View Full Version : 0-400 crypton x VS kle: ποιός νικάει?
καλησπέρα!
στο υποθετικό σενάριο:
*yamaha crypton x 2013, πειραγμένο από νεαρό επαλίτη μηχανικό VS kawasaki kle 1996, εργοστασιακό (έκδοση 400cc, όχι 500)
*0-400 μέτρα
*ίδια οδηγική ικανότητα και των 2 οδηγών (υπόθεση εδώ, γιατί είμαι άσχετος)
ποιός νικάει?
περιμένω με ανυπομονησία τις εκτιμήσεις σας!
ευχαριστώ
georgemark
14/05/2016, 18:19
Τι είναι ο επαλιτης; και μάλιστα νεαρός; και γιατί τόση ανυπομονησία;
Nostradamus
14/05/2016, 18:20
αν εσυ εχεις το kle μην βαλεις λεφτα στοιχημα...
Τι είναι ο επαλιτης; και μάλιστα νεαρός; και γιατί τόση ανυπομονησία;
απόφοιτος επαλ (επαγγελματικο λυκειο, ως μηχανικος αυτοκινητων). ανυπομωνω γιατι το θεωρω αστειο! (με την καλη εννοια). εχω 2 χρονια μηχανη και δεν εχω κανει κοντρα ποτε. και τις επομενες μερες θα βαλω αγγελια να την διωξω γιατι ετσι αποφασισα ειδικα μετα απο ενα ανοητο πεσιμο το καλοκαιρι. οποτε μου ειπε 'σε παταω 0-400' και εχω περιεργεια!
αν εσυ εχεις το kle μην βαλεις λεφτα στοιχημα...
γιατί? θα χάσω ευκολα?
Nostradamus
14/05/2016, 18:30
Επαλιτης (ο) Ουσιαστικο της νεοτατης ελληνικης γλωσσας που δεν το βρισκεις ακομη στα επισημα λεξικα (κοινως σλανγκ) : Ειδος που το συναντάς σε ολη σχεδον την ηπειρωτικη Ελλαδα σε αστικο περιβαλον και σε μεγαλα νησια. Δεν αποκλειεται η καταγωγη του ομως να ειναι και απο περιοχες μακρυα απο αστικα κεντρα, καθως εχει την δυνατοτητα μεταναστευσης..
Ο νεαρος επαλιτης μπορει να ειναι ιδιαιτερα βιρτουοζος, δεξιοτεχνης και γνωστης των κινητηρων εσωτερικης καυσης (μικρων κατα βαση κυβικων) με σημαντικη εμπειρια που εχει αποκομισει διαβαζοντας και σκαλιζοντας τους ειτε με την εποπτεια μεγαλυτερων ειτε μονος..
Ωστοσο το παραπανω δεν ισχυει για το συνολο τους καθως αναμεσα τους κρυβονται και ανθρακες...
Εν συντομια ειναι μηχανικος απο ΕπΑΛ.
Nostradamus
14/05/2016, 18:31
γιατί? θα χάσω ευκολα?
πιστευω θα στα καπνισει τα ματια που λεει και ενας γνωστος ηλεκτρολογς...
Επαλιτης (ο) Ουσιαστικο της νεοτατης ελληνικης γλωσσας που δεν το βρισκεις ακομη στα επισημα λεξικα (κοινως σλανγκ) : Ειδος που το συναντάς σε ολη σχεδον την ηπειρωτικη Ελλαδα σε αστικο περιβαλον και σε μεγαλα νησια. Δεν αποκλειεται η καταγωγη του ομως να ειναι και απο περιοχες μακρυα απο αστικα κεντρα, καθως εχει την δυνατοτητα μεταναστευσης..
Ο νεαρος επαλιτης μπορει να ειναι ιδιαιτερα βιρτουοζος, δεξιοτεχνης και γνωστης των κινητηρων εσωτερικης καυσης (μικρων κατα βαση κυβικων) με σημαντικη εμπειρια που εχει αποκομισει διαβαζοντας και σκαλιζοντας τους ειτε με την εποπτεια μεγαλυτερων ειτε μονος..
Ωστοσο το παραπανω δεν ισχυει για το συνολο τους καθως αναμεσα τους κρυβονται και ανθρακες...
σίγουρα είναι σχετικός (ή ψιλοσχετικός), αλλά το ερώτημα παραμένει! ακόμα και στο google αν ψάξεις για κόντρες και χρόνους, αυτές γίνονται με μηχανές της ίδιας 'κατηγορίας' και όχι διαφορετικών κατηγοριών (πχ παπια-παπια, street-street klp). για αυτό έχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον το ποιο εργαλείο τερματίζει πρώτο (με ισαξιους υποθετουμε οδηγους)!
για να απαντησουμε σε αυτο το ερώτημα πρέπει να ξερομε τι μοντες έχει το παπι. Μπορει να έχει πολλά πράγματα, απο αλλο μοτερ μεχρι της μάνας του 200αρι τέζα με μικρή μπουκάλα.
αφου δεν ξερεις, δεν βαζεις λεφτά, αμα είναι για την πλάκα πηγαίντε (με προσοχή, να ναι σε ασφαλές σημείο, με άπλα)
για να απαντησουμε σε αυτο το ερώτημα πρέπει να ξερομε τι μοντες έχει το παπι. Μπορει να έχει πολλά πράγματα, απο αλλο μοτερ μεχρι της μάνας του 200αρι τέζα με μικρή μπουκάλα.
αφου δεν ξερεις, δεν βαζεις λεφτά, αμα είναι για την πλάκα πηγαίντε (με προσοχή, να ναι σε ασφαλές σημείο, με άπλα)
σωστά.. απλά έχω και το μειονέκτημα του χειρότερου οδηγού (από racing αποψη τουλάχιστον), οπότε περίμενα ότι νικάω βάση μηχανής για να 'καλυφθώ' προς αυτό. ισως παω να χρονομετρησω τον εαυτο μου σε καποια ευθεια και βλέπουμε! (ισως αεροδρομιο ελληνικου, μενω κοντα!)
AristidisZ
14/05/2016, 18:48
σωστά.. απλά έχω και το μειονέκτημα του χειρότερου οδηγού (από racing αποψη τουλάχιστον), οπότε περίμενα ότι νικάω βάση μηχανής για να 'καλυφθώ' προς αυτό. ισως παω να χρονομετρησω τον εαυτο μου σε καποια ευθεια και βλέπουμε! (ισως αεροδρομιο ελληνικου, μενω κοντα!)
Γιατί αν σε χρονομετρήσεις, τι ακριβώς θα καταλάβεις ;;; :p
0-400 crypton x VS kle: ποιός νικάει? ----στα αγωνιστικά νέα.... χμ... :confused:
0-400 crypton x VS kle: ποιός νικάει? ----στα αγωνιστικά νέα.... χμ... :confused:
Ε ναι ρε φιλος.... ειναι αγωνιαρικος ο κρυφτονας λεμε...
sorry, δεν ταιριαζε καθολου στα αλλα subforums!
αγωνας παρωδια!
ασχετο, μηπως πρέπει να φτιαχτει ένα μόνιμο για τις "ψιλές" των μελών? Όχι τιποτε άλλο έχει πλάκα να διαβάζεις τις χαζομάρες που γράφονται πρίν και μετα, όπως πχ στο παρόν θεμα... μπορει να υπαρχει και να μην το δα...
georgemark
14/05/2016, 20:43
Επαλιτης λοιπόν, κάτι μάθαμε και σήμερα, όπως λέμε ιερολοχιτης... λιγνιτης κτλ
πιστευω θα στα καπνισει τα ματια που λεει και ενας γνωστος ηλεκτρολογς...
είσαι μλκς. Τέλος
Μετά από μια κάργα κουραστική μέρα μου έφτιαξες το κέφι. Να 'σαι καλά.
:beer:
taisteal
14/05/2016, 22:14
Το Kle :smokin:
Σε πειραξε η μπριζολα...
Πονταρω 100 στον κρυπτονα
:smokin:
Σε πειραξε η μπριζολα...
Πονταρω 100 στον κρυπτονα
:smokin:
Η ροπή είναι αέρας, ο αέρας που χωράει ο κύλινδρος. Ο κρυπτονας πρέπει να ανεβάσει στροφές που δε μπορεί, για να το περάσει. Ούτε τα κιλά / ίππο το σώζουν, ούτε τίποτα. Τη μπριζόλα τη μοιράστηκα με τον Ακη. :lol:
το kle ανεβαζει πολλες στροφες και γρηγορα
αν ξεκινησει καλα και κουμπωσει γεματη δευτερα δεν νομιζω πως υφισταται κοντρα
mouse112
15/05/2016, 02:35
Επαλιτης λοιπόν, κάτι μάθαμε και σήμερα, όπως λέμε ιερολοχιτης... λιγνιτης κτλ
http://i.imgur.com/BYFO2et.jpg
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Θα σας καταπιεί το kle.ακόμα και υπερκυβισμενο στα 180cc με εκκενττοφορια κτλπ θα τα βρει σκούρα.
George_Sp
15/05/2016, 05:12
Θα σας καταπιεί το kle.ακόμα και υπερκυβισμενο στα 180cc με εκκενττοφορια κτλπ θα τα βρει σκούρα.
ΕΛΑ ΡΕ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΕ ΚΟΝΤΡΑΚΙΑ! ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ και έχουν γράψει όλοι οι άσχετοι μέχρι τώρα! :D
panagiotis1974
15/05/2016, 05:50
:redcard: κανγουριλίκια!
ΕΛΑ ΡΕ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΕ ΚΟΝΤΡΑΚΙΑ! ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ και έχουν γράψει όλοι οι άσχετοι μέχρι τώρα! :DΓιώργο μου διακρίνω μια ειρωνία απέναντι στον Κύρο Γρανάζι του φόρουμ που με βάζει σε σκέψεις.
Πες την αλήθεια.Έχεις στήσει κόντρα με τον Dalton και σε πήρε,έτσι; :a13:
Πόσα μηχανάκια σου έφυγε Γιώργοοοοο;; :p
devil's animal
15/05/2016, 09:03
το crypton εχει ελπιδες μονο αν φοραει κανενα μοτερ απο Z125 υπερκυβισμενο με πραγματα απο wr200...
οσο και να το φτ(ι)ασει σε cc και σε μοντες ο επαλιτης wannabe μηχανικος το crypton παραμενει crypton και το αλλο ειναι 400cc μηχανη...
AristidisZ
15/05/2016, 09:06
Τον ψήνετε κα(ω)λόπαιδα ε ;;;
:lol:
Εχεις βγαλει επαλ εσυ ή τζαμπα τοσες γνωσεις?
zannisvel
15/05/2016, 09:42
Εμενα με περνανε τα μαμα crypton στα φαναδια με το ΧΤ. :bawl:
georgemark
15/05/2016, 09:57
Άμα είχες βγάλει επαλ θα τους είχες και με το disc lock επάνω.
http://i.imgur.com/BYFO2et.jpg
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Αν ήταν glx το παπί στην φωτό ,θα ορκιζόμουν ότι βλέπω τα τζιβιτζιλικια του ζμπεθερου shooter......
:D
το crypton εχει ελπιδες μονο αν φοραει κανενα μοτερ απο Z125 υπερκυβισμενο με πραγματα απο wr200...
οσο και να το φτ(ι)ασει σε cc και σε μοντες ο επαλιτης wannabe μηχανικος το crypton παραμενει crypton και το αλλο ειναι 400cc μηχανη...
Και πάλι δύσκολα.Είχα πατήσει στις αρχές με ενα Ζ200 κύλινδρος πιστονι απο wr200 και με έφυγε για τα πρώτα 100-200 μέτρα βαριά μετά τον τιναξα τα καπάκια..το κλε σαν μονοκυλινδρο που είναι θα τον καταπιεί ευκολότερα
Nostradamus
15/05/2016, 11:47
Και πάλι δύσκολα.Είχα πατήσει στις αρχές με ενα Ζ200 κύλινδρος πιστονι απο wr200 και με έφυγε για τα πρώτα 100-200 μέτρα βαριά μετά τον τιναξα τα καπάκια..το κλε σαν μονοκυλινδρο που είναι θα τον καταπιεί ευκολότερα
δικυλινδρο
Το κλε σαν μονοκυλινδρο που είναι θα το καταπιει ευκολοτερα...Καλα αυτά τα κλε τετρακύλινδρα δεν είναι;Το τον @ουτσοκλε:bawl:
δικυλινδρο
Ξύπνησα νωρίς σήμερα :a52::a52:
Θυμήθηκα μια αγγελία που πέτυχα πρόσφατα, όπου πουλούσαν παπί Suzuki με κινητήρα από freewind. Μην έχει ο πάπιος κάνα μοτέρ από 660 μονταρισμένο και έχουμε δράματα. :lol:
Θυμήθηκα μια αγγελία που πέτυχα πρόσφατα, όπου πουλούσαν παπί Suzuki με κινητήρα από freewind. Μην έχει ο πάπιος κάνα μοτέρ από 660 μονταρισμένο και έχουμε δράματα. :lol:
Αυτά στα fx τα συναντάς μόνο :beer:
Μπλα μπλα. ......
Τελικά μάθαμε ποιος είναι ο τύπος μετατροπής από επαλιτη σε HP;
Να ξέρουμε ρε παιδί μου μην την πατήσουμε σε καμία ψιλή.
o_gavros
15/05/2016, 13:16
μου'χε ράψει καποτε στη Σαλαμίνα ενα κουστούμι ένας παπακιας (κι εγω με το ΧΤ) και το φύσαγα και δεν κρύωνε.
τονε πετυχαίνω πιο κάτω.
διαλογος:
-ρε φίλε,τι έχεις κάνει εκεί;;;
-γελια...γαμησε τα φίλε...πολλά λεφτα...γελια
Το κρύπτον μπορεί να σε τρυπήσει άσχημα φίλε με το ΚΛΕ,μη βάλεις λεφτα.
taisteal
15/05/2016, 13:19
Εγω τα λεω γιατι την εφαγα απο κρυπτονα εδω..
Δεν πιανοταν η μαλακεια με τιποτα
Και με 660,οχι 400.
Μανολης67
15/05/2016, 13:41
Με Crypton δεν την παλευει ουτε ο Superman (εδικά αυτός) αλλά θα στοιχημάτιζα στο ΚLE οταν το δώσει για V strom .
Κι ο 358661 Crypton έχει..
giannis113
15/05/2016, 16:21
Θα χασουν και οι δυο
Δεν αλλαζεις κανα πιο μικρο γραναζι μπροστα στο κλε;Μην ειναι τελικα αυτος ο ρελαντης ο ραφτης..
Μανολης67
15/05/2016, 22:46
Παντως εγω με 660 καθε βράδυ με ρίχνουν στα αυτιά οι ντελιβεραδες.
Παντως εγω με 660 καθε βράδυ με ρίχνουν στα αυτιά οι ντελιβεραδες.
Οι ντελιβεράδες είναι οι Ρόσι των πόλεων. Άπιαστοι και άθραυστοι.
Πονταρω οτι και αυτο το topic θα 'ναι τζουφιο.
Σαν και ενα παλιοτερο που ειχε παιχτει με ανησυχιες πριν την κοντρα...
Πονταρω οτι και αυτο το topic θα 'ναι τζουφιο.
Σαν και ενα παλιοτερο που ειχε παιχτει με ανησυχιες πριν την κοντρα...
Αμ το αλλο με το κωλοφτιαγμενο σκουτερ που εραβε χιλιαρια φεηζερ και εψαχνε για κοντρα?
κριμα να χασω το νημα απο την αρχη.ειχα kle 250 /500 λοιπον φιλε ακου με το κλε 400 μπορεις να περασεις κανα ΤΑ400 και μεχρι εκει. με φτιαγμενο glx, crypton, ιnnova θα φας ψωλιάγκο (http://www.slang.gr/lemma/8592-psoliagkos)
τωρα σοβαρα ομως αν θες να εχεις μια μικρη ελπίδα. αλαξε τα γραναζια μπρος-πισω να εχεις τελικη max 100χλμ/ωρα μπας και σπασει ο διαολος το ποδαρι του και δεν προλαβει να σε μαζεψει το crypton στα 400 μετρα. και πες μας που και ποτε να ερθουμε να γελαμε. εεε να σας δουμε... :D γιατι αμα εχει το crypton τπτ 35 αλογα τροχο που τα εχουμε δει και αυτα με τα 42 αλογα στο μοτερ του kle και τα 190 κιλα δεν.....
ΚΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΤΟ.ΓΡ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΑΗΚΟ ΠΕΔΙ ΜΕ ΤΟ ΓΣΧ1300Ρ-ΧΑΧΙΑΠΟΥΣΑ ΚΟΦΤΧΙΑΖΗ ΕΚΤΗ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΑΤΡΩΝ ΛΕΤΕ ΟΜΙΤΖΙ&3ΛΟΛ ΓΟΥΑΤΔΕΦΑΚ ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΘΑΝΑΤΩΣ ΤΑΦΤΟΤΙΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΛΕ Κ.Ο.Κ. ΣΠΟΡΤΙΦ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΤΕΤΟΝ ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ !!!
ΟΤΑΝ ΟΜΟΣ Ο ΚΛΑΣΣΙΚ ΟΛΔΣΚΟΥΛ ΚΛΕ400 ΞΙΦΑΣΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΑΛΙ ΜΑΛΛΙ & ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΛΗ ΕΠΑΛΙΤΗ ΚΡΥΦΤΟΝ-ΕΞ ΜΕ ΠΡΟΤΕΚ ΓΟΥΙΖΕΚΟ ΤΑΚΕΚΑΒΛΑ ΟΛΙΝΣ ΚΑΙ ΣΛΙΚ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΓΙΑ 400Μ ΤΑΨΙ, ΣΤΑΖΕΤΑΙ ΣΑΛΙΑ ΣΤΑ ΜΟΝΙΤΟΡΣ ΑΠΟ ΑΝΥΠΩΜΟΝΕΙΣΥΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΙΑ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΕ !!!
taisteal
21/05/2016, 13:56
ΚΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΤΟ.ΓΡ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΑΗΚΟ ΠΕΔΙ ΜΕ ΤΟ ΓΣΧ1300Ρ-ΧΑΧΙΑΠΟΥΣΑ ΚΟΦΤΧΙΑΖΗ ΕΚΤΗ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΑΤΡΩΝ ΛΕΤΕ ΟΜΙΤΖΙ&3ΛΟΛ ΓΟΥΑΤΔΕΦΑΚ ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΘΑΝΑΤΩΣ ΤΑΦΤΟΤΙΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΛΕ Κ.Ο.Κ. ΣΠΟΡΤΙΦ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΤΕΤΟΝ ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ !!!
ΟΤΑΝ ΟΜΟΣ Ο ΚΛΑΣΣΙΚ ΟΛΔΣΚΟΥΛ ΚΛΕ400 ΞΙΦΑΣΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΑΛΙ ΜΑΛΛΙ & ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΛΗ ΕΠΑΛΙΤΗ ΚΡΥΦΤΟΝ-ΕΞ ΜΕ ΠΡΟΤΕΚ ΓΟΥΙΖΕΚΟ ΤΑΚΕΚΑΒΛΑ ΟΛΙΝΣ ΚΑΙ ΣΛΙΚ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΓΙΑ 400Μ ΤΑΨΙ, ΣΤΑΖΕΤΑΙ ΣΑΛΙΑ ΣΤΑ ΜΟΝΙΤΟΡΣ ΑΠΟ ΑΝΥΠΩΜΟΝΕΙΣΥΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΙΑ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΕ !!!
:bawl::bawl::bawl:
:lol::lol:
Βάλε και κανένα κόμμα, μας έβγαλες τα μάτια :lol:
γιατι αμα εχει το crypton τπτ 35 αλογα τροχο που τα εχουμε δει
Θα αρχίσω να απειλώ όλο το χωριό πάλι! :D
yiannis172
21/05/2016, 16:34
κριμα να χασω το νημα απο την αρχη.ειχα kle 250 /500 λοιπον φιλε ακου με το κλε 400 μπορεις να περασεις κανα ΤΑ400 και μεχρι εκει. με φτιαγμενο glx, crypton, ιnnova θα φας ψωλιάγκο (http://www.slang.gr/lemma/8592-psoliagkos)
γιατι αμα εχει το crypton τπτ 35 αλογα τροχο που τα εχουμε δει και αυτα με τα 42 αλογα στο μοτερ του kle και τα 190 κιλα δεν.....
Δε νομιζω να λες σοβαρα,πως ειναι πιο πιθανο να ειναι τοσο καλα φτιαγμενο ενα οποιοδηποτε απο τα παραπανω παπια,ωστε να φυγει σε να 400ρι ΚLE...
Kαι τα 35 αλογα σε Crypton X εχουν βγει,αλλα απο μαστορες και οχι ''μαστορες'' και με την αναλογη τεχνογνωσια και χρημα εννοειται.Τωρα η φαση που περιγραφεται στο νημα αυτο,πιο πολυ για κανα ΦΠΕ Cryptonακι που το εχει καποιος μαγκακος και απλα το παιδι με το KLE ψαρωσε και το σκεφτεται.
Θα με τρελάνετε ρε σεις?
Πόσα κυβικά είναι τέλος πάντων αυτό μηχανάκι? 125 δεν είναι?
Πόσα το έφτασε ο μάστορας και όχι ο "μαστορας"? 150? 200? 250? 300?
Εγώ σου λέω τα διπλασίασε τα κυβικά, που δεν το έκανε αλλά πες ότι το έκανε.
Τις στροφές που τις έφτασε? Μήπως τις αύξησε και αυτές? Ναι καλά κρασιά! Αλλά εγώ σου λέω ότι το έκανε ΚΑΙ αυτό!
Να βγάζει 25 ίππους βία?
Το cbr 250r πόσους βγάζει? Λίγο πάνω από 20? Περισσότεροι δεν είναι!
Το cb300 να βγάζει 25?
Ποιος μάστορας και όχι "μαστορας" έφτασε το κρυπτον 35 τροχό και τι κάνει αυτός ο άνθρωπας στην Ελλάδα? Το 300αρι να πάρει, 35 τροχό δε θα το πάει! Τι είναι τα άλογα, στραγάλια?
Μιλάμε για μονοκύλινδρα μηχανάκια τώρα έτσι?
Πως τα δυναμομέτρησε? Τα ανέβασε στο Κηφισό και τα ένιωσε?
200αρι βγάζει 20+ ρόδα. Συν μια μπουκαλίτσα +15 άλογα, ορίστε τα 35.
200αρι βγάζει 20+ ρόδα. Συν μια μπουκαλίτσα +15 άλογα, ορίστε τα 35.
Εκείνος ο γλάρος του Αριστείδη τι κάνει ρε παιδιά? Τον κάναμε σούπα ή ακόμα? :lol:
Ρε συ δούκα τι είναι τα άλογα, στραγάλια είναι να ρίξουμε καμιά χούφτα στο σακούλι?
Εμένα να μου επιτρέψετε ε? :D
:lol:
:beer:
ειμαι υπερβολικός και επιπόλαιος? οκ. αλλα kle δεν εχεις οδηγήσει? οποτε ακους 400/500cc και νομίζεις οτι μπορεί? πληροφοριακά οταν ειχα το 500 με αφησε πισω crypton-x με το απλο κιτ 180 που βγαζει η yamaha φυσικά άρχισα να μαζευω την διαφορα μετα απο λιγη ωρα αλλα τι να το κανεις... ευτυχώς ηταν γνωστός και απλα ανοίξαμε για να δει το μηχανάκι του πως παει και δεν κλαίω την υπερηφανια μου ή κανα ευρο.
και για να μην νομιζει κανεις οτι κραζουμε τα kle ειναι γαμω τα μηχανακια μεγαλα παπια αλλα και να σε πανε βολτα/ταξιδι χωρις κανένα πρόβλημα αλλα να μην εχεις τρέλες απαιτήσεις. 120-130 για οση ωρα θες. καιει λιγο παραπανω μιας και δουλεύει σωστα μετα τις 6χλ στροφες αφου εχει κόκκινα στις 11
Με 400αρι δικύλινδρο που έχει κόκκινα στις 11.000 στροφές, πίνω το αίμα σε ότι παπί κυκλοφορεί.
0-100
50-100
0-400
δικάβαλος
ότι θέτε!
:vroum::vroum:
taisteal
21/05/2016, 20:27
Ρε σουπια υπαρχει κρυπτον εδω που με εγδαρε..
Τι λες οτι δεν παιζει τετοιο σεναριο;
Το παπι εχει φτασει μαζι με αγορα πανω απο 5000 ευρω..
Αφου δεν εισαι κοντρακιας αλητηριος τι μιλας;; :lol::lol:
Θα σε εβαζα στοιχημα αλλα δεν εχεις και κανενα μηχανακι της προκοπης να στο παρω
:bawl:
Με τέτοιο μηχανάκι που οδηγείς ρε πως να μη σε γδάρει? :lol:
τα βαλανε ή ακομα??
κοντευουν 10 μερες...
andreaspetr
22/05/2016, 03:12
Με 400αρι δικύλινδρο που έχει κόκκινα στις 11.000 στροφές, πίνω το αίμα σε ότι παπί κυκλοφορεί.
0-100
50-100
0-400
δικάβαλος
ότι θέτε!
:vroum::vroum:
σε ΟΤΙ ΟΤΙ παπι??
https://youtu.be/8-Zemhs9JHQ
Αυτο πιανεται?
https://www.youtube.com/watch?v=Qn2lip566k4
thunder ace
22/05/2016, 08:19
σε ΟΤΙ ΟΤΙ παπι??
Αυτο πιανεται?
Ρε αυτο ριχνει και στο δικο μου 1000αρι.
σε ΟΤΙ ΟΤΙ παπι??
Αυτο πιανεται?
To πρώτο ανεβάζει σα κτελ. Το 'χω!
Το δευτερο αν του βγάλεις τη σκαλωσιά από πίσω δεν έχει καμία ελπίδα.
devil's animal
22/05/2016, 09:23
ενταξει μαγκες... αν βαλετε ντραγκστεραδικα και κοντραδικα του δρομου ενος περασματος με μπουκαλες, δεν εχει ελπιδες το kle...
αλλα υπο κ.σ. και με βελτιωση επαλιτη:rolleyes: δεν νομιζω οτι εχει πολλες ελπιδες το παπι...
τα κυβικα δεν αντικαθισταται ευκολα...και η διαφορα κιλων δεν ειναι τεραστια για να κανει την διαφορα...
θα ξανα παρω kle και θα ερθω ρε daz να με περνας με το παπι δεις οτι ετσι ειναι! :p
θα βαλω στο duke τουρμπο, νιτρα, μπεκ μεθανόλης και wheelie bar και έπειτα θα στήσω δικαστήριο για 200αρια παπια. Στοιχηματα δεκτά απο 5000 ευρω και άνω.
θα βαλω στο duke τουρμπο, νιτρα, μπεκ μεθανόλης και wheelie bar και έπειτα θα στήσω παγκο για να πουλαω τα ανταλακτικα που θα σκορπισει το κασονι μου. Στοιχηματα δεκτά απο 5000 ευρω και άνω.
Ελα περαστεεεεε...............
Ελα περαστεεεεε...............
για να στησεις παγκο πρεπει να βρεις και τα ανταλλακτικα. Και μετα απο έκρηξη, δύσκολο :lol:
ετσι και παει το κρυφτο στην κοντρα χαμηλωμενο σαυρα, χωρις πλαστικα και σχαρα πισω, με οδηγο 55κιλα χωρις κρανος (weight reduction bro) το κλε δεν εχει καμια ελπιδα, θα φαει κολωνα :lol::lol::lol:
το κρύπτον σκαλισμένο απ'ότι κατάλαβα παραπάνω μπορεί να φτάσει τα 20 άλογα.
το κλε πόσα άλογα βγάζει;
και παραπανω απο 20, σχετικα ευκολα αν εχεις λιγα ευρω για πεταμα. ξεχναμε το ποιο συναντικο παραγωντα ομως: την αναλογια κιλων ανα ιππο.
το παπι ειναι ηδη ελαφρυ (100 κιλα φουλ υγρων), οποτε αν βελτιωσεις λιγο το μοτερ και αφαιρεσεις πλαστικα, φρενα κτλ εχεις ενα μικρο επικινδυνο πυραυλακι. ;)
Από τη μία έχεις ένα παπί 100 κιλά και 20+ άλογα και από την άλλη μια μηχανή 200 κιλά και 40(;) άλογα.
Στην αρχή το παπί θα πεταχτεί μπροστά αλλά όσο ανεβαίνουν τα χλμ η μηχανή θα το μαζεύει.
Τώρα άμα το φτάσει στο 400άρι δν ξέρω.
Αυτά στη θεωρία. Γιατί στην ουσία οι κόντρες είναι στο δρόμο, από κει και πέρα όλα είναι λόγια :p
πάντως με bandit400 δίπλα σε YZ125 που είχα ανοίξει, παρόλο που το bandit είχε 55hp και το yz 30ίππους, μου έφυγε η μαγκιά να τον μαζέψω... βέβαια μιλάμε για bandit τουτέστιν 220 kg, 16.000rpm και χαμηλά τάφος....
πιθανόν το kle τον έχει στα 400m αν μιλάμε για "φτιάξιμο" πιλοτής και όχι dragster...
παλιά που είχα ένα crm250ar σκαλισμένο με κυλιδροπίστονα ολόσωμη pro cirquit άλλα καρμπυρατέρ κτλ είχε τύχει να σταθώ δίπλα σε xtx660x
δεν ξέρω τι φόραγε πέραν των άφτερμαρκετ εξατμίσεων που έβλεπα. τον είχα μέχρι τα 130-140χλμ/ώρα μετά μιλάγαν τα κυβικά και τον έχανα.
ξεχναμε επισης τη φαση μονοκυλινδρο vs δικυλινδρο οπου το δευτερο υπερεχει εξ ορισμου στο στροφαρισμα και ειδικα το kle ανεβαζει σαν διαολος
και σε επιταχυνσεις απο σταση δε μετραει η ροπη αλλα το στροφαρισμα
motochristos
09/06/2016, 21:32
έγινε τελικά η κόντρα;:a014:
Πέρσυ με το cbr 400αρι τετρακυλινδρο με πρόβλημα στην 2α (γεμιζα 1η και κουμπωνα 3η) είχα ανοίξει για400 500 μέτρα με ενα X υπερκυβισμενο στα 180 με αρκετά καλούδια πάνω.το ξεφτιλιζα..ειδικά απο ρολλ με10 20 χλμ πατούσα συμπλέκτη γυρνούσα τέρμα το γκαζι και δεν με έβλεπε..απο στάση με έφευγε αλλά τον προλάβαινα..το κλε σαν δυκυλινδρο πιστεύω θα είναι πιο ροπατο στα χαμηλά.θα τον περάσει ευκολότερα
Πες τα ρε dalton γιατί θα με τρελάνουν!
SHOOTER045
10/06/2016, 00:32
Πες τα ρε dalton γιατί θα με τρελάνουν!
Το επιβεβαιωνω
ΤΑ 700 VS CRYPTON X 1-0
panagiotis1974
19/06/2016, 13:50
0-400 crypton x VS kle: ποιός νικάει? Οἱ τεχνίται που θα επισκευάσουν τάς μοτοσυκλέτας απο τάς ζημίας.