View Full Version : Με πριζωνει φίλος να ανοίξουμε το 990 adv με R6 καρπυλατερ στα 400μ ..
Παιδιά εγώ κοντράκιας δεν είμαι, αλλα με εχει μπριζώσει ενα @άκι :lol: να δοκιμάσω το 990 με το R6 sta 402m ποιό λέτε να είναι το αποτέλεσμα? Αυριο αν δεν βρέχει με το καλό ίσως γίνει η δοκιμή.
pipe_smoker
12/03/2016, 14:23
Παιδιά εγώ κοντράκιας δεν είμαι, αλλα με εχει μπριζώσει ενα @άκι :lol: να δοκιμάσω το 990 με το R6 sta 402m ποιό λέτε να είναι το αποτέλεσμα? Αυριο αν δεν βρέχει με το καλό ίσως γίνει η δοκιμή.
Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για τα έξτρα 2 μέτρα?:lol:
Δε νομίζω ότι έχεις ελπίδα.
Τα 400 μέτρα είναι (υπερ)αρκετά για να προλάβει να αφηνιάσει το R6.
Αλλά αφού είναι φίλος σου και δεν παίζονται λεφτά, μανούρες και λοιπά, αφού θες να το κάνεις κάν'το να σου φύγει και η απορία.
Ρε με την μπαγαζιέρα θα τον τρέξω :D τετοια φάση μιλάμε
MG-KTiNoS
12/03/2016, 14:29
Το μανίκι μετράει....
Ποιός δεν κάνει σούζα, δε σπινιάρει κλπ
και μερικά τεχνικά ακόμα, πιέσεις ελαστικών, αλυσίδα...
Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για τα έξτρα 2 μέτρα?:lol:
Δε νομίζω ότι έχεις ελπίδα.
Τα 400 μέτρα είναι (υπερ)αρκετά για να προλάβει να αφηνιάσει το R6.
Αλλά αφού είναι φίλος σου και δεν παίζονται λεφτά, μανούρες και λοιπά, αφού θες να το κάνεις κάν'το να σου φύγει και η απορία.
402 μετρα ειναι ακριβως το 1/4 μιλι.
φιλε κανε τη δοκιμη και πες το αποτελεσμα. μονο μη μαλωσετε γιατι ο ενας το ειχε γραναζωμενο, ο αλλος δεν το ρυθμισε σωστα κτλ...
devil's animal
12/03/2016, 14:35
ανοιξτε...
αλλα παρε και ενα ζευγαρι τετοια μαζι...θα σου χρειαστουν...
354791
MG-KTiNoS
12/03/2016, 14:36
+1
φιλε κανε τη δοκιμη και πες το αποτελεσμα. μονο μη μαλωσετε γιατι ο ενας το ειχε γραναζωμενο, ο αλλος δεν το ρυθμισε σωστα κτλ...
Χωρίς αυτά ρε φίλε κάθεσε σπίτι και παίζεις τις κουμπάρες....
:D :D
pipe_smoker
12/03/2016, 14:36
402,25 είναι για την ακρίβεια:D
Οπότε να προσθέσουνε και 25 πόντους για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις:lol:
Αλλά τί μας έπιασε ξαφνικά και πήγαμε από το παλιό καλό 400άρι που έθρεψε γενιές και γενιές κοντράκηδων, στο κουόρτερ μάιλ και στα 402 μέτρα?
Μου θυμίζει τη μαζική αλλαγή γούστου, που μέσα σε ένα χρόνο άλλαξε όλη η Ελλάδα από το φραπέ στο φρέντο:lol:
Όπως και να έχει, είτε 400 είτε 402, δε νομίζω ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα.
MG-KTiNoS
12/03/2016, 14:37
Ίσως πρέπει να ερθουμε κι εμείς να δούμε όμως....
:D
τόσο χάλια ρε παιδιά, η ροπή δηλαδή δεν κλάνει τίποτις? Ντάξει πάει καλα το R6 το οδήγησα άλλα θελέι και χέρια να το ξεκινήσεις..
akis_trevor
12/03/2016, 14:41
αν δεν δουμε βιδεο δεν πιστευουμε τιποτα απο οτι μας πεις αυριο...:p
Λέω να ξεχάσω την κάμερα τυχαία αύριο :D
Λέω να ξεχάσω την κάμερα τυχαία αύριο :D
Πες οτι χαλασε το μηχανακι.
Αποκλειεται να μην το χαψει............
MG-KTiNoS
12/03/2016, 14:48
τόσο χάλια ρε παιδιά, η ροπή δηλαδή δεν κλάνει τίποτις? Ντάξει πάει καλα το R6 το οδήγησα άλλα θελέι και χέρια να το ξεκινήσεις..
ρε το μανίκι μετράει λέμε...
:D
Lioulios
12/03/2016, 14:51
Μόνο με δολιοφθορά στο ρ6 θα δεις χαιρι
taisteal
12/03/2016, 14:53
Στην ετησια του 2007 ενα 990 ειχε ριξει ξυλο σε ZX 12,αφου το kawa εγραφε..
Shaolin Monk
12/03/2016, 14:59
Το 990 στο ξεκίνημα θα εξαφανιστει, απλά υπαρχει χρόνος για να το μαζεψει το R6. Αν δε, είναι χερας το 600αρακι, το προβάδισμα θα περιοριστει μόλις σε μερικά μέτρα!
........μετά :wave2:
Στο 1/4 ανα μίλι ο χρόνος που δίνουν τα χαρτιά ειναι 11.17 για το 990 και για το 2001 R6 10.59 Βεβαια φοράει ακραπες και εγώ ομως φοράω μπαγαζιέρα! νομίζω ομως οτι είναι άκρως ενδιαφέρον άνοιγμα δεν ξερω τι λέτε εσείς επίσης κοιτουσαμε στη δουλειά την ροπή του 990 στα (kgm/σ.α.λ.): 9,68/6.500 εν αντιθέση με το R6 με 65,8 Nm/11000 και μπριζωθήκαμε δεν είχε και δουλειά..
pipe_smoker
12/03/2016, 15:14
Η ροπή κλάνει και παρακλάνει.
Αλλά όχι αρκετά (και βασικά δεν είναι αυτός ο ρόλος της) για να σε κρατήσει μπροστά από ένα ss 600άρι σε τόσο μεγάλη απόσταση.
Μιλάμε για κοντά μισό χιλιόμετρο.
Όσο για το άλλο που λες, φαντάζομαι ότι για να σου είπε να τα στήσετε έστω και για φιλικό άνοιγμα, θα έχει μια ιδέα από εκκινήσεις.
Δε λέω να είναι ο Pedrosa, αλλά δε νομίζω να ξεκινάει με ρελαντί ρολαριστός.
αμα ειναι να ανοιξετε στη θηβων τωρα με το ψιλοβροχο θαρθω κι εγω με ενα Τ50:smokin:
μπορουμε και ρολλαριστοί να ανοίξουμε αλλα δε νομιζω οτι με συμφερει :lol: , μα ακόμη και στις 11 εχει ποιο λίγη ροπή απο μένα , γνωρίζω οτι αλλο ροπή και αλλο δύναμη αλλα..
τρεξτον 200 μετρα εκει εχεις μια πιθανοτητα...
Christos ktm R
12/03/2016, 15:38
ολα θα πεχτουν απο τους οδηγους..αν ξερει να ξεκιναει ο φιλος σου δυσκολα τα πραγματα
pipe_smoker
12/03/2016, 15:45
τρεξτον 200 μετρα εκει εχεις μια πιθανοτητα...
Αυτό.
Πλάσαρέ του το σε στυλ "Κοίτα, έχω και καλύτερες δουλειές να κάνω. Δε χρειάζομαι 400 μέτρα για να σε πατήσω. Πάμε μια 200άρα και μετά σπίτια μας."
Άμα τσιμπήσει τσίμπησε:lol:
Να την κάνετε την κόντρα στο χώμα παίζει :bawl: ;
Σε πριζώνει ο φίλος,αλλά τα ρεύματα είναι επικίνδυνα!!
taisteal
12/03/2016, 16:11
:uplate:
354792
Αυτό.
Πλάσαρέ του το σε στυλ "Κοίτα, έχω και καλύτερες δουλειές να κάνω. Δε χρειάζομαι 400 μέτρα για να σε πατήσω. Πάμε μια 200άρα και μετά σπίτια μας."
Άμα τσιμπήσει τσίμπησε:lol:
:lol:
Εντάξει ρε μάγκες με πείσατε βεν βάζω!
Να την κάνετε την κόντρα στο χώμα παίζει :bawl: ;
Μην σου πώ και στη σούζα :D
spyrakos35
12/03/2016, 16:35
Κοτα.-
thunder ace
12/03/2016, 16:39
μη κανετε την κοντρα Τριτη η Τεταρτη.Ποτε δεν ξερεις ......ΚΤΜ εχεις.
Κοτα.-
Θα φερεις το Αφρικα;
akis_trevor
12/03/2016, 17:12
Θα φερεις το Αφρικα;
Καθιστε φρονιμα θα φερω το στρωμα...:bawl:
με αυτό θα αντιπαρατεθεί το ΚΤΜ;; https://www.youtube.com/watch?v=j8odZFTIE7M
γιε μου που πας;;; μανα θα παω στα ..αλανια..χε,χε,χε..
Billis21
12/03/2016, 18:48
Το υποτιματε το 990. Απο σταση αρχικα ολα ειναι πιθανα. Αν φυγεται ρολαριστοι απο 50-60 χλμ η διαφορα θα ειναι μικρη υπερ του r6. Απο σταση ποτε δεν ξεκιναει καλυτερα το 990... Αλλο πιο ευκολα και αλλο καλυτερα. Αν βαλουμε δυο μετριους.οδηγους το 990 θα εξαφανιστει, αν βαλουμε 2 καλους τοτε θα φυγει λιγο καλυτερα το r6.
κοιτουσαμε στη δουλειά την ροπή του 990 στα (kgm/σ.α.λ.): 9,68/6.500 εν αντιθέση με το R6 με 65,8 Nm/11000 και μπριζωθήκαμε δεν είχε και δουλειά..
Η ροπή δεν είναι ανεξάρτητη απ' την ιπποδύναμη.
Μόνο τα κιλά/ίππο παίζουν ρόλο! Αυτός που έχει την καλύτερη αναλογία έχει και τις περισσότερες πιθανότητες αφού από κει και πέρα, οτιδήποτε άλλο μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα το κάνει ελάχιστα.
Αμα σου λεει οτι εχει πολυ ροπη το r6 πες του να ανοιξετε 4ες απο τα 50χλμ...
Το r6 θα σκυλιασει απο τις 6-7K ενω το 990 απο την αρχη.. θα αργησει το r6 αλλα οταν αρπαξει θα σε περασει ορθιος!! Δοκιμαστε παντως και πειτε μας!! Περιμενουμε!,
Johny the Fox
12/03/2016, 19:18
Ανοιγματα ευθειας εχουν νοημα να γινονται απο καρμπυρατερατους κολοκοτρωνηδες του '80 ,που οταν πιανανε τα οσα , μετα θελανε αλλα τοσα μετρα για να σταματησουνε.Λιγο να πιανουν τα χερια σου ,πατε με το r6 σε ενα στροφιλικι και ποτισε τον το τσαι της ζωης του
Bladerunner
12/03/2016, 20:25
.Λιγο να πιανουν τα χερια σου ,πατε με το r6 σε ενα στροφιλικι και ποτισε τον το τσαι της ζωης του
:bawl: :bawl:
Να 'σαι καλά ρε φίλε!
lonerider
12/03/2016, 20:37
Ανοιγματα ευθειας εχουν νοημα να γινονται απο καρμπυρατερατους κολοκοτρωνηδες του '80 ,που οταν πιανανε τα οσα , μετα θελανε αλλα τοσα μετρα για να σταματησουνε.Λιγο να πιανουν τα χερια σου ,πατε με το r6 σε ενα στροφιλικι και ποτισε τον το τσαι της ζωης του
Σοβαρά το γράφεις για το στροφιλικη η κάνεις χαβαλέ? Γιατί με εσάς εδώ μέσα δεν μπορώ να καταλάβω ποτέ κάνετε χαβαλέ και πότε μιλάτε σοβαρά. ...
motoexelixis
12/03/2016, 20:39
το ενδεχομενο να εχει r6 και να το εχει και στο στριψιμο δε μπαιζει δηλαδης;:D
Johny the Fox
12/03/2016, 20:42
ευχαριστως να μου εξηγησεις (εαν ειρωνευεσαι ) πως αντιλαμβανεσαι οτι θα καθαρισει σε στροφιλικι το κουφιο μεχρι τις 6000 rpm, 4κυλινδρο με το αναλογα κλιμακωμενο κιβωτιο SS και με την φορτισμενη θεση οδηγησης ενα δικυλινδρο χαμηλοροπο μοταρντοειδες με καρατιμονα που με λιγο ικανα χερια ντριφταρει για πλακα στις εισοδους των στροφων ,κρατωντας συνεχεια προσφυση στις εξοδους ,δινωντας το ωφελιμοτερο ποσοστο ιπποδυναμης στις 4-5000 rpm q
kalgeorge
12/03/2016, 20:48
καποιος πρεπει να μας πει καποια στιγμη ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ σημαίνει "αν είναι καλοι οδηγοι" για αυτό που περιγράφετε.....
δηλαδή τι πρεπει να ξερει καποιος για να ανοιξει ένα μηχανακι?
δεν μιλαμε να χωθουν πιστα... να τις παιξουν στα 400 μετρα λεμε....
τι ακριβως πρεπει να ξερει δηλαδή?
ότι πχ, δινουμε λιγο γκαζι παραπανω και ξεκιναμε λιγο πιο απότομα, προσεχοντας μην σπινιαρει ?
ΗΜΑΡΤΟΝ
lonerider
12/03/2016, 20:51
Αν μιλάς σε εμένα όχι δεν σε ειρωνεύομαι, για να μην εξηγώ τι και πως απλά σκέψου για ποια δουλειά και ποια χρήση έχουν φτιαχτεί και εχουν στηθεί δύο αυτές μηχανές, τότε να τρέχουν τα ςς στα βουνά και στις ευθείες και τα αντβεντουρε στα super bike kai motogp...
basilis_k6
12/03/2016, 20:55
δεν εχω οδηγησει τοσο παλιο r6 αλλα θεωρητικα αν δεν ειναι κουλος θα σε φαει σχετικα ευκολα.
οσο για τα στροφιλικια, αν ειναι πολύ κλειστες οι στροφες (πολύ ομως) εχεις ενα προβαδισμα με το adv αλλα αν ειναι τυπου επιδαυρος... καληνυχτα
Johny the Fox
12/03/2016, 20:57
για την ειρωνια δεν αναφερομαι σε εσενα αλλα στον Bladerunner.Αλλα και η απαντηση η δικια σου ,μονο απαντηση δεν ειναι στα στοιχεια που παραθετω.
motoexelixis
12/03/2016, 20:59
Αν απευθυνεσαι σε εμενα, πραγματικα δε πιστευω πως ενα 990 σε ορεινο στροφιλικι θα κανει ρομπα ενα ρ6 στα χερια ενος ανθρωπου που μπορει να το παει και δε το πηρε μονο για την καφετερια.
Επειδη ενδεχομενως δεν ειναι λιγοι αυτοι που αγοραζουν ss αλλα δε ξερουν και δε μαθαινουν ποτε να τα πανε οπως πρεπει, δε σημαινει οτι ειναι ολοι ετσι.
Αν τωρα πανε να ανοιξουν σε καμια πιστα καρτ, εκει σαφως θα συμφωνησω μαζι σου, αλλα ως εκει, οτι το 990 θα εχει ενα προβαδισμα, καθως το ρ6 δε φτιαχτηκε γιαυτο το σκοπο.
Δε πιστευω ομως σε καμια περιπτωση οτι θα φαει ξυλο σε ορεινο στροφιλικι απο το 990, αν ο τυπος ΓΝΩΡΙΖΕΙ...
edit.
ειδα σε ποιον αναφερεσαι...:)
kalgeorge
12/03/2016, 21:00
δεν εχω οδηγησει τοσο παλιο r6 αλλα θεωρητικα αν δεν ειναι κουλος θα σε φαει σχετικα ευκολα.
οσο για τα στροφιλικια, αν ειναι πολύ κλειστες οι στροφες (πολύ ομως) εχεις ενα προβαδισμα με το adv αλλα αν ειναι τυπου επιδαυρος... καληνυχτα
ποσο δηλαδή είναι το παλιο για εσας ρε παιδια?
αν είναι παλιο δηλαδή θα τον φαει το αντβ... αν ειανι πιο νέο θα κερδισει το Ρ?
Για πειτε ρε σεις... εχει ψωμι εδώ.
:a014:
προβληματισμους που βγαζει ο κοσμος ρε γμτ!
lonerider
12/03/2016, 21:02
για την ειρωνια δεν αναφερομαι σε εσενα αλλα στον Bladerunner.Αλλα και η απαντηση η δικια σου ,μονο απαντηση δεν ειναι στα στοιχεια που παραθετω.
Οκ,γιατί δεν είναι απάντηση, ποια στοιχεία? Γιατί το ρ6 θα μπαίνει στις στροφές με τέταρτη και 2000 στροφές? Η με Δευτέρα και 6-7000 στροφές? Εσύ απάντησε μου ποιο νομίζεις ότι είναι καλύτερα στημένο για στροφιλικη?
basilis_k6
12/03/2016, 21:04
ποσο δηλαδή είναι το παλιο για εσας ρε παιδια?
αν είναι παλιο δηλαδή θα τον φαει το αντβ... αν ειανι πιο νέο θα κερδισει το Ρ?
Για πειτε ρε σεις... εχει ψωμι εδώ.
παλιο λενε ενα μηχανακι 15 χρονων.
Johny the Fox
12/03/2016, 21:07
Οκ,γιατί δεν είναι απάντηση, ποια στοιχεία? Γιατί το ρ6 θα μπαίνει στις στροφές με τέταρτη και 2000 στροφές? Η με Δευτέρα και 6-7000 στροφές? Εσύ απάντησε μου ποιο νομίζεις ότι είναι καλύτερα στημένο για στροφιλικη?
100 αλογα δυο κυλινδροι και ορθια θεση οδηγησης σε ορεινο στροφιλικι ,δεν παιζονται σχεδον απο κανενα ss.
lonerider
12/03/2016, 21:12
Οκ....δεν έχω κάτι άλλο να πω,αν θέλεις μόνο μου λες τι μηχανή έχεις ...Έτσι από περιέργεια. ...
Λάθος παράθεση :)πάει στον τζονυ τον Φοξ
basilis_k6
12/03/2016, 21:13
Οκ....δεν έχω κάτι άλλο να πω,αν θέλεις μόνο μου λες τι μηχανή έχεις ...Έτσι από περιέργεια. ...
που κολλάει αυτο?! ενα 1000κ6
lonerider
12/03/2016, 21:15
που κολλάει αυτο?! ενα 1000κ6
Σορυ μίστερ. ...Λάθος παράθεση. ..:beer:
basilis_k6
12/03/2016, 21:18
Σορυ μίστερ. ...Λάθος παράθεση. ..:beer:
:lol:
Johny the Fox
12/03/2016, 21:20
Λάθος παράθεση :)πάει στον τζονυ τον Φοξ
ντουκατι.Εσυ;
kalgeorge
12/03/2016, 21:23
a etsi.....
kala tote.... afou einai palio ena mixanaki 15 etwn.....ok
Λοιπόν το παιδί το εχει κανενα μήνα και εγώ το Κτμ το έχω 10 μέρες , όσο για τα στροφιλίκια εγώ πριν το 990 είχα το fazer και ποιο πρίν το 640 sm λοιπόν παιδιά δεν ξερω τι λέτε πάντως θα συμφωνήσω με τον Johny the Fox το μηχανακι δεν πιάνετε στα στροφιλίκια με το στήσιμο που έχει , πρέπει ο άλλος να είναι πολύ χεράς για να σε ρίξει με 4κ ή εσύ πολύ κουλός ενα απο τα 2 :D , δηλαδή και το fazer s2 δεν ειναι ακριβώς R6 αλλα παραπλήσιο με χαμηλο κεντρο βάρους το μηχανακι , ε παιδιά σαν το 990 εγώ δεν μπορούσα να μπώ με το street σε στροφιλικια για κανένα λόγο με δαυτο και με τακουνακι μπαινω αέρα.. Το οτι ειναι ψηλό το μηχανακι παίρνει κλήση ενώ με το ss πρεπει να γλύψεις το οτι δεν ακουμπας ασφαλτο δεν σημαινει πως δεν στρίβεις.
lonerider
12/03/2016, 21:30
ντουκατι.Εσυ;
Χαχα ήμουν σίγουρος ότι έχεις δικυλινδρο. .και ευρωπαϊκό, S's 600αρι παντως δεν έχω. ...ένα χχ εχω:beer:
spyrakos35
12/03/2016, 21:35
Ολα τα ερωτηματα μπορουν να λυθουν σε μια στριφτερη βολτα....
Οπου στριφτερη εγω εννοω στενα, φουρκετες, η μια πανω στην αλλη κιετς....
Τη διαδρομη την εχω ετοιμη, αμα ψηνεστε και δεν ειστε μονο λογια τζαστ λετ μι νοου....
τι ακριβως πρεπει να ξερει δηλαδή?
ότι πχ, δινουμε λιγο γκαζι παραπανω και ξεκιναμε λιγο πιο απότομα, προσεχοντας μην σπινιαρει ?
ΗΜΑΡΤΟΝ
Το γκάζι 2-3 χιλιάδες πριν το τέρμα και στο κιβώτιο δευτέρα! Πριν το κιλοτάκι ακουμπήσει στο έδαφος το γκριπ του γκαζιού ακουμπά στο στοπ και μένει εκεί μέχρι την κολόνα τερματισμού. Η παροχή δύναμης δίνεται μόνο απ' τον συμπλέκτη και η εμπρός ρόδα πρέπει να είναι λίγα εκατοστά πάνω απ' το έδαφος. Όχι περισσότερα ούτε να ακουμπά στο δρόμο! Αλλαγή σε τρίτη χωρίς συμπλέκτη και μλκς μαζί με μια "σκέψη" ότι θα κλείσει το γκάζι.
Αν το κτμι ξεκινήσει όπως περιγράφω εγώ και το ρ6 όπως λες εσύ, τουλάχιστον θα τον ιδρώσει λίγο τον κολλητό του!
thunder ace
12/03/2016, 22:09
Αν και νομιζω οτι στο 400αρι το R6 θα κερδισει(Ασχετα αν το ΚΤΜ στα πρωτα 50-100 θα ειναι μπροστα)ΕΧΩ ΔΕΙ αφρικα να κερναει πονο σε R6 σε στροφιλικι(δεν κανω πλακα)Απλα ο οδηγος της αφρικα ηταν ΠΙΛΟΤΟΣ.
kalgeorge
12/03/2016, 22:18
Το γκάζι 2-3 χιλιάδες πριν το τέρμα και στο κιβώτιο δευτέρα! Πριν το κιλοτάκι ακουμπήσει στο έδαφος το γκριπ του γκαζιού ακουμπά στο στοπ και μένει εκεί μέχρι την κολόνα τερματισμού. Η παροχή δύναμης δίνεται μόνο απ' τον συμπλέκτη και η εμπρός ρόδα πρέπει να είναι λίγα εκατοστά πάνω απ' το έδαφος. Όχι περισσότερα ούτε να ακουμπά στο δρόμο! Αλλαγή σε τρίτη χωρίς συμπλέκτη και μλκς μαζί με μια "σκέψη" ότι θα κλείσει το γκάζι.
Αν το κτμι ξεκινήσει όπως περιγράφω εγώ και το ρ6 όπως λες εσύ, τουλάχιστον θα τον ιδρώσει λίγο τον κολλητό του!
νομιζω ότι το πηγες πολύ μακρυα αλλα οκ
οι τυποι απλα θα ανοιξουν, θα γκαζωσουν και ότι βγει
τουλάχιστον εγω αυτό καταλαβα αχαχχ
Billis21
12/03/2016, 23:05
Χαχαχαχαχα. Ρε ιεροσυλοι, συγκρινεται σε στροφη μηχανακι με clipons, ss με το 990? Ειστε αρρωστοι? Εκτος και αν στροφη εννοουμε να κανουμε αριστερα στο stop. Το επειδη ενα μηχανακι π στεκεσαι 1μιση μετρο απο τ εδαφος σ δινει την εντυπωση οτι στριβεις ακομα και αν εχεις δεκα μοιρες κλιση, δεν σημαινει οτι στριβει. Το 990 ναι στριβει, σε σχεση με gs με africa κλπ στριβει. Αλλα ειναι δυνατον να μιλαμε για ss, 990 και στροφες?
Το επειδη ενα μηχανακι π στεκεσαι 1μιση μετρο απο τ εδαφος σ δινει την εντυπωση οτι στριβεις ακομα και αν εχεις δεκα μοιρες κλιση, δεν σημαινει οτι στριβει.
Κι όμως στρίβει!
Τα ψηλά μηχανάκια χρειάζονται λιγότερες μοίρες για να στρίψουν στην ίδια στροφή, σε σχέση με τα χαμηλά.
Αλλα ειναι δυνατον να μιλαμε για ss, 990 και στροφες?
Όχι δεν είναι δυνατόν, εκτος και αν ο δρόμος - "πίστα" ήταν τύπου σουπερ μοταρντ, οπότε θα είχε κάποιο νόημα να το συζητήσουμε. Οπουδήποτε αλλού, το ρ6 του παίρνει τα σώβρακα χωρίς να του βγάλει το παντελόνι!
ΕΧΩ ΔΕΙ αφρικα να κερναει πονο σε R6 σε στροφιλικι(δεν κανω πλακα)Απλα ο οδηγος της αφρικα ηταν ΠΙΛΟΤΟΣ.
Φίλε thander στο σεξ χρειάζονται δύο (αλλιώς είναι μλκα!) :tooth:
Θέλω να πω πως, για να συμβεί αυτό, δεν χρειάζεται μόνο να είναι πιλότος ο ένας αλλά και κουλάτζα ο άλλος!
Ή ο ένας να νόμιζε ότι γινόταν κόντρα και ο άλλος να απορούσε γιατί αυτός με την άφρικα πάει με την ταυτότητα στο στόμα. :lol:
kalgeorge
12/03/2016, 23:42
. Οπουδήποτε αλλού, το ρ6 του παίρνει τα σώβρακα χωρίς να του βγάλει το παντελόνι!
ektos kai an einai palio eipame.....tote den borei
giannis21
13/03/2016, 00:00
ωραιο θεματακι παντως..τωρα τελευταια ολο με πολιτικη και μλκιες εχουμε να κανουμε!αντε,ανοιξτε τα μοτορια και πες μας το αποτελεσμα!!
basilis_k6
13/03/2016, 00:09
ektos kai an einai palio eipame.....tote den borei
τι σκλαωμα εχεις φαει με το "παλιο"?
Manalishi
13/03/2016, 00:11
καποιος πρεπει να μας πει καποια στιγμη ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ σημαίνει "αν είναι καλοι οδηγοι" για αυτό που περιγράφετε.....
ΗΜΑΡΤΟΝ
Είναι σαν τις αγγελίες...Για γνώστες μόνο...
kalgeorge
13/03/2016, 00:20
τι σκλαωμα εχεις φαει με το "παλιο"?
μου φανηκε λιγο αστειο
basilis_k6
13/03/2016, 00:23
μου φανηκε λιγο αστειο
γιατι το καταλαβες λαθος. ηθελα να πω πως δεν εχω οδηγησει αυτο το συγκεκριμένο r6. that simple.
kalgeorge
13/03/2016, 00:27
γιατι το καταλαβες λαθος. ηθελα να πω πως δεν εχω οδηγησει αυτο το συγκεκριμένο r6. that simple.
no worries my friend
maybe I misunderstood.
In any case my purpose was not to sound ironic
:beer:
basilis_k6
13/03/2016, 00:32
no worries my friend
maybe I misunderstood.
In any case my purpose was not to sound ironic
Δε το βλέπω καλά το 990 σε αυτη τη μάχη.
Μάι κοντόλενσες δλδ.
Η ροπή δεν είναι ανεξάρτητη απ' την ιπποδύναμη.
Μόνο τα κιλά/ίππο παίζουν ρόλο! Αυτός που έχει την καλύτερη αναλογία έχει και τις περισσότερες πιθανότητες αφού από κει και πέρα, οτιδήποτε άλλο μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα το κάνει ελάχιστα.
Γιατί η ροπή δεν είναι ανεξάρτητη από την ιπποδύναμη;;;;;
γιατι η ιπποδυναμη(ισχυς) ειναι ροπη επι στροφες P=Mχω
tsompanis
13/03/2016, 08:06
Ρε, 6 σελίδες και ακόμη δεν έχει γίνει η κόντρα?
Που να γίνει κιόλας:bawl:
και τι φοβάσαι να κάνεις την κόντρα?
Αν χάσεις ας πούμε θα. ...σου χαλάσει το προξενιό? :lol:
δεν έχει νοημα να κανεις την κοντρα, τσαμπα οι βενζίνες.
Θα σου πω εγω τι θα γινει
με ιδανικό ξεκίνημα και για τους δυο και καλες αλλαγες σχέσεων, το R6 θα είναι μπροστά περίπου 15 με 30 μετρα και αναλόγως τη σχέση βαρους των οδηγών. Η ροπή στις μεσαιες που έχεις πολύ παραπάνω δεν παίζει απολυτως κανένα ρόλο στη κοντρα.
Πες του φιλου με το R6 να παει να μπριζώσει κανα R1 με το μηχανάκι του.
LogOutGoRide
13/03/2016, 09:17
Ακόμα αυτή η κόντρα; Χειρότερη από την αναβάθμιση σε windows phone 10 έγινε.
Bladerunner
13/03/2016, 09:46
Δεν υπήρξε ειρωνία. Αλήθεια με έκανες και γέλασα.
Θα απαντούσα πιο τεκμηριωμένα, αλλά ειλικρινά τώρα, δεν έχω σταματήσει ακόμα να γελάω από χτες! :bawl:
Ακόμα αυτή η κόντρα; Χειρότερη από την αναβάθμιση σε windows phone 10 έγινε.
Τώρα πρέπει να έχουν πάει για την κόντρα.
Είδα πριν ένα 990 και ένα r6 να περνάνε αέρα δίπλα από έναν τύπο που κράταγε ένα μέτρο και μια ταμπέλα που έγραφε 402m.
Στα 403 μέτρα είδαν μπλόκο που τους έκανε σήμα και τώρα όλοι περιμένουν να δουν ποιανού θα του τελειώσει η βενζίνη πρώτα.
Θα ακολουθήσουν αναφορές σε αυτονομία, άνεση σέλας κλπ :lol:
Johny the Fox
13/03/2016, 10:14
Δεν υπήρξε ειρωνία. Αλήθεια με έκανες και γέλασα.
Θα απαντούσα πιο τεκμηριωμένα, αλλά ειλικρινά τώρα, δεν έχω σταματήσει ακόμα να γελάω από χτες! :bawl:
Νηπιακη φαση βλεπω.. Οχι οτι περιμενα κατι διαφορετικο.Αντε να ανεβασουμε το επιπεδο με βιντεακια απο τον σωληνα
https://youtu.be/kkMyIV3b7ow ...:winka:
Λοιπόν το παιδί το εχει κανενα μήνα και εγώ το Κτμ το έχω 10 μέρες , όσο για τα στροφιλίκια εγώ πριν το 990 είχα το fazer και ποιο πρίν το 640 sm λοιπόν παιδιά δεν ξερω τι λέτε πάντως θα συμφωνήσω με τον Johny the Fox το μηχανακι δεν πιάνετε στα στροφιλίκια με το στήσιμο που έχει , πρέπει ο άλλος να είναι πολύ χεράς για να σε ρίξει με 4κ ή εσύ πολύ κουλός ενα απο τα 2 :D , δηλαδή και το fazer s2 δεν ειναι ακριβώς R6 αλλα παραπλήσιο με χαμηλο κεντρο βάρους το μηχανακι , ε παιδιά σαν το 990 εγώ δεν μπορούσα να μπώ με το street σε στροφιλικια για κανένα λόγο με δαυτο και με τακουνακι μπαινω αέρα.. Το οτι ειναι ψηλό το μηχανακι παίρνει κλήση ενώ με το ss πρεπει να γλύψεις το οτι δεν ακουμπας ασφαλτο δεν σημαινει πως δεν στρίβεις.
το fazer το πηγαινες το 990 σε παει.Προσεξε το αυτο.:beer:
GiorgosLa
13/03/2016, 10:33
Ρε, 6 σελίδες και ακόμη δεν έχει γίνει η κόντρα?
Που να γίνει κιόλας:bawl:
και τι φοβάσαι να κάνεις την κόντρα?
Αν χάσεις ας πούμε θα. ...σου χαλάσει το προξενιό? :lol:
Έτσι ακριβός. Η "φιλική" η κόντρα, γίνετε για τον χαβαλέ, για την διαδικασία, και για να δεις τις διαφορές. Και επιτόπου. Στην βόλτα, η έστω στον καφέ. Με ραντεβού μετά από μέρες, και ανάρτηση στον πλάτανο του χωριού, πάει αλλού το πράγμα. :)
RizlaPlusPlus
13/03/2016, 10:38
το fazer το πηγαινες το 990 σε παει.Προσεξε το αυτο.:beer:
Το αυτό. και επειδή ακολούθησα την ίδια πορεία αλλά έχω πολύ περισσότερο καιρό από σένα το 990, έχει απόλυτο δίκιο ο Ηλίας. Πρόσεξε το.
Και κάντε και το γαμιδι το ανοιγμα επιτέλους!
lonerider
13/03/2016, 11:14
Welcome to the magic world of moto gr. ....ο καθενας πικραμένος ανατρέπει τους νόμους της γεωμετρίας και της φυσικής για να ισχυριστεί ότι η μηχανή του είναι φτιαγμένη και για κάτι άλλο εκτός από αυτό που την έφτιαξε ο κατασκευαστή, η για να το παίξει ροσσι με το αντβεντουρ. .....αθάνατε Έλληνα. ...
Adulescens_1
13/03/2016, 11:22
Καλοριζικο φιλε μου καλοταξιδο... Κατα την γνωμη μου δεν εχει νοημα η κόντρα στην ευθεια θα σε φαει αλλα εφ οσων καινουργιο μηχανακι πηρες καλο ειναι να δοκιμασεις τις δυνατοτητες του αλλα και τις δικες σου. Αποψη μου για τα στροφιλικια στο βουνο σε θεμα κλισεων ροπης.. και και και.... που συζητήθηκαν στο θρεντ το ρ6 παλι θα κερδισει υπαρχει ομως ενα μεγαλο ΑΛΛΑ το οδοστρωμα που θα συναντησεις στο βουνο εξυπηρετει το 990 ουσιαστικα δλδ θα πατησει καλύτερα απο το ρ6 αποτελεσμα σε καποια λακουβα το adv θα περασει αερα το r6 θα πάει για τσαι ουσιαστικά του ΒΟΥΝΟΥ. Α και κατι αλλο προσεχε μην σε περασει κανα fz6 σε κανα πεταλο και θες να το ξαναπαρεις....
παιδιά βρέχει σήμερα δυστηχώς δεν μπορεσαμε .
Welcome to the magic world of moto gr. ....ο καθενας πικραμένος ανατρέπει τους νόμους της γεωμετρίας και της φυσικής για να ισχυριστεί ότι η μηχανή του είναι φτιαγμένη και για κάτι άλλο εκτός από αυτό που την έφτιαξε ο κατασκευαστή, η για να το παίξει ροσσι με το αντβεντουρ. .....αθάνατε Έλληνα. ...
φίλε μου συγνώμη άλλα έχεις οδηγισει καποιο adv σε στροφιλίκι ή μιλάς εκ του ασφαλούς? Δηλαδή εσύ με το ss πόσες μοίρες στρίβεις ποια στην στροφή και πόσες ενας με ενα 990 adv τα έχεις υπολογίσει ασ'πούμε και για ποιο λόγο είμαστε πικραμένοι δεν μπορούσαμε δηλ να παρουμε ss και πηραμε adv και τώρα βγάζουμε χολή.. ? Μιλάμε πάντα για Ελληνικό επαρχιακό δικτυο δεν μιλάμε να πάμε να σκοτωθούμε.. Υπόψην αυτά με τα γόνατα και με τις χαμηλές κλισεις μόνο στην πίστα γίνοντε εκτός και αν είσαι ανισόροπος ,σε λίγο θα μου πεις οτι ολοι οι κάτοχοι ss ξύνουν κιόλας και εχουν το ss για την πίστα και οχι για καφέ ή παραλία με σορτσακι χωρίς κράνος για να φαίνετε κιόλας, Διαφορετικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να παρει καποιος μηχανακι με σπαστό τιμόνι.. Μόνο στην Ελλάδα εχουμε γεμίσει απο 1000ss με τυπους που θελουν να γίνουν ροσσι.
Α και κατι αλλο προσεχε μην σε περασει κανα fz6 σε κανα πεταλο και θες να το ξαναπαρεις Εντάξει είπαμε αμα αλλάζουμε μηχανάκια αδερφέ όποτε βρίσκεται καποιος ποιο χεράς που μας περνάει στο στροφιλίκι κλάφτα χαράλαμπε θα επρεπε να εχω αλλάξει καμια 100αριά μηχανακια :lol: , εξάλλου αμάν κάναμε να το πουλήσουμε θα πάμε να το ξαναφορτωθούμε? Προτιμώ το διαστημοπλοιάκι μου :)
pipe_smoker
13/03/2016, 14:22
Μιας και πρόκειται για θρεντ "κόντρας" ας ανάψουν λίγο τα αίματα για να εχει πιο πολυ πλάκα.
Λίγο ομως.
Μην ξεφύγετε με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις γιατι το θρεντ θα φτάσει στον τερματισμό και το R6 vs adv ακόμα θα ειναι στην εκκίνηση:D
AristidisZ
13/03/2016, 14:24
Μιας και πρόκειται για θρεντ "κόντρας" ας ανάψουν λίγο τα αίματα για να εχει πιο πολυ πλάκα.
Λίγο ομως.
Μην ξεφύγετε με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις γιατι το θρεντ θα φτάσει στον τερματισμό και το R6 vs adv ακόμα θα ειναι στην εκκίνηση:D
Αφού δε θα τη κάνουν μωρέ, τώρα σου λέει βρέχει, μετά θα έχει υγρασία, και μετά θα πιάσουν οι ζέστες και ποιος τρέχει τώρα...
Adulescens_1
13/03/2016, 14:25
Κοιτα η αληθεια ειναι πως ολες οι μηχανες ειτε ss ειτε supermotard έχουν φτιαχτει για πολυ παραπανω πιεση απ οτι μπορει ενας μεσος ελληνας, ελάχιστοι μπορουν να φερουν στα ορια μια μηχανή οποτε κατα 90 % ειναι θεμα οδηγού μπορεις να περασεις απο πανω ενα r1 και αμεσως αμεσως να σε περασει ενα v strom ας πουμε
Η κόντρα θα γινει αν γίνει διοτι εγώ ειμαι κατα πολύ ελαφρύτερος μπορεί και 35 kg έτσι για να σας φτιάξω, επίσεις δεκτά ειναι και τα ρολαρίσματα και επίσεις ενδιαφέρον θα είναι να αλλαξω και γρανάζωμα στο adv σε 17αρι, τι ταχύτητα εξόδου εχει ενα r6 στο 1/4 του mph και πόσο πίσω θα ειναι το adv πιστευετε κανεναν αιώνα?? Δεν ευελπιστώ να περάσω το ss αλλα δεν νομιζω οτι θα χρειάζομαι και κυάλια. σε φιλικό ανοιγμα εγώ με το παλιο μου lc4 με fazer 600 τον είχα ανοίξει απο στάση 50 με 70 μέτρα εντάξει μετά πέρασε απο πάνω μου και είναι και λογικό.. αμα ειναι τώρα τόσο χεράς και το ξεκινήσει καβλέτο ο μάγκας θα του βγάλω το καπέλο πραγματικά!
Lioulios
13/03/2016, 14:40
Κυριακή σήμερα .
ποτέ περιμένετε ;
H.A.Balafoutre
13/03/2016, 14:43
Καλή φάση το παρόν νήμα. Καιρό είχε να γίνει παρόμοια κουβέντα..... Απλώς είτε μιλάμε για ktm με ktm, είτε ktm και r6, κάντε το με ασφάλεια, τη δική σας και των άλλων. Δηλαδή μην κάνετε καμιά μαλακία και μας ρεζιλέψετε ολους μας. Και το ktm να κερδίσει, τι έγινε;
Η κόντρα θα γινει αν γίνει διοτι εγώ ειμαι κατα πολύ ελαφρύτερος μπορεί και 35 kg έτσι για να σας φτιάξω, επίσεις δεκτά ειναι και τα ρολαρίσματα και επίσεις ενδιαφέρον θα είναι να αλλαξω και γρανάζωμα στο adv σε 17αρι, τι ταχύτητα εξόδου εχει ενα r6 στο 1/4 του mph και πόσο πίσω θα ειναι το adv πιστευετε κανεναν αιώνα?? Δεν ευελπιστώ να περάσω το ss αλλα δεν νομιζω οτι θα χρειάζομαι και κυάλια. σε φιλικό ανοιγμα εγώ με το παλιο μου lc4 με fazer 600 τον είχα ανοίξει απο στάση 50 με 70 μέτρα εντάξει μετά πέρασε απο πάνω μου και είναι και λογικό.. αμα ειναι τώρα τόσο χεράς και το ξεκινήσει καβλέτο ο μάγκας θα του βγάλω το καπέλο πραγματικά!
και παλι και 35 κιλά ελαφρύτερος να σαι το R6 έχει περίπου μσό κιλό στον ίππο λιγότερο, ήτοι 15-20 μετρα πίσω θα σαι, τουλάχιστον...
LogOutGoRide
13/03/2016, 15:03
..
Και το ktm να κερδίσει, τι έγινε;
Άστα αυτά :lol:
ήτοι 15-20 μετρα πίσω θα σαι, τουλάχιστον... αμα ειμαι μονο τόσα κομπλέ :)