View Full Version : λαστιχα για wr 200..τα φωτα σας οι χωματεροι!
askianos
09/04/2016, 15:11
ηρθε η ωρα να βαλω λάστιχα στο διχρονιλα μου 1η φορα.
διαβαζω γυρω γυρω στις εταιριες και εχω μπερδρεψει τα μπούτια μου.:D
η χρηση τους θα είναι για πολύ πετρα,σκληρα εδάφη και ξεροι πατημενοι χωματόδρομοι...(κρητη ολε!:a016: :a015:)
κατι χαζευα σε metzeler mc6 και σαν δευτερη επιλογή τα mc5..
βασικα δ θελω να μου κόβονται τα τακουνια σαν τα αγγουρια!:cool:
πειτε μρε κοπελια καμια της γνωμες σας..
α! 80/100/21 το μπροστα και 100/100/18 το πισω.
Ψάξε για Maxxis. Είναι οικονομικά και ποιοτικά. Ίσως έχει ο Καντηφές στα Μάλλια.
:wave2:
Στις διαστάσεις που αναφέρεις έβαλα ΜΟΤΟΖ στο CRM , 107 ευρώ το ζεύγος.
SHOOTER045
09/04/2016, 16:58
ηρθε η ωρα να βαλω λάστιχα στο διχρονιλα μου 1η φορα.
διαβαζω γυρω γυρω στις εταιριες και εχω μπερδρεψει τα μπούτια μου.:D
η χρηση τους θα είναι για πολύ πετρα,σκληρα εδάφη και ξεροι πατημενοι χωματόδρομοι...(κρητη ολε!:a016: :a015:)
κατι χαζευα σε metzeler mc6 και σαν δευτερη επιλογή τα mc5..
βασικα δ θελω να μου κόβονται τα τακουνια σαν τα αγγουρια!:cool:
πειτε μρε κοπελια καμια της γνωμες σας..
α! 80/100/21 το μπροστα και 100/100/18 το πισω.
Τι πιέσεις δουλεύεις?
Dunlop geomax mx 71
micelin AC10. Θα κρατησουν για πάντα (το τακούνι τους δεν τρωγεται με τίποτα), άριστα για σκληρα έδάφη, μειονέκτημα η οχι και τοσο καλή πρόσφυση σε λάσπες.
Για το μπροστινό των AC10 δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα..
Αντιθέτως καλά λέγονται για τα Bridgestone X40 τόσο από κρατήματα όσο κι από διάρκεια.
Όλοι λένε πάντως πως τα FIM δεν διαρκούν το ίδιο με τα ΜΧ.
Το μπροστινό AC 10 είναι με διαφορά το χειρότερο λάστιχο που χω βάλει ποτέ σε χωματερό. Το μόνο καλό που έχει είναι ότι δεν τρώγεται.
Είναι πολύ στενό, το μηχανάκι μου αν και είναι ιδιαίτερα σταθερό και μακρύ σε μεταξόνιο (CCM 404), με τα AC10 κουνάει τρελά μετά τα 90, στο χώμα θέλει πολύ χαμηλή πίεση για να δουλέψει αλλά και πάλι με εχει πουλήσει πολλές φορές. Exει πολύ γρήγορη γεωμετρία αλλά ενώ βοηθάει στο στρίξιμο χανει πολύ σε πρόσφυση και κουνάει πολύ. Οχι δεν...
Το δικό μου είδα σήμερα ότι εχει κάνει ένα βαρβάτο σχίσιμο ανάμεσα στα τακούνια τουλάχιστον 3cm. Μέσα στην βδομάδα θα το πετάξω με πολύ μεγάλη χαρά και θα βάλω κάτι άλλο. Λόγω καλοκαιριού θα βάλω ένα ΜΤ21 που έχω για χωμάτινα ταξιδάκια. Από χειμώνα θα ξαναβάλω Χ30 ή Χ40.
Το πίσω AC 10 είναι πολύ καλό για τα λεφτά του.
askianos
10/04/2016, 13:54
Τι πιέσεις δουλεύεις?
Dunlop geomax mx 71
ωραια φαινονται και τα Dunlop τα γλυκοκοιτάζω και αυτά.
οσον αφορα τις πιεσεις γυρω στα 15psi βαζω αν θυμαμαι καλα...
δ είμαι κανενας καθαρόαιμος πιστακιας..για αυτό με ενδιαφερει να εχουν διαρκεια και όχι κομενα τακουνια.
παντως μωρε κοπελια..οσο ξεκάθαρα τα εχω στο μυαλο μου στο θεμα λάστιχα on off στα εντουρακια χανω την μπαλα!:smokin:
SHOOTER045
10/04/2016, 14:19
Μην μπερδευεσαι.
Στις πίστες δεν εχει κροκάλες ,κοτρωνια,και ξύλα
8-12 το πολύ
βαλε maxis maxcross IT μπροστα και ac10 πίσω. Δεν είσαι επαγγελματίας για να αλλάζεις κάθε μήνα λάστιχα.
askianos
11/04/2016, 15:38
αυτό με τα ac10 που δ λενε να φαγωθουν πολύ μου αρεσε...
όπως και τα metzeler mc5...(μεγαλο κολημα με τα μετζελερια από παλια..)
αυριο θα παω να παραγγειλω...κορονα γραματα και ότι κατσει!
ευχαριστω πολύ παιδες! :beer:
και το maxxis maxcross IT, δεν πολυτρωγεται εύκολα.
και το Μc5 καλό είναι αλλα θα φαγωθεί πολύ πιο γρήγορα. Φυσικά οταν βρεχει την ξεχνάς την άσφαλτο με enduro λαστιχο.
askianos
11/04/2016, 20:41
και το maxxis maxcross IT, δεν πολυτρωγεται εύκολα.
και το Μc5 καλό είναι αλλα θα φαγωθεί πολύ πιο γρήγορα. Φυσικά οταν βρεχει την ξεχνάς την άσφαλτο με enduro λαστιχο.
πω ρε φιλε φωτιες μου αναβεις με τα maxxis Maxxcross IT M7304 / M7305 μαματα φαινονται... και αν εχουν και καλυτερη τιμη που φανταζομαι πως ναι..μαλλον το δικαστηριο αποφασησε!:a10: