View Full Version : TTR vs XR vs DR DJEBEL
thunder ace
26/03/2016, 18:56
Καλησπερα.Αναμεσα σε:XR 250-TTR raid-dr djebel που βλεπω σε αγγελιες(μεταχ φυσικα)ποιο θεωρειτε πιο ευκολο-αξιοπιστο-να παιρνει που και που δευτερο ατομο;εγω λεω to suzuki.Ριξτε γνωμες ρε παιδια.
Σουζούκι και Γιαμάχα παίζουν στα ίδια. Το XR είναι πιο χωμάτινο, θα δυσκολεύει περισσότερο το δικάβαλο και θα πρέπει να μάθεις τη μανιβέλα.
Όλα σκυλιά είναι αν έχουν συντηρηθεί σωστά.
Προσωπικά θα έπαιρνα όποιο έβρισκα σε καλύτερη κατάσταση.
thunder ace
27/03/2016, 11:58
Εκτος απο τον alex14,υπαρχει αλλος ιδιοκτητης dr 250 djebel να πει κανα-δυο πληροφοριες;
Πάντως δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτεί με τη μανιβέλλα κάποιος... Είναι πραγματικά θέμα τεχνικής και την μαθαίνεις την τρίτη φορά που θα το δοκιμάσεις! :)
CustomBoy
28/03/2016, 10:44
Ωραίο και το ttr raid,αν το δείς απο κοντα ειναι μουλαράκι,εχει δηλαδη ανεση σε σχέση με ενα πιο εντουραδικο (πχ ΧR 250 ) και για φόρτωμα και για δικαβαλο και για να βγεί εθνικη κλπ κλπ!!!
και το dr εξίσου καλό μοιάζουν αρκετα εμφανισιακα (Αν σκεφτομαστε τα ίδια!) οποτε νομιζω η επιλογη ειναι δικη σου μετα σχετικά με τα κριτήρια που θέτεις!
βάλε και καμια αγγελία ενδεικτικά να δουμε τι σκέφτεσαι
355665 355666
thunder ace
28/03/2016, 12:43
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7542963/
τσέκαρε αν βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά για το ντζέμπελ.
τελικά τί πήρες ;
πάντως το raid φαίνεται καλύτερο για τον συνεπιβάτη λόγω του ότι είναι πιο χαμηλά οι μαρσπιέδες σε αντίθεση με τα άλλα δύο.
για το XR σε baja ή S έκδοση είσαι καλύτερα από το R λόγω πιο ενισχυμένου υποπλαίσιου.
Powered by vBulletin® Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.