View Full Version : Ειναι ασφαλης η μηχανη σε πιλοτη;
Καλησπερα για αλλη μια φορα.
Σε λιγο καιρο θα αγορασω την Mt07 και μενω σε πολυκατοικία με πυλοτη η οποια έχει γκαραζοπορτα ειναι κατηφορικη και απο πισω βαζουμε της μηχανες. Με λιγα λογια δεν φαίνονται πρεπει να πας απο πισω κατηφοριζοντας να τις δεις. Απο την κυρια εισοδο κατεβαινεις σκαλια για να μπεις.
Η ερωτηση μου αν αγορασω αγκυρες και βαλω αλυσιδα και Τ ακριβα και συναγερμο στην μηχανη πιστευετε θα ειναι ασφαλης η μηχανη η πρεπει να βρω κλειστο πάρκινγκ να νοικιαζω;
Σκεφτομουν επίσης GPS tracker και κλειδαρια δισκόφρενου με εντοπισμο κινησης
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
SHOOTER045
23/04/2016, 11:51
Να σου πω τι εκανα εγώ.
Έφτιαξα δυο Π που βιδωσα στο δάπεδο εκεί φωλιαζαν οι τροχοί μπρος-,πίσω.
Απο τα Π έπιαναν και τους δυο τροχούς με πέταλα.
Α και τις βίδες για τα Π τις είχα φαει με τροχό να μην πιάνει κλειδί
Εγω σκεφτομουν να παρω abus wba 100 και kryptonite stronghold να τα βαλω στο τσιμεντο μπρος πισω και να παρω τις ακριβες abus κλειδαριες + το συναγερμο της μηχανης ο οποιος αν χρειαστεί αγοραζω και τον scorpion που εχει ειδοποιησει θεσης κ κινησης κατευθειαν στο κινητο σου και μπορεις να τον ρυθμίσεις να χτυπαει αν καποιος πλησιασει αρκετα την μηχανη.
AUFGEBRACHT
23/04/2016, 12:22
Εάν λάβεις υπόψιν ότι έχουν κλαπεί μηχανές από κλειστά πάρκινγκ θα συνειδητοποιήσεις ότι άπαξ και βάλουν μηχανή στο μάτι, ασφαλής 100% δεν μπορεί να θεωρηθεί... Από εκεί και πέρα, ό,τι παραπάνω προληπτικό μέτρο λάβεις μειώνει τις πιθανότητες αλλά δεν τις μηδενίζει.
motoexelixis
23/04/2016, 12:23
απλα στην πυλωτη αντι να προφυλαξεις τη μηχανη οπως ισως νομιζεις, προφυλασεις τα κλεφτρονια
η μηχανη ειναι σχετικα ασφαλης ΜΟΝΟ αν ειναι παλια και αντιεμπορικη
αν δοθει παραγγελια δεν σωζεται:(
Κάνε μια ασφάλεια κλοπής να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο παντού.
Εγω σκεφτομουν να παρω abus wba 100 και kryptonite stronghold να τα βαλω στο τσιμεντο μπρος πισω και να παρω τις ακριβες abus κλειδαριες + το συναγερμο της μηχανης ο οποιος αν χρειαστεί αγοραζω και τον scorpion που εχει ειδοποιησει θεσης κ κινησης κατευθειαν στο κινητο σου και μπορεις να τον ρυθμίσεις να χτυπαει αν καποιος πλησιασει αρκετα την μηχανη.
Συμφωνω...και μια κουκουλα οπωσδήποτε..μεχρι να την βγαλουν το περιμετρικο του σκορπιου θα κτυπησει εκτος αν είναι τελευταιου τυπου κεφτρονια και χρησιμοποιουν ηλεκτρονικα απενεργοποίησης του συνεγαρμου αλλα και παλι θα πρεπει να σπασουν βασεις και κλειδαριες, λιγο χρονοβορο και ρισκο για τα κλεφτρόνια να τα αντιμετωπισουν όλα μαζι..ειδικα η κουκουλα θα τους αγχωσει γιατι θα τους στερησει πολυτιμο χρονο..
Επισης κοιτα αν μπορεις να συνενοηθεις με τους αλλους ενοικους και σε αφησουν να βαλεις πανω απο τη θεση παρκαρίσματος καμερα on line που να συνδέεται με το κινητο σου και φυσικα αισθητηρα φωτος που να τη φωτιζει αυτόματα μολις καποιος την πλησιασει αρκετα..
εε..του φουστη..αν ρισκαρουν όλα τα παραπανω για να στην παρουν τοτε φιλε μου εχεις πραγματικα εχθρούς και όχι τυχαια κλεφτρόνια...προσωπικα νομιζω ομως ότι θα την κανουν ..
Triathlon 7
23/04/2016, 14:29
Απανω που σκεφτομουν να ανοιξω το ιδιο θεμα! Ακριβως το ιδιο προβλημα. Πυλωτη που οπως πολυ σωστα λεει ο motoexelixis "αντι να προφυλαξεις τη μηχανη οπως ισως νομιζεις, προφυλασεις τα κλεφτρονια". Σε σημειο χωρις ορατοτητα απο κανενα διαμερισμα. Μεχρι τωρα:
Κλεψανε την βενζινη (με τις αναλογες ζημιες) μερα μεσημερι, ηλιολουστη, με τον κοσμο να κυκλοφορει, απο την προηγουμενη μοτο (που τελικα καταστραφηκε ολοσχερως σε ατυχημα).
Ανασηκωσανε την κουκουλα στο αλλο μηχανακι μου (συλλεκτικο SR500) και το αφησανε ησυχο αφου μαλλον δεν τους γεμισε το ματι.
Σπασανε το τζαμι του αυτοκινητου, ακριβως διπλα με τον συναγερμο σε silent mode, χωρις να κλεψουν τα 50ευρα που βρηκαν μεσα! Φανταστειτε μαστουρα...
Πριονισανε την κλειδαρια της αποθηκης.
Αναλογες κλοπες και σε γειτονικα διαμερισματα...κτλ.κτλ
Ενω λοιπον ημουν ετοιμος να αγορασω την νεα μου μοτο, εφιαλτες αρχισαν να ζυγωνουν τον υπνο μου και η αγορα αναβαλλεται απο μερα σε μερα. Και εγω για scorpion με τ/ειδοποιηση σκεφτομουν. Με τα αναλογα λουκετα, χωρις ομως δυνατοτητα να δεθει σε καποιο σταθερο σημειο. Δλδ απροστατευτη απεναντι στην κλασικη μεθοδο "σηκωτη στο φορτηγακι". Τι θα γινεται ομως οταν (και αν) χτυπαει ο σ/μος μεσα στη νυχτα (και οχι μονο); Θα κατεβαινω (αφου σηκωθω,ντυθω κτλ) απο τον 7ο οροφο κατω; Πιθανον ξανα και ξανα; Σκεψεις για αυρματες καμερες παρακολουθησης δειχνουν τελικα παραλογες. Οχι και να πληρωσω - σχεδον - περισσοτερα για προστασια απο αγορα! Το παλληκαρι που μενει διπλα (παλαιος μηχανοβιος επισης), αφηνει την δικη του εκτος πυλωτης, σε σημειο με αρκετη οπτικη καλυψη, με μονο την κλειδαρια τιμονιου, εχοντας ομως ασφαλεια κλοπης. Και τελικα αυτο ειναι που σκεφτομαι και εγω, μαζι βεβαια με σ/μο -λουκετα. Στην AIG, για το 75% της τρεχουσας αξια της. Εναλλακτικα ισως, αγορα αλλης αντιεμπορικης μοτο. Θα περιμενω με ενδιαφερον την εξελιξη του thread. Ομως....
....Καλα ρε παιδια. Ειναι δυνατον να ειμαστε ερμαια του καθε αληταρα; Ακουω και διαβαζω συνεχεια "οτι θα συνειδητοποιήσεις ότι άπαξ και βάλουν μηχανή στο μάτι δεν την γλυτωνεις".
Εγω λοιπον εχω να πω, βασισμενος στις εμπειριες μου, οτι ΔΕΝ πρεπει να το θεωρουμε αυτο δεδομενο. Οχι τουλαχιστον στο 100%. Οχι τοσο παθητικα.
Εχοντας στην κατοχη μου στην αρχη της αγριας (οσον αφορα το θεμα κλοπες) δεκαετια του 80 το 900ρι BolDor, παρκαρισμενο στο ιδιο σημειο που κλεψανε την προηγουμενη (αφυλαχτη) μοτο, ειδα, ακουσα και κυνηγησα τα απειρα κλεφτρονια. Απο ερασιτεχνες ναρκομανεις, μεχρι επαγγελματιες παραγγελιοδοχους. Δεκαδες περιπτωσεις. Δεκαδες ακουσια τεστ λουκετων, αλυσιδων και πρωτοποριακων για την εποχη συστηματων σ/μου. Τι ηταν τελικα αυτο που "εκοψε μαχαιρι" τις αποπειρες; Αποδεικνυοντας ταυτοχρονα μια πιθανη διασυνδεση των κυκλωματων τουλαχιστον εκεινης της εποχης.
Δυστυχως δεν μπορω να το γραψω. Οποτε μαλλον καταλαβαινετε ! Ειναι ομως καποια στιγμη που φτανεις στ'ακρα. Σε ολους μπορει να συμβει. Και πιστευω οτι ζωντας πλεον σε μια παραλογη κοινωνια που διωκει - εμμεσα -τους νομοταγεις (μεγα θεμα αυτο), τοτε οπως αλλωστε μαθαινουμε κατα καιρους, πρεπει μερικες φορες να συμβαινει!
Lioulios
23/04/2016, 15:44
οποιος μπορει , ειναι το καλυτερο
357365
anavatis19
23/04/2016, 15:44
Απανω που σκεφτομουν να ανοιξω το ιδιο θεμα! Ακριβως το ιδιο προβλημα. Πυλωτη που οπως πολυ σωστα λεει ο motoexelixis "αντι να προφυλαξεις τη μηχανη οπως ισως νομιζεις, προφυλασεις τα κλεφτρονια". Σε σημειο χωρις ορατοτητα απο κανενα διαμερισμα. Μεχρι τωρα:
Κλεψανε την βενζινη (με τις αναλογες ζημιες) μερα μεσημερι, ηλιολουστη, με τον κοσμο να κυκλοφορει, απο την προηγουμενη μοτο (που τελικα καταστραφηκε ολοσχερως σε ατυχημα).
Ανασηκωσανε την κουκουλα στο αλλο μηχανακι μου (συλλεκτικο SR500) και το αφησανε ησυχο αφου μαλλον δεν τους γεμισε το ματι.
Σπασανε το τζαμι του αυτοκινητου, ακριβως διπλα με τον συναγερμο σε silent mode, χωρις να κλεψουν τα 50ευρα που βρηκαν μεσα! Φανταστειτε μαστουρα...
Πριονισανε την κλειδαρια της αποθηκης.
Αναλογες κλοπες και σε γειτονικα διαμερισματα...κτλ.κτλ
Ενω λοιπον ημουν ετοιμος να αγορασω την νεα μου μοτο, εφιαλτες αρχισαν να ζυγωνουν τον υπνο μου και η αγορα αναβαλλεται απο μερα σε μερα. Και εγω για scorpion με τ/ειδοποιηση σκεφτομουν. Με τα αναλογα λουκετα, χωρις ομως δυνατοτητα να δεθει σε καποιο σταθερο σημειο. Δλδ απροστατευτη απεναντι στην κλασικη μεθοδο "σηκωτη στο φορτηγακι". Τι θα γινεται ομως οταν (και αν) χτυπαει ο σ/μος μεσα στη νυχτα (και οχι μονο); Θα κατεβαινω (αφου σηκωθω,ντυθω κτλ) απο τον 7ο οροφο κατω; Πιθανον ξανα και ξανα; Σκεψεις για αυρματες καμερες παρακολουθησης δειχνουν τελικα παραλογες. Οχι και να πληρωσω - σχεδον - περισσοτερα για προστασια απο αγορα! Το παλληκαρι που μενει διπλα (παλαιος μηχανοβιος επισης), αφηνει την δικη του εκτος πυλωτης, σε σημειο με αρκετη οπτικη καλυψη, με μονο την κλειδαρια τιμονιου, εχοντας ομως ασφαλεια κλοπης. Και τελικα αυτο ειναι που σκεφτομαι και εγω, μαζι βεβαια με σ/μο -λουκετα. Στην AIG, για το 75% της τρεχουσας αξια της. Εναλλακτικα ισως, αγορα αλλης αντιεμπορικης μοτο. Θα περιμενω με ενδιαφερον την εξελιξη του thread. Ομως....
....Καλα ρε παιδια. Ειναι δυνατον να ειμαστε ερμαια του καθε αληταρα; Ακουω και διαβαζω συνεχεια "οτι θα συνειδητοποιήσεις ότι άπαξ και βάλουν μηχανή στο μάτι δεν την γλυτωνεις".
Εγω λοιπον εχω να πω, βασισμενος στις εμπειριες μου, οτι ΔΕΝ πρεπει να το θεωρουμε αυτο δεδομενο. Οχι τουλαχιστον στο 100%. Οχι τοσο παθητικα.
Εχοντας στην κατοχη μου στην αρχη της αγριας (οσον αφορα το θεμα κλοπες) δεκαετια του 80 το 900ρι BolDor, παρκαρισμενο στο ιδιο σημειο που κλεψανε την προηγουμενη (αφυλαχτη) μοτο, ειδα, ακουσα και κυνηγησα τα απειρα κλεφτρονια. Απο ερασιτεχνες ναρκομανεις, μεχρι επαγγελματιες παραγγελιοδοχους. Δεκαδες περιπτωσεις. Δεκαδες ακουσια τεστ λουκετων, αλυσιδων και πρωτοποριακων για την εποχη συστηματων σ/μου. Τι ηταν τελικα αυτο που "εκοψε μαχαιρι" τις αποπειρες; Αποδεικνυοντας ταυτοχρονα μια πιθανη διασυνδεση των κυκλωματων τουλαχιστον εκεινης της εποχης.
Δυστυχως δεν μπορω να το γραψω. Οποτε μαλλον καταλαβαινετε ! Ειναι ομως καποια στιγμη που φτανεις στ'ακρα. Σε ολους μπορει να συμβει. Και πιστευω οτι ζωντας πλεον σε μια παραλογη κοινωνια που διωκει - εμμεσα -τους νομοταγεις (μεγα θεμα αυτο), τοτε οπως αλλωστε μαθαινουμε κατα καιρους, πρεπει μερικες φορες να συμβαινει!
και εγω στην AIG το εχω ασφαλισει..αλλα να σου πω την αληθεια θα το κανω ιντεραμερικαν μετα..για ποιο λογο να μην την εχω 100%? καλο το 75% αλλα για 50ευρω πανω να χασω 2000+ αξια σε μια στραβη? αυτο που λες στο τελος οτι δεν μπορεις να το γραψεις τι εννοεις? δεν το επιασα..:look:
Και εγώ πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, να βρώ κλειστό πάρκινγκ, να επενδύσω σε λουκέτα συναγερμούς κτλπ ή να πληρώνω κάθε μήνα τον αντίκτυπο του να έχω μηχανή (ασφάλεια μηχανής)?
Πίσω στην πυλοτή αν γίνει κάτι μάλλον δεν θα το δεί κανείς, το να την αφήσω έξω στον δρόμο θα είναι σαν να προκαλώ και το να βρώ κλειστό πάρκινγκ σίγουρα δεν θα είναι κοντά μου γιατί δεν υπάρχει.
Η μόνη λύση είναι λουκέτα και συναγερμοί και κουκούλες καλά όμως όχι φτηνά και αν γίνει η στραβή έγινε τι να πω.. Σκέφτομαι και επίσης μια dummy camera που είναι σαν κάμερα αλλά είναι ψεύτικη μπας και εμποδίσει κανέναν παραπάνω..
Πεινασμένο ντοπερμαν δίπλα και ασφάλεια κλοπής.
AUFGEBRACHT
23/04/2016, 19:15
Τα σκυλιά είναι απρόσβλητα από δηλητήρια; Έτσι από περιέργεια ρωτάω γτ τα βλέπω να αναφέρονται ως πανάκεια...
Τα σκυλιά είναι απρόσβλητα από δηλητήρια; Έτσι από περιέργεια ρωτάω γτ τα βλέπω να αναφέρονται ως πανάκεια...
Για πρεζόνια και ερασιτέχνες είναι αποτρεπτικά, για σοβαρούς κλέφτες εύκολος στόχος.
Έτσι κι αλλιώς ο φίλος μένει σε πολυκατοικία, οπότε το σενάριο σκύλος δεν παίζει.
motoexelixis
23/04/2016, 20:09
ενταξει ο 7Tolis εχει τα δικια του οσο και να ναι, του φαγαν το μηχανακι απο κλειστο παρκιν κλειδωμενο, οποτε τι αλλο να εκανε το παλικαρι, να το εβαζε κατω απο το κρεβατι του; Γιαυτο φανταζομαι αναφερεται σε σκυλο.
Εγω θα πω οτι οντως αν το βαλει καποιος στο ματι, το μηχανακι θα φυγει, ειδικα αν ειναι παραγγελια...
Η πυλωτη ομως ειναι πραγματικα οτι χειροτερο απο αποψη προστασιας ειτε μοτο, ειτε αυτοκινητου.
Το μονο που προσφερει και αυτο υπο συνθηκες, ειναι να μη στο χτυπησουν απο παρκαρε/ξεπαρκαρε.
Pan (dvs)
23/04/2016, 20:27
Σε τρια λεπτα και πολλα λεω,τα στελνουνε αδιαβαστα.
Οποιος πιστευει σοβαρα οτι το σκυλι ειναι λυση,θα βρεθει μπροστα σε δυο δυσαρεστες εκπληξεις.
Απο πυλωτη κολητου μου εφυγε μοτο με πακτωμενα Π σε τσιμεντο λουκετα κουλουρες συναγερμο. Ενως γειτονα το πηραν απο την αυλη διχως να ξεκλειδωσουν καν την εξωπορτα. Κοινως το σηκωσαν μαλλον με γερανο (!!!!). Το δικο μου το εφαγαν σε 20 λεπτα που τα αφησα κλειδωμενο στη Βουκουρεστιου(!!!). Δυστυχως λυση δεν υπαρχει 100%. Ομως οσο πιο δυσκολη κανεις τη ζωη του κλεφτη, τοσο πιο τυχερος μπορεις να σταθεις. Βεβαια υπαρχουν λυσεις που ισως ομως σου δημιουργησουν προβληματα με το νομο....
Black Diamond
23/04/2016, 21:38
Αντε και βαρεθηκαν και δεν το σηκωσαν. Αποκλειεται αλλα λεμε.Μιας και δεν φαινεται, θα κατσουν με ησυχια και θα το Ξεκοκαλισουν κομματι κομματι. Κανε Ασφαλεια κλοπης. Δε θα κοιμασαι απο το αγχος.
Αντε και βαρεθηκαν και δεν το σηκωσαν. Αποκλειεται αλλα λεμε.Μιας και δεν φαινεται, θα κατσουν με ησυχια και θα το Ξεκοκαλισουν κομματι κομματι. Κανε Ασφαλεια κλοπης. Δε θα κοιμασαι απο το αγχος.
Δηλαδη πας και αναγγελεις στην ασφαλιστικη σου ότι σου κλεψανε την μηχανή και εκεινοι σε αποζημιωνουν ετσι απλα;;..εγω ειχα ακουσει ότι η αποζημειωση καθυστερει αρκετα-μεχρι και 6μηνο- και αν βρουν εστω και μια ροδα την χανεις..εχει αλλαξει κατι σε αυτό το τομεα;;
Νομιζω ότι με 450 ευρω που κοστιζει ο καινούργιος σκορπιος καλύπτεσαι εως ένα σημειο γιατι τη μηχανή δεν στην κλεβουν μονο από την πυλωτη αλλα και απο οπου παρκαρεις..οποτε σημαντικο με το που κτυπησει ο συνεγαρμος να ενημερώνεσαι αμεσα στο κινητο σου στις συντεταγμενες που τρεχει ο κλεφτης με τη μηχανή σου και να πραξεις τα δεοντα...
και ένα πραγμα που δεν πρεπει να κανουμε ποτε είναι να βαζουμε αυτοκόλλητα πανω στη μηχανή μας με το τι καλούδια την εχουμε προικισει ...ειδικα με το συνεγαρμο και το δορυφορικο καλο είναι τη πληροφορια αυτή να την ξερουμε μονο εμεις και το κινητο μας ..εχουν σωθει πολλοι που απλα ειχαν βαλει ένα gps tracker..
και επειδή εκτος από τα γατονια εγκληματιες, υπαρχουν και οι τυχαίοι κλεφτες επιμενω ότι η κουκουλα αποτελει σημαντικο μερος της προστασιας..
Black Diamond
23/04/2016, 22:34
Δηλαδη πας και αναγγελεις στην ασφαλιστικη σου ότι σου κλεψανε την μηχανή και εκεινοι σε αποζημιωνουν ετσι απλα;;..εγω ειχα ακουσει ότι η αποζημειωση καθυστερει αρκετα-μεχρι και 6μηνο- και αν βρουν εστω και μια ροδα την χανεις..εχει αλλαξει κατι σε αυτό το τομεα;;
Νομιζω ότι με 450 ευρω που κοστιζει ο καινούργιος σκορπιος καλύπτεσαι εως ένα σημειο γιατι τη μηχανή δεν στην κλεβουν μονο από την πυλωτη αλλα και απο οπου παρκαρεις..οποτε σημαντικο με το που κτυπησει ο συνεγαρμος να ενημερώνεσαι αμεσα στο κινητο σου στις συντεταγμενες που τρεχει ο κλεφτης με τη μηχανή σου και να πραξεις τα δεοντα...
και ένα πραγμα που δεν πρεπει να κανουμε ποτε είναι να βαζουμε αυτοκόλλητα πανω στη μηχανή μας με το τι καλούδια την εχουμε προικισει ...ειδικα με το συνεγαρμο και το δορυφορικο καλο είναι τη πληροφορια αυτή να την ξερουμε μονο εμεις και το κινητο μας ..εχουν σωθει πολλοι που απλα ειχαν βαλει ένα gps tracker..
και επειδή εκτος από τα γατονια εγκληματιες, υπαρχουν και οι τυχαίοι κλεφτες επιμενω ότι η κουκουλα αποτελει σημαντικο μερος της προστασιας..
Νομιζω οτι ζητησε γνωμες ο φιλος. Εχει να διαλλεξει αναμεςα σε συναγερμους,σκυλια, ασφαλειες,κουκουλα και οτι αλλο ειπωθει η και ολα μαζι αμα γουσταρει. Εγω ειπα ασφαλεια ως προσωπικη γνωμη και παθων απο πυλωτη. Λεπτομεριες απο τον ασφαλιστη.
lonerider
23/04/2016, 23:20
Μια ιδέα που μου ήρθε τώρα για μηχανές με κεντρικό σταντ...λέμε αν μπορούμε με παντεντα με κάποιον πείρο να μπορούμε να κλειδωνουμε το κεντρικό ώστε να μην κατεβαίνει ή μηχανή.....περισσότερο ή ιδέα αυτή είναι για να αινφιδιασεις τον κλέφτη...που θα περιμένω λουκέτα και κλειδαριές....
giannis113
24/04/2016, 01:34
Καμια μοτοσυκλετα δεν αξιζει οσο η ζωη ενος σκυλου.
Lioulios
24/04/2016, 02:02
σιγουρα .
Αλλα οποιος εχει τη δυνατοτητα τα εχει στο χωρο του , τοτε τα πραγματα αλλαζουν. Το δικο μου ειναι αιμοβορικο και ορμαει στο χωρο του , αλλα ακομα και τσιουαουα να χει κανεις , ειναι ο καλυτερος συναγιερμος .
οταν ομως υπαρχει πολυκατοικια , ολα οσα ειπωθεικαν ειναι η πραγματικοτητα.
και η κουκουλα καθυστερει , και τα λουκετα , κτλ κτλ ... Αν ομως σταμπαριστει , τελος .
... Αυτα τα συστηματα οιυ εχουνα τα κινητα και με τζιπιες βρησκονται , δεν παιζουν για τις μοτο ?
ς
To έβαζα σε πυλωτή απ' τη μεριά του δρόμου έξω έξω για να φαίνεται. Το σκέπαζα με κουκούλα και το έκλεινα στη γωνία με το αμάξι + λουκέτο στο δισκόφρενο. Τα φώτα της πυλωτής άναβαν με την κίνηση.
Φαινόταν και από την κάμερα της εισόδου που ήταν συνδεδεμένη με τις τηλεοράσεις της πολυκατοικίας αλλά τις πρώτες πρωινές που χτυπάνε λίγη σημασία έχει αυτό. Όλη την υπόλοιπη μέρα η tv των συνταξιούχων στον δεύτερο ήταν γυρισμένη μόνιμα στο κανάλι της εισόδου.
Η καλύτερη υπηρεσία πληροφοριών στη διάθεσή μου! :lol:
Βρήκα ένα ενδιαφέρον link με έναν πρώην κλέφτη μηχανών που λέει πολλά πράγματα, όποιος θέλει να ρίξει μια ματιά: https://www.reddit.com/r/motorcycles/comments/t5shp/ex_thief_chopshop_operator_ama/
Triathlon 7
26/04/2016, 22:58
Τελικα τι θα κανουμε ρε Ins_gr.
Εχω μεινει μηνες χωρις μηχανη ( λογω ατυχηματος ) και εχω χαρμανιασει...
Οι φιλοι μου λενε οτι η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ζεις με τα ΑΝ.
Bradipous
26/04/2016, 23:25
και μόλις διάβασα όλο το νήμα τσούπ και το βίντεο στο φβ
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1144848525566183&id=989752771075760
κάπου στα 40" περνάνε και δύο τύποι σα να μην τρέχει τίποτα ξερωγώ.
Και ανέβασαν το βίντεο; Εκτός αν τους έπιασαν και έδωσαν οι αρχές το βίντεο στη δημοσιότητα που λένε. Εκεί παραδιπλα που το πήγαν και σταμάτησαν, τι έκαναν με το τιμόνι εφόσον είχαν ήδη σπάσει την ασφάλεια του τιμονιού πριν;
Tycho Moon
27/04/2016, 06:45
Και ανέβασαν το βίντεο; Εκτός αν τους έπιασαν και έδωσαν οι αρχές το βίντεο στη δημοσιότητα που λένε. Εκεί παραδιπλα που το πήγαν και σταμάτησαν, τι έκαναν με το τιμόνι εφόσον είχαν ήδη σπάσει την ασφάλεια του τιμονιού πριν;
Πιθανώς κάπου σκάλωνε το τιμόνι μετά το σπάσιμο και το δούλεψε πέρα δώθε να λύσει..
Μ@υνόσκυλα... Μια πιστολία στο κεφάλι θέλουν ο καθένας.
κλειδαριες στα δισκόφρενα, αλυσίδα τετράχοντρη πιασμενη σε τσιμεντοκολώνα ή σε ειδική βάση στο τοίχο με παρα πολύ χοντρα σίδερα, λουκέτο θηρίο και συναγερμός. Η αλυσίδα πρέπει να είναι επενδεδυνένη με σωλήνα μεταλικόσπιράλ, για να μην μπορει να μπει κοφτης και να χρειάζεται τροχός.
με τον τροχό και το συναγερμό, αμα είσαι εκεί κάτι θα ακούσεις, του φούστη. Αν δεν είσαι εκεί, οι κλέφτες παρατηρούνε πότε λείπεις συνήθως και χτυπάνε τότε.
οποτε φρόντισε κάποιος να ναι σπίτι πάντα.
εναλλακτικά υπάρχουν ip κάμερες φτηνες με αισθητήρες κίνησης με εφαρμογες android/ios που σε ειδοποιούνε στο κινητό οταν υπάρχει ύποπτη κινητικότητα.