View Full Version : Η αλήθεια για τον Bajevic...
Gandalf dr685sm
09/11/2005, 09:06
Εντυπωσιακό ομολογουμένως το άρθρο στο Contra.gr για ενα προπονητή που ανέβασε τον Γαύρο σε υψηλά επίπεδα.
Και όσοι σπέυσουν και πουν οτι ήταν ο Κόκκαλης και έγινε έτσι , τότε γιατί αυτός ο Κόκκαλης δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και τώρα;
http://www.contra.gr/Columns/You/106063.html
Gandalf
"δημιούργησε την μεγαλύτερη ομάδα όλων των εποχών και μιλώ για την ομάδα της εποχής 1996-99, που κατά γενική ομολογία έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο που παίχτηκε ποτέ από ελληνική ομάδα"
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Εντυπωσιακό ομολογουμένως το άρθρο στο Contra.gr για ενα προπονητή που ανέβασε τον Γαύρο σε υψηλά επίπεδα.
Και όσοι σπέυσουν και πουν οτι ήταν ο Κόκκαλης και έγινε έτσι , τότε γιατί αυτός ο Κόκκαλης δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και τώρα;
http://www.contra.gr/Columns/You/106063.html
Gandalf
πολλα αρχιζουν και λεγονται τελευταια για μπαγεβιτσ.....δεν θα αναφερθω σε τιποτα απο αυτα μιας που ειναι του παρελθοντος και γνωμη μου ειναι οτι για να υπαρξει επυτιχια ενος προπονητη σε μια ομαδα συντελουν και αλλοι παραγοντες κατα τη γνωμη μου κυριοτεροι απο την προπονητικη αξια ενος προπονητη......
αυτο λοιπον που με προβληματιζει ειναι το γιατι γινεται ολο αυτο γιατι συγκρινουμε νεες καταστασεις με παλιες.......οταν χωριζεις με μια γκομενα δεν την συγκρινεις ποτε με την επομενη γιατι ποτε δεν πας μπροστα.......ολοι λοιπον αυτοι που γραφουν και ασχολουνται με τετοιους προβληματισμους για μενα η κολλημενοι κομπλεξικοι ειναι η κατι αλλο εχουν στο μυαλο τους και θελουν να περασουν στο κοσμο ...απλα ο κοσμος το αγνοει.....ακουγονται οπως ανεφερα και πιο πανω πολλα για το μπαγεβιτσ τελευταια ....μηπως ενοψη της αναχωρησης του ρεχαγκελ.....ετοιμαζεται σιγα σιγα και η φημη για το νεο διαδοχο......τραβηγμενο ισως ...αλλα ποτε δεν ξερεις:D ;)
Gandalf dr685sm
09/11/2005, 09:52
Ο λόγος για τον Bajevic γίνεται εδώ και πάρα πολύ καιρό...
Κατά την γνώμη μου , είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στον Ελλαδικό χώρο , μιας και κατόρθωσε να πάρει τρόπαια και τίτλους με τρείς ομάδες (ΑΕΚ-ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ) όπου μάλιστα αντιμετώπισε και αρκετές δύσκολες συνθήκες...
(απουσία διοίκησης και οικονομικών στην ΑΕΚ, Κόκκαλη/Λούβαρη/7 στον ΟΣΦΠ ,απουσία διοίκησης στον ΠΑΟΚ)
Μπορεί να είναι όντως των χρημάτων όπως λέμε, αλλά δεν παύει να είναι επιτυχημένος , συγκρινόμενος με τους υπόλοιπους του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Για τον Rehagel, απο όσο διαφημίζεται δεν τον βλέπω να φεύγει... Βέβαια μέχρι να ακουστέι και επίσημα ...άλλο πράγμα...
Σε μια χώρα όπως η δική μας , που τα ταλέντα της είναι , μετρίας προς καλής κλάσης ποδοσφαιριστές για την Γηραιά Ηπειρο, νομίζω οτι είναι ο ικανότερος να μεταδώσει γνώσεις, (που κατέχει 100% σε βασικό επίπεδο) και να προσαρμόσει όλους (πλην βεντέτες) σε μια ομάδα-σύνολο που θα αποδίδει...
Για αυτούς που δεν θυμούνται η διαφήμιση της ΑΕΚ , το έτος 1996 , επί Bajevic , ήταν "Ελάτε να δείτε ποδόσφαιρο" και το θυμούνται όλοι πλέον. Ακόμα και οι αντίπαλοι μας.
Αυτά για εκείνους που θέλουν να ξεχνούν τι έδωσε στην ΑΕΚ...
Gandalf
Κατά την γνώμη μου , είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στον Ελλαδικό χώρο , μιας και κατόρθωσε να πάρει τρόπαια και τίτλους με τρείς ομάδες (ΑΕΚ-ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ) όπου μάλιστα αντιμετώπισε και αρκετές δύσκολες συνθήκες...
(απουσία διοίκησης και οικονομικών στην ΑΕΚ, Κόκκαλη/Λούβαρη/7 στον ΟΣΦΠ ,απουσία διοίκησης στον ΠΑΟΚ)
Μπορεί να είναι όντως των χρημάτων όπως λέμε, αλλά δεν παύει να είναι επιτυχημένος , συγκρινόμενος με τους υπόλοιπους του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Για τον Rehagel, απο όσο διαφημίζεται δεν τον βλέπω να φεύγει... Βέβαια μέχρι να ακουστέι και επίσημα ...άλλο πράγμα...
Σε μια χώρα όπως η δική μας , που τα ταλέντα της είναι , μετρίας προς καλής κλάσης ποδοσφαιριστές για την Γηραιά Ηπειρο, νομίζω οτι είναι ο ικανότερος να μεταδώσει γνώσεις, (που κατέχει 100% σε βασικό επίπεδο) και να προσαρμόσει όλους (πλην βεντέτες) σε μια ομάδα-σύνολο που θα αποδίδει...
Για αυτούς που δεν θυμούνται η διαφήμιση της ΑΕΚ , το έτος 1996 , επί Bajevic , ήταν "Ελάτε να δείτε ποδόσφαιρο" και το θυμούνται όλοι πλέον. Ακόμα και οι αντίπαλοι μας.
Gandalf
Συμφωνώ για την αξία του Μπάγεβιτς αλλά για τα ταλέντα της Ελλάδας ας μην το σχολιάσω καλύτερα...τα παλικάρια κάνουν κοντρολ με τις 5 προσπάθειες...ποια ταλέντα λέμε τώρα...δεν υπάρχι υποδομή για να βγάλει ταλέντα η Ελλάδα
1. 4 Πρωταθληματα
2. 1 πουλησε στο βαζελο
3. 8+ χρονια φαγωμαρα, διχασμο του κοσμου, μπινελικια και..... 11(φετος) χρονια χωρις τιτλο :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
kalgeorge
09/11/2005, 11:12
Μα καλα πατε και διαβαζετε γαυροsites???????
ΗΜΑΡΤΟΝ
Σε λιγο θα ακουτε και gayfm!!!(spor fm):nono:
la_villa
09/11/2005, 11:33
Gandalf
Δεν έχω να προσθέσω τιποτα παραπάνω.
Μόνο ότι όπως και στον Ολυμπιακό έτσι και στην ΑΕΚ δεν έφυγε λόγω οικονομικών.Ούτε την πρώτη ούτε την δεύτερη φορά.Πιστεύω θυμάσαι τι είχε γίνει.
Εξάλλου γι'αυτόν τον άνθρωπο μιλάν οι αριθμοί και οι εμφανίσεις των ομάδων που δούλευε.
:wave2:
Gandalf dr685sm
09/11/2005, 12:30
Δεν ξεχνώ πραγματικά φίλε μου...
Ας είναι καλά ο Τροχανάς και οι εκβιασμοί του.
Για την φαγωμάρα, απλά ευθύνεται ο Bajevic , για ενα και μοναδικό λόγο...
Ο εγωισμός του , δεν τον άφησε να δώσει μια τυπική συγνώμη και ας μην έφταιγε ουσιαστικά και να μην είχε την κόντρα με τους οργανωμένους.
Απο εκεί και πέρα όμως , την μετά-περίοδο Ψωμιάδη , που η ΑΕΚ ήταν ακυβέρνητη και χωρίς οικονομικό υπόβαθρο, εκείνος ήταν που έμεινε ώς ασπίδα στους παίκτες και κατόρθωσε να μην διαλύσει το ποδοσφαιρικό της τμήμα.....ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ...
Για να τα ακούν κάποιοι .... που νομίζουν/νόμιζαν πως το πρόβλημα της ΑΕΚ ήταν ο Bajevic.
Να παρακαλάμε όλοι , να μην πάει στον ΠΑΟ... γιατί έτσι και πάει εκεί κύριοι , ετοιμαστείτε για νέα δυναστεία του ΠΑΟ...
Θυμηθείτε το αυτό... τον πάει εκεί πολύ το κλίμα και θα έχει το ιδανικό υλικό να δουλέψει...παίκτες και οργάνωση (Παιανία)... Μέχρι και οι "βεντέτες" του ΠΑΟ είναι πάικτες εργάτες (Κονσεισάο - Σανμαρτεάν) που παίζουν κέντρο - άμυνα...
Gandalf
Ti na tin kanoume ti sygnomi apo to sixama??? To thema itan o ypogeios tropos pou efyge.
Makari na paei ston Vazelo...
kalgeorge
09/11/2005, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Ti na tin kanoume ti sygnomi apo to sixama??? To thema itan o ypogeios tropos pou efyge.
Makari na paei ston Vazelo...
RE MI LETE MALAKIES, DEN TON THELOYME TON PALIOPOYSTA
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
MA ΓΙΑΤΙ? ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ
ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΩ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
--------------------------------------------------------------------------------
idi
MA ΓΙΑΤΙ? ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ
ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΩ
Μα καλα οι αποπανω δεν τους θελουν γιατι τους εφτυσε κανονικα
Οι αποκατω συνεχιζουν να μην τον θελουν γιατι πηγε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ !!!
Α ρε Ντουσαν πολυ τους εχεις γλεντησει και τους δυο !!:rotflmao: :rotflmao:
la_villa
09/11/2005, 20:49
Δεν ξεχνώ πραγματικά φίλε μου...
Ας είναι καλά ο Τροχανάς και οι εκβιασμοί του.
Για την φαγωμάρα, απλά ευθύνεται ο Bajevic , για ενα και μοναδικό λόγο...
Ο εγωισμός του , δεν τον άφησε να δώσει μια τυπική συγνώμη και ας μην έφταιγε ουσιαστικά και να μην είχε την κόντρα με τους οργανωμένους.
Gandalf
Και δεν ήταν μόνο η διοίκηση.Και με τους παίχτες έφτασε στο σημείο να παίξει μπουνιές!!!
Και εγώ στην θέση του δεν θα το έκανα.
Να ξεφτυλλιζόταν ο ίδιος για να μην έχει κόντρα με τους οργανωμένους (τους εκάστοτε οργανωμένους έτσι) εεε πάει πολύ.
Όταν δεν φταίς ΔΕΝ ζητάς ποτε συγνώμη.Μα ΠΟΤΕ.
Και εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω έτσι.
Πρώτα απο'όλα είναι επαγγελματίας.Και όλα μέλι γάλα να ήταν τότε στην αεκ πάλι καλά θα έκανε να έφευγε αφού βρήκε καλύτερη ομάδα να δουλέψει.Ή μήπως δεν θα κάναμε/κάνουμε όλοι το ίδιο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
...καλά θα έκανε να έφευγε αφού βρήκε καλύτερη ομάδα να δουλέψει.Ή μήπως δεν θα κάναμε/κάνουμε όλοι το ίδιο.
ποια ηταν "καλυτερη ομαδα να δουλεψει"????
ρε πατε καλα??? τον ειχαμε θεο ... τον βατραχο:yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
Και εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω έτσι.
Πρώτα απο'όλα είναι επαγγελματίας.Και όλα μέλι γάλα να ήταν τότε στην αεκ πάλι καλά θα έκανε να έφευγε αφού βρήκε καλύτερη ομάδα να δουλέψει.Ή μήπως δεν θα κάναμε/κάνουμε όλοι το ίδιο.
Einai epagelmatiko na exeis kleisei se alli douleia prin fygeis apo tin torini douleia sou kai na douleueis eis varos tis????
Vazelakia thelete den thelete tha TON PARETE :p
la_villa
10/11/2005, 10:52
απ'όσο γνωρίζω έχεις το δικαίωμα να μιλάς με άλλες ομάδες 6 μήνες πριν λήξει το συμβολαιό σου.
Αρα δεν έκανε κάτι μεμπτο/υπόγειο/π@#$α ή δεν ξέρω τι άλλο αντιεπαγγελματικό.Και αυτό το γνώριζε ΚΑΙ η αεκ.
Δεν νομίζω να έκανε τπτ εις βάρος της αεκ μέχρι να φύγει!!!
απ'όσο γνωρίζω έχεις το δικαίωμα να μιλάς με άλλες ομάδες 6 μήνες πριν λήξει το συμβολαιό σου.
Αρα δεν έκανε κάτι μεμπτο/υπόγειο/π@#$α ή δεν ξέρω τι άλλο αντιεπαγγελματικό.Και αυτό το γνώριζε ΚΑΙ η αεκ.
τιποτα μωρε...
απλα η ΑΕΚ εχασε το πρωταθλημα....
Gandalf dr685sm
10/11/2005, 11:35
idi...
Κάνεις λάθος... εκείνη την χρονιά ήταν και η τελευταία που πήρε κούπα η ΑΕΚ.
Μάλιστα φημολογήθηκε οτι την "έδωσε" ο ΟΣΦΠ στην τελευταία αγωνιστική , μην χτυπώντας το παιχνίδι ,προς άτυπη ανταπόδωση του "βάτραχου Bajevic" προς την παλαιά ομάδα του.
Και εκεί ήταν που είχαν οξυνθεί ακόμα περισσότερο τα πνεύματα. Την επόμενη χρονιά καθώς και 1-2 ακόμα, απλά έχανε απέναντι στους παλαιούς παίκτες του. Κάτι που του καταλόγιζαν , κόκκινοι και κίτρινοι...
Gandalf
idi...
Κάνεις λάθος... εκείνη την χρονιά ήταν και η τελευταία που πήρε κούπα η ΑΕΚ.
Μάλιστα φημολογήθηκε οτι την "έδωσε" ο ΟΣΦΠ στην τελευταία αγωνιστική , μην χτυπώντας το παιχνίδι ,προς άτυπη ανταπόδωση του "βάτραχου Bajevic" προς την παλαιά ομάδα του.
Και εκεί ήταν που είχαν οξυνθεί ακόμα περισσότερο τα πνεύματα. Την επόμενη χρονιά καθώς και 1-2 ακόμα, απλά έχανε απέναντι στους παλαιούς παίκτες του. Κάτι που του καταλόγιζαν , κόκκινοι και κίτρινοι...
Gandalf
οχι Αλεξ το χασαμε το πρωταθλημα εκεινη τη περιοδο...
με ηττα στο ΟΑΚΑ...
Allo na sizitas allo na exeis ypograpsei kai na les DITHEN oti den theleis paixtes opos o Nikolaidis,Jorgevits, Georgatos, ktl stin AEK gia na tous pareis ston gauro meta, kai gamo tous epagelmatismous.
Kai afto gia ta anekdota paei...
To telefteo protathlima to pirame to 94 (aaaaaxxx me ponese i kardia mou).
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Allo na sizitas allo na exeis ypograpsei kai na les DITHEN oti den theleis paixtes opos o Nikolaidis,Jorgevits, Georgatos, ktl stin AEK gia na tous pareis ston gauro meta, kai gamo tous epagelmatismous.
ασε που φευγοντας μπορεις να παρεις μαζι σου ....
ολο το προπονητικο team...
τον Σαμπανασοβιτς...
τον Αλεξανδρη...
να πλησιαζεις υπογειως και αλλους παιχτες αλλα να σε κλανουν...
κτλ κτλ...
ασε που εκλαιγες λεγοντας...."δεν εχω κλεισει με κανενα... θα δουμε το καλοκαιρι"... ενω ειχες στη τσεπη τα βρωμικα λεφτα του κατασκοπου απο το Δεκεμβρη....
μερικοι ξεχνανε γρηγορα ποιος ηταν ο πραγματικος βατραχος...
ή αλλιως "πριγκιπας μιας γκρεμισμενης γεφυρας στο Μοσταρ" :lol:
27843
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ασε που φευγοντας μπορεις να παρεις μαζι σου ....
ολο το προπονητικο team...
ο βαλεντινος τι εκανε ρε ιντι?αλλα αυτος ειναι τρελος κ τον γουσταρουμε γιατι ειναι πιτσιρικας που παει διχως αυριο.
δεν παω για σπαμ ουτε να αλλαξω θεμα.απλα νομιζω οτι πρωτο ρολο παιζει η εντυπωση που εχουμε απο πριν για καποιον κ μετα κρινουμε τις κινησεις του.φυσιολογικο(?):wave2:
α,ειμαι μπαοκ κ μικρος για να ξερω τι εγινε το 94 κ να μου για το ντουσκο,εγω γουσταρω αναστασιαδη(κ κωστικο λεμε).απλα πολυ βαβουρα ακουγεται για τον ''φιλο'' σου τοσα χρονια και προσπαθω να καταλαβω τι παιζει