View Full Version : MOTO Test Ride Event 28-29 Μαΐου 2016
Billymuse
27/04/2016, 14:21
Έχουμε οργανώσει πολλές φορές test rides αλλά σε πίστα με ελεύθερη πρόσκληση και με τόσες πολλές μοτοσυκλέτες, έγινε για πρώτη φορά πέρσι και ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Περισσότερες από 7.400 δοκιμές έγιναν εκείνο το Σαββατοκύριακο στην πίστα, στο καλύτερο μοτοσυκλετιστικό διήμερο της χρονιάς, όπως το χαρακτήρισε ο κόσμος που ήρθε!
Δείτε εδώ, σχόλια των επισκεπτών και φωτογραφίες από το περσινό, πρώτο test ride event στα Μέγαρα!
357654
Eδω το λινκ (http://www.motomag.gr/sites/default/files/styles/responsive_630_width_630xauto/public/test_ride.jpg?itok=GznOpbm-) της διοργάνωσης :beer:
:a08: μπραβο για το περασμενο και ενα ακομα μεγαλυτερο μπαραβο που το επαναλαμβανετε, απιστευτο μοτοσυκλετιστικο γεγονος για τα ελληνικα δεδομενα.
Ειδικά η μέση ωριαία ταχύτητα των 45 χλμ/ώρα ήταν όλα τα λεφτά. Σε πίστα.
Billymuse
27/04/2016, 14:41
Σταμάτα ρε γκινιάρη,λογικό είναι να σκάσει μύτη κόΖμος απο παντού και να θέλει να δοκιμάσει μηχανάκια. Εγω πάντως σιγα μην πάω αφου έμαθα για την περσινή ταλαιπωρία :lol:
Για πες μας εσυ τι μεση ωριαια εχεις σε αθτη την πιστα
Μια χαρά είναι, τεστ ράιντ είναι, όχι αγώνας ή TD.
Σταμάτα ρε γκινιάρη,λογικό είναι να σκάσει μύτη κόΖμος απο παντού και να θέλει να δοκιμάσει μηχανάκια. Εγω πάντως σιγα μην πάω αφου έμαθα για την περσινή ταλαιπωρία :lol:
Αμα πας αργα το απογευμα μια χαρα θα ειναι :wave2:
Για πες μας εσυ τι μεση ωριαια εχεις σε αθτη την πιστα
46
Μια χαρά είναι, τεστ ράιντ είναι, όχι αγώνας ή TD.
Σκετο ride είναι. Καμία σχέση με τεστ.
46
τ.
Πεστο ντε , εμ εσυ εισαι πολυ φαστ ρε φιλε που να σε κρατησουν ,αλλα να ξερεις επειδη κι εγω ειμαι εμπειρος με 46 τρωει πολυ λαστιχο γι αυτο το κανουν με 45 με πιανννειις
theofilos888
27/04/2016, 15:35
Γκρινιαξτε λιγο ακομη..... ηταν πολυ ομορφη η περσινη εκδηλωση κ μας εδωσε τη δυνατοτητα να οδηγησουμε πολλα διαφορετικα μηχανακια σε ιδιο περιβαλλον κ να δουμε τις διαφορες. Αυτα που πηγαιναν πολυ σφαιρα ηταν τα μικρα. Κ φετος θα παω κ φετος θα περασουμε μια χαρα. Τωρα αν καποιοι ονειρευονται πιστα κσι τρακ ντει με δανεικα μηχανακια, μαλλον εχουν καταλαβει λαθος.
Billymuse
27/04/2016, 15:57
Αμα πας αργα το απογευμα μια χαρα θα ειναι :wave2:
Τοτες αλλάζει το πράγμα :D
o_gavros
27/04/2016, 15:57
και για πε ρε συ Θεόφιλα,πως δουλεύει το κόλπο; να μαθαίνουμε κι εμείς οι μικρότεροι :p
theofilos888
27/04/2016, 16:07
και για πε ρε συ Θεόφιλα,πως δουλεύει το κόλπο; να μαθαίνουμε κι εμείς οι μικρότεροι :p
Πας εκει υπογραφεις τα σχετικα στη γραμματεια κ μετα στηνεσαι στην ουρα για να οδηγησεις. Μπαινεις με πλοηγο κ γυρνας τρεις γυρους. Μετα ξανα πισω στην ουρα. Περσι ειχε 4 σειρες διαφορα μηχανακια κ καβαλουσες οποιο λαχει. Αν το ειχες καβαλησει ζηταγες απο τον μπρος ή τον πισω να αλλαξετε. Αυτα.
o_gavros
27/04/2016, 16:10
Θεόφιλα εσυ τα ξηγεις ωραία μαθε μπαλίτσα στον άρχοντα τωρα, αλλά το πόστερ του μικυμάους μιλάει για εφταμιση χιλιάδες τεστ ράηντς.
Τουτεστιν η ουρά το κόβω να είναι απο τα μέγαρα μέχρι την Κόρινθο.
όχι;
theofilos888
27/04/2016, 16:29
Ειχε πολυ κοσμο ειναι η αληθεια. Εγω πηγα κ τις 2 μερες απο το πρωι εως τις 1 κ οδηγησα 15 διαφορετικα μηχανακια αν θυμαμαι καλα. Ναι εχει ουρα αλλα περπαταει σχετικα.
Ζέστη, αναμονή μια ώρα plus και οι περισσότεροι ( καλα κάνουν) θέλουν να οδηγήσουν τα top. 3 γυροι με πλοηγο όντως, πολύ χαμηλές ταχύτητες. Λύση:Ξεκινάς τελευταίος, αφήνεις να φύγουν και ίσως προλάβεις να ανοίξεις, στριψεις για να δεις τι ρόλο βαράει το μηχανάκι που καβαλας.
πυξιδας990
27/04/2016, 18:38
μια bonnie θελω να την κανω βολτα
Ερώτηση προς τους φίλους συντελεστές του ΜΟΤΟ:
Το περιοδικό είναι πανελλαδικής κυκλοφορίας , οι πάσης φύσεως εκδηλώσεις γιατί περιορίζονται στην πρωτεύουσα;
Απάντηση τύπου, το 1/2 της Ελλάδας μένει Αθήνα, δεν με καλύπτει...
o_gavros
28/04/2016, 09:40
σε μια χώρα που έχει γονατίσει απο 6 χρόνια κρίσης, ειλικρινά αδυνατείς να καταλάβεις γιατί περιορίζονται εντός Αττικής;
Εγώ απορώ γιατί δε σε καλύπτει ως απάντηση το γεγονός ότι η μισή Ελλάδα ζει στην πρωτεύουσα. Αν διοργάνωνες εσύ ένα event, δε θα ήθελες να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή απήχηση; Πού θα το έκανες; Στη Σάμο;
σε μια χώρα που έχει γονατίσει απο 6 χρόνια κρίσης, ειλικρινά αδυνατείς να καταλάβεις γιατί περιορίζονται εντός Αττικής;
Εγώ απορώ γιατί δε σε καλύπτει ως απάντηση το γεγονός ότι η μισή Ελλάδα ζει στην πρωτεύουσα. Αν διοργάνωνες εσύ ένα event, δε θα ήθελες να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή απήχηση; Πού θα το έκανες; Στη Σάμο;
Έχω μια εντύπωση οτι πάντως κάνουν και στας Σέρρας ανεξάρτητα οι εταιρείες.Π.χ. πέρσυ αν θυμάμαι καλά στο TD του Χάλαρη μπορούσες να κάνεις γύρους με ΚΤΜ.
o_gavros
28/04/2016, 10:12
εσένα δε σου μιλάω,έχεις γινει γουαναμπίς παγκόσμιος και ούτε να μας φτύσεις πλέον :p
εσένα δε σου μιλάω,έχεις γινει γουαναμπίς παγκόσμιος και ούτε να μας φτύσεις πλέον :p
Μα τι να πώ στο περιθώριο που ζώ φυλακισμένος.....:beer:
o_gavros
28/04/2016, 10:21
το ξέρεις ότι ο Φίλιππας ήταν λιγακι ας το πούμε ευάερος, έτσι; :bawl:
Αν το πάρεις καθαρά από την οικονομικό-εμπορικό-κερδοσκοπική άποψη έχεις απόλυτο δίκιο...:a10:
Επειδή μιλάμε για τη μοτοσυκλέτα, που για μένα ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, είναι πιο πολύ αγάπη και συναίσθημα ,παρά λογική , καμιά φόρα παρασύρομαι...
Ευχαριστώ που με επαναφέρεται στην πραγματικότητα...:beer:
o_gavros
28/04/2016, 10:31
Θα ξέρεις φαντάζομαι με πόση...αγάπη και συναίστημα, μας βλέπουν οι εμπόροι ε;
Θα ξέρεις φαντάζομαι με πόση...αγάπη και συναίστημα, μας βλέπουν οι εμπόροι ε;
Φυσικά, το ΜΟΤΟ ( το αγοράζω, δεν ξέρω γιατί ) όμως δεν είναι έμπορος, έτσι αφήνει να εννοηθεί μέσα από τα γραφόμενα των συντακτών του τουλάχιστον.
Είναι επιχείρηση φυσικά... οπότε...ίσως έγω να είμαι ακόμα λίγο ρομαντικός.
Anyway κουβέντα να γίνεται . Οντως στην Ελλάδα του 2016 όλα αυτά είναι πολύυυυ ψιλά γράμματα...
Να είμαστε καλά να καβαλάμε όπου και όπως μπορούμε, να κάνουμε τις βόλτες μας, και από εκεί και πέρα όλα τα άλλα κρίνονται διαφορετικά από τον καθένα. Αυτά και κλείνω, γιατί είναι άλλο το θέμα εδώ...
Έχει ενδιαφέρον πάντως να το ξανασυζητήσουμε αλλού το θέμα...:wave2:
Φυσικά, το ΜΟΤΟ ( το αγοράζω, δεν ξέρω γιατί ) όμως δεν είναι έμπορος, έτσι αφήνει να εννοηθεί μέσα από τα γραφόμενα των συντακτών του τουλάχιστον.
Είναι επιχείρηση φυσικά... οπότε...ίσως έγω να είμαι ακόμα λίγο ρομαντικός.
Anyway κουβέντα να γίνεται . Οντως στην Ελλάδα του 2016 όλα αυτά είναι πολύυυυ ψιλά γράμματα...
Το περιοδικό ΜΟΤΟ, δεν αγοράζει τις μηχανές των test ride, οι αντιπροσωπείες τις διαθέτουν.
Αν τους πουν ότι εκτός απο το να τις διαθέσουν, θα πρέπει να τις μετακινήσουν από Αθήνα προς Σέρρες πχ και να επιστρέψουν, τότε μπορεί να μην είχε επιτυχία το εγχείρημα.
Ερώτηση προς τους φίλους συντελεστές του ΜΟΤΟ:
Το περιοδικό είναι πανελλαδικής κυκλοφορίας , οι πάσης φύσεως εκδηλώσεις γιατί περιορίζονται στην πρωτεύουσα;
Απάντηση τύπου, το 1/2 της Ελλάδας μένει Αθήνα, δεν με καλύπτει...
Ρε Δημήτρη πως την ειδατε εκει πανω δηλαδή. .....
Απο την μια, μας έχετε μαζεψει τα καλύτερα γκομενακια τις επικρατείας και απο την αλλη εχετε τα τριγωνα Πανοράματος.
Θα αφήσετε επιτέλους και κάτι για τους Αθηναίους;
Αμαν πΧια....νισάφι!
Να είμαστε καλά να καβαλάμε όπου και όπως μπορούμε, να κάνουμε τις βόλτες μας, και από εκεί και πέρα όλα τα άλλα κρίνονται διαφορετικά από τον καθένα. Αυτά και κλείνω, γιατί είναι άλλο το θέμα εδώ...
Έχει ενδιαφέρον πάντως να το ξανασυζητήσουμε αλλού το θέμα...:wave2:
:wave2:
Pan (dvs)
28/04/2016, 11:08
Mια χαρα θα τα περασουνε οσοι πανε.Ας μου φερνανε και εμενα 50 μηχανακια να καβαλλησω και ας πηγαινα με 30,
Διημερο γνωριμιας ειναι μην περιμενετε να σας δωσουνε την μηχανη το πρωι και να την επιστρεψετε το βραδυ.
PortisHead
28/04/2016, 11:12
Διευκρινιση παρακαλω.
Στηνεσαι στην ουρα και οδηγάς όποιο σου τυχει ???
Δλδ. μπορει να χασεις 6-8 ωρες ορθιος και να οδηγησεις 2 derbi 50cc και ενα beverly ?
Δεν δηλώνεις στην γραμματεια ποια επιθυμεις να οδηγήσεις ?
:(
theofilos888
28/04/2016, 19:21
Διευκρινιση παρακαλω.
Στηνεσαι στην ουρα και οδηγάς όποιο σου τυχει ???
Δλδ. μπορει να χασεις 6-8 ωρες ορθιος και να οδηγησεις 2 derbi 50cc και ενα beverly ?
Δεν δηλώνεις στην γραμματεια ποια επιθυμεις να οδηγήσεις ?
:(
Οχι περσι δεν ηταν ετσι. Τα μηχανακια ηταν στημενα ανακατα σε 4 σειρες και καβαλουσες οποιο ηθελες της σειρας. Τα σκουτερ παπια κτλ ηταν στην πιστα καρτ.
ενδιαφερων, πιθανων θα ερθω, ισως το συνδιασω και με καφεδακι στην αθηνα :p
ποσο αυστηροι ειναι με τον εξοπλισμο? ειναι απαραιτητες οι μποτες-μποτακι μηχανης? κρανος-μπουφαν-γαντια εννοειται θα εχω.