View Full Version : MT-07 Tracer
ridah_da_fresh
12/01/2020, 00:11
Δυο μερες μεχρι την πινακιδα... :priest:
414157
doctoras
12/01/2020, 08:49
καλορίζικο! κούκλα!
alexzgt4
12/01/2020, 12:59
Καλορίζικο και πάντα όρθιος!
ridah_da_fresh
12/01/2020, 12:59
Και λιγα λες. Δεν νομιζω να εχω δει πιο ομορφο χρωμα + υφη γενικα σε οτιδιποτε αλλο. Προβλεπω να τρακαρω την πρωτη βδομαδα επειδη θα γλυφω το ντεποζιτο or something
lleonidas
12/01/2020, 18:26
Ωραίος ο φίλος, καλοτάξιδο!
Σου άρεσε περισσότερο το απερχόμενο μοντέλο ή απλά θα καθυστερήσουν να φέρουν το καινούριο και δεν ήθελες να περιμένεις;
ridah_da_fresh
13/01/2020, 00:28
Το καινούργιο μου φαίνεται κάπως χαζο και ανομοιογενες. Προτιμω αυτο που φερνει λίγο tdm , λιγο fazer. Σαν κερασακι στην τουρτα ηταν φυσικα το κερδος που ειχα απο το παζαρι. 8000 το πηρα, με ~8700 στην αρχικη και 8290 στην προσφορα. Καλο ντιλ νομίζω.
Kickstart
13/01/2020, 08:12
πσσσσ, καινουργίλα ρε φίλε, δεν υπάρχει η αίσθηση...
καλοτάξιδο και πάντα όρθιος.
ridah_da_fresh
13/01/2020, 08:37
Ευχαριστώ ολους για τις ευχές!
Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος φίλε!!!!
Yamaha Tracer 700 2020 (https://www.youtube.com/watch?v=fv4wCg3CPdc) ελληνικό... review :)
Red Rider
22/03/2020, 12:37
Το ψυχή είχε ρε γαμωτο ένα usd ...
Μέχρι και στο 300αρι έβαλαν!
Ίσα να συμβαδίζει με το υπόλοιπο σύγχρονο look.
Ωραίο μηχανάκι κατά τα άλλα.
Το ψυχή είχε ρε γαμωτο ένα usd ...
Μέχρι και στο 300αρι έβαλαν!
Ίσα να συμβαδίζει με το υπόλοιπο σύγχρονο look.
Ωραίο μηχανάκι κατά τα άλλα.
Το ερώτημα είναι... usd χωρίς ρυθμίσεις ή συμβατικό με ρυθμίσεις; Σίγουρα προτιμώ το δεύτερο.
Θα μου πεις usd με ρυθμίσεις... θα τσίμπαγε σε τιμή κι άλλο, ήδη ανέβηκε.
Red Rider
22/03/2020, 17:17
Το ερώτημα είναι... usd χωρίς ρυθμίσεις ή συμβατικό με ρυθμίσεις; Σίγουρα προτιμώ το δεύτερο.
Θα μου πεις usd με ρυθμίσεις... θα τσίμπαγε σε τιμή κι άλλο, ήδη ανέβηκε.
Σχετικά είναι όλα....Το περιμένω παμτως σε μεταγενέστερη χρονιά,να κρατιέται και η αγορά σε ενδιαφέρον.
Μήπως το βγάλουν κι αυτό σε έκδοση GT;
Καλησπέρα, δεν θα βγει έκδοση GT.
Αντ'αυτού διατίθενται διάφορα πακέτα αξεσουάρ.
Σαν έκδοση GT υπάρχει το ταξιδιωτικό πακέτο που περιλαμβάνει:
-πλαϊνές βαλίτσες (με βάσεις και κλειδαριές)
-ψηλός ανεμοθώρακας
-άνετη σέλα
-αντάπτορας usb
lleonidas
03/06/2020, 10:14
418670
σήμερα ασχολήθηκα με το πλαστικό κάλυμμα της αλυσίδας που και σε έμενα κουνιόταν.
είχα μιλήσει με το συνεργείο μου και βάση αριθμού πλαισίου η μηχανή μου φορούσε το νέο ανταλλακτικό , βίδες και αποστάτες δηλαδή . πάρα αυτού είχα θέμα.
έτσι έλυσα τις δυο βίδες και παρατήρησα το εξής. ο αποστάτης που μπαίνει μέσα στην τρυπά του πλαστικού ήταν ελάχιστα πιο φαρδύς από το πλαστικό. το αποτέλεσμα ήταν να τερματίζει η βίδα στον αποστάτη πριν πατήσει και σφίξει το πλαστικό.
η λύση εύκολη . λίμα και φάγωμα σταδιακά τον αποστάτη. 3 ή 4 δόκιμες μέχρι να έρθει η βίδα να πατάει το πλαστικό.
δυστυχώς δεν έβγαλα καμιά φωτογραφία γιατί η δουλειά έγινε βιαστικά στο πεζοδρόμιο σε κάποιο σταμάτημα της βροχής.
προσοχή: δεν κατεβάζουμε πάρα πολύ τον αποστάτη.αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι όταν σφίξει η βίδα και παραμορφώσει ελάχιστα το πλαστικό (δεν είναι ορατό ) τότε να πατήσει και στον αποστάτη.
αν ο αποστάτης είναι πολύ κοντός και δεν πατήσει σε αυτόν η βίδα τότε το πλαστικό ενδέχεται να σπάσει, σίγουρα όχι αμέσως άλλα μετά από κάποιο διάστημα.
Είχα την ευκαιρία να δω από κοντά και να περιεργαστώ το Tracer 700 του 2020. Μου κάνει εντύπωση, πώς οι πρόσφατες σχεδιαστικές αλλαγές το έκαναν να φαίνεται στα μάτια μου τόσο όμορφο. Τα μοντέλα των περασμένων ετών μού φαινόταν αδιάφορα σχεδιαστικά. Όμως από το 2020 έκαναν τη διαφορά και έγινε πολύ ελκυστικό.
Αντιθέτως, βρίσκω το Tracer 9 του 2021, χειρότερο σε εμφάνιση από τα πολύ όμορφα μοντέλα που υπήρχαν από το 2016 μέχρι το 2020.
Εχοντας του ΄17 μπορώ να σου πω πως όταν είδα το καινούριο από κοντά απογοητεύτηκα. Είναι εμφανώς μικρότερο σε μέγεθος οπτικά και στατικά που ανέβηκα η διαφορά είναι πιο έντονη. Το ματ χρώμα είναι πολύ "φθηνό" στο μάτι και ενα Voge 300 που ήταν δίπλα έμοιαζε πιο ποιοτικά βαμμένο. Το μούτρο του είναι ιδιαίτερο, έχει ανώτερες αναρτήσεις αλλά οκ.
giorgosb
02/08/2021, 15:30
Ποιοτικά πως σου φάνηκε; Ανέβηκες στατικά να δεις και θέση οδήγησης;
Το 9 μου αρέσει που έγινε πιο τουριστικό από το προηγούμενο.
Ποιοτικά πως σου φάνηκε; Ανέβηκες στατικά να δεις και θέση οδήγησης;
Το 9 μου αρέσει που έγινε πιο τουριστικό από το προηγούμενο.
Δεν ανέβηκα, οπότε οι εντυπώσεις μου είναι μόνο ως προς την εμφάνιση. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον οδηγό του και δηλώνει πολύ ευχαριστημένος. Το πηγαίνει συχνά με 180 km/h (μέχρι 211 km/h είπε ότι έχει δει σε κατηφόρα).
"Δεν το λυπάσαι, να το τελικιάζεις συνέχεια;", ρώτησα.
"Σιγά, τι θα πάθει; Εδώ καλά, καλά δεν έχει ανοίξει ο κινητήρας. Πιστεύω ότι μόλις φθάσω τις 20.000 km θα πηγαίνει και με 215 km/h/".
Το βλέπεις να γυαλίζει, με λάστιχα Pilot Road 4 άφθαρτα στις 10.000 km, αλλά υποθέτω ότι ο επόμενος ιδιοκτήτης θα κλάψει με τέτοια χρήση που του κάνει ο πρώτος.
Το ανέφερα κυρίως, διότι το πρώτης γενιάς Tracer 700 δε μου άρεσε, ενώ το τελευταίο μοντέλο με εντυπωσίασε ως προς την εμφάνιση.
Συμφωνώ για το 9, έγινε πιο τουριστικό. Έχασε όμως σε σπορ εμφάνιση.
doctoras
02/08/2021, 18:09
"Δεν το λυπάσαι, να το τελικιάζεις συνέχεια;", ρώτησα.
"Σιγά, τι θα πάθει; Εδώ καλά, καλά δεν έχει ανοίξει ο κινητήρας. Πιστεύω ότι μόλις φθάσω τις 20.000 km θα πηγαίνει και με 215 km/h/".
Το βλέπεις να γυαλίζει, με λάστιχα Pilot Road 4 άφθαρτα στις 10.000 km, αλλά υποθέτω ότι ο επόμενος ιδιοκτήτης θα κλάψει με τέτοια χρήση που του κάνει ο πρώτος.
.
Δεν προκειται να παθει τιποτα το μοτερ που δουλεύει τελικες με κανονικά ανοιγματα ως την μεγιστη ισχυ του.
Η φθορα ερχεται απο κρυο κινητηρα και κοφτες. Και την μη συντήρηση οπως ορίζεται στο service book.
Φθορα απο την καγκουριλα δηλαδη.
Εμενα μ'αρέσουν τα φωτιστικά της μουρης του '18 γιατι εβγαζαν μια παραδοση και σχεση με το θρυλικό tdm900.
jimsakpt3
04/08/2021, 09:51
Είχα την ευκαιρία να δω από κοντά και να περιεργαστώ το Tracer 700 του 2020. Μου κάνει εντύπωση, πώς οι πρόσφατες σχεδιαστικές αλλαγές το έκαναν να φαίνεται στα μάτια μου τόσο όμορφο. Τα μοντέλα των περασμένων ετών μού φαίνονταν αδιάφορα σχεδιαστικά. Όμως από το 2020 έκαναν τη διαφορά και έγινε πολύ ελκυστικό.
Αντιθέτως, βρίσκω το Tracer 9 του 2021, χειρότερο σε εμφάνιση από τα πολύ όμορφα μοντέλα που υπήρχαν από το 2016 μέχρι το 2020.
Η ομορφιά είναι εντελώς υποκειμενικό θέμα!
εγώ συμφωνώ μαζί σου και για το 7ρι και για το 9ρι...
και στα δικά μου τα μάτια το μοντέλο του 20 και μετά είναι πολύ πιο όμορφο! πιο σύγχρονος σχεδιασμός! όταν το είδα σοβαρά το ερωτεύτηκα! να φανταστείτε ενώ ήμουνα μεταξύ Cb500X και NC750X και τα "μελετούσα" για κανένα εξάμηνο με το που είδα από κοντά το Tracer σε 10 μέρες το παρήγγειλα!
κούμπωσα και και καλά πάνω του! και γενικά είναι πολύ ευέλικτο και εύκολο μηχανάκι!
τώρα για την ποιότητα των υλικών ο χρόνος θα το δείξει...
Black Mamba
28/02/2022, 07:46
Ξερουμε χρονους παραδοσης? Μου ειπανε 2 μηνες. Παιζει ή μουφα και παμε για καλοκαιρι?