View Full Version : 2 πράγματα που με τρελαίνουν στο L Lada....
MG-KTiNoS
16/04/2016, 15:10
1
Κοιτάς στο γκαθρέφτη να δεις αν έχει αμάξι ν αλλάξεις λουρίδα....
Βλέπεις ένανε στα 20 30 μέτρα.
Βγάζεις φλας και σιγά σιγά αρχίζεις να βγαίνεις
Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ
Ακούς μπιπ και βλέπεις τον τύπο δίπλα σου να βρίζει....
-φυσικά έχει βάλει το Γκάζι στο πάτωμα για να είναι εκεί αφού έχει δει το φλας-
Φοβερό????
Βγαίνεις κι εσύ λοιπόν μια κι έξω, χωρίς φλας, χωρίς τίποτα, κι άμα πει τίποτα
πράγμα απίθανο γιατί το ζώο είναι ναρκωμένο στο κουτί του
του πετάς κι ένα
Α Γ... ΣΟΥ ΡΕ
και τελειώνει!
2
Οι πινακίδες είναι γεμάτες αυτοκόλλητα ή γραμμένες με μπογιά.
Στη Β Ελλάδα ΟΛΕΣ γράφουν ΜΠΑΟΚ
Γιατί???
Γιατί έτσι γουστάρει ο μπολιτΖμένος Έλληνας
κι άμα δεν έχεις τζι πι ες την έβαψες
Ούτε μέτοχοι στην Εμ Ελ Ες να ήταν ρπστμ...!!!!!
Για το πρώτο δεν μπορείς να πεις τίποτα γιατί ο εθνικός μλκς είναι πάντα έτοιμος
για το 2ο όμως... Θέλουν ΠΟΤΣΟ....
SHOOTER045
16/04/2016, 15:26
[QUOTE=MG-KTiNoS;2737314]1
Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ
Φοβερό????
του πετάς κι ένα
Α Γ... ΣΟΥ ΡΕ
και τελειώνει!
2
Οι πινακίδες είναι γεμάτες αυτοκόλλητα ή γραμμένες με μπογιά.
Στη Β Ελλάδα ΟΛΕΣ γράφουν ΜΠΑΟΚ
Γιατί???
Γιατί έτσι γουστάρει ο μπολιτΖμένος Έλληνας
κι άμα δεν έχεις τζι πι ες την έβαψες
Ούτε μέτοχοι στην Εμ Ελ Ες να ήταν ρπστμ...!!!!!
Για το πρώτο δεν μπορείς να πεις τίποτα γιατί ο εθνικός μλκς είναι πάντα έτοιμος
για το 2ο όμως... Θέλουν ΠΟΤΣΟ....[/QUOTE/]
1) αν έχεις το γκάζι βγες ποιο γρήγορα και γ@μ@ τον
Αλλιώς τουμπεκί ψιλοκομμένο
2)εδώ πανω πάμε χαΛαρα ,ουτε εμ ελ ες ουτε τζι πι ες.
Να σε κάνω μια φραπεδιά να τελειώνουμε?
ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ,ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ
ΜΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΓΑΜΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Buona serata dottore :D
nicksior
16/04/2016, 19:30
2??
αναβει πράσσινο και οι αποπίσω έχουν ξεκινήσει να κορνάρουν πριν ανάψει (στην Αθήνα. Γιατι στην επαρχία περιμένουν το επόμενο για να ξεκινήσουν)
δεν βγαζουν φλας και αλαρμ πουθενα και για κανένα λόγο
προσπερνας βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και πατάνε γκάζι για να μην σε αφήσουν, ενω έρχεται νταλίκα απο την άλλη. Επίσης προσπερνάνε το προπορευόμενο όχημα την ώρα που αυτο προσπερνα.
Πανε ασφυκτικά κολημένοι ο ένας πίσω απο τον άλλο πίσω απο τα φορτηγά χωρίς κενα και είναι αδύνατον να προσπεράσει κάποιος που έχει λίγο πιο σβέλτο αμάξι, εκμεταλευόμενος τα κενά. Προσπερνάνε σε τυφλές στροφές και το παίζουν κορώνα-γράμματα για μερικά μέτρα.
Θεωρούν μεγάλο μειονέκτημα να τους προσπερναει αμάξι κατα πολύ φτηνότερο.
πανε με 150 και κολάνε στον προφυλακτήρα του μπροστά. Ειναι τόσο ανόητο αυτό, να μην κρατάς της αποστάσεις ασφαλείας, ειδικά σε βρεγμένο οδόστρωμα.
Κινούνται πάντα στην αριστερή λωρίδα, ακόμα και αν πηγαίνουν με 80 στην ευθεία της Θήβας ή των Μεγάρων.
περνα αδέσποτο στο δρόμο και πατάνε γκάζι για να το... πατήσουν. Το κάνουνε ακόμα και με ανθρώπους αυτό.
LogOutGoRide
17/04/2016, 08:51
Είδα και στην Ιταλία, την καλή την βόρεια, πως χρησιμοποιούν τα φλας. Τα ανάβουν βέβαια, το τι σημαίνει έχει άλλη σημασία.
SHOOTER045
17/04/2016, 09:11
Είδα και στην Ιταλία, την καλή την βόρεια, πως χρησιμοποιούν τα φλας. Τα ανάβουν βέβαια, το τι σημαίνει έχει άλλη σημασία.
Τον Σεπτέμβρη που ήμουν εκεί,κινουμασταν aytostrada,και μπερδεψαμε μια έξοδο .
Δηλαδή ειχαμε παει τέρμα δεξιά με σκοπό να βγούμε.. Οταν καταλαβαμε οτι ηταν λάθος η έξοδος επιταχυναμε απο δεξιά (κάτι σύνηθες στο ελλαντα)το βλέμμα των διπλανών οδηγών τα έλεγε όλα.
Κοψαμε ταχύτητα και Πιάσαμε την μεσαία λωρίδα.
Σε άλλο σκηνικό παλι στην aytostrada,βιαστικος γερμανός με audi,που κινούνταν στην αριστερή και έκανε και κάποια ζιγκ ζαγκ(σύνηθες και αυτό εδώ πέρα) δεν κατάλαβε ουτε αυτός ουτε εμείς απο που βρέθηκαν οι carabinieri και τον σταμάτησαν.
Όσο για την συμπεριφορά μέσα στις πόλεις.
Αστο.
Ουτε κόρνες ουτε βρισιδια,ουτε φασαρίες
επαυξανω. Με αρκετά χιλιόμετρα σε Γαλλία, Ιταλία και Αυστρία.
LogOutGoRide
17/04/2016, 09:20
Στο τελευταίο ναι. Συμφωνώ.
Για τον αυτοκινητόδρομο, νομίζω πως κινδύνευα πιο πολύ από ότι εδώ.
Ένας κόντεψε να πέσει πάνω μου, όταν έγραφε κάτι στο κινητό του και από την αριστερή λωρίδα βρέθηκε σχεδόν στην πίσω ρόδα μου και με απότομο ελιγμό έκοψε το τιμόνι βιαστικά, πάλι αριστερά.
Όταν ήμουν αριστερά και προσπερνούσα, μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω πως όταν ο άλλος ανάβει φλας αριστερά και αλλάζει λωρίδα, σχεδόν την στιγμή που είσαι έτοιμος να περάσεις, σημαίνει στην ουσία πως θα βγει αμέσως μπροστά σου και στα παπάρια του αν έρχεσαι. Μετά από λίγη ώρα, το πήρα γραμμή και ήμουν έτοιμος. Είδα, τρακαρίσματα, φωτιές, δόξα τω θεώ.
Ούτε ένα παπάρι δεν μου μίλησε αγγλικά ενώ ήξερε.
ενα πραγμα δεν αντεχω...........
αυτο που ο μπροστα σε αδειο δρομο βλεπει το πρασινο και σερνεται βλεπει το πορτοκαλι και σερνεται και τελευταια στιγμη περναει και σε αφηνει πισω στο κοκκινο:moutza:
LogOutGoRide
18/04/2016, 08:39
Όπως και κάτι παπάκια που κάνουν το παν να βρεθούν πρώτοι στο φανάρι και όταν ανοίξει, κάνουν το παν να μην ξεκινήσουν.
MG-KTiNoS
18/04/2016, 09:59
Δύο μόνο...???
αυτά είναι τα πιο σπαστικά (αλλά έχει κι άλλα)
:D
αυτά είναι τα πιο σπαστικά (αλλά έχει κι άλλα)
Οχι ρε φιλε.
Το σπαστικό είναι να βρεις 2 λόγους που δεν στην σπαει το l lada....
Οχι ρε φιλε.
Το Ελληνικό Καλοκαίρι φτάνει; :D
LogOutGoRide
18/04/2016, 10:25
Οχι ρε φιλε.
Ήλιος και καθαρή θάλασσα και όποιος ξέρει αγγλικά δεν το κρύβει και βοηθάει τους ξένους που έρχονται για επίσκεψη στον τόπο του.
Δεν σε βάζει κανείς να δώσεις εξετάσεις, δύο λέξεις ρπστμ φτάνουν.
Έχω οδηγήσει με τον ξένο πίσω μου αρκετές φορές μέχρι τον προορισμό του ή έστω να τον βγάλω προς τον δρόμο του.
Φαντάζομαι και άλλοι το έχουν κάνει.
Καλοκαίρι......
Γαμάτο αν εξαιρέσεις τις παραλιες γεματες απο ομπρελοκαθισματα........
Bladerunner
18/04/2016, 12:10
Για Ιταλία πάντως, έχω να γράψω τα καλύτερα.
20 ημέρες απίστευτο καγκουριλίκι! Μιλάμε για ξεσάλωμα. Βόρεια Ιταλία έπαιζα στα ίσα τους Ιταλούς. Νότια, ακόμα και τα ταξί μου ρίχνανε. :cry:
Μπορεί να πέσατε στην περίπτωση εσείς... Δεν ξέρω.
δεν βγαζουν φλας και αλαρμ πουθενα και για κανένα λόγο
όταν στο μάθημα τους λένε "όταν στρίβουμε, ανάβουμε φλας" αντί να τους λένε "Όταν θες να στρίψεις, πρώτα άναψε το φλας, μετά έλεγξε αν έχεις δικαίωμα να στρίψεις, και αν ναι, τότε στρίψε."
ε, τί θα κάνουνε; Καθώς θα στρίβουνε, θα έχουνε αναμμένο το φλας. Λες και δεν τον βλέπεις.
Προσωπικά, πιά, το φλας απλά το αγνοώ. Εγώ το ανάβω όπως πρέπει, μόνο και μόνο για να είμαι εντάξει, στον εαυτό μου. Τη βρίσκω ρε φίλε, νοιώθω ότι έγινε η διαδικασία by-the-book. Αλλά οι άλλοι τα χρησιμοποιούν σωστά, τόσο σπάνια, που πολύ πιθανότερο είναι να μην σου δώσει χρήσιμη πληροφορία...
Και στο κάτω κάτω, να σου πω κάτι; Να το καταργήσουν το φλας. Να παραμείνουν τα έκτακτης ανάγκης ενεργοποιούμενα αυτόματα όταν γίνεται απότομο φρενάρισμα και τίποτα άλλο.
1
Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ
Φοβερό????
του πετάς κι ένα
Α Γ... ΣΟΥ ΡΕ
και τελειώνει!
[
για το 2ο όμως... Θέλουν ΠΟΤΣΟ....
Προσεχε ομως γιατι τον εθνικο μαλακα ( στην συγκεκριμενη περιπτωση που περιγραφεις ) ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.....
Βγαζω φλας = προειδοπιση ( Και οχι υποχρεωση να σταματησει ο εθνικος μαλακας....!!!)
:wave2:
MG-KTiNoS
18/04/2016, 13:55
Προσεχε ομως γιατι τον εθνικο μαλακα ( στην συγκεκριμενη περιπτωση που περιγραφεις ) ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.....
Βγαζω φλας = προειδοπιση ( Και οχι υποχρεωση να σταματησει ο εθνικος μαλακας....!!!)
Η ασφάλεια τον πληρώνει.....
και το αμάξι του πατέρα μου είναι πολύυυ παλιό.
Όλη η κουβέντα είναι για τους καλούς τρόπους που δεν υπάρχουν πια
Τον βλέπεις ρε μλκ τον άνθρωπο που θέλει να γει δεξιά άστονα να κάνει τη δουλειά του
δεν θα σου φάει τα πρωτεία ούτε τη γκούπα...
Τι θες δηλαδή να κόψει να κλείσει το δρόμο για να βγει?
Τι???
Άσε με με τα γαιδούρια όλα...
Γιατί ξέρες
Η ασφάλεια τον πληρώνει.....
και το αμάξι του πατέρα μου είναι πολύυυ παλιό.
Όλη η κουβέντα είναι για τους καλούς τρόπους που δεν υπάρχουν πια
Τον βλέπεις ρε μλκ τον άνθρωπο που θέλει να γει δεξιά άστονα να κάνει τη δουλειά του
δεν θα σου φάει τα πρωτεία ούτε τη γκούπα...
Τι θες δηλαδή να κόψει να κλείσει το δρόμο για να βγει?
Τι???
Άσε με με τα γαιδούρια όλα...
Γιατί ξέρες
Και η νταλικα του πατερα μου ειναι ψηλη και βαρια... Και οσο ποιο παλιο το αμαξι τοσο καλλυτερο το κλατς στην ασφαλτο.....
Και βεβαια τον βλεπω τον μλκ που θελει να βγει η βγαινει ηδη...... Δεν θελω ομως να κοψω γιατι.....
Δεν μου φταιει σε τιποτα ο απο πισω μου που ερχεται και αυτος με ( μεσα στο οριο ) να γινουμε μαλια κουβαρια για τον τριμλκ που επειδη εβγαλε φλας.... πρεπει και συγχρονως να στριψει και το τιμονι ( αντι να ελενξει τον καθρεφτη του ) ....
Παμπολες οι περιπτωσεις που για ενα φλας Χανετε η προτερεοτητα ( και αυτο ειναι το λιγωτερο )του αλλου μαζι με οτι αυτο συνεπαγετε.....
Και μιλαω για ενα ρευμα.... Αμα θες να σηζητησουμε και για τα φλας που κοβουν εθνικη - παραλιακη απο το ενα ακρο στο αλλο...Αστα να πανε.....
MG-KTiNoS
18/04/2016, 14:37
οκ ας το...
Όταν βλέπεις άνθρωπο να θέλει ν αλλάξει λοΥρΙδα το γκάζι στο πάτωμα ... δε μπα να γ....θεί Ο πιό μεγάλος κερδάει και το πιο δυνατό σουτ (μετά) !
Παράδειγμα του δρόμου που όμως έχει κι αλλού εφαρμογή.
Αφού κάνεις ότι δεν προβλέπεται στον δρόμο και τα έχεις γραμμένα όλα,ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ(η αμέλεια είναι άλλο πράγμα) ΓΙΑΤΙ στραβώνεις/παρακαλάς κλπ αν σε γραπώσουν οι ένστολοι και τους ρίχνεις ευθύνη για το όόόποιο γράψιμο ενώ εσύ είσαι για τα πανηγύρια;
Μιά ζωή φταίνε οι άλλοι στην Ελλάδα.. Μια ζωή να συμορφωθεί ο άλλος πρώτα και θααααααα το κάνω κι εγώ.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....
οκ ας το...
Όταν βλέπεις άνθρωπο να θέλει ν αλλάξει λοΥρΙδα το γκάζι στο πάτωμα ... δε μπα να γ....θεί Ο πιό μεγάλος κερδάει και το πιο δυνατό σουτ (μετά) !
Στιγμιαιο Γκαζι στο πατωμα ισως... ( Καποιοι λενε οτι ειναι το ποιο σιγουρο φρενο..)
Φρενο στο πατωμα που θα την πληρωσουν οι απο πισω αθωοι για τον " βγαζω φλας αρα στριβω και σας γραφω"..... Δεν νομιζω....
MG-KTiNoS
18/04/2016, 15:47
Στιγμιαιο Γκαζι στο πατωμα ισως... ( Καποιοι λενε οτι ειναι το ποιο σιγουρο φρενο..)
Φρενο στο πατωμα που θα την πληρωσουν οι απο πισω αθωοι για τον " βγαζω φλας αρα στριβω και σας γραφω"..... Δεν νομιζω....
Όταν γράφεις τους άλλους και οι άλλοι σε γράφουν πιο απλό δεν μπορεί να γίνει.
Τώρα ο τσαμπουκάς εξαρτάται αν σε παίρνει...
Παράδειγμα του δρόμου που όμως έχει κι αλλού εφαρμογή.
Αφού κάνεις ότι δεν προβλέπεται στον δρόμο και τα έχεις γραμμένα όλα,ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ(η αμέλεια είναι άλλο πράγμα) ΓΙΑΤΙ στραβώνεις/παρακαλάς κλπ αν σε γραπώσουν οι ένστολοι και τους ρίχνεις ευθύνη για το όόόποιο γράψιμο ενώ εσύ είσαι για τα πανηγύρια;
Μιά ζωή φταίνε οι άλλοι στην Ελλάδα.. Μια ζωή να συμορφωθεί ο άλλος πρώτα και θααααααα το κάνω κι εγώ.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....
μπέξινος...
Το να είσαι ευγενικός στους άλλους δεν σε κάνει πρόβατο....
Έχω βαρεθεί πραγματικά τους Έλληνες τσαμπουκάδες με τα άγια δικαιώματα τους.
Ναι ρε να κόψεις...
ν αφήσεις τον αλλο να περάσει τι θα χάσεις το ραντεβού με τον υπουργό???
υγ
Ευτυχώς που δεν οδηγάω πια αμάξι !!! !!
Κατάλαβες ή μάλλον δεν κατάλαβες;
Ξαναδιάβασε..
MG-KTiNoS
18/04/2016, 15:57
Κατάλαβες ή μάλλον δεν κατάλαβες;
Ξαναδιάβασε..
Πάλι δε γκατάλαβα....
Εγώ πάντως θα είμαι χαζός που δε γκορνάρω, αφήνω τους άλλους να παρκάρουν, ν αλλάξουν λουρίδα, να κατεβάσουν τη μάνα τους...
Δεν υπάρχει άλλη εξηγηση ζω σε άλλο σύμπαν.
:uplate:
Πάλι δε γκατάλαβα....
Εγώ πάντως θα είμαι χαζός που δε γκορνάρω, αφήνω τους άλλους να παρκάρουν, ν αλλάξουν λουρίδα, να κατεβάσουν τη μάνα τους...
:uplate:Ρε άνθρωπε Του Θεού εσύ μια χαρά κάνεις!!
Τα μπεε είναι για όσους έχουν δικαίωμα να κανουν ότι γουστάρουν χωρίς σεβασμό για τους δίπλα.
Είναι εκείνοι που ποτέ δεν φταίνε και ποτέ δεν είναι έτοιμοι να πληρώσουν το γυαλί.
Πάλι δε γκατάλαβα....
:uplate:
Στα ορια και τα σκεφτικα του κοκ δεν νομιζω ( οτι ζεις σε αλλο συμπαν...)
Στα ορια και τα σκεφτικα του ταξιτζη νομιζω ( οτι ζεις σε αλλο συμπαν...)
Εσυ διαλεγεις....
φλας = ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (και ΤΙΠΟΤΑ παραπέρα) οτι ΠΡΟΤΙΘΕΣΑΙ να αλλάξεις πορεία
"προειδοποίηση" φέρνει σε "το νου σας, εγώ ΘΑ ΣΤΡΙΨΩ, προσέχτε!"
SHOOTER045
18/04/2016, 20:40
Ορθόν
Φλας =πρόθεση-ενημερωση.
Όχι αφού έβγαλα φλας δικαιούται να στριψω η να αλλάξω κατεύθυνση
Παιζετε με τις λεξεις... Η προειδοποιηση δεν ειναι και ενημερωση ταυτοχρονα...??
Καμμια απο τις δυο λεξεις ομως δεν σε υποχρεωνει.... σε αντιθεση με τα ερυθρα STOP οπου σε υποχρεωνουν να κοψεις ταχυτητα η να σταματησεις τελειως καθοτι θεωρεισαι αποκλειστικα υπευθυνος εαν προκαλεσεις ατυχημα..!
Ναι, πράγματι, η προειδοποίηση είναι και ενημέρωση, αλλά είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε την ακριβέστερη λέξη για να συνεννοούμαστε καλύτερα.
Για παράδειγμα: Τα αλάρμ τα λένε αλάρμ, όχι φώτα πάρκιν,γιατί υποτίθεται είναι για να ενημερώσει ο οδηγός ότι κάτι απρόβλεπτο συμβαίνει και πιθανόν επικίνδυνο. Συνεπώς κακώς τα χρησιμοποιούνε για να ενημερώσουν ότι θέλουν να παρκάρουν. Ο σημαντικότερος λόγος που αυτό είναι Πολυ Κακή Ιδέα(tm) είναι γιατί με την κατάχρηση αμβλώνεται το νόημα της λέξης. Βλέπεις κάποιον να έχει ανάψει αλάρμ στο κέντρο της αθήνας... Πού θα πάει το μυαλό σου; Ότι κάτι συμβαίνει και πρέπει να προσέξεις ή "α, άλλος ένας που ψάχνει για θέση"; Και τώρα που λόγω της κατάχρησης έχει χαθεί το νόημα του αλάρμ σαν φώτα έκτακτης ανάγκης, τί θα πατήσεις για να δείξεις στους άλλους ότι όντως κάτι πάει πολύ στραβά; Δεύτερον, μεταφέρει το λάθος μύνημα (τα αλάρμ λένε "κάτι πάει πολύ στραβά, προσοχή!" ενώ ο οδηγός νομίζει ότι ενημερώνει "θέλω να παρκάρω") και τέλος γιατί δεν πληροφορεί προς τα που θα πάει για να παρκάρει ο άλλος.
Ξαναπές τώρα ότι "παίζουμε με τις λέξεις". Εγώ δεν παίζω καθόλου με τις λέξεις. Τις παίρνω πολύ σοβαρά.
Ναι, πράγματι, η προειδοποίηση είναι και ενημέρωση, αλλά είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε την ακριβέστερη λέξη για να συνεννοούμαστε καλύτερα.
Για παράδειγμα: Τα αλάρμ τα λένε αλάρμ, όχι φώτα πάρκιν,γιατί υποτίθεται είναι για να ενημερώσει ο οδηγός ότι κάτι απρόβλεπτο συμβαίνει και πιθανόν επικίνδυνο. Συνεπώς κακώς τα χρησιμοποιούνε για να ενημερώσουν ότι θέλουν να παρκάρουν. Ο σημαντικότερος λόγος που αυτό είναι Πολυ Κακή Ιδέα(tm) είναι γιατί με την κατάχρηση αμβλώνεται το νόημα της λέξης. Βλέπεις κάποιον να έχει ανάψει αλάρμ στο κέντρο της αθήνας... Πού θα πάει το μυαλό σου; Ότι κάτι συμβαίνει και πρέπει να προσέξεις ή "α, άλλος ένας που ψάχνει για θέση"; Και τώρα που λόγω της κατάχρησης έχει χαθεί το νόημα του αλάρμ σαν φώτα έκτακτης ανάγκης, τί θα πατήσεις για να δείξεις στους άλλους ότι όντως κάτι πάει πολύ στραβά; Δεύτερον, μεταφέρει το λάθος μύνημα (τα αλάρμ λένε "κάτι πάει πολύ στραβά, προσοχή!" ενώ ο οδηγός νομίζει ότι ενημερώνει "θέλω να παρκάρω") και τέλος γιατί δεν πληροφορεί προς τα που θα πάει για να παρκάρει ο άλλος.
Ξαναπές τώρα ότι "παίζουμε με τις λέξεις". Εγώ δεν παίζω καθόλου με τις λέξεις. Τις παίρνω πολύ σοβαρά.
Τα αλαρμ τα λενε αλαρμ γιατι σε καποιες αλλες χωρες πχ αμερικη ειναι υποχρεωση ( μαζι με τα φλας )
Εδω μαλλον για λογους συντομιας...
Συνεχιζεις να παιζεις με τις λεξεις .....!!
Παρεμπιπτωντος.... Και τα αλαρμ ειναι προειδοποιηση - ενημερωση και οχι υποχρεωση...Υποχρεωση ειναι μονο το τριγωνο....
Οποτε σωστα τα χρησιμοποιουνε για να ενημερωσουν - προειδοποιησουν για το οτιδηποτε... εστω και για το οτι θα σταματησουν αποτομα γιατι ψαχνουν 3 ωρες παρκινγκ... Υποχρεωση στη εκτακτη αναγκη ειναι μονο το τριγωνο....
Τωρα εσυ αμα θες να μην τα χρησιμοποιεις για παρκινγκ.... Θα τα χρησιμοποιησεις μια και καλη οταν μεινεις απο βενζινη γιατι δεν μπορεσες να παρκαρεις.....!
Ρεζερβουαρ.....:wave2:
MG-KTiNoS
18/04/2016, 22:56
Όποιος βγάζει φλας σε αμάξι στην Ελλάδα απλά δεν θα καταφέρει ν αλλάξει λουρίδα.
Με τα μηχανάκια αυτό δεν συμβαίνει.
Σπάνια κορνάρει μηχανάκι σε μηχανάκι.
Ποιός ξέρει γιατί?
Ίσως γιατί το να επιτρέψεις ευγενικά στον άλλο ν αλλάξει λουρίδα μειώνει τον αντρισμό ή κάτι τέτοιο... :confused:
Ίσως πάλι να έχει σχέση και και με το αμάξι. :confused:
Άμα περάσει ο άλλος σε κάνει... παρακατινό...
Ποιός ξέρει?
Ίσως αυτός τελικά να είναι και ο λόγος που δε βγάζει πια φλας κανένας.
ΜΑΛΑΚΑΣ είναι να βγάλει????
Από μένα το θέμα έλαβε τέλος (μαζί με το φλας που απλά δεν θα ξαναβγάλω)
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, σίγουρα όμως δεν το έχει καταλάβει 99% όλων όσων οδηγούνε εκεί έξω:
Αν τηρούνταν η απόσταση ασφαλείας από όλους δε θα είχαμε πολλά από τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο !
Τι; Τι είπες; Απόσταση τι; What ? (που λένε και στο χωριό μου)...................Άστο...
LogOutGoRide
19/04/2016, 06:57
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, σίγουρα όμως δεν το έχει καταλάβει 99% όλων όσων οδηγούνε εκεί έξω:
Αν τηρούνταν η απόσταση ασφαλείας από όλους δε θα είχαμε πολλά από τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο !
Τι; Τι είπες; Απόσταση τι; What ? (που λένε και στο χωριό μου)...................Άστο...
Α, για μένα θα μιλάς! :lol:
Με το αμάξι όμως, με την μηχανή ο κανόνας για μένα είναι ή αρκετά πίσω από μπουλούκια ή αρκετά μπροστά. 99.99% αρκετά μπροστά.
Όποιος βγάζει φλας σε αμάξι στην Ελλάδα απλά δεν θα καταφέρει ν αλλάξει λουρίδα.
....
Το να είσαι τυπικός σε πολλά,όντως χαρακτηρίζεται ως "μ...ια" από κάποιους.
Απο ποιους όμως;
Το τελευταίο σίγουρα δεν το γράφεις σοβαρά.Και δεν μπορεί να το γράφεις σοβαρά γιατί απλά βάζεις τον εαυτό σου στο σωρό που πριν στιγμάτισες για την συμπεριφορά του.
Αν ήσουν από αυτούς δεν θα το ανέβαζες.. :wave2:
amyroukai
19/04/2016, 07:33
E φυσικά δεν συμβαίνει. Έχεις δει εσύ μηχανάκι να βγάζει φλας; Αν με τα αυτοκίνητα είναι σπάνιο, με τα μηχανάκια είναι προστατευόμενο από την WWF το είδος. Αν το μηχανάκι έχει φλας και δεν έχουν βγει για να είναι αγωνιστικό. Μαζί με όλη την ουρά και την πινακίδα φυσικά. Και τους καθρέφτες. Γιατί ποιός τον αποτέτοιο τον πίσω...
Νικολάκη δεν τα λες καλά, λίγο οπαδικό κατιτίς βγάζει το τοστ σου.
Άσε που σχεδόν γκουγκλάρισα ποιό είναι το νέο Lada L... Μλκ :p
Σπάνια κορνάρει μηχανάκι σε μηχανάκι.
Ποιός ξέρει γιατί?
Ίσως γιατί το να επιτρέψεις ευγενικά στον άλλο ν αλλάξει λουρίδα μειώνει τον αντρισμό ή κάτι τέτοιο... :confused:
Ίσως πάλι να έχει σχέση και και με το αμάξι. :confused:
Άμα περάσει ο άλλος σε κάνει... παρακατινό...
Ποιός ξέρει?
Ίσως αυτός τελικά να είναι και ο λόγος που δε βγάζει πια φλας κανένας.
ΜΑΛΑΚΑΣ είναι να βγάλει????
Δεν σου ειπε κανεις να μην ξαναβγαλεις φλας........
Σου ειπα απλα οτι δεν πρεπει να αλλαζεις ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ρευμα μονο και μονο γιατι εβγαλες φλας....
Βγαζεις φλας .....
Ελενχεις καθρεφτη.....
Και εαν ειναι στριμωγμενα τα πραγματα στο διπλανο ρευμα μονο εαν καποιος καλοθελητης κοψει ταχυτητα και σου κανει νοημα με τα φωτα...
Εχεις δικαιωμα να αλλαξεις ρευμα ( εστω και με το παλιο αυτοκινητο του μπαμπα....)
Τοσο απλο...!
@Ktinos: Γουστάρεις να πηγαίνεις με 20 χλμ/ώρα και να παραχωρείς προτεραιότητα στους πάντες. Σου αρέσει να απολαμβάνεις τη διαδρομή, να ακούς chill out και να μην υπερβαίνεις τα 90 bpm καθ'όλη τη διαδρομή σου. Μπράβο. Μην προσπαθείς να πείσεις όσους δεν το κάνουν ότι αυτό είναι το απόλυτο σωστό. Γιατί δεν είναι.
Αυτό δε σημαίνει ότι, όποιος το κάνει, είναι χαζός. Αλλά συχνά τέτοιοι τύποι, προσπαθώντας να βοηθήσουν έναν, παρεμποδίζουν άλλους 10. Ούτε σημαίνει ότι όποιος δεν παραχωρεί προτεραιότητα στον βλαμμένο που θυμήθηκε τελευταία στιγμή να αλλάξει λωρίδα, με φλας ή χωρίς, είναι κακός άνθρωπος και δε σέβεται τον συνάνθρωπο. Όχι. Σημαίνει απλά ότι ο πρώτος είναι βλαμμένος.
Τα πάντα κρίνονται κατά περίπτωση και ο καθένας σας έχει διαφορετικές περιπτώσεις στο μυαλό του και όλοι έχετε, ως ένα βαθμό, δίκιο.
oti nanai
19/04/2016, 19:10
Τα αλαρμ τα λενε αλαρμ γιατι σε καποιες αλλες χωρες πχ αμερικη ειναι υποχρεωση ( μαζι με τα φλας )
Εδω μαλλον για λογους συντομιας...
Συνεχιζεις να παιζεις με τις λεξεις .....!!
Παρεμπιπτωντος.... Και τα αλαρμ ειναι προειδοποιηση - ενημερωση και οχι υποχρεωση...Υποχρεωση ειναι μονο το τριγωνο....
Οποτε σωστα τα χρησιμοποιουνε για να ενημερωσουν - προειδοποιησουν για το οτιδηποτε... εστω και για το οτι θα σταματησουν αποτομα γιατι ψαχνουν 3 ωρες παρκινγκ... Υποχρεωση στη εκτακτη αναγκη ειναι μονο το τριγωνο....
Τωρα εσυ αμα θες να μην τα χρησιμοποιεις για παρκινγκ.... Θα τα χρησιμοποιησεις μια και καλη οταν μεινεις απο βενζινη γιατι δεν μπορεσες να παρκαρεις.....!
Ρεζερβουαρ.....:wave2:
αλαρμ βγάζουμε μόνο σε περίπτωση βλάβης του οχήματος από τα πρώτα που μάθαινες στην σχολή οδηγών τουλάχιστον την δεκαετία του 90 που έβγαλα δίπλωμα εγώ αν άλλαξε ο κ.ο.κ μετά δεν ξέρω παραλίγο να με κόψουν στις εξετάσεις γιατί όταν σταμάτησα να αφήσω τους εξεταστές έβγαλα αλαρμ και μου έκαναν παρατήρηση
oti nanai
19/04/2016, 19:16
τώρα μόνο το φλας σας χαλάει που θα βγάλει η δεν θα βγάλει ο άλλος και θα στρίψει ?
το κινητό , ο καφές , το στρίψιμο τσιγάρου , η προτεραιότητα που δεν παραχωρεί κανείς ?
εδώ να περπατάμε δεν ξέρουμε καλά καλά όχι να οδηγάμε
τώρα μόνο το φλας σας χαλάει που θα βγάλει η δεν θα βγάλει ο άλλος και θα στρίψει ?
το κινητό , ο καφές , το στρίψιμο τσιγάρου , η προτεραιότητα που δεν παραχωρεί κανείς ?
εδώ να περπατάμε δεν ξέρουμε καλά καλά όχι να οδηγάμε
Όλα είναι σημαντικά, προφανώς.
Βέβαια, δεν είναι τόσο ότι "μας χαλάει" εμάς, αλλά ότι αυτοί το χαλάνε με τη συμπεριφορά τους, και την οδηγική και γενικότερα
εγω ρε παλικαρια γιατι καταλαβα ότι στο πρωτο ποστ ο κτηνος κραζει τον μαλακα που ενώ είναι σε ΑΡΚΕΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΙΣΩ σου, μολις δει ότι βγαλεις φλας θα γκαζωσει για να ερθει κοντα σου μονο και μονο για να μη σε αφησει να μη σε αφησει να μπεις μπροστα του? λαθος διαβασα??
Αυτό είπε αρχικά, αλλά μετά πήγε αλλού με την κουβέντα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει, προφανώς, δίκιο, αλλά πόσο συχνά σας συμβαίνει αυτό; Νομίζω ότι υπερβάλλει λίγο. Ή είναι απελπιστικά αργός στις αλλαγές του :p
εγω ρε παλικαρια γιατι καταλαβα ότι στο πρωτο ποστ ο κτηνος κραζει τον μαλακα που ενώ είναι σε ΑΡΚΕΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΙΣΩ σου, μολις δει ότι βγαλεις φλας θα γκαζωσει για να ερθει κοντα σου μονο και μονο για να μη σε αφησει να μη σε αφησει να μπεις μπροστα του? λαθος διαβασα??
Τα 20-30 μετρα που λεει στο πρωτο ποστ δεν ειναι ουτε 0,5 sec οταν εσυ εισαι πχ με 40 στην δεξια και αλλος με 100 + στην μεσαια ....
Αλλιως εαν ειναι μεγαλητερη η αποσταση αλλαζεις κανονικα λουριδα και εαν ειναι δακγας ας σε τρακαρει απο πισω και ας ζηταει τα δικια που δεν εχει...!
Τα 20-30 μετρα που λεει στο πρωτο ποστ δεν ειναι ουτε 0,5 sec οταν εσυ εισαι πχ με 40 στην δεξια και αλλος με 100 + στην μεσαια ....
Αλλιως εαν ειναι μεγαλητερη η αποσταση αλλαζεις κανονικα λουριδα και εαν ειναι δακγας ας σε τρακαρει απο πισω και ας ζηταει τα δικια που δεν εχει...!
ναι νταξ, αλλα αμα εσυ πας 40 και ο άλλος 100, σου χει γεμισει τον καθρεφτη κι εχει βραθει διπλα σου πριν καν προλάβεις να βαλεις το δαχτυλο στο διακοπτη του φλας..
ενώ αμα τον βλέπεις για καμποσο σταθερα αρκετα πισω σου και μολις βγαλεις φλας τον δεις ξαφνικα διπλα σου, εκει αλλαζει το πραγμα..
γενικα παντως κι εγω ειμαι κατά αυτων που νομιζουν ότι επειδή εβγαλαν φλας πρεπει ολο το συμπαν να σταματησει για να κανουν αυτοι τη δουλεια τους..
ναι νταξ, αλλα αμα εσυ πας 40 και ο άλλος 100, σου χει γεμισει τον καθρεφτη κι εχει βραθει διπλα σου πριν καν προλάβεις να βαλεις το δαχτυλο στο διακοπτη του φλας..
ενώ αμα τον βλέπεις για καμποσο σταθερα αρκετα πισω σου και μολις βγαλεις φλας τον δεις ξαφνικα διπλα σου, εκει αλλαζει το πραγμα..
γενικα παντως κι εγω ειμαι κατά αυτων που νομιζουν ότι επειδή εβγαλαν φλας πρεπει ολο το συμπαν να σταματησει για να κανουν αυτοι τη δουλεια τους..
Ε,,,, νταξει....Μπορει να συμπτωση , μπορει η λαλακια του. Σημασια εχει οτι και επιτηδες να το εκανε προηγηται.... Κανεις 1 nanosec υπομονη και μπαινεις απο πισω του......
Το θεμα ειναι να μην προκαλουμε καταστασεις......
Παντως...Το θεμα φλας με συγχρονως αλλαγη κατευθυνσης εχει παραγινει το κακο ( το οποιο σε αρκετο βαθμο κατα την γνωμη μου παιζουν τον ασχημο ρολο τους και τα gps ) oπου χρησιμοποιει τωρα πια παρα πολυ κοσμος....
Ξερεις...
Ενα ματι να βλεπεις μπροστα....
Ενα ματι να βλεπει την αντιστροφη μετρηση στα 10αδες μετρα που σου απομενουν να στιψεις...
Παει ο καθρεφτης τον εφαγε η μαρμαγκα.....:)
καλα νταξ, με τους καθρεφτες εχουν τσακωθεί πολλοι οδηγοι, και πριν γινει της μοδας το gps...
nick_VFR
19/04/2016, 21:50
Αυτό δε σημαίνει ότι, όποιος το κάνει, είναι χαζός. Αλλά συχνά τέτοιοι τύποι, προσπαθώντας να βοηθήσουν έναν, παρεμποδίζουν άλλους 10. Ούτε σημαίνει ότι όποιος δεν παραχωρεί προτεραιότητα στον βλαμμένο που θυμήθηκε τελευταία στιγμή να αλλάξει λωρίδα, με φλας ή χωρίς, είναι κακός άνθρωπος και δε σέβεται τον συνάνθρωπο. Όχι. Σημαίνει απλά ότι ο πρώτος είναι βλαμμένος.
Καλά, ας μην το δένουμε και κόμπο το συγκεκριμένο...
Άμα οδηγείς σε μια πόλη που δεν την γνωρίζεις; Είναι δυνατόν να πηγαίνεις με την άνεση που πας την διαδρομή σπίτι-δουλειά;
Όποτε πάω Αθήνα, κατεβάζω καντήλια!! Κανένας δεν συγχωρεί, κανένας δεν σου αφήνει λίγο χώρο ή χρόνο να δεις πού πρέπει να πας... σου κολλάνε, χώνονται από αριστερά ή δεξιά ή από όπου βρούνε... :a37:
AUFGEBRACHT
21/04/2016, 17:44
Άμα είναι και δερμάτινη και την φοράει χρόνια ακόμα χειρότερα...
Σιχτιρ ρε βλαμενε..
ΚΙ εγω νόμισα ότι αναφερεσαι στο μοντέλο "L" της LADA...:cool:
Σιχτιρ ρε βλαμενε..
ΚΙ εγω νόμισα ότι αναφερεσαι στο μοντέλο "L" της LADA...:cool:
Κοίτα να δεις που υπάρχει :eyepop:
https://www.youtube.com/watch?v=QQ0Xi6CyBSU