Σύνδεση

View Full Version : Βόλτα Κυριακάτικα!!!! Γιατί όχι????

Σελίδες : 1 2 [3] 4

dankannn
14/11/2005, 19:14
Δεν ξέρω τι να πω.
Συλλυπητήρια στη σύζυγό του και καλή δύναμη.
Περάστηκα στον tropeas.
Παντός σκεφτείτε το σοβαρά για μια οικονομική βοήθεια.
Είμαι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης δυο ετών και κάτι και προσπαθώ να έρθω στη θέση αυτής της γυναικάς,επίσης είμαι παιδί που έχασε τον πάτερα του σε τροχαίο και που η μάνα του έμμηνε μονή της με δυο παιδιά σε πολύ νέα ηλικία σκεφτείτε σοβαρά για οικονομική και ηθικη συμπαράσταση στην οικογένεια του παιδιού.
:( :( :( :( :( :(

Kostas NL
14/11/2005, 19:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
anarotieme mipos prepi na analavi kapios kontinos tis xiras na mas pi an xriazete na mazepsoume merika xrimata gia ipostiriksi opou nane 8a genisi i gineka
isos exi provlima
ke stin kinonia mas prepi na voi8ame me ka8e tropo
fisika den 8eloume na kanoume kati pou mpori na feri se diskoli 8esi tin ikogenia

gia afto as ma8i kapios an mpori

ke me ena euro o ka8e enas mazevoume poli xrima

as to organosoun i kontini opos mporoun me logariasmo se trapeza i ke silogi xrimaton sto delear

toulaxiston as voi8isoume na er8i mia ali zoi ston kosmo

+1
Παιδιά, αν αποφασίσετε για το παραπάνω, ίσως είναι καλή ιδέα το άνοιγμα ενός λογαριασμού. Έτσι θα μπορούσαμε να στείλουμε κάτι και οι 'μακρινοί' .

el_hymador
14/11/2005, 19:18
Τωρα το διαβασα ....... δυστυχως λεξεις δεν υπαρχουν σε τετοιες περιπτωσεις , περαστικα στον Λαμπρο και κουραγιο στην οικογενεια του παιδιου που χαθηκε....

el_hymador
14/11/2005, 19:52
Ασυζητητι , με οποιοδηποτε τροπο μπορω να συνδραμω , στην διαθεση σας....

manos426f
14/11/2005, 20:00
Οταν και εφοσον καπως η κατασταση αποφορτιστει,και αν ο Λαμπρος μπορει να παρακολουθει τα τεκταινομενα εδω και συμφωνησει και ο ιδιος,τοτε με βαση και την προταση του Αfro,νομιζω οτι πρεπει να κανουμε ολοι κατι για την οικογενεια του Αποστολη που υπηρξε μελος της παρεας,εστω και σε μια βολτα....

Ανεξαρτητα απο το ποιος ηταν στη βολτα εκεινη,ποιος γνωρισε τον Αποστολη η ποιος γνωριζει τον Λαμπρο η οχι (εχουν σημασια αυτα αλλωστε?),πιστευω οτι υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που θελουν να βοηθησουν την οικογενεια αυτη που εμεινε πισω.Αυτο δειχνουν αλλωστε και οι 200 και πλεον απαντησεις στο thread αυτο....

Η προταση μου ειναι η εξης....
Αν ο καθενας μας δινει 1 φορα τον μηνα,οτι μπορει,εστω 5 ευρω,τοτε η οικογενεια αυτη θα εχει καθε μηνα τα λεφτα να στεκεται αξιοπρεπως και να μεγαλωνει η μανα αυτη το παιδι της με μια στοιχειωδη ανεση.Πιστευω ολοι μας θελουμε και μπορουμε να βοηθαμε...

Πολυ φοβαμαι βεβαια οτι η προταση αυτη θα φανει σαν ελεημοσυνη και ισως δε προχωρησει.Σε αντιθετη περιπτωση ομως,αν συμφωνησει και ο Λαμπρος μπορει να γινει καπως η αρχη για αυτο οπως προτεινε ο Αfro.....Και πιστευω και ελπιζω να ανταποκριθουμε και να ανταποκρινομαστε ολοι καθε μηνα,γιατι ανθρωποι ειμαστε ολοι ρε και ειναι μια αφορμη να το δειξουμε....

Remedy
14/11/2005, 20:00
molis to diabasa.... :sad:
einai apithano na ekfraso tis skepseis mou
parolo pou de 3ero prosopika ton lampro oute ton adikohameno apostoli eho sigklonistei.. ta paidia efigan gia xara - gia na perasoun kala kai egine afto to gegonos... itan san ena paihnidi tis moiras pou tha mporouse na simbei ana pasa stigmi ston kathena mas..
apo kardias ta silipitiria mou stin oikogenia tou apostoli kai apithano kouragio se afti ti gineka pou eno tis gremistike o kosmos meta apo enan tetoio xamo prepei na stathei dinati san mana alla kai san pateras. na sfi3ei ta dontia kai na skoupisei to dakri gi afto to ageloudi pou tha ferei ston kosmo.
lampro euhomai taheia anarosi, siderenios kai na eisai psihologika dinatos.

gdevelek
14/11/2005, 20:01
Η κοπέλα πιθανότατα θα αρνηθεί τα χρήματα για λόγους που έχουν να κάνουν με την υπερηφάνεια, και θα είναι λογικό. Πρέπει να της το φέρει έτσι ο Tropeas ώστε να μην τα αρνηθεί.

Πιστεύω πως θα βρεί τον τρόπο γιατί ο σκοπός είναι ουσιαστικός και κρυστάλλινος.

Όταν ρυθμιστούν τα διαδικαστικά ας γνωστοποιηθούν στο φόρουμ για να κινηθούμε. Και βέβαια πρέπει να γίνει με Τράπεζα και όχι με το Δέλεαρ, για όσους ζουν μακριά.

crazykiller
14/11/2005, 21:57
Γιατί να γίνονται αυτά;;; Γιατί;;;

Ώρες ώρες σκέφτομαι αν αξίζει όλη η φιλοσοφία της μοτοσυκλέτας για την 1 στις 1000 να πάθει κάποιος κάτι....

Κρίμα, ειλικρινά κρίμα....

Περαστικά σου φίλε αν και δεν σε ξέρω. Και κουράγιο στην Μάνα...

:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

sloumos
14/11/2005, 22:00
Γιατί δεν παιρνουμε πρωτοβουλία εμεις να ανοιξουμε έναν λογαριασμό σε μια τράπεζα
παντα με την βοηθεια του
Desmoquattro S4 να μας δωσει τα στοιχεια της κοπελας .
να postaroume τον αριθμο του λογαριασμού και ότι μπορει ο καθένας να δίνει.

Δεν είναι Ελεημοσυνη προς την κοπέλα μιας και την ανθρωπινη ζωη δεν μπορει να την φερει πισω .

Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας να βοηθησουμε το παιδί που θα έρθει στον κόσμο και δεν θα γνωρίσει τον πατέρα του μιας και χάθηκε τόσο ΑΔΙΚΑ για αυτό που αγαπούσε.
Σταυρος.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
14/11/2005, 22:03
εχω ανατριχιασει .....περαστικα σου λαμπρο και κουραγιο παιδια σε αυτους που μενουν πισω .....κωλομηχανες ....ειναι σαν να παιζεις με τις μπριζες .... σου δινουν φως , ζεστη ,παιζεις γελας ....και καποια στιγμη ......κουραγιο ρε παιδια .... οποιος μαθει κατι νεοτερο ας το πει και σε εμας

nimbus
14/11/2005, 22:25
...συμφωνώ με τον afro...
...όλοι μας μπορούμε να συνεισφέρουμε στην μικρή αυτή ψυχή που θα εισέλθει σύντομα...στον κόσμο ετούτο.
Επομένως ας κινηθούμε ανάλογα, προκειμένου να βοηθηθεί η νεαρή αυτή και πλέον στενάχωρη μητέρα...
η ψυχολογική συμπαράσταση, είναι ένας σημαντικός παράγοντας κάτι τέτοιες στιγμές, μα δεν αρκεί...
ας καταθέσουμε όλοι... ότι μπορεί ο καθένας...
Δεν είναι ελεημοσύνη προς θεού...είναι ο δικός μας τρόπος συμπαράστασης προς το ατυχές γεγονός...

.....

:sad:

akaposto
14/11/2005, 22:44
Γάματα,αμα δεν σου τρέχει τελικά....

Περαστικά στον Λάμπρο,
συλλυπητήρια στην γυναίκα του παληκαριού.

αναρωτιέμαι πως θα ζήσει αυτή η γυναίκα
τώρα.

afro++
παιδιά ότι αποφασιστεί ,να γίνει διακριτικά

stefanos
14/11/2005, 23:05
Τραγωδία, συλλυπητήρια περαστικά.

Alx 84
14/11/2005, 23:07
Και μπήκα σήμερα κεφάτος στο forum... Κρίμα πραγματικά για τον Λάμπρο και τον Αποστόλη...:( :sad: :sad:
συλληπητήρια στην οικογένεια του παιδιού και περαστικά στον Λάμπρο. Μακάρι να είναι το τελευταίο που ακούμε.
Αν αποφασιστεί κάτι για οποιαδήποτε βοήθεια πείτε το.

:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

afrolykos
14/11/2005, 23:07
τι να πει κανεις σε αυτες τις στιγμες
κουραγιο σε αυτους που εμειναν πισω
να ζουν να τον θυμουνται
περαστικα σωματικα και ψυχικα στον τραυματια κι ας μην γνωριζομαστε

Akefalos
15/11/2005, 01:30
''Tο δάχτυλο στο φρένο, κοκαλωμένο
μια στάλα, αίμα στο μπουφάν σου,

Πλάι στα χίλια στα χίλια κυβικά σου
Πλάι στα χίλια κυβικά σου

Mονάχος χάραμα
χάραμα, στη λεωφόρο
Kαι περιμένεις, ασθενοφόρο

Aπό τις τρεις και δέκα σκοτωμένος.....''

Ας είναι ελαφρύ το χώμα.....
:sad: :sad: :sad: :sad:

danaos75
15/11/2005, 06:23
Τελικα ο κοσμος ειναι πολυ μικρος...

Ο Αποστόλης το παιδι που εφυγε ήταν ανιψιος , μιας κολητης της μανας μου, και την άκουσα χθες στο τηλέφωνο να της μιλάει για το ατυχημα, στην Κρήτη στο χωρίο του έχουν τρελαθει όλοι, οι μπαλωτιες πεφτουν συννεφο...

:sad: :sad:

καλό ταξιδι στο παιδι και πάνω απ'όλα κουραγιο στην οικογενεια του.

:(

jimbar
15/11/2005, 08:20
το έμαθα στο Δέλεαρ την δευτέρα το βράδυ ..

θα ήθελα και εγώ με το παρόν ΠΜ να πενθήσω για το παλικάρι ..
πράγματι να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει ..

και να ευχηθώ καλή ανάρρωση στον Λάμπρο ..

ποτέ ξανά τέτοια ..

GyPsy
15/11/2005, 08:46
ΚΡΙΜΑ ΡΕ:( :( :( :(

apolon10
15/11/2005, 09:06
καθε φορα που ακουμε κατι τετοιο, ολοι οσοι οδηγαμε μηχανη, νιωθουμε τρωτοι και στεναχωριομαστε για αυτον που χανεται και για την οικογενεια του.
Νομιζω πως ολοι οφειλουμε σε αυτους που μας αγαπανε να γυριζουμε παντα σωοι σπιτι γιατι μας περιμενουν με αγωνια, γιατι εχουν την αναγκη μας (οχι μονο οικονομικα).
Κυριως την αναγκη να ξερουν οτι ειμαστε καλα και οτι δεν θα χασουν ποτε την χαρα και τη ζεστασια που τους δινει η υπαρξη μας.
Τωρα για την Μαρια, μια ιδεα θα ηταν αντι να της δωσουμε χρηματα που μπορει να παρεξηγηθει να χρηματοδοτησουμε τα εξοδα της γεννας που ερχεται, ως δωρο για αυτην τη ψυχη που ερχεται στη ζωη.
Επισης θα ελεγα να μπουν φωτο απο την εκδρομη γιατι πρεπει να ειμαστε ολοι καλα και να θυμομαστε τον Αποστολη ακομη και εμεις που δεν τον γνωρισαμε. Δεν θυμαμαι στα σπιτια να κρυβουν τις φωτο των αγαπημενων ανθρωπων που εφυγαν.
Ουτε πρεπει να σταματησουν οι εκδρομες, ουτε πρεπει να φυγει το χαμογελο απο κανενα. Αλλα θελει συνεση, προσοχη, προστασια και συνειδηση.
Να ειστε ολοι καλα και περαστικα στο Λαμπρο

Μικρή Λουλού
15/11/2005, 09:16
συμφωνω για τις φωτογραφιες.
το συζητησαμε χτες και νομιζω οτι πρεπει να γινει...
ημασταν εκει ολοι.

hetfield
15/11/2005, 09:36
den exoun meinei logia parigorias oute katanoisis na grapso...

exoun kaleifthei apo tous sumforumites..

stin sugkrkrimeni peiptosh i epanalipsi einai anaggea..

perastika kai grigori anarwsi ston labrouko prota apo ola psuxologiki...

kalo taksidi gia ton apostoli....

oso gia tin gynaika tou .... dynami... kai na kserei oti :

an moirazese ton pono sou me alon tote ginetai misos
kai
an moirazese tin xara sou me alon tote ginetai dipli

akoma sumfono me ton afro kai eimai kai ego mesa se oti ginei
(gia tyxon nea perimeno pm)

:sad: :sad: :sad:

gdevelek
15/11/2005, 09:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από hetfield

an moirazese ton pono sou me alon tote ginetai misos

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος γι' αυτό...

sotokan
15/11/2005, 10:25
Κρίμα.Καλό ταξίδι στον αδικοχαμένο συνάδελφο μοτοσυκλετιστή.....

Κουράγιο στους δικούς του...

maron
15/11/2005, 11:48
esys pou tous xeretai epikoinonhste me ton tropea na kanei tin kinhsh.
an kati den paei kala me ayto as anoixei kapoios logariasmo me ta stoixeia tis.
tha to po gia mena giati eiste kai ligo parexigiarides merikoi.
an ayth h kinisi ginei ton allo mina oso entona kai na ta noitho tora ta pragmata mporei na min mpo kan sto site i na mou xalasei to pc i na me fygo apo tin doulia mou i na min exo xrono...........
i kai to xeirotero giati san anthropoi eimaste kai poly zoa na to xehaso:nono:
an paly i kopela etyxe kai den exei oikonomiko provlima poly tha xaro na to akouso giati apo to myalo mou pernane ta xeirotera kai apo tin tsepi moy oxi kai polla alla sygoura kapoia mera poy tha pigaina gia kafe tis ton kernao mazi me tin benzini aneta.
apla ypenthimizo oti eseis pou tous xerete prepei na asxolitheite me to thema.

BELZEBOYLIS
15/11/2005, 14:23
Συλλυπητήρια ...

free rider
15/11/2005, 14:52
..........................................................
...........................................................
.............................................................

:sad: :sad:

maverick26
15/11/2005, 16:02
:( :( :(
τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια του παιδιού.
Στο φίλο Λάμπρο περαστικά και κουράγιο για το χαμό ενος φίλου.
Να βοηθήσω οσο μπορώ περιμένω νέα σας .

καλό δρόμο φίλε.....

maverick
www.vstrom.gr

Palios-neos
15/11/2005, 17:01
Βαθύτατα συλληπιτήρια στην οικογένεια του Αποστόλη και καλή ανάρωση στον tropeas.

Μόνο αυτοί που έχουν χάσει δικό τους άνθρωπο μπορούν να καταλάβουν τον πόνο της οικογένειας του αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς είμαι ένας απο αυτούς, που τους καταλαβαίνω. Εχθές είχα συγκλονιστεί τόσο, που δεν μπορούσα να γράψω τίποτα....

Δυστυχώς ο πόνος αφορά αυτούς που μένουν πίσω και ΠΡΕΠΕΙ να βρούν τη δύναμη να συνεχίσουν. Ειδικά όταν απο αυτούς εξαρτώνται και άλλοι..........

Ένα ίστατο χαίρε στον Αποστόλη που έφυγε απο κοντά μας.

nimbus
15/11/2005, 17:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από apolon10
καθε φορα που ακουμε κατι τετοιο, ολοι οσοι οδηγαμε μηχανη, νιωθουμε τρωτοι και στεναχωριομαστε για αυτον που χανεται και για την οικογενεια του.
Νομιζω πως ολοι οφειλουμε σε αυτους που μας αγαπανε να γυριζουμε παντα σωοι σπιτι γιατι μας περιμενουν με αγωνια, γιατι εχουν την αναγκη μας (οχι μονο οικονομικα).
Κυριως την αναγκη να ξερουν οτι ειμαστε καλα και οτι δεν θα χασουν ποτε την χαρα και τη ζεστασια που τους δινει η υπαρξη μας.
Τωρα για την Μαρια, μια ιδεα θα ηταν αντι να της δωσουμε χρηματα που μπορει να παρεξηγηθει να χρηματοδοτησουμε τα εξοδα της γεννας που ερχεται, ως δωρο για αυτην τη ψυχη που ερχεται στη ζωη.
Επισης θα ελεγα να μπουν φωτο απο την εκδρομη γιατι πρεπει να ειμαστε ολοι καλα και να θυμομαστε τον Αποστολη ακομη και εμεις που δεν τον γνωρισαμε. Δεν θυμαμαι στα σπιτια να κρυβουν τις φωτο των αγαπημενων ανθρωπων που εφυγαν.
Ουτε πρεπει να σταματησουν οι εκδρομες, ουτε πρεπει να φυγει το χαμογελο απο κανενα. Αλλα θελει συνεση, προσοχη, προστασια και συνειδηση.
Να ειστε ολοι καλα και περαστικα στο Λαμπρο

με συγκίνησες φίλε μου...
κι αλήθεια λες...
οι θύμησες, είναι αυτές που μάς δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε...
όσο για τα έξοδα της γέννας συμφωνώ...

oulas
15/11/2005, 21:44
Μολις μπηκα στο φορουμ και εγω, και....

Τα συλληπητηρια μου, στην οικογενια του Αποστολη.

Μήτσος1
15/11/2005, 22:38
Λοιπόν απ'ότι ξέρω ο Λάμπρος έρχεται Αθήνα μάλλον αύριο (Τετάρτη 16/11), και μάλλον πάει στο 251 ΓΝΑ της αεροπορίας στην Κατεχάκη.
Εάν επιβεβαιωθεί αυτό, ίσως να μπορέσουμε να κάνουμε και μια πρώτη κρούση στην αδερφή του Λάμπρου για το θέμα αυτό, μίας και είμαστε σε διαρκή επαφή μαζί της.

Palios-neos
15/11/2005, 23:12
Μήτσο να μιλήσεις με την αδερφή του tropeas για ποιό λόγο? Για την πρόταση του Afro μιλάς?

Ακόμα και για αυτό νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς παιδιά. Να τους αφήσουμε στην ησυχία τους τους ανθρώπους, για τώρα.
Γνώμη μου. Ας βγεί με το καλό ο tropeas και βλέπουμε.

Angie
16/11/2005, 06:33
Εϊναι πολύ δύσκολο να σκέφτεσαι ότι ένας άνθρωπος έχει φύγει.....

Εϊναι καλύτερα να σκεφτόμαστε ότι είναι κάπου εκεί ψηλά, μας βλέπει και θα μας συντροφεύει στα ταξίδια μας....

Υπομονή και κουράγιο στην οικογένειά του...

Περαστικά στον Λάμπρο

makis206
16/11/2005, 09:04
Γαμώτο μου τώρα μόλις διάβασα τα δυσσάρεστα με τόση καθυστέρηση...

Δέν μπορώ να πώ τίποτα παραπάνω απο τα περαστικά μου στον φίλο μας τον Λάμπρο και τα θερμότερα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Αποστόλη...

Δέν λυπάμαι μόνο γι'αυτό που συνέβη, αλλά δεν μπορώ καν να εξηγήσω τον τεράστιο πόνο που πήρε η ψυχή μου γι'αυτά που διάβασα για τους φίλους...:sad: :sad: :sad:

Κουράγιο σε όλους μας.

aln
16/11/2005, 21:34
Αν και δεν ξέρω προσωπικά κανένα από τα παιδιά, απλά σαν νέος σχετικά γονιός θα συμφωνούσα στην βοήθεια για την γέννα της κοπέλας!
Είμαι σίγουρος πως αν μή τι άλλο κάτι τέτοιο, ονομάζεται ανθρωπιά!
Εκείνοι που είναι ποιό κοντά στην οικογένεια νομίζω πως μπορούν να χειριστούν την κατάσταση καλύτερα!

Tropeas
16/11/2005, 22:01
...

bonepeeler
16/11/2005, 22:04
Συλληπητήρια ρε Λάμπρο.

Πραγματικά λυπήθηκα κι ας μη τον ήξερα.

Σου εύχομαι κι εσένα,ολόψυχα,καλή ανάρρωση.

NICK-Z-DAGREEK
16/11/2005, 23:24
τα θερμα μου συλληπητήρια :(

manos426f
17/11/2005, 01:09
Φιλε Λαμπρο,τα θερμα συλληπητηρια για μια ακομη φορα κι απο εμενα κι ας μην ξερω εσενα,κι ας μη γνωρισα τον Αποστολη.....

ruyjin
17/11/2005, 09:54
........ :(

periklisk
17/11/2005, 10:27
Λάμπρο τα συλληπητήριά μου για μια ακόμα φορά, περαστικά και κουράγιο....

:( :sad:

cbanthropos
17/11/2005, 10:38
Tα συλληπητηρια μου.. περαστικά και κουράγιο
:rolleyes:

Dodok edessa
17/11/2005, 10:40
καλως ηρθες πισω φίλε Λάμπρο .!.!

powerphot
17/11/2005, 11:02
....καλή επάνοδο και περαστικά...όλα....

LINA
17/11/2005, 12:49
Αν και το ξερω απ την ημερα του συμβαντος δεν καταφερα να γραψω..... δεν ξερω γιατι ! Ισως γιατι φρεσκαρε τη στιγμη τη δικια μου οταν βρεθηκα περσι το πασχα στη θεση που βρισκεται τωρα η μαρια ..... και εκει δεν υπαρχουν λογια .. μονο συναισθηματα και τα συναισθηματα δεν διαβαζονται σε κειμενο.... αλλα σε πονο.
ΛΥΠΑΜΑΙ γιατι αυτα τα νεα δεν θα σταματησουν ποτε και παντα καποιοι θα μενουν πισω να υποφερουν.... σαν εμενα ... σαν τη μαρια .... σαν...... :sad:
Λαμπρο κουραγιο και βοηθεια να δωσετε στη μαρια καθε μερα .. καθε στιγμη ... γιατι μονο ετσι θα μπορεσει να επιβιωσει..... οπως εγω. Ευχομαι να ειναι δυνατη σαν χαρακτηρας και να μπορεσει να σταθει στα ποδια της γιατι ο κοσμος της γκρεμιστηκε τελειως και μονο το μωρακι θα την κανει να γελαει για αρκετο καιρο..... κανενας αλλος. Και το σημαντικοτερο .... το οποιο ειναι συμβουλη δικια μου και ο μοναδικος τροπος να βρει το δρομο της..... να μεινει και να ζησει στο σπιτι που ανοιξε με τον Αποστολη... μην την παρετε για κανενα λογο απο κει. Δεν θα την βοηθησετε αλλα θα της κανετε ζημια . Εγω φιλοξενηθηκα στο σπιτι της μανας μου για 7 μερες..... αν και κανενας δε με αφηνε να επιστρεψω σπιτι μου(μας) το εκανα ... ριχνοντας γροθια στο μαχαιρι και ετσι επιβιωσα και μπορω σημερα να χαμογελαω και παλι.
Οσο για την οικονομικη βοηθεια +1000000000 αν το ειχε σκεφτει και για μενα καποιος θα ταν μεγαλη σωτηρια οταν τα χρειαζομουνα.... δεν ξερετε τι οφειλει οποιος φευγει απ τη ζωη και αυτος/αυτη που μενει πισω με παιδι .... ουτε μπορειτε να το διανοηθειτε καν.... χοντρο λουκι μεσα στη απωλεια της ζωης :sad: και η μαρια δεν θα το δει ασχημα.... απλωστε της το χερι λοιπον οσοι και οσο μπορειτε.... θα μαι η πρωτη στη προσπαθεια αυτη.....

Cpt. Haddock
17/11/2005, 12:56
Συμφωνώ.

Παίδες, για το θέμα της οικονομικής βοήθειας έχει γίνει κάτι; Το έχει κοιτάξει κανένας;

και οσο για το θεο....... δεν ειναι οτι δεν ξερει τι κανει ουτε πως ξερει ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

how true...

Shark Tale
17/11/2005, 14:19
καλό ταξίδι Αποστόλη....... και ταχεία ανάρρωση Λάμπρο......

τα λόγια είναι φτωχά............ και το γεγονός μας έχει κάνει όλους να μην μπορούμε να αντιδράσουμε....
δυστυχώς όπως ξέρουμε η ζωή είναι πολύ μικρή................:sad:

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
17/11/2005, 14:31
καλως ηρθες πισω φιλε .... κρατα γερα ....

gcrook
17/11/2005, 15:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
...

Τωρα τα ειπες ολα ρε Λαμπρουκο.....:(
Τι να σου πω ρε παλικαρι, ελπιζω να ξαναδουμε συντομα το χαμογελο σου.

tai
17/11/2005, 16:38
Λαμπούκο περαστικά, και ευχομαι να μαλακώσει ο πόνος γρήγορα.:sick:

AFTER
17/11/2005, 17:01
Συλληπητηρια Λαμπρο.

Αντιγραφω απο gcrook

stavrogin
17/11/2005, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
...
Οσο για την οικονομικη βοηθεια +1000000000 αν το ειχε σκεφτει και για μενα καποιος θα ταν μεγαλη σωτηρια οταν τα χρειαζομουνα.... δεν ξερετε τι οφειλει οποιος φευγει απ τη ζωη και αυτος/αυτη που μενει πισω με παιδι .... ουτε μπορειτε να το διανοηθειτε καν.... χοντρο λουκι μεσα στη απωλεια της ζωης :sad: και η μαρια δεν θα το δει ασχημα.... απλωστε της το χερι λοιπον οσοι και οσο μπορειτε.... θα μαι η πρωτη στη προσπαθεια αυτη.....

Ακουτε τι λεει το κοριτσι;
Αντε λοιπον.
Ποιος θα ειναι ταμειας;

RTnick
17/11/2005, 19:03
Αν και δεν ξέρω κάποιον προσωπικά από το forum, θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ συλληπητηρια...
Λάμπρο περαστικά και υπομονή..

Palios-neos
18/11/2005, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Συμφωνώ.

Παίδες, για το θέμα της οικονομικής βοήθειας έχει γίνει κάτι; Το έχει κοιτάξει κανένας;

Νομίζω ότι θα πρέπει να το αναλάβει ο Tropeas.
Να ανοιχθεί ένα βιβλιάριο σε μια Εθνική, Alpha ή ότι άλλο αποφασιθεί, στο όνομα της Μαρίας και να κάνει κατάθεση όποιος θέλει να συμβάλει.

kalesin
18/11/2005, 15:47
Λαμπρο αν κ δεν γνωριζομαστε καλη δυναμη φιλε κ να μην ξεχνας να γελας
:wave2:

Δεν ξερω ποιος θα ανοιξει λογαριασμο κ που, ομως να θυμισω την δημοσιευση του αριθμου ΙΒΑΝ του λογαριασμου. Ειναι απαραιτητος για οσους μενουμε εξωτερικο.

Tropeas
18/11/2005, 16:22
Παιδια μιας και έχω μαζέψει κάποια δύναμη, θα ήθελα να γράψω τα παρακάτω:

Αυτό που ενδιαφέρει εμένα, την Μαρία, τους γονείς του, και κάθε συγγενή του Αποστόλη αυτήν την στιγμή είναι:

Οι χρήσιμες & υπεύθυνες πληροφορίες σας σχετικά με το συμβαν

Αυτό είναι το μεγαλύτερο που μπορείτε να προσφέρετε τώρα σε όλους τους συγγενείς του Αποστόλη, και για τα άλλα βλέπουμε...

Tropeas
19/11/2005, 10:19
Μαζεύοντας τα κομμάτια μου επανέρχομαι...

Θα ήθελα όποιοι ήρθαν μετά και είδαν το συμβαν να μας κάνουν μια εικόνα με το τι είδαν και που το είδαν....

αυτα που θυμούνται, δεν ζητάω να προσπαθήσουν να θυμηθούν κάτι παραπάνω... τα απλά, και για να βοηθήσω θα δώσω και μερικές φωτο του σημείου.

Tropeas
19/11/2005, 10:30
...στην συγκεκριμένη φωτό απο την θέση του οδηγού, υπάρχει ορατότητα τουλάχιστον 100μέτρα... και δεν εμποδίζεται τίποτα στον δρόμο, κάποιοι ισχυρίζονται ότι το αμάξι ήταν πριν την δεξια βοηθητική οριογραμμή...

28461

crs-k
19/11/2005, 10:51
...στην συγκεκριμένη φωτό απο την θέση του οδηγού, υπάρχει ορατότητα τουλάχιστον 100μέτρα... και δεν εμποδίζεται τίποτα στον δρόμο, κάποιοι ισχυρίζονται ότι το αμάξι ήταν πριν την δεξια βοηθητική οριογραμμή...

Λαμπρο, εκτος απο τα παιδια (Σταυρο, Μητσο, Αντωνη) που περασαν απο 'κει, οι υπολοιποι δεν γυρισαμε μεχρι το σημειο του ατυχηματος ...

Εσυ ομως τι προλαβες να δεις ?
Το φρεναρισμα ειναι απο την μηχανη σας ?

SF
19/11/2005, 12:27
Λάμπρο,

Για την μικρή περίπτωση που δε το έχεις ήδη κατά νου, θα ήθελα να πω ότι πρέπει πάσει θυσία να δεις (μέσα από τις τυπικές διαδικασίες πλέον), εάν οι αρχές τήρησαν τα νόμιμα, ήτοι προανακριτική διαδικασία, αυτοψία και καταγραφή του τόπου κλπ κλπ. Μάλιστα δεν ξέρω αν ο νόμος τους υποχρεώνει να έχουν και φωτογραφίες. Ήδη είναι περίεργο το ότι ο οδηγός δεν κρατήθηκε καν...
Ξέρουμε όλοι ότι έχεις πάρα πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά, αλλά μη διστάσεις να ζητήσεις οποιαδήποτε βοήθεια.

Tropeas
19/11/2005, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Λαμπρο, εκτος απο τα παιδια (Σταυρο, Μητσο, Αντωνη) που περασαν απο 'κει, οι υπολοιποι δεν γυρισαμε μεχρι το σημειο του ατυχηματος ...

Εσυ ομως τι προλαβες να δεις ?
Το φρεναρισμα ειναι απο την μηχανη σας ?

ΝΑι το φρενάρισμα είναι απο την μηχανη , φαίνεται ότι για να φρενάρει και να ελιχθει αριστερά πρέπει να είχε ήδη βγει στο 1/2 του δρόμου, μάλιστα πιστευω ότι συνέχισε το αμάξι να είναι εν κινήση...

Tropeas
19/11/2005, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Λάμπρο,

Για την μικρή περίπτωση που δε το έχεις ήδη κατά νου, θα ήθελα να πω ότι πρέπει πάσει θυσία να δεις (μέσα από τις τυπικές διαδικασίες πλέον), εάν οι αρχές τήρησαν τα νόμιμα, ήτοι προανακριτική διαδικασία, αυτοψία και καταγραφή του τόπου κλπ κλπ. Μάλιστα δεν ξέρω αν ο νόμος τους υποχρεώνει να έχουν και φωτογραφίες. Ήδη είναι περίεργο το ότι ο οδηγός δεν κρατήθηκε καν...
Ξέρουμε όλοι ότι έχεις πάρα πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά, αλλά μη διστάσεις να ζητήσεις οποιαδήποτε βοήθεια.
Ποιες είναι συνολικά οι τυπικές διαδικασίες?
θα προσπαθήσω και απο Δευτέρα να μιλήσω μαζί τους για να επιβεβαιώσω τα αυτονόητα...

SF
19/11/2005, 12:50
Για το ακριβές γράμμα του νόμου, θα πρέπει φυσικά να ασχοληθεί έμπειρος δικηγόρος. Ίσως μέσω της νομικής σου προστασίας (αν έχεις), αλλίως μπορούμε να βρούμε. Θα τα πούμε και κατ'ιδίαν...

sloumos
19/11/2005, 18:14
ΝΑι το φρενάρισμα είναι απο την μηχανη , φαίνεται ότι για να φρενάρει και να ελιχθει αριστερά πρέπει να είχε ήδη βγει στο 1/2 του δρόμου, μάλιστα πιστευω ότι συνέχισε το αμάξι να είναι εν κινήση...

Λαμπρο καλως ηρθες και να σου εκφρασω τα θερμα μου συλληπηρια στην οικογενεια του Αποστολη και περαστικα σε εσένα.
Μια συμβουλη αν δεχεσε επειδη μαλλον ολα ειναι σε εξελιξη μηπως δεν θα επρεπε ΕΣΥ να αναφερεις τιποτα για το τι θυμασε ?

-----------------------------------------
εγω δεν προλαβα να δω τιποτα.
-----------------------------------------
Επειδη ποτε δεν ξερεις ποιος διαβαζει το forum μηπως θα επρεπε να αποσυρεις καποια κομματια απο το ποστ σου και να ζητας μονο πληροφοριες απο το οτι ειδαν τα παιδια .
Γνωμη μου παντως απο την φωτο που ειδα και το φρεναρισμα 'μαλλον' πρεπει να ειχε βγει στο δρόμο γιατι δεν εξηγηται η ολη αντιδραση .
Ελπιζω καποια μερα να καταφερω να ερθω στο delear και να σε γνωρισω.
Συγκλονιστικα απο το οτι σας συνεβει και δεν σου κρυβω εβαλα και τον ευατο μου στην θεση σου.
Κουραγιο και καλη αναρρωση να εχεις .
Στο ποδι εχεις χτυπησει?
Σε καλυνυχτιζω φιλε Λαμπρο
Σταυρος

Tropeas
19/11/2005, 18:43
Και στην έκθεση που ήρθε και μου πήρε η τροχαία τα ίδια έχω υπογράψει, οπότε δεν εχω να κρύψω ή να αναιρέσω κάτι...

fz6_n
19/11/2005, 22:17
OXIIIIIIIII POU NA PAREI ............... TWRA TA EIDA KAI PRAGMATIKA SIGLONISTIKA ....................STAMATISE TO MIALO MOU..............SIGINITHIKA SE MEGALO BATHMO ME TA OSA EXW DIABASEI

TA SILIPITIRIA MOU STHN OIKOGENIA TOU APOSTOLH KAI KALH ANAROSH STON LAMPRO

KAI KATI ALLO PAIDIA PRAGMATIKA OSO KAI AN AKOUGETE OKSIMORO ESTHANOME YPERIFANOS POU BRISKOME ANAMESA SAS XEROME POU YPARXEI TOSI ANTHROPIA OTI KAI NA PW EINAI POLU LIGO DAKRISA BLEPONTAS TO ENDIAFERON SAS MPRABO SAS

Μήτσος1
20/11/2005, 09:42
Λάμπρο θα κάτσω μια μέρα να γράψω οτι έγινε και ότι είδα σε μια κόλλα χαρτί και θα στο δώσω να το έχεις. Ίσως να σου χρειαστεί...

Θα τα πούμε και κατ'ιδίαν βέβαια...

Περαστικά και κουράγιο. Όλοι ξέρουμε οτι θα το παλέψεις, και δε θα τη βγάλουν καθαρή όσοι φταίνε...

cityfly
21/11/2005, 14:42
Λάμπρο περαστικά σου και συλληπητήρια

ελπίζω τουλάχιστον αν υπάρχει υπαιτιότητα του αυτοκινήτου να μπορέσετε να το αποδείξετε

:( :(

alximistis
21/11/2005, 23:45
Ήμουνα Δέλεαρ σήμερα... (χτες δηλαδή αφού πέρασε η ημέρα)...
Όσοι ήταν εκεί είδαν την συνάντηση, άκουσαν, ίσως να μίλησαν κιόλας...
έστω κι αργά...

Καλό ταξίδι στο παιδί που χάθηκε...

αλλά πάνω απ' όλα,
δύναμη και κουράγιο για τη γυναίκα του και τον αδελφό του...
Καλούς δρόμους παιδιά...

stokos
22/11/2005, 08:04
Κρίμα. Πολύ κρίμα...
Καλή δύναμη σε αυτούς που μένουν πίσω.

Σχετικά με την οικονομική ενίσχυση: Προ τριετίας, έγινε ανάλογη ενέργεια για την ενίσχυση του Γιώργου και της Λίλιαν για την κάλυψη των τεραστίων νοσοκομειακών εξόδων του πρώτου. Όσοι ασχολήθηκαν με την οργάνωση του θέματος, καλό θα είναι να δώσουν κι εδώ τα φώτα τους (ίσως και κάποιοι από bikenet ή TDM Club να γνωρίζουν), ώστε να αποφεχθούν γραφειοκρατικά ή νομικά κολλήματα.

marios8
22/11/2005, 19:10
.........................................................

aln
22/11/2005, 19:50
Παιδία βλέπω ότι χρονοτριβούμε και κανείς δεν πέρνει καμιά πρωτοβουλία για την βοήθεια της κοπέλας!
Αν έχει κανείς σχέση με τράπεζες ας ανοίξει έναν λογαριασμό στο όνομα της κοπέλας, ή αν είναι κάποιος που γνωρίζει τα παιδιά ας το κάνει αυτός!

Φίλε Λάμπρο, αν και δεν σε ξέρω προσωπικά, πέρα από τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση, θα ήθελα να σου ευηστήσω την προσωχή με το θέμα των στοιχείων της αστυνομίας.
Στην επαρχεία οι νόμοι ίσως αλλάζουν... ανάλογα και με τί γνωστό έχεις!
Δυστυχός έχω γνωστή περίπτωση...
Ένας δικηγόρος πιστεύω να βοηθήσει πολύ!

Μήτσος1
22/11/2005, 20:45
Παιδιά μην ανησυχείτε γιατί πολλά πράγματα έχουν δρομολογηθεί, τα οποία απλώς δεν ποστάρονται για ευνόητους λόγους.

Τα δικηγορικά έχουν ξεκινήσει ήδη, και όσον αφορά το θέμα της συγκέντρωσης κάποιου ποσού, θα μάθουμε πολύ σύντομα αν αυτό είναι επιθυμητό από τη Μαρία.

Don't worry. Όλα έχουν πάρει ήδη το δρόμο τους...

johnpagr
23/11/2005, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Παιδιά μην ανησυχείτε γιατί πολλά πράγματα έχουν δρομολογηθεί, τα οποία απλώς δεν ποστάρονται για ευνόητους λόγους.

Τα δικηγορικά έχουν ξεκινήσει ήδη, και όσον αφορά το θέμα της συγκέντρωσης κάποιου ποσού, θα μάθουμε πολύ σύντομα αν αυτό είναι επιθυμητό από τη Μαρία.

Don't worry. Όλα έχουν πάρει ήδη το δρόμο τους...

Tropeas
16/12/2005, 13:34
Είναι επιθυμητό απο εμενα να δημιουργήσω έναν λογαριασμό, πλέον σκεπτόμενος περισσότερο την Μαρία και το νεογέννητο υγιέστατο αγόρι της, για να την ενισχύσω όπως μπορώ και εγώ και οι γνωστοί και φίλοι...

θα δημοσιεύσω τον λογαριασμό, (μιας και φάνηκε απο κάποιους ότι θα θέλαν να κάνουν μια τέτοια κίνηση) μόλις τον φτιάξω, εμένα μου φαίνεται η πιο ανθρώπινη ιδέα στις μέρες μας , και να την φέρω κάποια στιγμή στο Δέλεαρ ή να πάμε μερικά άτομα απο το σπίτι να της το δώσουμε εκ μέρους του Μοτο.gr...

εκτός αν θέλετε εσεις και οι παράγοντες του Μοτο να κάνετε κάτι διαφορετικό,ο σε καμία περίπτωση δεν επιζητώ κάτι αλλά πιστεύω και το βλέπω σαν ένα μικρό δώρο Χριστουγέννων για την ίδια το παιδί της και αυτά που έχει μπροστά της...

kalesin
16/12/2005, 13:58
φιλε Λαμπρο, να θυμισω μαζι με την δημοσιευση του λογαριασμου, οποιος κ να τον ανοιξει, να δημοσιευτει κ το νουμερο ΙΒΑΝ. Ειναι απαραιτητο για οσους μενουμε εξωτερικο.

Εκτος κ αν καταφερω να ερθω τωρα κοντα Ελλαδα, οποτε δεν το συζηταμε.

Tropeas
13/11/2006, 05:55
Ενας χρόνος μετά... :sad:

ruyjin
13/11/2006, 07:39
Λάμπρο με πρόλαβες....
το σκεφτόμουν όλο το σκ

ένας χρόνος μετά, είναι αλήθεια πως πέρασε........

kapeos
13/11/2006, 07:49
Καλημέρα :(

Primal
13/11/2006, 08:47
Σήμερα δε πήγα σχόλιο γιατί είμαι λίγο άρρωστος. Έκατσα λοιπόν να διαβάσω τις βόλτες σας, να δω και καμια φωτογραφία, και βλέπω το reply του τρόπαια εδώ.Δεν είχε τύχη να ξαναδώ το topic αυτό.

Aφού το διάβασα, έστω και αργά, μέσα από τα βάθη τις καρδιας μου συλλυπητήρια για το παλικάρι και να το περάσει η γυναικα και το παιδί του όσο πιο ανώδυνα .Επειδή και εγώ δε χόρτασα τον πατέρα μου μας άφησε νωρίς όσο νάνε καταλαβαίνω την κατάσταση τόσο του πεδίου όσο και τις μάνας.

Στη μνήμη του παλικαριού που χάθηκε άδικα. ::(

kalesin
13/11/2006, 09:01
καλημερα...

:a35:

KaTaNaS
13/11/2006, 10:01

MikeG
13/11/2006, 10:19
Παιδιά γράφω με δάκρυα στα μάτια.Δε μπορώ να κινηθώ.Ήρθα στη δουλειά και διαβάζω όλα αυτά τα τραγικά..
Το μόνο που έχω να πω (αν και καθυστερημένα), χωρίς να γνωρίζω κάποιον από το forum προσωπικά, είναι τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένοια του Αποστόλη και περαστικά σε σένα Λάμπρο.Κουράγιο στη μάνα και ας είναι η ζωή της από εδώ και πέρα μόνο χαρά με το αγοράκι της.
Δε γνωρίζω κανένα από εδώ μέσα όμως σας νιώθω σαν αδέλφια.Σε ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος,είμαι και εγώ στη διάθεση σας.Συμφωνώ απόλυτα για την οικονομική και ψυχολογική στήριξη της Μαρίας και του μωρού της.Αναμένω περισσοτέρες πληροφορίες για λογαριασμό..
Δε μπορώ να δουλέψω..Φίλε μου και αδελφέ μου Λάμπρο ας έχεις τη δύναμη όλων μας...
Αδέλφια μου πάντα υγιείς και πάντα ασφαλής στα αγαπημένα σας πρόσωπα..

:a35: :a35: :bigcry: :bigcry: :(

adam_tsouk
13/11/2006, 11:28
Εδω κ μια βδομαδα το σκεφτομαι συνεχεια....

Ηθελα να σε ρωτησω καποια πραγματα Λαμπρο αλλα δεν ηθελα μεσω του φορουμ...

Αν ερθεις σημερα Δελεαρ θα ηθελα να τα πουμε...

Αλλα λογια δεν εχω.....:sad:

Μήτσος1
13/11/2006, 13:05
Λάμπρο εμείς όλοι είμαστε εδώ, για εσένα, τη Μαρία και το μικρό Αποστόλη. Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε, ξέρεις που μπορείς να μας βρείς.

Με το δικαστήριο τι γίνεται? Πως προχωράει η υπόθεση?

Μικρή Λουλού
13/11/2006, 13:23
περασε ενας χρονος..
μολις το ειδα το reply,νομισα πως ηταν αυτο το σ/κ που γυριζαμε απο Αργος...
θυμηθηκα τις φατσες ολων μας οταν κοιταζομασταν γεματοι απορια και ενα τεραστιο κενο..
ειμαστε εδω και θυμομαστε ακομα..

maintenance
13/11/2006, 13:28
...

:a35:

άσχημα τα συναισθήματα......

crs-k
13/11/2006, 13:36
Ειναι απο τα πραγματα που ΔΕΝ θα 'θελα να θυμαμαι, αλλα δυστυχως υπαρχουν στην ζωη μας ... :(

Τα λογια δεν μπορουν παντα να τα περιγραψουν ολα, ειδικα αν τα "ολα" ειναι ενα τεραστιο κενο. :sad:

NikosRR
13/11/2006, 18:46
...:sad:

orizontas
13/11/2006, 22:26
.................... :eek: :confused:
:sad:

τι να πω .... τιποτε .........................................................................

Tropeas
13/11/2006, 23:06
Παιδιά δεν είναι η μέρα μόνο αλλά όλος ο χρόνος με την απουσία του Απόστολου και ότι αυτή συνεπάγεται... και σε εμένα και στην οικογένειά του...

Αισθάνομαι πικραμένος και μόνο για την πρότασή μου να έρθουμε παρέα στην βόλτα...
άλλοι θα καταλάβουν, αλλοι πάλι όχι τι εννοώ... δεν έχει σημασία.

Εγινε και σημερα η διαδρομή και ομολογώ να πω ότι μου είναι αρκετά δύσκολο αλλά θα προσπαθώ να την κάνω όποτε μπορώ και όποτε αισθάνομαι ότι θέλω!
Σας ευχαριστώ για την στήριξη που δείξατε σε μένα μέχρι τώρα με μια όμορφη και ζεστή αγκαλιά,
που πραγματικά ήταν τρομερή ιδιαίτερα τις μέρες που ήμουν μόνος σπίτι... Σας ευχαριστώ και εσάς του μάρτυρες αλλά και όλους εσάς που θελήσατε να δηλώσετε συμπαράσταση στην γυναίκα και οικογένεια του Απόστολου.

Για να ξεκαθαρίζουμε και μερικά πράματα πλεον γιατί μιας και το ξαναδιάβασα όλο το τόπικ απο την αρχή και κατάλαβα πράγματα που μου λέγαν παιδιά που είχαν παρεξηγήσει και παρενοήσει θα περιγράψω τι έγινε ακριβώς:
Ξεκινήσαμε με τον ξάδερφό μου οδηγό και την μηχανή του Transalp 650 ύστερα απο δική μου πρόταση για την Κυριακάτικη βόλτα... είχαμε κάποιους δισταγμούς όπως εξέφρασα και εγώ στο ότι οι "μέρες" της συζύγου του ήταν κοντά, μήπως δεν έπρεπε να το κάναμε και να την αφήναμε μόνη της... Απάντησε τόσο όμορφα και στοργικά, ότι "το Μαράκι εδώ και 9 μήνες έχει την επίβλεψη του μικρού, πάμε μια τελευταία βόλτα που έχω και γω καιρό να πάω γιατί μετά τους επόμενους 9 μηνες είναι υποχρέωσή μου να την ξεκουράσω!":sad:

Ξεκινήσαμε λοιπόν παροτρύνοντας με να καβαλήσω εγώ την μηχανή μιας και η δική μου ήταν με την βλάβη του κινητήρα απο τον Ιούνιο στο συνεργείο και απο ότι φαινόταν θα αργούσε... του εξήγησα λοιπόν ότι δεν με γεμίζει το να είμαι απαραίτητα οδηγός αλλά μόνο και μόνο η αίσθηση του δίτροχου.... Κοιταχτήκαμε , έγνεψε ο ένας στον άλλο και ξεκινήσαμε... η πορεία ήταν χαλαρή αλλά ο Απόστολος (όπως πάντα ήθελε να τον λέμε αντί του Αποστόλης) λόγω μιας κάρτας ανανέωσης κινητής που δεν έμπαινε αγχωμένος...

Περάσαμε τον Ισθμό πιάσαμε τις πρώτες στροφές προς Επίδαυρο, και μου ξαναπρότεινε να το πάρω να οδηγήσω... και πάλι του εξήγησα ότι ήδη είμουν πολύ ευχαριστημένος απο την αίσθηση της συνοδήγησης... (είχαμε κάνει ατελείωτα χιλιόμετρα μαζί και με ξεχωριστές μηχανές μέχρι τότε) Σκεφτόμουν ότι πάνε τόσα χρόνια που με είχε απο κοντά, με πρόσεχε, αλλά δεχόταν και την "νεαρή" μου συμβουλή.... ότι πλέον έφτασε να κάνει οικογένεια , παιδί, κάτι που πραγματικά δεν κατάλαβε απο την μια μέρα στην άλλη... Χαμογελάγαμε.... Είχε βρεί και είχε καταφέρει να μεταδώσει σε όλους τους γύρω του τον τρόπο να περνάνε καλά με τα ελάχιστα δυνατά πράματα.... να γενάνε ελπίδα...

69363

Tropeas
13/11/2006, 23:11
Ηταν ο ίδιος που μου λεγε πόσο γουστάρει να βλέπει ενα καραβάνι μηχανών να πηγαίνει...
δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά η διαδρομή έλεγε... θυμάμαι εκείνο το βράδυ που γυρνάγαμε απο την Κάρυστο εγω είχα κάτσει πρώτος με τα καλά φώτα και εσύ τελευταίος ανάμεσα σε 6-7 μηχανές , και αυτό που είπες στο τέλος ήταν ότι το πιο όμορφο συναίσθημα της μέρας ήταν να βλέπεις ενα ένα τα φώτα στο σκοτάδι να "γλύφουν" το βουνο μια πανέμορφη φωτεινή ανθρωπομηχανική σκουληκαντέρα... :(

69364

Tropeas
13/11/2006, 23:18
Σου έκανε εντύπωση που δεν γνώριζες το Στορκ... είπιες ένα τσάι και γω μια σοκολάτα... παρέα με τον Δημήτρη τον Νάσο τον Θανάση τον Σταύρο και όλα τα παιδιά.... Σου άρεσε πάντα να λες για τις ιστορίες με την νταλίκα στο εξωτερικό, σε ΟΛΗ την Ευρώπη... μετά απο αυτήν την εμπειρία γύρισες άλλος άνθρωπος! Προέτρεπες τους πάντες να δουν τι ισχύει έξω, να ανοίξουν τα μάτια, αλλά έλεγες ότι αυτή η Ελλαδίτσα πάντα θα μας τραβάει πίσω... είν αι αυτή η μαγική αύρα που μας αρέσει να περνάμε καλά και να ταλαιπωριόμαστε συνάμα....

69366

Tropeas
13/11/2006, 23:47
Ο άνθρωπος που είχε την τάση τόσο συχνά να ρίχνει τον εαυτό του πιο χαμηλά και απο τα όριά του και να τον κάνει να σηκώνεται πιο ψηλά και απο τα όνειρά του μόνο και μόνο με το πάθος της ψυχής!

Ησουν εσύ που ευθύνεσαι για την θέση που βρίσκομαι τώρα, και που με το ζόρι με βούτηξες ξημερώματα Κυριακής με την μηχανή σου να πάμε να γράψω και να με περιμένεις για κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι μπορούσα να κάνω ύστερα απο την ψυχολογία που είχα μετά απο το δικό μου ατύχημα με την μηχανή και τα συνεχή μου αναποδα συμβάντα.... εσύ ήδη πίστευες και ήξερες ότι και χωρίς καμιά προετοιμασία και μόνο με τις παραδώσεις 3 χρόνων πριν εγώ είχα την δυνατότητα όχι μόνο να το περάσω , πράγμα που έγινε και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω....:sad:

Και όμως μετά , ήσουν αγχωμένος, επειδή δεν είχε μπει η κάρτα και δεν θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε με την Μαρία... σου έλεγα συνεχώς ότι έχω και εγώ το κινητό μου, αλλά επέμενες , γιατί αν κάτι συνέβαινε θα σε ενημερώναν και θα έπερνες πίσω....

Ήταν και ο λόγος που καθυστερήσαμε να φύγουμε , που είχα αγχωθεί να πηγαίναμε μαζί με τους άλλους , αλλά σου είπα να μην τρέξεις γιατί δεν υπήρχε λόγος.... ξέραμε που θα τα βρούμε τα παιδιά.... και εκεί που πηγαίναμε χαλαρά, και κοίταζα μπροστά.... όλα θολά.... μια ευθεία μετά απο μια χαλρή δεξιά στροφή, εκεί στο 53,9χλμ Ε.Ο. Επιδαύρου Ναυπλίου βρέθηκε το αυτοκίνητο να μας διακόπτει την πορεία με κίνηση και κατεύθυνση προς τα εμάς.... ήταν ήδη πολύ αργά! φρέναρες απότομα, η άσφαλτος καλή μας σήκωσε τον πίσω τροχό στον αέρα.... και γλυστρώντας τον μπροστινό τροχό αριστερά συρθήκαμε αρχικά μαζί με την μηχανή και χτυπήσαμε απο δεξιά στο αμάξι....

Ήταν 7 μέτρα , δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα, κράνη φοράγαμε και μπουφάν... κανείς δεν θα περίμενε το τραγικότερο όλων... έχασα τις αισθήσεις μου.... ήμουν άμορφη μάζα απο πίσω σου, εγκλωβισμένος απο την βαλίτσα πίσω πιθανώς να συνέβαλα και στην ένταση του τραυματισμού σου στο τιμόνι.... μου παν ότι είσουν ανέπαφος... δεν σε είδα, δεν σε έχω ξαναδεί απο τότε... εσωτερική αιμοραγία στην σπλίνα και στο συκώτι είπαν... απο την σύγκρουση με το στριμένο τιμόνι... ήταν θέμα λεπτών... το ΕΚΑΒ ήρθε γρήγορα αλλά ήταν ήδη αργά...:sad: ξυπνησα και δεν σε είδα δίπλα μου και σάστισα... ρωταγα συνέχεια που βρίσκεσαι, και μου λέγαν σε άλλο ασθενοφόρο.... στεναχωρήθηκα που δεν είμουνα στον τελευταιο αποχαιρετισμό , ακόμα στεναχωριέμαι ξέρεις εσύ γιατί....
η στεναχώρια όμως είναι δύναμη... Θυμάσαι?
το λίχνο του Αλλαδίνου που ακούγαμε , όταν η "ζινοβία" έκανε μόνη της χωρίς γκάζι κύκλους στην αμμουδιά του Σχοινιά.... μου μάθενες την "μαγεία" του συμπλέκτη τότε... είχαμε τραβήξει πολύ κουπί .... Αυτο θα το θυμάμαι και θα γελάω... ήσουν τόσο αφελής με αυτό το φουσκωτό βαρκάκι, πίστευες ότι μπορείς να γυρίσεις όλον το κόσμο με ένα κουπί....

Απόστολε, καλό ταξίδι, να μας βλέπεις , να μας προσέχεις , ξέρω ότι και εκεί που βρίσκεσαι σε έχουν αγαπήσει όλοι!

ευχομαι σε όλους να ζήσουν μια τέτοια επικοινωνία χωρίς πολλά λόγια.... ήταν θείος , λέγαμε ότι είμασταν ξαδέρφια λόγω μικρής διαφοράς.... όμως είμασταν παραπάνω απο ουσιαστικοί φίλοι!

Αυτή είναι η τελευταία μας φωτό....

:sick:

69372

zilmer
13/11/2006, 23:51
θερμα συλληπητηρια

Tropeas
13/11/2006, 23:52
Επειδή αξίζει να θυμόμαστε τέτοιους ανθρώπους όχι μόνο σήμερα αλλά κάθε στιγμή που καβαλάμε,
αξίζει να ζούμε...

Ετσι έγιναν λοιπόν τα πράγματα και βρήκα την ελάχιστη δύναμη που χρειαζόταν μέσα απο λιγμούς να γράψω αυτά τα λίγα, εγώ, που δεν σου είπα αντίο, εγώ, που δεν φύγαμε μαζί, εγώ που θα σε σκέφτομαι πάντα!

Σήμερα μετά απο έναν χρόνο,
ένας ξεχασμένος κώνος με λίγο θυμίαμα είναι για να θυμίζει την τραγωδία....

69373

Tropeas
13/11/2006, 23:54
Και εμείς κοιτάζουμε ψηλά για να σε δούμε....

69374

Tropeas
14/11/2006, 00:01
Θερμή παράκληση σε όποιους έχουν φωτό απο εκείνη την μέρα αν θέλουν να επικοίνωνήσουν μαζί μου και με κάποιον τρόπο να έρθουμε σε επαφή να τις πάρω....

Οι δικές μου είναι όλες εδώ... (http://www.megaupload.com/?d=UXFPGQZV)

periklisk
14/11/2006, 00:09
Ήταν μια βόλτα που ξεκινήσαμε με την καλύτερη διάθεση και κατέληξε με το χειρότερο τρόπο... Μας κόπηκαν τα πόδια όλων... :( Κουράγιο και δύναμη