PDA

View Full Version : Αγορά 1290 Super Adventure

chai-lis
17/04/2016, 20:22
Ετοιμάζομαι να αγοράσω την εν λόγω μοτοσυκλέτα, άλλα έχω κάποιους ενδοιασμούς όσον αφορά κάποια ''θεματάκια'' που λένε ότι αντιμετωπίζει.
Για παράδειγμα κάποιους μεταλλικούς θορύβους που ακούγονται από την ανάρτηση, μεγάλη θερμοκρασία που αισθάνεται ο οδηγός κάτω από τη σέλα,''κούνημα'' όταν φοράς τριβάλιτσο κ.λ.π.
Θα ήθελα λοιπόν να με διαφωτίσει κάποιος κάτοχος του 1290 Super Adventure με τι έχει αντιμετωπίσει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Lioulios
18/04/2016, 00:12
χωρις ιχνος ειρωνειας ,θα σου προτεινα να ψαχτεις και σε κανενα ξενο φορουμ , γιατι δεν παιζει να το χουνε παρει και πολλοι απο εδω μεσα το μχανακι που ψαχνεις .
Θα αργησεις δηλ να παρεις απαντηση .

anavatis19
18/04/2016, 00:32
υπαρχει σχετικο νημα για το θεμα..οντως εχει κατι κουνηματα παντως λενε οι κατοχοι

DAYMAN
18/04/2016, 09:16
χωρις ιχνος ειρωνειας ,θα σου προτεινα να ψαχτεις και σε κανενα ξενο φορουμ , γιατι δεν παιζει να το χουνε παρει και πολλοι απο εδω μεσα το μχανακι που ψαχνεις .
Θα αργησεις δηλ να παρεις απαντηση .

+650 το μονο που εχω να πω ειναι οτι η μεγαλη θερμοκρασια δεν λειπει ουτε ελλειπε σε κανενα μεγαλο ΚΤΜ,διορθωνοταν λιγο με after market εξατμισεις.

Srider
18/04/2016, 13:19
+650 το μονο που εχω να πω ειναι οτι η μεγαλη θερμοκρασια δεν λειπει ουτε ελλειπε σε κανενα μεγαλο ΚΤΜ,διορθωνοταν λιγο με after market εξατμισεις.

Αυτό με τις εξατμίσεις γινόταν στα παλιότερα μοντέλα που τις είχαν κάτω από τη σέλα.
Εδώ μιλάμε για μια εξάτμιση μόνο και με απόσταση από σέλα και πόδια-μπούτια.

Το 1290 δεν έχει θέμα με θερμοκρασία.
Το 1190 έχει θέμα αλλά υπάρχουν λύσεις.

Srider
18/04/2016, 13:30
Για παράδειγμα κάποιους μεταλλικούς θορύβους που ακούγονται από την ανάρτηση

Αυτοί οι θόρυβοι που ακούγονται όπως λες, δεν ακούγονται συνέχεια και αν αγοράσεις μοντέλο 2016 δεν θα έχει θορύβους.
Ακούγονται στα '15άρια μοντέλα στη ρύθμιση comfort και street.
Όταν είναι off road και sport δεν ακούγεται και δεν είναι ενοχλητικό.
Λέγεται ότι αλλάζουν το δεξί καλάμι με καινούργιο (που έχει το 16 μοντέλο / άλλο παρτ νάμπερ από το 15άρι μοντέλο).
Έχει ένα μεταλλικό ταμπελάκι για να αναγράφεται το σείριαλ και πάρτ νάμπερ και τρίβεται σε μεγάλες λακούβες.
Εγώ το νιώθω μόνο όταν περνάω με ταχύτητα πάνω απο σαμαράκια.

Πριν 2 μέρες διάβασα ότι παίζει καινούργιο software update και το πρόβλημα περιορίζεται αλλά δεν εξαλείφεται.

DAYMAN
18/04/2016, 13:48
Αυτό με τις εξατμίσεις γινόταν στα παλιότερα μοντέλα που τις είχαν κάτω από τη σέλα.
Εδώ μιλάμε για μια εξάτμιση μόνο και με απόσταση από σέλα και πόδια-μπούτια.

Το 1290 δεν έχει θέμα με θερμοκρασία.
Το 1190 έχει θέμα αλλά υπάρχουν λύσεις.
μην εισαι τοσο σιγουρος :)

Lioulios
18/04/2016, 15:31
οταν οδηγησα το 1190 μαμα , το πρωτο παγμα που παρατηρησα ηταν η ζεστη κατω απο τον κωλο μου . Κατι που δεν ειχα νιωσει με το 950 ακομα και με μαμα εξατ/σεις.

Ο θεος να με χει καλα , καποια στιγμη να το ξαναπαρω , γιατι για αφρικα , δε με βλεπω .

1190 σουπερ παντως δεν θα κοιταζα . Θα μου πεις αλλο εγω , αλλο εσυ . Καλες αγορες

DAYMAN
18/04/2016, 20:53
αυτο ενοιωσα και εγω και μαλιστα πολυ εντονα.Διορθωνεται ομως με καποια καπακια τα οποια τοποθετουν στο πλαισιο και κατω απο την σελα.Επισης στο 1290 εχει παρατηρηθει και το αναφερουν ξενα φορουμ.Βεβαια ολα εχουν λυση και δεν αλλοιωνει το προβληματακι αυτο το συνολο των adv της ΚΤΜ.

marky
19/04/2016, 08:25
Ετοιμάζομαι να αγοράσω την εν λόγω μοτοσυκλέτα, άλλα έχω κάποιους ενδοιασμούς όσον αφορά κάποια ''θεματάκια'' που λένε ότι αντιμετωπίζει.
Για παράδειγμα κάποιους μεταλλικούς θορύβους που ακούγονται από την ανάρτηση, μεγάλη θερμοκρασία που αισθάνεται ο οδηγός κάτω από τη σέλα,''κούνημα'' όταν φοράς τριβάλιτσο κ.λ.π.
Θα ήθελα λοιπόν να με διαφωτίσει κάποιος κάτοχος του 1290 Super Adventure με τι έχει αντιμετωπίσει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μιας και είμαι κάτοχος της εν λόγω μοτοσικλέτας το μόνο που αποτελεί πρόβλημα και είναι και επικίνδυνο είναι το κούνημα όταν φοράς τριβάλιτσο μετά τα 190 km/h

DrBig
19/04/2016, 08:27
Μιας και είμαι κάτοχος της εν λόγω μοτοσικλέτας το μόνο που αποτελεί πρόβλημα και είναι και επικίνδυνο είναι το κούνημα όταν φοράς τριβάλιτσο μετά τα 190 km/h

Επειδή ποτε δε ξέρεις, τσέκαρε και το φιλτρο αέρα αν δεν το έχεις ήδη κάνει...

marky
19/04/2016, 09:08
DrBig για να πω την αλήθεια το είχα στο νου μου αλλά λόγω ότι δεν πηγαίνω σε χώμα παρά μόνο όταν τύχει θα το κοιτάξω κανονικά στα 15000 km. Ήδη έχω γύρω στα 11000 και έχω αγοράσει ένα dna για την αλλαγή

chai-lis
21/04/2016, 17:33
Μήπως έχει κάποιος καμία πρόταση για aftermarket συναγερμό για το Super Adventure;

vkats
21/04/2016, 20:41

Αμαν ρε γαμώτο...!!!! Και πως θα ταξιδεύω με 240 δικάβαλος και τριβάλιτσος...??? Μάπα το μηχανάκι. Δεν θα το πάρω

macdeath_s
23/04/2016, 15:29

Θα διαφωνήσω. Όπως έχω γράψει εδώ μέσα πολλάκις το 1290 με έχει εκπλήξει με το ότι ούτε μία φορά σε περίοδο καύσωνα δεν ανέβαζε ούτε μία γραμμή (τα βεντιλατέρ βέβαια υπερωρίες). Σε αντίθεση με 990 που στις ίδιες συνθήκες 1-2 γραμμές για πλάκα ακόμη και με ολόσωμη.

Srider
23/04/2016, 23:53
Μήπως έχει κάποιος καμία πρόταση για aftermarket συναγερμό για το Super Adventure;

Εδώ είσαι:
http://abacuscaralarms.co.uk/alarmshop/index.php?act=viewProd&productId=473&ccSID08d9c7843f5fd94eef9876bc9b24ddb5=a07ee1a802b240f90bfafe0bb0a95bb3

Είναι ίδιος με αυτόν που πουλά η ΚΤΜ αλλά οχι σε ΚΤΜ κουτί και σε αρκετά χαμηλότερη τιμή ;)

andreastwin
24/04/2016, 08:45
[QUOTE=vkats;2739756]Αμαν ρε γαμώτο...!!!! Και πως θα ταξιδεύω με 240 δικάβαλος και τριβάλιτσος...??? Μάπα το μηχανάκι. Δεν θα το πάρω[/

+++10000

chai-lis
24/04/2016, 18:21
Εδώ είσαι:
http://abacuscaralarms.co.uk/alarmshop/index.php?act=viewProd&productId=473&ccSID08d9c7843f5fd94eef9876bc9b24ddb5=a07ee1a802b240f90bfafe0bb0a95bb3

Είναι ίδιος με αυτόν που πουλά η ΚΤΜ αλλά οχι σε ΚΤΜ κουτί και σε αρκετά χαμηλότερη τιμή ;)

Ευχαριστώ πολύ!!!!!

xaotikos
25/04/2016, 08:53
Εγα θα σου έλεγα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις scorpio με τηλεειδοποιηση.

chai-lis
04/05/2016, 20:06
Έχει κανείς καμία ιδέα για κάτι παρομοίο με το Carbon Side Fairing Complete για προστασία από την θερμοκρασία κάτω από το κάθισμα, γιατί το κόστος του (320€ περίπου) είναι λίγο υπερβολικό;

harris_x
06/07/2016, 18:00
Για το θέμα με την ανάρτηση εδω... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149873)

kostasw
03/08/2016, 23:19
Καλησπέρα είμαι ο Κώστας
αγόρασα το εν λόγο μηχανάκι....πιστεύω ότι είναι ότι πιο ολοκληρωμένο έχω οδηγήσει πότε σε αυτήν την κατηγορία........!!!!!!!!!!!
Πιστεύω ότι θα κλείσω την <καριέρα> μου με αυτήν την μηχανή...
Ευχαριστώ!

lleonidas
03/08/2016, 23:34
Καλορίζικο το θηρίο..τι οδηγούσες πριν από αυτήν;
Όποτε μπορέσεις,βάλε φωτο !

kostasw
04/08/2016, 10:21
Ευχαριστώ πολύ

Super Tenere 1200 του 2012
363738

lleonidas
04/08/2016, 10:54
Ενδιαφέρον..Και εγώ s.tenere οδηγώ..αν κάποια στιγμή έχεις χρόνο -διάθεση, κάνε ένα μινι συγκριτικό εδώ ή σε pm :)
Το 1290 έχω την αίσθηση ότι είναι όντως κορυφαίο μηχάνημα αλλά δεν το έχω οδηγήσει. Έχεις βάλει ψηλότερη ζελατίνα;

function.analys
04/08/2016, 21:45
Επέλεξες μάλλον την πιο ολοκληρωμένη μοτοσικλέτα της κατηγοριας με βέλτιστo value for money και πολλά άλλα που θα ανακαλύψεις πολύ συντομα. Θετικά κι αρνητικά.

Βράζουμε στο ίδιο ζουμί λοιπόν απο σημερα...αν είσαι Αθήνα κι έχεις χρόνο στείλε pm να κανονίσουμε live.

Απόλαυσε την για πολλά από τα χρόνια που ερχονται.

function.analys
04/08/2016, 21:48
Ενδιαφέρον..Και εγώ s.tenere οδηγώ..αν κάποια στιγμή έχεις χρόνο -διάθεση, κάνε ένα μινι συγκριτικό εδώ ή σε pm :)
Το 1290 έχω την αίσθηση ότι είναι όντως κορυφαίο μηχάνημα αλλά δεν το έχω οδηγήσει. Έχεις βάλει ψηλότερη ζελατίνα;

Ρωτάς αν έβαλε ψηλότερη ζελατινα...ΔΕΝ χρειάζεται εκτός αν είναι άνω του 1.90. Επειτα από σχεδόν 3.000 χλμ σε εθνικές και πολλά γκάζια, το μόνο που χρειάστηκε ήταν να ρυθμίσω σωστά την πρόσπτωση αέρα σχετικά με το ύψος μου.

AristidisZ
05/08/2016, 08:27
Ρωτάς αν έβαλε ψηλότερη ζελατινα...ΔΕΝ χρειάζεται εκτός αν είναι άνω του 1.90. Επειτα από σχεδόν 3.000 χλμ σε εθνικές και πολλά γκάζια, το μόνο που χρειάστηκε ήταν να ρυθμίσω σωστά την πρόσπτωση αέρα σχετικά με το ύψος μου.

Τον αέρα πως τον ρυθμίζεις ακριβώς ;;;

Εννοείς ότι είναι ρυθμιζόμενη η ζελατίνα και την προσαρμόζεις βάσει του σωματότυπού σου ;

function.analys
05/08/2016, 09:47
Τον αέρα πως τον ρυθμίζεις ακριβώς ;;;

Εννοείς ότι είναι ρυθμιζόμενη η ζελατίνα και την προσαρμόζεις βάσει του σωματότυπού σου ;

(Sorry mods, ελπιζω να μην θεωρηθει πειρατεια και σβηστει)

Χαχαχχαχα....ασφαλως κι ο αερας ΔΕΝ ρυθμιζεται εκτος αν κατάλαβες οτι η ζελατίνα του 1290 είναι κατι σαν HAARP (γκουγκλαρεις για λεπτομερειες).

Ρυθμιζεται ομως η 'προσπτωση του αερα', όπως ακριβώς αναφερεται στην αρχικη μου απαντηση. 'Η ακομα αυστηροτερα η 'γωνια προσπτωσης'.

Αλλαζοντας γωνια προσπτωσης, εεεε, αυτο πετυχαινεις...να τον παροχετευεις πανω από ή κοντά στο κράνος.

Για περισσότερα, αν ενδιαφερεσαι, στείλε pm για να σε παραπέμψω στην πολυτεχνειακη μου βιβλιογραφία 'Μηχανικής Ρευστων' και 'Αεροδυναμικης'.

(Τις απολογίες μου και πάλι mods)

AristidisZ
05/08/2016, 09:50
Tου Τσαγγάρη και του Μαθιουδάκη εννοείς ;

Τα έχω, ευχαριστώ πάντως

Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως ρυθμίζεις την γωνία πρόσπτωσης του αέρα, μπορείς να μου το εξηγήσεις ;

amyroukai
05/08/2016, 09:56
Μάλλον θέλει να πει ότι ρυθμίζεται το ύψος ή και η κλίση της ζελατίνας του 1290 αλλά θέλει να το πει ανάποδα, ότι ρυθμίζει τον αέρα, όχι το εμπόδιο που αυτός συναντάει.

sapila racing
05/08/2016, 09:56

Τα έχω, ευχαριστώ πάντως

Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως ρυθμίζεις την γωνία πρόσπτωσης του αέρα, μπορείς να μου το εξηγήσεις ;

Απλά η ζελατίνα του είναι ρυθμιζόμενη. :wave2:

AristidisZ
05/08/2016, 09:57
Απλά η ζελατίνα του είναι ρυθμιζόμενη. :wave2:

Αυτό ρώτησα και εγώ, και ως απάντηση έλαβα παραπομπή σε βιβλιογραφία μηχανικής ρευστών...

Anyway :beer:

function.analys
05/08/2016, 10:15
Μάλλον θέλει να πει ότι ρυθμίζεται το ύψος ή και η κλίση της ζελατίνας του 1290 αλλά θέλει να το πει ανάποδα, ότι ρυθμίζει τον αέρα, όχι το εμπόδιο που αυτός συναντάει.

Σ' ευχαριστώ για την ερμηνεία. Ειτε το λεω 'αναποδα' ειτε εσυ το θετεις 'ορθα', ο τριτος νευτωνειος νομος θεωρει τις προτασεις ισοδυναμες.

function.analys
05/08/2016, 10:23

Για την ακριβεια υπονοουσα Υπολογιστική Ρευστομηχανικη του Μπεργελε.

Προτεινω να ΜΗΝ συνεχιστει εδω η κουβεντα, το θεμα είναι το νεο 1290 του ΟΡ.

sapila racing
05/08/2016, 10:58
Για την ακριβεια υπονοουσα Υπολογιστική Ρευστομηχανικη του Μπεργελε.

Προτεινω να ΜΗΝ συνεχιστει εδω η κουβεντα, το θεμα είναι το νεο 1290 του ΟΡ.

Πετας πρώτα την εξυπνάδα σου περι ρευστομηχανικής οταν ο αλλος απλά ρωτάει αν ρυθμίζεται η ζελατίνα και μετα προτείνεις να μην συνεχιστεί η κουβέντα... :bawl:

function.analys
05/08/2016, 11:08
Ευχαριστώ πολύ

363738

Με την ευκαιρία του στρωσιματος, άρχισε να προετοιμαζεσαι για το 1ο σερβις και τα 146 ευρώ που ζητουν οι Ready to Race στην Λ. Βουλ 500.

daz
05/08/2016, 12:13
Με την ευκαιρία του στρωσιματος, άρχισε να προετοιμαζεσαι για το 1ο σερβις και τα 146 ευρώ που ζητουν οι Ready to Race στην Λ. Βουλ 500.

317 μου ζήτησαν στη υαμαχα αλλά δεν ήταν το πρώτο.
Επίσης σε μια χώρα που όλοι αλλάζουν λάδια στα ΧΤ κάθε 3.000 χλμ δε μας νοιάζει πόσο ζητάνε για το κτμ.:lol:

amyroukai
05/08/2016, 12:18
νομίζω ο μακθάνατος δεν ήταν που έλεγε για πεντακοσάρικα για τακτική συντήρηση στον σουπερντουπερδούκα με το ίδιο μοτέρ; αυτό μάλλον είναι φτηνό γιατί είναι το πρώτο;

kostasw
06/08/2016, 21:17
Να είσαι καλα....από Οκτωβρίο μιλάμε...

kostasw
06/08/2016, 21:22
164 φίλε μου......πιστευω είναι οκ για αυτήν την μηχανή

function.analys
06/08/2016, 21:55
Αυξησαν τιμες μεσα σε 15 ημερες? Κοιταξα την απόδειξη πληρωμής, εδωσα λιγότερα απ' οσο σου ανεφεραν.

164 φίλε μου......πιστευω είναι οκ για αυτήν την μηχανή

amyroukai
06/08/2016, 22:16
146

164

Μήπως έκαναν αναριθμητισμο; Δυσλεξία αγάπη μου;

kostasw
07/08/2016, 16:11
363825

Πάνω από όλα ειλικρινια.......τα 3ευρο είναι μπρελοκ

function.analys
07/08/2016, 20:46
Πάνω απ' όλα σταθερές τιμές

Υ/Γ: Κάποια στιγμή θα μεταφέρω την συνολική 'customer dissatisfaction' εμπειρία στους Ready to Race και το πώς ακριβώς χειρίστηκαν την κατάσταση όταν με δική τους υπαιτιότητα ΔΕΝ λειτούργησε το POS τους για πληρωμή με κάρτα.

363825

Πάνω από όλα ειλικρινια.......τα 3ευρο είναι μπρελοκ

macdeath_s
08/08/2016, 00:46
νομίζω ο μακθάνατος δεν ήταν που έλεγε για πεντακοσάρικα για τακτική συντήρηση στον σουπερντουπερδούκα με το ίδιο μοτέρ; αυτό μάλλον είναι φτηνό γιατί είναι το πρώτο;

Μακθάνατος :bawl::bawl::bawl: Γάμησε !!! Η αλήθεια είναι πως το παρατσούκλι έχει μια αλληγορική ερμηνεία ότι όπου Mac υπάρχει και κάποιας μορφής θάνατος (παρά την προσωπική αντίφαση ότι γράφω από Macbook που στα εργοστάσια της Apple πηδάγαν από τα παράθυρα για να αυτοκτονήσουν).

Το λοιπόν... Στην Αθήνα έδεινα 300κάτι με 400 αν μαζί με πλήρες μεγάλο σέρβις (15k) ήθελα και φρένα μπροστά π.χ. 500άρικο ίσως το έγραψα για εδώ που βρίσκομαι τώρα.

kostasw
08/08/2016, 07:52

Φίλε lleonidas δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα συγκριτικού(μεταξύ των δυο εννοώ).Το S.T. είναι ένα καλό μηχανάκι που δεν διαφημίστηκε καθόλου από την Yamaha στην Ελλάδα και όποιος το παίρνει χάνει χρήματα(το ξέρω από πρώτο χέρι)....για μένα ισάξιο με τα απλά GS αλλά πολύ βαρύ και χωρίς φρένα.....

DrBig
08/08/2016, 08:40
Τα ιδια λεγανε και για τα φρενα του μτ10 και σε προσφατο συγκριτικο που ειδα στο σωληνα, σταματαει πιο γρηγορα απ ολα τα super nakeds.

macdeath_s
08/08/2016, 11:52
Τα ιδια λεγανε και για τα φρενα του μτ10 και σε προσφατο συγκριτικο που ειδα στο σωληνα, σταματαει πιο γρηγορα απ ολα τα super nakeds.

Το δα και εγώ αυτό και μου φάνηκε ολίγον κουλό αλλά άμα επιμείνω θα πέσει καραμούζα εδώ οπότε σιωπώ :smokin:

DrBig
09/08/2016, 06:50
Το δα και εγώ αυτό και μου φάνηκε ολίγον κουλό αλλά άμα επιμείνω θα πέσει καραμούζα εδώ οπότε σιωπώ :smokin:

Εχει να κανει φανταζομαι περισσοτερο με abs παρα με τα φρενα αυτα καθαυτα. Το bmw xr που οδηγησα εχει απιστευτα βιαια φρενα, σα να τρακαρεις σε τοιχο...

kostasw
09/08/2016, 15:50
Μπορεί να έχεις δίκιο.....σίγουρα το ABS παίζει μεγάλο ρόλο στη αποτελεσματικότητα των φρενών

lleonidas
09/08/2016, 19:48
Φίλε lleonidas δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα συγκριτικού(μεταξύ των δυο εννοώ).Το S.T. είναι ένα καλό μηχανάκι που δεν διαφημίστηκε καθόλου από την Yamaha στην Ελλάδα και όποιος το παίρνει χάνει χρήματα(το ξέρω από πρώτο χέρι)....για μένα ισάξιο με τα απλά GS αλλά πολύ βαρύ και χωρίς φρένα.....

Καλησπέρα φίλε μου!
Για τα φρένα δε συμφωνώ...ίσως να συγκρίνεις με αυτά του 1290 τα οποία δεν τα ξέρω και δεν μπορώ να σχολιάσω!
Οσο για το βάρος,δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στα ξερά νούμερα,αν δηλαδή είναι 10 ή 20 κιλά βαρύτερο,αυτό προσωπικά μου είναι αδιάφορο. Ως προς την αίσθηση, δεν μπορώ να διαφωνήσω διότι εμπλέκονται και υποκειμενικοί παράγοντες :)
Στα υπόλοιπα δεν έχεις άδικο...εγώ το πήρα μεταχειρισμένο φυσικά σε σχεδον μισή τιμή από το καινούριο και συνειδητα το επέλεξα διότι μου αρεσει ως μηχάνημα...άσε που δεν είχα διάθεση να δώσω 12 ή 13 για το αγαπημένο crosstourer ή το 1190.
Είναι ένα όμορφο και ικανό εργαλείο το οποίο όντως δεν είναι εμπορικό σε αντίθεση με το gs το οποίο ακόμα πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι,τηρουμένων των οικονομικών αναλογιών.Οι λόγοι πολλοί που έχουν χιλιοαναλυθεί/χιλιοσυζητηθεί είτε σε live είτε σε διαδικτυακές κουβέντες :)

macdeath_s
09/08/2016, 20:32
Εχει να κανει φανταζομαι περισσοτερο με abs παρα με τα φρενα αυτα καθαυτα. Το bmw xr που οδηγησα εχει απιστευτα βιαια φρενα, σα να τρακαρεις σε τοιχο...

Ακριβώς για αυτό επειδή το Bosch κάνει τρομερή δουλειά. Το ABS το έβγαζα μονο για έντο και σε καλή άσφαλτο δεν ενεργοποιείται εύκολα.

gmeletiadis
22/08/2016, 20:09

Έχεις κάνει την τελευταία αναβάθμιση στην ανάρτηση; Αν κατάλαβα καλά από αυτά που μου είπαν στην ΚΤΜ στην Χίο, μετά το τελευταίο σέρβις που έκανα (πριν 1 μήνα), έγινε αναβάθμιση και αλλάζουν την διαδρομή των αναρτήσεων, αυξάνοντας το μπροστά και κατεβάζοντας το πίσω. Το θέμα είναι ότι μετά από το σέρβις δεν αντιμετώπισα ξανά το συγκεκριμένο πρόβλημα. Δεν έχω τριβάλιτσο. Έχω τις 2 πλαινές. Το αντιμετώπιζα το πρόβλημα, καθώς μένω Σμύρνη και κινούμε καθημερινά σε αυτοκινητόδρομο με ψηλές ταχύτητες. Από το σέρβις και μετά δεν έχω καμία ενόχληση.

Ο θόρυβος στην ανάρτηση εξακολουθεί να υπάρχει.

Ο θόρυβος του κινητήρα μετά από 10.000χμ νομίζω ότι έχει αλλάξει, ή τον έχω συνηθήσει. Αρχικά δεν μου άρεσε καθόλου, συνηθισμένος από τον μπάσο ήχο του GS. Τώρα όμως τον γουστάρω πολύ, κυρίως όταν επιταχύνεις.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και εντυπωσιασμένος κυρίως από τον τρόπο που στρίβει. Μιλάμε για τρένο είτε σε αυτοκινητόδρομο, είτε (ακόμα καλύτερα) σε επαρχιακή διαδρομή.

gmeletiadis
22/08/2016, 20:15

Στα 1000χμ πλήρωσα μόνο τα λάδια. Στο 12μηνο με 9500χμ πλήρωσα 70 ευρώ για λάδια και ετήσιο σέρβις. Όλα αυτά στην Χίο.

gmeletiadis
22/08/2016, 20:16
Ευχαριστώ πολύ

363738

Καλορίζικη και καλοτάξιδι φίλε

matlia
14/09/2016, 16:29
Παιδες εγω το αγορασα 30/7/16 δεν εχω βαλει τις εργοστασιακες βαλιτσες εχω βαλει αυτες:
http://www.motoraid.eu/mymoto/ktm/sw-motech-trax-adv-pannier-system-ktm-1290-super-adventure-2015-silver?mfp=45f-my-moto-ktm%5B301%5D
Ειχα και εγω τους ενδιασμους μου για το θεμα με τις βαλιτσες...
Η μηχανη με 180 που την πηγα τριβαλιτσο και χωρις να κραταω καν το τιμονι παει τρενο. Τωρα αν καποιος με τριβαλιτσο παει με 250 μπορει να εχει θεμα εγω πανω απο εκει δεν παω οχι οτι ταξιδευω με αυτα τα χλμ. συνηθως μεχρι 150, οποτε ειμαι καλλημενος. Εμενα προσωπικα ειχε ενα θεμα με κουνημα απο τα 60 εως τα 90 χλμ στο τιμονι εντονο που ληθηκε με ζυγοσταθμιση και το τονιζω στο "πισω" τροχο περισσοτερο... Αλλαξα και λαστιχο (μπροστινο) στην εγγυηση εννοειται αλλα δεν ελυνε το προβλημα.

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος γενικα απο την μηχανη για τις δυνατοτητες τις στο φορτωμα και στο ταξιδι με αυτα που εχω δει μεχρι τωρα. Απο στριψιμο δεν συζηταω καν φορτωμενη γαιδουρι και με γυναικα χωρις καν να βαλω την αναρτηση στο street με comfort παω παντου. Στο street οσο και απολαυστικο να ειναι κουραζει αν αναλογιστουμε οτι ειναι μηχανη αποστασεων νομιζω το comfort τις ειναι οσο πρεπει.

Για τα υπολοιπα της μηχανης θα πω οτι συνολικα εμενα με ικανοποιει, αλλωστε γι αυτο την προτιμησα απο αλλες τις ιδιας κατηγοριας ακομα και οταν ειχα τον φοβο για το τριβαλιτσο!!! που για μενα ειναι απαραιτητο μιας και την φορτωνω πολυ περισσοτερο απο τριβαλιτσο!!!

πυξιδας990
15/09/2016, 08:12
και ενας αλλος με givi που το πετυχα εδω κατω,δεν εχει κανενα προβλημα μεχρι 200 με πλαινες.

irinia
10/10/2016, 19:59
ΕΛΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

Καλά πάμε

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Anaklhsh-KTM-1290-S-A-_111483.asp

irinia
10/10/2016, 20:08
ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΤΜ 1290

Είναι εκτός θέματος..??
Κρίμα....εδώ δεν έχουμε απλά εμπάθεια,
ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
Δεν τιμωρείς εμένα φίλε,στους ενδιαφερόμενους κάνεις κακό..!!!
Ιδιοκτήτες και ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ υποψήφιους αγοραστές.

DrBig
10/10/2016, 20:13
Ειπαμε, τα κτμ δεν τα παιρνουμε γιατι ειναι σουπερ αξιοπιστα, τα παιρνουμε γιατι η ζωη ειναι μικρη για να ειναι θλιβερη :bawl:
Α, εχουμε και βαθειεεεεες τσεπες για να τα συντηρουμε ακομα και εκτος εγγυησης :)

peterTHErider
10/10/2016, 20:14
ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΤΜ 1290

Είναι εκτός θέματος..??
Κρίμα....εδώ δεν έχουμε απλά εμπάθεια,
ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
Δεν τιμωρείς εμένα φίλε,στους ενδιαφερόμενους κάνεις κακό..!!!
Ιδιοκτήτες και ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ υποψήφιους αγοραστές.

ρε τερενς ηρεμησε.και η χοντα και γιαμαχα και ολοι κανουν ανακλησεις.ελεος με την εμπαθεια με τους ευρωπαιους.ολοι κανουν.ελεος εισαι ρε φιλε.
οποιος κανει ανακληση δλδ ειναι αχρηστο το μηχανακι?

DrBig
10/10/2016, 20:16
Δεν ξερω τι λετε εσεις, αλλα εγω μηχανακι χωρις ανακλησεις δε το εμπιστευουμαι.
Σα γυναικα που δεν παραδεχεται τα λαθη της, ενα πραμα.

irinia
10/10/2016, 20:40
ρε τερενς ηρεμησε.και η χοντα και γιαμαχα και ολοι κανουν ανακλησεις.ελεος με την εμπαθεια με τους ευρωπαιους.ολοι κανουν.ελεος εισαι ρε φιλε.
οποιος κανει ανακληση δλδ ειναι αχρηστο το μηχανακι?

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΜΑΧΑ

Δεν τις έγραψα..????
Δεν έχω εγώ εμπάθεια κούκλε μου,
εσείς έχετε πρόβλημα με όποιον γράφει κάτι διαφορετικό
από αυτό που σας αρέσει.
Δεν έγραψα στον υποψήφιο αγοραστή για τις ανακλήσεις του τενερέ..??
Δεν έκραξα τη Χόντα για την πατάτα του άξονα του crosstourer..??
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ........ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ
και βλέπετε ότι θέλετε...!!!

irinia
10/10/2016, 20:41
Ειπαμε, τα κτμ δεν τα παιρνουμε γιατι ειναι σουπερ αξιοπιστα, τα παιρνουμε γιατι η ζωη ειναι μικρη για να ειναι θλιβερη :bawl:
Α, εχουμε και βαθειεεεεες τσεπες για να τα συντηρουμε ακομα και εκτος εγγυησης :)

ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΟ ΣΑΣ

Όμως να μη μαθαίνουμε τις αλήθειες..??

DrBig
10/10/2016, 20:55
ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΟ ΣΑΣ

Όμως να μη μαθαίνουμε τις αλήθειες..??

Τις ξερουμε, δεν ψαχνουμε για σωτηρα :)

irinia
10/10/2016, 21:18
Τις ξερουμε, δεν ψαχνουμε για σωτηρα :)

ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ

Τότε τι το ανοίγετε το νήμα..??.Να λιβανίζετε τα γένια σας..??
Ούτε στην ΚΤΜ Αυστρίας δεν συμπεριφέρονται έτσι...:lol:
Είσαι σίγουρος ότι όλοι όσοι θέλουν το μηχανάκι το ξέρουν..??
Σήμερα το δημοσίευσε το μοτοτρίτη,τόσο γρήγοροι είστε..??
Κλείστε το ρε τότε και βάζετε μόνο φωτό και να λέμε ανέκδοτα.
Και όποιος λέει κάτι κακό..........ΠΙΠΕΡΙ..!!

amyroukai
10/10/2016, 21:23
επειδή είσαι και αγενής και προκατειλημμένος, το πρόβλημα έχει ήδη αναφερθεί στον παρόν νήμα, το ότι γίνεται εντός εγγύησης η αλλαγή των αναρτήσεων και έχουν ήδη κλειστεί τα ραντεβού έχει γραφτεί ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΟΥΣ, οπότε το πέταγμα του άσχετου είναι απλά μιά προσπάθεια εμπρησμού του νήματος. Όλα αυτά που γράφεις μετά την παράθεση της είδησης είναι απλά και μόνον η φαντασία σου. Κάτσε λίγες μέρες να ηρεμήσεις και τα λέμε μετά.

DrBig
10/10/2016, 21:29
ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ

Τότε τι το ανοίγετε το νήμα..??.Να λιβανίζετε τα γένια σας..??
Ούτε στην ΚΤΜ Αυστρίας δεν συμπεριφέρονται έτσι...:lol:
Είσαι σίγουρος ότι όλοι όσοι θέλουν το μηχανάκι το ξέρουν..??
Σήμερα το δημοσίευσε το μοτοτρίτη,τόσο γρήγοροι είστε..??
Κλείστε το ρε τότε και βάζετε μόνο φωτό και να λέμε ανέκδοτα.
Και όποιος λέει κάτι κακό..........ΠΙΠΕΡΙ..!!

Κοιτα, λεγε οτι θες αρκει να μην πεις κακο για την κτμ γιατι ειναι θρησκεια.