View Full Version : 3-4-2016 "ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ PART 2"
ουαου...ολα ηταν υπεροχα...πολυ καλα στημενο...μπραβο παιδια.....νικητης εννοειται κ στο unique δωρακι by ktinos....thnx gianpep για την παρεα στην βολτα μας...looking forward κ στα υπολοιπα παιδες....
και αφιξη στη πρωτη κρυπτη στη λιμνη μπελετσι..
356074
356075
356076
και μετα στο καφενειο κωτσανιτσα στη μαλακασα οπου πηραμε τον 2ο προορισμο.
356077
356078
roadbook 2ης κρυπτης και προορισμου..
356079
βρηκαμε τη κρυπτη, πηραμε το 3ο κομματι του παζλ και βουρ για αγιους αποστολους οπου ειναι 2o checkpoint..
356080
356081
η διαδρομη μεσα στο βουνο ηταν καπως ετσι...
356082
356083
παραλαβη 3ου roadbook και γριφου... προσεξτε τη 4η σειρα του γριφολεξου.. :lol:
356084
αφιξη στη 3η κρυπτη...
356091
οπου συμπληρωνουμε το παζλ.. ολοι πηραν εικονες με μηχανακια εμενα μου εδωσαν μπριζολα..
356092
μετα την αφιξη στο βαρναβα, μας δοθηκε προφορικα ο επομενος γριφος για τον τελικο προορισμο που ηταν το φραγμα του μαραθωνα
356093
356097
και το δωρακι που κερδισα στο σωστο μέγεθος... :smokin:
356100
για το τελος ένα σκρινσοτ της διαδρομης... αυτά από μενα παιδες, αντε και στην επομενη... :beer:
356101
Να είστε όλοι καλά παίδες. Η μέρα ήταν όμορφη. Χάρηκα που γνώρισα και άλλα παιδιά αλλά και που είδα τα γνωστά καααααλά παιδιά.
Ο Χάρης (Xarisiero) που έκανε και έπραξε το μεγαλύτερο μέρος του σχεδιασμού, δυστυχώς έλειπε σήμερα.Ηταν όμως προσεγμένος ο σχεδιασμός του και όλα πήγαν καλά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θεόφιλο που κάλυψε το κενό του Χάρη αλλά και για το προσεγμένο roadbook του που είχε στήσει προ ημερών. Το τσεκουρέψαμε λίγο με τα παιδιά σε μορφή για εμάς ασφαλή για να βγει ο δρόμος.
Ευχαριστούμε και τον Alexis_d aka Κάρινγκτον που δέχτηκε να μας βοηθήσει μαζί με τον μικρό βοηθό του.
Οι γυναίκες μας, μας άντεξαν ακόμη μια φορά και βοήθησαν κιόλας (γουστάραν γιαυτό).
Σας ευχαριστώ-με πολύ όλους σας, που μας κάνατε παρέα σήμερα και το χαμόγελο σας μας γέμισε και εμάς χαρά.
(Ένα άγχος το είχα η αλήθεια είναι)
Θεωρώ και εγώ πως ήταν μια όμορφη διαδρομή με εναλλαγές τοπίων παρά τα λίγα χιλιόμετρα. Το δάσος της Μαυροσουβάλας είναι μικρό αλλά μας έδωσε όμορφη διαδρομή. Κλασσικά και στο νόημα της βόλτας, όλο και κάποιοι χάθηκαν όπως εχμμμ.. Εγώ.
Επίσης να ευχαριστήσω τα καταστήματα Motoraid και Moto Discovery για τα δώρα που διέθεσαν στη παρέα μας για τη κλήρωση. Οι νικητές της κλήρωσης θα αναρτηθούν αργότερα και σύντομα θα τους ενημερώσουμε για τα περαιτέρω. (Λίγη υπομονή να επιστρέψει ο Xarisiero).
καλα περασατε παντα τετοια και ακομα καλυτερα να ειναι!!!!
δεν ηρθα γιατι ειχα υποχρεωσεις στο drift team :D
Επίσης, πρέπει να αναφερθεί ότι ο Σώτος ακολούθησε με παπί και ο Λαμιώτης με σκουτεράκι, με τροχούς 7 ιντσών.
Ο Σωτος και τη προηγούμενη φορά με το παπί ήταν και έφτανε και πρώτος με τον γαυρο. Σήμερα στις 2 πρώτες κρύπτες πρώτος έφτασε ο Bocaros που μας το παίζει και flower power driver.
Καλά ο Λάμιαμαν δρόμο δώσε του και άσε τον. Αρκεί να έχει ρόδα να γυρίζει.
Billymuse
03/04/2016, 18:54
Επίσης, πρέπει να αναφερθεί ότι ο Σώτος ακολούθησε με παπί και ο Λαμιώτης με σκουτεράκι, με τροχούς 7 ιντσών.
Ορίστε και η απόδειξη.. στο σημείο που είχαμε χαθεί :P
Θα γράψω σε λίγο τις εντυπώσεις μου..
356105
Σήμερα στις 2 πρώτες κρύπτες πρώτος έφτασε ο Bocaros που μας το παίζει και flower power driver.
Ε με τις οδηγίες το κάνατε πολύ απλό. Αν κάποιος ήθελε όντως να γράψει χρόνους, άνετα έβγαζε τη διαδρομή στον μισό χρόνο απ'ό,τι κάναμε εμείς.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα του "γκρουπ", στο πρώτο τσεκπόιντ. Περνάμε τη Μαλακάσα και στρίβουμε κάπου αριστερά. Αδιέξοδο. Σβήνουμε. Συζητάμε τις επιλογές μας. Βγάζουμε το χαρτί. "Μικρές κοτσάνες". Χμ. Φαεινή ιδέα. "Ψάξτε όνομα Κοτσανούλης, Κοτσανάκης, κάτι τέτοιο". Βρίσκουμε την "Κωτσαννίτσα" στο γκούγκλη (να σημειωθεί ότι, όπως ανακαλύψαμε ψάχνοντας, το συγκεκριμένο μαγαζί είχε αναφερθεί στο παρελθόν σε κάποιο thread από τον Μικέ. ΣΙΚΕ το τσεκπόιντ). Δεν πολυκαταλαβαίνουμε πού είναι από τον χάρτη. Παίρνουμε τηλέφωνο στο μαγαζί και μας δίνουν οδηγίες. - "Μήπως έχετε μοτοσυκλέτες απ'έξω;" - "Ναι." Τέλεια. Γυρνώντας στη διασταύρωση, από την οποία είχαμε περάσει πριν 10 λεπτά, ένα ζευγάρι ΔΙΑΣ μας λέει "Από κει!" χωρίς να τους ρωτήσουμε ή έστω να τους μιλήσουμε. Λολ. Μας πήρε χαμπάρι όλη η Μαλακάσα :p Τέλος πάντων, κάπως έτσι πήγε όλη η διαδρομή. Χαλαρά, με τα λαθάκια μας, τις αναστροφές μας. Αλλά πραγματικά έτσι απολαύσαμε τη διαδρομή και περάσαμε ωραία, χάρη και στην παρέα φυσικά.
Εμ γιαυτό λέγεται χαμενιάδα. Πιάσατε το νόημα όπως έπρεπε ακριβώς. Ομαδικότητα και αναζήτηση. Μπράβο!
:beer:
Ρε μάγκες σας ζηλεύω πραγματικά....Τροφική δηλητηρίαση απο χτες....εγώ για να έρθω θα ήθελα άλλο αξεσουάρ του Χτήνου αντί για τον "καθετηρα"....
Ε με τις οδηγίες το κάνατε πολύ απλό. Αν κάποιος ήθελε όντως να γράψει χρόνους, άνετα έβγαζε τη διαδρομή στον μισό χρόνο απ'ό,τι κάναμε εμείς.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα του "γκρουπ", στο πρώτο τσεκπόιντ. Περνάμε τη Μαλακάσα και στρίβουμε κάπου αριστερά. Αδιέξοδο. Σβήνουμε. Συζητάμε τις επιλογές μας. Βγάζουμε το χαρτί. "Μικρές κοτσάνες". Χμ. Φαεινή ιδέα. "Ψάξτε όνομα Κοτσανούλης, Κοτσανάκης, κάτι τέτοιο". Βρίσκουμε την "Κωτσαννίτσα" στο γκούγκλη (να σημειωθεί ότι, όπως ανακαλύψαμε ψάχνοντας, το συγκεκριμένο μαγαζί είχε αναφερθεί στο παρελθόν σε κάποιο thread από τον Μικέ. ΣΙΚΕ το τσεκπόιντ). Δεν πολυκαταλαβαίνουμε πού είναι από τον χάρτη. Παίρνουμε τηλέφωνο στο μαγαζί και μας δίνουν οδηγίες. - "Μήπως έχετε μοτοσυκλέτες απ'έξω;" - "Ναι." Τέλεια. Γυρνώντας στη διασταύρωση, από την οποία είχαμε περάσει πριν 10 λεπτά, ένα ζευγάρι ΔΙΑΣ μας λέει "Από κει!" χωρίς να τους ρωτήσουμε ή έστω να τους μιλήσουμε. Λολ. Μας πήρε χαμπάρι όλη η Μαλακάσα :p Τέλος πάντων, κάπως έτσι πήγε όλη η διαδρομή. Χαλαρά, με τα λαθάκια μας, τις αναστροφές μας. Αλλά πραγματικά έτσι απολαύσαμε τη διαδρομή και περάσαμε ωραία, χάρη και στην παρέα φυσικά.
οι ΔΙΑΣ σας ενημερωσαν γιατι προηγουμένως τους ειχα ρωτησει εγω μιας και στο σημειο εχασα τον προσανατολισμο μου και δεν θυμομουν ποιος δρομος βγαζει στο μαγαζι.. συνεπως ηξεραν τι ψαχνουν τοσες μηχανες μαζεμένες..
MG-KTiNoS
03/04/2016, 19:27
356110
Καλή μέρα,'ομορφη διαδρομή με εναλλαγές στο τοπίο,ωραίες φάτσες, όλα τα απαραίτητα για να περάσουμε μια Κυριακή γεμίζοντας μπαταρίες!
Ευχαριστούμε τους διοργανωτές που έτρεξαν για να περάσουμε καλά!
356108
356109
MG-KTiNoS
03/04/2016, 19:36
356120
356121
Με το καλό στην επόμενη:beer:
Ο Σωτος και τη προηγούμενη φορά με το παπί ήταν και έφτανε και πρώτος με τον γαυρο. Σήμερα στις 2 πρώτες κρύπτες πρώτος έφτασε ο Bocaros που μας το παίζει και flower power driver.
Καλά ο Λάμιαμαν δρόμο δώσε του και άσε τον. Αρκεί να έχει ρόδα να γυρίζει.
1η , 3η , και 4η κυριε στη οποια δεν βρηκα και κανεναν και φυσικα ανακαλυψα και τα ρεζερβε τραπεζια τα οποια δεν ηξερα οτι ειχαν κρατηθει απο εασς.
Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά και κυρίως τους διοργανωτές για την υπέροχη βόλτα. Πολύ όμορφα μέρη και σούπερ διαδρομή. Από δάσος μέχρι στροφιλίκι. Τα λάθάκια στο roadmap ήταν το αλατοπίπερο. Έγραφε στροφή αριστερά και το βελάκι έλεγε δεξιά. Χαχαχαχα...
Επίσης να ευχαριστήσω τους δωροθέτες μιας και ήμουν από τους τυχερούς αυτή τη φορά. :D
Όπως και να'χει το καταφχαριστήθηκα.
Οφείλω να παραδεχτώ τον Μικέ που κάλυψε φωτογραφικά το event αν και νηστικός.
Πάμε για την επόμενη... :beer:
Eversman
03/04/2016, 20:33
Μπορεί να ακούγεται κλισέ, όμως πραγματικά, πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, για τον κόπο, τον χρόνο και το χρήμα που διέθεσαν, για να βγεί ένα τόσο όμορφο αποτέλεσμα.
Τόλη και Γιώργο ευχαριστούμε για όλα.
Μία ξεχωριστή ευχαριστία στον Χάρη, ο οποίος ήταν και ο εγκέφαλος, αυτής της μικρής Οδύσσειας και ο οποίος για άκρως προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας. Χάρη και Κατερίνα, περάσαμε όμορφα σήμερα, ωστόσο η σκέψη μας, ήταν σε εσάς.
Φωτό :
Σμηνίτης.
356123
"Πού στο καλό, πάμε τώρα?"
356124
Κάποιοι ξέρουν τον προορισμό, από βραδίς ...
356125
Eversman
03/04/2016, 20:39
Λίμνη Μπελέτσι.
Γιώργος V Strom, μετά συζύγου.
356126
Γιάννης+Χριστίνα.
356127
Τολάκος ,Κωστής, Μιχαλιός.
356128
xarisiero
03/04/2016, 20:45
Δύσκολη μέρα.... Αλλά δεν μπήκα να γράψω τέτοια....παιδιά χαίρομαι που περάσατε όμορφα. Μακάρι να μπορούσα να μουν εκεί και να περνάγαμε όμορφα παρέα... Ελπίζω πραγματικά να άρεσε η διαδρομή και όλο το κονσεπτ....Το λάθος στο roadbook δεν το είχα δει αλλά είχα σκοπό χθες το βράδυ να κάνω ένα τελευταίο τσεκ αλλά τα σχέδια άλλαξαν... Πραγματικά όσους ταλαιπωρησα με το λάθος μου ζητώ ταπεινά συγνώμη... :beer:
Και στις επομενες χαμενιαδες και μη λοιπόν... Βόλτα με όμορφη παρέα....:)
Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους χαμένους για την γαμάτη συνεργασία ώστε να βγουν οι βόλτες μας...:beer:
Eversman
03/04/2016, 20:46
Gangsta style. Μόλις παρελήφθη το δεύτερο κομμάτι του πάζλ.
356129
Και βούρ στο google maps για να βρεθεί ο επόμενος προορισμός.
356130
Eversman
03/04/2016, 20:51
Δάσος Μαυροσουβάλας. Τρίτο κομμάτι του πάζλ.
356132
356133
Τάσος μετά συζύγου.
356134
skylaros
03/04/2016, 20:55
Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια :D
Eversman
03/04/2016, 20:55
Γιάννης μετά Αφρικάνας.
356135
Άφιξη των (πραγματικά) χαμένων.
356136
356137
Eversman
03/04/2016, 20:59
Respect και στη μπάντα. Στις ευθείες κυριλέ και στις στροφές σίφουνας :eyepop:
356138
356139
Η άφιξη ενός Λόρδου. Υποκλινόμεθα.
356140
Eversman
03/04/2016, 21:05
Τερματισμός.
356143
Καλές επόμενες και πάντα όρθιοι παίδες :wave2:
taisteal
04/04/2016, 00:08
Back to base κι εγω.
Ενα ευχαριστω σε οσους ξαναετρεξαν για να κανουμε εμεις την βολτα μας.
Περασαμε ωραια,γελασαμε και εγω προσωπικα ειδα μερη που δεν ειχα ξαναδει.
Airmav,yianpep :) :beer:
Μεχρι την επομενη συναντηση λοιπον..
(Κρικο δηλαδη :D)
:beer::beer::beer:
ωραιοι!!μπραβο σε ολους...:beer::beer::beer:
Τάσος μετά συζύγου.
ρε μπαγασα ειχες δεν ειχες με παντρεψες πριν την ωρα μου:nono::nono::nono::nono::nono:
Στη μαυροσουβάλα ο Θεοφιλος είχε πει να εστηνε μια ψησταριά και όποιος έφτανε να έτρωγε κάτι να ξεκουραστεί βρε αδερφέ.Καλη ιδέα αλλά no budget και θα έβγαζε στανταρακι γέλιο συν σύλληψη για φωτιά στο δάσος μάλλον. Σκαμε μύτη εκεί και ταυτόχρονα, ένα ζευγάρι για πικ νικ. Δε κερασαν τπτ. Αίσχος, νο γκρηκ χοσπιτάλιτι.
Κάποια στιγμή χτυπάει τηλέφωνο. Ο Κύριος Γιώργος. Να λέει είμαι εδώ στους φοίνικες αλλά δε βρίσκω κανέναν που είστε;
Κοιταζόμαστε με τον Sonone, Αποτέλεσμα. Τον ξεχάσαμε σε στυλ μάνας αμάν το παιδί που είναι το παιδί.
Τελικά είχε βρει έναν μπάρμπα στον δρόμο ο κύριος Γιώργος και τα λέγανε γιαυτό και καθυστερησε και νομίζαμε πως πέρασε από το checkpoint.
Είχε διάφορα μικρά τέτοια που είχαν πλάκα τελικά. Η Κοτσανίτσα προβλέπω να γίνεται meeting point σιγά σιγά.
amyroukai
04/04/2016, 08:06
Και ρώτησε και ο Sonone που να είναι, και λέει μάλλον τον έχασα με το πλήθος... Εμείς τον χάσαμε με το χάσιμο στον χωματόδρομο...
alexis_d
04/04/2016, 08:33
Γελώντας απο χτες να πω και γω ένα-δυο πραγματάκια που θέλω μιας και δεν ήμουν μόνος μου στη χτεσινή χαμενοβόλτα.
Ξεκινώντας απο τα σοβαρά να πω ενα θένκ-γιου στον Χάρη μιας και το διοργάνωσε αλλά τελικά δεν κατάφερε να έρθει.
Συνεχίζοντας ακόμα πιο σοβαρά θα αναφερθώ σε κάτι και θα καυτηριάσω - θίξω ζητήματα εκ τω ΈΣΩ!
Μιας και μου ζητήθηκε να βοηθήκω παίρνω το κουτί και τον μικρο βοηθό ο οποίος ήθελε δυο μέρες
νωρίτερα να πάμε προς τα βόρεια...
Αφού λοιπόν συνειδητοποιώ το πόσο απαραίτητος για την οργάνωση είμαι φτάνω στον σμηνίτη και τι να δω; Μηχανόβιους να γελάνε!
Δεν πάμε καλά λέω αλλά το παραβλέπω μιας και η ανάγκη για καφέ ήταν έντονη.
Ξαφνικά ενώ εισέρχομαι στον χώρο συγκέντρωσης προς μεγάλη μου έκπληξη βλέπω πως δεν είχαν στρώσει ούτε
καν κάνα κόκκινο χαλί...Τι χαλί δηλαδή,χάλι ούτε φλοκάτη απο γυφταίους. :cry:
Θα πάρεις ενα χάρτη μου λένε,θα τους λες να μηδενίσουν τα χιλιόμετρα μου λένε,θα είσαι καλά εκεί στην Κωστανίτσα μου λένε,
να ακολουθήσουν τα γραμμένα μου λένε...
Κάτι βελάκια και βλακείες μου λένε....
Άντε λέω μιας ειπα πως θα το κάνω ξεκινάω σιγά σιγά.... Η διαδρομή:ΧΑΛΙΑ! Καταπράσινη!Ούτε κόρνα,μελισσούλες ζουζουνάκια κι'ετςςςς
Απλά ΧΑΛΙΑ!
Φτάνω σε αυτή την Κωστανίτσα,χωρίς καφέ,ούτε καν ένα κουλουράκι (αν ήταν Θεσσ/νικης πολύ θα το εκτιμούσα μπάι δε γουεϊ, ενα
τσάι, ενα αφέψημα βρε αδερφέ και τι να δω...Τώρα μιλάω σοβαρά : ΚΛΕΙΣΤΟΝ μανδάμ εντ μεσιέ! χ@#%.#χ!!!!
Τι να κάνω,με βαριά καρδιά βγαίνω απο το αυτοκίνητο με τον βοηθό και για να περάσει η ώρα αρχίζω να
ξεχορταριάζω το χωράφι του γείτονα! Μιλάμε δουλειά αστέρι,αφού λέω να το κάνω επάγγελμα.Επειδή το αγώγι ξυπνά τον αγωγιάτη και απο την πολύωρη
και κοπιαστική χειρωνακτική εργασία δεν χρειαζόμουν πλέον καφέ,είπα να κάνω ενα μπρέικ μιας και το καφέ άνοιξε...
Ο βοηθός ήπιε και έφαγε τα περισσότερα και πάνω που λέω πως όλα μια χαρά χτυπάει το τηλέφωνο...Έλα ρε έρχονται!
Δεν εχω προλαβει ουτε τον καφε να πιω,ο βοηθός δεν έχει καταφέρει να τοποθετήσει στα καίρια σημεία του οδοστρώματος λάδια,βίδες,συρματόσχοινα απο δέντρα σε δέντρα και τσουπ!
Φτάνουνε...δεν περνάνε απο μπροστά μου όμως....Πάνε από την άλλη μεριά..
Μια χαρά λέω όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα, μέχρι που συνειδητοποιήσω πως δεν έχει φαγητό να μοιραστώ...Ξαφνικά τσουπ λες και το μυριστηκανε γυρισανε πισω και μέσα στην ταλαιπωρία τους και πάνω στην χαρα μου που τους βλέπω χαμένους και καταϊδρωμένους τι βλέπω μόλις βγάζουνε τα κράνη ;....
Ακόμα ΓΕΛΑΝΕ! Θέλει πολύ πόνο αυτός ο τόπος λέω και τελικά αρχίζω να σφραγίζω και να μπιριμπιριάζω το ποίημα που οι άλλοι μου είχανε πει να λέω...
Πάει θα τους στείλω Αθήνα λέω..
Μόλις ετοιμαζόμουνα να βάλω στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου τα σύνεργα και εργαλεία απο την πρωινή αποψίλωση βγαινει η
κυριούλα απο τον καφενέ με το τηλέφωνο και με ρωτάει:Αλέξανδρο σε λένε;Έμεινα μ@λ#κ@ς!
Πάει γίναμε φίρμα και εδώ πάνω λέω απο μέσα μου...Μην φύγεις έρχονται και άλλοι!
Δεν προλαβαίνει να κλείσει το τηλέφωνο και ξάφνου τσουπ φτάνουν και οι φίλοι του γκούγλη!Τι πρωτότυπο και αυτοί γελάγανε!
Αφού τέλεψα με τα διαδικαστικά φορτώνω βοηθό και ξεκινάω και εγώ την αναζήτηση....ΧΑΛΙΑ!
Ο βοηθός να ουρλιάζει απο χαρά,να πετάνε σημειώσεις μέσα στο αυτοκίνητο,να θέλει να πάω βόρεια..Τες πα....
Φτάνω στην κρύπτη...ΚΑΛΑ ΡΕ μεχανή στο παιδί;Που είναι το παράδειγμά σας κύριοι; Ωραίο πρότυπο....
Και μετά μπλα μπλα μπλα στα επόμενα τσεκ ποιντ...
Τέλος προς έκπληξή μου στην λίμνη είχε τραπέζι!!!!
Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά...Δεν έκατσα πολύ μιας και η ώρα είχε περάσει και ο στομάχης και των δυονονε γουργούραε και....
ΑΥΤΑ! Σιγά μην κάτσω να γράφω και το υπόλοιπο σεντόνι....
Κάθε φορά τόσο χάλια να περνάμε ρε! :bawl:
@alexis_d... αρρωστος εισαι και εγραψες ολοκληρο ''σεντονι''?:eek::rolleyes:
Σε κολλησε ο amyroukai ρε??:lol:
Τελικα, δεν μπορεσα να ερθω...χαιρομαι που περασατε ωραια...παντα τετοια!:winka:
Eversman
04/04/2016, 10:49
ρε μπαγασα ειχες δεν ειχες με παντρεψες πριν την ωρα μου:nono::nono::nono::nono::nono:
Είδα αγάπες, είδα λουλούδια, άκουσα για κάτι 500 χλμ σερί δικάβαλο, λέω "ψημένοι και έτοιμοι, είν' αυτοί" :lol:
@alexis_d... αρρωστος εισαι και εγραψες ολοκληρο ''σεντονι''?:eek::rolleyes:
Σε κολλησε ο amyroukai ρε??:lol:
Τελικα, δεν μπορεσα να ερθω...χαιρομαι που περασατε ωραια...παντα τετοια!:winka:
Tϊ σεντόνι! Σεντονάρα! Ή που πέρασε όντως καλά, ή που μας δουλεύει ψιλό γαζί!
Λοιπόν το ομολογώ ... χάθηκα και εγώ! Φεύγοντας από Καπανδρίτι πρός Βαρνάβα και έχοντας διανύσει 1-2 χλμ. βλέπω ταμπέλα που γράφει "Λαογραφικό μουσείο Βαρνάβα" (κάτι τέτοιο τέλος πάντων). Λέω, "ώπ, δέν έχω ξαναπάει από 'δώ, θα είναι παράκαμψη και θα φτάσω πιό γρήγορα στον Βαρνάβα".
Στρίβω αριστερά, δρόμο παίρνω, δρόμο αφήνω, βλέπω ωραία σπίτια, γραφικά δρομάκια, καλντερίμια, λέω "πώ πώ φίλε, δεν το είχα προσέξει πόσο όμορφα είναι στα περίχωρα του Βαρνάβα" , ώσπου ... βγαίνω πάλι στην κεντρική πλατεία του Καπανδριτίου :bawl:
Γέλαγα σαν τον χαζό, μέσα από το κράνος!
HelenKoR
04/04/2016, 10:59
Σας χαίρομαι!! Να περνάτε πάντα καλά!!
el-Gatto
04/04/2016, 11:12
Mπράβο ρέϊ . . . είστ'Ωραίοι.!! :beer:
George_M.
04/04/2016, 19:12
:beer: σε ολους!
οι διοργανωτες εχουν δειξει απιστευτες ικανοτητες κ μπραβος τους ενω οι συμμετεχοντες το απολαβανουν ενεργα!!
Διαφάνεια κύριοι! :)
1) Δωροεπιταγή 20€ προσφορά απο το Motoraid ----> Freco
2) Δωροεπιταγή 20€ προσφορά απο το Motoraid ----> Silentpower
3) Δωροεπιταγή 20€ προσφορά απο το Motoraid ----> Γιώργος Ρ.
4) Έκπτωση 20% σε αγορές άνω των 100€ προσφορά απο το Moto-Discovery ----> Billymuse
(Έως 30-4-16)
Η κλήρωση έγινε μέσω της πλατφόρμας random.org και οι διοργανωτές δεν έλαβαν μέρος.
Βίντεο κλήρωσης ---->>https://www.youtube.com/watch?v=IeLszZMvtXc&feature=youtu.be
Billymuse
04/04/2016, 19:15
Σουπέρ ήταν, και η ομάδα ειδικά με το παπί και το βεσπάκι πήγαινε τρένο ;) άλλο που χαθηκαμε για λίγο :p
Ευχαριστω ολα τα παιδιά που τρέξανε για όλη την οργάνωση και πριν και την ημέρα της βόλτας. και φυσικα ευχαριστώ και για το δώρο
αντε και στην επόμενη :beer:
καθενας που μπαινει εδώ μεσα και γραφει, μεταξυ αλλων γραφει και ότι χαθηκε...
θα μου πεις εδώ χαθηκαν οι οργανωτες που επαληθευσαν τη διαδρομή ποσες φορες, οι συμμετέχοντες δε θα χανοντουσαν?
και μονο γι αυτό η βολτα ηταν 100% επιτυχημενη..
εγω παντως ακολουθησα πιστα τα road books και δε χαθηκα πουθενα.. μονο όταν βγηκαμε παραλια (εκεινη τη στιγμη ακολουθουσα τον γιωργο με το v-strom, ένα ducati και το mt-07)
δεν ξεραμε αν επρεπε να παμε δεξια η αριστερα (δεν υπηρχε υποδειξη το road book) πηγαμε δεξια και τελικα μας εκατσε..
παντως η τακτικη του να ακολουθεις διαφορετικο γκρουπ κάθε φορα εχει πλακα...
τι εγινε ρε παιδες?? άλλες φωτο δεν εχει??
Ενα αυτοκολητάκι χαμενων θα ηθελα(νωρίς το θυμήθηκα:a018:),εαν εχει καποιος ας μου κρατήσει ενα για την επομενη φορα που θα βρεθούμε
xarisiero
06/04/2016, 12:48
Το βίντεο της βολτάρας.... Παιδιά χάρηκα που σας ειδα να χαμογελάτε...
Εννοείται ότι το επιμελήθηκε και το έφτιαξε ο Τόλης... (7tolis) :D
http://youtu.be/zjcGLN3M3-U
sotostzav
06/04/2016, 13:57
Ολα ηταν σουπερ,οπως και την πρωτη φορα αλλωστε....Πανεμορφα τοπια,τα οποια ειναι διπλα μας,ιδανικος καιρος και ομορφη παρεα!!!Οτι πρεπει για να περασει κανεις την κυριακη του τελεια!!!Ακομα ενα μπραβο στα παιδια που ετρεξαν για να περασουμε εμεις καλα!!Αντε και στην επομενη :beer:
Υ.Γ. Το εχω παρει πλεον αποφαση,εγω σε οσες χαμενειαδες και να ακολουθησουν,θα ερχομαι με τον μπλε σιφουνα!!!!
Ολα ηταν σουπερ,οπως και την πρωτη φορα αλλωστε....Πανεμορφα τοπια,τα οποια ειναι διπλα μας,ιδανικος καιρος και ομορφη παρεα!!!Οτι πρεπει για να περασει κανεις την κυριακη του τελεια!!!Ακομα ενα μπραβο στα παιδια που ετρεξαν για να περασουμε εμεις καλα!!Αντε και στην επομενη :beer:
Υ.Γ. Το εχω παρει πλεον αποφαση,εγω σε οσες χαμενειαδες και να ακολουθησουν,θα ερχομαι με τον μπλε σιφουνα!!!!
Τώρα γύρισες;
troll on
έτοιμο το καρφί
Τώρα γύρισες;
τουλάχιστον ήρθε! μουαχαχαχαχα!!
troll off
τώρα για την βόλτα. βγήκε πολύ ωραία.
ναι σας παιδέψαμε παραπάνω με γρίφους και με κρύπτες. δοκιμάσαμε και τελικά πήγε καλα και αυτο.
μπράβο στο Χαρη που επεξεργαστηκε αυτη την ιδεα και μας εβαλε στο τρυπακι να την υλοποιήσουμε.
καταλαβενουμε απολυτα και παιδια είμαστε μαζι σας.
επίσης ευχαριστώ οσους βοήθησαν τελευταία στιγμή. θεοφιλος και αλεξ.
Γιωργο (gor-go) sorry πραγματικά αλλα όντως σε έψαχνα..
οπως ειπα και το πρωι η καινουργιοι καλα να παθετε οι παλιοι τα θελει ο κ0λ0ς σας. :D
αλλα και παλι περάσαμε υπέροχα.
ραντεβού στην επόμενη ΧΑΜΕΝΙΑΔΑ
υγ. αυτο που κατάλαβα ειναι οτι σας επιασε πείνα απο νωρίς. 12:00 ψάχνατε για ταβέρνα.
amyroukai
06/04/2016, 18:08
Για να τα πούμε όλα.
Road book αν δεν έχεις tankbag να το χαζεύεις, είναι σπάσιμο @@. Σε κάθε διασταύρωση βγάλε γάντι, ξεδιπλώνεις χαρτί, δες, επανάληψη στην επόμενη διασταύρωση. Η αυξημένη πολυπλοκότητα είχε πλάκα, αλλά η υλοποίηση θέλει λίγο συζήτηση.
Το geocaching σαν προσθήκη είχε ενδιαφέρον.
Πρέπει να βρω πρόγραμμα πλοήγησης πιο παραμετροποιήσιμο από το γουγλεμαπς γιατί όλο μαλακίες κάνει...
Μανταλακι στη ζελατίνα κύριε. Απομνημόνευση. Αυτοσυγκέντρωση. Όχι Google maps όλο από χώμα σε πάει εσένα.
Έπρεπε να βγάλω φωτογραφία το πού το είχα τοποθετήσει εγώ. Μεταξύ μάσκας και κοντέρ. Διπλωμένο στα 3, φυσικά, γιατί δεν καθόταν αλλιώς. Και κάθε τόσο το έβγαζα να δω τι παίζει, εν κινήσει. YOLO!
taisteal
06/04/2016, 18:20
Γατακια..
Εγω τα ξεχασα ολα τα χαρτια στο σπιτι του Τολη..
:cry:
Έπρεπε να βγάλω φωτογραφία το πού το είχα τοποθετήσει εγώ. Μεταξύ μάσκας και κοντέρ. Διπλωμένο στα 3, φυσικά, γιατί δεν καθόταν αλλιώς. Και κάθε τόσο το έβγαζα να δω τι παίζει, εν κινήσει. YOLO!
Εγω το είχα μάθει απ'έξω αλλά υποθέτω δε μετράω εγώ. :tooth:
@tai Ψαξου γιατί ακόμη δε τα βρίσκω. Σε καμία τσέπη θα είναι.
GiorgosLa
06/04/2016, 18:51
Πολύ καλό το βιντεάκι. Ειδικά στην αρχή. Μπράβο και στη λίψη, και στο μοντάζ.
Μια απορία. Στο 1.45 ο Bocaros έχει ανάψει το τσιγάρο πριν βγάλει το κράνος? Στην αρχή φαίνεται σβηστό, αλλά... δεν είναι!!! Η κάνω λάθος? Πως το έκανες ρε συ? :D
sotostzav
06/04/2016, 19:40
Τώρα γύρισες;
Πνευματικως,ναι!!!!:bawl::bawl:
Eversman
06/04/2016, 20:26
Πολύ καλό το βιντεάκι. Ειδικά στην αρχή. Μπράβο και στη λίψη, και στο μοντάζ.
Μια απορία. Στο 1.45 ο Bocaros έχει ανάψει το τσιγάρο πριν βγάλει το κράνος? Στην αρχή φαίνεται σβηστό, αλλά... δεν είναι!!! Η κάνω λάθος? Πως το έκανες ρε συ? :D
Γιατί νομίζεις, έχει πάντα λίγο ανοικτή την ζελατίνα? :lol:
Το βίντεο, είναι καταπληκτικό. Ή μουσική υπόκρουση, το ίδιο :beer:
Για να τα πούμε όλα.
Road book αν δεν έχεις tankbag να το χαζεύεις, είναι σπάσιμο @@. Σε κάθε διασταύρωση βγάλε γάντι, ξεδιπλώνεις χαρτί, δες, επανάληψη στην επόμενη διασταύρωση. Η αυξημένη πολυπλοκότητα είχε πλάκα, αλλά η υλοποίηση θέλει λίγο συζήτηση.
Το geocaching σαν προσθήκη είχε ενδιαφέρον.
Πρέπει να βρω πρόγραμμα πλοήγησης πιο παραμετροποιήσιμο από το γουγλεμαπς γιατί όλο μαλακίες κάνει...
αν παρατηρήσεις τις φωτο που ανεβασα, εγω ειχα γραψει τα χλμ εκει που ηταν τα βελακια και οι οδηγιες, και ειχα διπλωμενο το χαρτι με τετοιο τροπο ώστε να μη χρειαζεται να το ξεδιπλωνω για να δω το επομενο σημειο.. εβγαζα τσεκαρα το ξαναβαζα στη θεση του, συνεχιζα..
Sonone θα σε μυνήσω ρε....Και αυτός που είπε σιγά μην έρθει δε διάβασε το πόστ σαββάτο βράδυ.....:lol::lol::lol:
xarisiero
08/04/2016, 11:56
Παίδες όσοι έχετε κερδίσει τις δωροεπιταγες από το motoraid πάτε στο κατάστημα οπότε θέλετε και με τα στοιχεία σας λέτε για την δωροεπιταγη από την Χαμενιαδα και παίρνετε ότι θέλετε..
Billymuse Μπιλ εχεις πμ για την δική σου διαδικασία.. .:wave2:
Billymuse
12/04/2016, 21:22
Μετα απο επικοινωνια που ειχα με τον Χαρη και με το moto discovery, δε θα χρειαστει να χρησιμοποιησω την εκπτωση που κερδισα στη κληρωση μετα τη χαμενιαδα επειδη δεν υπαρχει κατι το οποιο με ενδιαφερει να αγορασω στη παρουσα φαση. Οποτε οποιος θελει τη συγκεκριμενη εκπτωση για να μην παει χαμενη.