Σύνδεση

View Full Version : Europe vs Japan

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5

byron
14/04/2016, 15:23
Σκεψου λιγο ηρεμα και χωρις μυωπια.Εχει γεννηθει ενα μνμ στα φορα περι δηθεν αξιοπιστιας EUR/JPN σε εποχες που πια εχουν παρελθει και τα δεδομενα εχουν αλλαξει εκατερωθεν.Εχω συνεχη επαφη με το θεμα και εχω μια αποψη καθημερινοτητας.Προσωπικα την χειροτερη βλαβη την εχω φαει με VFR 800 VTEC το 2005 στο δρομο για Κωσταντινουπολη με το 0-300 ,για το μοτο GP και με μαζεψε η σκουπα της Αρβανιτη.Ε λοιπον ;;Τι θα πει αυτο ;

Τίποτα δεν σημαίνει. Όσο αστείες μου ακούγονται οι φωνές πως τα japan (γενικά) δεν σπάνε, άλλο τόσο μου ακούγονται και οι φωνές πως τα Ευρωπαικά είναι εφάμιλλα στο ίδιο κόστος. Σε κάποια πραγματάκια, οκ δεν υπάρχουν πλέον μεγάλες διαφορές σε αποδόσεις κλπ. Αντίστοιχα και στα SS η τιμολογιακή ψαλίδα έχει κλείσει κάπως, (εξαιρουμένης της Ducati).
Γιατί οκ, γαμάει το Penigale S, αλλά γαμάει και το ZX-10. Και τα 8.000+ χιλιάρικα που έχουν διαφορά, καμμία Ducati δεν με πείθει πως πραγματικά τα αξίζει παραπάνω.

Καλά τα λες για τα πραγματάκια του HRC και το κόστος που έχουν, δεν λες και τα πραγματάκια του Corse πόσο τα χρεώνουν...?

bros400pgm
14/04/2016, 15:28
Ρε συ Byron, έσπασε το tuono ή ακόμα;

sniper
14/04/2016, 15:31
Τίποτα δεν σημαίνει. Όσο αστείες μου ακούγονται οι φωνές πως τα japan (γενικά) δεν σπάνε, άλλο τόσο μου ακούγονται και οι φωνές πως τα Ευρωπαικά είναι εφάμιλλα στο ίδιο κόστος. Σε κάποια πραγματάκια, οκ δεν υπάρχουν πλέον μεγάλες διαφορές σε αποδόσεις κλπ. Αντίστοιχα και στα SS η τιμολογιακή ψαλίδα έχει κλείσει κάπως, (εξαιρουμένης της Ducati).
Γιατί οκ, γαμάει το Penigale S, αλλά γαμάει και το ZX-10. Και τα 8.000+ χιλιάρικα που έχουν διαφορά, καμμία Ducati δεν με πείθει πως πραγματικά τα αξίζει παραπάνω.

Καλά τα λες για τα πραγματάκια του HRC και το κόστος που έχουν, δεν λες και τα πραγματάκια του Corse πόσο τα χρεώνουν...?

Εδώ λέμε καινουργιο μηχανάκι σβήνει.. Corse και κορσές...
Εψαξα και για αντίστοιχα (zx, cbr, κλπ ακόμα και για τον κουβά αυτό το ARPC) αλλά δεν... τουλάχιστον όχι στο 10λεπτο ψαξιμο..
http://ducati1299.com/ducati-1199/15042-my-consolidated-list-panigale-issues-seen-here.html
http://ducati1299.com/ducati-1199/3975-nothing-but-problems-don-t-waste-your-money.html
http://ducati1299.com/ducati-1299/21549-1299-base-stalling-problems.html

Johny the Fox
14/04/2016, 15:32

Καλά τα λες για τα πραγματάκια του HRC και το κόστος που έχουν, δεν λες και τα πραγματάκια του Corse πόσο στα χρεώνουν...
Sorry ; Ποιες διαφορες τιμων;18500 για το zx και 24200 για τον ντουκο που ειναι ready to race μηχανακι δεν τις λες και τραγικες.
Τις τιμες του καινουργιου zx10 να εισαι καθιστος οταν τις δεις
CORSE δεν υπαρχει.Ολα τα πανιγκαλε ειναι rr

DrBig
14/04/2016, 15:37
Το ready to race δεν σημαίνει ούτε ποιο ακριβή, ουτε πιο ποιοτική κατασκευή (πλέον).
Μόνο διαφορετικό στήσιμο.

Johny the Fox
14/04/2016, 15:38
Εδώ λέμε καινουργιο μηχανάκι σβήνει.. Corse και κορσές...
Εψαξα και για αντίστοιχα (zx, cbr, κλπ ακόμα και για τον κουβά αυτό το ARPC) αλλά δεν... τουλάχιστον όχι στο 10λεπτο ψαξιμο..
http://ducati1299.com/ducati-1199/15042-my-consolidated-list-panigale-issues-seen-here.html
http://ducati1299.com/ducati-1199/3975-nothing-but-problems-don-t-waste-your-money.html
http://ducati1299.com/ducati-1299/21549-1299-base-stalling-problems.html

Να διαβασε ενα λινκ εδω για να πληροφορηθουμε για τα πως τα λενε...τα ...panigale :nono:

356771

Johny the Fox
14/04/2016, 15:42
Το ready to race δεν σημαίνει ούτε ποιο ακριβή, ουτε πιο ποιοτική κατασκευή (πλέον).
Μόνο διαφορετικό στήσιμο.
δεν υπαρχει βελτιωση για ντουκατι,οπως η HRC.Αυτο σημαινει rr

sniper
14/04/2016, 15:43
Να διαβασε ενα λινκ εδω για να πληροφορηθουμε για τα πως τα λενε...τα ...panigale :nono:

356771

Το εμπεδώσαμε, έχεις 2.

Άρα οι άλλοι, λένε ψέματα, και υπάρχει παγκόσμια σκευωρία κατά της ducati... ΟΚ....

Το 748 που έσβησε εν κινήσει σε φιλαράκι που πηγαίναμε μαζί βόλτα με 170, ήταν απο άλλη Ducati προφανώς... μετά που άλλαξε ηλεκτρονική γιατί η πρώτη παρέδωσε πνεύμα (κι εξου το σβήσιμο) θα ήταν απο την κανονική Ducati...

Δλδ, οκ, δεν καβαλήσαμε μηχανάκι προχθες.

byron
14/04/2016, 15:45
Sorry ; Ποιες διαφορες τιμων;18500 για το zx και 24200 για τον ντουκο που ειναι ready to race μηχανακι δεν τις λες και τραγικες.
Τις τιμες του καινουργιου zx10 να εισαι καθιστος οταν τις δεις
CORSE δεν υπαρχει.Ολα τα πανιγκαλε ειναι rr

Ποιές είναι οι τιμές του ΖΧ-10 δλδ? 18600 δεν έχει? Εσύ βάζεις τις τιμές του απλού penigale...οκ.

Ποιός ο λόγος των 6000 επιπλέον? Γιατί, και το ZX-10 race ready μηχανάκι το λες..., ενώ το απλό, παίζει να στείλεις το Sachs αμορτισέρ για βρούβες αν το θέλεις για race.

Το τραγικές ή όχι, είναι σχετικό πάντως. Ποσοστιαία, είναι +30% ακριβότερο. Οκ, να τα δώσει κάποιος, αλλά έχεις εσύ κάποια απάντηση στο τι επιπλέον αγοράζει με +30%?

byron
14/04/2016, 15:47
Ρε συ Byron, έσπασε το tuono ή ακόμα;

Είσαι ανόητος...:moutza:

sniper
14/04/2016, 15:48
Ποιές είναι οι τιμές του ΖΧ-10 δλδ? 18600 δεν έχει? Εσύ βάζεις τις τιμές του απλού penigale...οκ.

Ποιός ο λόγος των 6000 επιπλέον? Γιατί, και το ZX-10 race ready μηχανάκι το λες..., ενώ το απλό, παίζει να στείλεις το Sachs αμορτισέρ για βρούβες αν το θέλεις για race.

Το τραγικές ή όχι, είναι σχετικό πάντως. Ποσοστιαία, είναι +30% ακριβότερο. Οκ, να τα δώσει κάποιος, αλλά έχεις εσύ κάποια απάντηση στο τι επιπλέον αγοράζει με +30%?

Στην Ελλάδα της κρίσης της ανεργίας και της ανέχειας, αυτά τα νούμερα ακούγονται σαν προσβολή όταν τα θεωρούμε δίφραγκα...

Johny the Fox
14/04/2016, 15:52

Την τεχνολογια που κουβαλαει το μηχανακι μαζι με ολο το ηλεκτρονικο πακετο.Την σχεση κιλο/ιππο .Το κορνερινγκ abs.Tα 7 κιλα υλικων μαγνησιου που φορτωνουν την μηχανη συμπεριλαμβανομενων των μαρκεζινι.Διαβασε τα συγκρητικα τους.Το καβασακι ειναι προτελευταιο μετα το χοντα παντου και σε ολα τα συγκρητικα.Καμμια σχεση με απριλια ,γιαμαχα ,ντουκατι.Αν λες το ζακς για βρουβες ,αρχιζω να αλαζω γνωμη για σενα

buckley
14/04/2016, 16:03
Ως ελαφρώς ασχετος κάνω την ερωτηση...
Ποιοι ευρωπαϊκοι κινητήρες αντέχουν τα πανδεινα και εξακολουθούν να σπέρνουν με 3ψηφία νούμερα χιλιομέτρων; Ενδεχομενοι υποψήφιοι για υπερτροφοδοτηση πχ...

Το χω γιατρέ το χω, ο κινητήρας του bimota μου(sb4).Τί γιαπωνέζικος είναι ? Λεπτομέρειες μωρέ πως κάνεις έτσι ...

Johny the Fox
14/04/2016, 16:08
Το εμπεδώσαμε, έχεις 2.

Άρα οι άλλοι, λένε ψέματα, και υπάρχει παγκόσμια σκευωρία κατά της ducati... ΟΚ....

Το 748 που έσβησε εν κινήσει σε φιλαράκι που πηγαίναμε μαζί βόλτα με 170, ήταν απο άλλη Ducati προφανώς... μετά που άλλαξε ηλεκτρονική γιατί η πρώτη παρέδωσε πνεύμα (κι εξου το σβήσιμο) θα ήταν απο την κανονική Ducati...

Δλδ, οκ, δεν καβαλήσαμε μηχανάκι προχθες.
Ρε παιδες με το ζορι δεν γινονται τα πραγματα.Το εχω ξαναπει.Η εμπειρια δεν αποκταται απο την κατοχη μιας μηχανης για πολλα χρονια ,αλλα πολλων μηχανων για πολλα χρονια.Εαν ηταν ετσι να πουμε στους ταξιτζηδες να μας δωσουν τα φωτα τους και να τελειωνουμε εκει Το αθλημα ειναι ακριβο και οχι για ολους,πως να το κανουμε δλδ.Εχουμε χασμα αποψεων γιατι δεν ακουτε ο ενας τον αλλο ,αλλα κοκκοριαζετε μεταξυ σας.Αυτο δεν ειναι χρησιμο.Εγω κουβαλαω την εμπειρια μου την δειχνω,ειναι απτη και συ μου λες να διαβασω ξενα λινκ κλπ.Τι να καθωμαι να λεω τωρα.Ε λοιπον οκ χαλασε η δεν χαλασε .και ; :cool:

MG-KTiNoS
14/04/2016, 16:10
Βαρετό....

Μέχρι θανάτου το θέμα....

thunder ace
14/04/2016, 16:25
δλδ ειναι τεχνολογικη υπεροχη το σβησιμο που κανει το Multistrata εξω απο το σπιτι μου φτανοντας στη διασταυρωση.Εκτος αν αυτη ειναι τεχνολογια για λιγους εκλεκτους.

buckley
14/04/2016, 16:28
Βαρετό....

Μέχρι θανάτου το θέμα....

Μίλησε τώρα και ο Βούδας και τα γ@μησε όλα ανεξαιρέτως να ούμε.

Johny the Fox
14/04/2016, 16:44
@Buckley δεν μπορω να σηκωσω φωτο στα pm ρε συ αλλα δες αυτο και κλαψε
Δεν εχω σκανερ εδω τωρα να σκαναρω 131 1600 supermirafiori η 2002 tii σαν του Κοκκοτα να σε ρεψω ,αλλα δες αυτο που σιγοφτιαχνω να τρελαθεις.

356774

byron
14/04/2016, 16:58
Την τεχνολογια που κουβαλαει το μηχανακι μαζι με ολο το ηλεκτρονικο πακετο.Την σχεση κιλο/ιππο .Το κορνερινγκ abs.Tα 7 κιλα υλικων μαγνησιου που φορτωνουν την μηχανη συμπεριλαμβανομενων των μαρκεζινι.Διαβασε τα συγκρητικα τους.Το καβασακι ειναι προτελευταιο μετα το χοντα παντου και σε ολα τα συγκρητικα.Καμμια σχεση με απριλια ,γιαμαχα ,ντουκατι.Αν λες το ζακς για βρουβες ,αρχιζω να αλαζω γνωμη για σενα

Τα λέμε άλλη στιγμή, τα συγκριτικά δεν λένε και πολλά πάντως. Ουκ ολίγα συγκριτικά έχουν βγάλει σε κακή θέση τα ducati, ενώ υπάρχουν και συγκριτικά που δεν έχει στείλει καν μηχανάκι η ducati για συγκριτικό.
Το sachs στο δικό μου, ήταν κακό. Μπορεί στο Peni να είναι κορυφή, ή καλύτερο και απ΄το ohlins του S.

Oi Marchesini επειδή δεν το ξέρω, στην απλή έκδοση είναι cast ή forged?

byron
14/04/2016, 16:59
Δεν εχω σκανερ εδω τωρα να σκαναρω 131 1600 supermirafiori η 2002 tii σαν του Κοκκοτα να σε ρεψω ,αλλα δες αυτο που σιγοφτιαχνω να τρελαθεις.

356774

Σιγά το Attica ρε μαν...

Αν έβρισκες το cabrio του Βασιλέα Παύλου που έκανε παρέλαση, να πω respect...:lol:

Johny the Fox
14/04/2016, 17:08
οταν ανεβει ο κινητηρας ,μπει η ταπετσαρια με το ξυλινο πλαισιο στο πατωμα του αττικα και το λαμπατο ραδιοφωνο με τα βραχεα-μακρα, θα παραμιλησει ο ελληνικος λαος.Σφυρηλατες ειναι οι ζαντες...:beer:

sv1000s
14/04/2016, 17:11
δωσε ντουκατια στο λαο αρχοντα:smokin:

oti nanai
14/04/2016, 17:55
όσο καλή και να είναι η γκόμενα που έχεις να μαγειρεύει να πλένει να κάνει τα πάντα χωρίς να πει κουβέντα αν δεν σε καυλώνει τι να την κάνεις τα ίδια πράγματα κάνει και η μάνα σου . έτσι είναι και οι μηχανές αν δε σου αρέσει αν δεν σε εξιτάρει με κάποιο τρόπο δεν την καβάλας ,δυστυχώς τα ιαπωνικά μηχανάκια εκτός κάποιον εξαιρέσεων είναι απλά μηχανάκια που σε πάνε και σε φέρνουν χωρίς καμία ιδιαίτερη ευχαρίστηση οπότε για πιο λόγο να έχεις μηχανή , κρατάς το στρογγυλοφαναρο c50 που είχες από το σχολείο και ήταν του μπαμπά σου κάνεις την δουλειά σου μια χαρά τζάμπα και σου μένουν τα λεφτά στην τσέπη

sv1000s
14/04/2016, 17:58
και με τα ρεστα γ@@@ς και καθε μερα αλλο:bawl:

buckley
14/04/2016, 18:14

356774

Είμαι ψύχραιμος προχώρα, παρ' όλο που το από κάτω θα σου πήγαινε λιγουλάκι καλύτερα...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144336&highlight=%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1+%CF%80%CE%BF%CF%85+%CE%BC%CE% B1%CF%82

panos_zip
14/04/2016, 18:18
Ως ελαφρώς ασχετος κάνω την ερωτηση...
Ποιοι ευρωπαϊκοι κινητήρες αντέχουν τα πανδεινα και εξακολουθούν να σπέρνουν με 3ψηφία νούμερα χιλιομέτρων; Ενδεχομενοι υποψήφιοι για υπερτροφοδοτηση πχ...

Μιας και έγραψες για υπερτροφοδότηση σε ευρωπαικό
https://www.facebook.com/ducatibunbury
Τώρα δεν ξέρω για 3ψήφια νούμερα χιλιομέτρων, ούτε για 2ψήφια βασικά, αλλά κουβέντα να γίνεται.

panos_zip
14/04/2016, 18:19
Για τους μη έχοντες facebook
Ducati 749 R

356778

buckley
14/04/2016, 18:24
όσο καλή και να είναι η γκόμενα που έχεις να μαγειρεύει να πλένει να κάνει τα πάντα χωρίς να πει κουβέντα αν δεν σε καυλώνει τι να την κάνεις τα ίδια πράγματα κάνει και η μάνα σου . έτσι είναι και οι μηχανές αν δε σου αρέσει αν δεν σε εξιτάρει με κάποιο τρόπο δεν την καβάλας ,δυστυχώς τα ιαπωνικά μηχανάκια εκτός κάποιον εξαιρέσεων είναι απλά μηχανάκια που σε πάνε και σε φέρνουν χωρίς καμία ιδιαίτερη ευχαρίστηση οπότε για πιο λόγο να έχεις μηχανή , κρατάς το στρογγυλοφαναρο c50 που είχες από το σχολείο και ήταν του μπαμπά σου κάνεις την δουλειά σου μια χαρά τζάμπα και σου μένουν τα λεφτά στην τσέπη

Όταν το nickname σου λέει όλη την αλήθεια...
Φίλος πλάκα κάνουμε ε γιατί μερικοί μερικοί είναι και παρεξηγιάρηδες λέμε.

thunder ace
14/04/2016, 18:25
Οι σωληνες στο πλαι ειναι για οταν σπαει το μοτερ,να φευγουν τα λαδια απο εκει;μη πανε στον τροχο και εχουμε ντραβαλα;

el_hymador
14/04/2016, 18:38
Οκ ρε σεις, αναξιόπιστα τα ευρωπαϊκά αλλά και τα γιαπωνέζικα μέχρι πριν λίγα χρόνια απλά δεν στρίβανε. Mην λέμε παπαριές, από το 90 και μετά σταδιακά οι Ιάπωνες είπανε να κοιτάξουν και λίγο το στήσιμο. Μέχρι τότε είχαν μόνο γκάζια και αξιοπιστία αλλά πηγαίναν ευθεία... να τα λέμε και αυτά ε;

byron
14/04/2016, 18:51
Να ρε Johny, κάτι τέτοιο εννοώ. Να βλέπεις μηχανάκια 40φεύγα ετών να κυκλοφορούν στον δρόμο.
Η φωτογραφία δεν είναι τρολλια, έτυχε μπροστά μου πριν 1 ώρα.

356779

Ζεύκας
14/04/2016, 18:55
Να ρε Johny, κάτι τέτοιο εννοώ. Να βλέπεις μηχανάκια 40φεύγα ετών να κυκλοφορούν στον δρόμο.

356779

οκ βάλε και πόσες bmw μισού αιώνα ζωής έχεις δει να κυκλοφορούν ακόμα

thunder ace
14/04/2016, 18:58
Οκ ρε σεις, αναξιόπιστα τα ευρωπαϊκά αλλά και τα γιαπωνέζικα μέχρι πριν λίγα χρόνια απλά δεν στρίβανε. Mην λέμε παπαριές, από το 90 και μετά σταδιακά οι Ιάπωνες είπανε να κοιτάξουν και λίγο το στήσιμο. Μέχρι τότε είχαν μόνο γκάζια και αξιοπιστία αλλά πηγαίναν ευθεία... να τα λέμε και αυτά ε;

ναι συμφωνω και εχω και προσωπικη πειρα.....αλλα μια στιγμη....να θυμηθω κατι.....α ..θυμηθηκα¨: αν παραδεχθουμε οτι τα ιαπωνικα μηχανακια ξεκινησαν την μεγαλειωδη πορεια τους με το CB750 το 67-68,τοτε το 1984 με το ninja 900 αρχισαν να αλλαζουν ολα.Τα ιαπωνικα αρχισαν να εχουν κρατηματα και φρενα.Δλδ ...κατσε να κανω λογαριασμο....68 μεχρι το 84 εχουμε 16 χρονια που τα τζαπαν ηταν βαρκες ,λαστιχα,τσιχλες κλπ.Σωστα ;σωστα.Απο το 84 μεχρι σημερα τα τζαπανια (32χρονια δλδ)δεν εχουν να ζηλεψουν και τιποτα απο τα ευρωπαικα αδελφια τους.Ποση καραμελα πια ;οταν τα βρισκουν σκουρα οι ευρωπαιοι αρχιζουν;oταν εμεις ειχαμε φρενα εσεις κανατα ταματα για να σταματησετε.......................hymador δεν ταγραψα για σενα,αφορμη πηρα.

Johny the Fox
14/04/2016, 18:59

356779

φιλε εαν μου ελεγαν για οποιοδηποτε γιαπωνεζικο να το κρατησω πανω απο 2 χρονια ,θα γινομουν πρεζονι στα εξαρχεια.
11 μηνες κρατησα το xx κουτα και το εστειλα.Τι 40 χρονια λες τωρα

356780356781

byron
14/04/2016, 19:00
φιλε εαν μου ελεγαν για οποιοδηποτε γιαπωνεζικο να το κρατησω πανω απο 2 χρονια ,θα γινομουν πρεζονι στα εξαρχεια.

356780356781

Δεν λέμε το ίδιο πράγμα...νομίζω.

oti nanai
14/04/2016, 19:02
Όταν το nickname σου λέει όλη την αλήθεια...
Φίλος πλάκα κάνουμε ε γιατί μερικοί μερικοί είναι και παρεξηγιάρηδες λέμε.

χωρίς παρεξήγηση πάντα απλά δεν υπάρχει σύγκριση σε οδηγική απόλαυση , εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής ανάμεσα στα ευρωπαϊκά με τα ιαπωνικά , δεν υπάρχει μηχανάκι ιαπωνικό για να συγκριθεί με τα ktm η τα τουριστικά bmw αν εξαιρέσεις το gtr της kawasaki . τώρα για το αν χαλάνε η όχι και το πόσο κοστίζουν δεν θέλω να ασχοληθώ γιατί το φόρουμ ξεκίνησε σαν μια ( παρέα ) ανθρώπων με τις ίδιες ανησυχίες την ίδια καύλα για τους 2 τροχούς και τις συγκινήσεις που σου δίνει η οδήγηση αλλά αντί αυτού εξελίσσετε σε μια κομπλεξική οπαδική κόντρα και ποιος την έχει πιο μεγάλη , εγώ έχω bmw είμαι ο λεφτάς ο μαλακας που την έχω για την κεφετέρια ο άλλος έχει ducati είναι τεντι μποις κλαρινογαμπρός αυτός που έχει ιάπωνα είναι ο έξυπνος . σημασία έχει να χαίρεσαι αυτό που έχεις και όχι να συμβιβάζεσαι με αυτό που έχεις

sv1000s
14/04/2016, 19:05

356780356781

χωματοδρομο?γι αυτο δεν ηταν καλο!

oti nanai
οκ βάλε και πόσες bmw μισού αιώνα ζωής έχεις δει να κυκλοφορούν ακόμα

βρε ασε τα bmw εδω δουλεουν ακομα οι βεσπες που δεν ειναι καν μηχανακια

buckley

356779

Α ρε Πειραιά τι λουλούδια κρύβεις.Γουστάρω ρε συνολάκι four k6 σχεδόν original με marzocchi τριπλέτα (είχε βγάλει την μπαγκαζιέρα) φαίρινγκ polizei σελλάρα και road runner στο τεπόζιτο.
Είμαι σίγουρος ότι είχε και παλιά πινακίδα προ 80.Σημερινή αξία γύρω στα 5-6 για τους περίεργους.

sapila racing
14/04/2016, 19:06

356779

Και πόσα ακόμα κυκλοφορούν στην Ευρώπη που τα προσέχουν! :beer:
Είναι κι απο τα πρώτα CB, με την λαδιέρα στο πλάι, έχει βάλει και Marzocchi και σίγουρα έχει κάνει τα άπειρα χλμ χωρίς προβλήματα.

Ζεύκας
14/04/2016, 19:09
βρε ασε τα bmw εδω δουλεουν ακομα οι βεσπες που δεν ειναι καν μηχανακια

ισχύει, από τις πρώτες βόλτες πιτσιρικάς τις έκανα με ένα πενηντάρι βεσπάκι του '78 του πατέρα του κολλητού μου.

ακόμα κυκλοφορεί καθημερινά!!

Johny the Fox
14/04/2016, 19:11
Δεν λέμε το ίδιο πράγμα...νομίζω.
το ιδιο ακριβως.Μην το ζοριζουμε αλλο,γιατι δεν λεει .Τοσα αξιοπιστα χλμ γραφω με τα μηχανακια μου σε οτι συνθηκες θες !!!!:eek:

356782

toyar
14/04/2016, 19:15
φιλε johnny το πραγματικο σκαλωμα στην ολη κουβεντα δεν ειναι ποια σχολη ειναι καλυτερη αλλα το οτι εσυ σε αντιθεση με εμας τους υπολοιπους δεν αντιπροσωπευεις τον μεσο αγοραστη-χρηστη κατι που δεν ειναι απαραιτητα κακο
επειδη ομως οι υπολοιποι δεν εχουμε μοναδικο και απολυτο κριτηριο την ταυλα μας και ΔΥΣΤΥΧΩΣ μας απασχολουν και θεματακια κοστους χρησης-συντηρησης αξιοπιστιας μακροζωιας κλπ μαλλον δεν θα βγαλεις ακρη μαζι μας εκτος αν η ducati βγαλει μονοκυλινδρο 250αρι και το πουλαει μεχρι 4000
χθες διαβαζα για εναν σαουδαραβα που για χαβαλε κυνηγαγε μια καμηλα με ενα τζιπ μερσεντες χρυσο:eek: και οσα επιχειρηματα κι αν μου πει αδυνατω να καταλαβω γιατι το εκανε
προφανως γιατι μπορουσε..........:wave2:

Johny the Fox
14/04/2016, 19:19
ενταξει.Το DD16 στο χωμα ειναι εκκεντρικο παραδειγμα.Δυο μουλτιστραντα ομως εχω γμσει και δεν εχουν βγαλει τπτ (σχεδον δλδ)

el_hymador
14/04/2016, 19:30
ναι συμφωνω και εχω και προσωπικη πειρα.....αλλα μια στιγμη....να θυμηθω κατι.....α ..θυμηθηκα¨: αν παραδεχθουμε οτι τα ιαπωνικα μηχανακια ξεκινησαν την μεγαλειωδη πορεια τους με το CB750 το 67-68,τοτε το 1984 με το ninja 900 αρχισαν να αλλαζουν ολα.Τα ιαπωνικα αρχισαν να εχουν κρατηματα και φρενα.Δλδ ...κατσε να κανω λογαριασμο....68 μεχρι το 84 εχουμε 16 χρονια που τα τζαπαν ηταν βαρκες ,λαστιχα,τσιχλες κλπ.Σωστα ;σωστα.Απο το 84 μεχρι σημερα τα τζαπανια (32χρονια δλδ)δεν εχουν να ζηλεψουν και τιποτα απο τα ευρωπαικα αδελφια τους.Ποση καραμελα πια ;οταν τα βρισκουν σκουρα οι ευρωπαιοι αρχιζουν;oταν εμεις ειχαμε φρενα εσεις κανατα ταματα για να σταματησετε.......................hymador δεν ταγραψα για σενα,αφορμη πηρα.

ε καλα, το CB δεν το λες ακριβώς καλά στημένο μηχανάκι, ενώ από τον καρχαρία και μετά όντως βελτιώθηκαν τα πράγματα, με την έννοια ότι δεν σκοτωνόσουν. Το θέμα είναι ότι οποιαδήποτε εποχή και αν συγκρίνεις ευρωπαϊκά με γιαπωνέζικα, τα ευρωπαϊκά υπερείχαν με μεγάλη ή μικρότερη διαφορά σε στήσιμο και πλαίσιο & ποιότητα περιφερειακών. Το 70 που έγινε το μεγάλο μπαμ με τα UJM η Guzzi έβγαζε Le Mans και η Ducati 750/900SS που πήδαγαν τα japan σε θέματα οδηγικης συμπεριφοράς ασάλιωτα.

Μετά οι ευρωπαίοι απλά σβήστηκαν από τον χάρτη για να κάνει ξανά το come back η Ducati το 1987 με το 851 που φυστίκωνε επίσης τα japan της εποχής.

Άποψη μου, ότι το 900 RR firebade σηματοδότησε την αλλαγή για τους Ιάπωνες που επιτέλους είπαν να ασχοληθούν και λίγο με τι στήσιμο.

Σήμερα η κατάσταση έχει εξισωθεί. Τα γιαπωνέζικα κρατάνε και τα ευρωπαικά είναι αξιόπιστα.

Red Rider
14/04/2016, 19:56
Το 2012 Αγορασα ενα πανιγκαλε s.Το μηχανακι κυκλοφορησε σε 10 κομματια σε ολη την ελλαδα.

https://www.youtube.com/watch?v=gctKFsmKp_U

RaGe_Raptor
14/04/2016, 22:14
είμαι γενικά λάτρης κι εραστής της μοτοσυκλέτας και δη των sportbikes

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=135738

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139752

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=141685

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143265

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144402

και βρίσκω το θέμα που πραγματεύεται το θρεντ ανόητο πρωτίστως και προσβλητικό δευτερευόντως για τη νοημοσύνη του λάτρη της μοτοσυκλέτας.

και μια παπάρα αφιερωμένη εξαιρετικά σε όσους είναι ξεροκέφαλοι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=140029) :D

akis_trevor
14/04/2016, 22:17
Σαν χαζος που ειμαι,γιατι πρεπει παντα να γινεται σαμθινγκ vs σαμθινγκ ελς;;;;
Οσοι με ξερουν,γνωριζουν πως συμπαθω τα γιαπωνεζικα μηχανακια γιατι οταν δοκιμασα την ευρωπη τον ηπια μπουζι.
Αυτο ομως δεν εχει να κανει με το οτι θεωρω πχ τα κτμ τρου αντβε.αλλα πινουν τον κωλο τους πχ.
Τι προσπαθουμε να αποδειξουμε δεν μπορω να καταλαβω....

teogtp
14/04/2016, 22:24
Σαν χαζος που ειμαι,γιατι πρεπει παντα να γινεται σαμθινγκ vs σαμθινγκ ελς;;;;
Οσοι με ξερουν,γνωριζουν πως συμπαθω τα γιαπωνεζικα μηχανακια γιατι οταν δοκιμασα την ευρωπη τον ηπια μπουζι.
Αυτο ομως δεν εχει να κανει με το οτι θεωρω πχ τα κτμ τρου αντβε.αλλα πινουν τον κωλο τους πχ.
Τι προσπαθουμε να αποδειξουμε δεν μπορω να καταλαβω....

Οτι τα λεφτα που σμπρωξαμε δεν ειναι για τα μπαζα.................

akis_trevor
14/04/2016, 22:30
Οτι τα λεφτα που σμπρωξαμε δεν ειναι για τα μπαζα.................

Ποτε δεν σκεφτηκα ετσι ρε φιλε.
Σε οτι μηχανακι εχω παρει λεω και τα καλα και τα ασχημα του..
Εκτος απτο στρωμ που δεν εχει αρνητικα!!χαχαχα.
Παπαρες.πες στον αλλον την αποψη σου και μεχρι εκει...

Johny the Fox
14/04/2016, 22:47
φιλαρακια θελετε να γ@μησετε την κουβεντα με προσωπικα υπονοουμενα ;Ελευθερα αλλα χωρις εμενα.Στα γκρικ φορα παντα ο χειτερ ,θα αρχισει να προσβαλει τον αλλο πνιγμενος στην χολη του.Και αυτη η πτνα η κριση γενναει μεγαλες αντιθεσεις τετοιες που πολλοι δαγκωνουν τον διπλανο τους μεταφεροντας του τα απωθημενα και τα προβληματα τους.Και επειδη οι μαγκες με το τρικυκλο δεν μπορουν να πουν και τπτ της προκοπης για την επιβιωση της κουβεντας,σας αφηνω να τα λετε μονοι σας

taisteal
14/04/2016, 22:51
:eek:

:lol::lol:

Τοση επαρση πια..

el_hymador
14/04/2016, 22:56
Aυτό που δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα στους Ιάπωνες είναι ότι ενώ έχουν όλο το know how και τα φράγκα και τα πάντα όλα, είναι εξαιρετικά μετριοπαθείς σε αυτά που φτιάχνουν. Θα μου πεις πουλάνε και αυτό τους νοιάζει, όχι να κάνουν πειράματα και να ανιχνεύουν νέους δρόμους. Οκ, δεκτόν...

Μοναδική εξαίρεση η Yamaha που έχει τολμήσει πράγματα κατά καιρούς: TDR 250, TDM 850, GTS 1000 και άλλα... οι υπόλοιποι τρεις μόνο concept ξέρουν να δείχνουν στις εκθέσεις ή να βγάζουν κάνα hi - end μηχανάκι βιτρίνας. Οκ, όλοι χαζέψαμε με το NR750 και όλοι θαυμάζουμε την RC213 V-S. Ε και;

Αυτό που δείχνει η ιστορία είναι ότι ο Ιάπωνας έχει βγάλει δύο μηχανάκια: Το παπί και το τετρακύλινδρο σε σειρά με αλουμινένιο πλαίσιο δύο δοκών, που είναι και το σήμα κατατεθέν του. Απο εκεί και έπειτα, όταν αυτός έβγαζε ZR750 και Hawk και κάτι τέτοιες παπαριές, έβγαλε η Ducati το Monster και όχι μόνο επαναπροσδιόρισε τα γυμνά αλλά έφτιαξε κατηγορία: streetfighters. Όταν ο Ιάπωνας έβγαζε XR και KLR και XT, πήγε ο αυστριακός και έβγαλε LC4, όταν ο Ιάπωνας έβγαζε Varadero πήγε πάλι ο αυστριακός και έβγαλε 950 ADV και πόσες άλλες περιπτώσεις.

Καλά χρυσά και άγια τα γιαπωνέζικα και πολλές φορές προτιμότερα by far από τα ευρωπαϊκά όταν το προσεγγίζεις οικονομοτεχνικά και πρακτικά... αλλά επί της ουσίας, από έμπνευση και κ@υλ@ ένα @δι βγάζουν προς τα έξω...

SOTHRHS
14/04/2016, 23:23
φιλαρακια θελετε να γ@μησετε την κουβεντα με προσωπικα υπονοουμενα ;Ελευθερα αλλα χωρις εμενα.Στα γκρικ φορα παντα ο χειτερ ,θα αρχισει να προσβαλει τον αλλο πνιγμενος στην χολη του.Και αυτη η πτνα η κριση γενναει μεγαλες αντιθεσεις τετοιες που πολλοι δαγκωνουν τον διπλανο τους μεταφεροντας του τα απωθημενα και τα προβληματα τους.Και επειδη οι μαγκες με το τρικυκλο δεν μπορουν να πουν και τπτ της προκοπης για την επιβιωση της κουβεντας,σας αφηνω να τα λετε μονοι σας

εχω διαβασει προσεκτικα ολη τη συζητηση....
δεν εχω αποψη για τα ιταλικα, καθοτι δεν κατειχα μηχανακι το 1973 μιας και δεν ειχα ακομα γεννηθει..
αρα δεν μπορω να μιλησω????οκ δε μιλαω
και γιατι ανοιξες αυτο το θεμα?για να τα πειτε 3-5 αντε 10 συνομιληκοι το πολυ?
σου θυμιζω οτι εσυ εδωσες το ακυρο λογω εμπειριων
περιμενεις δλδ οτι θα υπαρχουν πολλα ατομα που μπορουν να υποστηριξουν σε συντηρηση αυτα τα μηχανακια που αναφερεις?

επισης αναφερεσαι γενικως σε χειτερ,χολη,απωθημενα κλπ και εν μερει μπορει να χεις και δικιο!γιατι δε αναφερεσαι ονομαστικα και μας βαζεις ολους στο ιδιο καλαθι?

εν κατακλειδι και χωρις το παραμικρο ιχνος ειρωνιας και αντιπαραθεσης μαζι σου να σου πω
πως δεν ειμαι ο μαγκας με το τρικυκλο αλλα ενας οπως οι περισσοτεροι που γνωριζω
που καναμε 2 δουλειες για να αποκτησουμε ενα γιαπωνεζικο επειδη αυτο μπορουσαμε να αγορασουμε
και μαλιστα μεταχειρισμενο!

κλεινοντας να πω
πως πριν κρινουμε την συμπεριφορα των αλλων απεναντι μας
πρεπει να δουμε ποια ειναι-ηταν η συμπεριφορα η δικη μας απεναντι στους αλλους
καλα χλμ και παντα ορθιος

Red Rider
15/04/2016, 00:02

Ξεκινάς μια συζήτηση με ανύπαρκτα επιχειρήματα,και ενώ πήρες πολλές σοβαρές απαντήσεις από σοβαρά άτομα,συνεχίζεις σχεδόν προπαγανδιστικά και αδιάλλακτα να υποστηρίζεις την αποψη σου.
Γιατί άραγε?

omega
15/04/2016, 00:38
Συμφορουμίτη Ιωάννη Αλεπού συγχώρα το θάρρος μου αλλά από το θέμα σου,το ύφος,τις απαντήσεις κλπ το μόνο που εισπράτω είναι η έπαρσή σου και η διάθεση επίδειξης των "με την άνεση των χρημάτων κατορθωμάτων σου".Να έχεις χρήμα να αγοράζεις τα κορυφαία εντός κι εκτός "" αδερφέ και να μαζεύεις εμπειρίες.Από καρδιάς..
Παίξε με τα παιχνίδια σου,χαμογέλα και μην προσπαθείς να υποβιβάσεις τους λοιπούς "κοινούς θνητούς".
Αυτά..

oti nanai
15/04/2016, 01:05
βασικά δεν νομίζω ότι έχει το πρόβλημα ο γιαννης ο αλεπούς που ξεκίνησε το θέμα αλλά όλοι όσοι κράζετε τα ευρωπαϊκά μηχανάκια χωρίς να τα έχετε οδηγήσει .
είναι πολύ πιο έντιμο να πείτε ότι μου αρέσει αλλά δεν μπορώ η ότι δεν το έχω καβαλήσει ποτέ παρά ότι χαλάει είναι μαλακία κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ

stam2
15/04/2016, 09:03

Φίλε σόρρυ, και με ακέραιη την εκτίμηση που σου έχω, ήσουν οφτοπικ εξ αρχής...

Πρώτον: διότι δεν ξεκαθάρισες τη θέση σου ακριβώς. Τι πρεσβεύεις?
Δεύτερον: διότι όπως δεν μπορεί κάποιος να λέει ότι κάπου άκουσα και μου πανε αυτό για τα ευρωπαϊκά (φήμες κλπ), έτσι δεν μπορείς επίσης κι εσύ να φέρνεις μονίμως παράδειγμα μόνο τον εαυτό σου, ειδικά από τη στιγμή που δεν ανήκεις στον μέσο όρο των μοτοσυκλετιστών.
Τρίτον: διότι αναφέρεσαι αποκλειστικά στο σύγχρονο παρόν, ενώ η αρχική συζήτηση ξεκίνησε από την ιστορική εξέλιξη της μοτοσυκλέτας και τον ρόλο που έπαιξαν οι ιάπωνες σε αυτή την υπόθεση της εξέλιξης...

Εγώ σε ξαναρωτώ: δηλαδή η θέση σου ποιά είναι? ότι αν δεν υπήρχαν οι Ιάπωνες, οι μοτοσυκλέτες θα ήταν ίδιες με αυτές που είναι τώρα...?

Και να σου υπενθυμίσω και κάτι άλλο. Όπως ένα σύγχρονο Ιαπωνικό μηχανάκι επιδόσεων φοράει ιταλικά φρένα, και ίσως ευρωπαϊκές αναρτήσεις, έτσι και ένα Ευρωπαϊκό μηχανάκι φοράει Ιαπωνικά ηλεκτρικά, εγκεφάλους, ρελέ, κλπ πλήν πολύ προσφάτως που οι Γερμανοί καινοτόμησαν....

Όλα είναι δάνεια και αντιδάνεια, και δεν μπορείς να ακυρώσεις τη μία ή την άλλη πλευρά ούτε να τις απορρίψεις σε όποια δεκαετία και αν αναφέρεσαι...
Όλοι έχουν τα mile stones τους, και δεν μπορείς να το παραβλέπεις αυτό...

motoexelixis
15/04/2016, 11:27
βασικά δεν νομίζω ότι έχει το πρόβλημα ο γιαννης ο αλεπούς που ξεκίνησε το θέμα αλλά όλοι όσοι κράζετε τα ευρωπαϊκά μηχανάκια χωρίς να τα έχετε οδηγήσει .
είναι πολύ πιο έντιμο να πείτε ότι μου αρέσει αλλά δεν μπορώ η ότι δεν το έχω καβαλήσει ποτέ παρά ότι χαλάει είναι μαλακία κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ

Δεν εισαι σε θεση αδερφε να ξερεις τι εχει και τι δεν εχει οδηγησει ο καθενας μας, και αν αυτο ειναι ευρωπαικο μπουρδελο, η γιαπωνεζικο φουρνακι μικροκυματων, εσυ διαλεγεις....

Δε νομιζω οτι πολλοι απο εδω μεσα να βρεθουν να πουν οτι δε τους αρεσει ενα agusta f4 η ενα panigale,αλλα οσο το τους"αρεσει" ειναι καθαρα υποκειμενικο, το ειναι ρημαδια ειναι αντικειμενικοτατο.

Αυτο που δε θελετε να καταλαβετε ειναι οτι ολα κρινονται με οικονομοτεχνικα στοιχεια επι ποσοστου.

Αλλο πραγμα να βγαζεις 1000 μηχανακια το χρονο και να σπαει τα 200, ποσοστωση 20%

και αλλο να βγαζεις 100.000 κομματια, και να σπαει το ιδιο ποσοστο.

Αν δε μπορεις να το καταλαβεις αυτο ....

buckley
15/04/2016, 11:50
Που είναι ο Τέρενς ρε gamwto ?

Ζεύκας
15/04/2016, 11:54

356794

devil's animal
15/04/2016, 13:34
για το μονο που λυπαμαι, ειναι οτι λειπει ο reinmeister... :(

συνεχιστε, εχει πλακα να συζητατε για τα ιταλικα παρταλια που εχουν ενα μοτερ καραμελα για ολα τα μοντελα και το μονο που κανουν ειναι να αυξανουν κυβικα για να κατσουν κοντα στον ανταγωνισμο..και παλι δεν φτανουν...

γιατι πλεον το ΖΧ-10 τους κανει πλακα και εχει και σημαντικα λιγοτερα λεφτα...ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΙΚΡΑ απο τους ιταλοφιλους...
και δεν μιλαμε μονο για τα wsbk...
μιλαμε και για τους τους "απλους" δημοσιογραφους του ειδικου τυπου που πανε πολυ γρηγοροτερα απ'ολους μας και μπορουν να κρινουν γιατι εχουν περασει εκατονταδες μηχανακια απο τα σκελια τους...

οσο "executive" και αν ειναι η βιομηχανια απο τους μακαροναδες, δεν βγαζει ανταγωνιστικα προϊοντα για τα λεφτα τους...
συνεχως, θα τα παιρνουν λεφταδες που θελουν να δειχτουν λογω της τιμης τους και τιποτα περισσοτερο...
:a12:

και δεν ειναι τυχαιο οτι εχουν την χειροτερη μεταπωληση...κανεις δεν θελει να μπλεξει...ειτε ειναι παλιο, ειτε καινουργιο...εκτος..ειπαμε..αν περισσευουν και θες να λες: "να, κοιταχτε ρε μικροαστοι...εγω εχω 5 τετοια που κανουν 40Κ το καθενα"...και ο Γιαννακης ειναι το αντιπροσωπευτικοτερο δειγμα αυτου...
:a3:

buckley
15/04/2016, 13:49
Εγώ ξέρω ότι αν ήταν εδώ χθες ο Σταυράκος το θρεντ θα είχε φτάσει βία τα 10-12 ποστ.
ΥΓ Ρε μπαγάσα πες μου ότι έκατσες και το διάβασες από την αρχή τώρα...

devil's animal
15/04/2016, 13:51
Εγώ ξέρω ότι αν ήταν εδώ χθες ο Σταυράκος το θρεντ θα είχε φτάσει βία τα 10-12 ποστ.
ΥΓ Ρε μπαγάσα πες μου ότι έκατσες και το διάβασες από την αρχή τώρα...

ναι ρε...
ειμαι απαλευτος το ξερω...:bawl:

buckley
15/04/2016, 14:07
Επειδή κοντεύει προς το τέλος αυτό το θρεντ (μάλλον) ψηφίζω αγαπημένο ποστ αυτό :
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148882&p=2736748&viewfull=1#post2736748

Panos76
15/04/2016, 14:33
Επειδή κοντεύει προς το τέλος αυτό το θρεντ (μάλλον) ψηφίζω αγαπημένο ποστ αυτό :
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148882&p=2736748&viewfull=1#post2736748

γκόμινα του μπλίτσερ; :lol:

bulmont
15/04/2016, 14:45

Βολτάρει μάλλον......................................

7Tolis
15/04/2016, 14:59
Αν είχαμε φράγκα,παίζει όλοι αυρωπαϊκά να αγοράζαμε.Θα σας χάλαγε δλδ το κατέμι το τζι τι ξερω γω.Να βρυχάται απο τα βάθη της κολάσεως με τπτ ακράπες πάνω όπως έχει πει και ο χυμαδόρ.

Θα έβρισκα μάστορη με κόρη να της κάνω τα γλυκά μάτια και θα ήμανε κομπλΙέ.

ΟΡΦΕΑS
15/04/2016, 15:00
Καποιοι εδω μεσα δεν παιζεστε ρε.
Εγραψε ο αλεπους τις εμπειριες του,τις υποστηριζει τουλαχιστον σαν κατοχος με φωτογραφιες και αντι να ακουστει η γνωμη του γιατι την λεει σαν κατοχος η να γινει αντιλογος -εαν υπαρχει-σε αυτα που γραφει ,με αναλογα στοιχεια αλλων κατοχων η τεχικα δεδομενα ,βγαινει ολο σχεδον το θρεντ με ακυρες προσωπικες επιθεσεις εναντιον του με τις χιλιοειπωμενες ατακες για τα ευρωπαικα , απο τους ιδιους ,που αναθεμα και αν εχουν κατσει ποτε πανω σε κανενα απο τα μηχανακια του Τζονυ .Αηδια καταντησατε και μονοι σας ξεφτιλιζεστε κραζοντας οτι δεν μπορειτε να κανετε

Bladerunner
15/04/2016, 15:13
(...)

Γνωρίζεστε με τον Johnny the Fox;

Ζεύκας
15/04/2016, 15:18
για το μονο που λυπαμαι, ειναι οτι λειπει ο reinmeister... :(

356819

bros400pgm
15/04/2016, 15:20
Και είπα ότι κάπου ξέρω εκείνο το zzr με τη φακα ντόρο καδένα χαχαχαχαχα.

Johny the Fox
15/04/2016, 15:21
Γνωρίζεστε με τον Johnny the Fox;

αδερφια.Γιατι παιζει κανενα ρολο ;

Johny the Fox
15/04/2016, 15:23
Και είπα ότι κάπου ξέρω εκείνο το zzr με τη φακα ντόρο καδένα χαχαχαχαχα.

κατσε να πεταξω το βιδεο με την κηδεια του ζζρ .Το ψαχνω και δεν το βρισκω

Bladerunner
15/04/2016, 15:27
αδερφια.Γιατι παιζει κανενα ρολο ;

Το ZZR δικό σου ήταν ή του αδερφού σου;

bros400pgm
15/04/2016, 15:31
κατσε να πεταξω το βιδεο με την κηδεια του ζζρ .Το ψαχνω και δεν το βρισκω

Όλα τα λεφτά ο petani ήταν χαχαχαχαχα

Johny the Fox
15/04/2016, 15:32
https://youtu.be/Zb2C0s5nxvg

Johny the Fox
15/04/2016, 15:36
Όλα τα λεφτά ο petani ήταν χαχαχαχαχα

356820

:lol::lol::lol:

duke200
15/04/2016, 15:52
να πω και γω τη μούφα μου.

Η αντιπαράθεση euro VS japan δεν έχει πια νόημα. Οι εταιρείες ειναι πλέον πολυεθνικές, έχουν εργοστάσια σε όλο τον κόσμο, οι γραμμές παραγωγής πλέον μοιάζουν, όπως και το management των εταιρειών.

Εκείνο που έχει νόημα είναι να συγκρίνεις μηχανάκια της ίδιας κατηγορίας και όχι ολόκληρες εταιρείες. Το σωστό πλέον είναι να πεις το τάδε μηχανακι είναι (για παράδειγμα) πιο αξιόπιστο απο το δείνα και όχι η ταδε εταιρεία είναι πιο αξιόπιστη απο την δείνα.

BLiTzER
15/04/2016, 15:54
Εγραψε ο αλεπους τις εμπειριες του,τις υποστηριζει τουλαχιστον σαν κατοχος με φωτογραφιες και αντι να ακουστει η γνωμη του γιατι την λεει σαν κατοχος η να γινει αντιλογος -εαν υπαρχει-σε αυτα που γραφει ,με αναλογα στοιχεια αλλων κατοχων η τεχικα δεδομενα

Όταν λες "στοιχεία" εννοείς τα 4 μέτρα που έκανε στο χώμα με σβηστό μηχανάκι για να βγάλει φωτογραφία και να λέει σε αγνώστους πόσο κακομεταχειρίζεται τα μηχανάκια του και πώς κάνει τα πάντα;

Ζεύκας
15/04/2016, 15:56
να πω και γω τη μούφα μου.

Η αντιπαράθεση euro VS japan δεν έχει πια νόημα. Οι εταιρείες ειναι πλέον πολυεθνικές, έχουν εργοστάσια σε όλο τον κόσμο, οι γραμμές παραγωγής πλέον μοιάζουν, όπως και το management των εταιρειών.

Εκείνο που έχει νόημα είναι να συγκρίνεις μηχανάκια της ίδιας κατηγορίας και όχι ολόκληρες εταιρείες. Το σωστό πλέον είναι να πεις το τάδε μηχανακι είναι (για παράδειγμα) πιο αξιόπιστο απο το δείνα και όχι η ταδε εταιρεία είναι πιο αξιόπιστη απο την δείνα.

έλα ρε μαν. αυτά δν τα λέμε. δεν πρέπει να κερδίσει η λογική.

μετά πως θα γελάμε με τη φανατίλα και από τα 2 στρατόπεδα; :lol:

Bladerunner
15/04/2016, 15:59
Το ZZR τελικά τίνος ήταν; Του Johnny ή του Ορφέα;

Johny the Fox
15/04/2016, 16:01
356820

:lol::lol::lol:

διαχειριστη μου εφαγα καρτα επειδη ποσταρα αυτο το εμοτικον απο ενα παλιο φορουμ το biker spirit

356820

Μην κανεις τον κοπο να φανεις ακομα κατωτερος απο οτι ηδη φαινεσαι μαζι με αλλους ποντικες και μη.Αυτο μπορεις να κανεις αυτο κανεις.Δεν σε παρεξηγω.Απλα γελαω. :lol::lol::lol:

BLiTzER
15/04/2016, 16:05
Αν είχαμε φράγκα,παίζει όλοι αυρωπαϊκά να αγοράζαμε.Θα σας χάλαγε δλδ το κατέμι το τζι τι ξερω γω.Να βρυχάται απο τα βάθη της κολάσεως με τπτ ακράπες πάνω όπως έχει πει και ο χυμαδόρ.

Φίλε, δε μιλάμε για όλα τα ευρωπαϊκά. Υπάρχουν ευρωπαϊκά που είναι ΜΠΙΣΤΟΛΙΑ και θα έδινα και το τελευταίο μου ευρώ για να τα έχω στο γκαράζ μου. Εδώ μιλάμε (εγώ, τουλάχιστον) για μηχανάκια που δε θα τα έπαιρνες ούτε για μισό κιλό ρύζι (no pun intended), δηλαδή ντουκάτι και μπεμβέ. Και τους οπαδούς τους.

sniper
15/04/2016, 16:07
διαχειριστη μου εφαγα καρτα επειδη ποσταρα αυτο το εμοτικον απο ενα παλιο φορουμ το biker spirit

356820

Μην κανεις τον κοπο να φανεις ακομα κατωτερος απο οτι ηδη φαινεσαι μαζι με αλλους ποντικες και μη.Αυτο μπορεις να κανεις αυτο κανεις.Δεν σε παρεξηγω.Απλα γελαω. :lol::lol::lol:

Να 'σαι καλά, τα λέμε σε κάνα μήνα. Χαιρετίσματα στον Ορφέα, αν γράψει δε απο την ίδια ΙΡ με τη δική σου, θα φάει 6μηνο πες του

ΟΡΦΕΑS
15/04/2016, 16:15
Να 'σαι καλά, τα λέμε σε κάνα μήνα. Χαιρετίσματα στον Ορφέα, αν γράψει δε απο την ίδια ΙΡ με τη δική σου, θα φάει 6μηνο πες του
Συμφωνοι.θα αλαξω σπιτι για να μην εχω την ιδια ip κε εγκεφαλε με τον τζονυ.

doctoras
15/04/2016, 16:20
το άτομο είναι γνωστό στην πιάτσα των μοτοφορουμ
μπαίνει να χλευάσει και κυρίως να ποζάρει την ταξική ανωτερότητα του

thunder ace
15/04/2016, 16:26

356824
ειναι καπου εδω μεσα σε αυτους;

teogtp
15/04/2016, 16:52

Μιλαμε μου κοπηκε η ορεξη........

356825

....και μετα απο εντονο προβληματισμο κατεληξα στο συμπερασμα οτι οι γαριδες "κρατουσαν" λιγακι και ο Γαλεος ειχε λιγο παραπανω καρυ........

devil's animal
15/04/2016, 16:59
Μιλαμε μου κοπηκε η ορεξη........

356825

....και μετα απο εντονο προβληματισμο κατεληξα στο συμπερασμα οτι οι γαριδες "κρατουσαν" λιγακι και ο Γαλεος ειχε λιγο παραπανω καρυ........

τι μιλας ρε ταξικα κατωτερε με γαλεο, καλαμαρακια και τσιπουρα?? μικροαστε, αστειε, γιαπωνεζοφιλε...

αν δεν μπει στο τραπεζι χαβιαρι beluga, σολωμος (οχι ο Διονυσιος), στηρα ή σφυριδα 5κιλη και Moët & Chandon Dom Perignon White Gold, δεν πας πουθενα...:tooth:

7Tolis
15/04/2016, 17:00
ειναι καπου εδω μεσα σε αυτους;
O Alexis_d τέταρτος απο δεξια προς αριστερά.

bulmont
15/04/2016, 17:02
...αν δεν μπει στο τραπεζι χαβιαρι beluga, σολωμος (οχι ο Διονυσιος), στηρα ή σφυριδα 5κιλη και Moët & Chandon Dom Perignon White Gold, δεν πας πουθενα...:tooth:

........κι ας έχεις και Ντουντουκάτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7Tolis
15/04/2016, 17:06
τι μιλας ρε ταξικα κατωτερε με γαλεο, καλαμαρακια και τσιπουρα?? μικροαστε, αστειε, γιαπωνεζοφιλε...

αν δεν μπει στο τραπεζι χαβιαρι beluga, σολωμος (οχι ο Διονυσιος), στηρα ή σφυριδα 5κιλη και Moët & Chandon Dom Perignon White Gold, δεν πας πουθενα...:tooth:

Το κρασι παλιο το χαβιάρι μαύρο :bawl::tooth:
https://www.youtube.com/watch?v=NwNz9pC6Gms

toyar
15/04/2016, 17:08
και τωρα που εκλεισε η συζητησh θα βρω χρονο να στειλω το sr250 στην ιαπωνια για service γιατι εδω δε βρισκω 20W40 SE:smokin:

DrBig
15/04/2016, 17:08
Δηλαδή το φοξ είναι απομειναρι από τα χρόνια του κυνηγίου αλεπους?

teogtp
15/04/2016, 17:11
Δηλαδή το φοξ είναι απομειναρι από τα χρόνια του κυνηγίου αλεπους?

Κλαιω.........

bulmont
15/04/2016, 17:21
Κλαιω.........

Ειναι απ' τα καφτερά στο τραπέζι.......................

buckley
15/04/2016, 17:25
Καλά ρε μιά ωρίτσα έλλειψα και τα κάνατε όλα πουτάνα...

bulmont
15/04/2016, 17:27
Καλά ρε μιά ωρίτσα έλλειψα και τα κάνατε όλα πουτάνα...

Πήρες τελικά τηλεόραση ρε;;;;;;;;;;;;;

bros400pgm
15/04/2016, 17:30
Τα γιαπωνέζικα είναι για τα σκουπίδια. SXV rules, μετά φυσικά από τα tuono.