View Full Version : Wind! Αγανακτισμένος πελάτης.
2stroker
06/04/2016, 13:01
Τα πραγματα εχουν ως εξης.Αφου ειδα και αποειδα με τις υπηρεσιες της wind αποφασισα να αλλαξω παροχο σταθερης τηλεφωνιας και ιντερνετ. Το συμβολαιο μου ληγει 24 Μαιου αλλα μη μπορωντας να περιμενω αλλο μιας και το ιντερνετ σερνετε και πεφτει ολη την ωρα εδω και πολλους μηνες και η τεχνικη υποστηριξη δεν βοηθησε καθολου ουτε μια φορα αποφασισα να κανω αιτηση σε αλλο παροχο. Τηλεφωνησα στην wind και ρωτησα αν μπορω να διακοψω τη συνεργασια μαζι τους ενα μηνα πριν τη ληξη του συμβολαιου και μου ειπαν ναι γινεται και οτι δεν θα χρεωθω κατι αλλο. Εδω να προσθεσω οτι στην ανανεωση που εκανα σε καταστημα 18 μηνες πριν ρωτησα τον υπαλληλο επισης αν μπορω να διακοψω οποτε θελω χωρις επυβαρυνση και μου απαντησε θετικα.Επισης το αντιγραφο συμβολαιου δεν αναφερει πουθενα ουτε στα μικρα γραμματα οτι αν διακοψω νωριτερα πληρωνω καποιο προστιμο ή τελη αποσυνδεσης κλπ.
Σημερα το πρωι λοιπον με πηραν απο την wind και αφου μου πρηξαν τα συκωτια να παραμεινω μαζι τους και μου εκαναν διαφορες προσφορες αρχισαν να μου λενε οτι αφου διακοπτω το συμβολαιο ενα μηνα νωριτερα απο την ληξη θα πρεπει να πληρωσω προστιμο και τελη αποσυνδεσης τα οποια ολα μαζι ανερχονται περιπου στα 180 ευρω. Φυσικα γελασα μαζι τους και τους ειπα οτι δεν πληρωνω φραγκο και εκεινοι με τη σειρα τους μου ειπαν πως θα κινηθουν νομικα.
Ποσο λαμογια και ποσο απατεωνες ειναι και τι συμπεριφορα ειναι αυτη στους πελατες τους ακομα και στους μακροχρονιους μιας και ειμαι μαζι τους περιπου 6 χρονια.Πραγματικα εχω εξοργιστει και αν συμβει κατι τετοιο θα φανε μια ωραιοτατη καταγγελια!!
MG-KTiNoS
06/04/2016, 13:06
Θα τους αερίσεις τις εξατμίσεις....
(και οι άλλοι που θα πας @@ είναι...)
Οι νόμοι φίλε είναι φτιαγμένοι για αυτούς.
Γιώργο κράτα την ψυχραιμία σου.Τα απρόσωπα τηλεφωνικώς δεν βοηθούν σίγουρα.
Μίλα με τον νέο πάροχο για το τι ενέργειες έχει κάνει και προχώρα.Τα γραπτά μιλάνε πάντα..
Wind of change πνέει ήδη οπότε μη χαλιέσαι..
Τα (....) του Κtinos είναι μέσα..
Αν έχεις υπογράψει συμβόλαιο 18 μηνών και το διακόψεις στους 17, καταλαβαίνεις ότι εσύ είσαι παράνομος και όχι αυτοί, ε; Το τι σου είπαν ο κυρ-Μήτσος και η κυρά-Αγλαΐτσα στο τηλέφωνο, φαντάζομαι ότι δε θα απασχολήσει κανέναν.
2stroker
06/04/2016, 13:08
εχω ριξει αλλη μια φορα καταγγελια παλιοτερα στην vodafone για παρομοιο θεμα.Οχι απλως δεν πληρωσα τιποτα αλλα αφου τελειωσε η ολη υποθεση με επαιρναν τηλεφωνο για κανα μηνα μετα να μου κανουν νεες προσφορες για να ξαναγυρισω σε αυτους.
2stroker
06/04/2016, 13:12
Αν έχεις υπογράψει συμβόλαιο 18 μηνών και το διακόψεις στους 17, καταλαβαίνεις ότι εσύ είσαι παράνομος και όχι αυτοί, ε; Το τι σου είπαν ο κυρ-Μήτσος και η κυρά-Αγλαΐτσα στο τηλέφωνο, φαντάζομαι ότι δε θα απασχολήσει κανέναν.
Οι τηλεφωνικες συνομιλιες καταγραφονται ομως και επισης εχω το αντιγραφο ανανεωσης συμβολαιου το οποιο στους ορους χρησης δεν αναφερει τιποτα απολυτως για προστιμα σε προωρη διακοπη κλπ.
Υπέγραψες για 18 μήνες, όμως. Δεν έχουν καμία υποχρέωση να αναφέρουν τι θα συμβεί αν δεν τιμήσεις την υπογραφή σου.
Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν υποστηρίζω, προφανώς, τους παροχείς. Γτπ είναι όλοι σε αυτά τα θέματα. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι για να τους κράζεις. Αλλά το να θες να σπάσεις το συμβόλαιο που εσύ ο ίδιος (γενικώς, όχι εσύ προσωπικά) υπέγραψες, δεν είναι ένας από αυτούς.
Δοκίμασες να τους καταγγείλεις και να μην πληρώσεις κάποιους μήνες λόγω μη αδιάλειπτης παροχής υπηρεσιών;
Οι τηλεφωνικες συνομιλιες καταγραφονται ομως
Της καταγραφεις κι εσύ όμως..??
Και εγώ αυτό ήξερα, αλλά αν ισχύει αυτό που γράφει ο φίλος
Επισης το αντιγραφο συμβολαιου δεν αναφερει πουθενα ουτε στα μικρα γραμματα οτι αν διακοψω νωριτερα πληρωνω καποιο προστιμο ή τελη αποσυνδεσης κλπ.
τότε είναι αυτοί φάουλ.
2stroker
06/04/2016, 13:21
τωρα σοβαρα
σου δινουν να υπογραψεις ενα συμβολαιο διαβαζεις ορους χρησης συμφωνεις και το υπογραφεις
αλλα υπαρχουν και οροι που δεν τους περιλαμβανει το συμβολαιο και δεν στους λεει κανεις
και μετα απο αυτο εχουν δικιο αυτοι??? δεν νομιζω οτι ισχυει πολυ νομικα αυτο!
Και εγώ αυτό ήξερα, αλλά αν ισχύει αυτό που γράφει ο φίλος
τότε είναι αυτοί φάουλ.
99% θα αναφέρει κάπου τι θα συμβεί σε περίπτωση διακοπής του συμβολαίου νωρίτερα.
@ 2στροκερ
Κάνε αίτηση φορητότητας και ζήτα να μεταφερθείς στις 24/5 που λήγει η wind
amyroukai
06/04/2016, 13:25
Ή μονομερής τροποποίηση των όρων της σύμβασης σου δίνει δικαίωμα υπαναχώρησης, αν δεν έχεις λάβει επιδότηση για συσκευή.
Οπότε αν υπέγραψε χωρίς ποινές προεξοφλησης και μπήκαν μετά, ίσως μπορείς να φύγεις.
Αλλά και γιατί να μην περιμένετε έναν μήνα, σιγά τα ωα...
Οι όροι είναι ότι είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις πάγια για 18 μήνες κι εκείνοι να σου προσφέρουν υπηρεσίες.
Αλλά ακόμα κι αυτό που λες εσύ να συμβαίνει, πάλι εσύ είσαι ο χαμένος, εφόσον έβαλες την υπογραφή σου, χωρίς να σε καλύπτουν οι αναγραφόμενοι όροι ;)
Ή μονομερής τροποποίηση των όρων της σύμβασης σου δίνει δικαίωμα υπαναχώρησης, αν δεν έχεις λάβει επιδότηση για συσκευή.
Σταθερή και ιντερνετ.
Δε κάνουν μόνο στη κινητή λαμογιές
Οπότε αν υπέγραψε χωρίς ποινές προεξοφλησης
Δεν έχω σχέση με τον νομικό κλάδο, αλλά εξήγησέ το μου, γιατί η λογική μου αδυνατεί...
Υπογράφω ένα συμβόλαιο, το οποίο με υποχρεώνει να πληρώνω για τις υπηρεσίες που μου προσφέρεις για τους επόμενους 12 μήνες. Δε γράφει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα για πρόωρες διακοπές κτλ. Εγώ θέλω να το διακόψω στους 6 μήνες. Εσύ μου ζητάς 5 εκατομμύρια ευρώ για να συμβεί αυτό. Ή 500. Ή 1000. Αλλιώς ισχύει το συμβόλαιο κανονικά. Δεν έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις; Εγώ ζητώ εξυπηρέτηση ουσιαστικά, αφού έχω υπογράψει και άρα δεν έχεις καμία υποχρέωση να το διακόψεις. Κι εσύ γι'αυτή την εξυπηρέτηση, ζητάς κάποιο αντάλλαγμα. Οτιδήποτε. Εκτός συμβολαίου, προφανώς, αφού το συμβόλαιο δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.
2stroker
06/04/2016, 13:37
το θεμα ειναι οτι αν δεν ημουν σιγουρος για την κινηση μου δεν θα την εκανα δηλαδη να παω νωριτερα σε αλλο παροχο.
Αφου με επιβεβαιωσε ο υπαλληλος καταστηματος οτι δεν υπαρχει προβλημα και αφου με επιβεβαιωσε και ο υπαλληλος τηλεφωνικης εξυπηρετησης πελατων και αφου δεν γραφει κατι και το συμβολαιο ανανεωσης τοτε μονο προχωρησα στην κινηση μου,αλλα τωρα εγω ειμαι λαθος? Γουατ δε φακ!
Δηλαδή υπέγραψες και κατέθεσες ένα σωρό δικαιολογητικά για να κάνεις το συμβόλαιο, αλλά για να το σπάσεις, θεώρησες ότι ο λόγος του τυχαίου υπαλλήλου στο τηλέφωνο αρκεί. Μμμ...
άσχετο:
γκούγκλαρα για λίγο το θέμα και βρήκα πρώτο-πρώτο pdf υπαναχώρησης από την wind (χωρίς βέβαια να αναφέρει για ρήτρες, κλπ) και μετά από αυτό, ένα κατεβατό από παράπονα πελατών για το ίδιο θέμα σε άπειρα sites.
:look:
2stroker
06/04/2016, 13:51
Δηλαδή υπέγραψες και κατέθεσες ένα σωρό δικαιολογητικά για να κάνεις το συμβόλαιο, αλλά για να το σπάσεις, θεώρησες ότι ο λόγος του τυχαίου υπαλλήλου στο τηλέφωνο αρκεί. Μμμ...
υπαλληλος καταστηματος,υπαλληλος τηλεφωνου και αντιγραφο ανανεωσης συμβολαιου.τριπλη επιβεβαιωση ωστε να ειμαι σιγουρος.Ποιον αλλο να ρωταγα τον θεο?
2stroker
06/04/2016, 13:52
άσχετο:
γκούγκλαρα για λίγο το θέμα και βρήκα πρώτο-πρώτο pdf υπαναχώρησης από την wind (χωρίς βέβαια να αναφέρει για ρήτρες, κλπ) και μετά από αυτό, ένα κατεβατό από παράπονα πελατών για το ίδιο θέμα σε άπειρα sites.
:look:
αν δε βαριεσαι στειλε μου ενα λινκ να χαζεψω
Γραπτώς τα ζητάνε αυτά, ρε φίλος. Γραπτώς έκανες το συμβόλαιο. Γραπτώς θα ζητήσεις οτιδήποτε αφορά σε αυτό.
Υπέγραψες για 18 μήνες, όμως. Δεν έχουν καμία υποχρέωση να αναφέρουν τι θα συμβεί αν δεν τιμήσεις την υπογραφή σου.
Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν υποστηρίζω, προφανώς, τους παροχείς. Γτπ είναι όλοι σε αυτά τα θέματα. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι για να τους κράζεις. Αλλά το να θες να σπάσεις το συμβόλαιο που εσύ ο ίδιος (γενικώς, όχι εσύ προσωπικά) υπέγραψες, δεν είναι ένας από αυτούς.
Δοκίμασες να τους καταγγείλεις και να μην πληρώσεις κάποιους μήνες λόγω μη αδιάλειπτης παροχής υπηρεσιών;
Οι όροι είναι ότι είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις πάγια για 18 μήνες κι εκείνοι να σου προσφέρουν υπηρεσίες.
Αλλά ακόμα κι αυτό που λες εσύ να συμβαίνει, πάλι εσύ είσαι ο χαμένος, εφόσον έβαλες την υπογραφή σου, χωρίς να σε καλύπτουν οι αναγραφόμενοι όροι ;)
Δεν έχω σχέση με τον νομικό κλάδο, αλλά εξήγησέ το μου, γιατί η λογική μου αδυνατεί...
Υπογράφω ένα συμβόλαιο, το οποίο με υποχρεώνει να πληρώνω για τις υπηρεσίες που μου προσφέρεις για τους επόμενους 12 μήνες. Δε γράφει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα για πρόωρες διακοπές κτλ. Εγώ θέλω να το διακόψω στους 6 μήνες. Εσύ μου ζητάς 5 εκατομμύρια ευρώ για να συμβεί αυτό. Ή 500. Ή 1000. Αλλιώς ισχύει το συμβόλαιο κανονικά. Δεν έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις; Εγώ ζητώ εξυπηρέτηση ουσιαστικά, αφού έχω υπογράψει και άρα δεν έχεις καμία υποχρέωση να το διακόψεις. Κι εσύ γι'αυτή την εξυπηρέτηση, ζητάς κάποιο αντάλλαγμα. Οτιδήποτε. Εκτός συμβολαίου, προφανώς, αφού το συμβόλαιο δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.
Εσένα σου έχω πει ότι σε αγαπάω έτσι??
Pan (dvs)
06/04/2016, 14:08
το θεμα ειναι οτι αν δεν ημουν σιγουρος για την κινηση μου δεν θα την εκανα δηλαδη να παω νωριτερα σε αλλο παροχο.
Αφου με επιβεβαιωσε ο υπαλληλος καταστηματος οτι δεν υπαρχει προβλημα και αφου με επιβεβαιωσε και ο υπαλληλος τηλεφωνικης εξυπηρετησης πελατων και αφου δεν γραφει κατι και το συμβολαιο ανανεωσης τοτε μονο προχωρησα στην κινηση μου,αλλα τωρα εγω ειμαι λαθος? Γουατ δε φακ!
Σωστος εισαι,αλλα πρεπει να το αποδειξεις.Εχεις την ορεξη και τα λεφτα για να κινηθεις και εσυ εναντιον τους σε περιπτωση που αυτοι θα κινηθουνε νομικα?Στο τελος θα κερδισεις γιατι απο τη στιγμη που δεν υπαρχει ορος στο συμβολαιο δεν μπορουνε να απαιτησουνε τιποτε και θα παρεις τα εξοδα σου πισω.
Αν οχι κατσε στα αυγα σου για λιγες μερες.
Ειχα παρομοια περιπτωση με αλλη εταιρεια.Δεν θυμαμαι ποιο ακτιβως ητανε το προβλημα γιατι περασανε αρκετα χρονια.Οταν με πηρε ο δικηγορος τους για να απαιτησει 100 ευρω περιπου του εστειλα τα στοιχεια που ειχα εναντιον τους με fax και τον ενημερωσα οτι αν με ξαναενοχλησουνε θα κινηθω εγω εναντιον τους.
Τελικα μου ζητησε σαν χαρη για να κλεισει το θεμα,να μου στειλει η εταιρεια δυο κινητα αξιας 250 ευρω χωρις χρεωση και εγω μολις τα παραλαβω να εξοφλησω το υπολοιπο.Μιας και μου χρειαζοτανε τα κινητα συμφωνησα και ο καθενας τραβηξε τον δρομο του.
Τελικα μου ζητησε σαν χαρη για να κλεισει το θεμα,να μου στειλει η εταιρεια δυο κινητα αξιας 250 ευρω χωρις χρεωση και εγω μολις τα παραλαβω να εξοφλησω το υπολοιπο.Μιας και μου χρειαζοτανε τα κινητα συμφωνησα και ο καθενας τραβηξε τον δρομο του.
Ε τέλεια τότε. Αυτό κάνε 2stroker. Ζήτα και 2 γυναίκες και ένα διαμερισματάκι στη Γλυφάδα και κάνε τα στραβά μάτια!
@vaska: Πάρε αριθμό και στη σειρά σου :p
2stroker
06/04/2016, 14:17
Σωστος εισαι,αλλα πρεπει να το αποδειξεις.Εχεις την ορεξη και τα λεφτα για να κινηθεις και εσυ εναντιον τους σε περιπτωση που αυτοι θα κινηθουνε νομικα?Στο τελος θα κερδισεις γιατι απο τη στιγμη που δεν υπαρχει ορος στο συμβολαιο δεν μπορουνε να απαιτησουνε τιποτε και θα παρεις τα εξοδα σου πισω.
Αν οχι κατσε στα αυγα σου για λιγες μερες.
Ειχα παρομοια περιπτωση με αλλη εταιρεια.Δεν θυμαμαι ποιο ακτιβως ητανε το προβλημα γιατι περασανε αρκετα χρονια.Οταν με πηρε ο δικηγορος τους για να απαιτησει 100 ευρω περιπου του εστειλα τα στοιχεια που ειχα εναντιον τους με fax και τον ενημερωσα οτι αν με ξαναενοχλησουνε θα κινηθω εγω εναντιον τους.
Δικιο εχεις! Απλα εξοργιζομαι.Και ξερω οτι δεν προκειται να κινηθουν νομικα απλα θα μου πρηξουν τα συκωτια.Γνωριζω απειρο κοσμο που χρωσταει αρκετα χιλιαρικα (και οχι 180 ευρω) σε καρτες,τραπεζες εδω και πολλα χρονια και φυσικα δεν εχει γινει απολυτως τιποτα παρα να τους περνουν ολη την ωρα τηλεφωνο απο εισπρακτικες.
Ε τέλεια τότε. Αυτό κάνε 2stroker. Ζήτα και 2 γυναίκες και ένα διαμερισματάκι στη Γλυφάδα και κάνε τα στραβά μάτια!
βάλε κ το άφρικα μέσα :lol:
αν δε βαριεσαι στειλε μου ενα λινκ να χαζεψω
wind υπαναχωρηση έγραψα και ορίστε
https://www.google.gr/search?num=20&site=&source=hp&q=wind+%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7&oq=win&gs_l=hp.1.0.35i39j0i131l5j0l4.1277.1639.0.3892.4.4.0.0.0.0.291.581.2-2.2.0....0...1c.1.64.hp..2.1.291.0.sLb5lZY9FWg
Δυστυχώς σε αυτό το κόσμο τον μικρό τον μέγα δεν ισχύει το ο λόγος μου συμβόλαιο.
LogOutGoRide
06/04/2016, 14:21
Σε ανάλογη περίπτωση με μένα και την wind, έφυγα πολύ πιο νωρίς από την λήξη συμβολαίου και μου ζητούσαν πολλά. Με έπαιρναν δήθεν δικηγόροι σαββατοκύριακα και με απειλούσαν.
"Παίρνουμε από το δικηγορικό γραφείο του τάδε..." μου έλεγαν. Απαντούσα, θέλω να μιλήσω στον τάδε, τίποτα αυτοί. Βέβαια η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Στο τέλος πήραν τα @@ μου και την έκανα για την hol. Αυτοί ήταν ακόμη χειρότεροι και για ετήσιο συμβόλαιο, έφυγα σε τρεις μήνες. Τόσο άντεξα. Σε αυτήν την περίπτωση όμως έκαναν μονομερή αλλαγή των όρων, αυξάνοντας την τιμή.
Όπως και νάχει, καλύτερα να περίμενες έναν μήνα ακόμη, τόση υπομονή έκανες.
Pan (dvs)
06/04/2016, 14:27
Σε ανάλογη περίπτωση με μένα και την wind, έφυγα πολύ πιο νωρίς από την λήξη συμβολαίου και μου ζητούσαν πολλά. Με έπαιρναν δήθεν δικηγόροι σαββατοκύριακα και με απειλούσαν.
"Παίρνουμε από το δικηγορικό γραφείο του τάδε..." μου έλεγαν. Απαντούσα, θέλω να μιλήσω στον τάδε, τίποτα αυτοί. ......
Και μενα απο καποιο τετοιο γραφειο με περνανε γι αυτο και ο ελιγμος με τα δωρεαν κινητα.Κανονικος δικηγορος δυσκολα θα εκανε τετοιον "ελιγμο".
Κι εμένα η V μου ζήτησε κάποια χρήματα για τη διακοπή, όταν αποφάσισα να αλλάξω πάροχο, αλλά δε με δέσμευε κανένα συμβόλαιο. Με ενόχλησαν 3-4 φορές, με δικηγόρους κτλ, αλλά τους αγνόησα και πέρασε.
Πολύ πιθανό να μην τον κυνηγήσουν και πολύ πιθανό να μην πληρώσει φράγκο. Αλλά πρέπει να καταλάβει ότι δεν το χειρίστηκε σωστά, για να αποφύγει μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον.
Tycho Moon
06/04/2016, 14:31
Άσε τα τηλ και πίασε τα emails.
Αν νομίζεις ότι έχεις δίκιο, απευθύνσου στην ΕΕΤΤ (www.eett.gr) περιγράφοντας το πρόβλημά σου και επισυνάπτοντας ότι στοιχεία έχεις (συμβόλαιο, κλπ) και θα αναλάβουν αυτοί μετά...
Σε δική μου περίπτωση με την cosmote, τους σιδέρωσαν κανονικά..
2stroker
06/04/2016, 14:34
Άσε τα τηλ και πίασε τα emails.
Αν νομίζεις ότι έχεις δίκιο, απευθύνσου στην ΕΕΤΤ (www.eett.gr) περιγράφοντας το πρόβλημά σου και επισυνάπτοντας ότι στοιχεία έχεις (συμβόλαιο, κλπ) και θα αναλάβουν αυτοί μετά...
Σε δική μου περίπτωση με την cosmote, τους σιδέρωσαν κανονικά..
Εκει θα κανω καταγγελια στην ΕΕΤΤ αν δεν βρεθει λυση.Παλιοτερα ειχα καταγγειλει και αλλο παροχο εκει και φυσικα κερδισα.
tsompanis
06/04/2016, 14:34
Εγώ πρέπει να είμαι σε άλλο ανέκδοτο. ..
πάει το πιστόλι σύννεφο και εξηγούμε
Πριν πολλά χρόνια αν θυμάμαι καλά ήμουν στην βονταφον με συμβόλαιο . στο χωριό δεν έπιανε και τόσο καλά, τους ζητάω να διακοψω και μου λένε θα πληρώσεις τόσα για την χασούρα και είσαι εντάξει. Στον επόμενο μήνα κάνω έναν χοντρό λογαριασμό σε τηλέφωνα και τους ρίχνω πιστόλι. Μου κοβουν την σύνδεση και πάω και εγώ στην Q κύριος. Κάνω συμβόλαιο, μια έπιανε μια δεν έπιανε τους παίρνω τηλέφωνο μα μου σου του, τίποτα. Πιστολιασμα στην ένα λογαριασμό. Μου το κόβουν. Τότε έπιανε σήμα καλό ή κοσμοτε. Πάω εκεί κάνω συμβόλαιο και μένω μέχρι πέρυσι. Έφτασα να πληρώνω 100 τον μήνα για 4 ώρες προς όλους και 400mb Internet την ώρα που η γυναίκα μου με μια κάρτα των 10 ευρώ, έχει 200 λεπτά προς όλους και 500mb Internet.
Νιώθω μεγάλο κορόιδο και τους παίρνω τηλέφωνο. Μου λένε ότι αυτή η προσφορά θα είναι για λίγο ( Κλάιν μαιν) δεν πληρώνω δύο μήνες, μου το κόβουν , πιστολιασμα εγώ.
Τελικά παραμενω στην κοσμοτε με καρτοκινητο, όταν πήγα να το πάρω με ταυτότητα δεν μου είπαν τίποτα για το χρέος (περίπου 250 ευρώ) και μου έδωσαν κανονικά!
Τώρα έχω ησυχάσει με το καρτοτηλεφωνο και στην τελική πληρώνω τα λιγότερα.
Τα πραγματα εχουν ως εξης.Αφου ειδα και αποειδα με τις υπηρεσιες της wind αποφασισα να αλλαξω παροχο σταθερης τηλεφωνιας και ιντερνετ. Το συμβολαιο μου ληγει 24 Μαιου αλλα μη μπορωντας να περιμενω αλλο μιας και το ιντερνετ σερνετε και πεφτει ολη την ωρα εδω και πολλους μηνες και η τεχνικη υποστηριξη δεν βοηθησε καθολου ουτε μια φορα αποφασισα να κανω αιτηση σε αλλο παροχο. Τηλεφωνησα στην wind και ρωτησα αν μπορω να διακοψω τη συνεργασια μαζι τους ενα μηνα πριν τη ληξη του συμβολαιου και μου ειπαν ναι γινεται και οτι δεν θα χρεωθω κατι αλλο. Εδω να προσθεσω οτι στην ανανεωση που εκανα σε καταστημα 18 μηνες πριν ρωτησα τον υπαλληλο επισης αν μπορω να διακοψω οποτε θελω χωρις επυβαρυνση και μου απαντησε θετικα.Επισης το αντιγραφο συμβολαιου δεν αναφερει πουθενα ουτε στα μικρα γραμματα οτι αν διακοψω νωριτερα πληρωνω καποιο προστιμο ή τελη αποσυνδεσης κλπ.
Σημερα το πρωι λοιπον με πηραν απο την wind και αφου μου πρηξαν τα συκωτια να παραμεινω μαζι τους και μου εκαναν διαφορες προσφορες αρχισαν να μου λενε οτι αφου διακοπτω το συμβολαιο ενα μηνα νωριτερα απο την ληξη θα πρεπει να πληρωσω προστιμο και τελη αποσυνδεσης τα οποια ολα μαζι ανερχονται περιπου στα 180 ευρω. Φυσικα γελασα μαζι τους και τους ειπα οτι δεν πληρωνω φραγκο και εκεινοι με τη σειρα τους μου ειπαν πως θα κινηθουν νομικα.
Ποσο λαμογια και ποσο απατεωνες ειναι και τι συμπεριφορα ειναι αυτη στους πελατες τους ακομα και στους μακροχρονιους μιας και ειμαι μαζι τους περιπου 6 χρονια.Πραγματικα εχω εξοργιστει και αν συμβει κατι τετοιο θα φανε μια ωραιοτατη καταγγελια!!
τα ιδια μου ζηταγανε.........
μολις απευθυνθηκα εδω http://www.synigoroskatanaloti.gr/ μου στειλαν ευχαριστηρια επιστολη:evil:
LogOutGoRide
06/04/2016, 14:54
Πίστεψε με, μην τους δώσεις φράγκο.
Σιγουρέψουν να είσαι εντάξει και πήγαινε παρακάτω.
Πάντως, μία φορά έστειλα mail στην ΕΕΤΤ και αυτοί με έγραψαν πιο πολύ από τις εταιρείες.
Ολοι τα ιδια σκατα είναι.
Αλλα αυτοί εκει στην "αηρ" εχουν κάνει το παπατζιλικι επάγγελμα.
Με παιρνει τύπισσα τηλέφωνο απο τα κεντρικά για να μου κάνει προσφορά για ανανέωση του συμβολαίου (2γραμμες) και μου λέει ότι πρέπει να απαντήσω εντος 2 ημερών γιατί η προσφορά δεν θα ισχύει.
Υπ'όψιν οτι η προσφορά αφορουσε μονο την μια γραμμή,για την 2η γραμμή εχει ο θεος.....
Της απαντώ ότι αυτο δεν είναι προσφορά είναι κατι αόριστο εφόσον δεν περικλείει και τις 2 γραμμες.
Της κανω παράπονα οτι το δίκτυο τους είναι τραγικό και οτι δεν εχω σχεδον πουθενα κάλυψη, για να μου απαντήσει οτι το 4g τους γαμαει.Ότι να ναι......
Με τα πολλα απορρίπτω την προταση τους και παω στον θειο Ποτε και εδω έρχεται η πουστιααααα......
Μου έρχεται ραβασακι πληρωμής απο την "αηρ" για το ποσο των 250 γιουρο για καθε γραμμή.
Λέει ότι έσπασα το συμβόλαιο (τηλεφωνικό ) 3 μηνες νωρίτερα!
Τους ρωτάω γιατί με ενοχλησαν για ανανέωση συμβολαίου 3 μηνες νωρίτερα και μου έδωσαν μόνο 2 μερες διορία για την υποτιθέμενη προσφορά και η απάντηση ηταν κατι σαν αυτο (https://m.youtube.com/watch?v=FwSEKgR5eL0).......
Το συμβόλαιο λέει τις υποχρεώσεις του πελάτη αλλά λέει και του παρόχου. Αν μπορείς να αποδείξεις ότι οι υπηρεσίες τους είναι για το μπ@τσο φύγε χτες και ρίξε και μια καταγγελία να υπάρχει.
Να σου θυμίζω ότι το πάγιο προκαταβάλλεται. Οπότε 24/4 τους δίνεις το τελευταίο πάγιο και φεύγεις κύριος στη χειρότερη. Υπομονή δυό βδομάδες και κάτι.
George_Sp
06/04/2016, 19:16
Μόνη περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί να σπάσει συμβόλαιο σε ισχύ πριν τη λήξη του συμβολαίου και να μην πληρώσει penalty ή άλλες κυρώσεις γίνεται
α) αν συντρέχουν λόγοι τεχνικής βλάβης ή προβληματικών υπηρεσιών
β) παροχή υπηρεσιών διαφορετικής φύσης από τα συμφωνηθέντα στο συμβόλαιο. (τα τηλεφώνου δε στέκουν)
στέλνεις μια επιστολή στην ΕΕΤΤ με κοινοποίηση στη WIND οτι η μεταφορά σου σε άλλο πάροχο γίνεται λόγω τεχνικών προβλημάτων (εννοείται υπάρχει ιστορικό τηλεφωνικών κλήσεων στο βλαβοληπτικό κέντρο του παρόχου)
και σου κλάνουν μια μάντρα.
τελεία και παύλα.
Καλά θα ήτανε να κάνεις 1 μήνα υπομονή και να φύγεις κανονικά στην λήξη....αφού έφαγες τον γαιδαρο στην ουρά θα κώλωνες ??
Τεσπα, μην μασήσεις και μην πληρώσεις φράγκο.
Θα τηλεφωνήσουν μερικές φορές (μπορεί και να δεχτείς τηλεφώνημα από "δικηγορικό γραφείο" - μην τρομάξεις, μαιμού είναι) και κάποια στιγμή θα βαρεθούν και θα σταματήσουν.
συμφωνω 100% ειδικα για το τελευταιο απλα σε παρομοιο προβλημα! τους ειπα
θα παρετε τα τετοια μου και να με πατε δικαστηριο.Εγω γεια σας παω σε αλλη εταιρια
απλα χωρις να φωναζω με επιχειρηματα!τους ειπα οτι ολοι ιδιοι ειστε δεν πληρωνω τελος αποσυνδεσης!!
αποτελεσμα νεο χαμηλοτερο συμβολαιο!