Σύνδεση

View Full Version : Can you say...Ρερεση;

Σελίδες : 1 [2]

o_gavros
13/05/2016, 10:18
Αντιπαρερχομενοι τα βουντού και τις μαύρες μαγειες, αύριο το πρωί πίνουμε καφέ στο περίπτερο σα να λέμε;
Ω δε αγκονυ :p

amyroukai
13/05/2016, 10:26
Ναι γαυράκι των όρεων και των βουνών. Μήπως να το αλλάξεις σε "μπακαλιάρος", αφού αυτό θεωρείται το κατ' εξοχήν βουνόψαρο...

Λοιπόν... Να τροποποιήΞω το πρώτο τοστ; 9 πρωινή αναχώρηση εκ περιΦτέρου και όποιος θέλει να τον πιεί (τον πρωινό καφέ) να πάει ότι ώρα θέλει;

o_gavros
13/05/2016, 10:28
Όλοι πιστεύω γνωρίζουν ότι το καλύτερο θαλασσινό είναι το παϊδάκι και ναι ναι ναι για αναχώρηση στις 9

alexis_d
13/05/2016, 10:39
Όλα δείχνουν πως θα παραστώ στο αυριανό και αφού οι Γερμανοί,οι Γερμανοί,οι Γερμανοί σήμερις φεύγουν αρα ρεπό αύριο...Ραντεβού στου περιΦΤερου!

taisteal
13/05/2016, 11:35
Κατα τι ωρα το κοβετε να ειστε στο χανι?
Θα πιειτε κανενα καφε στο δρομο?

7Tolis
13/05/2016, 11:41
Κατά τις 13:15 Γιώργο

Καλά εγώ δε θα είμαι απλά το ζω μαζί σας.

theofilos888
13/05/2016, 11:57
Κατα τι ωρα το κοβετε να ειστε στο χανι?
Θα πιειτε κανενα καφε στο δρομο?

Το μονοκυλινδρο αγορι θελει να πιει καφε λιδωρικι. Αν φυγουμε 9 γυρω στις 12 θα ειμαστε λιδωρικι. Πιστευω.

o_gavros
13/05/2016, 11:59
καφέ πριν το προσκύνημα;:confused:
και μετα δηλαδή τι θα κάνουμε;
προσευχή και μετάνοια; δεν είμαστε με τα καλά μας :lol:

theofilos888
13/05/2016, 11:59
καφέ πριν το προσκύνημα;:confused:
και μετα δηλαδή τι θα κάνουμε;
προσευχή και μετάνοια; δεν είμαστε με τα καλά μας :lol:

Ο γιαννης ετσι μου ειπε.

o_gavros
13/05/2016, 12:04
αφού το ξέρεις κι εσύ πολύ καλά πως ότι και να λέμε τωρα πριν,θα πάει περίπατο μετά το μυστήριο.
λετς κιπ εν οπεν μάηντ λεω γω (καλού κακού για να σου δώσω να καταλάβεις) :p

amyroukai
13/05/2016, 12:15
Δηλαδή έτσι για να καταλάβω.... 12:30 εσύ γαυράκι θέλεις να στρώσεις τραπέζι; Πρόγραμμα συνταξιούχου τουρίστα; Για σοβαρευτείτε ρε, στο ένα άκρο ο κάπτεν φούζουρας με το ένα εσπρεσάκι όλη μέρα, στο άλλο άκρο ο παρ' το γεράνι μας, πάρ' το στεφάνι μας, στην Δραπετσώνα πιά δεν έχουμε φαΐ... :lol:

Καφέ θα πιούμε και μετά, να κατέβει λίγο το ζωντανό. Με την ησυχία μας...

o_gavros
13/05/2016, 12:21
Αν είναι εκείνη,στρώσε τραπέζι... (https://www.youtube.com/watch?v=waSDgJPpJss):p

taisteal
13/05/2016, 12:35
Το μονοκυλινδρο αγορι θελει να πιει καφε λιδωρικι. Αν φυγουμε 9 γυρω στις 12 θα ειμαστε λιδωρικι. Πιστευω.

Ωραια,για να πιουμε κι ενα καφε.
Κατα 12+ θα ειμαι κι εγω Λιδορικι

SONone
13/05/2016, 13:19
next time τουτη δουλευω . καλα να περασετε.

Hayate
13/05/2016, 14:02
:ninja::ninja:

amyroukai
13/05/2016, 14:23
:ninja::ninja:

Τι, θα έχουμε την τιμή να μας συνοδεύσει ο track master;

Hayate
13/05/2016, 14:32
Τι, θα έχουμε την τιμή να μας συνοδεύσει ο track master;

Θα δείξει,δεν ορκίζομαι τπτ μέχρι να πατήσω το ποδάρι μου στο περίπτερο το πουρνό.

akis_trevor
13/05/2016, 22:33
καλο δρομο παιδες...:beer::beer:

Eversman
14/05/2016, 07:11
Καααααλα μου παιδιά, να περάσετε όμορφα :beer:

amyroukai
14/05/2016, 07:18
Ουφ ποιος τρέχει πρωινιάτικο... :S

Άντε σιγούλια...

Καλημέρα.

daz
14/05/2016, 08:00
Ξυπνήστε ρεμάλια!

Ζεύκας
14/05/2016, 09:19
καλούς δρόμους να έχετε :beer:

Hayate
14/05/2016, 09:32
Ξυπνήστε ρεμάλια!

Εγώ πάντως δεν.....οι 3 αφυπνίσεις δεν έκαμαν τπτ...

amyroukai
14/05/2016, 12:24
Εγώ πάντως δεν.....οι 3 αφυπνίσεις δεν έκαμαν τπτ...

Κότα...

Billymuse
14/05/2016, 15:28
Κότα...

Πάντα έτσι κάνει :ZZZ:
Γιαννάκη μου χρωστάς ενα Ρερεση Κυριακάτικο που δε θα δουλεύουμε...

Gorgo
14/05/2016, 17:02
Πουστε ρε?...να φερω σοδες? ξεχασα,με το πολυ φαι δεν τραβαει το μονοκυλινδρο.:wave2: Βασιλη, και μενα χρωσταει ενα κυριακατικο ο γιαννης.

akis_trevor
14/05/2016, 17:54
Εγώ έφυγα πρώτος κατά τις 4.30 γιατί επρεπε να γυρίσω πατρα.
Μπορώ να περιγράψω με μία λέξη το πώς ήταν στο χανι:ΚΛΑΜΑ!!!!!!!!!!!!!
Τα υπόλοιπα αργότερα...

amyroukai
14/05/2016, 18:08
Πάντα έτσι κάνει :ZZZ:
Γιαννάκη μου χρωστάς ενα Ρερεση Κυριακάτικο που δε θα δουλεύουμε...

Ξαναγεμισε το τάπερ, μία μερίδα ζαρκάδι...

Θα πρέπει να ξαναέρθει πίσω....

Ακόμα ελληνικό καφεδάκι στο χάνι. Όπου να'ναι λέω να ξεκινήσουμε.

theofilos888
14/05/2016, 19:33
Πισω και μεις..... κολαση το χανι!!!!!

alexis_d
14/05/2016, 19:44
Πίσω και όλα καλά,τα υπόλοιπα αργότερα αφού ξεφουσκώσω και μετά την παντόφλα...

taisteal
14/05/2016, 22:17
:D:D:D

daz
14/05/2016, 22:27
:D:D:D

Γιώργο ποια είναι τα καλύτερα, τα λευκά ή τα μαύρα?

taisteal
14/05/2016, 22:34
Γιώργο ποια είναι τα καλύτερα, τα λευκά ή τα μαύρα?

Οπως παντα ειμαι αντικειμενικος φιλε...
Αλλα τα λευκα δεν πανε βημα..

:lol::lol:

Edit Που ειναι οι υπολοιποι,δεν γυρισαν ακομη;;

:confused:

o_gavros
15/05/2016, 00:29
Συμπαθητικά ήτανε...

taisteal
15/05/2016, 00:32
Συμπαθητικά ήτανε...

358643

zizou
15/05/2016, 00:33
Όλα καλά.Πάω να πεθάνω

o_gavros
15/05/2016, 00:34
Στα λόγια μου έρχεσαι :p
Πάω γιατι μετα βιας στέκομαι.μόλις γυρίσαμε

amyroukai
15/05/2016, 00:44
Ήτανε... Αχ... Τι γέλιο... Τι μάσα... Τώρα η αλήθεια είναι μία λιγούρα την νιώθω. Επιδρομή στο τάπερ;

Πρέπει να βρούμε σωστά φώτα... Δεν είναι πράγματα αυτά.

Επίσης, εκεί πριν την ιτεα, έγραψε 90,000. Μου αρέσουν αυτά τα στρογγυλά νούμερα.

Billymuse
15/05/2016, 01:02
Oπότε δε χάσαμε και καμια τρομερή βόλτα ...:a35:

amyroukai
15/05/2016, 01:04
Χάλια, χάλια. Γλιτωσες και την ψύχρα που είχε η παλιά εθνική το βράδι. Μη σου τύχει... :lol:

taisteal
15/05/2016, 01:05
Αυτο πρεπει να το βαλουμε ομως...
358644

amyroukai
15/05/2016, 01:09
Αυτό με την lady liberty να κραδαίνει μία χοιρινή.

akis_trevor
15/05/2016, 10:36
the companieros.....
358646

the moteros....
358647

358648

akis_trevor
15/05/2016, 10:39
358649

και μια κατασκοπευτικη...:p

358650

ασχετο,χτες οπως μπαινοντας πατρα,ειδα οτι ειχε test ride η κτμ.ελαχιστος κοσμος.η ωρα ηταν περιπου 5.20,δεν ξερω αν νωριτερα ειχε κοσμο.

υγ:ακομα σκασμενος ειμαι..:beer::beer:

teogtp
15/05/2016, 10:53
Ωραίοι ρε παλιόπαιδα!

Ααααα!
Να ξέρετε σας έχω δώσει στις φιλοζωικες για μαζικές εκτελέσεις. ......

358651

WTF!!!!!
Τι "κατεβασατε" ρπστμ! !!
:lol:

zizou
15/05/2016, 11:03
Άστα.Πραγματικά τρόμαξα!!

theofilos888
15/05/2016, 11:32
Άστα.Πραγματικά τρόμαξα!!

Ναι νομιζω πως ο φιλιππος τρομαξε πραγματικα..... αν και δε φαγαμε κατι τρελο!

o_gavros
15/05/2016, 11:43
Ρε μην ακούτε τώρα,τα παιδιά έχουν μια τάση προς την υπερβολή

καποια ζώα δε με πιστεύανε... (https://youtu.be/5rGym7ZfOBc) ποστ στη 2η σελιδα.

amyroukai
15/05/2016, 12:22
WTF!!!!!
Τι "κατεβασατε" ρπστμ! !!

Έμεινε φαγητό να φάνε άλλοι 2-3. Και να έχεις τον γαυρο αγχωμένο, λίγα πήραμε...

teogtp
15/05/2016, 12:34
Έμεινε φαγητό να φάνε άλλοι 2-3. Και να έχεις τον γαυρο αγχωμένο, λίγα πήραμε...

Πρέπει να κάνουμε κάτι για να από φορτίσουμε τον γαυρο....
Νεξτ ταημ μπροδερς.

taisteal
15/05/2016, 12:56
Βαλτε καμμια φωτο ρεεεεε
Ακη :beer:

o_gavros
15/05/2016, 13:05
ρε μλκς πόσο κοιλιόδουλοι είστε πγια;
πείτε και καμιά κουβεντα για τη βόλτα,όλο για το φαΐ μιλάτε :p

Εγω ασούμε συγκινήθηκα στη στάση στο ιστορικό ντίζελ βενζιναδικο.
Ή τη φάση γαμωτ γαμωτ γαμωτ, εκεί που κυνηγάω τον πετάωκοιλιάστοπλάικαιξυνωπαντου, μικρό Βούδα, a.k.a. Τεόφιλο1821 ξαφνου πετάγονται ένα κοπάδι ζωα να μας επαναφέρουν.
Πως να μην απολαύσεις τον αηρανονενυφιουελ (κάποτε), νυν αηρανγουιθσέηντςονολντεηλονγκ Ζιζού;

και Τζενάρα ον τοπ!:lol:

alexis_d
15/05/2016, 13:21
Το λοιπόν...Ακόμα ΔΕΝ πεινάω και κλείσαμε κοντά 24ωρο..Έλιωσα από το πολύ το γέλιο.
Το χάνι κλασικό,ο καφές στο Λιδορίκι καλός και αν και δεν ξέρω τον λόγο μας κοίταζε ενα ολόκληρο χωριό...
Η επιστροφή έγινε ολη απο παραλία,Ιτέα,Δεσφίνα ,σπίτι κατά τις 8 και κάτι ψιλά.(Χωρίς παντόφλα τελικά!)
Ακόμα απορώ πως και δεν φύγαμε και εγώ και ο Θεόφιλος σε μια στροφή που είχε άμμο χωρίς σήμανση για έργα ΚΙετσ !!!

Φωτορεπορτάζ δεν έκανα μεγάλο ΑΛΛΑ ένα δυο στιγμιότυπα τα αποθανάτισα.... Μέγα σφάλμα ήμουν κοντά στον Γαύρο...Για του λόγου το αληθές:

358658

Μετά την υπερπροσπάθεια...

358659

Και μετά τον λογαριασμό....
358660

και όπως λέει και ο Γιαννάκης Τζενάρα ον τοπ....ΧΑΧΑΧΑ

fourtouna
15/05/2016, 13:54
ρε μλκς πόσο κοιλιόδουλοι είστε πγια;
πείτε και καμιά κουβεντα για τη βόλτα,όλο για το φαΐ μιλάτε :p

Εγω ασούμε συγκινήθηκα στη στάση στο ιστορικό ντίζελ βενζιναδικο.
Ή τη φάση γαμωτ γαμωτ γαμωτ, εκεί που κυνηγάω τον πετάωκοιλιάστοπλάικαιξυνωπαντου, μικρό Βούδα, a.k.a. Τεόφιλο1821 ξαφνου πετάγονται ένα κοπάδι ζωα να μας επαναφέρουν.
Πως να μην απολαύσεις τον αηρανονενυφιουελ (κάποτε), νυν αηρανγουιθσέηντςονολντεηλονγκ Ζιζού;

και Τζενάρα ον τοπ!:lol:

ας φαρ ας δε βόλτα ιζ κονσερντ...δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς αυτή την μοναδική Σαββατιάτικη μοτο-εξόρμηση έμπνευσης του bon viveur αμυρου - μοναδική όπως και η σύνθεση της παρέας.

Οι τιτάνες με τους τιτάνες λοιπόν και τα παλικάρια με τα παλικάρια..μερικά απ' αυτά βέβαια οδηγούν νύχτα με γυαλιά ηλίου :smokin:

Eversman
15/05/2016, 18:36
Όμορφαααααα :beer:

amyroukai
15/05/2016, 21:44
Προσπαθώ από χτες να σκεφτώ τι να γράψω...

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να γράψω πολλά γιατί όπως είπε και ο σουπιάς "ΑΥΤΟ είναι η βόλτα, η συζήτηση μετά το φαγητό, το χασομέρι με καφέ". Και αυτό δεν μεταφέρεται.

Γιατί ΟΚ, άντε να πεις για τον δρόμο. Τι να πεις; Η διαδρομή ως το Δίστομο είναι έργο χιλιοπαιγμένο και βαρετό, η διαδρομή ως την Ιτέα είναι έργο χιλιοπαιγμένο και πάντα ενδιαφέρον, ακόμα και με ταχύτητες μονοκύλινδρου, όπως και όλο το κομμάτι ως το χάνι. Η μπόνους συννεφιά που είχε, έκανε τα χρώματα της λίμνης και των βουνών στον ορίζοντα ακόμα πιο ενδιαφέροντα και πιο "κορεσμένα", η πολλή λιακάδα τα ξεπλένει. Το ελάχιστο χιονάκι που έδειχνε να έχει μείνει έδειχνε γαλάζιο... Ομορφιά και μερικές φορές θέλω να τα φωτογραφίσω (καλά ΟΛΕΣ τις φορές θέλω) αλλά η κάμερα του κινητού δεν έχει δυνατότητα να πιάσει τέτοιες λεπτομέρειες.

Άντε να πεις για τον καφέ. Όπου από λάθος μας έβαλα ανάποδα σε μόνοδρόμο και μας ψιλοέκραξαν τα λόκαλς (δικαίως), περάσαμε και ατάραχοι δίπλα από τους μπλε της περιοχής... Γκρίνιαζε και η γριά με το πιτσιρίκι γιατί "μμμμμμμμμμμμμμ ήρθαν και πάρκαραν που; ε στα σκαλιά μπροστάααααα" πάλι καλά που είσαι και διακριτική μανίτσα, αν θες κάτι ήξερες που καθόμασταν.... Ή στράβωσες που δεν είχε χώρο να παρκάρεις την "κούρσα" πρώτη μούρη στο χωρΓιό; Αφού δεν μας πήραν και με τα δικράνια (αν και έχουμε μιά παράδοση στην καφρίλα στην εν λόγω πλατεία) με τις κουβέντες που κάναμε, πάλι καλά.

Να πεις για το φαγητό, όχι δεν λες, δεν περιγράφεται. Ήμασταν κακά παιδιά και δεν το φάγαμε και όλο... Με φειδώ την επόμενη φορά μίστερΖ. Όχι δεν θα φτάσει τι παραγγέλνετε και μετά "ωχ δεν αντέχω άλλο" γκεϊλίκια.

Να πεις όμως για το γέλιο. Ατάκες δολοφονικές η μία πίσω από την άλλη. Ο Taisteal να το παίζει μημουάπτου με τις φέτες και μην περνάνε από τον εναέριο χώρο που οριοθετείται από το αρούφηχτο στομάχι και αχ μου βρωμάνε και άμα φάτε φέτα δεν σας ακουμπάω, αλλά την χορτόπιτα με την φέτα την έκανε ΝΑ χωρίς συμπάθιο. Ρε Γιώργη, έλα, αλήθεια τώρα μεταξύ μας που δεν μας διαβάζει κανείς, το κάνεις απλά για να έχουμε κάτι να σε πειράξουμε, ναι;
Η δε φάτσα του όταν μπουκωνόταν το παιδί και άρχιζαν οι ατάκες και έπρεπε να γελάσει και τον έβλεπες να κοκκινίζει και να φεύγει τρέχοντας για έξω μπας και πάρει ανάσα και δεν πνιγεί με την μπουκιά...
Η ατάκα "βλέπω όλα τα φαγητά και πηγαίνουν προς τα εκεί" δειχνοντας τη γωνία του γαύρου, ο οποίος με μαύρο μπλουζάκι και μαύρη φόρμα έκανε την καλύτερη προσομοίωση μαύρης τρύπας φαγητού που υπάρχει, το βαρυτικό του πεδίο εξαφάνισε κάθε βρώσιμο αντικείμενο σε ακτίνα ενάμιση μέτρου και προσέλκυε τα μακρύτερα...
Ποιός ήταν που "δεν τρώω λαχανοντολμάδες" και δοκίμασε και δεν ήταν και άσχημοι τελικά;;;;;;;

Τζένη - Λένη σε κέφια μαγικά. Αρχίζει τη γκρίνια ο παντόφλας Κάρινγκτον "ε μήπως να φεύγουμε", πετάγεται το feta boy και λέει "α όχι, έχει ζέστη ακόμα, έχει πολύ φώς" και ακολουθεί το πληρωμένο καρφί "σε φαντάζομαι, τέτοια λες και για το σεξ; δεν μπορώ έχει ζέστη;" Θεόφιλος "πήρα την μάνα σου το πρωί" "ναι ε;" με πονηρό βλέμμα, της λέω "έφερα το τάπερ της μάνας σου πίσω αλλά το ξαναγέμισα, θα το ξαναπάρω" "ε δεν πειράζει, η θειά μου είναι η γκρινιάρα με τα τάπερ" και άλλα πολλά που αν δεν είσαι εκεί δεν...

Ο Taisteal επίσης κατάλαβε ότι τα άσπρα τενερέ του πάνε περισσότερο και ότι είναι και πιο μάχιμα και πιο τρου αντβέ και είχε ένα χαμόγελο ΝΑ επάνω στο μηχανάκι και αν βγει και διαψεύσει την είδηση δεν μας νοιάζει, ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΚΥΡΙΟΣ, δεν κρατιόσουν.

Και τελικά κάτσαμε στην ταβέρνα πέντε ώρες. 5. φάιβ. φουνφ. τσίνκουε. σενκ. Θα μπορούσαμε να έχουμε φάει/φύγει ξεπέτα στο διωράκι μάξιμουμ; Σαφώς. Αλλά αυτό το πράγμα και στο φαί επάνω και στο μετά, που θα χαλαρώσεις και θα πεις καμμιά κουβέντα ήρεμα, αυτό είναι το νόημα. Αυτό αν θέλεις δένει, γνωρίζει, προσελκύει τον άνθρωπο να ξαναπάει. Διαδρομές έχει άπειρες. Ταβέρνες επίσης. Η παρέα και το μουχαμπέτι είναι το ζουμί σε τέτοιες περιπτώσεις. Και για αυτό την γουστάρω αυτή τη φάση του μοτο-τρως. Ναι οκ, βαραίνεις και μπλα μπλα μπλα. Ξεπληρώνεται.

amyroukai
15/05/2016, 21:45
Η επιστροφή είχε γέλιο, που ΞΑΝΑ χάσαμε την πινακίδα "Μοναστηράκι" και βγήκαμε σε άλλο σταθμό μετρό κάνοντας ένα κύκλο ουκ ολίγων χιλιομέτρων. Που τα παράλια της Ναυπάκτου και του Δήμου Τολοφώνος είχαν μαγευτικά χρώματα μπορδοροδομοβοπορτοκαλί του δειλινού και τι να περιγράψω... Που για ακόμα μιά φορά περάσαμε από τα κουκλάκια χωριά της παραλίας και έβλεπα καλοφτιαγμένους μώλους και προβλήτες, αλιευτικά λιμανάκια, καταφύγια και πάλι ήταν φάση "γυρνάμε" και δεν σταματήσαμε να τα δούμε από κοντά. Που με είχε πιάσει νοσταλγία γιατί βράδυ είχα να περάσω από τότε που έτρεχα με το bandit να προλάβω καράβι για Τζάντε... Θυμόμουν κυνηγητά, εμ, μετακινήσεις σε αυστηρά τουριστικούς ρυθμούς με καλές παρέες... Είχα και τα νεύρα μου γιατί πήγαινα στα 2/3 της "συνήθους" ταχύτητας και ένιωθα ότι καθυστερώ τον γαύρο με το Ζ και τον ζιζού... Όπου φτάνοντας νύχτα στην Ιτέα ο ένας δεν έβλεπε γιατί φορούσε μαύρα γυαλιά σαν την Αννούλα τη Βίσση μέσα στη νύχτα, ξεχασμένα από το χάνι (δηλαδή δεν είχαμε σταματήσει κιόλας να τα βγάλει αλλά και δεν έκανε δεξιά μόνος του) ο άλλος έβλεπε ότι στρίβω και έμπαινε πίσω γιούτσος...

Με εξαίρεση εκείνη την φάση που προσπερνάω αυτοκίνητο και λέω "φρενάρω και στρίβ ΜΗ ΣΟΥ ΓΑΜ... ΧΑΛΙΚΙΑ πάνω στη στροφή" όπου ευτυχώς ο κουτάκιας έκοψε και είχα χώρο να μην τσακιστώ (σήμερα έμαθα ότι και ο κάρινγκτον και ο 1821 είχαν την στιγμή τους στο ίδιο σημείο) η επιστροφή ήταν ααααρρρρρργγγγγγήηηηηηηη λόγω φώτων και κυλίνδρων. Απογοήτευση η Αλίαρτος, οι κάγκουρες έχουν πάει σε παραλιακά μέρη μάλλον και ενώ περίμενα το κλασσικό "μπουρναζοπέρασμα" δεν είχε σχεδόν τίποτα να διασκεδάσουμε όσο ξεπιάνονταν οι πωπουλίνοι μας. Φύγαμε από το χάνι 19:30 περίπου και φτάσαμε Αθήνα 01:15... Ωρες πολλές με στάσεις Ιτέα στην shell όπου ΠΑΛΙ για πετρέλαιο θα πήγαινε ο ζιζού, όπως και το πρωί στην Άμφισσα, και στην Αλίαρτο. Κούραση, ευτυχώς που δεν το κάναμε Κυριακή το πράγμα γιατί σήμερα σέρνομαι. Στο σούνιο για καφέ και φαγητά σε παραλιακά χωριά κλπ αλλά σέρνομαι.

Και επίσης ευτυχώς που δεν το κάναμε κυριακή γιατί είχε αγώνα δρόμου σήμερα πέριξ του ρερεσίου και δεν ξέρω τι θα έπαιζε με τους δρόμοι.

Και είπεν λοιπόν το παλικάρι... Μήπως να κανονίσουμε μία επόμενη με διανυκτέρευση; Έχουμε που το λέμε από πέρυσι.
Υπάρχουν ιδέες για νήσο του πέλοπος με σκηνή σε ημιπολιτισμένο χώρο ή και σε δάσος που έλεγε ο ggs ή ίσως και δωμάτιο, πρέπει να πάρω τον 1821 αν έχει κέφια να κάνουμε κατόπτευση χώρου στα μέρη του...
Είπε και ο σουπιάς να κανονίσουμε return to the cave. Ο pipoula? διαβάζει;

Ήταν όμορφα κύριοι. Απλά. Να είμαστε καλά όλοι και να ξαναεκδράμουμε.

Φωτό αύριο.

taisteal
15/05/2016, 23:13
Το κομματι της χορτοπιτας διαλεχτηκε και δεν ειχε τυρι μιστερ...
Και μην πεις οτι δεν εζεχνε η ψητη φετα γιατι θα σκοτωσω ολο το χωριο :lol:
Το tenere του σουπια το πηρα για να δειξω ποσο πιο αργα ειναι τα λευκα...και χαλανε και οι ανορθωτες τους

Θα συμφωνησω για επιστροφη στη σπηλια..με διανυκτερευση εννοειται

Εγω δεν εχω να πω πολλα,με καλυψε ο προλαλησαντας.
Until the next..

:beer::beer::beer:

7Tolis
16/05/2016, 01:44
Αν return to the cave=Γκιώνα αυτό με τα 500 μέτρα χώμα και έφτασες,count me in.
Αντε και στις επόμενες παίδες. :beer:

daz
16/05/2016, 01:47
Αμυρου.. :beer:

Για εμάς από κάτω δεν ήταν καμιά φοβερή βόλτα χιλιομετρικά, πήγαμε πιο πολύ για την παρέα.
Και δε το μετανιώσαμε! Μιλάμε για πολύ γέλιο, ήταν η μέρα της ατάκας.
Θεόφιλος Αλέξης και γάβρος έδωσαν ρεσιτάλ!
Και το καφεδάκι μετά το φαγητό στην απογευματινή δροσούλα ήταν όλα τα λεφτά.
Ραντεβού στη σπηλιά με διανυκτέρευση και βόλτες στην οίτη.
Φέρτε και τις παντόφλες σας για να μη τρέχετε.

DrEvil
16/05/2016, 01:51
Το 4ημερο αυτο γλυτωσα ενα μαρτυριο και εχασα... Τα καλυτερα μου, εχασα!

Απο Δευτερα αγοραζω μοτο στην Γραικια, εχασα διεθνη για μια εβδομαδα (για 7 γαμημενες ημερες), εχασα πολλες μοτοβολτες, εχασα φαγοποτια (καλα, το φαϊ στα ππρ μου) και ολα αυτα γιατι δεν εχω μοτο στην χωρα του ποτε.
Ε, απο αυριο ψαχνω.
Θα βρω μια και σς καθεται 350+ ημερες τον χρονο. Απλα θα εχει παραπανω εξοδα.
Και παλι στα ππρ μου.

Παντα τετοια.

7Tolis
16/05/2016, 08:18
Είστε κααααλά παιδιά όμως. Μου στείλατε και φώτο την ώρα που παλευατε. Τώρα μου ήρθαν βέβαια αλλά νταξ.
Εύγε εύγε!

alexis_d
16/05/2016, 08:27
Τελικά δεν είσαι γκαντεμάκος φίλτατε επταΤόλη!Δεν έπεσε σταγόνα....

7Tolis
16/05/2016, 08:29
Δε με συμφερει.Ξερετε που μένω άλλωστε οπότε,δε με παίρνει :D

Για δείτε και αυτό http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=142312

Eversman
16/05/2016, 08:44
Αυτό το ρημάδι το Ακροταίναρο, πόσο καιρό το πιπιλάμε? .... στο Πόρτο Κάγιο, λίγο πιό κάτω ... με σκηνούλες ... εκεί που βγαίνουν τα στοιχειά από τον Άδη το βράδυ και σε ακουμπάνε την ώρα που κοιμάσαι. Πρίν πλακώσει η ζέστη και οι πολλοί τουρίστες.

Έχω άδεια για διανυκτέρευση από τώρα :cool:

amyroukai
16/05/2016, 08:50
Δεν έχει ευκολία για σκηνές εκεί.
Κακό βραχώδες έδαφος, μικρή παραλία, ενοικιαζόμενα, ταβερνάκι.

Eversman
16/05/2016, 08:56
Δεν έχει ευκολία για σκηνές εκεί.
Κακό βραχώδες έδαφος, μικρή παραλία, ενοικιαζόμενα, ταβερνάκι.

Ρε υπολοχαγάρα Διμοιρίτη, στο έδαφος θα κολώσουμε? :) Έχει ωραία αμμουδιά, μία παραλία πιό πρίν. Αλλά για να μην σε ζορίσω (είμαι και 20 χρόνια νεώτερος, βλέπεις :D), άντε σε ενοικιαζόμενο εκεί που λές και επιδρομή στην ταβερνούλα. Θα μας χάλαγε? Υπό συζήτηση? έ? έ?

amyroukai
16/05/2016, 08:58
Είναι υπό συζήτηση από την πρώτη φορά που πήγαμε, με τον οπερατέρ... :)

harris_x
16/05/2016, 09:40
Ωραίοι!!

:beer::beer::beer::beer::beer:

akis_trevor
16/05/2016, 09:46
Αν θέλουμε παραθαλάσσιο καμπ,στα χωριουδάκια πριν το γαλαξιδι (άγιοι πάντες,αγιο σπυριδωνα κλπ) έχει πολύ ωραίες παραλίες και θα βρούμε εύκολα μέρος να στησουμε.:cool:

o_gavros
16/05/2016, 12:06
κάνει αρκετή ψύχρα ακόμα για πλατσα πλούτσα και φρι καμπινγκ παίδες.

GiorgosLa
16/05/2016, 13:42
Ωραίοι! :beer:
Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα.
Τι λίγες φορές που βρέθηκα σε βόλτα, εκ των πραγμάτων, δεν γινόταν να συνταξιδέψουμε. Αξίζει όμως να ξεκινήσεις μόνος, για να βρεθείς με τους άλλους μόνο στο φαΐ? Για μένα, τώρα ξέρω πως ναι. Όπως λέει κι ο Γιάννης, "τι να πεις για τον δρόμο?" Ή μόνος η με παρέα, η βόλτα γίνετε. Καλά, αλλιώς είναι με παρέα. (Αν και μερικές φορές μ αρέσει να τρέχω και μόνος γιατί... βγαίνω πάντα πρώτος) Αξίζει όμως νομίζω, τα 500 και 700 χιλ. για... τις δυο καινούριες γνωριμίες που θα κάνεις. Για τα δυο άτομα που εκτίμησες με την πρώτη. Για τα δυο άτομα που δεν σε πειράζει να σε πειράζουν. Για την κουβεντούλα στον καφέ. Και... βασικό, για την μάσα και την ατάκα. Για τους μερικούς που τους καταλαβαίνεις απ το ύφος ότι, τώρα θα την πούνε και μένεις με την μπουκιά μετέωρη, μην την πετάξουν την ώρα που καταπίνεις και πνιγείς.
Τελικά, δυο από εδώ, δυο από κει, μαζεύονται πολλοί που κάνουν την βόλτα να αξίζει... :)

ggs
16/05/2016, 13:45
τωρα , τι καταλαβατε.???:lol:

παραλιγο να ηταν κι αλλοι δυο μαζι σας.... :(

αλλα...υπνος ....:ZZZ:

akis_trevor
16/05/2016, 13:58
κάνει αρκετή ψύχρα ακόμα για πλατσα πλούτσα και φρι καμπινγκ παίδες.

μεχρι να κανονιστει,να δουμε ποτε μας βολευει ολους,να βρουμε μερος(ενα σ/κ λογικα θα ακυρωθει και λογο ετησιας)μου φαινεται για αρχες-μεσα ιουνη μια χαρα ειμαστε :)

daz
16/05/2016, 14:03
τωρα , τι καταλαβατε.???:lol:

παραλιγο να ηταν κι αλλοι δυο μαζι σας.... :(

αλλα...υπνος ....:ZZZ:

Εσύ κανόνισε να έρθεις στη σπηλιά μαζί με τα μάχιμα τηγάνια σου.

ggs
16/05/2016, 14:06
Εσύ κανόνισε να έρθεις στη σπηλιά μαζί με τα μάχιμα τηγάνια σου.

κανουμε διατροφη τωρα....θα φερω ατμομαγειρα...:p:lol:

daz
16/05/2016, 14:17

alexis_d
16/05/2016, 14:33

Όλοι οι σοβαροί διατροφολόγοι που σέβονται τον εαυτό τους και τους ασθενείς τους (γιατί άρρωστοι είναι αν θέλουν σε τέτοιους καιρούς
να διώξουν ζώνες ευημερίας σαν τις δικές μας),μια ατασθαλία για κάρβουνο-τηγανι την κάνουν....

theofilos888
16/05/2016, 15:25

Στον ατμο απ τα καρβουνα θα ψησουμε... υγιεινα κ προπαντως μοναστικα.....;)