View Full Version : Πήγα και εγώ να κάνω το test drive του yamaha FJR1300
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
11/05/2016, 20:59
Πήγα και εγώ να κάνω το test drive του yamaha FJR1300 . Έφτασα 4+20 έδωσα τα στειχια μου συμπλήρωσα τα έντυπα με κερασανε καφέ και στης 5 το γκρουπ που ήμουν θα ερχόντουσαν οι μοτα από το γκρουπ που έφυγε στης 4+30 να της πάρουμε για το τεστ. 5 η ώρα ήρθαμε οι 3 από της 4 μότο και περιμέναμε την μότο με τον γιωργο φιοτακη να έρθει για να ξεκινήσουμε. Η ώρα περνούσε και ούτε ο φιοτακης φενοταν άλλα ούτε και η μότο του bike spirit που ήταν παρέα δεν εμφανιζόταν. Άπλα είχαν πάει για να τραβήξουν φωτογραφίες και εντω μεταξυ πίσω ο κόσμος μαζευόταν όλο και περισσότερος . Πήγε 5+30 που έπρεπε να φυγη το επόμενο γκρουπ και ακόμα δεν είχε εμφανιστεί η τέταρτη μότο. Τα κορόιδα περιμένανε ... οπότε 5+35 σηκώθηκα και έφυγα.
Και αναρωτιέμαι.
Η yamaha εφόσον είπε ότι αυτές της δυο μέρες είναι για το κοινό γιατί έδωσε της μότο για φωτογράφιση στα περιοδικά?
Δεν θα μπορούσε να δώσει της μότο κάποια άλλη μέρα σε αυτούς?
Εκτός εάν έχει γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων της τους πιθανουν μελλοντικούς πελάτες της. Οπότε φανταστείτε τη σημασία θα μας δώσει εάν αγοράσουμε και μότο yamaha, θα μας έχουν στο φτύσιμο...
από την άλλη πάλι δεν μπορώ να μην επισημάνω την γαϊδουριά των υπευθύνων των περιοδικών που ενώ ο κόσμος περίμενε ο οποίος κόσμος είναι και αναγνώστες τους τους είχαν γραμμένους κάνανε την δουλεια τους και σκασίλα τους. Ενώ έπρεπε εάν σεβόντουσαν τον κόσμο να λέγανε από μόνοι τους όχι ρε παιδιά δεν θα πάρουμε σήμερα της μότο άλλα θα της πάρουμε άλλη ήμερα για test drive σημερα είναι για το κοινό.
Άλλα το φιλότιμο και ο σεβασμός στον συνάνθρωπο στην Ελλάδα είναι σπάνιο Και σίγουρα δεν είναι προσόν τους και στους << δημοσιογράφους >> των περιοδικών αλλά ούτε και στους υπευθύνους της yamaha..
amyroukai
11/05/2016, 21:18
Έχεις δίκιο σε αυτό, άλλες μέρες έπρεπε να είναι οι δημοσιογράφοι.
Θα μου επιτρέψεις να χιουμορίσω, ποτέ ξανά καράβι της γιαμάπα, καλύτερα κινέζικο παπί.
spyrakos35
11/05/2016, 23:21
εγώ πάντως όταν πήγα μου είπαν τι ώρα θα πάρω το μηχανάκι και εκείνη την ώρα το πήρα....
δεν ξέρω αν τους είπες κάτι και τι σου απαντήσανε
Δεδομένης της κατάστασης στη χώρα, το ότι η yamaha οργανώνει test-ride και μάλιστα με τέσσερις ακριβές μοτοσυκλέτες δεν το λεω και γαϊδουριά. Για φωτογράφιση πάντως έπρεπε να είχε κλείσει άλλη ημερομηνία, δε νομίζω ότι γίνεται στο μισάωρο.
Αν πάντως ο δημοσιογράφος είχε συμφωνήσει για μισή ώρα και έγραψε εν γνώσει του τους πάντες στα αποτέτοια του, πρέπει να φάει ένα ξεγυρισμένο μπαν σε συνεννόηση με τις υπόλοιπες αντιπροσωπείες για να στρώσει και αυτός και το έντυπό του.
stynikop
12/05/2016, 01:15
Δεδομένης της κατάστασης στη χώρα, το ότι η yamaha οργανώνει test-ride και μάλιστα με τέσσερις ακριβές μοτοσυκλέτες δεν το λεω και γαϊδουριά. Για φωτογράφιση πάντως έπρεπε να είχε κλείσει άλλη ημερομηνία, δε νομίζω ότι γίνεται στο μισάωρο.
Αν πάντως ο δημοσιογράφος είχε συμφωνήσει για μισή ώρα και έγραψε εν γνώσει του τους πάντες στα αποτέτοια του, πρέπει να φάει ένα ξεγυρισμένο μπαν σε συνεννόηση με τις υπόλοιπες αντιπροσωπείες για να στρώσει και αυτός και το έντυπό του.
Προβλεπω πως απλά θα μας γράψει στα... "εντυπα" του, όπως γραμμένους στα έντυπα της είχε και η γιαμαπα τον καημένο τον αρκούδα!
AUFGEBRACHT
12/05/2016, 18:09
Να γιατί test ride BMW!!!
akis_trevor
12/05/2016, 18:13
Να γιατί test ride BMW!!!
:bawl:
εγώ πάντως όταν πήγα μου είπαν τι ώρα θα πάρω το μηχανάκι και εκείνη την ώρα το πήρα....
Καλά εσύ δεν πιάνεις γιατί είσαι εγκάθετος και πελατάκι της ΥΑΜΑΗΑ...........
:beer::beer::bawl::bawl:
Πήγα και εγώ να κάνω το test drive του yamaha FJR1300 ...............
Να, γιατί ΚΤΜ......................
taisteal
12/05/2016, 18:32
Να γιατι δεν παω ποτε να κανω κανενα test ride.
Να γιατι δεν παω ποτε να κανω κανενα test ride.
Γιατί δεν τους λες να σου τη φέρουν σπίτι να τη δοκιμάσεις; :bawl:
Στη επόχη της κρίσης θεωρώ ότι είναι μεγάλος άθλος η συμμετοχή σε εκθέσεις, τα test ride, τα evens κλπ.
Θεωρώ ότι παίχτηκε μπινιά με το φωτογράφο και δεν θα έπρεπε. Μ@λακία και του (α)ιδίου αλλά και της Yamapa.
Από κάτι τέτοια όμως σχηματίζουμε γνώμη για τα μηχανάκια των ονείρων μας αλλά και για τις εταιρίες. Εγώ είχα πάει για test ride του tracer και είχαν μόνο 2 παρόλο που είχαμε δηλώσει τι θέλαμε να δοκιμάσουμε. Αποτέλεσμα... "Δοκίμασε το 09 που φοράει το ίδιο μοτέρ" μου είπαν. Χαλάστηκα, αλλά το όλο πανηγυράκι, η παρέα και η μοτοκουβέντα μου έφτιαξαν τη μέρα.
Μάλλον δεν το 'χουν με τα test ride οι γιαμαχέοι.
Anyway... περιμένω πως και πως το test ride της ΚΤΜ, για να δοκιμάσω το 1290 Super Duke. Μηχανάκι που δεν θα πάρω ποτέ λόγω οικονομικών, κάλυψης από τον αέρα, πολλά κυβικά κλπ... και είναι μοναδική ευκαιρία ένα τέτοιο event.
Εγώ είμαι υπέρ.
spyrakos35
13/05/2016, 10:36
Εγω δεν πηγαινα ποτε....
Βγηκε η Αφρικα και αρχισα να πηγαινω
taisteal
13/05/2016, 11:39
Ειχα παει στην ΚΤΜ και ειχα κανει test ride,και μας πηγαιναν οπως πανε τα παιδακια στο νηπιαγωγειο εκδρομη..
Τι να δεις ετσι,και παπι να ειχα το ιδιο θα πηγαινα.
Δωστο μια ημερα ολοκληρη να το δουμε τι κανει το μασινι
Φυσικα ξερω οτι κατι τετοιο δεν γινεται,αλλα βολτα με 50 παω και με τη βεσπα.
Υπάρχει και η περίπτωση του βρόντου ή του σκορπίσματος...
Μην είστε καχύποπτοι όλοι.
spyrakos35
13/05/2016, 11:57
Υπάρχει και η περίπτωση του βρόντου ή του σκορπίσματος...
Εγω περιμενα δυο ωρες.
Με κερασαν καφε, μιλησα με τους υπολοιπους, περασε η ωρα ευχαριστα....
Σε ο,τι αφορα τους βροντους, Νικο, μονο σε πιστα πρεπει να υπαρχει πιο γρηγορο τεστ με πλοηγο απο την εταιρεια....
By the way, το super tenere ΓΑΜΑΕΙ.
amyroukai
13/05/2016, 12:16
By the way, το super tenere ΓΑΜΑΕΙ.
Τόσο καλό και τόσο πολύ σε εξιτάρει να καβαλήσεις που το παίρνεις και το στρώνεις μετά από 4-5 μήνες, διαβάζω...
spyrakos35
13/05/2016, 13:40
Τόσο καλό και τόσο πολύ σε εξιτάρει να καβαλήσεις που το παίρνεις και το στρώνεις μετά από 4-5 μήνες, διαβάζω...
Ρωτα τον 888888888888
theofilos888
13/05/2016, 13:50
Ρωτα τον 888888888888
Για το τενεκε λεει.... :p
spyrakos35
13/05/2016, 13:52
Για το τενεκε λεει.... :p
Γι αυτο λεω και γω
theofilos888
13/05/2016, 15:02
Γι αυτο λεω και γω
Ταπα λεμε το τενεκε... ολα κατω!!!!!
Ιδού η απάντησις κύριοι. Μάνη πήγε το FJR και ακόμα το περιμένει η γιαγιά... Χαχαχαχαχχα
https://www.youtube.com/watch?v=vbrFVWO6vRw (https://www.youtube.com/watch?v=vbrFVWO6vRw)