View Full Version : MOTO GP ROUND 1 Commercial bank Grand prix of Qatar
RaGe_Raptor
21/03/2016, 19:16
355305
Λογικό και απορώ πως θα μπορούσε κάποιος να ψαρώσει απο μια τέτοια είδηση.Στη pramac έχουν ποιο μηχανάκι είπαμε του 14?15? γιατί να ρισκάρει τη φήμη του με κάτι υποδεέστερο.
SHOOTER045
21/03/2016, 19:23
δεν τα ξαναλέω βαριέμαι....
Τα πιο πολλά μηχανάκια 46 γράφουν πάνω
99 ακόμα δεν έχω δει.
Μέχρι και υπηρεσιακά, να τα λέμε αυτά... :D
GIOTIS750
21/03/2016, 19:43
355306
SHOOTER045:lol::a013::beer:
RaGe_Raptor
21/03/2016, 19:46
http://www.motogp.com/en/news/2016/03/21/iannone-i-wasn-t-even-pushing-to-the-limit/196198
RaGe_Raptor
21/03/2016, 20:07
355307
el_hymador
21/03/2016, 20:22
355310
H.A.Balafoutre
21/03/2016, 21:16
Κρανάρα το Shark του Λορένθο.....!!! Για αρχή καλός ήτανε ο αγώνας. Αλλά να βρέχει τη Δευτέρα στην έρημο....έλεος....χαχαχαχααχα
giannis21
21/03/2016, 21:30
giotis η χερουκλα ποιανού είναι;;
devil's animal
21/03/2016, 21:37
ενταξει η αντιδραση του lorenzo εχει προελθει απο τους ροσσικους καφρους που γιουχαρουν και λενε οτι λενε...
"απο την στιγμη που δεν παραδεχεστε οτι ειμαι καλυτερος και γρηγοροτερος απο το ινδαλμα σας, θα σας σπασω τα @@ καθε φορα που θα κερδιζω..." ενα πραγμα...
δεν ειναι αποριας αξιο...ουτε καν 30 ετων, με 5 παγκοσμιους τιτλους και αρκετη αυτοπεποιθηση για το μελλον...
στα του αγωνα...
εξαιρετικος ο lorenzo...οχι τοσο για την νικη...οσο για το οτι παλεψε με το κτηνος του "+20 τελικη" και τελικα το νικησε και εκανε και διαφορα...
εκανε lap record και απο την στιγμη που μπηκε μπροστα κανενας δεν τον απειλησε...
dovi, πολυ καλος και επιμονος...επαιξε τον ρολο του το μηχανακι με την τελικη αλλα δεν παει μονο του στις στροφες...φαινεται οτι εχει γινει δουλεια απο την ομαδα γιατι ηταν και τα 2 ducati ανταγωνιστικα...και αν δεν επεφτε ο iannone μπορει να επαιζαν και τα 2 για βαθρο...
marquez, το παλεψε αλλα σοφα επελεξε να παρει τους βαθμους της τριτης και να μην γινει ηχος και φως...:lol:
rossi, καλος..αλλα λιγος...εκανε καλη εκκινηση αλλα τελειωσε εκει...μολις ξεκαθαρισαν λιγο τα πραγματα εφαγε και την προσπεραση απο τον marquez και ουδεποτε τον ενοχλησε ξανα...δεν εφταιγε παντως το μηχανακι...ενα ιδιο ηταν στην πρωτη θεση...τον περιμενα, η αληθεια ειναι, πιο δυνατο καθως εχει καλες θεσεις στο καταρ...
pedrosa, ξανα μια απο τα ιδια...ενω στην αρχη φανηκε να κανει παρομοιους γυρους με τους μπροστα και ενω περιμενα να ξεκινησει να δινει απο τα μισα που θα εχει ελαφρωσει απο καυσιμο, αυτος εμεινε εκει και τερματισε 14'' πισω απο τον lorenzo...οτι να'ναι...δεν νομιζω παντως να ηταν τοσο χαλια το μηχανακι...
αν ηταν τοσο χαλια, τοτε ο marquez το πηγαινε ζω-πεθαινω και ισως γι'αυτο να ηταν υπερευχαριστημενος στο τελος και μ'ενα χαμογελο μεχρι τ'αυτια...:shrugs:
lonerider
21/03/2016, 21:43
Ο πεντροσα πιστεύω θα ανέβει από αγώνα σε αγώνα. ..
el_hymador
21/03/2016, 22:00
Σοβαρά τώρα, ο Pedrosa μπορεί να μην συμμετάσχει εφεξής σε κανέναν αγώνα μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος και να μην το καταλάβει κανείς. Μου είναι πολύ συμπαθής και αδιαμφισβήτητα είναι και ικανός αλλά ώρες - ώρες νομίζω ότι στις φλέβες του κυλάει γάλα σόγιας.
SHOOTER045
21/03/2016, 22:01
Του petrucci
lonerider
21/03/2016, 22:04
Σοβαρά τώρα, ο Pedrosa μπορεί να μην συμμετάσχει εφεξής σε κανέναν αγώνα μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος και να μην το καταλάβει κανείς. Μου είναι πολύ συμπαθής και αδιαμφισβήτητα είναι και ικανός αλλά ώρες - ώρες νομίζω ότι στις φλέβες του κυλάει γάλα σόγιας.
Ενώ στις φλέβες του μαρκεζ που κυλάει Red Hot blood σου είναι αντιπαθείς να μαντεψω:D
el_hymador
21/03/2016, 22:05
Ενώ στις φλέβες του μαρκεζ που κυλάει Red Hot blood σου είναι αντιπαθείς να μαντεψω:D
ρε φίλε ειλικρινά, βαριέμαι με το flaming.
lonerider
21/03/2016, 22:15
Σε πιστεύω. .
GIOTIS750
21/03/2016, 23:04
Petrux νταουλι εγινε .
τωρα ειδα απαντησε και ο σουτερ.
Γιατρός και ΜΜ φορούσαν σκληρότερα πίσω ελαστικά από Λορένθο.
Σε διαφορετική περίπτωση ίσως ο γιατρός να πίεζε περισσότερο και ο ΜΜ να έπαιρνε καλύτερη θέση στο βαθρο.
Ο doc δεν περίμενα να κοντράρεται με τους πρώτους. Εξεπλάγην!
Εντάξει δε κοντράρεται στα ίσα αλλά είναι εκεί!
Περίεργο, ο MM δείχνει ψύχραιμος!
Ο Λορένθο τελικά είναι τέρμα βλαμμένο και κομπλεξάρα.
Ελπίζω οι Ντούκοι να συνεχίσουν έτσι!
Θέλουμε και τη Σούζι στους πρώτους.
35 σελίδες! Ωραία ξεκινήσαμε! :beer:
lonerider
21/03/2016, 23:35
Γιατρός και ΜΜ φορούσαν σκληρότερα πίσω ελαστικά από Λορένθο.
Σε διαφορετική περίπτωση ίσως ο γιατρός να πίεζε περισσότερο και ο ΜΜ να έπαιρνε καλύτερη θέση στο βαθρο.
Ο doc δεν περίμενα να κοντράρεται με τους πρώτους. Εξεπλάγην!
Εντάξει δε κοντράρεται στα ίσα αλλά είναι εκεί!
Περίεργο, ο MM δείχνει ψύχραιμος!
Ο Λορένθο τελικά είναι τέρμα βλαμμένο και κομπλεξάρα.
Ελπίζω οι Ντούκοι να συνεχίσουν έτσι!
Θέλουμε και τη Σούζι στους πρώτους.
35 σελίδες! Ωραία ξεκινήσαμε! :beer:
Οι 35 σελίδες είναι γιατί άναψαν και τα αιματα για λιγο μεταξυ μας και έτσι πρέπει, μέσα σε λογικά πλαίσια πάντα. ...αν συμφωνούσαμε όλοι με το ίδιο θα ήταν βαρετό. ...:beer:
Arxagelos
21/03/2016, 23:50
Κομπλεξαρα κάργα ο Γιωργαρος για την χειρονομία.
Τέρμα ακομπλεξαριστος ο goat που πριν καλά καλά ξεκινήσει το πρωταθλημα κάνει δηλώσεις του τυπου '' οι σχέσεις μου με τον ΜΜ δεν θα φτιάξουν ποτε''
'' Ο JL δεν έχει τα balls να πάει στην Ducati''
Και ναι όπως έχουμε ακούσει και άλλες φορές δεν βγάζει κόμπλεξ ο goat αλλά είναι στα πλαίσια του ψυχολογικού πολεμου''
lol και ξανά lol.:a16:
Οι 35 σελίδες είναι γιατί άναψαν και τα αιματα για λιγο μεταξυ μας και έτσι πρέπει, μέσα σε λογικά πλαίσια πάντα. ...αν συμφωνούσαμε όλοι με το ίδιο θα ήταν βαρετό. ...:beer:
Αυτό εννοούσα, δε το είπα ειρωνικά! ;)
Αυτός πρέπει να τρώει ξύλο κάθε φορά πριν ανέβει πάνω στην μηχανή...δεν εξηγείται αλλιώς η φάτσα του!
Ωραίος αγώνας,κρίμα για τον Iannone...τον ήθελα βάθρο καθώς μετα τον Vale είναι ο αμέσως επόμενος που υποστηρίζω..
Απίστευτο το πλάνο με τις δισκόπλακες...800-900 βαθμούς η θερμοκρασία :eyepop:
Τον Crutchlow ας τον ξεματιάσει κάποιος....ρε τι πράγμα είναι αυτο :a7:
Το μόνο σίγουρο ειναι οτι φέτος θα ειναι μια πολύ ενδιαφέρoυσα χρονιά :a016::a015::a33:
H.A.Balafoutre
22/03/2016, 11:11
Γιατί άλλοι που ψώνισαν μηχανάκια βλέποντας μόνο τα νούμερα στα εξώφυλλα περιοδικών ήταν πιο έξυπνοι/γαμάτοι?
Και που βλέπεις εσύ το κακό.... Το θέμα είναι τι περιοδικά αγοράζεις.....355338
Antonisss
22/03/2016, 13:28
Και που βλέπεις εσύ το κακό.... Το θέμα είναι τι περιοδικά αγοράζεις.....355338
Κακό δεν είναι, απλά όταν πιο πάνω λέγανε για κριτήρια του ποιος κερδίζει την Κυριακή με ποιο μηχανάκι και ποια εταιρεία θα πουλήσει τη Δευτέρα και το αν αυτό είναι "σωστό" κριτήριο, παραθέτω και γω το γεγονός ότι υπάρχει και το κριτήριο του εξώφυλλου, της ιπποδύναμης, του που στροφάρει (χαρακτηριστικό παράδειγμα το Ρ6 2006 με τον διαφημιζόμενο κόφτη των 17.500 RPM με τα Αμερικανάκια) και άλλων πολλών.
Antonisss
22/03/2016, 13:32
Εγώ ρε παιδιά γιατί είμαι στις 14 ακόμα?!! :lol:
RaGe_Raptor
22/03/2016, 13:38
Άντε και στα GP
355343
MG-KTiNoS
22/03/2016, 13:39
ενταξει η αντιδραση του lorenzo εχει προελθει απο τους ροσσικους καφρους που γιουχαρουν και λενε οτι λενε...
"απο την στιγμη που δεν παραδεχεστε οτι ειμαι καλυτερος και γρηγοροτερος απο το ινδαλμα σας, θα σας σπασω τα @@ καθε φορα που θα κερδιζω..." ενα πραγμα...
Πολύ ευκολα ξέγραψες το Μάρκεζ και λες ότι θα κερδίζεις.....
:cool:
Στο κάτω κάτω μπορεί και να σε τρακάρει!
:smokin:
Μάρκεζ είναι αυτός.
Άσε που του χρωστάς
RaGe_Raptor
22/03/2016, 13:40
Αχά....
355344
Ποιά θα μπορούσε να είναι η διορία που έχει δοθεί για να απαντήσει ο χόρχιας;
MG-KTiNoS
22/03/2016, 13:45
Ο Λιν είπε ότι υπάρχει ντεντ λάιν αλλά δε ντη λέει...
FotisFz1
22/03/2016, 13:46
θεωρω βαρια μεχρι Μπρνο
γιατι ηδη θα εχει αρχισει η αναπτυξη για το μοτοσακο του 2017
Antonisss
22/03/2016, 13:50
http://www.sport24.gr/Sports/Motorsport/MotoGP/ta-paddock-girls-toy-katar.3968751.html?utm_source=News247&utm_medium=athlitika_home_Main&utm_campaign=24MediaWidget
RaGe_Raptor
22/03/2016, 14:27
http://www.motorsport.com/motogp/news/espargaro-to-stick-with-2015-suzuki-after-worst-moment-of-his-career-681346/
lonerider
22/03/2016, 14:32
Εγώ ρε παιδιά γιατί είμαι στις 14 ακόμα?!! :lol:
Γιατί σε κόβω με κάνα απριλια να τρεχεις....:D
LogOutGoRide
22/03/2016, 14:48
Αχά....
355344
Δεν νομίζω πως θα μπορούσε να πει περισσότερα.
GIOTIS750
22/03/2016, 14:57
http://www.sport24.gr/Sports/Motorsport/MotoGP/ta-paddock-girls-toy-katar.3968751.html?utm_source=News247&utm_medium=athlitika_home_Main&utm_campaign=24MediaWidget
Να εισαι καλα φιλαρακη και κατι διαφορετικο εγω ψηφιζω αυτην :heartpound:
355355
MG-KTiNoS:beer:
Σημερα εδωσε και ειδα τον αγωνα.
Τα περσινα γεγονοτα μαζι με τις αλλαγες σε λαστιχα και εγκεφαλους εδειξαν ποσο επηρεαζουν ολους τους αναβατες.
Η Ντουκατι εκμεταλευθηκε το μονο ατου της στο φετινο πρωταθλημα που ειναι το μοτερ και μαζι με τον πολυ καλο στα φρενα Ντοβι πηρε μια δευτερη θεση. Εγω προσωπικα πιστευω οτι της ταιριαζε υπερβολικα η πιστα και δεν θα εχει αναλογη συνεχεια.
Ο Λορενθο αλλανθαστος και δειχνει οτι εχει το σωστο πλανο αγωνα, την υπομονη και το καλυτερο μηχανακι και οδευει ολοταχως σε αλλο ενα πρωταθλημα.
Ο Μαρκεζ δειχνει να βαζει μυαλο και να μην προσπαθει να υπερβει τις δυνατοτες του Χοντα. Εκανε ακριβως αυτο και πηρε οτι καλυτερο μπορουσε απο ενα μηχανακι που ειναι σαφως κατωτερο του ανταγωνισμου και πηρε βαθρο.
Ο Γιατρος πηρε οτι καλυτερο μπορουσε απο τον εαυτο του.
Ο Ιαννονε απογοητευσε στα ματια μου καθως εκανε ηλιθιο λαθος αν και ειχε την ταχυτητα και το μηχανακι ακομα και για νικη.
Πεντροσα εδειξε για ακομα μια φορα οτι δεν αξιζει για εργοστασιακος.
Βινιαλες ειναι λες και ετρεχε με superbike αντι για gp.
ερώτηση γενικής φύσεως...
πιστεύετε ή όχι ότι ο πρώτος ένας άντε δύο αγώνες μπορούν να δείξουν σχεδόν σίγουρα την πορεία του πρωταθλήματος...??
Δείγματα έχεις απλά. Οι αγώνες είναι απροβλεπτοι και μακάρι να παραμείνουν έτσι. Όχι δεν αρκούν οι πρώτοι αγώνες για να βγάλεις άποψη πιστεύω.
Εγώ, πάντως, έχω μια πολύ καλή ιδέα, για την πορεία του πρωταθλήματος, μετά τον τελευταίο αγώνα.
Εγώ, πάντως, έχω μια πολύ καλή ιδέα, για την πορεία του πρωταθλήματος, μετά τον τελευταίο αγώνα.
... ο οποίος είναι ο πρώτος.
... ο οποίος είναι ο πρώτος.
Χρειάζεσαι καφέ ε; :p
...του πρωταθλήματος.
Χρειάζεσαι καφέ ε; :p
....
μαθήματα γραμματικής κανείς; :bawl:
MG-KTiNoS
22/03/2016, 16:13
Ποιός είναι ο πιο μεγάλος χέιτερ του Ρόσσι εδώ μέσα τελικά?
Haters εναντίον του Ρόσσι δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί. Οι περισσότεροι είναι haters των φανατικών οπαδών του που ταυτόχρονα είναι και λίγο....ΟΥΓΚ!
MG-KTiNoS
22/03/2016, 16:43
Haters εναντίον του Ρόσσι δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί. Οι περισσότεροι είναι haters των φανατικών οπαδών του που ταυτόχρονα είναι και λίγο....ΟΥΓΚ!
Οποιος δηλώσει χέιτερ θα του δώκω λινκ που θα κάνει... πάταγο....
:rolleyes:
Antonisss
22/03/2016, 17:01
Εγώ εγώ! :lol:
Για δώσε γιατί με τρώει η περιέργεια!!
Ποιός είναι ο πιο μεγάλος χέιτερ του Ρόσσι εδώ μέσα τελικά?
νομίζω ο φίλος ο Arhagelos ο οποίος ξεπερνάει τα όρια κάποιες φορές αλλά νομίζω οτι όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση.
για παράδειγμα, είναι γενικά αποδεκτό να γυρίσεις και να πεις
"ο Χόρχε είναι το πουτ@νάκι του ΜΜ, και μαζί τον μπ@ρνουν κάθε βράδυ γιατί έτσι και αλλιώς φένεται οτι είναι αδερφες γιαυτό έκατσε στα τέσσερα ο ΜΜ πέρσι για να το πάρει το ΠΠ ο Χόρχες. Ουστ παλιό κουλάδια Loosers γκέουλες"
300 vroom θα πάρει η άνω τοποθέτηση
αν γυρίσει ο Arhagelos και τοποθετηθεί με τον ίδιο τρόπο για τον Γιατρό, τότε θα γίνει χαμός και οι αναφορές θα πάνε σύνεφο
MG-KTiNoS
22/03/2016, 17:38
ok λοιπόν....
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148575&p=2726247#post2726247
Έχω την εντύπωση πως ο Χορχε δεν αντέχει στη πίεση μιας μονομαχιας πλέον.
Αν πχ ήταν στην 7-8η θέση δε θα το παλευε και τόσο να φτάσει μπροστά. Ο Μαρκεθ θα το παλευε. Ο Ροσσι επίσης θα το παλευε. Εκεί είναι μια σημαντική διαφορά ανάμεσα στους 2 οδηγούς της γιαμαχα και όχι μόνο.
Το γνωστό σενάριο γίνομαι καπνός και άντε να με πιάσετε, έχει και αυτό πίεση (και αποτέλεσμα) αλλά σαφώς λιγότερη μιας πάλης για προσπεράσεις.
Σε μια τέτοια θέση θα ήθελα να δω πως θα κινηθεί ο Χορχε πλέον.
Κάποιες στιγμές περισυ μου θύμισε τον K.R.Jr. Όσο έκανε καλές εκκινήσεις, έλεγε γειά. Μόλις έμπλεκε σε μάχη κότευε, έπεφτε η ψυχολογία και έμενε πίσω.
MG-KTiNoS
22/03/2016, 17:43
Έχω την εντύπωση πως ο Χορχε δεν αντέχει στη πίεση μιας μονομαχιας πλέον.
Αν πχ ήταν στην 7-8η θέση δε θα το παλευε και τόσο να φτάσει μπροστά. Ο Μαρκεθ θα το παλευε. Ο Ροσσι επίσης θα το παλευε. Εκεί είναι μια σημαντική διαφορά ανάμεσα στους 2 οδηγούς της γιαμαχα και όχι μόνο.
Το γνωστό σενάριο γίνομαι καπνός και άντε να με πιάσετε, έχει και αυτό πίεση (και αποτέλεσμα) αλλά σαφώς λιγότερη μιας πάλης για προσπεράσεις.
Σε μια τέτοια θέση θα ήθελα να δω πως θα κινηθεί ο Χορχε πλέον.
Κάποιες στιγμές περισυ μου θύμισε τον K.R.Jr. Όσο έκανε καλές εκκινήσεις, έλεγε γειά. Μόλις έμπλεκε σε μάχη κότευε, έπεφτε η ψυχολογία και έμενε πίσω.
Ρε Τόλη αυτά είναι αυτονόητα πράματα.
ΦΥΣΙΚΑ και ΟΛΟΙ θέλουν να φύγουν γιατί μάχη=μπελάδες
Αλλά μπορούν?
Μην τρελαθούμε κι όλας.
Δεν παίζουν αυτά τα πράματα.
Η μηπως απλα ο Χορχες ειναι του 'μαζευε κι ας ειναι και ρωγες' γιατι στο τελος 'κανουν λογαριασμο';
Μια χαρα του βγηκε περσι ;)
Το οποιο σκεπτικο βεβαια, ακυρωνει το θεαμα, αλλα τα τυπακια πανε για πρωταθλημα, οχι για πουλ-μουρ.
Καλα ο Ροσσις παει για το δευτερο πρωτευοντως (πια) κι αν του κατσει θα σηκωσει και την κουπα.
LogOutGoRide
22/03/2016, 17:48
Νομίζω είσαι άδικος. Θυμάμαι αγώνες με μάχες σώμα με σώμα και προσπεράσεις με επαφές.
Έμενε πίσω σε περιπτώσεις που έριχνε το φταίξιμο άλλου, όπως ζελατίνες κλπ.
Δεν είναι και Sykes!
lonerider
22/03/2016, 17:49
πιστεύετε ή όχι ότι ο πρώτος ένας άντε δύο αγώνες μπορούν να δείξουν σχεδόν σίγουρα την πορεία του πρωταθλήματος...??
Ναι μια ιδέα παίρνεις. ...πάλι yamaha honda ....οδηγοί 99 και 93 , ροσσι δεν τον βλέπω για πολλά, πεντροσα θα βρει τη φόρμα του.....
Νομίζω είσαι άδικος. Θυμάμαι αγώνες με μάχες σώμα με σώμα και προσπεράσεις με επαφές.
Δεν είναι και Sykes!
Αν εννοείς αυτό που έγραψα εγώ, ίσως και να είμαι. Αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει απλά, δεν έχω και καλά κάτι πρόχειρο ως επιχείρημα. Πάντως, δεν μου έρχονται στο μυαλό μάχες του Χορχε από το πολύ κοντινό 15.
LogOutGoRide
22/03/2016, 17:58
Και εγώ δεν θυμάμαι συγκεκριμένο αγώνα, άλλα θυμάμαι μάχη μέχρι σχεδόν τέλους με MM.
MG-KTiNoS
22/03/2016, 18:01
Δεν είναι και Sykes!
Ρε παιδιά άμα το μηχανάκι έχει 1' στο γύρο τι να λέμε τώρα....?
Φεύγεις και λες άντε γειά και είμαι και ο 1ος κλπ κλπ
Αλλά άμα χάνεις ας πούμε 0,2 0,3 στο γύρο???
Άμα πρέπει να τα παίξεις όλα για όλα???
Και σαβούρδα θα φας και θα είσαι και ρεντίκολο της κενΩνίας
και κακός μαχητής...
:p
Δεν είναι όπως φαίνονται τα πράγματα απ έξω
Δεν μπορύμε να ξέρουμε τι έχει γίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
Ξέρουμε ότι μας λένε και αυτό ξεκινάει πάντα με δεδομένο
ότι Η ΜΗΧΑΝΗ γαμ... και ΜΟΝΟ ο πιλότος κάνει λάθη.
:p
Θα έπεφτε προχτε ο ΓιαΝΝοΝΕ ΑΝ έτρεχε με γιαμάχα?
Λέω....
RaGe_Raptor
22/03/2016, 18:02
είναι λίγο περίεργος αγώνας το Κατάρ.μια εικόνα πάντως την έχουμε.η οποία δεν είναι και πολύ διαφορετική από την περσινή . πιο ασφαλή συμπεράσματα άμα τη επιστροφή εις τας Ευρώπας που θα έχουν γίνει 2-3-4 αγώνες.
LogOutGoRide
22/03/2016, 18:03
Νομίζω έκανες λάθος quote άλλα ο Iannone θα έπεφτε ακόμη και αν περπατούσε
Μα.... ο Ιαννονε παραδεχτηκε πως αλλαξε γραμμη, πατησε στην ασπρη και γι' αυτο σαβουρδιαστηκε.
Γιατι φταιει το μηχανακι;
(Ασε που και στα 250 και Μοτο2, οικοπεδα αγοραζε συχνα)
MG-KTiNoS
22/03/2016, 18:18
Γιατι φταιει το μηχανακι;
Δε λέω ότι φταίει το μηχανάκι... λέω ότι ΑΝμπορούσε να φύγει (είχε μηχανάκι που του το επέτρεπε) ΙΣΩΣ να μην έκανε το λάθος
Θα ήταν δηλαδή απλά...ανετος
lonerider
22/03/2016, 18:25
Δε λέω ότι φταίει το μηχανάκι... λέω ότι ΑΝμπορούσε να φύγει (είχε μηχανάκι που του το επέτρεπε) ΙΣΩΣ να μην έκανε το λάθος
Θα ήταν δηλαδή απλά...ανετος
5 λεπτά προσπαθώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις και άκρη δεν έβγαλα. ....για βοηθά. ...
MG-KTiNoS
22/03/2016, 18:34
Όταν βλέπεις ότι χάνεις 0,3 0,2 στο γύρο (μέτρο μέτρο δηλαδή ο άλλος φευγει)
προσπαθείς στο 110% κι εκεί και πιο εύκολα κάνεις λάθη και μπορεί να μην σου βγει κάτι.
Πιθανότα θα χάσεις και τη μάχη στο τέλος.
Αυτό δεν πάει να πει ότι είσαι άσχετος στις μάχες 1 προς 1
ούτε κωλοτούμπας
Απ έξω φυσικά δεν μπορείς να ξέρεις ΠΟΤΕ τι παίζει
lonerider
22/03/2016, 18:40
Όταν βλέπεις ότι χάνεις 0,3 0,2 στο γύρο (μέτρο μέτρο δηλαδή ο άλλος φευγει)
προσπαθείς στο 110% κι εκεί και πιο εύκολα κάνεις λάθη και μπορεί να μην σου βγει κάτι.
Πιθανότα θα χάσεις και τη μάχη στο τέλος.
Αυτό δεν πάει να πει ότι είσαι άσχετος στις μάχες 1 προς 1
ούτε κωλοτούμπας
Απ έξω φυσικά δεν μπορείς να ξέρεις ΠΟΤΕ τι παίζει
Οκ,αλλά εδώ μετράει και η εμπειρία, ο Ιανόνε σε σχέση με τους υπόλοιπους έχει πολύ μικρότερη εμπειρία σε μάχες σώμα με σωμα....
GIOTIS750
22/03/2016, 18:43
https://www.youtube.com/watch?v=kqDpRmpVbWY
https://www.youtube.com/watch?v=kqDpRmpVbWY
ΚΑΙ Αfter the flag Qatar
https://www.youtube.com/watch?v=6E7jOWbOCww
Giorgio_Rp:beer:
sapila racing
22/03/2016, 18:47
Θα έπεφτε προχτε ο ΓιαΝΝοΝΕ ΑΝ έτρεχε με γιαμάχα?
Λέω....
Το θέμα είναι ότι πέφτει γενικώς λίγο περισσότερο απ οτι πρέπει ο Iannone.
Ισως επειδή το κυνηγάει και δεν κάθεται στ αυγά του μερικές φορες, και γι αυτό και τον γουστάρει ο κόσμος.
Εδώ πάντως έπεσε επειδή πάτησε την άσπρη γραμμή, στο στεγνό, στην έρημο όμως.
Αν δεν παταει κανείς εκεί θα γλυστράει.
Εδώ συζητάγανε οι Moto2 τι καλό λάστιχο που τους αφήνουν οι Motogp στην πίστα τώρα με τα Michelin, ενώ οι Motogp λένε βέβαια τα αντίθετα για τα Dunlop της Moto2.
thunder ace
22/03/2016, 18:59
Νομίζω έκανες λάθος quote άλλα ο Iannone θα έπεφτε ακόμη και αν περπατούσε
για αυτο τον γουσταρουμε.
LogOutGoRide
22/03/2016, 19:03
Να σου πω την αλήθεια και μένα αρχίζει και μου αρέσει μερικές φορές.
Ιδιαίτερα αν δεν κερδίζει :lol:
thunder ace
22/03/2016, 19:34
συνεχεια δλδ.
LogOutGoRide
22/03/2016, 19:37
Ε ναι, κερδίζει εννοώ να μην τερματίζει.
GIOTIS750
22/03/2016, 20:12
Για ενα κλασμα του δευτερολεπτου πατησε ασπρη γραμμη και εφυγε κατευθειαν...
στο βιντεο πιο πανω το δείχνει καθαρα
χαζομαρα του αλλα εγινε και δεν αλλαζει τωρα για Αργεντινή να δουμε πως θα τα παει .
RaGe_Raptor
24/03/2016, 15:03
μα τι γίνεται εκεί στο Κατάρ και χαλάνε τα κράνη!!! (http://www.motorsport.com/motogp/news/espargaro-baffled-by-visor-problems-in-qatar-681994/)
μα τι γίνεται εκεί στο Κατάρ και χαλάνε τα κράνη!!! (http://www.motorsport.com/motogp/news/espargaro-baffled-by-visor-problems-in-qatar-681994/)Έπεσε Qatarα Γιώργο..
RaGe_Raptor
24/03/2016, 20:36
Michele Pirro, not Casey Stoner, will replace the injured Danilo Petrucci at Argentina & on
δε θα δούμε Casey προς το παρόν
Mini bikers
https://m.youtube.com/watch?v=yb7zYuFwj1M
Mini bikers
https://m.youtube.com/watch?v=yb7zYuFwj1M
:lol: Τέλειο ! Ειδικά τα σκετσάκια με το Vale χαχαχα
Ευχαριστούμε cityfly :beer:
Αυτες τις 2 φωτογραφιες τις χρωστουσα εδω μεσα.
Μετα απο εκεινον τον αγωνα πηγαμε στο ξενοδοχειο του Βαλε να τον βρουμε και μετα απο μιαμιση ωρα...
374389
Και μετα πηγαμε για μια μπυριτσα στο μπαρ του ξενοδοχειου οταν εσκασε και ο αχωνευτος...
374390
Αυτες τις 2 φωτογραφιες τις χρωστουσα εδω μεσα.
Μετα απο εκεινον τον αγωνα πηγαμε στο ξενοδοχειο του Βαλε να τον βρουμε και μετα απο μιαμιση ωρα...
374389
Και μετα πηγαμε για μια μπυριτσα στο μπαρ του ξενοδοχειου οταν εσκασε και ο αχωνευτος...
374390
Για πες μας βρε Τρουπ,εσυ που τον είδες από κοντά. ........τελικά κλωτσάει ο γιατρός;
:tooth:
Για πες μας βρε Τρουπ,εσυ που τον είδες από κοντά. ........τελικά κλωτσάει ο γιατρός;
:tooth:
μονο αν χρειαζεται ;)