View Full Version : Αναζήτηση καφενείου motogp!!!
Για τη νέα χρονιά που ξεκινά θέλω να αλλάξω στέκι, και να βρω έναν χώρο που να παίζει αποκλειστικά τους αγώνες motogp, και όχι εικόνα motogp και ήχο από το ματς με τον γαύρο και τον κάθε γαύρο...
Είμαι διατεθειμένος επίσης να πληρώσω και κάτι παραπάνω για τον καφέ μου αν αξίζει ο χώρος!!!
Θα αγόραζα το pass αλλά γουστάρω την παρέα, να το δώ με φίλους και να γουστάρουμε όλοι μαζί...
Το ζήτημα είναι ότι δεν βρίσκω ένα τέτοιο χώρο, τουλάχιστον όχι κοντά μου...
Υπάρχουν ιδέες και προτάσεις...????
lonerider
18/03/2016, 14:08
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ γαμω τον ολυμπιακό τους...κάφροι. ...
Pan (dvs)
18/03/2016, 14:09
https://www.facebook.com/Route32Rocknblues/
Το πολυ πολυ αντι για Γαυρο να ακους Skynyrd.
George_Sp
18/03/2016, 14:09
τί περιοχές ψάχνεις?
εγώ κατέληξα μετά από πολύ ψάξιμο στα Δυτικά
εδώ
https://www.facebook.com/mundialistasportcafe/
ΑΘΗΝΑ
* Το Cafe Escoba στο Κεφαλάρι, διαθέτει τηλεόραση για την μετάδοση του αγώνα. Πλατεία Πατριάρχου Μαξίμου 1, τηλ.: 210 6233550
* Ο Πρωταθλητής Ελλάδας Γιώργος Κίτσος σας περιμένει να παρακολουθήσετε παρέα το MotoGP στο Exploze Cafe στο Γαλάτσι, στην λεωφόρο Βεϊκου 87, τηλ.: 210.2918812,
* Το 69 Academy Cafe, στην Ακαδημίας 69 στο κέντρο της Αθήνας, τηλ.: 210.3303127
* Το Fly Cafe στην Χαριλάου Τρικούπη 41 στα Εξάρχεια (τηλ: 210-3304080).
* 24AllDayBar στην Νεα Κηφισιά: Το κατάστημα διαθέτει 3 τηλεοράσεις με δυνατότητα ανεξάρτητων προβολών με ήχο. Τηλ 210 8079909
* Το "Καφενείο η Λεύκα", στην Άνω Ηλιούπολη, θα δείξει και φέτος τους αγώνες του MotoGP. Τηλ. 211 4054 859
Bladerunner
18/03/2016, 14:20
* Ο Πρωταθλητής Ελλάδας Γιώργος Κίτσος σας περιμένει να παρακολουθήσετε παρέα το MotoGP στο Exploze Cafe στο Γαλάτσι, στην λεωφόρο Βεϊκου 87, τηλ.: 210.2918812
Το exploze έχει κλείσει.
tzimidis
20/03/2016, 13:14
355185
BabisStinson
20/03/2016, 13:50
Δεν ήξερα το μαγαζί, είναι και κοντά, ότι πρέπει για να βλέπουμε MotoGP!
σας ευχαριστω όλους για τις προτασεις σας, τελικά καταλήξαμε με την παρέα στο zoo στο Χαλάνδρι (Αριστοτέλους). ωραίος ζεστός χώρος με ροκάδικο/αμέρικαν μπαρ χαρακτήρα, τίγκα στον κόσμο που είχε πάει για το μοτοτζιπι. Πήραμε και μια πιτσούλα πολύ σούπερ και απολαύσαμε τσίτα τον ήχο με αγγλική περιγραφή.
σας ευχαριστω όλους για τις προτασεις σας, τελικά καταλήξαμε με την παρέα στο zoo στο Χαλάνδρι (Αριστοτέλους). ωραίος ζεστός χώρος με ροκάδικο/αμέρικαν μπαρ χαρακτήρα, τίγκα στον κόσμο που είχε πάει για το μοτοτζιπι. Πήραμε και μια πιτσούλα πολύ σούπερ και απολαύσαμε τσίτα τον ήχο με αγγλική περιγραφή.
Παλιο μαγαζι για γνωστες!!
BabisStinson
21/03/2016, 10:40
Πήγα Cafe 1930, αρκετός κόσμος, πολύ καλό κλίμα, θα γίνει στέκι μάλλον!
anwrimos
21/03/2016, 15:22
Να ρωτησω αν ξερεις φυσικα.. Ηταν εξαιρεση ο χτεσινος αγωνας η θα το βαλει στο προγραμμα? Ρωταω γαιτι ειμαστε στην περιοχη παλιοτερα πηγαιναμε ανω Βριλησσια αλλα το εδειχνε υπο προυποθεσεις.. Αν το εχει στανταρ να κατηφοριζουμε...
το zoo ειναι παλιο στεκι του ειδους :)
Να ρωτησω αν ξερεις φυσικα.. Ηταν εξαιρεση ο χτεσινος αγωνας η θα το βαλει στο προγραμμα? Ρωταω γαιτι ειμαστε στην περιοχη παλιοτερα πηγαιναμε ανω Βριλησσια αλλα το εδειχνε υπο προυποθεσεις.. Αν το εχει στανταρ να κατηφοριζουμε...
χμμ... δεν τον ρώτησα, αλλά ο κόσμος ήταν πολύ φανατίλα μέσα οπότε δεν πιστεύω να μην ξαναβάλει...
τώρα για κάτι πρωινούς αγώνες που μπορεί να είναι εκτός ωραρίου καταστήματος καλό είναι να κάνεις ένα τηλέφωνο...
Nik0s_Dk
22/03/2016, 11:12
Το zoo βάζει και τους πρωινους αγώνες ακόμη και μότο 3. Αλλά μαζεύει αρκετό κόσμο οπότε η κλεινεις η πας νωρίς. Αλλά σαν ατμόσφαιρα είναι σούπερ. Επίσης παίζει με προτζεκτορα και ιντερνετικα όχι απο ΟΤΕτβ.εκτός αν φέτος το άλλαξε φέτος.
kalgeorge
08/04/2016, 01:02
Το zoo βάζει και τους πρωινους αγώνες ακόμη και μότο 3. Αλλά μαζεύει αρκετό κόσμο οπότε η κλεινεις η πας νωρίς. Αλλά σαν ατμόσφαιρα είναι σούπερ. Επίσης παίζει με προτζεκτορα και ιντερνετικα όχι απο ΟΤΕτβ.εκτός αν φέτος το άλλαξε φέτος.
elate sto epomeno me ton stam na dokimasoume auto stin trikoupi, alliws tha sas vrw allo edw konta :)
George_Sp
08/04/2016, 01:23
elate sto epomeno me ton stam na dokimasoume auto stin trikoupi, alliws tha sas vrw allo edw konta :)
πολυ μικρος χωρος και σπανια βρισκεις καπου ανετα. ο εσπρεσο δεν πινεται. οι τηλεορασεις θα μπορουσαν να ηταν λιγο μεγαλυτερες. αυτά από τους τελευταίους αγώνες της περυσινής σεζόν.
kalgeorge
08/04/2016, 08:32
πολυ μικρος χωρος και σπανια βρισκεις καπου ανετα. ο εσπρεσο δεν πινεται. οι τηλεορασεις θα μπορουσαν να ηταν λιγο μεγαλυτερες. αυτά από τους τελευταίους αγώνες της περυσινής σεζόν.
Ο φρεντο καπουτσίνο πίνεται ;; Χαχαχ νταξ μωρε και αν δεν πίνεται ο καφές δεν τρέχει και μια. Παίρνω μπυρα. Βολευει γιατι ειναι κοντα όμως
Το καφε στη χαριλαου τρικουπη εχει κατεβασει ρολα
εχω συζητησει με τον ιδιοκτητη του kenzo στη λουτσα (ισως πεφτει λιγο μακρια για καποιους) εχει πολλες τηλεορασεις μεσα και στανταρ δειχνει τον αγωνα της κορυφαιας κατηγοριας σε μια απο αυτες, τη προηγουμενη εβδομαδα τον ειχε σε ολες τις τηλεορασεις του μαγαζιου και σε μια επαιζε και ηχο.
πιστευω αυτη τη κυριακη επειδη ειναι αργα ο αγωνας και δεν θα εχει ποδοσφαιρο να ξαναγινει το ιδιο, ισως αν μαζευτουν αρκετοι νοματαιοι να βαλει απο νωρις και τις πιο μικρες κατηγοριες
εγω δεν θα μπορω να ειμαι αυτη τη κυριακη εκει αλλα οποιος παει στανταρ θα δει αγωνα και με ηχο
οποιος σκεφτεται να κατεβει λουτσα ας γραψει εδω για να περασω να του πω περιπου ποσα ατομα θα πανε
http://www.xo.gr/profile/profile-906818133/el/
kalgeorge
08/04/2016, 13:37
εχω συζητησει με τον ιδιοκτητη του kenzo στη λουτσα (ισως πεφτει λιγο μακρια για καποιους)
exei kai ena sto kiato :P:P
λεω και εγω ποτε θα αρχισει το δουλεμα...αρε ρεμαλια εγω φταιω που σας κανονιζω και εκδρομουλα στα μεσογεια!
kalgeorge
08/04/2016, 14:40
λεω και εγω ποτε θα αρχισει το δουλεμα...αρε ρεμαλια εγω φταιω που σας κανονιζω και εκδρομουλα στα μεσογεια!
:D:beer:
Είναι και μια σουβλακεριe στο Παλαιό Φάληρο, επί της Αγίας Βαρβάρας τέρμα επάνω πριν την Αγίου Δημητρίου. Ανεβαινοντας στο αριστερό χέρι. Δε θυμάμαι όνομα αλλά μαζεύει κόσμο σε κάθε αγώνα. Θα το καταλάβετε από τα παρκαρισμενα μηχανάκια απ έξω.
Ροκ εν ρολα κάτι τέτοιο παραπλήσιο είναι το όνομα νομίζω δεν είμαι σίγουρος.
Andreas.k
09/04/2016, 11:16
Στο ''24'' πλ νεας κηφισιας μεγαλο μαγαζι 3 τηλεορασεις και ενας προτζεκτορας, φοβερο κλιμα και πολυ προσβασιμο μιας και ειναι πανω στην εθνικη.
πυξιδας990
09/04/2016, 12:17
ποσα ducati ειχε απεξω?;):Dχαιρετισματα στον σπυρο που το εχει απο λεωνιδιο-ξερει αυτος
rock n rolla
14/04/2016, 08:02
Και το Escoba στο Κεφαλαρι βαζει motogp σε προτζεκτορα με ηχο και στις υπολοιπες τηλεορασεις του μαγαζιου χωρις ηχο. Νομιζω πως εχει και μια μικρη εκπτωση σε οτι παρεις:wave2:
Για πάμε ένα απ, να δούμε αν συνεχίζουν να ισχύουν τα παραπάνω...
Ψάχνω καφετέρια για Motogp προς βόρεια. Μπορεί να υπάρχει και κάποιο μαγαζί που έχει απλά OTE TV και παίζει και motogp, δεν είναι απαραίτητο να έιναι μοτοκαφέ...
Το zoo συνεχίζει να δείχνει? Στο escoba που είχαμε πάει παλιότερα δεν μου πολυάρεσε καθώς είχε μικρές τηλεοράσεις.
Στα νότια που μένω, πηγαίνω σε μια καφετέρια στο Καλαμάκι (Blueberry cafe), που απλά έχει ote tv και βάζει, αρκεί να μην έχει μπάλα....Επίσης, πηγαίνουμε στην καφετέρια στο Χαϊδάρι, μια χαρά και εκεί αλλά δεν έχει πολύ χώρο μέσα.
Ψάχνω καφετέρια για Motogp προς βόρεια.
https://www.facebook.com/pg/24alldaybar/about/?ref=page_internal