμοποιητη θα είναι pocket rocket!
Δοκίμασα τη νέα σειρά της five pawns.Μπαααα...δε νομίζω.Τρια υγρά ελαφρώς αδιάφορα.
Δοκίμασα τη νέα σειρά της five pawns.Μπαααα...δε νομίζω.Τρια υγρά ελαφρώς αδιάφορα.
Τα τρινητι λες;
Απο την περιγραφή τα εδωσα ακυρο..
Τη σειρά taken three λέω.Μόνο αυτό με τον ανανά έλεγε κάτι αλλά και πάλι όχι.Δοκίμασα και το black flag μπλιαχ.
Τη σειρά taken three λέω.Μόνο αυτό με τον ανανά έλεγε κάτι αλλά και πάλι όχι.Δοκίμασα και το black flag μπλιαχ.
Σωστα.Λαθος δικο μου.
Take my three for sure....
Το black flag του γ@μησαν τα ραμματα.
Αν και με τον φαινομενο καλυτερεψε...
Ηθελα να παρω το corleone αλλα το τηλ. απο queen cig βαραγε στον βροντο,οπωτε grandmaster for the win!
Μοιάζει αρκετά αλλά κάτι θέλει ακόμα.Ειναι ελαφρώς αγριο δεν εχει στρογγυλέψει.Ισως με την ωρίμανση κάτι γίνει.
357066
Μοιάζει αρκετά αλλά κάτι θέλει ακόμα.Ειναι ελαφρώς αγριο δεν εχει στρογγυλέψει.Ισως με την ωρίμανση κάτι γίνει.
357066
Πωλείται απο καπου;
αγοράζεις τα αρώματα και το παλευεις.Εχω ενα κάρο αρώματα εγω και πάντα φτιάχνω κάτι που πάει στον νεροχύτη.Αυτό καλά έκατσε αλλά θέλει λιγο ψάξιμο.Οποιος καταφέρει και το πετύχει ακριβώς θα βγάλει φράγκα πάντως.
Το pg και vg dilutant ειναι βαση;
Είναι ο διαλύτης αν το λέω σωστά.Ναι η βάση είναι.Αυτοί έχουν σκέτη τη νικοτίνη σε μεγάλη συγκέντρωση και μετά τη σπάνε με σκέτη βάση vg ή pg .Μερικοι ψυχάκηδες υπολογίζουν και τον διαλύτη του αρώματος που σχεδόν όλες τις φορες ειναι pg.
Μικρής σημασίας είναι αυτό.
Παίρνεις τη βάση που θες εσύ και απλά τηρείς τις αναλογίες.Αν σου κάνει,εχει καλώς.Απλά θα γεμίσεις το σπίτι με πολλά μπουκαλάκια με ταμπελίτσες επάνω και θα είσαι σαν τρελός επιστήμονας.Ξέρεις ταμπελάκι με τη συνταγή επάνω.Δίπλα μπουκαλάκι με παραλλαγή της συνταγής και πάει λέγοντας.Ημερομηνία παραγωγής ωστε να ξέρεις ποιο μπουκαλάκι ωριμασε κτλ.Περισσότερο σπαστικό ειναι αυτό παρά η παρασκευή του υγρού.
Στο τέλος σιχτιρίζεις και πας και αγοράζεις το έτοιμο.
Πριν κανα μήνα πέταξα πολύ πράμα απο το ντουλάπι πάντως.
Βάλε και τις δοκιμές μετά που πρέπει να αλλάζεις βαμβάκι ωστε να έχεις καθαρή γευση του τι έχεις σε κάθε μπουκαλάκι.
Όταν όμως βρείς τι σου πέτυχε και σου άρεσε,φτιάχνεις μισο λίτρο και ξεμπερδευεις για καιρό.Ειναι μανίκι πάντως οι συνταγές.
Μαλιστα........
Λεω να μεινω στα χαρμανια του καφε.....
:D
Το ίδιο είναι.απλά με τους καφέδες έχεις ήδη τις συνταγές.Το νοου χάου το έχεις πάντως.Φτιάξε και εσύ μια κάλτσα αιχμαλώτου,μπορείς. :bawl:
Το ίδιο είναι.απλά με τους καφέδες έχεις ήδη τις συνταγές.Το νοου χάου το έχεις πάντως.Φτιάξε και εσύ μια κάλτσα αιχμαλώτου,μπορείς. :bawl:
Εγω λεω να φτιαξω
"Wettex de cantine"
"Εθνικη οδος edition"
:tooth::tooth:
Premium eliquids by Kafetzis
Wettex reserve
Άσχετο,πιστευω θα σου αρέσει απο cutwood το boss reserve.
357066
Δοκιμάστηκε, χωρις το Oak wood. Αρκετά καλό βγαίνει, αλλα όχι σαν το original.Θέλει πειραματισμό, λίγο πάνω, λίγο κάτω.Δεν πάει νεροχύτη πάντως.Αυτό που μου βγήκε αρκετά καλό είναι η συνταγή του grandmaster https://www.reddit.com/r/DIY_eJuice/comments/28mbtc/my_best_grandmaster_clone_yet/
θέλει όμως ωρίμανση τουλάχιστον καμια δεκαριά μέρες (εγώ το πλάκωσα απο την τρίτη μέρα, έτσι και έτσι, κάπου το ξέχασα και το ξανάπιασα μετα απο κανα δυο εβδομάδες,much better)
Το oak wood του δίνει την άισθηση του reserved διάβασα.Κάτι θέλει όντως ακόμη αλλά τι.;
Κάπου διάβαζα οτι χρησιμοποιούν λέει απόσταγμα φυσικής βανίλιας ή κάτι τέτοιο στο original
Είναι περίπλοκη γεύση και με πολλά αρώματα, λίιιγο παραπάνω να βάλεις σε κάποιο αλλάζει η όλη ισορροπία, η οποία εξαρχής είναι βασισμένη σε μια κατα προσέγγιση συνταγή κάποιου ...πολλές παράμετροι . Με πειραματισμό μπορείς να φτάσεις σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο, απο εκεί και πέρα καταντάει λίγο μαζοχισμός (τρελός επιστήμονας κιέτς) που στις 03:45 εργάσιμης με τα μάτια πρησμένα και μισόκλειστα αναρωτιέσαι μεγαλοφώνως αν ήθελε 1,7 ml acetyl pyrazine και λίγο παραπάνω toasted almond.......
Και αν η πυραζίνη ήταν 5 ή 10% τρώγοντας τα νύχια μας από αγωνία. Έχω την εντύπωση πως κάτι παίζει και με σοκολάτα ή πραλίνα τουλάχιστον. Μου έρχεται αρκετά συχνά. Αν το έχεις φέρει σε καλύτερη μορφή, δε τη βάζεις μια εδώ να τη δοκιμάσω με τον τρόπο σου μπας και γίνει της προκοπής;
Η πυραζίνη πάντως αν ξεφύγει δίνει πολλή ένταση στα αρώματα και μερικές φορές σκεπάζει αρκετά. Ένα διάστημα έκανα μόνο βάση με πυραζίνη. Καπνικο το έλεγες το αποτέλεσμα πάντως.
... πώς να μην είναι καπνικό ΌΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ
Όταν όμως βρείς τι σου πέτυχε και σου άρεσε,φτιάχνεις μισο λίτρο και ξεμπερδευεις για καιρό
:D:D
Hell_Rider
19/04/2016, 20:50
Παρηγγειλα 2 απο τα Captains Reverse... εχει δοκιμασει κανεις???
phenomenon εχει δοκιμασει κανεις αλλος; με βλεπω να ξανακυλαω προς τα πισω :(
Δανεικό παιρνω καμια φορά εγω εναν φαινόμενο.Πολύ καλός είναι.Αμα κυλήσεις,κανε το σωστά με φαινόμενο.:beer:
phenomenon εχει δοκιμασει κανεις αλλος; με βλεπω να ξανακυλαω προς τα πισω :(
Εμεις δεν σας κανουμε κυριε;
εσενα πηρα υποψιν γιαυτο ρωτησα :D
θα παω εκει να τον δοκιμασω σαν βρω χρονο.
Και αν η πυραζίνη ήταν 5 ή 10% τρώγοντας τα νύχια μας από αγωνία. Έχω την εντύπωση πως κάτι παίζει και με σοκολάτα ή πραλίνα τουλάχιστον. Μου έρχεται αρκετά συχνά. Αν το έχεις φέρει σε καλύτερη μορφή, δε τη βάζεις μια εδώ να τη δοκιμάσω με τον τρόπο σου μπας και γίνει της προκοπής;
Η πυραζίνη πάντως αν ξεφύγει δίνει πολλή ένταση στα αρώματα και μερικές φορές σκεπάζει αρκετά. Ένα διάστημα έκανα μόνο βάση με πυραζίνη. Καπνικο το έλεγες το αποτέλεσμα πάντως.
Τόλη δυστυχώς το "καλύτερο" αποτέλεσμα στο CL είχε προκύψει κάποια μεταμεσονύκτια ώρα παίζοντας λίγο με τις δοσολογίες χωρις να εχω καταγράψει τίποτα..."Καλύτερο" σε σχέση με τις πρώτες προσπάθειες.Θα προσπαθήσω να το επαναλάβω και αν "πετύχει" πάλι ,τα ξαναλέμε επι του θέματος :beer:
Δοκίμασα και δευτερη παραγωγή.Ελάττωσα το brown sugar.Τωρα είναι καλύτερο πιστευω.Το Kentucky bourbon με τη καρύδα ειναι το κυρίως σώμα πιστευω.Τα υπόλοιπα είναι γαρνιτούρες.
Μπήκε στο ντουλάπι και ραντεβου σε καμιά εβδομάδα πάλι για δοκιμή.
Κανω εδω και καιρο το two apples της liqua με 6αρα νικοτινη... αν ατμιζω πολυ καποια στιγμη νιωθω σαν να μου φρακαρει λιγο την αναπνοη....... φυσιολογικο?
Ε ναι. Αλλά για να το νοιώθεις αυτό με 6άρα, θα πρέπει να έχεις γίνει ατμομηχανή...
Hell_Rider
21/04/2016, 14:52
Πολυ ωραιο το 2 apples !!!
λεπον ηρθαν σημερα τα The Captains Reserve !!! το Starboard ( ακτινίδιο, μήλο και μάνγκο μαζί με μια δόση από ξύσμα λάιμ ) και το Polly's Plunder ( απαλό και κρεμώδες μίγμα, εμποτισμένο με διακριτικές νότες dragon fruit, μανταρινιού και άλλων τροπικών φρούτων ) το απογευμα θα ετοιμασω τις αντιστασεις μου και θα γινει η δοκιμη..αλλα δεν ξερω ποιο απο τα δυο πρωτο... μαλλον προς το Polly's Plunder βλεπω... το Starboard ειμαι σιγουρος οτι θα μου αρεσει..για να δουμε ομως....
Μάλλον τελικά πάω γι αυτόν που θα τον πάρω στο 30αρι ελαφρώς μτχ...http://www.thecouncilofvapor.com/index-show-id-9.html
nicolasmyrl
22/04/2016, 12:16
Πολύ καλός dripper.. Τον έχω και εγώ... Προσοχή μονο σε κάτι μικρά μεταλλακια που έχει κατω απο τα βιδακια για να μην κόβεται το σύρμα... Σε ένα πλύσιμο που εκανα μου έφυγε το ενα και απο τότε μόνο μονές αντιστασεις.
Ε ναι. Αλλά για να το νοιώθεις αυτό με 6άρα, θα πρέπει να έχεις γίνει ατμομηχανή...
Το παρακανω λιγο καμια φορα.... ξεχνιεμαι! :P
Τώρα αλήθεια, τους πλένετε;
nicolasmyrl
22/04/2016, 13:13
Μια στις τόσες ναι...
Τώρα αλήθεια, τους πλένετε;
Αν ειναι καινουργιος και αν θελω να αλλαξω υγρο.
Μια κάθε τόσο ένα ξέβγαλμα με νερό.
Μα πόσο μικρό είναι το @@ημενο
357585
Μα πόσο μικρό είναι το @@ημενο
357585
Για πες τι βλέπουμε στη φωτό!
Kfl απο steam tuners με eleaf pico.
Kfl plus me ecig Pico. Eleaf δλδ. Σαν αυτό που πήρε και ο wise αλλά ΔΕΝ έβαλε φωτό. 75 watt και διαβάζει Ni, Ti, SS μπαίνει και σε bypass Mode τη μάνα τ τον πατέρα του και παει λέγοντας. Ρυθμιζόμενος πόλος και μια χαρά ως τώρα. Τιμή πάτωμα 28,66 εουρω από προπαραγγελια. Πλέον στα 35 όπου πάλι πάτωμα είναι.
Τολη ,η μπαταρία ενσωματωμένη;
Μπαταρία αποσπώμενη. Φορτίζει και με τον φορτιστή του όμως κάτι το οποίο θα αποφύγω όπως πάντα. Το ροζ χρωματάκι είναι μούρλια τύφλα να χει ο αμπάρης. Χωράει μέσα στη παλάμη άνετα.
Άποψη για τον Alleria της AugVape κανένας;
Άποψη για τον Alleria της AugVape κανένας;
Ψαχνεις για ντουμανοπιό ;
Να σου στείλω τον χταποδια να γελασουμε;
amyroukai
27/04/2016, 10:30
Kfl plus me ecig Pico. Eleaf δλδ. Σαν αυτό που πήρε και ο wise αλλά ΔΕΝ έβαλε φωτό. 75 watt και διαβάζει Ni, Ti, SS μπαίνει και σε bypass Mode τη μάνα τ τον πατέρα του και παει λέγοντας. Ρυθμιζόμενος πόλος και μια χαρά ως τώρα. Τιμή πάτωμα 28,66 εουρω από προπαραγγελια. Πλέον στα 35 όπου πάλι πάτωμα είναι.
Προπαραγγελία η οποία δεν εκτελέστηκε ποτέΣ για τεχνικούς λόγους, το email πέρασε στο σπαμ και χάθηκε και ένα όφωνο ποτές... Και καθόμουν και περίμενα να έρθει.
τηλέφωνο με πήραν εμένα εχθές.Πέρασα απο εκεί και το πήρα.Δε τους κάνεις ενα τηλ;
Προπαραγγελία η οποία δεν εκτελέστηκε ποτέΣ για τεχνικούς λόγους, το email πέρασε στο σπαμ και χάθηκε και ένα όφωνο ποτές... Και καθόμουν και περίμενα να έρθει.
Γιαννη κυλισες και εσύ;
amyroukai
27/04/2016, 10:46
Γιαννη κυλισες και εσύ;
Εγώ έχω μόνο ένα 4χρονο "καπνιστήρι" δεν χρειάζομαι και διπνεύμονο. Για άλλο πρόσωπο ήτο η παραγγελία.
τηλέφωνο με πήραν εμένα εχθές.Πέρασα απο εκεί και το πήρα.Δε τους κάνεις ενα τηλ;
Πήρα. "Α ναι, είχαμε στείλει μιά απάντηση όταν ήταν λάθος μπλα μπλα μπλα. Το έχουμε, στα 35 πλέον και..." @@ μάντολες.
Και είδα κάτι άλλο στο μεταξύ, το οποίο θα ψωνιστεί σημεραύριο.
Χωρις την καμιναδα βγαζει οτι να ναι,δεν βραχυκυκλωνει καπου,το προσεχω-τσεκαρω.
Το κανει μονο με της φτιαχτες αντιστασεις,οταν βαζω ετοιμη ολα κομπλε,μαλλον κατι λαθος κανω η αλλιως ειναι μαπα το συρμα.
Σε καμια δεκαρια μερες θα γυρισω ελλαδα και θα παω να ψωνισω,τι να παρω και πως να το φτιαχνω για να κανω 0,5ohm;
Καλημερα κι απο μενα,τελικα ηταν μαπα το συρμα παληκαρια,πηρα κι ενα εργαλειο να της στριβω καλλιτεχνικα,ενα μηχανηματακι να της μετραω και ολα καλα,πλεον το ετοιμαζω σε 2 λεπτα.
Ευχαριστω για της απαντησεις.
amyroukai
28/04/2016, 20:53
Εψωνισθη.
Joytech eGo AIO.
Μικρό, φτηνό, κομψό, εύκολο, δεν στάζει, ικανοποιητική δύναμη στον ατμό και εύκολη ρύθμιση αέρα. Η πελάτισσα ικανοποιημένη. Το υγρό απομίμηση τσιγάρου υποτίθεται, το δοκίμασα μία τζουρα δεν με τρέλανε αλλά της αρέσει οπότε όλα καλά.
Άντε μήπως γλιτώσουμε την αηδία το κανονικό....
Με γειές.Ομορφο μηχανηματάκι και κομψό.Με είχε βάλει και εμένα σε σκέψη.Μην ξεχάσει να το κλειδώνει μόνο γιατι μέσα στη τσάντα θα πυροβολάει.Το αντίστοιχο που συνέβαινε παλιά με τα κινητά όταν δεν τα κλείδωνες.
Δεν υπάρχει τσιγαρίσια γευση.Οσο πιο γρήγορα το αποδεχτείς,τόσο πιο γρήγορα θα αποδεσμευτείς.
amyroukai
28/04/2016, 21:09
Σωστός, μόλις το μετέφερα.
Κάπου διάβαζα οτι χρησιμοποιούν λέει απόσταγμα φυσικής βανίλιας ή κάτι τέτοιο στο original
Είναι περίπλοκη γεύση και με πολλά αρώματα, λίιιγο παραπάνω να βάλεις σε κάποιο αλλάζει η όλη ισορροπία, η οποία εξαρχής είναι βασισμένη σε μια κατα προσέγγιση συνταγή κάποιου ...πολλές παράμετροι . Με πειραματισμό μπορείς να φτάσεις σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο, απο εκεί και πέρα καταντάει λίγο μαζοχισμός (τρελός επιστήμονας κιέτς) που στις 03:45 εργάσιμης με τα μάτια πρησμένα και μισόκλειστα αναρωτιέσαι μεγαλοφώνως αν ήθελε 1,7 ml acetyl pyrazine και λίγο παραπάνω toasted almond.......
100 ml περίπου θα πάνε νεροχύτη τη πυραζίνη και το brown sugar του μέσα.Εβαλα και oakwood και εγινε βαγδάτη το αποτέλεσμα @#^%#$!%% οχι castle long,ούτε το κάστρο της Μενδενίτσας δεν είναι λέμε. Έγινε χειρότερο και απο κάλτσα μετανάστη που περπατούσε 2 βδομάδες.Αμα μισείς κανέναν,να στο στείλω να του το κάνεις δώρο.
Η αντίσταση κράτησε περίπου 10ml.Δε συμφέρει λέμε.Καθε μέρα θες αλλαγη.
Εψωνισθη.
Joytech eGo AIO.
Μικρό, φτηνό, κομψό, εύκολο, δεν στάζει, ικανοποιητική δύναμη στον ατμό και εύκολη ρύθμιση αέρα. Η πελάτισσα ικανοποιημένη. Το υγρό απομίμηση τσιγάρου υποτίθεται, το δοκίμασα μία τζουρα δεν με τρέλανε αλλά της αρέσει οπότε όλα καλά.
Άντε μήπως γλιτώσουμε την αηδία το κανονικό....
Αρχισε το διαβασμα.....σε βλέπω να τυλιγεις αντιστασεις....
amyroukai
28/04/2016, 22:24
Όχι Τεο, έχει μία έτοιμη μλκια που βιδώνει στο καπάκι, διαλέγεις αντίσταση που θέλεις και λήξις. Ξεκινάνε με 0.6 του πακέτου και έχει μεγαλύτερη και μικρότερη. Λογικά δεν θα περάσει σε πιο μικρή, έχει ικανοποιητικό ατμό.
Αν ήταν να τυλίγει, να μετρά, να μπλα μπλα μπλα δεν θα το χρησιμοποιούσε.
Όχι Τεο, έχει μία έτοιμη μλκια που βιδώνει στο καπάκι, διαλέγεις αντίσταση που θέλεις και λήξις. Ξεκινάνε με 0.6 του πακέτου και έχει μεγαλύτερη και μικρότερη. Λογικά δεν θα περάσει σε πιο μικρή, έχει ικανοποιητικό ατμό.
Αν ήταν να τυλίγει, να μετρά, να μπλα μπλα μπλα δεν θα το χρησιμοποιούσε.
Ξερω βρε.
Ετοιμες αντιστάσεις -φυσιγγια χρησιμοποιουν οι περισσότεροι ατμοποιητες.
Αλλά να ξέρεις θελει υπομονή και πειραματισμό το ηλεκτρονικό.
Ψάξιμο με υγρά που θα ταιριάξουν καλύτερα στον χρήστη.
Δεν υπάρχει τσιγαρίσια γευση.Οσο πιο γρήγορα το αποδεχτείς,τόσο πιο γρήγορα θα αποδεσμευτείς.
8 χρόνια που κάπνιζα, δεν θυμάμαι ποτέ να μου άρεσε η γεύση του τσιγάρου
οπότε "πάλι καλά" να λες
amyroukai
29/04/2016, 07:36
Εμένα πάλι, η γεύση μου άρεσε σε κάποιες μάρκες (δεν καπνιζα ποτέ) τα υπόλοιπα όχι.
dimmie_72
30/04/2016, 00:07
357775
Λένε τίποτα αυτά ή υγρές πάστες είναι;
dimmie_72
30/04/2016, 00:38
Λένε τίποτα αυτά ή υγρές πάστες είναι;
έχω κολλήσει με όλη τη γκάμα λ.
dimmie_72
30/04/2016, 08:11
Είναι κανείς από δω κάτοχος του UD Bellus να ζητήξω κάτιτις πληροφορίες... :rolleyes:
Εμένα πάλι, η γεύση μου άρεσε σε κάποιες μάρκες (δεν καπνιζα ποτέ) τα υπόλοιπα όχι.
και γω ξεκίνησα επειδή μου άρεσε το άρωμα του black devil
αν το βάλεις στο στόμα σου και το γευτείς αηδία είναι.
Είναι κανείς από δω κάτοχος του UD Bellus να ζητήξω κάτιτις πληροφορίες... :rolleyes:
Πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;
διπλο ντεκ, κανθαλ για αρχή, σπέρνει, ντουμάνι άνευ προηγούμενου κλπ
dimmie_72
30/04/2016, 21:58
ε μα βαρεθήκαμε να περιμένουμε!
με γειες. :)
Με γειές!Οντως έχει καλή γεύση.Ben norton πήρες;
Έχει δοκιμάσει κανείς τα Black note? Έχουν πολύ καλές κριτικές,ειναι NET (νατσουραλι εξτρακτεντ τομπακο).
Με τι θα ταιριάξει το αρνάκι σήμερα;That's the question.
basilis_k6
01/05/2016, 15:59
Με γειές!Οντως έχει καλή γεύση.Ben norton πήρες;
Έχει δοκιμάσει κανείς τα Black note? Έχουν πολύ καλές κριτικές,ειναι NET (νατσουραλι εξτρακτεντ τομπακο).
Με τι θα ταιριάξει το αρνάκι σήμερα;That's the question.
πηρα το black horse το φημισμενο. παλευω να θυμιθω που το εχω ξανακανει. πισω στα πρωτα χρονια του ητ καπου το 2009 το εφερνε καποια αλλαη μαλλον κινεζικη. δεν μου αρεσε. ακομα και με μιξη με βαση για να γινει πιο "ηρεμο" παλι εχει μεσα μια κωλογευση που σπαει νευρα. black note ακομα οχι. ευτυχως περασα απο τα 5pawns και κανενα δεν μου αρεσε. αυτα φοβαμαι θα μου αρεσουν και το κακο ειναι οτι δεν εχουν ετονη γευση αρα δεν μπορει να ριξεις μεσα μια βαση να γλυτωνεις φραγκα. ολα αυτα στη θεωρια. ακομα δεν εχω παει να δοκιμασω γιατι φοβαμαι....
καπνικα κανεις?
basilis_k6
05/05/2016, 16:06
με γεια. εχει καιρο να κουνηθει το θρεντ και νομιζα αρχισατε το τσιγαρο
Κύριοι θέλω τα φώτα σας.
Αφού στήθηκε το παραπάνω πράγμα διαπίστωσα ότι ρουφάει υγρό σαν καμήλα μετά από διάσχιση σαχάρας. Επειδή λοιπόν κάνω ένα 20ml το 3ήμερο δεν βγαίνω να κάνω έτοιμα και θέλω να φτιάξω τα δικά μου. Θέλω λοιπόν προτάσεις για βάσεις (high VG κατά προτίμηση) και αρώματα.
Μερικά από αυτά που μου άρεσαν είναι:
After8 - The Jack
Abuelos - Humo Tipo
Eliquid france - Relax
Eliquid france - Supreme
5 pawns - Castle Long
Umami - Sin Cookie
Τώρα για το dripper θα έβλεπα και φρουτοειδή γιατί ένα λεμόνι που έφτιαξε φίλος μου άρεσε πολύ αλλά όχι για συνέχεια.
Για relax, supreme και castle clone υπάρχουν συνταγές. Το castle clone θυμίζει αλλά δεν είναι. Θυμίζει αρκετά πάντως η συνταγή. Για relax και supreme διάβασα ότι είναι σωστές οι συνταγές και βγαίνουν αρκετά καλά. High VG μπορείς να παίξεις και σκέτη από φαρμακείο και να σπάσεις με νικοτινουχα pg ώστε να φέρεις το ποσοστό που θες. Επίσης η abuelos έχει φτηνές βάσεις και είναι μια χαρά. Αν δοκιμάσεις να κάνεις castle long clone να ξέρεις πως θα αλλάζεις αντίσταση ανά 7-8 ml λόγω του vanilla bourbon που έχει μέσα. Πολύ κατακάθι σου λέω. Θα κοιτάξω αύριο να σου βρω τις συνταγές από relax και supreme με αρώματα της ίδιας eliquid France. Το jack after 8 σίγουρα έχει μέσα Black honey από tpa αλλά πουλάει και άρωμα η ίδια η after 8 για να φτιάξεις.
Eliquid france - Relax
δοκίμασε και το secret skies, μου έχουν πει ότι μοιάζει κάπως (δεν θυμάμαι τίνος είναι)
τη γεύση λεμόνι λες για ένα παιδί από φόρουμ;
@Qspec
Eliquid France - Supreme
Tabac KLM: 3%
Cookie: 2%
Vanile: 2%
Noix de coco: 3%.
Ολα τα αρωματα της Eliquid France. Νομίζω τα φέρνει το mpixlimpidi στον Πειραιά τα αρώματα
Eliquid France-Relax
Tabac klm 3%
Cookie 2%,
Vanile 3%
Cafe 2%
Ολα αρωματα της Eliquid France.
Castle long και καλά clone (http://e-liquid-recipes.com/recipe/113698/Castle+Long+Clone+by+jonhall2)
Με το Humo tipo δε χρειάζεται να μπλέξεις με diy μιας και τα 50 ml κοστίζουν 13.5 ευρώ αν δε κάνω λάθος.
Για umami δεν έχω ιδέα.
Για vg Βάση,όπως εγραψα και πριν,δες σε φαρμακείο πουλάνε σε λίτρο.Αν είναι πολύ πηχτή,τη σπας με wfi (water for injection) σε ποσοστό 5-10% ή με pg με νικοτίνη.Η νικοτίνη είναι δηλητήριο οπότε προσοχή.
Για τυχόνΕ απορίαι,εδώ είμαστε.
Θενκς θενκς. Θα καώ λίγο μου φαίνεται.
Θα πάω στο μαγαζί που ψωνίζω να δω αν έχει τα αρώματα της EF για αρχή κι αν όχι θα πάρω κάτι αντίστοιχο να παίξω.
Το modάκι και το dripper μ' αρέσουν πολύ. Περιμένω να έρθει και ο Theorem. :D
Ohm, το λεμόνι το είχε φτιάξει φίλος άσχετος με το forum.
Τώρα για το dripper θα έβλεπα και φρουτοειδή γιατί ένα λεμόνι που έφτιαξε φίλος μου άρεσε πολύ αλλά όχι για συνέχεια.
Δοκίμασε το λεμόνι με λίγο μανταρίνι (3 μέρη λεμόνι, 1 μανταρίνι).
Επίσης το παραπάνω δοκίμασέ το με βάση fresh αλλά όχι μόνο fresh! Εγώ βάζω μισή fresh μισή κανονική (pg-vg οτι θέλεις).
Η atmos δεν έχει λεμόνι αλλά η λεμονάδα είναι καλή (μη πάρεις το lime). Το μανταρίνι της αργεί πολύ να δέσει.
Έχω πάρει και αρώματα της λεμόνι-μανταρίνι της flavor art αλλά δε τα έχω δοκιμάσει ακόμα.
nikos_abel
06/05/2016, 12:59
Χθες πήρα το μανταρίνι της atmos. Ώραία δοκιμή προτείνεις.
Γιατί όχι το lime; Το έτοιμο Lime που έχει είναι εξαιρετικό, το "φτιαχτό" που πήρα ήταν μια χαρά.
Βέβαια εδώ και λίγο καιρό έπαιζα με έναν ατμοποιητή της πλάκας και δεν το φχαριστιόμουνα,
αλλά από χθες που πήρα τον Τρίτωνα, είναι πάρα πολύ καλό.
Χθες πήρα το μανταρίνι της atmos. Ώραία δοκιμή προτείνεις.
Γιατί όχι το lime; Το έτοιμο Lime που έχει είναι εξαιρετικό, το "φτιαχτό" που πήρα ήταν μια χαρά.
Βέβαια εδώ και λίγο καιρό έπαιζα με έναν ατμοποιητή της πλάκας και δεν το φχαριστιόμουνα,
αλλά από χθες που πήρα τον Τρίτωνα, είναι πάρα πολύ καλό.
Το lime μόνο του δεν είναι κακό! Το μανταρίνι της ατμος μόνο του δε μου αρέσει και πολύ. Ο συνδιασμός των δύο καλός είναι αλλά με λεμονάδα αντί για lime νομίζω είναι καλύτερος.
Έχω φτιάξει και ένα με λεμόνι της flavor art και θέλω να δοκιμάσω και το μανταρίνι της γιατί το μανταρίνι της ατμος διαλύεται πολύ δύσκολα.
Δεν εχω δοκιμάσει τα έτοιμα υγρά της ατμος με αυτές τις γεύσεις!
Η νικοτίνη παίζει και αυτή το ρόλο της στο πόσο θα τονιστούν κάποιες γεύσεις. Εγώ δεν βάζω νικοτίνη ή βάζω ελάχιστη για να μη παίρνω πολύ απ' αυτή τη γλυκύτητα της βάσης.
Ανάλογο υγρό σε έτοιμο είναι το seven sins με λεμόνι, μανταρίνι και μεντα. Στην αρχή δε μου άρεσε και έβγαζε πολύ δροσιά αλλά μέχρι να τελειώσει το μπουκαλάκι μου άρεσε αρκετά (ίσως όχι για όλη τη μέρα).
nikos_abel
06/05/2016, 13:26
Για το μανταρίνι ο μέντορας μου είπε ότι είναι επίσης πολύ όξινο. Σε καμμια δεκαριά μέρες θα δω, θα μαγειρέψω σε συνδιασμούς.
Στην αρχή δε μου άρεσε και έβγαζε πολύ δροσιά
Αυτό που δεν περίμενα να συμβεί, ήταν όταν πρωτοδοκίμασα μέντες / μενθόλες. Πήρα για πλάκα το έτοιμο
της Liqua και φανταζόμουν κάτι σε μορ μεντ (αν τα θυμάστε).
Στις πρώτες ρουφηξιές ξετρελάθηκα!!!!! Δεν τις βαριέμαι με τίποτα και με χαμηλές νικοτίνες. Δροσιά λέμε, η απόλυτη δροσιά!
Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω να φτιάξω και δικό μου.
Και άκουγα άκουγα άκουγα ντρίπερ λέει,εεεεε δεν άντεξα μετά απο μελέτη πήγα και χτύπησα το Tsunami και είπα να στήσω ένα ταπεινό Clapton 2πλοκόλι.....Νταξ απο που να αρχίσω κ που να σταματήσω.Όπως λένε και στο χωριό "ντούχνα" ρε παιδάκι μου φουλ,φανταστικό άρωμα (για την ακρίβεια τώρα το πότησα με το Sonrise της Cosmig Fog) .Φθηνούλης και τιμιότατος,απλά μη κάνεις το λάθος και δε κοιτάξεις όταν είσαι στην αρχή έτσι και φάς καμμένο θα ψάχνεις να δείς απο που ήρθε η φάπα....
Τελικά πήρα ένα Black Honey της Flavor Apprentice κι ένα μπισκότο της inawera. Έριξα και από τα 2 σε βάση Abuelos 70/30 η οποία είναι πηχτή πηχτή κι ωραία και περιμένω. Για castle long βρήκα και αυτό (http://e-liquid-recipes.com/recipe/58929/Castle+Long+Clone+V2) το οποίο φαίνεται πολλά υποσχόμενο.
Σιγά σιγά που θα πάρω πολλά αρώματα θα αρχίσω και τις πιο περίπλοκες συνταγές.
Τελικά πήρα ένα Black Honey της Flavor Apprentice κι ένα μπισκότο της inawera. Έριξα και από τα 2 σε βάση Abuelos 70/30 η οποία είναι πηχτή πηχτή κι ωραία και περιμένω. Για castle long βρήκα και αυτό (http://e-liquid-recipes.com/recipe/58929/Castle+Long+Clone+V2) το οποίο φαίνεται πολλά υποσχόμενο.
Σιγά σιγά που θα πάρω πολλά αρώματα θα αρχίσω και τις πιο περίπλοκες συνταγές.
Αν θες βοήθεια ρώτα τον 7tolis (http://www.pournara.gr/gr/).........
Είναι ρητεηλερ......
Είναι ρητεηλερ......
Το link με μπέρδεψε λίγο αλλά θα τον ρωτήσω όπως και να έχει.
Είναι ρητεηλερ......
:bawl:
Τι μλκς!
ΤΙ ΜΛΚΣ!!!
:moutza::lol:
Το link με μπέρδεψε λίγο
Κάλτσα αιχμαλώτου έχεις μυρίσει?
Θα σου φτιάξει ο tolis κάτι υγρά!!!! :lol:
Είναι ρητεηλερ......
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaax ti malakas xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa :bawl::bawl::tooth::tooth::moutza:
Διάβασα παλαιότερα μηνύματα και το 'πιασα.
:rotflmao:
ΥΓ:
Έφτιαξα 3.
Μπισκότο - Μέλι
Μηλόπιτα - λίγο μέλι
Μηλόπιτα - Μπισκότο (βγήκε γαμάτο)
Το μπισκότο της inawera είναι καταπληκτικό! Πόσο να τα αφήσω να ωριμάσουν; Κάνα 2βδόμαδο;
Σιγά μην ωριμάσουν. Τελικά πάνω από εβδομάδα δεν έχω αφήσει κανένα. Τα καταναλώνω. Δεν υπάρχει τυφλοσουρτης εδώ. Φτιάξε ένα για κατανάλωση και άσε στην άκρη για ωρίμανση. Δε θα δεις τρελές διαφορές. Απλά το ώριμο θα έχει στρογγυλέψει στη γεύση that's all.
αν η ωρίμανση κάνει αυτό που νομίζω ότι κάνει, μια γεννήτρια υπερήχων θα βοηθούσε
Πόσο να τα αφήσω να ωριμάσουν; Κάνα 2βδόμαδο;
Συνήθως σε 2-3 μέρες έχεις πάρει το 90%.
Τα περισσότερα δε χρειάζονται πάνω από 4-5 μέρες.
Το μανταρίνι που έχω και είναι το πιο δύσκολο, σε μια εβδομάδα πάυει να είναι θολό αλλά θέλει άλλο λίγο ακόμα όταν το βάζεις μαζί με κάποιο άλλο.
Βασικό στο χρόνο ωρίμανσης και στη σωστή γευση είναι να το φτιάχνεις με το σωστό τρόπο.
Ελπίζω να ρίχνεις τη βάση μέσα στο άρωμα και όχι το άρωμα μέσα στη βάση όπως κάνουν κάποιοι.
Ο διαλύτης είναι η βάση την οποια ρίχνουμε λίγη λίγη μέσα στο προς αραίωση διάλυμα και ανακατεύουμε. Ειδικά εσένα που σου αρέσουν τα vg πρέπει να έχεις λίγο υπομονή.
Πήγα και είδα το πικο, ωραίο!
Τολι εντυπώσεις?
Ίσως στο μέλλον να το πάρω.
Πήρα μπαταρίες 18650 πράσινες της sony. Καλές είναι?
Με τις LG κόκκινες δεν έμεινα πολύ ευχαριστιμένος και τις samsung τις γαλάζιες δεν τις είχε.
amyroukai
07/05/2016, 19:19
Ζαν Μπαπτιστ Γκρενουιγ, το άρωμα ΙΙ, στο eτσιγαράδικο της γειτονιάς σας...
Το Pico = vfm. Ως τώρα απροβλημάτιστο. Με τη τιμή που έχει το τσιμπας χθες κιόλας. Πολύ καλές οι Sony vtc που πήρες Απόστολε.
@ohm και με υπέρηχους τα ωριμάζουν κάποιοι όντως. Υψηλή ραπτική όμως κλαιν.
Άσχετο. Έπαιξα λίγο με ένα provari radius (πρόβατο) και ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί κάνει 240 ευρώ μόνο με power Mode. Μπααα..
Ελπίζω να ρίχνεις τη βάση μέσα στο άρωμα και όχι το άρωμα μέσα στη βάση όπως κάνουν κάποιοι.
Ο διαλύτης είναι η βάση την οποια ρίχνουμε λίγη λίγη μέσα στο προς αραίωση διάλυμα και ανακατεύουμε. Ειδικά εσένα που σου αρέσουν τα vg πρέπει να έχεις λίγο υπομονή.
Φυσικά και όχι. :p
Πήρα 70/30 10mg νικοτίνη, 70/30 0mg νικοτίνη και έριξα με το μάτι μισό-μισό σε ένα μπουκαλάκι 20ml, έπειτα σχεδόν αυθαίρετα (κοίταξα πρώτα ποσοστά αλλά νταξ τώρα...) έσταξα άρωμα.
Θα σας πω σε 5 μέρες :p
Τα επόμενα θα τα κάνω όπως περιέγραψες.
:a25:
Φυσικά και όχι. :p
/Σεντόνι μοντ ον
Ναι ξέρεις ότι ΚΑΙ η βάση με τη νικοτίνη θέλει σωστή αραίωση-ανάδευση διότι αλλού θα έχεις περισσότερη νικοτίνη και αλλού λιγότερη.
Δλδ για να κάνεις σωστά αυτό που έκανες τώρα, έπρεπε να βάλεις στο ένα μπουκαλάκι την νικοτίνούχα και να την αραιώσεις με την μηδενική ρίχνοντας λίγο λίγο και αναδευοντας.
Το ίδιο με τα αρώματα. Αφού φτιάξουμε τη βάση μετά φτιάχνουμε το άρωμα. Το μπουκαλάκι επάνω γράφει το ποσοστό αραίωσης. Τα περισσότερα αν όχι όλα της άτμος τα βάζουμε σε ποσοστό 5%, της flavor art 2-3%. Σε απλά Ελληνικά με 5ml άρωμα φτιάχνεις 100ml ατμιστικό υγρό ή με 1ml φτιάχνεις 20, για τα υγρά της ατμος. Στην flavor art θα βάλεις μισό ml για να φτιάξεις 20.
Η ανάδευση δεν γίνεται με κουτάλι, καλαμάκι, χτυπητήρι, ούτε κλείνουμε το μπουκάλι και χτυπάμε όπως τον φραπέ. Φαντάσου ότι κρατάς μια κουτάλα και ανακατεύεις το φαγητό, (καλύτερα φαντάσου ότι ανακατεύεις τον ελληνικό την ώρα που ψήνεται) μόνο που αντί για κουτάλα θα κρατάς το μπουκαλάκι. Το υγρό να κάνει κύκλους μέσα στο μπουκάλι! Το θέμα είναι να μη δημιουργούνται πολλές φυσαλίδες, καθόλου αν γίνεται.
Όσο πιο αργά προσθέτουμε βάση και όσο πιο συχνά ανακατεύουμε τόσο καλύτερη διάλυση θα γίνει και τόσο πιο σύντομα θα ωριμάσει. Βάζεις 1ml αρωμα? Αραίωσε με άλλο ένα και κούνα, μετά ρίξε άλλα 2 και ξανακούνα. Όσο προχωράς μπορείς να αυξάνεις την ποσότητα αλλα όσο πιο αργά το πας τόσο καλύτερα. Οι εταιρίες το ρίχνουν σταγόνα σταγόνα ενώ παράλληλα το μείγμα γυρίζει.
Με αυτόν τον τρόπο τα περισσότερα υγρά σε 20 λεπτά είναι έτοιμα για δοκιμή και σε 2-3 μέρες το πολύ ατμίζονται.
Για να μετράς με ακρίβεια το άρωμα πάρε σύριγγα των 5ml.
Τα άδεια μπουκαλάκια από βάση είναι καλά αλλά αν θέλεις κι άλλα πάρε από φαρμακείο αποστειρωμένα. Σιλικόνης μπορείς να βρεις και στα ατμιστικά μαγαζιά αλλά είναι ακριβότερα.
Αυτά!
Edit..
Αφού φτιάξουμε τη βάση φτιάχνουμε τα υγρά και αφού φτιάξουμε τα υγρά κάνουμε τις αλχημείες με τις γεύσεις. Όταν ρίχνουμε τη μια γεύση μέσα στην άλλη... μάντεψε... Ο διαλύτης μας θα είναι αυτή που θα μπει σε μεγαλύτερο ποσοστό και ακολουθούμε την παραπάνω διαδικασία.
Από εδώ και πέρα έτσι λοιπόν. Στον βαθμό που τα καταφέρω βέβαια μιας και είμαι γνωστός για το πόσο ντελικάτος είμαι...
Θενκς!
Θα πάει η κάλτσα σύννεφο τη βλέπω εγώ τη δλειά.
nikos_abel
08/05/2016, 14:49
Βασικό στο χρόνο ωρίμανσης και στη σωστή γευση είναι να το φτιάχνεις με το σωστό τρόπο.
Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Θενκς