View Full Version : προβλημα με μεταβιβαση - αδεια κυκλοφοριας
berretta
18/03/2016, 01:59
ΒΟΗΘΕΙΑ!!! τα φωτα σας
λοιπον, ειναι λιγο συνθετο αλλα θα προσπαθησω να το εξηγησω με απλα βηματα.
αγορασα μια μηχανη (μεταχειρισμενη) απο εμπορο στην επαρχια, εγω μενω αθηνα.
εστειλα τα λεφτα πρωτα (λαθος νο1) κ μετα εστειλα τα δικαιολογητικα που επρεπε με κουριερ, για να την μεταβιβασει ο εμπορος με εξουσιοδοτηση.
μου ειπε οτι επειδη ειχε παραδομενες πινακιδες πρεπει να περασει πρωτα ΚΤΕΟ κ μετα να γινει η μεταβιβαση αλλιως δεν γινεται, σωστα?
μετα μου εστειλε με μειλ ενα αρχειο στο οποιο ειχε βγαλει φωτογραφια την φωτοτυπια της αδειας κυκλοφοριας, ωστε εγω να κανω ενα φωτοαντιγραφο κ να μπορω να κυκλοφορω.
ισχυει αυτο??
εχουν περασει 2 εβδομαδες κ δεν μου εχει στειλει την αδεια ακομα, εχω αρχισει να ανησυχω σοβαρα και φαινεται να με αποφευγει.
αυτος τωρα δεν σηκωνει τηλ κ μαλιστα εκανε φραγη.
πως μπορω να μαθω αν οντως εχει γινει η μεταβιβαση κ πως μπορω αν εχει γινει η μεταβιβαση να εκδωσω καινουρια αδεια??
εγω ανησυχησει παρα πολυ ελπιζω να μην ειναι απατεωνας.
taisteal
18/03/2016, 02:07
Μαλακεια παιχτηκε..
Στο mail που σου εστειλε,δειχνει υπογεγραμμενη αδεια απο το υπουργειο στο ονομα σου;;
Αν πας στο υπουργειο θα μαθεις,αν δεν εχει κανει μεταβιβαση καλα ξεμπερδεματα.
Μεγαλο ποσο;
Τον εμπορο που τον βρηκες,εχει μαγαζι;
Μην γραψεις τα στοιχεια του εδω μεσα
anavatis19
18/03/2016, 02:07
εφοσον ζουμε στην εποχη της πληροφορησης και με τοσα με που εχουν ακουσει τα αυτια μας πως πας και κανεις τετοιες κινησεις? εγω αν δεν δω κατι απο κοντα προσωπικα δεν το αγοραζω. (χωρια οτι ειμαι εντελως κατα των μετεχειρων αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια).
την μηχανη την εχεις στα χερια σου καταρχην? προσωρινα ναι μπορεις να εισαι καλυμμενος εννοειται..αλλα δεν εχεις την μηχανη λογικα στην εκανε
Το μηχανάκι είναι στα χέρια σου αυτή τη στιγμη;Αλλιώς τι να την κάνεις την άδεια.Ασε που η φωτοτυπία δε λέει τίποτα χωρίς τη σφραγίδα του υπουργείου υπογραφες κτλ κτλ
Υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος ωστε να τον βρείς (αν τον βρείς) απο το mail του.
Κάνεις το nick σου πράξη και πας και τον βρίσκεις.
Παλευεις να πάρεις τα χρηματά σου πίσω.
Βάζεις μυαλό και δε ξανακάνεις τέτοια κουλά.
Με το φωτοαντίγραφο δεν κυκλοφορείς.
Πραγματικά οτι πρέπει για sticky το post σου ως #not to do
berretta
18/03/2016, 02:12
Μαλακεια παιχτηκε..
Στο mail που σου εστειλε,δειχνει υπογεγραμμενη αδεια απο το υπουργειο στο ονομα σου;;
Αν πας στο υπουργειο θα μαθεις,αν δεν εχει κανει μεταβιβαση καλα ξεμπερδεματα.
Μεγαλο ποσο;
Τον εμπορο που τον βρηκες,εχει μαγαζι;
δειχνει σφραγιδες κ υπογραφες κ το ονομα μου κ το αφμ μου
θα παω οπωσδηποτε στο υπουργειο πρωι πρωι. αν ειναι να μαθω. ασε εχω σκασει ρε φιλε δεν καταλαβαινεις
το ποσο δεν ηταν πολυ μεγαλο αλλα εχω φτυσει αιμα για αυτα τα λεφτα. ειδικα στις μερες μας.
εχει μαγαζι ναι. απο αγγελια το βρηκα στο car
taisteal
18/03/2016, 02:14
δειχνει σφραγιδες κ υπογραφες κ το ονομα μου κ το αφμ μου
θα παω οπωσδηποτε στο υπουργειο πρωι πρωι. αν ειναι να μαθω. ασε εχω σκασει ρε φιλε δεν καταλαβαινεις
το ποσο δεν ηταν πολυ μεγαλο αλλα εχω φτυσει αιμα για αυτα τα λεφτα. ειδικα στις μερες μας.
εχει μαγαζι ναι. απο αγγελια το βρηκα στο car
Το μηχανακι το πηρες;;
Τι συνεννοηση ειχατε κανει για την παραδοση του;
Με φωτοαντιγραφο δεν μπορεις να κυκλοφορεις.
berretta
18/03/2016, 02:15
εφοσον ζουμε στην εποχη της πληροφορησης και με τοσα με που εχουν ακουσει τα αυτια μας πως πας και κανεις τετοιες κινησεις? εγω αν δεν δω κατι απο κοντα προσωπικα δεν το αγοραζω. (χωρια οτι ειμαι εντελως κατα των μετεχειρων αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια).
την μηχανη την εχεις στα χερια σου καταρχην? προσωρινα ναι μπορεις να εισαι καλυμμενος εννοειται..αλλα δεν εχεις την μηχανη λογικα στην εκανε
την μηχανη την εχω κανονικα. θελω μονο την αδεια. αν δεν την στειλει ποτε? τι κανω μπορω να εκδωσω αλλη αν εχει γινει η ματαβιβαση?
αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι οτι μου εστειλε την φωτογραφια της φωτοτυπιας της αδειας, και οχι φωτογραφια της αδειας. καταλαβαινετε τι εννοω??
Του είχες κάνει εξουσιοδότηση ωστε να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σου;
Εισαι σίγουρος για το μαγαζί;Αυτό με τη φραγή βρωμάει.Επέμενε ως προς το να προπληρώσεις για το μηχανάκι;Καπάρο δλδ δεν έπαιζε;
edit πλέον οι άδειες ειναι σε χαρτι Α4 και όχι όπως τις ξέραμε πριν κάποια χρόνια μη σε παραξενευει αυτό.
Υποθέτω απόδειξη της καταβολής των χρημάτων σου υπάρχει.Αν είναι όντως στο όνομά σου,κάνεις μια δήλωση απώλειας της άδειας και αίτηση για έκδοση νέας άδειας.
taisteal
18/03/2016, 02:18
την μηχανη την εχω κανονικα. θελω μονο την αδεια. αν δεν την στειλει ποτε? τι κανω μπορω να εκδωσω αλλη αν εχει γινει η ματαβιβαση?
αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι οτι μου εστειλε την φωτογραφια της φωτοτυπιας της αδειας, και οχι φωτογραφια της αδειας. καταλαβαινετε τι εννοω??
Υπουργειο και ερωτηση πρωι πρωι
Πολυ μπερδεμα,πως πηρες τη μηχανη χωρις να εχει γινει η μεταβιβαση;
Σου την εστειλε με μεταφορικη αφου του εστειλες τα εγγραφα και τα χρηματα;;
Αυτο που δεν σηκωνει τηλεφωνα παντως,υποπτο..
berretta
18/03/2016, 02:22
Του είχες κάνει εξουσιοδότηση ωστε να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σου;
Εισαι σίγουρος για το μαγαζί;Αυτό με τη φραγή βρωμάει.Επέμενε ως προς το να προπληρώσεις για το μηχανάκι;Καπάρο δλδ δεν έπαιζε;
του εκανα την εξουσιοδοτηση για να αναλαβει εκεινος την μεταβιβαση και ολα τα διαδικαστικα κλπ γιατι ειχε παραδομενες πινακιδες κ επρεπε να περασει κ κτεο κλπ
το προπληρωσα κανονικα, τωρα το εχω στα χερια μου οποτε απο αυτο ειμαι καλυμμενος. απλα δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει με την αδεια και δεν την στελνει. ειναι περιεργο
συν οτι στην φωτογραφια φαινεται οτι μεταβιβαστηκε στο ονομα μου. απλα μου δημιουργει υποψιες οτι φωτογραφησε την φωτοτυπια και οχι την κανονικη αδεια (την πρασινη δλδ)
δεν ξερω τα εχω παρει κρανιο εχω χαωθει κ δεν ξερω τι να κανω
taisteal
18/03/2016, 02:25
Αν δεν εχει γινει κανονικη μεταβιβαση,καθολου καλυμμενος δεν εισαι.
Αν εχει γινει,παρε το αυτοκινητο σου η την συγκοινωνια,και πηγαινε αυτοπροσωπως να δεις γιατι δεν σου
στελνει την κανονικη αδεια.
berretta
18/03/2016, 02:29
[QUOTE=7
edit πλέον οι άδειες ειναι σε χαρτι Α4 και όχι όπως τις ξέραμε πριν κάποια χρόνια μη σε παραξενευει αυτό.
Υποθέτω απόδειξη της καταβολής των χρημάτων σου υπάρχει.Αν είναι όντως στο όνομά σου,κάνεις μια δήλωση απώλειας της άδειας και αίτηση για έκδοση νέας άδειας.[/QUOTE]
αδερφε μακαρι να ειναι ετσι κ να ηρεμησω εχω τρελαθει πραγματικα. δεν μπορω να ευχαριστηθω την μηχανη ρε φιλε με το αγχος κ ολες αυτες τις μαλακιες.
αποδειξη ναι υπαρχει μου την εστειλε μαζι με την μηχανη. αν ειναι οντως στο ονομα μου, δεν θα ασχοληθω αλλο μ αυτον κ θα κανω δηλωση απωλειας οπως λες κ εκδοση νεας.
να ξεμπερδευω κ να το κανω μονος μου χωρις κανενα π..στη!! και ειναι κ επαγγελματιας υποτιθεται
Οι άδειες πλέον εδω και κάποια χρόνια δεν βγαίνουν στο πράσινο χαρτί που λες και όλοι ξέρουμε αλλά σε λευκό Α4 (αυτό της φωτοτυπίας).
Μόλις επαληθευσεις στο υπουργείο σε τίνος το όνομα είναι το μηχανάκι,κάνεις μια δήλωση πως χάθηκε και παράλληλα κάνεις αίτηση για εκδοση νέας άδειας.
Ισως τα πράγματα να είναι απλούστερα απο οτι φαντάζεσαι τελικά.
Edt Τζάμπα τα ξανέγραψα,νόμιζα πως δεν το είδες.
Ως επαγγελματίας σίγουρα θα μπορούσε και καλύτερα όντως αλλά η δουλειά έγινε πάντως απο ο,τι φαίνεται.
anavatis19
18/03/2016, 02:37
και ενα ακομα λαθος που δεν εχεις τσεκαρει αν ο αριθμος πλαισιου της αδειας ειναι ιδιος με τον αριθμο που λεει πανω το μηχανακι..γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν το εκανες!
Πως να το κάνει αφου ο έμπορος ήταν αλλού και ο αγοραστής αλλού χαλόοουυυ!;;
berretta
18/03/2016, 02:39
Μόλις επαληθευσεις στο υπουργείο σε τίνος το όνομα είναι το μηχανάκι,κάνεις μια δήλωση πως χάθηκε και παράλληλα κάνεις αίτηση για εκδοση νέας άδειας.
Ισως τα πράγματα να είναι απλούστερα απο οτι φαντάζεσαι τελικά.
Ως επαγγελματίας σίγουρα θα μπορούσε και καλύτερα όντως αλλά η δουλειά έγινε πάντως απο ο,τι φαίνεται.
πρωι πρωι θα παω να ληξει να ξερω κ πως να κινηθω, ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια θα στειλω να σας πω τι εγινε
taisteal
18/03/2016, 02:40
Τι μηχανακι ειναι;;
berretta
18/03/2016, 02:40
και ενα ακομα λαθος που δεν εχεις τσεκαρει αν ο αριθμος πλαισιου της αδειας ειναι ιδιος με τον αριθμο που λεει πανω το μηχανακι..γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν το εκανες!
ποιος ειναι ο αριθμος πλαισιου της αδειας?? κ που υπαρχει αυτος πανω στην μηχανη???
anavatis19
18/03/2016, 02:52
Πως να το κάνει αφου ο έμπορος ήταν αλλού και ο αγοραστής αλλού χαλόοουυυ!;;
χαλουουου! μηπως εχει το μηχανακι στα χερια του και την υποτιθεμενη αδεια? πιο πανω το γραφει ο ανθρωπος! αρα μπορει να το δει εστω και τωρα
anavatis19
18/03/2016, 02:55
ποιος ειναι ο αριθμος πλαισιου της αδειας?? κ που υπαρχει αυτος πανω στην μηχανη???
πας κ παιρνεις κατι χωρις να ξερεις τα βασικα ρε παιδι! αναλογα δεν ειναι σε ολες τις μηχανες στο ιδιο σημειο..καπου στη μηχανη εχει εναν μεγαλο αριθμο γραφει με γραμματα και νουμερα..επισης στην αδεια λεει αριθμος πλαισιου με εναν αριθμο πανω..αυτα τα 2 πρεπει να ειναι ιδια. αν δεν ειναι εμπλεξες απλα
Χαλλοου Το έχει αγοράσει ήδη ο άνθρωπος.Το πλαίσιο το κοιτάς πριν την αγορά.Αμα το αγοράσεις και μετα,καλά στερνά ξερω γω.
taisteal
18/03/2016, 02:56
Τι μηχανακι ειναι;;
Χαλοουουουου
Παμε παλι
berretta
18/03/2016, 02:57
πας κ παιρνεις κατι χωρις να ξερεις τα βασικα ρε παιδι! αναλογα δεν ειναι σε ολες τις μηχανες στο ιδιο σημειο..καπου στη μηχανη εχει εναν μεγαλο αριθμο γραφει με γραμματα και νουμερα..επισης στην αδεια λεει αριθμος πλαισιου με εναν αριθμο πανω..αυτα τα 2 πρεπει να ειναι ιδια. αν δεν ειναι εμπλεξες απλα
ειναι στο μοτερ ξερω γω? καλα παω να δω
χαλουουου! μηπως εχει το μηχανακι στα χερια του και την υποτιθεμενη αδεια? πιο πανω το γραφει ο ανθρωπος! αρα μπορει να το δει εστω και τωρα
Φιλαράκι πρόσεξε πως μιλάς.Ειναι χαλΟουυυυ οχι χαλουουου :D
Φιλε ο αριθμός πλαισίου είναι στο πλαίσιο όχι στο μοτερ.
Τι μηχανάκι ειναι τελικά
Χαλόουυυυ
berretta
18/03/2016, 03:02
Χαλοουουουου
Παμε παλι
δεν θελω να πω ακομα ρε φιλε σορρυ λεω να ειμαι λιγο διακριτικος προς το παρον.
τελικα δεν με νοιαζει θα πω. xr 600 ειναι κ ο αριθμος ευτυχως ειναι ιδιος. παλι καλα
Ωραία τότε.Να το χαρείς και πάντα όρθιος :beer::beer:
taisteal
18/03/2016, 03:06
δεν θελω να πω ακομα ρε φιλε σορρυ λεω να ειμαι λιγο διακριτικος προς το παρον.
τελικα δεν με νοιαζει θα πω. xr 600 ειναι κ ο αριθμος ευτυχως ειναι ιδιος. παλι καλα
Αυτα τα honda ολο μπινιες...:D
Να ξεμπερδεψεις ευκολα ευχομαι,και να το χαρεις
berretta
18/03/2016, 03:11
να στε καλα ρε παιδια ευχαριστω πραγματικα!! κι εσεις το νου σας ε! θα στειλω το πρωι ελπιζω με ευχαριστα τι να πω
anavatis19
18/03/2016, 07:50
Φιλαράκι πρόσεξε πως μιλάς.Ειναι χαλΟουυυυ οχι χαλουουου :D
Φιλε ο αριθμός πλαισίου είναι στο πλαίσιο όχι στο μοτερ.
Τι μηχανάκι ειναι τελικά
Χαλόουυυυ
:beer::lol: