View Full Version : κυριακη 17/4 στα ορεινα τσ'αρκαδιας!!!
kalgeorge
14/04/2016, 22:24
Ειπαμε 8 κ 30 περιπτερο με 9 αναχωρηση. Και 11 βρισκομαστε στυμφαλια!
an fugete 9, stumfalia tha eiste aneta prin tis 10.30
o_gavros
14/04/2016, 22:41
Ακη μην τρελαίνεσαι ρε, όπως λέει κι ο Τζιμης, βόλτα πάμε.
theofilos888
15/04/2016, 07:29
an fugete 9, stumfalia tha eiste aneta prin tis 10.30
Το πλανο του γαυρου ελεγε, πως θα παμε παλια μεχρι ισθμια, μετα νεμεα και μετα στυμφαλια. Αρα γυρω στις 11 με χαλαρο ρυθμο θα ειμαστε πανω.
akis_trevor
15/04/2016, 08:46
Οκ μαγκες.
Θα ενημερωσω σε λιγο και το αρχικο ποστ.
o_gavros
15/04/2016, 10:54
οι πανω απ'τα αυλάκι ως τωρα ειμαστε:
-gorgo
-theofilas
-zizou
-ggs
-amyroukai
-o_gayros
Νομίζω δεν ξεχνάω κάποιον.τον Θόδωρα δεν τον εγραψα γιατι εχει πει θα δουλεύει.
Όσοι είστε υπό σκέψη,κάντε ενα κόπο να ποσταρετε ιν ορ αουτ μεχρι αυριο βράδυ,ωστε το πρωι στο περιπτερο να ξερουμε ποιους θα περιμένουμε.
στα εξηγω ωραία;
akis_trevor
15/04/2016, 10:55
beautifull!!!!!:)
kalgeorge
15/04/2016, 11:57
Το πλανο του γαυρου ελεγε, πως θα παμε παλια μεχρι ισθμια, μετα νεμεα και μετα στυμφαλια. Αρα γυρω στις 11 με χαλαρο ρυθμο θα ειμαστε πανω.
Οκ σορρυ. Νόμιζα εθνική ως κιατο και μετα επάνω για Στυμφαλία.
My bad
theofilos888
15/04/2016, 12:28
Οκ σορρυ. Νόμιζα εθνική ως κιατο και μετα επάνω για Στυμφαλία.
My bad
Δεν τρεχει καστανο..... ελα κι εσυ μαζι....
kalgeorge
15/04/2016, 12:29
Δεν τρεχει καστανο..... ελα κι εσυ μαζι....
Δεν με παίρνει γαι τέτοιες διαδρομές. Συν οτι την εχω κανει πάνω απο 200 φορές μιας και ειμαι απο το κιατο
Ίσως. Θα ενημερώσω μέχρι αύριο.
Για καφεδάκι που θα κάτσετε μπας και μπορέσω να ρθω ως εκεί;
akis_trevor
15/04/2016, 14:03
Για καφεδάκι που θα κάτσετε μπας και μπορέσω να ρθω ως εκεί;
βυτινα.ελπιζω να τα καταφερεις...
o_gavros
15/04/2016, 14:11
θα ξεκινήσουμε παρέα ή θα σκάσεις απευθείας εκεί;
θα ξεκινήσουμε παρέα ή θα σκάσεις απευθείας εκεί;
Αν τελικά έρθω, θα τα πούμε στο περιπτερο.
(Είμαι ψιλοχάλια οικονομικά και προσπαθώ να μαζέψω κανα φράγκο για την Βουλγαρία)
Τον καιρό τον είδατε; :evil:
akis_trevor
15/04/2016, 15:51
Τον καιρό τον είδατε; :evil:
Ουι..
Καλοκαιρι....:p
Ουι..
Καλοκαιρι....:p
Μην τσιμπάς με το σπαμοτρολη ρε!!!!!
akis_trevor
15/04/2016, 19:05
Μην τσιμπάς με το σπαμοτρολη ρε!!!!!
Για να ζηλεψει το κανω...:cool:
Εσυ τελικα;;
Για να ζηλεψει το κανω...:cool:
Εσυ τελικα;;
Τα είπαμε με το Γαυρο 90% μέσα αν δε στραβωσει κάτι πολύ
πατρινοι:μαζευομαστε 8.45 στα εβερεστ στον νεο δρομο.9.15 εχουμε φυγει!!!!
Ρε φιλος ουτε να φορτωνα μαναβικη για να βγω εθνικη με τετοιο προγραμματισμο!!
ας ειναι κατα τσι 9 με βλεπω εκει μην σε στησω παλι,τωρα για το απο που νομιζω το μιλαμε το πουρνο
νομιζω οτι βγαινει το προγραμμα και με σταση για κατουρημα ;)
θα χαρω να σε δω Kordix με το νεο αμορε !!!
akis_trevor
16/04/2016, 09:50
το εγραψα το 8.45 γιατι μερικοι θελουν να πιουν καφεδακι κλπ.εγω δεν....
ε παμε απο εκει που λες.δεν την εχω κανει ολη την διαδρομη ετσι οποτε παμε να δουμε και κατι νεο ;)
Γερογκρινιαρης εχω καταντησει!!!:a024::a024:
theofilos888
16/04/2016, 16:14
Οικογενειακοι λογοι δε θα με αφησουν να χαρω την παρεα σας. Καλα να περασετε και πιειτε μια τζουρα καφε και για μενα!!!
akis_trevor
16/04/2016, 16:22
Οικογενειακοι λογοι δε θα με αφησουν να χαρω την παρεα σας. Καλα να περασετε και πιειτε μια τζουρα καφε και για μενα!!!
:(:(
ελπιζω καταρχην να ειναι ολα καλα και δευτερον να τα πουμε συντομα στην επομενη φιλαρακι...
@theo: καλά ξεμπερδέματα.
@υπόλοιποι: τα λέμε το πρωί.
theofilos888
16/04/2016, 19:01
Ευχαριστω πολυ
Eversman
16/04/2016, 19:10
Ζηλεύω, έχω σκάσει, αλλά είμαι ένδον γι' αυτό το ΣΚ.
Να περάσετε όμορφα καλοπαιδα :)
gior-gos
16/04/2016, 19:24
Ευχαριστουμε :beer:
-gorgo
-zizou
-ggs
-amyroukai
-o_gayros
-gior-gos
-gorgo
-zizou
-ggs
-amyroukai
-o_gayros
-gior-gos
-bli-tzer
:hmm: ωραία παρέα, ωραία διαδρομή, σούπερ Καιρός χμμμ μουμπλε μουμπλε
akis_trevor
16/04/2016, 20:20
:hmm: ωραία παρέα, ωραία διαδρομή, σούπερ Καιρός χμμμ μουμπλε μουμπλε
ψησου αντουαν!!!!
@george+blitz ::beer:
Θενξ παναγιωτη!!!:beer:
Ευχομαι να ειναι ολα καλα :sad::wave2:
Αντουαν παρτην τη αγγλιδα και ελα :beer:
Θα ρθω παίδες για καφεδάκι. Τα λέμε απο κοντά αύριο περίπτερο.α
Μόλις γύρισα σπίτι κι έβαλα ξυπνητήρι για 08:00!
Βαρβαρο αλλά τι να κάνω;
Τα λέμε περίπτερο bitcheeeezzzz
akis_trevor
17/04/2016, 06:47
Καλημερες και καλο δρομο!!:wave2:
amyroukai
17/04/2016, 07:03
Και σε εσάς :)
taisteal
17/04/2016, 10:33
Καλο δρομο ρε παλιοπαιδα
Ολα ομορφα,η βολτα ειχε απολα,απο φραπε με μυρωδια γουρνοπουλας στην στυμφαλια,μεχρι κοντοσουβλιον στο λεβιδι, αα και η φυση οργιωδης οπως και ο γαυρος. χαρηκα για ολα τα παιδια που ξαναειδα να ειστε καλα. μεχρι την επομενη βαλτε καμια φωτο!!:beer:
gior-gos
17/04/2016, 19:41
Πισω.
Πολυ τη χαρηκα τη βολτα σημερα! Την ειχα πεθυμησει την Αρκαδια.
Καλη παρεα, ωραια πρασινα τοπία, ωραιες στροφουλες..
Και καιρος.. καλοκαιρι!
Πολυ χαρηκα για οσους γνωρισα και για οσους ξαναειδα!
:beer:
Υπέροχη βόλτα. Πονάω παντού.
o_gavros
17/04/2016, 19:52
Όπως τα λέει ο πλιτσερ!
sotostzav
17/04/2016, 20:08
Ρε να σας πω κατι;;;;Β Ο Λ Τ Α Ρ Α!!!:a09::a09::a09: αυτα.....
akis_trevor
17/04/2016, 20:10
εμ εκει στα πατωματα που ειχες πεσει ανασκελα..:D
back home safe κι εγω.
στο γυρισμο τελικα αντι να περασω τον λαδωνα απο την βορεια πλευρα,τον περασαμε απο την νοτια,καταλαθος εννοειται,καναμε καμποσα παραπανισια χλμ μιας και μια δεξια μια αριστερα πηγαιναμε,ομως ανεβοκατεβηκαμε οτι βουνο υπηρχε στην περιοχη και ηταν κ@υλ@!!!
σε καποια φαση δεν ηξερα,που ημουνα,που πηγαινα,απο που ερχομουν και προς τα που θα βγω πραγματικα!450 στριφτεροτατα χλμ σημερα,απιστευτο πρασινο εχει αυτη η πουτ@ν@ η αρκαδια...
χαρηκα πολυ που σας ειδα και βολταραμε παρεουλα παιδες!!
until the net one....:beer:
amyroukai
17/04/2016, 20:12
@saint etienne για κεμπάπ με σάλτσα καπνιστών λαχανικών διότι λίγο πείνα κάνει.
Κώλος μουδιασμένος. Το ταξίδι του 4κυλινδρου δεν υπάρχει.
Πίσω σπίτι και επανέρχομαι χορτασμενότερος μετά φωτο και σχολίων.
Άκη, πολλά ευχαριστώ για την ιδέα... Ξεκουνηθήκαμε και πέρασα και δρόμους που δεν είχα περάσει ξανά. Ελπίζω να μην χάλασε το πρόγραμμα πολύ.
kalgeorge
17/04/2016, 20:15
bravo paides... einai wraia diadromi
Σπίτι και γω... Όλα καλά! Παρά πολύ καλά! Άκη συνέχιζε να μας ξεκουνας από καρέκλες ντιβανια πολυθρόνες!
Έγραψε τελικά η καμερα;
Ανεβάστε καμία φώτο γιατί δεν έχω καμία και δε με πιστεύει η γυναίκα μου
Πολύ δυνατή βόλτα παιδιά !!!
ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ :):beer:
amyroukai
17/04/2016, 20:37
Έγραψε τελικά η καμερα;
Ανεβάστε καμία φώτο γιατί δεν έχω καμία και δε με πιστεύει η γυναίκα μου
Με τις ρωσίδες θέλεις να ανεβάσουμε ή να τις κρύψουμε αυτές;
..Πίσω και εμείς. Η σημερινή βόλτα ήταν η εναρκτήρια του καλοκαιριού ..μα τι άλλο να πει κανείς, αφού.. και ήλιος, και άραγμα στας εξοχάς κάτω από τους ίσκιους και δίπλα στα τρεχούμενα νερά (που όμως ενοχλούσαν τον Σωτήρη), και σουβλάκι και site viewing (σπίτι Κολοκοτρώνη) και θάλασσα και παγωτό.. Βέβαια η παρέα, οι στροφές και οι διαθέσεις κάνουν τις βόλτες. Στην επόμενη λοιπόν.
:)
Τα λέγανε Πατερικά...
356932
Με τις ρωσίδες θέλεις να ανεβάσουμε ή να τις κρύψουμε αυτές;
Ρωσίδες ήταν αυτές στο Ναύπλιο;για ρώτα το Ζιζου να μάθουμε
Οι τρεις Καμπαλέρος
356933
Billymuse
17/04/2016, 21:18
:beer: ωραιοι οι friends :beer:
o_gavros
17/04/2016, 21:23
μπαρμπαγιανν' είναι ιδέα μου ή είσαι έξτρα...εχμ...χαρούμενος στη φωτό; :rotflmao:
sugariasgeorge
17/04/2016, 21:34
Οι τρεις Καμπαλέρος
356933
.
ευχαριστουμε για την επισκεψη στην ομορφη πολη μας:beer::beer::beer:
356935
O σουτηρακς σε στάση περισυλλογισμού-ζέν-απορίας "τι να λένε οι ζουρλοί", ο αμυρουκάι χτυπάει τον ώμο του Άκη με στυλ και ψιθυρίζει "σιγά που θα φάμε ταπεράκι,έτσι το είπαμε στους άλλους να το χάψουν" και ο γαύρος με στύλ χαμογελαστό : "χαχαχαχα τους μαλάκες το πίστεψαν..."
Ομορφιές και σας ζηλεύω αλλά είπαμε..
Ελπίζω τουλάχιστον στην επόμενη να είμαι μαζί σας.
:beer::beer:
Ωραια περασαμε το κατευχαριστηθηκα ξανα ειδα φιλους γνωρισα και αλλους το περασμα μεσα απο το ελατοδασος για λιμποβιτσι ΑΠΛΑ ΜΑΓΙΚΟ!
Εκεινον με το κιτρινο διαολο να πουμε παραλιγο να καψω το κακομοιρο το KLE αλλου οι ταχυτητες αλλου εγω αλλου οι στροφες εισαι ωραιο μαν αλλα επεσες σε κουλομαρια!!!
Οπως και Θοδωρας να πουμε που με περασε καποια στιγμη με το beverly σαν σταματημενο(ΤΑ ΜΙΣΩ ΤΑ Scooter) και απο σημερα ακομα πιο πολυ!!
Respect σον ΖιΖου που ηταν και ομονος δικαβαλος και πηγαινε εκπληκτικα σε ολο το στροφηλικη!!
Τελος ευχαριστουμε τον Ακη για τη ιδεα και την υλοποιηση αν και δεν εκανα ολη την γυρα.
Στο επανειδην λοιπον!!!:beer::beer::beer:
sugariasgeorge
17/04/2016, 21:55
Οι τρεις Καμπαλέρος
356933
εαν αυτος στα αριστερα εισαι ο amyroukai τοτε μοιαζεις με εναν φιλο μου εδω στο ναυπλιο...
λες και εισαι ο διδυμος αδελφος του!!!:eyepop::eyepop::eyepop:
Ωραια περασαμε το κατευχαριστηθηκα ξανα ειδα φιλους γνωρισα και αλλους το περασμα μεσα απο το ελατοδασος για λιμποβιτσι ΑΠΛΑ ΜΑΓΙΚΟ!
Εκεινον με το κιτρινο διαολο να πουμε παραλιγο να καψω το κακομοιρο το KLE αλλου οι ταχυτητες αλλου εγω αλλου οι στροφες εισαι ωραιο μαν αλλα επεσες σε κουλομαρια!!!
Οπως και Θοδωρας να πουμε που με περασε καποια στιγμη με το beverly σαν σταματημενο(ΤΑ ΜΙΣΩ ΤΑ Scooter) και απο σημερα ακομα πιο πολυ!!
Respect σον ΖιΖου που ηταν και ομονος δικαβαλος και πηγαινε εκπληκτικα σε ολο το στροφηλικη!!
Τελος ευχαριστουμε τον Ακη για τη ιδεα και την υλοποιηση αν και δεν εκανα ολη την γυρα.
Στο επανειδην λοιπον!!!:beer::beer::beer:
Έχασες το καλύτερο εκεί που περίμενες στη διασταύρωση όπου πιάσαμε πολύ καλό ρυθμό στο πιστακι με την καινούργια άσφαλτο.
akis_trevor
17/04/2016, 22:12
καταρχην μην ευχαριστειτε..δεν εκανα κατι.απλα ηθελα να κανω μια βολτα και μαζευτηκε σουπερ παρεακι σε μερικα κομματι που ειναι απιστευτα ,παροτι την μιση βολτα την εχω ξανακανει σε αλλη φαση.
οπως ειπα και παραπανω,θελαμε να κυκλωσουμε τον λαδωνα με τον αντωνη απο την πανω μερια κατι που δεν εγινε ποτε.μονο το φραγμα ειδαμε απο την λιμνη.περασαμε τους πιο ακυρους δρομους,πινακιδες μηδεν,το gps Μου εφαγε κατι σχιζες με 3 πρασινα βελακια και αφου την γλυτωσε το κινητο,παλι καλα.
ξεκινησαμε αν θυμαμαι καλα απτο λιμποβιτσι γυρω στις 4.30 και φτασαμε εξω απτι σπιτι μου 8.30 με μια μονο στα ση για 3-4 λεπτα και αλλες 4 στασεις του λεπτου που δεν κατεβαιναμε καν απτα μηχανακια,απλα για να δουμε που ειμαστε.
η προσωπικη μου φωτογραφος ελειπε οποτε εχω ελαχιστα πραγματα.
το σημειο οπου εγινε η ταπεροσουβλακομαχια
356940
ανεβαινωντας λοιπον τα βουνα και τα λαγκαδια και ενω ξερουμε οτι πλεον παμε ψιλοκαλα,σταματαμε να δροσιστουμε 2 λεπτακια.απτην μια βλεπω αυτο που εχουμε ηδη περασει:
356938
και γυρναω απτην αλλη και οταν ειδα το τι εχουμε ακομα λεω στον αντωνη που ηταν 5 μετρα πριν την στροφη στην βρυση:φιλε,αν αυτα που περασαμε νομιζεις οτι ειναι βουνα,αυτα που εχουμε μπροστα μας
ειναι τα διπλασια σε υψος!!!:cry:
356939
amyroukai
17/04/2016, 22:13
εαν αυτος στα αριστερα εισαι ο amyroukai τοτε μοιαζεις με εναν φιλο μου εδω στο ναυπλιο...
λες και εισαι ο διδυμος αδελφος του!!!:eyepop::eyepop::eyepop:
Στην επόμενη επίσκεψη για παγωτάκι να σε ειδοποιήσω να γνωρίσω την οικογένεια :bawl:
sugariasgeorge
17/04/2016, 22:22
Στην επόμενη επίσκεψη για παγωτάκι να σε ειδοποιήσω να γνωρίσω την οικογένεια :bawl:
:a014::a014::a014:
spyrakos35
17/04/2016, 22:23
ευγε
Α βρε καλόπαιδα ζήλεψα. Να στε καλά
Έχω βίντεο διάρκειας μιας ώρας και κάτι, από τη στιγμή της αναχώρησης. ΦΥΣΙΚΑ σταματάει κάπου στην αρχή του πιστακίου με τα ασπροκόκκινα kerbs. Είχα και 2η μπαταρία μαζί, αλλά ήταν πολύ καλό για να σταματήσω.
Ο teo πάει τέρμα με το σκούτερ. Μου έκανε τρομερή εντύπωση πώς σε κομμάτια που εμένα δε μου ενέπνεαν πολλή εμπιστοσύνη και πήγαινα σχετικά συντηρητικά, εκείνος συνέχιζε να πηγαίνει τέρμα.
Κανείς δεν ανέφερε τα μυγάκια ε; Πρέπει να έχω το 1/3 της ελληνικής πανίδας πάνω στα ρούχα και το μηχανάκι μου.
Teo & congate άμα βάλεις μαζί, βλέπεις αγώνα. Αρκεί να κρατάς ρυθμό ώστε να βλέπεις από κοντά.
Ωραιοι!!!!!!!!!!!!
Χαχα μακάρι να πήγαιναν έτσι οι "κουλομαρίες" :p
Καθόμουν πίσω σας για να σας τραβάω με την κάμερα. Δεν καταλαβαίνω γιατί τρομάζατε! Το ίδιο μου είπε και ο ζιζού!
Καθόμουν πίσω σας για να σας τραβάω με την κάμερα.
Η δημοσιότητα.Με αγχώνει :smokin:
fourtouna
17/04/2016, 23:27
356958
356961
356962
fourtouna
17/04/2016, 23:29
σιέστα μεσημεριανή
356963
taisteal
18/04/2016, 00:50
Κουραστηκατε πουλακια μου;;
Μου θελετε και μονοημερες,πτωματα
:lol::lol:
Ωραιοι ρε,ζηλεψα λιγο αλλα θα μου περασει..
o_gavros
18/04/2016, 08:19
Πλιτσερ αν εσύ με εναμισο τετραγωνικο εμβαδό μαζεψες τονατριτο, εγώ πρέπει να παραδοθω εθελούσια στους οικολόγους.
Ρησπεκ και στη φωτογράφο Θάλεια που μας άντεξε και που μπήκε στον κόπο να βγάλει και μερικές αναμνηστικές,κάτι που κανέναν μας δεν απασχόλησε.
Κάποιος είπε για τους σκουτερζ στην Τρίπολη.πήρατε χαμπάρι ότι έκαναν το γύρο της πλατείας μαρσαρωντας; φάση με θυμάσαι ρε πουστη κι έτσι να που με
Λαμπρή εξαίρεση σκουτερανθρωπου Ο Θόδωρος!και το στιβει και δεν μασάει πουθενά
gior-gos
18/04/2016, 08:27
Ο Θοδωρας.. ολα κατω!
Ο Θοδωρας.. ολα κατω!
Ο Θοδωρας πριν φτάσουμε Τρίπολη παραλίγο να φύγει τελείως όλα κάτω από μπροστινό τόσο που νόμιζα οτι κάτι έπαθε το μπουρδελο. Όταν σταμάτησαμε Τρίπολη και είδα και τους άλλους να κοιτάνε τα μπροστινα ανακουφιστηκα
gior-gos
18/04/2016, 08:34
Ναι, γλιστραγε πολυ ο κωλοδρομος
fourtouna
18/04/2016, 08:38
Κουραστηκατε πουλακια μου;;
Μου θελετε και μονοημερες,πτωματα
:lol::lol:
Ωραιοι ρε,ζηλεψα λιγο αλλα θα μου περασει..
είπαν ότι πάντα ξαπλώνουν λίγο μετά το φαγητό...:p
Τη βόλτα την περίμενα πως και πως μιας και είχα καιρό να βγω.Όταν την προηγούμενη Κυριακή ρίξαμε άκυρο λόγω καιρού ήμουν μέσα στα νεύρα.
Τελικά χωρίς κάνα συγκεκριμένο πλάνο και μετά από διάφορες αποφάσεις (μίνι κονκλαβια) σε κάθε διασταύρωση φτάσαμε Στυμφαλια όπου βρεθήκαμε με τους Πατρινους (χάρηκα για τη γνωριμια παλικάρια ) και μετά το καφεδάκι υπό τη βασανιστικη μυρωδιά κοκορετσιων και λοιπών εδεσματων τράβηξαμε για Λεβιδι - Βυτινα από ένα αλπικο τοπίο με ένα πιστακι (κατηφορικο κι αυτό όπως παρατηρησε σωστά ο Σωτήρης ) με καινούργια άσφαλτο σούπερ. Αφού ανεφοδιαστηκαμε από Βυτινα τραβηξαμε για Λιμποβιτσι μέσα από μια διαδρομή βγαλμενη από ταινία με τα Έλατα αριστερά δεξιά.Τρομερή και η πηγή στο Λιμποβιτσι που αραξαμε να δροσιστουμε αφού είχαμε λιώσει στη ζέστη μέσα στη Βυτινα.Εξαιρετική επίσης και η επιλογή να γυρίσουμε από Αχλαδολαμπο αφού εκτός του ότι μας δόθηκε η ευκαιρία να περάσουμε ένα τρομερά στριφτερο κομμάτι με θέα,μας έφερε κι ένα βήμα από τον αγαπημένο Ιταλό και αυτό είναι "an offer you can't deny" οποτε τσιμπησαμε το παγωτακι και φύγαμε γεμάτοι εικόνες και εμπειρίες για το βαρετό δρόμο της επιστροφής (ευχαριστούμε ταμια Θάλεια ) από την Εθνική.
Τρομερό παρεάκι, τρομερά τοπία συνταγή για σούπερ επιτυχημένη βόλτα. Αντε και στα επόμενα!!!
Άκη βγάλε χάρτες για Καρπενήσι μετά το Πάσχα!
fourtouna
18/04/2016, 11:05
356975
fourtouna
18/04/2016, 11:10
356976
356977
fourtouna
18/04/2016, 11:11
356978
356979
και ενα τεστ παρατηρητικότητας ...
όλοι είδαμε το παρακάτω:
Σας είδα, κουρασμένοι ταξιδιώτες με τα τρία GT... Ένα paneuropean και δύο K1200GT στο Λιμποβίτσι με 60άρηδες ευγενέστατους αλλά λίγο πιο "ταλαιπωρημένους" από ότι θα περίμενε κανείς για κάποιον που ήρθε εθνικάτος από Αθήνα...
πράγματι , ευγενέστατοι οι άνθρωποι …όχι σαν τα ρεμαλια (εμας) που μόλις είδαμε να έρχονται λέγαμε
: «..να βοηθήσει καποιος με τους κάβους..» , .. «..δεν φτάνουν τα ρεμεντζα…» … «..ο ένας πάρκαρε μακριά …αροδου..» κλπ σαχλαμαρες..
Ποιος όμως είδε πινακίδες ?
Τα δυο είχαν ελληνικές και το ένα γερμανική …πoιο είχε την γερμανική?
(θα ταίριαζε και στο JAPAN vs EUROPE):lol:
amyroukai
18/04/2016, 12:46
πoιο είχε την γερμανική?
(θα ταίριαζε και στο JAPAN vs EUROPE):lol:
Honda :)
Χμ... το έψαξα λίγο. Το πιστάκι που κατεβήκαμε είναι όντως πιστάκι. "Ανάβαση Αχλαδόκαμπου". Απλά το κάναμε ανάποδα.
https://www.youtube.com/watch?v=ZMbzu4vDzQ8
xarisiero
18/04/2016, 13:19
Μπραβο ρε παιδιά....Οι διαδρομή που κάνατε είναι φοβερή και γενικά το Μαίναλο είναι αγαπημένο βουνό...
Και στις επόμενες....:beer:
amyroukai
18/04/2016, 13:52
Εν αναμονή των απαντήσεων σχετικά με το πως θα στηθεί μιά κουζίνα και της φακής που βράζει, πάμε να δούμε λίγο χτεσινά ενσταντανέ.
Από το περίπτερο δεν έβγαλα φωτό. Αυτό το πράγμα με την προμονή της εκκίνησης με κάνει και ξεχνάω. Η κοσμοσυρροή στο περίπτερο είναι από τους λόγους που με ξενερώνει σαν αφετηρία, παρά την πλεονεκτική του θέση.
356991
Η πρώτη στάση. Δεν θυμάμαι που, στην φάση που σκεπτόμαστε βόρεια της λίμνης ή νότια; Ευτυχώς (για τους πατρινοί) που πήγαμε Νότια γιατί δεν περίμεναν πολλή ώρα. Το πλατάνι φιλόξενο, σκιερό, δροσερό...
356992
Και με βρύση με πόσιμο και μη πόσιμο νερό. Οι περισσότεροι το θεώρησαν τρολιά των λόκαλς και έκαναν αναρχία στην ταμπέλα πίνοντας από το μή πόσιμο. Η έλλειψη κοιλιακών διαταραχών στην διάρκεια της ημέρας, μάλλον τους δικαιώνει.
356994
amyroukai
18/04/2016, 13:57
Και από την άλλη πλευρά...
356999
Ο μεσιέ λε γαβρ αποφάσισε ότι θα μυήσει την φουρτούνα στα μυστικά της αγωνιστικής οδήγησης. Η μαθήτρια στην πρώτη άσκηση, πλάγιασμα με το ένα χέρι και χαλαρότατη γιατί το'χει λέμε, ενώ ο γαύρος ζορίζεται με τα δύο. Εδώ παρατηρούμε επίσης και ότι ως true adventure biker δεν βγάζει καν το κράνος του στις στάσεις. Και ας διαρκέσουν 10 λεπτά. Η λάθος στάση σώματος οφείλεται στο ότι δεν έχει φτάσει ως εκεί η διάλεξη, φυσικά.
356997
Ο Μαέβιους Παχατουρίδης εξηγεί το πως και γιατί τα Ιαπωνικά βετέσσερα είναι ανώτερα των ευρωπαϊκών που πλειοψηφούσαν σε αριθμό (στο Αθηναϊκό κλιμάκιο).
357000
amyroukai
18/04/2016, 14:04
Άφιξη στην Στυμφαλία... Και άραγμα για καφέ. Το σατανικό σχέδιο του ggs ήταν να κάτσουμε σε ταβέρνα χωρίς να φάμε και χωρίς πολλά πολλά στο περιβάλλον για να μην θέλουμε να κάτσουμε πολλή ώρα. Έπιασε. Καφές σε λιγότερο από 45 λεπτά, πρέπει να είναι ρεκόρ εκδρομών μοτο.γρ
357001
357002
Μικέ, ΜΟΝΟ εσύ θα με καταλάβεις ρε φίλε, ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ ΟΥΤΕ ΨΙΧΟΥΛΟ, ούτε μιά τόση δα πετσούλα... :cry:
357003
amyroukai
18/04/2016, 14:12
Και ενώ η μέρα είναι με 100% καθαρό ουρανό, ο γνωστός ψεκασμένος κάνει την εμφάνισή του...
357005
Φεύγουμε και πάμε για Βυτίνα. Ανεφοδιασμός, ΠΑΝΤΑ με στιλ και νάζι.
357006
Ο Γαύρος δεν βγάζει το κράνος ούτε στο βενζινάδικο...
357007
amyroukai
18/04/2016, 14:18
Και φτάνουμε Βυτίνα.
Οι Πατρινοί αράζουν στην σκιά (γιατί μέχρι να βρουν οι Αθηναίοι φαγητό θα έχουν λιώσει οι κακόμοιροι)
357008
Και ο Σωτηράκς με τον Ζιζουλίνο βλέπουν... (δεν ξέρω τι αλλά καλό θα ήταν για να καρφώθηκαν έτσι)
357009
Καλημέρα τέκνα μου, να σας μιλήσω δυό λεπτά για τον κύριο ημών Ιησού, άγιες μέρες που είναι; Ε επίσης, εσύ με το βιεφάρ, το ξέρεις ότι κακές παρέες κάνεις με αυτούς με τα ευρωπαϊκά; Θα σε κολλήσουν λαδιερίαση τέκνον. Δε μου λες, τα κλειδιά επάνω είναι, να το πάω μιά την πλατεία μονόροδ... εμ, ως το ναό ήθελα να πω να το αγιάσω μην πάθει τίποτα.
357010
amyroukai
18/04/2016, 14:24
Αυτά τα σουβλάκια που έλεγε ο Γαύρος, είναι μακριά από εδώ;
Τι να σου πω Μπλίτσερ, εξαφανίστηκε ο άτιμος, νηστικοί θα μείνουμε...
357011
Τράβα με να σε τραβώ γιατί η ώρα περνάει και το φαΐ άφαντο...
357012
Σουτηράκ, καμμιά προβατίνα θα φάμε; Μπε, δεν το βλέπω...
357013
amyroukai
18/04/2016, 14:33
Τελικά η γαυροσουβλακερί ευρέθη και ετιμήθη δεόντως. Τα αδιαμφισβήτητα προσόντα στο ψήσιμο, τύλιγμα και πακετάρισμα (ανδρών) της εργαζομένης πιπινός ήταν προφανή και εκτιμητέα. Πόντους έκλεψε το μιλφ με το αλαβάστρινο κορμί που έστειλε μπαμπά και τέκνο για παιχνίδι και απόλαυσε την συντροφιά των real men, real bikers στο σουβλατζήδικο. Φωτό δεν υπάρχουν, δυστυχώς.
Επίσης φωτό δεν έβγαλα τα "τοπικά" κράνμπερις με 8 ευρώ το κιλό, όταν όπως είπε η νεαρά στην Τρίπολη έχουν 5 και δεν είναι και τοπικά...
Ανελήφθησαν σακκούλες δύο με βρώσιμα προϊόντα τοπικής κουζίνας (ο γαύρος μόλις έβγαλε το κράνος μπουκώθηκε και με ένα σουβλάκι, εξηγείται λοιπόν, δεν το βγάζει για να μην τρώει σε κάθε στάση).
Και... Λιμποβίτσι. Λυμποβίτσι. Λιμποβίσι. Λιμποβίστι. Και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε, ήθελα να σταματάω σε ΚΑΘΕ πινακίδα που το έλεγε διαφορετικά αλλά ακόμα εκεί θα ήμασταν.
Πλατάνι, βρύση, πεζούλι, πάμε...
357014
357015
357016
amyroukai
18/04/2016, 14:38
Και μετά τόση οδήγηση, τόση ζέστΑ και τόσο πολύ φαγητό, siesta time.
357017
Μπορεί και να τους υπνώτισε το "πονηρό" σύννεφο του ψεκασμένου γιατί πύκνωνε με κάθε πέρασμα...
357018
Παρακαλώ κλείστε την βρύση, με ενοχλεί στον ύπνο. Πουφ, άξεστοι... Ας ατμίσω λίγο.
357019