View Full Version : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ.
ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ...ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ. ΜΥΣΤΗΡΙΟΙ. ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ. ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΟΝΟΙ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ...ΚΙ ΟΜΩΣ! ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΕΝΕΔΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ. ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΝ. ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΩΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ "ΤΙ" ΤΕΛΙΚΑ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΔΕΙΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΗΡΙΣΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΙ ΑΝΗΜΠΟΡΕΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ?
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΙΩΠΙΛΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ, ΜΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ...ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΡΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥΣ. ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ, ΕΤΣΙ...ΜΙΣΟΑΔΙΟΙ.
ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΜΑΣ ΛΕΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΠΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ. ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΖΗΛΕΙΕΣ. ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ. ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΝΗΡΙΗΔΕΣ...ΓΙΑ ΚΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΑΜΕ ΑΚΟΜΑ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΕΛΙΚΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
...ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΙΩΘΟΥΝ...
NIMBUS
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...
...ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΙΩΘΟΥΝ...
NIMBUS
Και για όσους μπορούν και "Ταξιδεύουν" τα όνειρά τους...
:beer: :wave2: :beer:
:smokin:
afrotwin
09/11/2005, 09:12
ti kinotipo ts ts ts:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ti kinotipo ts ts ts:lol: :lol:
για αυτό με διαβάζεις???:winka:
:lol: :lol: :lol: :lol:
έτσι-έτσι:D
Μια ερωτηση ρε nimbus.
Ολα αυτα τα ωραια που μας γραφεις κατα καιρους ειναι δικα σου η απλα τα διαβασες καπου αλλου , σου αρεσαν και ειπες να τα ποσταρεις;:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Μια ερωτηση ρε nimbus.
Ολα αυτα τα ωραια που μας γραφεις κατα καιρους ειναι δικα σου η απλα τα διαβασες καπου αλλου , σου αρεσαν και ειπες να τα ποσταρεις;:wave2:
ερώτηση κρίσεως είναι αυτή??:lol: :lol:
και περιμένεις απάντηση?:lol:
...αντιγράφω τον Σεφέρη:wacko: και τον Καζαντζάκη ενίοτε
:lol: ναι βέβαια!!!!
για να μπορώ να απάντάω στις έξυπνες ερωτήσεις, όπως αυτή που μόλις έκανες:lol:
φίλε μου,
δεν είναι όλα για όλους:winka:
ούτε καν όλα αυτά τα ωραία, όπως πολύ καλά ισχυρίστηκες:)
:wave2:
stavrogin
09/11/2005, 12:32
Σε παω ενα στοιχημα.
Δωσε μου 100 κειμενα λογοτεχνικα Σεφεριδες και Καζαντζακιδες και οποιον αλλο θες ,μεσα στα οποια θα ειναι δεκα δικα σου, και εγω θα στα βρω ποια ειναι.
Και τοτε θα μπορεσω να σου πω: Σου λειπει η σαφηνεια, η καθαροτητα,η δομη και εντελει η ποιηση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Σε παω ενα στοιχημα.
Δωσε μου 100 κειμενα λογοτεχνικα Σεφεριδες και Καζαντζακιδες και οποιον αλλο θες ,μεσα στα οποια θα ειναι δεκα δικα σου, και εγω θα στα βρω ποια ειναι.
Και τοτε θα μπορεσω να σου πω: Σου λειπει η σαφηνεια, η καθαροτητα,η δομη και εντελει η ποιηση.
Λοιπόν,
ψάξε βρές τα κείμενα και τα ποιήματα όποιου γουστάρεις:winka:
Στοίχημα 10.000 ευρουδάκια κι όταν χάσεις,
θα φάς όχι μόνο κράξιμο :yuck: αλλά και πολλά ακόμη:winka: για το ανελέητο θράσος που κουβαλάς:wave2:
ψιττττττττ:D πήγαινε να δεις αν έρχεται ο αφρούλις:lol: σε ψάχνει:lol:
:lol: :lol: :lol:
το θράσος μερικών δεν έχει όρια:mad: ορίστε μας:D
υποχθόνια πλάσματα:yuck:
ερώτηση κρίσεως είναι αυτή??:lol: :lol:
οχι , νομιζω οτι το ερωτημα ετεθη ευθεως.
και περιμένεις απάντηση?:lol:
μαλλον
...αντιγράφω τον Σεφέρη:wacko: και τον Καζαντζάκη ενίοτε
:lol: ναι βέβαια!!!!
για να μπορώ να απάντάω στις έξυπνες ερωτήσεις, όπως αυτή που μόλις έκανες:lol:
Δεν ηταν εξυπνη η ερωτηση ισα ισα ηταν πολυ απλη , μαλλον πονηρο ειναι το μυαλο σου
φίλε μου,
δεν είναι όλα για όλους:winka:
ούτε καν όλα αυτά τα ωραία, όπως πολύ καλά ισχυρίστηκες:)
ενα ναι η ενα οχι νομιζω οτι θα εφτανε.
Εν παση περιπτωσει πολυ το κουραζεις.
Πολυ προβληματισμος και φιλοσοφια ρε παιδι μου.
Χαλαρωσε λιγο:smilea: :wave2:
Εν παση περιπτωσει πολυ το κουραζεις.
Πολυ προβληματισμος και φιλοσοφια ρε παιδι μου.
Χαλαρωσε λιγο:smilea: :wave2:
αφού εγώ το κουράζω, εσύ γιατί μου απαντάς?:winka:
έτσι είναι! Εγώ φιλοσοφώ κι εσείς, διαβάζετε...
:lol: :lol:
Μια απλη ερωτηση εκανα.
Μπορεις να μην απαντας με ερωτηση;:lol:
έτσι γίνεται ο διάλογος:winka:
τώρα αν κάτι δεν κατάλαβες, να τα διαβάσεις πάλι καλύτερα:lol:
afrotwin
09/11/2005, 13:06
Λοιπόν,
θα φάς όχι μόνο κράξιμο :yuck: αλλά και πολλά ακόμη:winka: για το ανελέητο θράσος που κουβαλάς:wave2:
ego nomizo oti an kataferis na vgalis ta ftera papagalou pou krivonte kato apo ta rouxa sou 8a apodixti ti ise ke ti den ise
prepi na kseris oti iparxoun an8ropoi pou vlepoun kato apo ton mandia sou ala apo takt den lene ti simveni ego den ime enas apo aftous.
episis den ine kako na ise o eafto sou ti ki an ise papagalos..
idika to den ine ola gia olous to exo pi edo ke poli kero mazi me to den imaste oloi to idio fenete oti katagrafike sto iposinidito sou ke to to xrisimopiois opote parasti anagki mazi me ala alonon
ise genika silektria ke ferefono tis filosofias
to 8ema ine oti kati prospa8is matea na apodiksis kseris ti ine afto?
edo milas filosofika se alo foroum apef8inese se andres apokalontas tous magkes me ifos arseniko
pistevis oti prepi na se voi8isoume na vris taftotita?
agorases mia mixani ke ferese to idio me aftous pou agorazoun akriva aftokinita gia epidiksi to vlepis afto?
poli apo emas den imaste i mixani mas den mas epiveveoni ena motosako kapious alous tous epiveveoni
opos ke oti kanoun ta panta gia na apoktisoun ipostasi mesa apo ena meso metakinisis
opos?
to na trexoun se la8os meri to na ine epi8etiki odigi na stirizoun tin iparksi tous stin ikanotita tous oti mpenou se strofes ke ksinoun
exis akousi pote odigo GP na leei tetia?
den psaxnoume oloi na vroume ipostasi apo ikanotites ke deksiotites oute di8en pnevmatikes anazitisis me danika apof8egmata
ksero afto ara ime simantikos...
ksero ton tade ime simantikos...
mporo ke klano eno katourao ime simantikos
ite odigao motosikleta ime simantikos
i epiloges tou ka8e ena den mas endiaferoun ke den ine paradigma pros mimisi gia kanenan
nomizo oti exis ftasi se ena simio na 8igis esi i idia tin prosopikotita sou prin akoma tin diamorfosis
empasi periptosi apofasise ti 8elis na ise ala kratato gia ton eafto sou
min zitas na sigkrinese sinexia ke min to kanis se varos atomon pou den mporoun i den 8eloun na mpoun se aftin tin diadikasia
empasi periptosi oti ise ine gia parti sou
ala giati 8a prepi na mas endiaferi?
poulas tipota?
ego 8eoro oti poles fores exo prospa8isi na se profilakso apo katastasis
ke afto 8a to 8iksis koroideftika ala etsi ine
an akolou8isoume tin idea oti ise afto pou nomizis oti ise
isos na se volevi
κοιτα κοπελια για να ξεκαθαρισουμε λιγο το τοπιο...δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου αλλα πιστευω οτι εχεις καβαλησει λιγο το καλαμι ......ολα αυτα που γραφεις κατα καιρους το μονο που δειχνουν ειναι οτι εισαι καλη γνωστης του ελληνικου λεξιλογιου .....αν θεωρεις οτι συνθετοντας ολες τις λεξεις αυτες μαζι μεσα σε προτασεις δημιουργεις ποιηση τοτε μαλλον κανεις καποιο λαθος......η ποιηση ειναι απλη στην αναγνωση και βαθια στο νοημα .....εγω δυσκολευομαι πολυ και να διαβασω με ενα ρυθμο ολα τα κειμενα σου ...ποσο μαλλον να καταλαβω και το νοημα τους .....για το συγκεκριμενο οπου η κυριως ιδεα ....ειναι οτι καποια πραγματα ειναι μονο για λιγους ....το ξερουμε το ζουμε και το βιωνουμε ολοι μας απο τη μερα που γενιομαστε....και οσον αφορα τα υλικα αγαθα....αλλα μαλλον εσυ αναφερεσε στα πνευματικα με αποτελεσμα να δηλωνεις μια ελιτιστικη αποψη για ανθρωπους με χαμηλο και υψηλο πνευματικο επιπεδο που καποιοι καταλαβαινουν καποια νοηματα και αλλοι παλι οχι.....τα κειμενο ειναι υπερβολικα γενικο και φλυαρο και για να γινει πιο ειδικο για μας και να μας οδηγησει σε καποιο προβληματισμο πρεπει αυτο να ξεκινησει απο σενα πρωτα πριν το γραψεις ..........
υπαρχουν φορουμ για ποιηση και επισεις υπαρχουν και διαγωνισμοι οπου μπορεις να εκθεσεις ολα τα εργα σου και να παρεις γνωμες απο ειδικους για τη ποιοτητα της σκεψης .....οσον αφορα τα εδω θα προτειμουσα να διαβαζω τους προβληματισμους σου με σαφη και αμμεσο τροπο ...και οχι εμμεσα γιατι τοσο καιρο δεν βγαζω ακρη.....μαλλον ειναι για λιγους!
Γειά σου Λεωνίδα:wave2:
Βλέπω καλά?:hypnotize πώς και δεν βρίζεις?:winka:
αφού σου πέρασε, θα σου απαντήσω...
το κείμενο αυτό, το έγραψα το 2003:winka:
τότε δεν ήξερα ότι υπήρχε το φόρουμ, ούτε καν έμπαινα, ούτε σε γνώριζα:)
Το "δεν είναι όλα για όλους" το έλεγε ένας υπέροχος άνθρωπος...κι εγώ συμφωνούσα με την πρόταση αυτή, εφόσων ήταν κάτι που το συναντούσα στο διάβα μου...έκτοτε, εγινε κειμενο...
τώρα όλα τα υπόλοιπα Λεωνίδα που έγραψες, δεν με αφορούν...:wave2:
afrotwin
09/11/2005, 13:17
episis na simpliroso to gnomiko pou leei:
oso pio kala ta kseris toso pio apla ta les..
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
κοιτα κοπελια για να ξεκαθαρισουμε λιγο το τοπιο...δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου αλλα πιστευω οτι εχεις καβαλησει λιγο το καλαμι ......ολα αυτα που γραφεις κατα καιρους το μονο που δειχνουν ειναι οτι εισαι καλη γνωστης του ελληνικου λεξιλογιου .....αν θεωρεις οτι συνθετοντας ολες τις λεξεις αυτες μαζι μεσα σε προτασεις δημιουργεις ποιηση τοτε μαλλον κανεις καποιο λαθος......η ποιηση ειναι απλη στην αναγνωση και βαθια στο νοημα .....εγω δυσκολευομαι πολυ και να διαβασω με ενα ρυθμο ολα τα κειμενα σου ...ποσο μαλλον να καταλαβω και το νοημα τους .....για το συγκεκριμενο οπου η κυριως ιδεα ....ειναι οτι καποια πραγματα ειναι μονο για λιγους ....το ξερουμε το ζουμε και το βιωνουμε ολοι μας απο τη μερα που γενιομαστε....και οσον αφορα τα υλικα αγαθα....αλλα μαλλον εσυ αναφερεσε στα πνευματικα με αποτελεσμα να δηλωνεις μια ελιτιστικη αποψη για ανθρωπους με χαμηλο και υψηλο πνευματικο επιπεδο που καποιοι καταλαβαινουν καποια νοηματα και αλλοι παλι οχι.....τα κειμενο ειναι υπερβολικα γενικο και φλυαρο και για να γινει πιο ειδικο για μας και να μας οδηγησει σε καποιο προβληματισμο πρεπει αυτο να ξεκινησει απο σενα πρωτα πριν το γραψεις ..........
υπαρχουν φορουμ για ποιηση και επισεις υπαρχουν και διαγωνισμοι οπου μπορεις να εκθεσεις ολα τα εργα σου και να παρεις γνωμες απο ειδικους για τη ποιοτητα της σκεψης .....οσον αφορα τα εδω θα προτειμουσα να διαβαζω τους προβληματισμους σου με σαφη και αμμεσο τροπο ...και οχι εμμεσα γιατι τοσο καιρο δεν βγαζω ακρη.....μαλλον ειναι για λιγους!
κατ'αρχάς, εκτιμάω τον ευγενικό τρόπο και προ πάντων ειλικρινή τρόπο γραφής σου:) Αλλά σε πολλά από αυτά, με βρίσκεις αντίθετη...η αλήθεια είναι, ότι γράφω ποίηση και στίχους εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αυτό δεν αφορά κανέναν:winka:
Οι προτάσεις μου, δεν τείνουν να γίνουν ποιητικές, είναι ο τρόπος γραφής που με χαρακτηρίζει ίσως...Αλίμονο αν έβαζα εδώ μέσα τους στίχους μου φίλε μου...
Γράφω παράλληλα εδώ και μια εφταετία σε λογοτεχνικό φόρουμ...
Ξέρω τις δυνατότητές μου...τώρα όσο αφορά το ύφος μου, το έχω ιυοθετήσει, για να περνάω συγκεκριμένα μηνύματα σε συγκεκριμένους ανθρώπους...:winka: που πίστεψέ με, το καταφέρνω...όσο για το καλάμι, μακάρι να το είχα καβαλήσει...δεν θα απαντούσα τώρα δα σε εσάς και θα ήμουν αλλού...:D
Αλλά αυτό δεν με απασχολεί, γιατί εδώ που είμαι, μοιράζομαι σκέψεις μαζί σας και προβληματισμούς μαζί σας, είτε σας αρέσει, είτε όχι, είτε με αποδέχεστε είτε όχι...δεν είναι εκεί άλλωστε το ζητούμενο...το ζητούμενο είναι ο μοτοσυκλετισμός, που ακόμα κι εκεί οι διαφορές και τα προβλήματα υπερισχύουν αν μην τι άλλο και για αυτό βρισκόμαστε συγκεντρωμένοι όλοι εδώ, για να κάνουμε κάποιο διάλλημα από την εργασία μας και να ανταλλάζουμε απόψεις...τώρα αν οι δικές μου απόψεις είναι λίγο δύσκολα διατυπωμένες, ε τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό...
Στα υπόλοιπα που λές, με βρίσκεις σύμφωνη:winka:
..αν και δεν με ξέρεις...:wave2:
stavrogin
09/11/2005, 13:28
Λοιπόν,
Αν τα βρω τα κειμενα εγω δεν θα εχεις καμια τυχη.Καλητερα να τα βρεις εσυ.
Α και το στοιχημα παει για 100ευρο,
Δηλαδη ειλικρικα πιστευεις οτι τα γραφω απο κακοηθεια;
Δεν ειναι υποκειμενικο το καλο κειμενο,
Δεν ειναι προφανες
Εχει σκαμπανεβασματα,μυστηρια,παρεξηγησεις
Εξαιρετικη γλωσσα,χιουμορ,κατα προτιμηση υποφχθονειο,και μυρωδιες απο λιακαδα και υπογειο αναμιγμενες.
Το δικο σου κειμενο εχει την εξης περιληψη:
"Καποιοι λιγοι ειναι ετσι(ισοπεδωση των λιγων)και ολοι οι αλλοι ειναι αλλιως(ισοπεδωση των πολλων)."
Και δεν εχει καν το χαρισμα της ευθυτητας του "μιλαω για μενα"
Θες αντιστοιχα να σου πω πως το λεει ο Παπαδιαμαντης:
"Μαυρε,ανηλιαγη ηταν η μερα που γεννηθεις
αλλοι επηραν τον ανθο κι εσυ την ριζα πηρες
Οταν σ'επλασε ο θεος δεν ειχε αλλες μοιρες."
23ετων παρακαλω οταν το εγραψε
Τωρα πως το λεει ο William Blake:
"Some are born in sweet day light
some are bοrn in the endless night"
Ti me psaxnei o afro? pou pou?
PS.apo do kai sto exiw tha grafo greenglish pros timh toy ipsistou afrotwin:lol:
episis na simpliroso to gnomiko pou leei:
oso pio kala ta kseris toso pio apla ta les..
συμφωνώ:winka:
επίσης να συμπληρώσω, ότι ακόμα κι όταν ένας άνθρωπος μιλάει λίγο πολύπλοκα για εμάς, καλό θα είναι να προσπαθήσουμε να τον κατανοήσουμε, δίχως να τον σνομπάρουμε και να τον υποτιμούμε...δεν βελτιονόμαστε με το να θέλουμε να κάνουμε τον άλλον κάτι άλλο από αυτό που είναι:winka:
Βελτιονόμαστε όμως, όταν καταφέρνουμε να καταλάβουμε αυτό ακριβώς που ο άλλος είναι...έτσι απλά...:winka:
:sun: :wave2:
afrotwin
09/11/2005, 13:34
Γειά σου Λεωνίδα:wave2:
Βλέπω καλά?:hypnotize πώς και δεν βρίζεις?:winka:
αφού σου πέρασε, θα σου απαντήσω...
το κείμενο αυτό, το έγραψα το 2003:winka:
τότε δεν ήξερα ότι υπήρχε το φόρουμ, ούτε καν έμπαινα, ούτε σε γνώριζα:)
Το "δεν είναι όλα για όλους" το έλεγε ένας υπέροχος άνθρωπος...κι εγώ συμφωνούσα με την πρόταση αυτή, εφόσων ήταν κάτι που το συναντούσα στο διάβα μου...έκτοτε, εγινε κειμενο...
τώρα όλα τα υπόλοιπα Λεωνίδα που έγραψες, δεν με αφορούν...:wave2:
ne sosta den se aforoun.....:lol: :lol:
lipon edo vlepoume oti se periptosis pou kalise na dosis apantisis se pragmata pou se aforoun ke epidi to kimeno den sou dini dinatotita gia aforismous ke lipa mpenis stin diadikasia na kanis agona dromou atakas
8a arxiso ke ego epitides na leo oti to skeftika prin geni8is esi :lol:
ke ala tetia ala pragmatika den 8elo na ipova8miso aftin tin orea sizitisi pou se katadiknioi..
vlepis lipon oti ta kimena sou ine idiomorfa ke se sintaktiko ke genika se noima ala afto den pirazi kanenan
to 8ema ine oti prospa8is na fiksis nootropies ke na ipova8misis katastasis otan esi ise katoteri apo afta pou 8igis
prepi na kseris oti mia kali psixi me elaxisto skeptiko
ine anoteri apo kapion dianooumeno me kakies ke apo8imena
empasi periptosi 8a se 8ikso elaxista akomi mpas ke se voi8iso i na gelasi an ise iperoptis i na provlimatistis an ise pragmatika skeptomeni
esi ke i enia tou dianooumenou den exoun kamia apolitos sxesi
oute sofistike ise oute kan pseftodianooumeni
prepi na kseris an exis diavasi kapia apof8egmata triton ekini den ta fantastikan ke ta egrapsan gia na ta vris esi etima ke na ta papagalizis
ala sou edosan enan epireasmo gia na ksekinisis apo eki ke pera na anakaliptis
esi exis anakalipsi kati? i exis ftiaksi apla nirmous sto kefali sou?
to anakalipto simeni empiria
ke oxi empiria me pidikse ke me paratise ara oloi i andres ine gourounia...:lol:
mporis na katalavis oti, oti mas simveni emis to epitrepoume ston eafto mas
akoma ke afto edo pou sou simveni me emena me emas esi to epetrepses
an den mporis na katalavis pos 8a sou eksigiso
ego pou ime akreos ke ipervolikos ke oti 8elo ime
mporo na to diaxiristo ksero ti epiptosi exi akrivos ka8e praksi mou
min se mperdevo ego..
esi mporis na kanis oti ekanes ke pio pano apopioisi ef8inon
ke an mpo stin diadikasia na ipova8miso tin sizitisi 8a vris pedio na ekfrastis giati mono tote mporis
prepi na kseris ena pragma edo den xriazete na apodiksis tipota
episi den zitame kapion monopoda gia na simetexi stin omada podosferou...
opos epanalamvano den exis kanena efsimo na lamvanis apo edo
mpori isos i erastes sou na vre8oun oloi mazi ke na sizitane tis aretes sou an afto se endiaferi...
ala mexri eki
meta apo ola afta sou protino na afisi ola afta pou prospioise ke na ise o eaftos sou na dextis tis opies idiomorfies sou ke na zisi me aftes
ke den 8a ginis diasimi os tipota edo min pedevese
mporo na sou po oti pio diasimi ine i noela pou den tin ksero kan para esi
ke min pistevis oti an asxoloume mazi sou 8a ginis diasimi...:lol:
ke ego den ime magos den mporo na se plasaro gia foveri ke tromeri otan den ise exo ke mia ipolipsi...:rotflmao: :rotflmao:
devil's animal
09/11/2005, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
cheers......:beer: :beer:
+10000:smokin:
τώρα όλα τα υπόλοιπα Λεωνίδα που έγραψες, δεν με αφορούν
επετρεψε μου να διαφωνησω.
με οσα γραφεις εκτειθεσαι σε ανθρωπους και τους αφηνεις το δικαιωμα να σε γνωρισουν μεσα απο ενα διαδυκτιακο τοπο.
οσα λεει ο afrotwin ειναι σοφα.
δεν χρειαζεται να σ'αρεσουν,ουτε καν να συμφωνεις.
απλα σκεψου τα,ισως ανακαλυψεις οτι καπου κανεις λαθος.
ισως και οχι.
η τελευταια του κουβεντα ειναι πολυ πολυ σωστη.
η μεγαλυτερη σοφια στη ζωη ειναι τα πιο απλα της πραγματα.
σιγουρα σ'αρεσει η ποιηση,η λογοτεχνια,ενας διαφορετικος τροπος επικοινωνιας,αλλα οχι συνεχεια.
δεν λενε το πολυ το κυρ ελεησον το βαριεται κι ο παπας :D ?
κρυβεσαι πισω απο ομορφες λεξεις,πολλες φορες υποτιμας τους αλλους κι ισως νιωθεις και μια υπεροχη.
δεν ειναι ετσι.
τα γιατι τ'αφηνω σε σενα
δεν εισαι ξεχωριστη γι'αυτους τους λογους...
ειμαι σιγουρη ομως πως εισαι για αλλους.
καλέ μου Λεωνίδα,
τα μπερδεύεις τα πράγματα και μπερδεύεις κι άλλα μέσα σε όλα αυτά:)
Λοιπόν,
δεν θεωρώ τον εαυτό μου διανοούμενη και πολλά άλλα ασχετα που γράφεις...δεν γράφω κάτι για να μου πείτε αν το εγραψα καλά...φυσικό να κάνω λάθη και μάλιστα αρκετά:D
Ούτε αποσκοπώ να γίνω διάσημη καλέ μου άφρο, σε αντίθεση με εσένα:winka:
Ότι είμαι, είμαι για τον εαυτό μου και για αυτούς που θέλω...
Για τους υπόλοιπους, δεν με αφορά:smilea:
Όταν κάποιος γράφει κάτι, θίγει μια κατάσταση κι όχι αυτά που ισχυρίζεσαι εσύ:winka:
Τώρα αν αυτό δεν το κατανοούν αλλά αντίθετα το παρεξηγούν, αυτό αποδηκνίει την έλλειψη αντίληψης και της προσωπικής επίθεσης, δίχως λόγο και αιτία:wave2:
afrotwin
09/11/2005, 13:53
vre!!! ena oreo paradigma!!!!!
κατ'αρχάς, εκτιμάω τον ευγενικό τρόπο και προ πάντων ειλικρινή τρόπο γραφής σου:)
ali8ia kali mou vasilisa?
epitelous kapios sto epipedo sou lipon...
Αλλά σε πολλά από αυτά, με βρίσκεις αντίθετη...η αλήθεια είναι, ότι γράφω ποίηση και στίχους εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αυτό δεν αφορά κανέναν:winka:
sigoura den ton afora gia afto to aneferis sxolastika
kitakse ke o gios mou leei gia pragmata pou tou sinevisan palia ke ine 10 xronon ke to leei afto apo ta 6 tou...
Οι προτάσεις μου, δεν τείνουν να γίνουν ποιητικές, είναι ο τρόπος γραφής που με χαρακτηρίζει ίσως...Αλίμονο αν έβαζα εδώ μέσα τους στίχους μου φίλε μου...
ine toso emfito to na milas sekspirika oso ke to na anapneeis
se fantazome na erototropis ke anti gia apla vogkita as poume na ta perigrafis pioitika...
lipon afto to alimono dixni tin psonara pou ise ke poso kalpiki ise
diladi 8eoris oti edo ine ipova8mismenos topos ke den ine ta atoma aksia na katalavoun pioisi epidi den sinomiloun me aftin i den sistinonte gia sas ime pioitiko atomo.....
ego den exo na po tipota alo ta ipes ola moni sou ala isos sinexiso
Γράφω παράλληλα εδώ και μια εφταετία σε λογοτεχνικό φόρουμ...
Ξέρω τις δυνατότητές μου...
opos elege kapios ego stin katoxi akouga radiofono ime antistasiakos
i kapios pou ixe pi pernao to fanari me kokino ime anarxikos
poli omorfa sinexise na diasiris ton eafto sou
τώρα όσο αφορά το ύφος μου, το έχω ιυοθετήσει, για να περνάω συγκεκριμένα μηνύματα σε συγκεκριμένους ανθρώπους...
esi kali mou xaramizese pernas ke minimata?
opos?
emis giati den ta pernoume mipos exoume kapio provlima?
:winka: που πίστεψέ με, το καταφέρνω...
opios den se pistevi 8a ton plakoso leme xaxaxaxaxaxa
όσο για το καλάμι, μακάρι να το είχα καβαλήσει...
den to ftanis? gia afto pires ducati..
afou ftanis afto mporis ke to kalami ala den 8elis re aderfe...
xaxaxaxaxaxaxaxa
δεν θα απαντούσα τώρα δα σε εσάς και θα ήμουν αλλού...:D
timi mas megaliotati
Αλλά αυτό δεν με απασχολεί, γιατί εδώ που είμαι, μοιράζομαι σκέψεις μαζί σας και προβληματισμούς μαζί σας, είτε σας αρέσει, είτε όχι, είτε με αποδέχεστε είτε όχι...δεν είναι εκεί άλλωστε το ζητούμενο...το ζητούμενο είναι ο μοτοσυκλετισμός,
resital asinartisias ala as to doulepsoume ligo..
lipon:mas epivalis tous provlimatismous sou diladi? xaxaxaxa
diladi edo zitas ton motosikletismo?
ke afto ginete epivalontas tous provlimatismous sou?
ta xapia mou...
που ακόμα κι εκεί οι διαφορές και τα προβλήματα υπερισχύουν αν μην τι άλλο και για αυτό βρισκόμαστε συγκεντρωμένοι όλοι εδώ, για να κάνουμε κάποιο διάλλημα από την εργασία μας και να ανταλλάζουμε απόψεις...
a!! gia afto vriskomaste edo gia ta dialimata ke na antalasoume apopsis pou periexoun tin epivoli ton provlimatismon mas
nomizo agapi mou oti xriazese iatrofarmakeftiki peri8alpsi
sto leo me poli agapi
τώρα αν οι δικές μου απόψεις είναι λίγο δύσκολα διατυπωμένες, ε τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό...
8es na tis dinis se kapion noimona na tis dior8oni prota?
Στα υπόλοιπα που λές, με βρίσκεις σύμφωνη:winka:
..αν και δεν με ξέρεις...:wave2:
oli se kseroume ise i 8eodora me to ducati ke exis piragmeni psixosin8esi
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
επετρεψε μου να διαφωνησω.
με οσα γραφεις εκτειθεσαι σε ανθρωπους και τους αφηνεις το δικαιωμα να σε γνωρισουν μεσα απο ενα διαδυκτιακο τοπο.
οσα λεει ο afrotwin ειναι σοφα.
δεν χρειαζεται να σ'αρεσουν,ουτε καν να συμφωνεις.
απλα σκεψου τα,ισως ανακαλυψεις οτι καπου κανεις λαθος.
ισως και οχι.
η τελευταια του κουβεντα ειναι πολυ πολυ σωστη.
η μεγαλυτερη σοφια στη ζωη ειναι τα πιο απλα της πραγματα.
σιγουρα σ'αρεσει η ποιηση,η λογοτεχνια,ενας διαφορετικος τροπος επικοινωνιας,αλλα οχι συνεχεια.
δεν λενε το πολυ το κυρ ελεησον το βαριεται κι ο παπας :D ?
κρυβεσαι πισω απο ομορφες λεξεις,πολλες φορες υποτιμας τους αλλους κι ισως νιωθεις και μια υπεροχη.
δεν ειναι ετσι.
τα γιατι τ'αφηνω σε σενα
δεν εισαι ξεχωριστη γι'αυτους τους λογους...
ειμαι σιγουρη ομως πως εισαι για αλλους.
:wave2: καλησπέρα...
βρίσκω ένα δίκιο στα λόγια σου...ξέρεις που θα διαφωνήσω?
Στο ότι κρύβομαι πίσω από τις όμορφες λέξεις...οι λέξεις αντιπροσωπεύουν συναισθήματα καλή μου κι όχι υπεροχή ή σπουδαιότητα...οι λέξεις δείχνουν ένα κάτι...κι όχι κάτι ολοκληρο...
Φυσικά και κάνω λάθη:winka:
Όπως έλεγε άλλωστε κι ο Καζαντζάκης, ο άνθρωπος φημίζεται για την ανθρωπιά του κι όχι για την τελειότητά του:winka:
Το θέμα είναι να παραδεχόμαστε τα λάθη μας και να βελτιονόμαστε...να μην υποτιμούμε τους άλλους απλά για να εξιψώσουμε τον εαυτό μας...
Κι όταν φυσικά έρχομαι στο σημείο και το κάνω, μου έχουν δώσει την αφορμή...καπνός χωρίς φωτιά, δεν υπάρχει...
κι εγώ με την σειρά μου δίνω αφορμή και πάει λέγοντας...
Για να συνυπάρξουν όμως πολλοί κόσμοι θα πρέπει να αιωρείται ο ανάλογος σεβασμός ο καθένας από την δικιά του πλευρά, κι όχι να επιβραβεύουμε ανούσιες και μονόπλευρες καταστάσεις...
Τελικά Λεωνίδα,
είσαι απίστευτα δήθεν και άρρωστος:)
Τα γραπτά σου το αποδεικνίουν άλλωστε:winka:
Και ο μηδαμινός τρόπος έκφρασης που χρησιμοποιείς:wacko:
Εξίψωσε κι άλλο τον εαυτό σου, εφόσων αυτό έχεις ανάγκη:D
Γιατί όχι?
Τώρα όσο για τα υπόλοιπα που λες, τα ακούω βερεσέ, καθώς και πολλοί άλλοι:wave2:
:a026:
afrotwin
09/11/2005, 14:07
ax orea sinexizi!!!!
καλέ μου Λεωνίδα,
τα μπερδεύεις τα πράγματα και μπερδεύεις κι άλλα μέσα σε όλα αυτά:)
lipon exis arxisi ke antilamvanese tin psixosin8esi sou
ides telika den ise xazoula me ligi skepsi mpori na vgis apo psevdes8isis
Λοιπόν,
δεν θεωρώ τον εαυτό μου διανοούμενη και πολλά άλλα ασχετα που γράφεις...
se afto to forum fisika ke oxi giati edo den exoun perasi i dianooumeni ase pou ine pareksigisimo idos
δεν γράφω κάτι για να μου πείτε αν το εγραψα καλά...φυσικό να κάνω λάθη και μάλιστα αρκετά:D
oxi nomizo oti to eksigises oti 8elis na epivalis tous provlimatismous sou
Ούτε αποσκοπώ να γίνω διάσημη καλέ μου άφρο, σε αντίθεση με εσένα:winka:
ego pio diasimos den mporo na gino ke stenaxorieme
ke an me antigrapsis den 8a ginis ke esi
i periptosi sou den den endiknite gia kati tetio
ke afou den exis skopo na ginis diasimi malon pareksigisimi 8elis na ginis
Ότι είμαι, είμαι για τον εαυτό μου και για αυτούς που θέλω...
Για τους υπόλοιπους, δεν με αφορά:smilea:
signomi se periptosi pou den to exis katalavi edo ine foroum me 12.000 meloi gia tous ipolipous ektos ton 12.000 melon den se endiaferi?
Όταν κάποιος γράφει κάτι, θίγει μια κατάσταση κι όχι αυτά που ισχυρίζεσαι εσύ:winka:
esi ti 8elis na 8iksis me apof8egmata tou kazantzaki tou karampela ke toson alon?
Τώρα αν αυτό δεν το κατανοούν αλλά αντίθετα το παρεξηγούν, αυτό αποδηκνίει την έλλειψη αντίληψης και της προσωπικής επίθεσης, δίχως λόγο και αιτία:wave2:
8es na pis diladi oti epidi ine ili8ioi den mporoun na antidrasoun diaforetika apo to na vrizoun ke na ana8ematizoun giro tous
nomizo oti isoun safis
Ακομα μια ερωτηση (ελπιζω να παρω μια απαντηση και οχι χρησμο)
Ολα αυτα που γραφεις τα γραφεις απο προσωπικη πειρα;
Αισθανεσαι τοσο μονη και διαφορετικη και οι αλλοι δεν σε καταλαβαινουν;
Ολα ειναι για ολους εαν πραγματικα το θες.Εαν οχι κλεινεσαι στον ομορφο κοσμο σου.Και οι αλλοι δεν καταλαβαινουν. Η ζωη ειναι εκει εξω.(μισο , μετα απο αυτο να κανω ενα reboot).
ctrl alt del
Διοτι εγω δεν ξερω ποια ειναι η nimbus.Tουλαχιστον οχι μεσα απο τα λογοτεχνικα της κειμενα.
Αντιθετως σχηματιζω καλυτερη αποψη απο τις απαντησεις στους διαφορους.
afrotwin
09/11/2005, 14:31
Τελικά Λεωνίδα,
είσαι απίστευτα δήθεν και άρρωστος:)
ime di8en giati epidi se ales fasis imoun kati pou mporouses na diaxiristis ke tora alaksa ke den ine timio afto?
arostos me tin enia pou to enois malon ime fantasou oti iparxoun pio omorfes ginekes pio eksipnes me pragmatiko epipedo me aftognosia ta montela pou 8es na miasis ke ego asxoloume mazi sou
exis dikio se afto,mpori na ime ke psixara omos
Τα γραπτά σου το αποδεικνίουν άλλωστε:winka:
ego nomizo oti pali den apantas para mono ipekfevgis nomizo den oti se ligo se kapion 8a apef8in8is na se sosi
kitakse otan er8i o agrios skilos ke se strimoksi stin gonia gavgizontas trexontas salia apo to stoma tou ke genika ekfrazete san lisasmenos ti kanis?
Και ο μηδαμινός τρόπος έκφρασης που χρησιμοποιείς:wacko:
8elis na sinomilisoume sekspirika alios den mporis na sinenoi8is?
Εξίψωσε κι άλλο τον εαυτό σου, εφόσων αυτό έχεις ανάγκη:D
Γιατί όχι?
na eksipsoso ton eafto mou,? afto diloni oti 8es na sigkri8is mazi mou?
giati na to pis afto?
orea lipon otan 8a zisis moni sou apo ta 4 xronia sou otan 8a trefese me xortaria apo ton kipo ke to kalokeri me ta psomakia apo tis moloxes 8a pinis nero apo tis vrises tis gitonias otan 8a kriosis ekso ston dromo ke otan dis ta miala tou kolitou sou pou megalosate mazi ke sas sinevenan afta apo tote pou perpatisate otan diladi ta dis ke ta zisis ola afta me ena kolito pou den ine mono o filos sou ine i ikogenia sou o aderfos sou o pateras sou ola osa den exis ine to stirigma sou ke oles tis empiries sou tis simantikes ke asimantes tis exis zisi mazi tou ke anaroti8i ke exis anakalipsi mikra isos ala to exis kani mazi tou otan ola antexonte ola stin zoi xaris afton ke kapia mera mazepsis ta miala tou apo mia porta aftokinitou giati pirosane ta frena tis mixanis tou ke den stamatage ela na milisoume ke afta ine to 0,5 % apo afto pou apokomises stin zoi
ala tileo kseris giati milao exis di tosa sirial esi.....
to kseris oti fovame na kano kolitous apo tote
to kseris oti agapisa kapion apo edo mesa ke girnagame mazi apo to delear ke efage ta moutra tou dipla mou
ke mou epiveveose tous fovous mou afti i istoria
to exo ksana pi min zitas na sigkri8is mazi mou ego exo xiliades prosopa oxi to ena i merika pou antilamvanese
i diki mou pioisi vgeni mesa apo tin laspi mesa apo ta leromena graspeda me apotsigara me ksera fila oxi epidi ka8omoun oli tin zoi mou mesa se ena omorfo perivalon me keria ke apali mousiki ke diavaza tis anisixies alon
ke den ine mono afto
Τώρα όσο για τα υπόλοιπα που λες, τα ακούω βερεσέ, καθώς και πολλοί άλλοι:wave2:
kalo ine pantos na min milas ek onomaton olon i alon mou 8imizi agkeles an8ropon pou es8anonte dinati giati exoun alous apo piso tous giati anikoun kapou
den exis idea posous tetious exo antimetopisi
to akouo verese simeni exo ftoxia psixi...
:a026:
stavrogin
09/11/2005, 14:31
απο επεξεργασια...
επειδη το τελευτεο του afro,παραηταν σοβαρο,εξαφανιζω τις παπαριες που εγραψα.
Αν δεις καποιο τετοιο γεγονος φιλοσοφικα,λες:
"το καντηλακι του δεν ειχε αλλο λαδι"
Αν το βιωσεις στο πετσι σου,στιγματιζεσαι.
και δεν εχει αλλες κουβεντες.
είμαι ηλίθιος αλλά είμαι καλά.
δε κατάλαβα για ποιους είναι αυτά που δεν καταλαβαίνουν οι πολλοί αλλά μόνο οι λίγου που κατάλαβαν...
γενικά δε κατάλαβα σε ποιους απευθύνεσαι μικρό μου πονυ...και αν απευθύνεσαι σε κάποιους λίγους τελοςπαντων..ε..λιγοι ειναι..παρτους τηλέφωνο να τα πείτε.
εμείς οι πολοι ανίδεοι ... έχουμε βρει την υγειά μας..μη γνωρίζοντας και πολλά που θα μας έριχναν σε τόσο μεγάλο προβληματισμό.
περνάμε καλά και χωρίς να τα ξέρουμε .
όλα αυτά φυσικά δεν έχουνε να κάνουνε σε τίποτα με τον μοτοσυκλετισμο..
που μάλλον τυχαία ανέφερες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
είμαι ηλίθιος αλλά είμαι καλά.
δε κατάλαβα για ποιους είναι αυτά που δεν καταλαβαίνουν οι πολλοί αλλά μόνο οι λίγου που κατάλαβαν...
γενικά δε κατάλαβα σε ποιους απευθύνεσαι μικρό μου πονυ...και αν απευθύνεσαι σε κάποιους λίγους τελοςπαντων..ε..λιγοι ειναι..παρτους τηλέφωνο να τα πείτε.
εμείς οι πόλοι ανίδεοι ... έχουμε βρει την υγειά μας..μη γνωρίζοντας και πολλά που θα μας έριχναν σε τόσο μεγάλο προβληματισμό.
περνάμε καλά και χωρίς να τα ξέρουμε .
όλα αυτά φυσικά δεν έχουνε να κάνουνε σε τίποτα με τον μοτοσυκλετισμο..
που μάλλον τυχαία ανέφερες.
Εκει ηθελα να καταληξω.
Κουραζεις τοσο πολυ το μυαλο σου που στο τελος θα το καψεις.
Μην προβληματιζεσαι τοσο δεν θα προλαβεις να ζησεις.
Η ζωη δεν ειναι τοσο πειπλοκη.:beer:
afrotwin
09/11/2005, 14:58
:wave2: καλησπέρα...
βρίσκω ένα δίκιο στα λόγια σου...ξέρεις που θα διαφωνήσω?
Στο ότι κρύβομαι πίσω από τις όμορφες λέξεις...
ego 8a diafoniso pistevo oti den krivese piso apo omorfes leksis ala pas ke stekese an oxi mprosta tous sigoura dipla tous
nomizo oti dipote 8eoris oti se tononi to io8etis ke epidi exis sini8isi na to kanis afto gia na tonosis tin prosopikotita sou to 8eoris ke entelos fisiko
fisiko 8a itan an eksakolou8ouses na ise 5-6-9 xronon
οι λέξεις αντιπροσωπεύουν συναισθήματα καλή μου
ti ine arage ena sines8ima?
ke to sines8ima tou fovou to ekfazi i leksi fovos
ta ipolipa ta ekfrazoun aka8oristes ekfrasis?
κι όχι υπεροχή ή σπουδαιότητα...οι λέξεις δείχνουν ένα κάτι...κι όχι κάτι ολοκληρο...
diladi ti ena kati? afto ine sofo pou les? apaksiois na mas eksigisis giati imaste adaois? ke otan milao ston pli8intiko den to kano giati aniko kapou ala giati ime ke ego mesa se aftous pou 8eloun eksigisi
Φυσικά και κάνω λάθη:winka:
ego afto den to pistevo gia sena....xaxaxaxaxaxaxa
nomizo oti afti i diakimansi stin iperopsia sou ine aksia analisis..
Όπως έλεγε άλλωστε κι ο Καζαντζάκης, ο άνθρωπος φημίζεται για την ανθρωπιά του κι όχι για την τελειότητά του:winka:
opos ke to gourouni gia tin gourounia tou epitrepse mou na simpliroso
na se enimeroso pantos oti o kazantzakis den ixe diktio computer internet ke sigoura 8a egrafe ala
episis ta arxea kimena den ta katalavenoume kan aftousia
ke afti pou ta eksigisan eftiaksan ena sistima antilipsis tous
ke episis osi den mpikan ston kopo na ta spoudasoun den exoun idea ke iparxi ke ena pososto pou ta ikseran ala ta ksexasan
afto den tous aferi to dikeoma na iparxoun na psaxnonte na exoun apopsi na diamorfonoun perivalon...
Το θέμα είναι να παραδεχόμαστε τα λάθη μας και να βελτιονόμαστε...
8a mas voi8ages afantasta an mas eleges ti ine la8os ke ti sosto
esi os 8ea tis pioisis ke ton gramaton 8a kseris
emis i adaois to mono pou kseroume ine oti ola ine se ekseliksi ke oti exoume megali agnia me to zori kseroume giati o ouranos ine mple
ke ego os kati...xaxaxaxa 8a po oti to sosto tou simera ine to la8os tou avrio...
lipon?
να μην υποτιμούμε τους άλλους απλά για να εξιψώσουμε τον εαυτό μας...
ke tote giati to kanis?
Κι όταν φυσικά έρχομαι στο σημείο και το κάνω, μου έχουν δώσει την αφορμή...καπνός χωρίς φωτιά, δεν υπάρχει...
diladi ise enas tipos ri8misti gia afto ke exis tin ikanotita na mpenis edo ke na ipotimas
kseris omos i an8ropoi den krinonte apo ta tsoutsounia tous ke ton pesmeno kolo tous
i iparksi tou atomou ine polisin8eti se ti apef8inese lipon?
se afto pou ime ke es8anome simera?
se afto to diaforetiko pou 8a ime ke 8a es8anome avriao?
i prepi na meno stasimos gia na petixenis ton skopo sou?
κι εγώ με την σειρά μου δίνω αφορμή και πάει λέγοντας...
oufff den pezese..xaxaxaxaxa
Για να συνυπάρξουν όμως πολλοί κόσμοι θα πρέπει να αιωρείται ο ανάλογος σεβασμός ο καθένας από την δικιά του πλευρά, κι όχι να επιβραβεύουμε ανούσιες και μονόπλευρες καταστάσεις...
diladi i ali ine anousioi ke mono na se sevonte ine ikanoi?
ise apistefti oxi ne ise...:rotflmao:
devil's animal
09/11/2005, 15:02
ωραια.............ειχαμε ενα post να γελαμε και να χιλοπροβληματιζομαστε με τους δηθεν προβληματισμους ή μη των αλλων και τωρα με αυτα που ειπε ο Λεωνιδας.....σοβαρεψε αρκετα και χαλασε!!!:rolleyes: :rolleyes: :(
ρε συ nimbus γραψε αυτα που θελεις σε κανα λευκωμα....και μετα μοιρασου το με αυτους τους λιγους που θα το καταλαβουν, να σου γραψουν και αυτοι εκει μεσα τις αποψεις τους.....να ειστε μια ευτυχισμενη παρεα....:winka:
αντε γιατι μας πηρε ο υπνος μεσημεριατικα....:ZZZ:
:look:
:lol:
afrotwin
09/11/2005, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ωραια.............ειχαμε ενα post να γελαμε και να χιλοπροβληματιζομαστε με τους δηθεν προβληματισμους ή μη των αλλων και τωρα με αυτα που ειπε ο Λεωνιδας.....σοβαρεψε αρκετα και χαλασε!!!:rolleyes: :rolleyes: :(
ρε συ nimbus γραψε αυτα που θελεις σε κανα λευκωμα....και μετα μοιρασου το με αυτους τους λιγους που θα το καταλαβουν, να σου γραψουν και αυτοι εκει μεσα τις αποψεις τους.....να ειστε μια ευτυχισμενη παρεα....:winka:
αντε γιατι μας πηρε ο υπνος μεσημεριατικα....:ZZZ:
:look:
rikse ena potiri krio nero mesa sto papoutsi sou voi8ai na ksipnisis ke to sino8ilevma osfisis ke kriou 8a se kratisi ksipnio gia poli ora...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
devil's animal
09/11/2005, 15:11
rikse ena potiri krio nero mesa sto papoutsi sou voi8ai na ksipnisis ke to sino8ilevma osfisis ke kriou 8a se kratisi ksipnio gia poli ora...
:lol: :lol: :lol: :lol:
αυτα τα κολπα απ'το βιετναμ ειναι ολα τα λεφτα ρε afro!!!
stavrogin
09/11/2005, 15:15
Μακαρι να τα λεγαμε σαν τον Σεξπηρ.
απο ΑΜΛΕΤ
του πανε μια γυναικα προξενιο και του λενε:
--Να της φερθεις οπως της πρεπει.
και απανταει:
--Θα της φερθω καλητερα απο οτι της πρεπει,γιατι αν φερθουμε στον καθε ενα οπως του πρεπει,ποιος θα γλιτωνε το μαστιγιο;
afrotwin
09/11/2005, 15:36
Μακαρι να τα λεγαμε σαν τον Σεξπηρ.
απο ΑΜΛΕΤ
του πανε μια γυναικα προξενιο και του λενε:
--Να της φερθεις οπως της πρεπει.
και απανταει:
--Θα της φερθω καλητερα απο οτι της πρεπει,γιατι αν φερθουμε στον καθε ενα οπως του πρεπει,ποιος θα γλιτωνε το μαστιγιο;
genika o sex spir:lol:
itan ena diestrameno atomo pou iksere na pezi me ta miala ton an8ropon ke fisika gia na tsimpisoun i apantaxou gkomenes vasizontan se es8imatika
ego pantos apo xronia leo sex spir ta spirakia akmis....:rotflmao:
................................................
Συμφωνώ με την Θάλεια !!!
(Βασικά απαντάω για να διαμαρτυρηθώ ΕΝΤΟΝΩΣ για την αλλαγή του avatar της - αντικατέστησε εκείνον τον γλυκούλη τύπο με τα tatoos με αυτό το άγριο και αιμοσταγές βρωμόσκυλο..)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Και για να έχουν λίγη δουλίτσα και οι mods ...!!!
:lol: :wave2: :lol:
γλυκεια μου δεν ειμαι εδω για να σε στησω στο τοιχο
ουτε για να σε κρινω,δεν μ'ενδιαφερεις οπως δεν σ'ενδιαφερω.
ολα οσα κατα καιρους γραφεις,ασχετα αν ειναι γενικολογιες,αντιγραφες,συγχωνευσεις,η και σκεψεις σου
σιγουρα ειναι λεξεις,σιγουρα εκφραζουν συναισθηματα.
πες μου ομως οταν ενα παληκαρι σε γ@#$,
σου βγαζει τα ματια βρε αδερφε
του λες ποιητικες κουβεντες? :confused:
οταν ο φιλος σου,μετα απο χρονια σε χωριζει για μια αλλη,
ποια φιλοσοφια χωραει εκει?:confused:
οταν πεθαινει ο ανθρωπος που σε μεγαλωνε κι ηταν ο μονος που ειχες
ποιες "δυσνοητες" λεξεις ερχονται στο στομα σου? :sad:
οταν χρωστας παντου κι εχεις παιδια να μεγαλωσεις και φοβασαι για τα παντα σε ποιο βιβλιο ανατρεχεις?
μην σε κουραζω εχω πολλα οταν...
ο πονος,η θλίψη,η απωλεια και...και...και...δεν χωρουν λεξεις.
κατοικουν σ'εμας και καμια φορα οταν μας επισκεφτονται φιλοι(για
να μιλησω λιγο οπως καταλαβαινεις:p ) τους τα εμπιστευομαστε.
πολυ απλα,ισως χωρις λογια,ισως με μπολικο κλαμα.
οταν σκεφτεσαι λοιπον μονη σου,
λες"ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ "ΤΙ" ΤΕΛΙΚΑ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΔΕΙΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΗΡΙΣΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΙ ΑΝΗΜΠΟΡΕΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ?
η μηπως λες"ρε γαμωτο,ποιος με καταλαβαινει?
γιατι να εχουμε αποξενωθει τοσο?η ζωη ειναι τοσο δυσκολη πια.
γαμιεται :rotflmao:
(να σου εξηγησω οτι δεν προσπαθησα να μεταφρασω οτι εγραψες γιατι δεν το καταλαβα:lol: :rotflmao: :lol: )
θελω να σου πω οτι σκεφτεσαι πιο απλα...
μετα τα φιλτραρεις με υπομονη και βρισκεις τις καταλληλες λεξεις.
εμενα δεν μ'αρεσουν αυτες,μ'αρεσουν οι εν βρασμω ψυχης
(ετσι λεω εγω τις αυθορμητες,χρησιμοποιωντας δυσκολη λεξη:p ).
εκει εγω καταλαβαινω,που ειμαστε ολοι αληθινοι.
στο αργοτερα ασε,ολοι καλοι ειμαστε.
οοοολο αυτο για να σου πω πως δεν εισαι αυθεντικη για μενα.
χωρις να αναιρω την αναγκη σου για ποιηση και φιλοσοφια.
κανεις μας ομως δεν ειναι αυτα στη ζωη του.
τι ωραια που ακουγονται οι φιλοσοφιες...
για ζηστε ομως πρωτα για να καταληξεις στο τελος σ'αυτες!!
μετα ισως να μην εχεις ορεξη καν να μιλησεις.
θα ξερεις πραγματικα,
κι αυτο δεν εχεις ποτε αναγκη να το αποδειξεις.
ειπα πολλα και δεν μ'αρεσει
(τα πολλα λογια ειναι φτωχεια :rotflmao: )
Ακομα μια ερωτηση (ελπιζω να παρω μια απαντηση και οχι χρησμο)
Ολα αυτα που γραφεις τα γραφεις απο προσωπικη πειρα;
Αισθανεσαι τοσο μονη και διαφορετικη και οι αλλοι δεν σε καταλαβαινουν;
Ολα ειναι για ολους εαν πραγματικα το θες.Εαν οχι κλεινεσαι στον ομορφο κοσμο σου.Και οι αλλοι δεν καταλαβαινουν. Η ζωη ειναι εκει εξω.(μισο , μετα απο αυτο να κανω ενα reboot).
ctrl alt del
Διοτι εγω δεν ξερω ποια ειναι η nimbus.Tουλαχιστον οχι μεσα απο τα λογοτεχνικα της κειμενα.
Αντιθετως σχηματιζω καλυτερη αποψη απο τις απαντησεις στους διαφορους.
γράφοντας το κείμενο αυτό, δεν αναφέρομαι στο άτομό μου...
αναφέρομαι σε ένα σύνολο, το οποίο συναναστρέφομαι μαζί του καθημερινά... είναι παρατηρήσεις, από αυτό που βλέπω κι αντιλλαμβάνομαι..
stavrogin
09/11/2005, 17:10
ουτε για να σε κρινω,δεν μ'ενδιαφερεις οπως δεν σ'ενδιαφερω.
ολα οσα κατα καιρους γραφεις,ασχετα αν ειναι γενικολογιες,αντιγραφες,συγχωνευσεις,η και σκεψεις σου
οταν πεθαινει ο ανθρωπος που σε μεγαλωνε κι ηταν ο μονος που ειχες
ποιες "δυσνοητες" λεξεις ερχονται στο στομα σου? :sad:
οταν χρωστας παντου κι εχεις παιδια να μεγαλωσεις και φοβασαι για τα παντα σε ποιο βιβλιο ανατρεχεις?
λες"ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ "ΤΙ" ΤΕΛΙΚΑ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΔΕΙΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΗΡΙΣΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΙ ΑΝΗΜΠΟΡΕΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ?
(να σου εξηγησω οτι δεν προσπαθησα να μεταφρασω οτι εγραψες γιατι δεν το καταλαβα:lol: :rotflmao: :lol: )
θα ξερεις πραγματικα,
Σωστα,πολυ σωστα και επισης πολυ ωραια.
Συμφωνω ως προς το πνευμα απολυτα.
Θα διαφωνησω ως προς την λεπτομερεια.
Το κειμενο σου ειναι πολυυυυυυυυυυ ωραιο και πολυ πιο κοντα στην λογοτεχνια απο αυτο της nimbus,γιατι ειναι δομημενο εχει προβληματισμο και εχει και σατηρα.
Με ξενιζει να μου κακολογουν τις δυο "ομορφουλες" μου,την ποιηση και την φιλοσοφια.
Ειναι πολυ παρεξηγημενες.
Δεν ειναι παπαρολογια,ωραια λογια και μ'αλλα λογια ν'αγαπιομαστε και πρασιναλογα,..και πολυ κακο για το τιποτα.
...δεν ειναι κατοπινα φιλτραρισματα,ειναι μεσα απο την ζωη,ωμα οπως πρεπει,με ακριβεια και λιτοτητα στην εκφραση και οι ανθρωποι που τα γραφουν,...ζουν οπως τα γραφουν,
Υπαρχει δηλαδη μια γενικοτερη συνεπεια της ζωης οπως την βιωνουν και της γραφης τους.
Γραφουν αργοτερα προσεκτικα,χαρην της ακριβειας και οχι του φιλτραρισματος και της αλλιωσης της ουσιας.
εσύ έτσι κάνεις?:lol: :lol:
για αυτό δεν σε πλησιάζει κανένας?:lol:
afrotwin
09/11/2005, 17:36
ego exo na se ka8e koritsaki akomi ke an ine agori....
oti i zoi i iparksi apo moni tis ponai
ke 8a to ksana po i zoi ine ponos
to na iparxis ke mono ine po-nos
den ime sigouros oti to katalavenoun oloi afto
sigoura afti pou to katalavenoun perisotero ine aftes i eves8ites psixes pou tous perni apo kato ke xrisimopioun ximika gia na apofigoun tin zoi
as poume i iroinomanis
giati kanoun xrisi iroinis?
gia na ine pio magkes? epidi parasir8ikan?
den parasir8ikan anakalipsan ena tropo diafigis apo ton eafto tous apo tin zoi
gia afton akrivos ton logo epidi i zoi ponai
meta apo afto to dedomeno as pros8esoume lipon simvanta katastasis
onira pou eginan staxti
onira pou eginan efialtis
onira pou eginan friki enas ouranos pano apo to kefali mas me sapia sarka se sipsi
mpori poli efkola na simvi afto xanontas enan diko sou an8ropo
otan fevgi apo sena ke me alous diaforous tropous
otan lipon zis xoris empiries klismenos se asfalistikes diklides ke ine oli sou i zoi 5 metra gis apo fovo i ales eties ala kirios fovo
den kseris oti ta panta exoun antiktipo stin psixi sou
ke nomizis oti ola ine egkefalika ola ta vlepis me ena metro sigkrisis pou pigazi apo tin fantasia sou xoris vioma
ke se teliki den se katigori kanis gia afto
ala apo afto mexri tou oti katigoriopiois an8ropous me vasi tin fantasia sou ke tous katatasis eki opou afti se o8i
afto den ine oute elitistiko oute kati paromio ine sxizofrenia xiristou va8mou
nomizo oti an den mas endiaferi na emva8inoume sta pragmata pou den ine kako kalo ine na imastte apli paratirites
min mpenoume se diadikasies na sigkri8oume me plasmatikes ikones pou exoume sto mialo mas
afto to anideo koritsaki pou simpa8o parepiptontos nomizo oti ine toso megali i laxtara tis na edreosi xaraktira prosopikotita stil ke na ftasi se simio na min fenonte ta komplex tis pou 8a ekane oti dipote gia na fani metrisimi ke aksiologi ke sinagonisimi
ala edo ine ena motosikletistiko forum den ine kentro psixoerevnas ke nomizo oti mpenoume gia na diaskedasoume emas tous alous ke na perasi i ora pou mas anagkazi na ka8ilonomaste se mia o8oni pio efxarista
nimizo oti afto to atomo i noble ipe ola ta ipolipa poli sosta
ke oli nomizo oti milame stin nimbus kirios giati niazomaste
an ke ego epidi ipe diafora iponoumena
pos fernoun meriki pedia ston kosmo ke pos ta megalonoun ke ala tetia
8a tis 8imiso oti apo tixi iparxi 8a mporouse na ine mesa se mia lekani toualetas ke to apotelesma enos avnanismou..
:rotflmao: :rotflmao:
tora an den kseri ke pos erxonte ta pedia ston kosmo ti na pis?
pantos pragmatika gia na isofariso mia katastasi 8a po oti afto to koritsaki ine anideo entelos omos
oute sto copy paste den ine kali..:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
09/11/2005, 17:39
εσύ έτσι κάνεις?:lol: :lol:
για αυτό δεν σε πλησιάζει κανένας?:lol:
agapi mou olo to simpan ine mia trixa apo ta @rx1d1@ mou
tora 8elo na skeftis ti ise esi mesa sto simpan....
to pios me plisiazi ektos tou oti ine epilogi mou gia to pios ine aftos den ine doulia sou na to kseris
esi mexri prin apo ligo kero ema8es oti to pipi sou ektos apo tsisa kani ke ali doulia...
αφρούλι, λάθος στα είπανε:D
δεν καλούμε να δώσω εξηγήσεις:winka:
Λέω ότι θέλω, όποτε θέλω κι εσύ, απλά διαβάζεις και σχολιάζεις ανούσια:lol: (ως συνήθως).
Μιλάς για άλλους, από την στιγμή που εσύ ο ιδιος, δεν διαθέτεις ίχνος σεβασμού κι αξιοπρέπειας...
Και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου καθώς και με το μαλακισμένο σου θίασο:D
Από την στιγμή, που απαντάς στις απαντήσεις που έχω δώσει σε άλλους, είτε γιατί οι άλλοι δεν ειναι ικανοί να απαντήσουν είτε για οποιονδήποτε λόγο, αυτό από μόνο του, αποδεικνύει την στερημένη σου προσπάθεια να μου την πείς, λέγοντας μπούρδες:yuck:
Έκανα τον κόπο να σε διαβάσω και πολύ λυπήθηκα, γιατί αερολογείς...
παράδειγμα...
na eksipsoso ton eafto mou,? afto diloni oti 8es na sigkri8is mazi mou?
giati na to pis afto?
orea lipon otan 8a zisis moni sou apo ta 4 xronia sou otan 8a trefese me xortaria apo ton kipo ke to kalokeri me ta psomakia apo tis moloxes 8a pinis nero apo tis vrises tis gitonias otan 8a kriosis ekso ston dromo ke otan dis ta miala tou kolitou sou pou megalosate mazi ke sas sinevenan afta apo tote pou perpatisate otan diladi ta dis ke ta zisis ola afta me ena kolito pou den ine mono o filos sou ine i ikogenia sou o aderfos sou o pateras sou ola osa den exis ine to stirigma sou ke oles tis empiries sou tis simantikes ke asimantes tis exis zisi mazi tou ke anaroti8i ke exis anakalipsi mikra isos ala to exis kani mazi tou otan ola antexonte ola stin zoi xaris afton ke kapia mera mazepsis ta miala tou apo mia porta aftokinitou giati pirosane ta frena tis mixanis tou ke den stamatage ela na milisoume ke afta ine to 0,5 % apo afto pou apokomises stin zoi
ala tileo kseris giati milao exis di tosa sirial esi.....
to kseris oti fovame na kano kolitous apo tote
to kseris oti agapisa kapion apo edo mesa ke girnagame mazi apo to delear ke efage ta moutra tou dipla mou
ke mou epiveveose tous fovous mou afti i istoria
to exo ksana pi min zitas na sigkri8is mazi mou ego exo xiliades prosopa oxi to ena i merika pou antilamvanese
i diki mou pioisi vgeni mesa apo tin laspi mesa apo ta leromena graspeda me apotsigara me ksera fila oxi epidi ka8omoun oli tin zoi mou mesa se ena omorfo perivalon me keria ke apali mousiki ke diavaza tis anisixies alon
ke den ine mono afto
το παραπάνω, δεν έχει να μου πεί τίποτα...(όπως τίποτα από όσα λες)γιατί, επειδή ο οποιοσδήποτε δεν αναφέρεται στα προσωπικά του βιώματα, δεν έπεται ότι δεν έχει περάσει δυσκολίες...κι εσύ που ξέρεις τι μπορεί να έχει ζήσει ο καθένας? Επειδή δεν στο λέει?
και ποιός είσαι εσύ για να σου πεί την ιστορία της ζωής του?
Κι είναι κακό να έχει ζήσει κανείς, όμορφα παιδικά χρόνια?
Τα λόγια σου και το ύφος σου, δείχνουν άνθρωπο ζηλόφθονο, κακιασμένο, κυρίως με συμπλέγματα και ενοχές...
Επομένως, εσύ συγκεκριμένα, δεν έχεις να μου πείς τίποτα...
:yuck: :yuck: :yuck:
ουτε για να σε κρινω,
ουυυυυ ναι! το βλέπω!!!! το ύφος...
δεν μ'ενδιαφερεις οπως δεν σ'ενδιαφερω.
σε ενδιαφέρει τι λέω??? έλα ένα βράδι μαζί μου και θα σου λύσω τις απορίες... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
δεν θα τα βάψω μαύρα!!!! πάμε για άλλα!!!!
οταν πεθαινει ο ανθρωπος που σε μεγαλωνε κι ηταν ο μονος που ειχεςποιες "δυσνοητες" λεξεις ερχονται στο στομα σου? :sad:
στο καλύτερο βιβλίο...να στο προτείνω...???τόσα προβλήματα έχεις αντιμετωπίσει??? και δεν σου φαίνεται...
όχι δεν με κουράζεις...πές κι άλλα, τα λες πολύ όμορφα!!!!
μου θυμίζεις τον Ξανθόπουλο...
άσε κούκλα μου, δεν είναι για σένα τα κείμενά μου..
προσπάθησε να κατανοήσεις τις σοφίες του καφρούλι κι ασε με εμένα
κι ούτε θα καταλάβεις...
δεν είσαι σε θέσει να κρίνεις πώς σκέφτομαι...
δεν σε ρώτησα...
δεν έχεις ιδέα τι έχει ζήσει ο οποιοσδήποτε...εφόσων δεν τον ξέρεις..
θα ξερεις πραγματικα,
είπες πολλά κι ανούσια...
H τελευταία μου απάντηση είναι οτι δεν βλέπετε το δάσος αλλα μόνο το δέντρο. Έχεται πιαστεί μονο απο μία φράση και όλο το σκεπτικό σας εξαντλείτε σε αυτή... η ουσία σας έχει διαφύγει προ πολλού...
stavrogin
09/11/2005, 19:48
Πριν που ελεγες τις παπαριτσες σου κατι ειχαμε να κουβεντιαζουμε,τωρα ετσι οπως τακανες.....:a06:
Σου πεσε λιγο βαρια η κριτικη ολων.
nemethon
09/11/2005, 20:03
Θεοδώρα η συμπεριφορά όλων αυτών απεναντί σου απέδειξε περίτρανα και με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο του θέματος που έγραψες. Συνέχισε για αυτούς που το αξίζουν και μακάρι να αξιωθώ και εγώ κάποια στιγμή να είμαι μέσα σε αυτούς.
stavrogin
09/11/2005, 20:03
H τελευταία μου απάντηση είναι οτι δεν βλέπετε το δάσος αλλα μόνο το δέντρο. Έχεται πιαστεί μονο απο μία φράση και όλο το σκεπτικό σας εξαντλείτε σε αυτή... η ουσία σας έχει διαφύγει προ πολλού...
Κατ'αρχην εγω απαντησα μονο σε λογοτεχνικο επιπεδο δηλαδη σε επιπεδο τεχνικης ,και απαντηση δεν πηρα.
Αμα θες το πιανουμε το κειμενακι σου στιχο-στιχο, αν βεβαια σε ενδιαφερει η λογοτεχνια,που δεν το βλεπω.
Και μια συμβουλη.
Δεν υπαρχει τιποτα πιο τιμιο απο το να μην γραφεις.Γραφω σπανια και μετρια,αν εγραφα συχνοτερα θα εγραφα σιγουρα κακα και θα συχενωμουν γι αυτο.
Αμφιβαλω οτι ξερεις το "δασος" τι σημαινει
Κατ'αρχην εγω απαντησα μονο σε λογοτεχνικο επιπεδο δηλαδη σε επιπεδο τεχνικης ,και απαντηση δεν πηρα.
γιατί, θεωρείς ότι έχεις λογοτεχνικό επίπεδο???
Αμα θες το πιανουμε το κειμενακι σου στιχο-στιχο, αν βεβαια σε ενδιαφερει η λογοτεχνια,που δεν το βλεπω.
ψιττττττ δεν βλέπεις την τύφλα σου από αυτά...
Και μια συμβουλη.
κράτα τις συμβουλές για τον εαυτό σου...
Δεν υπαρχει τιποτα πιο τιμιο απο το να μην γραφεις.Γραφω σπανια και μετρια,αν εγραφα συχνοτερα θα εγραφα σιγουρα κακα και θα συχενωμουν γι αυτο.
Αμφιβαλω οτι ξερεις το "δασος" τι σημαινει
εσύ ξέρεις???:lol: :lol:
εγώ ξέρω...αλλά και να σου πώ, δεν θα καταλάβεις...:lol: :lol:
γιατί είπαμε:winka:
δεν είναι όλα για όλους:lol: :lol: :lol:
stavrogin
09/11/2005, 20:29
Μαλλον εφαγες πολυ κραξιμο σημερα κι εχεις ξεφυγει.
Μηπως ειναι καλυτερα να συνεχισουμε αυριο;
γελασα παρα πολυ με τις απαντησεις σου,
αυτες ακριβως ειναι κι η εικονα μου για 'σενα.
λοιπον θα σου παραθεσω κατι δικο μου
(το διαβασα στο τοιχο της φιλοσοφικης:rotflmao: )
ελεγε"ειμαστε αυτο που γραφουμε για ν'αλλαξουμε αυτο που ειμαστε"
νομιζω σου δινω θεματακι για πολλες ωρες σκεψεις κι αναζητησης
και μετα γραφεις εκθεση με θεμα"ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ?ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Η ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ?":rotflmao:
αυτη τη στιγμη λεω μπουρδες γιατι πριν μιλησα σοβαρα κι ηταν ανουσια :rolleyes:
μην κανεις σα μωρο παιδι
δεν σε ρώτησα...
κι ούτε θα καταλάβεις...
αμυνεσαι και το καταλαβαινω.
λιγο πριν ξαπλωσεις ομως σκεψου ολα οσα λεμε.
στη ζωη μας μας βελτιωνουν αυτα ακριβως που μας φανταζουν ανουσια.αυτα που δεν συμφωνουμε,γιατι αυτα που συμφωνουμε μαλλον θα λενε,δεν πειραζει,δεν φταις,δεν ειχες αλλη επιλογη,εισαι μια χαρα ετσι οπως εισαι και σ'οποιον αρεσεις....και...και...
ειναι ανωφελο να με προκαλεις,δεν μ'ενδιαφερει να δειξω αν ειμαι πιο εξυπνη απο σενα κι αν εχω απαντηση σε οσα λες.
το μονο που μ'ενδιαφερει να σου πω ειναι πως οταν ενας ανθρωπος σου εκθετει τον εαυτο του δεν εχεις κανενα δικαιωμα να λες μπουρδες.σεβεσαι!!!
ειναι η ζωη του και τη ξεδιπλωνει για καλο σου κι εσυ του τη πετας στα μουτρα?:nono:
φαινεται η ποιηση και η φιλοσοφια σου,πανε μεχρι εκει.
μην προσβληθεις παλι,δεν εχεις τοση αξια.
κι ας σου δινουμε λιγη με το να σου απανταμε.
εγω σταματω εδω και να ξερεις πως με οποια απαντηση σου,
πιθανοτατα να γελαω παλι.
Θεοδώρα η συμπεριφορά όλων αυτών απεναντί σου απέδειξε περίτρανα και με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο του θέματος που έγραψες. Συνέχισε για αυτούς που το αξίζουν και μακάρι να αξιωθώ και εγώ κάποια στιγμή να είμαι μέσα σε αυτούς
σιγουρα αξιζεις βρε!
οταν αξιωθεις πες εναν καλο λογο και για 'μενα :winka:
μου εκανε ανηθικη προταση αλλα δεν ειμαι τετοιο κοριτσι εγω.:evil:
αντε και εις ανωτερα!!!
κονκαρδες,κουπες,μπλουζακια με φωτογραφια της,
ισως καποτε σου δωσει και διαβασεις δικα της πραγματα.
δικα της...
τροπος του λεγειν :rotflmao:
και ποιά είσαι εσύ που θα με συμβουλέψεις και θα μου πείς για το καλό μου?:lol: και ποιός είναι ο αφρο που ξέρει το δικό μου καλό?
καλά επικοινωνείς με το μυαλό σου?:confused: και τι ξεδιπλώνει ο καφρος?:lol: την ζωή του?:rotflmao: κι αφού έχει κράξει όλο τον κόσμο, έχει την απαίτηση να τον σεβαστούμε?:lol:
τις καφροϊστορίες του, μην τις πολυπιστεύεις, γιατί κάνουν κακό στα εγκεφαλικά σου κύτταρα (που από ότι φαίνεται, καμμένα είναι:wacko: ):rotflmao:
έλα δείξε μου λίγη ακόμα από την εξυπνάδα σου:lol:
είσαι πολύ χαριτωμένη:winka:
αλλά ναι ξέχασα εσύ δεν δέχεσαι ανήθικες προτάσεις:lol:
πάντως όταν βγάλω μπλουζάκι, θα σου δώσω ένα, για να κοιμάσαι και να με θυμάσαι:winka:
manos426f
09/11/2005, 23:43
Διαβασα προσεκτικα ολο το post και το μονο που εχω να πω ειναι το εξης.
Θεοδωρα,μην ξαναγραψεις κατι τετοιο εδω γιατι πολυ απλα δεν αξιζει,ειναι κριμα να το ξεφτιλιζουν καποιοι....
Οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ (οχι ολοι) απαντησαν απλα για να σου την πουν!Τωρα τι διαολο ευχαριστηση παιρνει καποιος οταν τη λεει σε αλλον,μονο αυτοι και οι ομοιοι τους ξερουν,νιωθουν και καταλαβαινουν....
ego exo na se ka8e koritsaki akomi ke an ine agori....
oti i zoi i iparksi apo moni tis ponai
ke 8a to ksana po i zoi ine ponos
to na iparxis ke mono ine po-nos
Ε ΤΟΤΕ ΨΟΦΗΣΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!!!
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ
den ime sigouros oti to katalavenoun oloi afto
sigoura afti pou to katalavenoun perisotero ine aftes i eves8ites psixes pou tous perni apo kato ke xrisimopioun ximika gia na apofigoun tin zoi
as poume i iroinomanis
giati kanoun xrisi iroinis?
gia na ine pio magkes? epidi parasir8ikan?
den parasir8ikan anakalipsan ena tropo diafigis apo ton eafto tous apo tin zoi
gia afton akrivos ton logo epidi i zoi ponai
ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΨΥΧΕΣ?
ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ...
meta apo afto to dedomeno as pros8esoume lipon simvanta katastasis
onira pou eginan staxti
onira pou eginan efialtis
onira pou eginan friki enas ouranos pano apo to kefali mas me sapia sarka se sipsi
mpori poli efkola na simvi afto xanontas enan diko sou an8ropo
otan fevgi apo sena ke me alous diaforous tropous
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝΑ...ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΘΑ ΣΕ ΖΗΛΕΥΕ!!!
otan lipon zis xoris empiries klismenos se asfalistikes diklides ke ine oli sou i zoi 5 metra gis apo fovo i ales eties ala kirios fovo
den kseris oti ta panta exoun antiktipo stin psixi sou
ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ke nomizis oti ola ine egkefalika ola ta vlepis me ena metro sigkrisis pou pigazi apo tin fantasia sou xoris vioma
ke se teliki den se katigori kanis gia afto
ala apo afto mexri tou oti katigoriopiois an8ropous me vasi tin fantasia sou ke tous katatasis eki opou afti se o8i
afto den ine oute elitistiko oute kati paromio ine sxizofrenia xiristou va8mou
ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΨΥΧΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΚΑΦΡΟΥΛΙ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ...
ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ
nomizo oti an den mas endiaferi na emva8inoume sta pragmata pou den ine kako kalo ine na imastte apli paratirites
min mpenoume se diadikasies na sigkri8oume me plasmatikes ikones pou exoume sto mialo mas
Ε ΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΘΩΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ!
afto to anideo koritsaki pou simpa8o parepiptontos nomizo oti ine toso megali i laxtara tis na edreosi xaraktira prosopikotita stil ke na ftasi se simio na min fenonte ta komplex tis pou 8a ekane oti dipote gia na fani metrisimi ke aksiologi ke sinagonisimi
Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ...
ala edo ine ena motosikletistiko forum den ine kentro psixoerevnas ke nomizo oti mpenoume gia na diaskedasoume emas tous alous ke na perasi i ora pou mas anagkazi na ka8ilonomaste se mia o8oni pio efxarista
ΑΦΟΥ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΦΡΟΥΛΙ!
nimizo oti afto to atomo i noble ipe ola ta ipolipa poli sosta
ke oli nomizo oti milame stin nimbus kirios giati niazomaste
Ε ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
an ke ego epidi ipe diafora iponoumena
pos fernoun meriki pedia ston kosmo ke pos ta megalonoun ke ala tetia
8a tis 8imiso oti apo tixi iparxi 8a mporouse na ine mesa se mia lekani toualetas ke to apotelesma enos avnanismou..
ΕΣΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ...ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
tora an den kseri ke pos erxonte ta pedia ston kosmo ti na pis?
pantos pragmatika gia na isofariso mia katastasi 8a po oti afto to koritsaki ine anideo entelos omos
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ!!!!
oute sto copy paste den ine kali..:rotflmao: :rotflmao:
Θεοδωρα σε εχω δει μια φορα στο Δελεαρ,την ωρα που ερχοσουνα ομως εγω εφευγα...και δεν προλαβαμε καν να γνωριστουμε...τες πα αυτο για να ξερεις
Οσο για αυτα που αν και θα μπορουσα ανετα να τα χλευασω οπως και οι υπολοιποι ή οι περισσοτεροι δεν το κανω ή δεν ξερω τι αλλο την αποψη τους λενε και δικαιωμα τους :smilea: δεν ξερω απο που τα αντλεις αυτα,αλλα δεν σχολιαζοντε ισως με το βαθυτερο νοημα που θα ηθελες σε αυτα που γραφεις.....Παντως δικαιως το ποσταρες εδω γιατι ο καθενας μας αναζηταει σκεφτετεται και προβληματιζεται για να καταλαβει αυτα που γραφεις. Αναζητήσεις - Σκέψεις - Προβληματισμοί
Το θεμα αν αξιζει και για σενα και για εμας ολο αυτο εδω.....που γινεται:wave2:
ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Εσείς λοιπόν καλά μου μέλη του φόρουμ θεατές μίας αντιπαράθεσης και λεκτικής μονομαχίας δύο ανθρώπων, αντί να προσπαθήσετε να κατευνάσετε τα πνεύματα ή τουλάχιστον να απέχετε, φροντίζετε να ρίχνετε λάδι στη φωτιά και να φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ :a14:
Δεν χρείαζεται να υποδείξω ποιοί πρέπει να ντρέπονται το γνωρίζουν από μόνοι τους.:sad:
manos426f
10/11/2005, 00:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Εσείς λοιπόν καλά μου μέλη του φόρουμ θεατές μίας αντιπαράθεσης και λεκτικής μονομαχίας δύο ανθρώπων, αντί να προσπαθήσετε να κατευνάσετε τα πνεύματα ή τουλάχιστον να απέχετε, φροντίζετε να ρίχνετε λάδι στη φωτιά και να φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ :a14:
Δεν χρείαζεται να υποδείξω ποιοί πρέπει να ντρέπονται το γνωρίζουν από μόνοι τους.:sad:
Καλα τα λες............
ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :uplate: :uplate: :uplate: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :a9:
να πάρεις σιγά σιγά το πουλο από το φόρουμ μιας και είμαστε ξεφτίλες και το φόρουμ μια σκέτη ξεφτίλα..
ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ .
Λοιπόν τα κουβαδακια σου και σε άλλη παραλία μεγάλε.
αν δεν αρέσει σε κάποιον η κριτική και τα σχόλια..
για τα φιλοσοφικά του κειμενα...τα γράφει στο λεύκωμα του!!! όχι σε φόρουμ.
να πάρεις σιγά σιγά το πουλο από το φόρουμ μιας και είμαστε ξεφτίλες και το φόρουμ μια σκέτη ξεφτίλα..
Η οποία κριτική καλό θα ήταν να είναι στα πλαισια του κειμένου και να μην πέρνη αυτόν τον προσωπικό και γεμάτο εμπάθεια χαρακτήρα...
εγώ ρε ματμαν??οτι αν τα είχε γράψει Κανά αγοράκι αυτά τα ωραία δε θα είχε κανείς πρόβλημα να του κάνει κριτικη..και φυσικά αν ήταν όλα τόσα όμορφα διατυπωμένα από τη νιμπας...και κατανοητά φυσικά δε θα χρειαζόταν να γράφει και να ξαναγράφει και να απαντάει γιατί ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΡΑΒΟ.
μόνο τη διαφορά της από το κοινό σύνολο δεν έδειξε έτσι.
οι πιο πολλές συζητήσεις της ..είναι με τον αφρο που βρίζει και μισεί.
αν δεν μπορείς κάποιον.. τον κανείς πέρα. δε του πιάνεις κουβέντα για να τον πείσεις ότι όλα είναι όπως τα λες εσύ.
εγώ ρε ματμαν??οτι αν τα είχε γράψει Κανά αγοράκι αυτά τα ωραία δε θα είχε κανείς πρόβλημα να του κάνει κριτικη..και φυσικά αν ήταν όλα τόσα όμορφα διατυπωμένα από τη νιμπας...και κατανοητά φυσικά δε θα χρειαζόταν να γράφει και να ξαναγράφει και να απαντάει γιατί ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΡΑΒΟ.
μόνο τη διαφορά της από το κοινό σύνολο δεν έδειξε έτσι.
οι πιο πολλές συζητήσεις της ..είναι με τον αφρο που βρίζει και μισεί.
αν δεν μπορείς κάποιον.. τον κανείς πέρα. δε του πιάνεις κουβέντα για να τον πείσεις ότι όλα είναι όπως τα λες εσύ.
Μην πέφτης και εσύ στην παγιδα της μιας φράσης!!
[ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ]!!
δες το λίγο πιό σφαιρικά ...
και γιατί δηλαδή επειδή τα γράφη ένα "κοριτσάκι" δεν είναι αποδεκτά ;
τοτε δεν θα διάβαζε κανείς Λιλη Ζωγράφου, Μαρια Πολυδούρη και άλλες αξιόλογες γυναικίες παρουσίες στο χώρο
των γραμμάτων .
και ασ μην ξεχνάμε οτι το βήμα είναι ελεύθερο για όλους γιατί να στερήται αυτη τη δυνατότητα η nimbus και οποιαδήποτε άλλη κοπέλα η ο όποιος άλλος θέλη να παρουσιάσει κάποιες διαφορετικές σκέψεις του εδώ , ετσι κι αλιως αν νοιώθη οτι είναι η παρέα του εδω μέσα !! ετσι κάνουμε με την παρέα μας έτσι χλεβαστικά τους αντιμετωπίζουμε ;;;
afrotwin
10/11/2005, 08:53
MA DEN KATALAVANETE I KOPELA 8ELI OPOS DIPOTE NA SIGKRI8I
KE NA APODIKSI OTI INE ANOTERI
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
OTAN ER8I I ORA TIS SFALIARAS OMOS POLI FOVAME OTI 8A PAI STOUS GONIS TIS ME KLAMATA KE LIGMOUS
KE ME SPARAGMO 8A PI
MAMA O AFRO ME PIRAZIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ego pedes den exo na po tipota alo gia to atomo
to8ema ine oti exi epireasti apo mena ke nomizi proton oti ine sovara afta pou kano ke defteron oti mpori na ta kani ke afti
i diafora mas ine oti afti den prospioite aftos ine o eaftos tis
oti den mpori to vazi sti akri
ke oti nomizi oti mpori to ana8ematizi...
episis epiveveoni tin apopsi tou papagalou oti tis lene to leei ke afti meta me ma8imatiki akrivia
den 8elo apo tin arxi na analiso perisotero apo afta pou fenonte ek protis giati den ime lalakas na to kano tsampa:rotflmao:
ke giati den me endiaferi
8a po mono afto
nimbus min pistevis aftous pou sou lene kala logia gia na se pidiksoun
afrotwin
10/11/2005, 08:56
nimbus oloi i aloi imaste kaliteroi apo sena
akoma ke o sniper:lol: mpori na grapsi kalitera apo sena
ke to mono pou mporis na kanis kalitera ine to kontra paksimadi isos....
min pedevese kali mou
afrotwin
10/11/2005, 10:39
apo mikro itane antidrastiko ke fenotan i sxizofrenia tou...
27833
Ποιος μίλησε σε σένα γελοίε;
Ασχολήθηκα ποτέ μαζί σου απόβρασμα; Μήπως σου έδωσα ποτέ δικαίωμα, εεεε ; :mad:
Σπυράκο σύνελθε :yuck:
Ποιος μίλησε σε σένα γελοίε;
Ασχολήθηκα ποτέ μαζί σου απόβρασμα; Μήπως σου έδωσα ποτέ δικαίωμα, εεεε ; :mad:
Σπυράκο σύνελθε :yuck:
εκτος απο ξεφτιλας μιας και ειμαι και εγω στο φορουμ..
ειμαι και γελοιος..και αποβρασμα!!
μαλιστα..
κατι μαθαμε και σημερα εδω μεσα.
afrotwin
10/11/2005, 11:14
εκτος απο ξεφτιλας μιας και ειμαι και εγω στο φορουμ..
ειμαι και γελοιος..και αποβρασμα!!
μαλιστα..
κατι μαθαμε και σημερα εδω μεσα.
ides bibiko ke emena mou aresi edo giati morfonome...
OTAN ER8I I ORA TIS SFALIARAS OMOS POLI FOVAME OTI 8A PAI STOUS GONIS TIS ME KLAMATA KE LIGMOUS
KE ME SPARAGMO 8A PI
ρε καρακγιοζη ξεφτιλα αμα σε αρχισω εγω στις σφαλιαρες σε ποιον θα πας κλαιγοντας?
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙς ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΑΠΑ ΣΥΝΕΦΟ!!!
afrotwin
10/11/2005, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙς ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΑΠΑ ΣΥΝΕΦΟ!!!
re idi siga re megale xalarose ligo
ipame na nomizis diafora gia ton eafto sou afto para pai
ama 8es tsampoukades na to kanonisoume pes mou poso ksilo 8elis na fas ke ego to kanoniso.
episis 8elis prota ksilo ke meta ntoum ntoum
i prota ntoum ntoum ke meta ksilo?
stavrogin
10/11/2005, 11:51
Μου αρεσει αυτο το φορουμ
Με ηρεμει
Σας ευχαριστω για της στιγμες ειρηνης και θαλπωρης που μου χαριζεται:a10: :a01:
afrotwin
10/11/2005, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε καρακγιοζη ξεφτιλα αμα σε αρχισω εγω στις σφαλιαρες σε ποιον θα πας κλαιγοντας?
an nomizis oti 8elis na kanis kati se emena
sou protino na me ka8arisis
giati an tolmisis ke kanis tin paramikri kinisi
...................................................................
..................................................................
ke ama den pistevis oti leo ke nomizis ine astia
sou protino na to dokimasis
kali i plakitsa ke ta paxia logakia
ala ama 8es na to xontrinoume mesa...
Τσακωθείτε εδώ με την ηρεμία σας :D
Γιατί μπορεί να μην είναι όλα για όλους αλλά ορισμένους και ορισμένες τις τρώει ο κώλος τους.
και το βάζω εδώ για να μην το στείλω τελείως (αν κι έτσι που πάει για κατά κει το βλέπω)
dukeandthecity
10/11/2005, 12:47
Υπάρχει ένα 'κουμπάκι' πάνω δεξιά που λέγεται εύρεση. Πατήστε το και ψάξτε post περί απρόσωπων προσώπων. Διαβάστε το εκεί που ο Afro τα έχωνε στον sonic και η nimbus τον χειροκροτούσε.
Έτσι ακριβώς και τίποτα άλλο (όπως λεει και παράγοντας του Εδεσσαϊκού)
manos426f
10/11/2005, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τσακωθείτε εδώ με την ηρεμία σας :D
Γιατί μπορεί να μην είναι όλα για όλους αλλά ορισμένους και ορισμένες τις τρώει ο κώλος τους.
και το βάζω εδώ για να μην το στείλω τελείως (αν κι έτσι που πάει για κατά κει το βλέπω)
Aντε,καντο ντε,για να τελειωνουμε και με αυτο.....
manos426f
10/11/2005, 15:39
Θα κανω μια τελευταια παρεμβαση για να πω δυο λογια μονο και αν θελετε μαγκες μην απαντησει κανεις αλλος σε αυτα πλην του ιδιου του Afro....
MA DEN KATALAVANETE I KOPELA 8ELI OPOS DIPOTE NA SIGKRI8I
KE NA APODIKSI OTI INE ANOTERI
[QUOTE]
Δεν υπαρχει ανωτερος και κατωτερος ανθρωπος ρε Afro!Εσυ θα επρεπε να το λες πρωτος απο ολους αυτο,μια και μεγαλυτερος σε ηλικια.....
[QUOTE]
KE ME SPARAGMO 8A PI
[QUOTE]
Της σφαλιαρας?Μπα,δε σε εχω για τετοιο τυπο,Παιδια μεγαλωνεις απ'οτι εχεις πει,δε μπορεις να αντιδρας ετσι....
[QUOTE]
ego pedes den exo na po tipota alo gia to atomo
to8ema ine oti exi epireasti apo mena ke nomizi proton oti ine sovara afta pou kano ke defteron oti mpori na ta kani ke afti
[QUOTE]
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ!!!
Τωρα γιατι προσποιεισαι,εσυ το ξερεις και δικαιωμα σου αλλα αναβεις φωτιες συχνα.....
Εμενα μου φτανει η δηλωση αυτη....
[QUOTE]
i diafora mas ine oti afti den prospioite aftos ine o eaftos tis
oti den mpori to vazi sti akri
ke oti nomizi oti mpori to ana8ematizi...
episis epiveveoni tin apopsi tou papagalou oti tis lene to leei ke afti meta me ma8imatiki akrivia
den 8elo apo tin arxi na analiso perisotero apo afta pou fenonte ek protis giati den ime lalakas na to kano tsampa:rotflmao:
ke giati den me endiaferi
[QUOTE]
Μπα,θα επρεπε να την εχεις ψυχολογησει καλυτερα εσυ τοσο καιρο.....
Εδω με εκπλησσεις αρνητικα,θα ελεγα...
[QUOTE]
8a po mono afto
nimbus min pistevis aftous pou sou lene kala logia gia na se pidiksoun
Εδω τωρα αυτο ειναι δικη σου αποψη και μαγκια σου να την εχεις.....
Δηλαδη οσοι εχουν καλη αποψη για σενα σε ανησυχουν?
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....
Ρε Afro,ενω θα μπορουσες να εισαι τοσο παραγωγικο ατομο στο forum αυτο,εχεις διαλεξει αυτο το ρολο και χαραμιζεσαι......
Αν εσενα σου αρεσει,εμας μας αρκει.
Ομως ωρες ωρες το χοντραινεις πολυ και αλλοι το παιρνουν πολυ σοβαρα....
Αν γουσταρεις να απαντησεις,μη μου γραψεις παλι τις παπαριτσες περι αδελφης.τραβεστι κτλ κτλ γιατι τι να απαντησω σε αυτα.....
Aν δε γουσταρεις παλι,κακιες δε κραταμε βρε αδελφε.....
nassosxlvbros
10/11/2005, 16:15
μηπως το (παρα) γαμισατε ολοι ολιγον:beer: :beer: :beer:
afrotwin
10/11/2005, 18:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
Θα κανω μια τελευταια παρεμβαση για να πω δυο λογια μονο και αν θελετε μαγκες μην απαντησει κανεις αλλος σε αυτα πλην του ιδιου του Afro....
Εδω τωρα αυτο ειναι δικη σου αποψη και μαγκια σου να την εχεις.....
Δηλαδη οσοι εχουν καλη αποψη για σενα σε ανησυχουν?
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....
Ρε Afro,ενω θα μπορουσες να εισαι τοσο παραγωγικο ατομο στο forum αυτο,εχεις διαλεξει αυτο το ρολο και χαραμιζεσαι......
Αν εσενα σου αρεσει,εμας μας αρκει.
Ομως ωρες ωρες το χοντραινεις πολυ και αλλοι το παιρνουν πολυ σοβαρα....
Αν γουσταρεις να απαντησεις,μη μου γραψεις παλι τις παπαριτσες περι αδελφης.τραβεστι κτλ κτλ γιατι τι να απαντησω σε αυτα.....
Aν δε γουσταρεις παλι,κακιες δε κραταμε βρε αδελφε.....
signomi se pio kirio kaloume na apantiso?
me pia idiotita mou kanete erotisis kirie mou?
ke ti iste esis pou aposafinizete kiolas den iparxi katoteros an8ropos.....:rotflmao:
ke 8a miliso sovara mazi sou?
gia pio logo?
8a kerdiso tin filia sou tin empistosini sou?
me sinxoris ala me tin diki sou protropi tou tipou adelfia pros ti to misos ke o alilosparagmos mas kalis na ginoume katixitiko edo pera.
mipos den 8elis na sou po gia aderfes ke tetia gia kapio logo?
ala re si min ntrepese gia afto den ine kako:rotflmao:
episis file ego ime edo ke anakatevo tin soupa den ime edo gia tin vlepo na meni stasimi ke na leo po po!! mia orea soupaaaa!!!
varieme na tin vlepo akiniti den ksero an to antilamvanese
episis doksa ton 8eo me tis malakies pou leme pernai i ora grigora ke prin to katalavoume exoume sxolasi....:rotflmao:
ego na sou po tin ali8ia den pernao ke asxima
episis min mou zitas na ime o pragmatikos mou eaftos giati den 8a ime pote edo mesa se afto i se kapio alo forum
prei na to dis apla
an den sou valo ligo kolodaxtilo den xoropidas ke an den xoropidas den exi plaka
ke afta ta distixismena atoma mas xalane tin plaka
ke tous kanoume megaliteri plaka
prepi na sou ekmistiriefto kati ala se parakalo na mini metaksi mas den 8elo na vgi para ekso ok?
lipon den me endiaferi ti ine o ka8e enas
adiaforo pliros patagodos olosxeros diladi me tous tonous i adiaforia:rotflmao:
ke den 8elo na ftiakso i na soso ton kosmo
isa isa mou aresi pio poli xalasmenos:rotflmao:
apla anakatevo tin soupa giati ksero na to kano
afto mono
ala se parakalo min me dosis metaksi mas etsi?
kata ta ala mou aresoun i an8ropoi me idieterotites
egkefalikes ke oxi mono diladi mou aresoun i an8ropoi me makri lemo as poume:rotflmao:
episis mou aresi ke i nimbus giati mou 8imizi tote pou imastan mikri ke mikroskopiki ke paristaname tous megalous ke mas e8ige an kapios mas elege mikrous...:rotflmao:
tespa afta o 8eos na se exi kala ke an den iparxi 8eos exe konta to vivliario tou ika.......:lol: :rotflmao:
nassosxlvbros
10/11/2005, 18:23
ke ti iste esis pou aposafinizete kiolas den iparxi katoteros an8ropos.....:rotflmao:
gia pio logo?
me sinxoris ala me tin diki sou protropi tou tipou adelfia pros ti to misos ke o alilosparagmos mas kalis na ginoume katixitiko edo pera.
episis file ego ime edo ke anakatevo tin soupa den ime edo gia tin vlepo na meni stasimi ke na leo po po!! mia orea soupaaaa!!!
episis doksa ton 8eo me tis malakies pou leme pernai i ora grigora ke prin to katalavoume exoume sxolasi....:rotflmao:
episis min mou zitas na ime o pragmatikos mou eaftos giati den 8a ime pote edo mesa se afto i se kapio alo forum
prei na to dis apla
an den sou valo ligo kolodaxtilo den xoropidas ke an den xoropidas den exi plaka
prepi na sou ekmistiriefto kati ala se parakalo na mini metaksi mas den 8elo na vgi para ekso ok?
afto mono
egkefalikes ke oxi mono diladi mou aresoun i an8ropoi me makri lemo as poume:rotflmao:
episis mou aresi ke i nimbus giati mou 8imizi tote pou imastan mikri ke mikroskopiki ke paristaname tous megalous ke mas e8ige an kapios mas elege mikrous...:rotflmao:
tespa afta o 8eos na se exi kala ke an den iparxi 8eos exe konta to vivliario tou ika.......:lol: :rotflmao:
ante kane kana km re pornogere poy moy apokthses apopsh sta 40feyga! ki an nomizeis oti ta ema8es ola exeis polyyyyyy dromo akoma,kai to ksereis kala....to kako einai oti den kaneis kai kana km...apla perimeneis na sxolaseis kakomoirh....den to poylas lew gw na to xarei kanas allos? :rotflmao:oso gia th nimbus ase 8a to vrei to dromo ths (kai ayth kai h ka8e nimbus etsi?) esy de 8a tone vreis pote (oute yo diko ths oute to diko soy...apla eglwvisthkes kai de ksereis apo poy na fygeis apath sketh eisai... kahmene...ase to loipon tis arxidies kai tis filosofies ths poutsas giati oyte 8eos eisai oyte kan enas malakas (akoma)den eisai aksios na eisai....ainte paparogere kanthne twra giati evale drosoyla mh pa8eis kamia psiksh...ki oso kai na anakateyeis th soypa soypa 8a parameinei....
:beer:
afrotwin
10/11/2005, 18:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
ante kane kana km re pornogere poy moy apokthses apopsh sta 40feyga! ki an nomizeis oti ta ema8es ola exeis polyyyyyy dromo akoma,kai to ksereis kala....to kako einai oti den kaneis kai kana km...apla perimeneis na sxolaseis kakomoirh....den to poylas lew gw na to xarei kanas allos? :rotflmao:oso gia th nimbus ase 8a to vrei to dromo ths (kai ayth kai h ka8e nimbus etsi?) esy de 8a tone vreis pote (oute yo diko ths oute to diko soy...apla eglwvisthkes kai de ksereis apo poy na fygeis apath sketh eisai... kahmene...ase to loipon tis arxidies kai tis filosofies ths poutsas giati oyte 8eos eisai oyte kan enas malakas (akoma)den eisai aksios na eisai....ainte paparogere kanthne twra giati evale drosoyla mh pa8eis kamia psiksh...ki oso kai na anakateyeis th soypa soypa 8a parameinei....
lipon esi travas megalo zori
i emoroides exis i ponodonto:rotflmao:
les na efages kamia katsada apo gkomena-gineka meria ke ir8es edo na vgalis ta apo8imena sou?:rotflmao:
pou ise gialantzi magka to ti ime kalitera na min to ma8is:lol:
ke ama endiaferese ke 8es to africa tou afro=silektiko komati me 60.000 euro sto dino:rotflmao: :rotflmao:
pantos kitakse to afto me tis zoxades
ektos ke an pezi kana zaxaro opote pao paso...
nassosxlvbros
10/11/2005, 18:45
lipon esi travas megalo zori
i emoroides exis i ponodonto:rotflmao:
les na efages kamia katsada apo gkomena-gineka meria ke ir8es edo na vgalis ta apo8imena sou?:rotflmao:
pou ise gialantzi magka to ti ime kalitera na min to ma8is:lol:
ke ama endiaferese ke 8es to africa tou afro=silektiko komati me 60.000 euro sto dino:rotflmao: :rotflmao:
pantos kitakse to afto me tis zoxades
ektos ke an pezi kana zaxaro opote pao paso...
zaxaro?mpa exw akoma dromo:) oso gia ta zoria pou les mallon milas gia ton eayto soy....ayta den einai akoma ths hlikias mou,xexexe:lol: oso gia to ti eisai mallon de 8a to ma8eis pote,xexexe kai poso magas eimai kalytera ki ayto na mh to ma8eis pote ...:) alla gia na apanthseis ONTOS trabas xontra zoria....ti na kaneis?ypemonh...kai sorry alla de mporw na se voh8hsw vres ta monos sou
.....
:beer: ante geia mas!
nemethon
10/11/2005, 19:13
an nomizis oti 8elis na kanis kati se emena
sou protino na me ka8arisis
giati an tolmisis ke kanis tin paramikri kinisi
...................................................................
..................................................................
ke ama den pistevis oti leo ke nomizis ine astia
sou protino na to dokimasis
kali i plakitsa ke ta paxia logakia
ala ama 8es na to xontrinoume mesa...
afro.........
κατούρα και λίγο............
nassosxlvbros
10/11/2005, 19:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
afro.........
κατούρα και λίγο............
ρε σεις τα πραματα ειναι σοβαρα..εχει πεσει κατω απο τη μαγκια και ποιος θα τον σηκωσει...(ειναι και βαριος παναθεματον)....μου θυμισε παντως ελληνικη ταινια ο τυπος...."ο γιγας της Κυψελης":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μπα σε καλο μας αποψε!:lol: :lol: :lol:
Krokodilos001
10/11/2005, 20:27
kokino triantafilo mou
matoses to daktilo mou
kegome kegome keeeeeeeeegome!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
ρε σεις τα πραματα ειναι σοβαρα..εχει πεσει κατω απο τη μαγκια και ποιος θα τον σηκωσει...(ειναι και βαριος παναθεματον)....μου θυμισε παντως ελληνικη ταινια ο τυπος...."ο γιγας της Κυψελης":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μπα σε καλο μας αποψε!:lol: :lol: :lol:
Πες τα πες τα!!!!......
Runner Ducati
11/11/2005, 01:13
Εχετε ολοι δικιο... εφοσον βεβαια μπορουσα να διαβασω τι γραφετε... χικ...
:a33:
:a34:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
:a024:
27896
manos426f
11/11/2005, 01:34
gia pio logo?
prei na to dis apla
afto mono
ΟΚ καταλαβα Afro,μη ζοριζεσαι και φλυαρεις ακαταπαυστα και αχρηστα ρε αδερφε.....
Γουσταρεις το βιολι αυτο.Καλα κανεις,δικαιωμα σου....
Απλα ξερεις τι θυμιζεις?
Ατακα απο φιλμακι της εποχης του παλιου καλου ελληνικου κινηματογραφου....ολοι τις εχουμε ξανακουσει,αλλα κανεις δε γελαει πλεον με αυτες....
So long,bro......
manos426f
11/11/2005, 02:03
.......tespa afta o 8eos na se exi kala.......:lol: :rotflmao: [/B]
Απιστευτο......!!!!!
Ειμαι ο πρωτος που εχει την τιμη να ακουει καλη κουβεντα απο την μεγαλειοτητα σας η μου φαινεται σερ Afro.....?
Ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα.
Ο Αφρο ειναι θυμα του μυθου του.
Και αυτος τον συντηρει πολυ καλα.
Αυτο θελουν οι οπαδοι του , αυτο θελουν και οι εχθροι του.
Εαν σταματησει ο αφρο να γραφει η αρχισει να γραφει εξω απο αυτα που μας εχει συνηθησει θα ξενερωσετε ολοι.:lol:
Το πιο καλο που θα μπορουσε να του συμβει αυτη τη στιγμη ειναι να τσακωθει στο δρομο και αφου παρει μαζι του γυρω στους 300 να ερθει ενας πισωκλωτσης και να τον σκοτωσει , ουτως ωστε να περασει στη σφαιρα του Μυθου μαζι με τον Διγενη Ακριτα , τον Τζεγκινς Χαν τον Μ.Αλεξανδρο και τον Τασο Μητροπουλο(φτου κακα):rotflmao:
ΖΗΣΕ ΤΟ ΜΥΘΟ........................του αφρο
:rotflmao:
έτσι-έτσι:winka:
σε έπιασαν οι προβληματισμοί σου?:lol:
ωραία:D
μέχρι να βρεις αλλη δουλειά, θα ησυχάσουμε:lol: :lol: :lol:
afrotwin
11/11/2005, 12:07
Ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα.
Ο Αφρο ειναι θυμα του μυθου του.
Και αυτος τον συντηρει πολυ καλα.
Αυτο θελουν οι οπαδοι του , αυτο θελουν και οι εχθροι του.
Εαν σταματησει ο αφρο να γραφει η αρχισει να γραφει εξω απο αυτα που μας εχει συνηθησει θα ξενερωσετε ολοι.:lol:
Το πιο καλο που θα μπορουσε να του συμβει αυτη τη στιγμη ειναι να τσακωθει στο δρομο και αφου παρει μαζι του γυρω στους 300 να ερθει ενας πισωκλωτσης και να τον σκοτωσει , ουτως ωστε να περασει στη σφαιρα του Μυθου μαζι με τον Διγενη Ακριτα , τον Τζεγκινς Χαν τον Μ.Αλεξανδρο και τον Τασο Μητροπουλο(φτου κακα):rotflmao:
ΖΗΣΕ ΤΟ ΜΥΘΟ........................του αφρο
:rotflmao:
sostos........
mono afto to pedi exi mialo edo mesa.....
afrotwin
11/11/2005, 12:08
έτσι-έτσι:winka:
σε έπιασαν οι προβληματισμοί σου?:lol:
ωραία:D
μέχρι να βρεις αλλη δουλειά, θα ησυχάσουμε:lol: :lol: :lol:
esi min xerese ill be back:a29: