PDA

View Full Version : Καραμπολες και Τζεντλεμεν

Cpt. Haddock
17/03/2016, 14:59
Βιντεο απο αγγλια (μάλλον). Οδηγος μοτο την τρωει απο πισω, στεκεται όρθιος, η μηχανη το ίδιο, καρφωμενη στο αυτοκινητο (καραμπολα με άλλα δυο), πηγαινει προς τον οδηγο του αυτοκινητου και του δινει το χέρι του συστηνόμενος... :uplate:

What a jolly mess, I say :lol:

http://www.moto-journal.fr/videos/videos-buzz/se-faire-rentrer-dedans-a-moto/

sahara
17/03/2016, 15:31
Φοβερο. Ακομα προσπαθω να καταλαβω πως κατεβηκε ορθιος ο τυπος...

skylaros
17/03/2016, 15:45
Συγκινητικό το βρήκα το βιντεάκι.

el_hymador
17/03/2016, 16:48
...όπως κάρφωσε η μηχανή στο αμάξι, έτσι θα τον κάρφωνα και εγώ παρά φύσιν και θα τον κράταγα εκεί περιμένοντας τροχαία και ασφαλιστικές...

χειραψίες και μλκιες... :rolleyes:

lmb990
17/03/2016, 16:52
πολυ πολιτισμενοι ειναι... σε ποια χωρα ειναι??

theofilos888
17/03/2016, 17:18
Αν κρινω απο την πινακιδα, μαλλον νεα ζηλανδια μου κανει.

Dant3
17/03/2016, 17:19
...όπως κάρφωσε η μηχανή στο αμάξι, έτσι θα τον κάρφωνα και εγώ παρά φύσιν και θα τον κράταγα εκεί περιμένοντας τροχαία και ασφαλιστικές...

Σιγα ρε παιδια.
Εαν ο αλλος δε σου κανει το κινεζο,ζητησει συγνωμη κτλ,τοτε γιατι?
Ανθρωποι ειμαστε,λαθοι κανουμε.
Και για αυτο υπαρχουν οι ασφαλιστικες.

DoctoR_k6
17/03/2016, 17:29
Φαντασου το σκηνικο Ελλαδα...το γαμωσταυριλικι θα χε παει συννεφο!!!

Οχι αδικα βεβαια αφου ο αλλος κοντεψε να τονε εκανει μακαριτη...

paramedic
17/03/2016, 20:12

Μάλλον δεν φταίει ο τύπος απο πίσω απο την μηχανή αλλά ο τύπος με το άσπρο φορτηγάκι ,που χτύπησε την γκόμενα με το μαύρο, που με την σειρά της χτύπησε αυτόν που εμβόλισε την μηχανή οπότε τζάμπα θα τον κάρφωνες τον άνθρωπο ρε συ :lol:

vaska
17/03/2016, 20:33
Μάλλον δεν φταίει ο τύπος απο πίσω απο την μηχανή αλλά ο τύπος με το άσπρο φορτηγάκι ,που χτύπησε την γκόμενα με το μαύρο, που με την σειρά της χτύπησε αυτόν που εμβόλισε την μηχανή οπότε τζάμπα θα τον κάρφωνες τον άνθρωπο ρε συ :lol:

αυτό κατάλαβα κι εγώ!

MG-KTiNoS
17/03/2016, 20:56

κι εγω...
:cool:

Pan (dvs)
17/03/2016, 21:16

κι εγω...

Γαμω το φελεκι μου,δεν θα γινεται ποτε Ευρωπαιοι εσεις οι δυο?

teogtp
17/03/2016, 21:18

Μας λειπουν τα Ευρο για να συμπληρωσουμε ρε Πανο.....

GFawkes
18/03/2016, 09:31

Oχι

ψηφιζουν εξοδο απο € και ΕΕ.

buckley
18/03/2016, 09:38
κι εγω...

Ρε χουλιγκάνε βλέπε ρε λίγο τους από πάνω σου paramedic - vaska τι λένε.

Edit : Για να λέμε πάντως και του στραβού το δίκιο o οδηγός του αμαξιού ήταν πιο φυσιολογικό να πάει προς τον μηχανόβιο που απογείωσε με το χτύπημα να δει τι κάνει...

kostas777
18/03/2016, 10:02
Γαμω το φελεκι μου,δεν θα γινεταιε ποτε Ευρωπαιοι εσεις οι δυο?

Σιγά, ξέρουν οι Ευρωπαίοι πως ψήνεται το ψάρι :cool:

GiorgosLa
18/03/2016, 10:30
Τέσσερα οχήματα και απόλυτη ησυχία!!! Αυτοί μπορεί να παίζουν τάβλι με βελούδινα πούλια, για να μην κάνουν θόρυβο. :)

teogtp
18/03/2016, 10:49
Τέσσερα οχήματα και απόλυτη ησυχία!!! Αυτοί μπορεί να παίζουν τάβλι με βελούδινα πούλια, για να μην κάνουν θόρυβο. :)

Έπρεπε να δείτε τι ειχε γίνει σε καραμπολα 8 αυτοκινήτων ,μετα απο δικια μου εξοδο απο τον δρομο.......
Welcome to the Balkans. .....

noodles
18/03/2016, 19:21
τυχερο το παλικαρι! το μηχανακι παλι οχι... ζαντα, ψαλιδι, υποπλαισιο θα κανουν σολο καριερα. στη θεση του θα εκλεγα για το μηχανακι.
πιστευω πως αρχικα ειναι ψυχραιμος ο μοτοσυκλετιστης και ακουλουθησανε οι υπολοιποι. αυστραλια πρεπει να 'ναι οπου γενικα, δε τους λες και ορκ τους πολιτες. μπορεις να διακρινεις πολιτισμο μεσα τους. :)