View Full Version : TD Αντί Ducati Weekend Πιστα Σερρων 18-20 Ιουνιου 2016
devil's animal
17/06/2016, 22:24
τι ωρα θα ειστε πιστα το πρωϊ?
devil's animal
17/06/2016, 23:00
8:00
δεν μας κανει...:lol:
κανενας αλλος?:p
δεν μας κανει...:lol:
κανενας αλλος?:p
03:30...
Ωραία θα με πετύχετε στο γυρνά από το νυχτερινό trackday!
08:00 για να φτιάξουμε τα box κ να πιούμε καφέ... Κατα της 09:00-09:30 να μπούμε μέσα κ ότι προλάβουμε! 13:00 θα έχει 40 βαθμούς δεν αξίζει όποτε θα παίξει πισίνα και μετά ξανά κατα της 17:00 πίστα πάλι μέχρι κλείσιμο....
Έχω πάρει το box 18 πάρτε τα δίπλα να είμαστε μαζί κ να έχουμε ησυχία
Εγώ ζεσταίνομαι απο τώρα. Μήπως να την περάσω όλη τη μέρα στην πισίνα; Χμ...
devil's animal
18/06/2016, 06:33
03:30...
ρε ψευτη...πηγα 3:30 και δεν βρηκα κανεναν...:cry:
τωρα πρεπει να ξαναρθω...:p
καλημερες...
ξεκιναω σε καμια ωρα απο Θεσ/νικη...:sun:
Παίδες καλά να περάσετε και να ξέρετε ζηλεύουμε με τη καλή πάντα έννοια.
:beer:
harris_x
18/06/2016, 17:09
giannis21
18/06/2016, 21:20
αμα δεν πάω για ρακέτα αύριο ψηνομαι να έρθω για μερικούς αργους γύρους..μέχρι το μεσημερακι..
Μην έρθεις μεσημέρι έλα απόγευμα... θα σκάσεις εγώ ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από την ζέστη ...
giannis21
19/06/2016, 07:44
δε γίνονται αυτά..έβγαλα τη μηχανή από το γκαράζ,μπηκα να βάλω τη φόρμα,και όταν ξαναβγηκα έριχνε βροχουλα:cry: ..την επλυνα κιόλας χτες.πισω στο σπίτι και το βλέπω για απόγευμα
Εδω δεν έβρεξε καθολου και η συννεφια έκανε τη μερα υποφερτη. Εγω μπήκα στις 1 το μεσημερι γιατι το πρωι με βρηκε με διάρροια και ετρεχα καθε λίγο στη τουαλέτα.... ευτυχως μου πέρασε αλλα ημουνα χαλια γενικα και γϋρναγα στο 1.32 και βαλε. Το απογευμα ημουν πολυ καλυτερα μετα αποενα μπανάκι στην πισίνα και γυρισα 1.2928 σλλα διέλυσα το λαστιχό μου .... Τέρμα για μένα το TD...
Α και Μιχάλη, αναμένω βίντεακι :)
.... Τέρμα για μένα το TD...
Δεν μπορείς να βρεις λάστιχα; Όταν ανέβαινα Σέρρες, το " MOTO KAFETZIS" αλλά και ένα συνεργείο πολύ κοντά στην πίστα (Γιώργος .....τα παιδιά με Ducati θα το ξέρουν σίγουρα), μας είχαν βοηθήσει πάντα. Χαρακτηριστικά, θυμάμαι ότι κατάφεραν να μας κολλήσουν ψυγείο, Κυριακή μεσημέρι.
Αν το κυνηγούσα κατι θα έβρισκα η αληθεια ειναι οτι νοιώθω χορτάτος :)
Αν το κυνηγούσα κατι θα έβρισκα η αληθεια ειναι οτι νοιώθω χορτάτος :)
Τότε, όλα καλά.
Τέλος και για μένα το TD.
Άλλαξα γρανάζι εχθές και από κακή ρύθμιση της αλυσίδας, πήρα το ρουλεμάν του άξονα κίνησης στο χέρι.
Οκ, ξενερωμα, θα μπορούσε να είναι και χειρότερα όμως...
bros400pgm
19/06/2016, 22:02
Άλλαξα γρανάζι εχθές και από κακή ρύθμιση της αλυσίδας, πήρα το ρουλεμάν του άξονα κίνησης στο χέρι.
Ωχ... Αλλάζει χωρίς να ανοιξεις μοτέρ;
RaGe_Raptor
19/06/2016, 22:08
Κρίμα ρε συ..
Πως σου φάνηκαν τα λάστιχα;
Υγ:
Βάζανε ιταλικά ρουλεμάν οι Αυστριακοί ;;;;; :rotflmao: :D :kakioula
RaGe_Raptor
19/06/2016, 22:11
Εδω δεν έβρεξε καθολου και η συννεφια έκανε τη μερα υποφερτη. Εγω μπήκα στις 1 το μεσημερι γιατι το πρωι με βρηκε με διάρροια και ετρεχα καθε λίγο στη τουαλέτα.... ευτυχως μου πέρασε αλλα ημουνα χαλια γενικα και γϋρναγα στο 1.32 και βαλε. Το απογευμα ημουν πολυ καλυτερα μετα αποενα μπανάκι στην πισίνα και γυρισα 1.2928 σλλα διέλυσα το λαστιχό μου .... Τέρμα για μένα το TD...
Σπύροοοοοοο...!!!! Ναι ρε φίλε ,άλλαξες level είσαι μέλος του 1,2x club πλέον!!!!!! :beer: :a08::a08:
Ωχ... Αλλάζει χωρίς να ανοιξεις μοτέρ;
Όχι.
Κρίμα ρε συ..
Πως σου φάνηκαν τα λάστιχα;
Δεν ευχαριστήθηκα, είχα παντού γλυστριματα, αλλά όχι λόγω ελαστικών. Το αμορτισέρ μου τα έπαιξε και μόλις ζεσταινόταν γινόταν σουμιες.
Πολύ γκρίνια, γλυστραγα συνέχεια, δοκίμαζα ρυθμίσεις, πιέσεις μπας και φτιάξει λίγο, αλλά μπα.
bros400pgm
19/06/2016, 23:27
Σκατά...
RaGe_Raptor
19/06/2016, 23:28
Όχι.
Δεν ευχαριστήθηκα, είχα παντού γλυστριματα, αλλά όχι λόγω ελαστικών. Το αμορτισέρ μου τα έπαιξε και μόλις ζεσταινόταν γινόταν σουμιες.
Πολύ γκρίνια, γλυστραγα συνέχεια, δοκίμαζα ρυθμίσεις, πιέσεις μπας και φτιάξει λίγο, αλλά μπα.
Τι να σου κάνει κι αυτό με τέτοιες θερμοκρασίες!!!
Άρη, από σένα δε μάθαμε νέα...
sapila racing
21/06/2016, 09:11
Μολις έφτασα στην δουλειά και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ, είμαι αλλού....
Εχασα 2,5 κιλά στο TD, έλιωσα δηλαδή, το λιώσαμε και το μηχανακι και περάσαμε τέλεια. Τα λάστιχα φανταστικά, σε συνδυασμό με την αλλαγή γεωμετρίας που είχα ρυθμίσει το μηχανάκι έγινε όπλο και μπορούσα να κάνω πράγματα που πριν δεν γίνονταν.
Η νέα φόρμα επίσης βοήθησε, οι ηλεκτρολύτες βοήθησαν, η παρέα μας επίσης.
Χρόνους δεν ξερω αφού δεν ειχα σενσορες, gps, κλπ κόλπα κι ετσι δεν ξέρω ακριβώς πόσο πιο γρήγορα πήγα, αλλά θα το μετρήσω σε καποια φάση.
Τα λάστιχα άντεξαν 2 μέρες να το καβαλάμε κι οι 2, μια εγω μια Μήτσος, βέβαια δεν μπήκαμε καν την Δευτέρα, συμπαράσταση στον byron κι ετσι, ευκολη απόφαση μια κι ειχαμε λιώσει κι εμείς και το πίσω λάστιχο βέβαια και η θερμοκρασία αντι να κατεβαίνει ανέβαινε.
Θα εχουμε και φωτό, video κλπ αλλά θα περιμένετε όσο ναναι.
spyrakos35
21/06/2016, 09:13
Μολις έφτασα στην δουλειά και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ, είμαι αλλού....
Εχασα 2,5 κιλά στο TD, έλιωσα δηλαδή, το λιώσαμε και το μηχανακι και περάσαμε τέλεια. Τα λάστιχα φανταστικά, σε συνδυασμό με την αλλαγή γεωμετρίας που είχα ρυθμίσει το μηχανάκι έγινε όπλο και μπορούσα να κάνω πράγματα που πριν δεν γίνονταν.
Χρόνους δεν ξερω αφού δεν ειχα σενσορες, gps, κλπ κόλπα κι ετσι δεν ξέρω ακριβώς πόσο πιο γρήγορα πήγα, αλλά θα το μετρήσω σε καποια φάση.
Τα λάστιχα άντεξαν 2 μέρες να το καβαλάμε κι οι 2, μια εγω μια Μήτσος, βέβαια δεν μπήκαμε καν την Δευτέρα, συμπαράσταση στον byron κι ετσι, ευκολη απόφαση μια κι ειχαμε λιώσει κι εμείς και το πίσω λάστιχο βέβαια και η θερμοκρασία αντι να κατεβαίνει ανέβαινε.
o μαλλιάς με το τρικολόρε ήρθε? μπήκε? όλα κομπλέ? πως του φάνηκε?
Sapilas χρόνο μπορείς να βγάλεις και απο το βίντεο μετά σωστόοοηηηςς;;
devil's animal
21/06/2016, 09:30
ηταν ενα ωραιο διημερο...
γεματο με φουλ αδρεναλινη...
Μιχαλη (R-1nas), ευχαριστω και απο εδω γι'αυτο που εκανες off track..μου προσεφερες το καλυτερο session του διημερου...
εννοειται και για ολες τις συμβουλες και προτροπες...
ηλεκτρονικες για τωρα...απο κοντα οι κανονικες...
:beer::beer::beer:
sapila racing
21/06/2016, 13:17
o μαλλιάς με το τρικολόρε ήρθε? μπήκε? όλα κομπλέ? πως του φάνηκε?
Ναι, ναι, το μαθαίνει ακόμα.
Είναι πανεμορφο, για μένα η πιο όμορφη μοτο του trackday.
Μετα την δική μας ε! :D
Sapilas χρόνο μπορείς να βγάλεις και απο το βίντεο μετά σωστόοοηηηςς;;
Μια κι εχω επίσημη χρονομετρηση γυρων παλαιότερων trackday που τους εχω και σε video με την ίδια κάμερα, θα βγεί η άκρη.
Είναι πανεμορφο, για μένα η πιο όμορφη μοτο του trackday.
Μετα την δική μας ε! :D
πως; ΠΩΣ; Ορίιισστεεε; Στο Box 17 το είδατε το ωραίο το άσπρο το μηχανάκι; ΜΟΥ; :D
sapila racing
21/06/2016, 13:52
πως; ΠΩΣ; Ορίιισστεεε; Στο Box 17 το είδατε το ωραίο το άσπρο το μηχανάκι; ΜΟΥ; :D
Σπύρο είναι ωραίο το Agusta σου, αλλά το 1098 tricolore είναι αλλη φάση, είναι πολύ όμορφο.
Και το δικό σου με το κανονικό κουστούμι ή άλλο βάψιμο θα ηταν πιο όμορφο πάντως.
Ετσι σκέτο άσπρο βέβαια είναι χρηστικό κι εκπέμπει κακία. Το μπαλωσα τωρα? :D
Χαρηκα που τα είπαμε κι απο κοντα! :beer:
361340
sapila racing
21/06/2016, 14:51
Στην έξοδο της K5. :sweat:
Την 2η μέρα τάπωσα το ramair με ταινία ωστε να μείνει το μισό του εμβαδόν γιατί το μηχανάκι δεν ανέβαζε όπως πριν.
Προφανώς του έπεσε τεραστιο και μια και δεν έχει πρόγραμμα παραφτώχυνε. Με την ταινία επανήλθε στα νορμαλ του κι έβγαζε +10χλμ τελική στην ευθεία απ οτι την 1η μέρα που ηταν ολη η μπούκα ανοιχτή.
Φωτό του Χρύσανθου.
RaGe_Raptor
21/06/2016, 21:33
Έλα ρε, ο Άρης είναι λίγο biased , τα αγαπάει τα Ducati. :D
Η Έμε-Βου είναι ο απόλυτος μούναρος ...!!! :a08: (Sorry girls)
Σπύρο είναι ωραίο το Agusta σου, αλλά το 1098 tricolore είναι αλλη φάση, είναι πολύ όμορφο.
Και το δικό σου με το κανονικό κουστούμι ή άλλο βάψιμο θα ηταν πιο όμορφο πάντως.
Ετσι σκέτο άσπρο βέβαια είναι χρηστικό κι εκπέμπει κακία. Το μπαλωσα τωρα? :D
Χαρηκα που τα είπαμε κι απο κοντα! :beer:
Παρομοίως χάρηκα!
Και ξέρεις, προσπαθώ να το ασχημύνω το μηχανάκι μου, να μη μου το ματιάζουνε τόσο ;) Πέφτω και λιγότερο συχνά έτσι!
Ορίστε και μια φωτό από εμένα με 3 μηχανάκια...
361414
γαμάτη φωτό! 996 είναι το πρώτο;
FotisFz1
22/06/2016, 00:58
ο πρωτος μοιαζει με σουπερ ηρωα απο κομικ:lol:
ωραιος
[QUOTE=nathair;2765427]Ορίστε και μια φωτό από εμένα με 3 μηχανάκια...
:beer::beer::beer:
Ωραία φωτό!!
Ο spiderman σας κλέβει την παράσταση
Ωραίοι...πάντα τέτοια παιδιά :wave2:
sapila racing
22/06/2016, 09:34
Ορίστε και μια φωτό από εμένα με 3 μηχανάκια...
361414
Ωραίο τραινάκι είμαστε! :beer:
harris_x
22/06/2016, 10:12
:beer::beer::beer::beer::beer:
Ωραίο τραινάκι είμαστε! :beer:
Για αυτό την διάλεξα :)
sapila racing
22/06/2016, 11:43
Για αυτό την διάλεξα :)
Μόλις βρω λίγο χρόνο θα τις φτιάξω να τις ανεβασω με την σειρα.
Στο δίπλα εργοστασιο είμαι. :wave2:
Σε ειδα και στον γυρισμό που μας πέρασες με το Volvo στα τσιμεντα.
To θεμα ειναι να φευγεις "χορτατος" και με στοχο την ποιοτητα και οχι την ποσοτητα ......!!!
:beer::beer:
sapila racing
22/06/2016, 16:29
To θεμα ειναι να φευγεις "χορτατος" και με στοχο την ποιοτητα και οχι την ποσοτητα ......!!!
:beer::beer:
Ετσι είναι! :beer:
RaGe_Raptor
22/06/2016, 17:13
Ετσι είναι! :beer:
Ναι έτσι είναι αλλά ο λαός περιμένει βίντεο κ φώτο... :p
sapila racing
22/06/2016, 19:13
teaser screenshot απο video.
Αλλο τραινάκι αυτό. κράτησε και ώρα! :D
H.A.Balafoutre
22/06/2016, 22:57
Αυτά είναι ωραία πράματα...!!!....
ΤΟ δικό μου βιντεάκι σχεδόν ανέβηκε, έφτασε στο 84% αλλά μάλλον το κομπιούτερ έπεσε για ύπνο. Οπότε το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι θα το ολοκληρώσω :)
ΤΟ δικό μου βιντεάκι σχεδόν ανέβηκε, έφτασε στο 84% αλλά μάλλον το κομπιούτερ έπεσε για ύπνο. Οπότε το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι θα το ολοκληρώσω :)
Εσυ να αφησεις τα βιντεο και να πας να παρεις το μηχανακι σου γιατι ηταν ορφανο και παραπονεμενο, λιγο ηθελα να το φορτοσω κ να φυγω :P
Εσυ να αφησεις τα βιντεο και να πας να παρεις το μηχανακι σου γιατι ηταν ορφανο και παραπονεμενο, λιγο ηθελα να το φορτοσω κ να φυγω :P
Πάρτο, ασφαλισμένο είναι, δεν ξέρω τίποτα, δεν είδα τίποτα, δεν άκουσα τίποτα :) Αντε να βρεθεί και σε έμπειρα χέρια να πάει ΠΟΛΥ γρήγορα, γιατί αν περιμένει απο εμένα... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=yQkyvYX0pkY
sapila racing
24/06/2016, 09:18
https://www.youtube.com/watch?v=yQkyvYX0pkY
Πολύ ωραίο video Σπύρο! :beer: :beer:
Η οδήγησή σου είναι πολύ καλή! :a10:
Το προσπερασμα στην 10 που εκανα στον spiderman ολα τα λεφτά. Με βρήκε στην ευθεία που δεν τραβαγε το μηχανακι την 1η μέρα πριν ταπώσω το ramair και με εκανε σουβλάκι εύκολα αλλά κι εγώ μετά του την έκανα. :D
fazerakis
24/06/2016, 10:36
Ωραια οδηγηση και στρωτή αλλα απο το βιντεο φαινεται οτι πας πολυ ανοιχτα σχεδον παντου. Αν οδηγουσες ετσι στα Μεγαρα ουτε 1.10 δεν θα εκανες :rolleyes:
Αν η πιστα ειναι 3200 μετρα την κανεις 3400 απο εκει που πας... τροφη για σκεψη το καλοκαιρι στην παραλια :beer:
Δες απο που περναει ο Sapila που γλύφει τα κερμπ στο apex απο την 5 μεχρι την προσπεραση στη 10. Αν το κανεις αυτο απο την 1 στη 16 πας κατω απο το 30 χωρις κοπο και με ασφάλεια.
Το προσπερασμα στην 10 που εκανα στον spiderman ολα τα λεφτά.
Καρα:owned: έφαγε ο Μπίνης εκεί. :tooth:
Δε λέτε και σε μας, που βαριόμαστε να βλέπουμε βίντεο 25 λεπτών, πού ακριβώς είναι τα highlights;
Δε λέτε και σε μας, που βαριόμαστε δουλεύουμε σκληρά λόγω #Brexit να βλέπουμε βίντεο 25 λεπτών, πού ακριβώς είναι τα highlights;
ΟΚ.
Ωραια οδηγηση και στρωτή αλλα απο το βιντεο φαινεται οτι πας πολυ ανοιχτα σχεδον παντου.
Οταν ακολουθώ άλλους έτσι, γενικά πάω αλλού για αλλού και πολύ ανοιχτά, το ξέρω! Καμιά φορά και μόνος μου πάω ανοιχτά αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ;)
fazerakis
24/06/2016, 14:27
Οταν ακολουθώ άλλους έτσι, γενικά πάω αλλού για αλλού και πολύ ανοιχτά, το ξέρω! Καμιά φορά και μόνος μου πάω ανοιχτά αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ;)
H αληθεια ειναι οτι τετοια εντυπωση μου εδωσες. Σαν να ηθελες να παρεις αλλη γραμμη για να παρεις φορα για προσπεραση ή για να μην κουτουλησεις πανω στον μπροστινο σου. Δηλαδη μπορουσες να πας πολυ γρηγοροτερα αλλα καθοσουν πισω. Ηταν περιεργο για αυτο το σχολίασα.
H αληθεια ειναι οτι τετοια εντυπωση μου εδωσες. Σαν να ηθελες να παρεις αλλη γραμμη για να παρεις φορα για προσπεραση ή για να μην κουτουλησεις πανω στον μπροστινο σου. Δηλαδη μπορουσες να πας πολυ γρηγοροτερα αλλα καθοσουν πισω. Ηταν περιεργο για αυτο το σχολίασα.
Ε ναι, έγραφα βιντεάκι :)
Μόνος μου γύρισα την πρώτη μέρα στο 1.2992 καλύτερο χρόνο, και την δεύτερη το απόγευμα (αφού ξεκουράστηκα στην πισίνα!) 1.2928...
spyrakos35
24/06/2016, 14:31
Το τουονο ειναι ο βυρωνας;
sapila racing
24/06/2016, 14:36
Ε ναι, έγραφα βιντεάκι :)
Μόνος μου γύρισα την πρώτη μέρα στο 1.2992 καλύτερο χρόνο, και την δεύτερη το απόγευμα (αφού ξεκουράστηκα στην πισίνα!) 1.2928...
Οντως πας πιο γρήγορα απο την παρέα μας.
Την Κυριακή σε καποιο session με πέρασες στον 1ο γύρο που ζεσταινα τα λαστιχα αναμεσα 12-13 και αφού τέλειωσα τον γύρο το άνοιξα να σε ακολουθήσω αλλα μου έφευγες.
:wave2:
https://www.youtube.com/watch?v=Q_wxERTCX3M&feature=youtu.be
Ξέρω, δεν είναι τέλειες οι γραμμές, κάπου το έχασα, αλλά για αυτό και δεν έπεσα κάτω από 1.30 σε αυτόν τον γύρο!
Αλλά με 40 βαθμούς κουράζεσαι τόσο γρήγορα αν πηγαίνεις σβέλτα, που άντε να κρατήσεις μετά την συγκέντρωσή σου ...
sapila racing
25/06/2016, 13:32
Ξέρω, δεν είναι τέλειες οι γραμμές, κάπου το έχασα, αλλά για αυτό και δεν έπεσα κάτω από 1.30 σε αυτόν τον γύρο!
Αλλά με 40 βαθμούς κουράζεσαι τόσο γρήγορα αν πηγαίνεις σβέλτα, που άντε να κρατήσεις μετά την συγκέντρωσή σου ...
Οντως η ζέστη ηταν ανασταλτικός παράγοντας, κι εγω είχα το ίδιο πρόβλημα.
Ωραίο το video, γκάζωνα κι εγω! :beer:
sapila racing
26/06/2016, 09:57
Ανέβασα κι εγω το 1ο video από το trackday.
Αντιστοιχεί στα πρώτα 11 λεπτά του video που μας έπαιρνε ο Σπύρος.
Εδω βεβαια φαίνονται άλλα πράγματα!
Mια και τo νέο κουστούμι είχε και ζελατίνα τζάμι έβαλα την κάμερα στο τεπόζιτο με την βεντούζα. Τελικά κουνάει και θέλει βαση στην τιμονόπλακα.
Next time.
http://youtu.be/jfAIrhMnRA0
H.A.Balafoutre
26/06/2016, 10:25
Μου αρέσει πολύ η κίνηση που έκανες στο 5ο λεπτό στην Κ13. Θα τη μελετήσω.
sapila racing
26/06/2016, 10:40
Aυτό γίνεται μονο αν συναντας εκει καποιον αρκετά πιο αργό απο σένα και πάλι υπο συνθήκες, αλλιώς δεν παίζει!
Με εχει περάσει ετσι ο Μπουστας με μεγαλη διαφορά χλμ, εγω ημουν με το Hornet 900 κι αυτός ηταν με monster 800. :cry:
spyrakos35
26/06/2016, 10:41
Εχμ......
Οι κραδασμοι που οφειλονται; σε ανωμαλιες της πιστας ;
LogOutGoRide
26/06/2016, 10:46
Ρε ψηλέ. Άσε είπαμε την προσπέραση από έξω στην 13, τι δεν καταλαβαίνεις χαχαχαχαχχαχα
Μπορείς να μας περνάς όπου αλλού θέλεις:wave2:
spyrakos35
26/06/2016, 10:52
Aυτό γίνεται μονο αν συναντας εκει καποιον αρκετά πιο αργό απο σένα και πάλι υπο συνθήκες, αλλιώς δεν παίζει!
Με εχει περάσει ετσι ο Μπουστας με μεγαλη διαφορά χλμ, εγω ημουν με το Hornet 900 κι αυτός ηταν με monster 800. :cry:
σιγα το μηχανάκι ρε άρη (για το χόρνετ λέω)
:lol:
RaGe_Raptor
26/06/2016, 11:26
Ρε ψηλέ. Άσε είπαμε την προσπέραση από έξω στην 13, τι δεν καταλαβαίνεις χαχαχαχαχχαχα
Μπορείς να μας περνάς όπου αλλού θέλεις:wave2:
ε μα τώρα ρε Κώστα τι να του πεις...........!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:
Εχμ......
Οι κραδασμοι που οφειλονται; σε ανωμαλιες της πιστας ;
στο βραχίονα της βάσης της κάμερας.είναι μακρύς:cool:
sapila racing
26/06/2016, 21:52
Video απο το απόγευμα του Σαββάτου.
Είναι καποιοι καλοί γύροι, σε καπoια φαση συναντάω τον byron κι ενα Ducati 998.
http://youtu.be/SBdFaORR9Jg
sapila racing
27/06/2016, 07:07
Κι αλλο ένα video, απο τα καλύτερα που εχω βγάλει.
Το απογευματινό τραινακι της Κυριακής! :beer:
http://youtu.be/_AxztHt_a60