View Full Version : Η μετα fazer ζωη....
thimiospoul
18/03/2016, 10:43
Επειδη με τρωει ο κωλος και ψαχνω τροπο να με διωξει η Αμαλια απ το σπιτι και αφου υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι θα μεινω αμηχανος τουλαχιστον για το 2016 και επειδη θελω μοτο καθαρα για αναψυχη αρχισα να γλυκοκοιταω στα κρυφα κατι z750 του 2005-6 φερινγκατα για τις ταξιδιωτικες μου ανησυχιες.Ταξιδευει το Z παιδια?Θα ειναι αξιος αντικαταστατης του fzs?
Kawalover
18/03/2016, 10:50
Υπάρχει άξιος αντικαταστάτης του FZS? :a26:
Υπάρχει άξιος αντικαταστάτης του FZS? :a26:Ως παλιότερος ιδιοκτήτης FZS δεν έχω παρά να επικροτήσω την απορία του φίλου.. :a10:
theofilos888
18/03/2016, 11:21
Ποσα κυβικα ηταν το FZS;
thimiospoul
18/03/2016, 11:38
Το 600 του 2003.
thimiospoul
18/03/2016, 11:45
Δεν εχω και ιδιαιτερες απαιτησεις παιδια.Σιγουρα κατι πιο καινουριο τεχνολογικα και να μπορω να βγαλω μια κοζανη-κομοτηνη το χρονο χωρις πολλες υποχωρησεις.Και αν ειναι δυνατον ισαξιο του fazer?
theofilos888
18/03/2016, 11:46
Το 600 του 2003.
Παρε 1000αρι fzs... αεροπλανο. Να μη φυγεις και απο την οικογενεια της γιαμαχα.
Παρε 1000αρι fzs... αεροπλανο. Να μη φυγεις και απο την οικογενεια της γιαμαχα.
Καλό μου ακούγεται αυτό!
thimiospoul
18/03/2016, 11:59
Φοβαμαι το θεμα της συντηρησης των πολλων κυβικων.Και δεν θα το αξιοποιουσα κιολας,χαμενο θα πηγαινε στα χερια μου.Οριο τα 2500 και εκβιαστικα κιολας....
Φοβαμαι το θεμα της συντηρησης των πολλων κυβικων.Και δεν θα το αξιοποιουσα κιολας,χαμενο θα πηγαινε στα χερια μου.
To γκάζι ποτέ δεν ειναι αρκετό ;)
Φοβαμαι το θεμα της συντηρησης των πολλων κυβικων.Και δεν θα το αξιοποιουσα κιολας,χαμενο θα πηγαινε στα χερια μου.
Τι διαφορά θα είχε απο το 600 στη συντήρηση δλδ;Απο 600 cc και πάνω μικρές οι διαφορές για τη συντήρηση.
sapila racing
18/03/2016, 12:11
Τι διαφορά θα είχε απο το 600 στη συντήρηση δλδ;Απο 600 cc και πάνω μικρές οι διαφορές για τη συντήρηση.
To FZS 1000 εχει μεγαλη διαφορά κυρίως λόγω κατανάλωσης λαδιού. ;)
Βρίσκεις τέτοιο και με κατω απο 2000 αλλά αν δεν είναι σχεδόν κανούριο θα καίει λαδια, απο λίγο εως παρα πολύ.
thimiospoul το Z750S ειναι πολύ καλό για τα χρήματα που πωλείται και θα σε καλύψει άνετα.
amyroukai
18/03/2016, 12:13
Πλας 998 στo fzs.
Μια ανάρτηση πίσω, ελατήρια λάδια εμπρός και μια χαρά.
Το Ζ με την σέλα από ΖΧ6 δεν με ενθουσίασε σε ημερήσιες άνω των 300... Από την άλλη βέβαια έχεις τον γαύρο που δεν μασάει, αλλά τέλος πάντων. Γνώμη.
thimiospoul
18/03/2016, 12:23
Στη συντηρηση βαζω και τα τελη- ασφαλεια- καταναλωση που για 4 μηνες χρησης ειναι η καταληγουν να ειναι πολλα.Ποσοι απα εσας πηραν δυο φορες την ιδια μηχανη?
Αν πας για Z750S να έχει οπωσδήποτε aftermarket ή φτιαγμένη σέλα γιατί η κατηφόρα στη θέση του οδηγού σε κάνει να κάθεσαι με τα @@ σου πάνω στο τεπόζιτο.
Κατα τ' άλλα είναι πολύ καλό.
amyroukai
18/03/2016, 13:20
Στη συντηρηση βαζω και τα τελη- ασφαλεια- καταναλωση που για 4 μηνες χρησης ειναι η καταληγουν να ειναι πολλα.Ποσοι απα εσας πηραν δυο φορες την ιδια μηχανη?
Μην το ξαναπεις ίδιο το 1000 με το 600... :)
theofilos888
18/03/2016, 15:02
Η μονη βασικη διαφορα ειναι στα τελη κυκλοφοριας. Βενζινες κ συντηρηση ειναι σχεδον ιδια.
thimiospoul
18/03/2016, 16:43
Μην το ξαναπεις ίδιο το 1000 με το 600... :)
Αχ αυτος ο γραπτος λογος...Εννοω -μηπως να ξαναπαιρνα fzs600?-.Αλλα επειδη πιθανοτατα το επομενο μοτο θα το παντρευτω κιολας να μη χαρω και κατι διαφορετικο?Αν και πολλα ερωτηματα προκυπτουν τελικα.Τες παντων να΄΄χαμε να λεγαμε...
Αχ αυτος ο γραπτος λογος...Εννοω -μηπως να ξαναπαιρνα fzs600?-.Αλλα επειδη πιθανοτατα το επομενο μοτο θα το παντρευτω κιολας να μη χαρω και κατι διαφορετικο?Αν και πολλα ερωτηματα προκυπτουν τελικα.Τες παντων να΄΄χαμε να λεγαμε...
παρε τοτε κατι που γουσταρεις πολυ και τρελενεσαι
παρε tuono!
εγω αυτο θα επαιρνα αλλα δεν μου αρεσουν τα ιταλικα η speed triple :)
Εγώ θα το πω κι αν θες άκου.
Αυτή την στιγμή παίζουν στο car κάποιες καλές αγγελίες για FZS600 μέχρι 2400(θα το ρίξεις) σε καλά χιλιόμετρα.Θα πάρεις ένα και θα περάσεις ένα σετάκι Hyperpro μπρος-πίσω για να ξεμπερδεύεις.Το είχα κάνει στο δικό μου και είχα ξεμπερδέψει.
Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα sport touring μηχανάκια που έχουν βγει..
Το ήξερες οπότε ξέρεις να ελέγξεις/αξιολογήσεις ότι καβαλήσεις καλύτερα από τον καθένα.
Πήρα CBF600(από χέρι) μετά από χρόνια αποχή ενώ ήμουν έτοιμος να ξαναπάρω με χαρά FZS600.
Αν δεν σε νοιάζει το 180-200 χαλαρά με το παίξιμο του δεξιού καρπού και η παραπάνω sport διάθεση/πάτημα του Yamaha δες και το Honda.(εμένα μου λείπουν) :rolleyes:
Κέρδισα ομαλή ροπή από χαμηλά σε όλο το φάσμα των στροφών.
Αλεξίσφαιρα μοτέρ και τα δύο.
Αδιάφορο για εμένα αν είναι καρμπυρατέρ το Yamaha.Και το Honda μου το ίδιο είναι.
Έβγαινε και ψεκαστό το Honda καθώς και με ABS αν θες πιο σύγχρονο.
Επίσης πολύ καλή πρόταση για να παντρευτείς το CBF1000.Θα είσαι άρχοντας καλύπτοντας πλήρως τις ταξιδιωτικές ανησυχίες σου..
Με το καλό η όποια επιλογή σου..
MG-KTiNoS
18/03/2016, 18:09
Επειδη με τρωει ο κωλος και ψαχνω τροπο να με διωξει η Αμαλια απ το σπιτι
σιγά το πρόβλημα....
και αφου υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι θα μεινω αμηχανος τουλαχιστον για το 2016
μαζόχας είσαι?
και επειδη θελω μοτο καθαρα για αναψυχη
μέχρι και οι ντελιβεράδες αναψυχή κάνουν ρε φίλε
αρχισα να γλυκοκοιταω στα κρυφα κατι z750 του 2005-6 φερινγκατα για τις ταξιδιωτικες μου ανησυχιες.Ταξιδευει το Z παιδια?
όλα πάνε
Θα ειναι αξιος αντικαταστατης του fzs?
από σενα εξαρτάται
ότι άλλο θες ρώτα...
:D
o_gavros
20/03/2016, 12:25
Πλας 998 στo fzs.
Μια ανάρτηση πίσω, ελατήρια λάδια εμπρός και μια χαρά.
Το Ζ με την σέλα από ΖΧ6 δεν με ενθουσίασε σε ημερήσιες άνω των 300... Από την άλλη βέβαια έχεις τον γαύρο που δεν μασάει, αλλά τέλος πάντων. Γνώμη.
ρε μη λέτε στον άνθρωπο να παρει λαδιέρα.
Ζ με τα μπούνια αδερφε.
Η σέλα στο γυμνό διαφέρει απο του ντυμένου που είναι ενιαία και (υποθέτω θα'ναι) πιο άνετη.
Αλλά αυτα όλα λύνονται.
Η διαφορά για μένα είναι στον τρόπο λειτουργίας του μοτέρ.
Επειδη εχω φιλο με φζ600 και εχουμε βολταρει πολύ, το Ζ εχει πολύ πιο διασκεδαστικό μοτερ σε μεγαλύτερο φάσμα στροφών.
το Φζ για να γουσταρεις πρεπει να κοκκινίζει.
Το ντυμενο Ζ είναι η χρυση τομή νομίζω.
όρμα του.