View Full Version : ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ SCOOTER
ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ, ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ, Η ΕΞΗΣ:
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Μ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ MEGA SCOOTER KYMCO XCITING 300R ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.. ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ Γ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΒΓΑΙΝΩ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ, ΨΑΧΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ,ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΟ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΙΨΕΙΣ Κ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ.. 1,90 ΥΨΟΣ, 97 ΚΙΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ Τ ΜΝΜ!:D
Α!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΚΡΙΒΟ!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!
SHOOTER045
18/03/2016, 21:53
Μπάτζετ?
Μανολης67
18/03/2016, 21:55
Κατ αρχήν πολύ καλή σκέψη! άλλη αίσθηση η οδήγηση πραγματικής μοτοσυκλέτας...
Ευτυχώς υπάρχουν πολλά και καλά μηχανάκια για επιλογή. αλλά δεν διευκρινίζεις τι ακριβώς θες..
On off? naked? καινούργιο? μεταχειρισμένο?
SUZUKI V-STROM 650
Αυτό το μηχανάκι είναι μονόδρομος.
Δυνατό μοτέρ, δεν σπάει,δεν χαλάει, οικονομικό, πολύ καλή ανεμοκαλυψη και θέση οδήγησης.
Τιμή μεταχειρισμένο :από 3500 - 5500(αναλόγως την χρονολογία: απο 2008-2012)
SUZUKI V-STROM 650 με αυτο ξεκινας μετα το σκουτερ και CB 500X αν βολευτεις λογω υψους φυσικα δεν χανεις τπτ να το δοκιμασεις.
ΓΙΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 4-4500 ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ.
ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΛΑ!:D
ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΑ OFF ROAD Γ ΧΩΜΑ ΔΛΔ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ STREET ΑΠΟ ΤΟ V STROM. ΟΧΙ ΟΓΚΩΔΕΣ ΓΤ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΠΙΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...
devil's animal
18/03/2016, 23:03
versys
anavatis19
18/03/2016, 23:51
Πήρα το βερσυς 650. Απλά καταπληκτικό. Και εγώ από σκούτερ πήγα εκεί. Απλά το πήρα καινούργιο. 8000 το τελευταίο μοντέλο. Τα παλιά ήταν λιηο άσχημα
Adulescens_1
19/03/2016, 00:09
Αν θες να τα κανεις ολα και να χει κ γκαζι θα σ προτεινω το fz6 με fairing ή αν θες πιο καινουργιο το fazer 800
Μανολης67
19/03/2016, 11:10
BMW F 800 η 700 αν το βρεις σε τόσα λεφτά μεταχειρισμένο.
H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ VERSUS ,ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ. ΤΟ FAZER ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΓΙΑ 1 ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΣΚΟΥΤΕΡ..
ΓΙΑ STREET-ΝΑΚΕD ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΟΙΤΑΩ ΚΥΡΙΩΣ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΣ APRILIA ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ SHIVER KAI H DORSODURO..
anavatis19
19/03/2016, 11:42
H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ VERSUS ,ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ. ΤΟ FAZER ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΓΙΑ 1 ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΣΚΟΥΤΕΡ..
ΓΙΑ STREET-ΝΑΚΕD ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΟΙΤΑΩ ΚΥΡΙΩΣ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΣ APRILIA ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ SHIVER KAI H DORSODURO..
εγω λεω για το καινουργιο βερσυς υπ'οψιν! τα παλια οντως ειναι χαλια κ δεν μου αρεσαν κ μενα
Φίλε μου, πάρε ότι σου αρέσει εσένα.. είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα και έχει να κάνει με το γούστο σου. Σου λένε για V-Strom και Versys και εσύ γουστάρεις Dorsoduro... εντάξει καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Πάρε ότι γουστάρεις και να είσαι πάντα όρθιος :beer:
Φίλε Tano σε παρακαλώ γράφω με μικρούς χαρακτήρες και όχι όλα κεφαλαία.
Ευχαριστώ.
er6n, SV650, gsr600, αφου θελεις γυμνο
alexzafeir
19/03/2016, 13:42
αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7467804
για εμενα
και δευτερη επιλογη αυτο αφου σου αρεσει η Aprilia
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6850514/
Φίλε μου, πάρε ότι σου αρέσει εσένα.. είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα και έχει να κάνει με το γούστο σου. Σου λένε για V-Strom και Versys και εσύ γουστάρεις Dorsoduro... εντάξει καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Πάρε ότι γουστάρεις και να είσαι πάντα όρθιος :beer:
ε ειμαι σε φάση αν μου αρεσει εξωτερικα και ειναι ευκολα μεταχειρισιμο για αρχαριο σε συμπλεκτη, δεν με νοιάζει ας ειναι πιστιαρα!
λεμε τωρα..:look:
thanx αλεξ αλλα δεν με ενθουσιασαν να σ πω την αληθεια!
Lioulios
19/03/2016, 16:32
κρατα το σκουτερ και μαζεψε και αλλα λ7 , να παρεις του χρονου , μεταχειρισμενο το καινουριο αφρικα
Christos ktm R
26/03/2016, 06:46
ktm duke 690,ducati monster,ducati hypermotard
armonistas
26/03/2016, 09:53
Fazer 600 για να τελειωνεις φιλε..