PDA

View Full Version : V-strom650 vs Cbf600

Stavrakos
15/05/2016, 15:11
Ήρθε η ώρα για την πρώτη μου μηχανή και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2...Κοιτάω για μοντέλα 05-07 Τρέλα με τα γκάζια δεν έχω την μηχανή περισσότερο θα την έχω για μέσα στην πόλη αλλά όταν θα βγαίνω εκτός θέλω να μου παρέχει άνεση και ασφάλεια..Είμαι 23 με ύψος 1.85 οπότε δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα σε καμία από τις 2....Παρακαλώ να με βοηθήσετε στην επιλογή Ευχαριστώ

akis_trevor
15/05/2016, 15:30
Πιο άνετο είναι το στρωμ.νομίζω και πιο ευέλικτο στην πόλη.
Έχουν νομίζω μία αξιοσέβαστη διάφορα στην τιμή.

Stavrakos
15/05/2016, 15:38
Κοιτάω για μεταχειρισμένο μοντέλο του 2005-2007 η διαφορά είναι στα 500-1000 ευρώ αλλά δεν με πειράζει

akis_trevor
15/05/2016, 15:47
Τέλος του 2006 το στρωμ κάνει διάφορες αλλαγές. 2 μπουζί ανά κυλινδρι, στάνταρ abs,αλλα χρώματα.
Νομίζω για να βρεις τέτοιο μηχανάκι πρέπει να παίξεις στο 4χιλιαρο.

Lioulios
15/05/2016, 16:22
Θα συμφωνησω με το στωμ να ειναι μετα του ο6.
Αλλα βρες τις μηχανες που λες και κατσε απανω .εγω που τα εχω οδηγησει και τα δυο , πιστευω πως το σιμπιεφ ειναι πιο ευλολο στην καθημερινη μετακινιση . ΤΟ βστρωμ το ειχα . Η πρωτη μου μεγαλη μηχανη. Οταν ηθελα να παρκαρω ,καταστρωνα ολοκληρο σχεδιο για το πως θα βγω . Οταν ομως εβγαινα εκτος και δικαβαλος πηγαινα παντου πασσας .
Και ρα δυο τα βρισκεις σε καλες τιμες και ειναι απροβληματιστα ....και δεν καινε .

Pan (dvs)
15/05/2016, 16:37
Στην πολη καλυτερο το cbf.
Φυσικα ειναι τετρακυλινδρο με τα καλα του και τα κακα του.Καλυτερο γκαζι,λιγοτεροι κραδασμοι,λιγοτερος ογκος.
Το v strom πιο ξεκουραστη θεση οδηγησης,θα σε παει παντου,αξιοπιστο με φθηνο κοστος συντηρησης.

Και οι δυο πολυ καλες μηχανες.Καβαλησε τα και τα δυο και οποιο σου κατσει καλυτερα.

Stavrakos
15/05/2016, 16:37
Άρα αν πω για v-strom καλύτερα μοντέλο του 07 αλλά γιατί?Αν πάρω του 05 θα έχω προβλήματα?

Pan (dvs)
15/05/2016, 16:39
Άρα αν πω για v-strom καλύτερα μοντέλο του 07 αλλά γιατί?Αν πάρω του 05 θα έχω προβλήματα?

Οσο πιο φρεσκο τοσο το καλυτερο.

Stavrakos
15/05/2016, 16:42
Το καλό με το στρομ είναι και η αξία μεταπώλησεις και το ότι έχει μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό..

akis_trevor
15/05/2016, 16:57
Επειδή είχα καιι το cbf του 04 και έχω στρωμ,θεωρώ πως είναι πιο ευκίνητο το σουτζούκι.κόβει περισσότερο το τιμόνι του και κρύβει λίγα κιλά παραπάνω απτο χοντα.
Καλό θα είναι αν πας σε στρωμ να κοιτάς απτό 07 και μετά να χει και abs
Άλλο μηχανάκι δεν το βάζεις καν στην εξίσωση;; Δηλαδή πιστεύω ένα βερσυς θα σου ταίριαζε περισσότερο στην χρήση που περιγράφεις.

Tedvj23
15/05/2016, 17:11
Εγω λεω για cbf 08+ παρε..

Lioulios
15/05/2016, 18:41
abs .

Μια πτωση που ειχα με το στρωμ , αν ειχα αβσ δεν θα την ειχα .

zopas
15/05/2016, 19:07
Εγω λεω για cbf 08+ παρε..
Συμφωνω..και πιο γρηγορο είναι...και κυριως τα φρενα τους είναι συγκριτικα μερα με τη νυχτα..απλα το ένα εχει τα κορυφαια φρενα που υπαρχουν, τα συνδυαστικα ΑΒΣ της χοντα, το άλλο είναι σχεδόν αφρενο...cbf με τα μπουνια..

basilis_k6
15/05/2016, 19:08
το abs στο στρομ κανει την αισθηση των φρενων χειροτερη. εχει που εχει χαλια φρενα με το abs ειναι για κλαμματα. αναμεσα τους και εγω στρομ θα επερνα. για να ειμαι ακριβης κανενα απο τα δυο αλλα αφου το εχεις σαν διλλημα....

doctoras
15/05/2016, 19:58
Το στρομ εχει πιο άνετο πάτημα λογο ποιοτικότερης ανάρτησης, και γενικα καλυτερη ποιότητα κατασκευης. το cbf καλυτερα φρενα ίσως απο τα κορυφαία στην κατηγορία αλλα και πολύ βελούδινο μοτερ, με πιο άνετο μοτερ ακομη και σε πιο υψηλές ταχύτητες ταξιδιού
Και εγω θεωρώ ομως οτι vstrom πας απο το '06 και μετα(ιδανικότερο το λευκό με τις ασημένιες Ζαντες '09)
Οπως και στο cbf αν μπορείς να βρεις το '08 στα ίδια λεφτά που ειναι καο το πιο ανανεωμένο μοντέλο
Και τα δυο μηχανάκια πολυ αξιόπιστα ειναι δεν θα εχεις πρόβλημα αρκεί να βρεις ενα αρκετα περιποιημένο απο συνεπή στα σέρβις αναβάτη

doctoras
15/05/2016, 19:59
Τι λεφτά μπορείς να δώσεις;

Grafton 505
15/05/2016, 20:20
Τα CBF μέχρι το 2007 έχουν καρμπυρατέρ και από το 2008 και μετά ιντζέκτιον.

Δοκίμασέ τα και τα δύο αν μπορείς, δεν ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Είναι διαφορετικά με το V-Strom πιο ψηλό και με όρθια θέση οδήγησης.

http://cycle-ergo.com/

Lioulios
15/05/2016, 20:51
αμα δεν θες να βαζεις φωτια στην ασφαλτο οπως ειπες , και φρενα εχει το στρωμμα και μια χαρα ειναι ....
αν εχεις αλλες απαιτησεις , τα ξεχνας και τα δυο.

alexzafeir
15/05/2016, 21:38
Ειχα v strom του 2004 , το πιο τίμιο μηχανακι που ειχα , παπι στην πόλη αξιοπρεπές και ανετο στις εξορμήσεις, χαμηλη καταναλωση , 0 βλαβες (τουλάχιστον ως τα 72000 χλμ που ηταν στα χερια μου), ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΈΣΕΙ Η ΕΜΦΆΝΙΣΗ που ειναι το μείον του νομιζω οτι ειναι καλη αγορα.

Stavrakos
15/05/2016, 23:23
Μιας και θα είναι η πρώτη μου μηχανή την θέλω ευκολοδήγητη με φρένα....Αυτό που με προβληματίζει σχετικά με το Cbf είναι η αξία μεταπώλησεις και το ότι δεν έχει το ίδιο κοινό με το Στρομ...Το Στρομ είναι το αγαπημένο στην Ελλάδα.Αν είσαι οδηγός που δεν τρέχεις που θες και μέσα και έξω από πόλη να είσαι άνετος και να σου επιτρέπει η μηχανή και ένα λαθάκι παραπάνω ποιο είναι προτιμότερο?

Lioulios
15/05/2016, 23:33
καβαλησε τις και τις δυο και δες ποια σου αρεσει η παρε οποια σου αρεσει .

Οτι μαλακια ειναι η μια , ειναι και η αλλη . Αμα πηγαινεις συνετα και σαν τον ανθρωπο , με καμια δεν θα εχεις θεμα

Στη θεση σου θα επαιρνα το σουζουκι για να φυγει πιο γρηγορα και να παρεις μετα αληθινη μηχανη , αν δεις και σου αρεσει το ολο στορυ .
Πριν απο καμια δεκαετια κοντα , αυτο ειχα κανει και εγω και πηρα το στρωμα .... χωρις σχεδιο , καταλαθος το κανα , αλλα πετυχε .

Stavrakos
15/05/2016, 23:44
Κάτι τέτοιο σκέφτομαι και εγώ...Αν τα οδηγήσω θα έχω καλύτερη εικόνα και για τις δύο σε μια πόλη όπως η Αλεξανδρούπολη δεν πιστεύω να ζοριστεί το Στρομ αλλά τα 3 χιλιάρικα που διαθέτω τώρα θα πρέπει να γίνουν 4..Βρήκα ένα με 3.5 αλλά μοντέλο του 05 με πολλά έξτρα..Το χωρίς ΑΒΣ με τρομάζει λίγο μιας και νέος σε αύτα

Lioulios
16/05/2016, 00:01
κοιταξτε τι βρηκα βραδιατικα

που να ναι αραγε ???

Μπαμπη , αν βλεπεις , αφιερΩμενη

358703

basilis_k6
16/05/2016, 00:07
δεν ειχαμε παντα abs. και στην αλεξανδρουπολη υποθετω δεν εχετε τους δρομους γιαλι και τον πανικο της αθηνας. θες να εχει δυνατοτητες φορτωματος?

Stavrakos
16/05/2016, 00:29
Ποιο πολυ στην πολη θα κυκλοφορει λαθακια να συνχωρει ενα τριβαλιτσο για τις εξορμησεις μου μου αρκει οικονομικο απο σερβις και βενζινες να ειναι και ομαλη λειτουργια να εχει πανω κατω αυτα...Στην Αλεξανδρουπολη κινιση δεν εχουμε παρα πολη δρομους εχουμε αλλου καλους αλλου χαλι μαυρο

taisteal
16/05/2016, 00:31
Ποιο πολυ στην πολη θα κυκλοφορει λαθακια να συνχωρει ενα τριβαλιτσο για τις εξορμησεις μου μου αρκει οικονομικο απο σερβις και βενζινες να ειναι και ομαλη λειτουργια να εχει πανω κατω αυτα

V-strom
ΜΕ abs

leo1964
16/05/2016, 10:41
cbf,το είχα,άνετο πολύ και στην πόλη και απροβλημάτιστο
Είναι πιο ευέλικτο από το strom και πιο όμορφο(υποκειμενικό αυτό)

toyar
16/05/2016, 16:07
ενα μειονεκτημα εχει το vstorm σε σχεση με το cbf.........το κυνηγανε οι κλεφτες λογω εμπορικοτητας

akis_trevor
16/05/2016, 16:28
cbf,το είχα,άνετο πολύ και στην πόλη και απροβλημάτιστο
Είναι πιο ευέλικτο από το strom και πιο όμορφο(υποκειμενικό αυτό)

πως κρινεις οτι ειναι πιο ευελικτο;;

doctoras
16/05/2016, 17:01
Ύψος σέλας, χαμηλότερο κεντρο βάρους, αρκετα πιο συμμαζεμένο σε όγκο(το vstrom φοράει σασι απο το 1000) μικρότερο μετατροχιο

akis_trevor
16/05/2016, 17:42
Ύψος σέλας, χαμηλότερο κεντρο βάρους, αρκετα πιο συμμαζεμένο σε όγκο(το vstrom φοράει σασι απο το 1000) μικρότερο μετατροχιο

Το ύψος σελας, εννοεις για α να φτάνεις να πατάς κάτω.
Και μετρίου αναστήματος αναβάτες φτάνουν μία χαρά να πατήσουν.
Όντως είναι πιο φαρδύ το στρωμ αλλα έχει πιο ανάλαφρη αίσθηση.και ιδίως έχει πιο ελαφρύ τιμόνι.
Είναι πιο δύσκολο όταν είναι με 0 χλμ αλλά μόλις ξεκινήσει νομίζω υπερτερεί εν τικστο cbf δεν κόβει πολύ το τιμόνι.
Anyway νομίζω πως περίπου τα ίδια είναι. Εγώ όπως είπα,θα εβαζα και το βερσυς στο παιχνίδι.

Stavrakos
16/05/2016, 17:52
Το Versys δεν το βαζω λογο γουστου...Το στομ ειναι ο πρωτος ερωτας απο τοτε που το ειδα το Cbf το βαζω με την λογικη λιγο ποιο γρηγορο και λιγο ποιο συμαζεμενο αλλιως πρωτη επιλογη το στρομ ειχα

Stavrakos
16/05/2016, 18:58
Εχω βρει ενα Στρομ μοντελο 2005 με πολλα εξτρα 3.500 χιλιαρικα το χωρις Αβς ειναι τοσο τραγικο να μην το συζηταω δηλαδη?

taisteal
16/05/2016, 18:59
Εχω βρει ενα Στρομ μοντελο 2005 με πολλα εξτρα 3.500 χιλιαρικα το χωρις Αβς ειναι τοσο τραγικο να μην το συζηταω δηλαδη?

Οτι θελουν ζητανε..να υποθεσω θα εχει και 43000 χλμ,και το ειχε ναυτικος :lol:
Ανεβα λιγο σε χρημα και παρε με abs,γνωμη μου

Stavrakos
16/05/2016, 19:07
Βρηκα και ενα Cbf μοντελο 2007 με 3.000 αλλα το τετρακυλινδρο με καρμπυλατερ λογικα θα καιει αρκετα παραπανω απο οτι το στρομ...ειμαι μπερδεμενος και τα 2 μου αρεσουν αλλα σκεφτομαι και το μετα δηλαδη αν θα πω να την δωσω εκει σιγουρα το Στρομ αξιζει παραπανω αλλα επιδη μιλαμε για 2 μηχανακια με διαφορα 500ευρω δεν ξερω...σε καταναλωση και σερβις σε τι φαση βρισκομαστε σε αυτα τα 2 μοντελα?

Stavrakos
16/05/2016, 19:08
Οτι θελουν ζητανε..να υποθεσω θα εχει και 43000 χλμ,και το ειχε ναυτικος :lol:
Ανεβα λιγο σε χρημα και παρε με abs,γνωμη μου

Και εγω ναυτικος ειμαι :D Και ναι 43.000 χιλιομετρα εχει αν το ειδες παντως δεν μπορεις να πεις ωραια την εχει κανει

taisteal
16/05/2016, 19:15
Και εγω ναυτικος ειμαι :D Και ναι 43.000 χιλιομετρα εχει αν το ειδες παντως δεν μπορεις να πεις ωραια την εχει κανει

Δεν την εχω δει καν :uplate:
Αφου το στρομα σου αρεσει,τι το παιδευεις;
Ανεβα λιγο σε χρημα και παρε ενα νεοτερο μοντελο

leo1964
16/05/2016, 20:19

Τα είχα και τα δύο,το στρομ έχει μεγάλο μεταξόνιο,τρένο το έλεγα

leo1964
16/05/2016, 20:20
Βρηκα και ενα Cbf μοντελο 2007 με 3.000 αλλα το τετρακυλινδρο με καρμπυλατερ λογικα θα καιει αρκετα παραπανω απο οτι το στρομ...ειμαι μπερδεμενος και τα 2 μου αρεσουν αλλα σκεφτομαι και το μετα δηλαδη αν θα πω να την δωσω εκει σιγουρα το Στρομ αξιζει παραπανω αλλα επιδη μιλαμε για 2 μηχανακια με διαφορα 500ευρω δεν ξερω...σε καταναλωση και σερβις σε τι φαση βρισκομαστε σε αυτα τα 2 μοντελα?

15km/l το cbf

Tedvj23
16/05/2016, 20:27
Βρισκεις παντως και με λιγο παζαρι 08+ μοντελο(injection-abs)με 4000 και κατω...
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7954131/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6408096/

leo1964
16/05/2016, 20:40
Βρισκεις παντως και με λιγο παζαρι 08+ μοντελο(injection-abs)με 4000 και κατω...
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7954131/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6408096/

φορά και remus

omega
16/05/2016, 20:44
Βρηκα και ενα Cbf μοντελο 2007 με 3.000 αλλα το τετρακυλινδρο με καρμπυλατερ λογικα θα καιει αρκετα παραπανω απο οτι το στρομ...ειμαι μπερδεμενος και τα 2 μου αρεσουν αλλα σκεφτομαι και το μετα δηλαδη αν θα πω να την δωσω εκει σιγουρα το Στρομ αξιζει παραπανω αλλα επιδη μιλαμε για 2 μηχανακια με διαφορα 500ευρω δεν ξερω...σε καταναλωση και σερβις σε τι φαση βρισκομαστε σε αυτα τα 2 μοντελα?Πες στον συντοπίτη σου τον Τόλη(την είδα την αγγελία του) 2700* και πάρτο.
Η αλυσίδα του δεν μου κάνει για 3000 μόνο και τα λάστιχά του έχουν ψωμί αλλά είναι 2 χρονών..

3000 ζεστά και στην Αλεξανδρούπολη δύσκολα θα τα πάρει,γνώμη μου.

Αν ξεκινάς να αγοράσεις με την σκέψη να την πουλήσεις κάτσε χωρίς μηχανή.Προδικάζεις από τώρα τι θα γίνει αύριο;Γιατί;

Την πήρες;
Tην έμαθες;
Ξεδίπλωσες τις χάρες της και ήθελες παραπάνω;
Ή επειδή στο λέμε εμείς που "τρώμε σίδερα' σαν τον Κουταλιανό;

Πέραν αυτού,είπες 23 χρονών.Πήρες στα 20-21 το Α2 κι έβγαλες Α1 στα δύο χρόνια ή θαααααα βγάλεις δίπλωμα;;

2700*:Προσωπικά επειδή έχω του 04(αγορασμένο το 07) φορτωμένο και πένα μπορεί να πήγαινα παρακάτω.Κρατάω όμως το ABS που έχει το συγκεκριμένο που είναι +.
Το καρμπυρατέρ μην το φοβάσαι.

basilis_k6
16/05/2016, 21:50
τα μισα στρομ στις αγγελιες ειναι γυρισμενα. ισως να λεω και λιγα. παρε 06 χωρις abs και αν σου αρεσει τοσο σαν μηχανη δωστο και παρε 07-09 με abs οταν εχεις τα λεφτα (το εχουν κανει πολλοι). ταβανι τα 3200€ και δεν το συζηταω καν.

Stavrakos
16/05/2016, 23:01
Πες στον συντοπίτη σου τον Τόλη(την είδα την αγγελία του) 2700* και πάρτο.
Η αλυσίδα του δεν μου κάνει για 3000 μόνο και τα λάστιχά του έχουν ψωμί αλλά είναι 2 χρονών..

3000 ζεστά και στην Αλεξανδρούπολη δύσκολα θα τα πάρει,γνώμη μου.

Αν ξεκινάς να αγοράσεις με την σκέψη να την πουλήσεις κάτσε χωρίς μηχανή.Προδικάζεις από τώρα τι θα γίνει αύριο;Γιατί;

Την πήρες;
Tην έμαθες;
Ξεδίπλωσες τις χάρες της και ήθελες παραπάνω;
Ή επειδή στο λέμε εμείς που "τρώμε σίδερα' σαν τον Κουταλιανό;

Πέραν αυτού,είπες 23 χρονών.Πήρες στα 20-21 το Α2 κι έβγαλες Α1 στα δύο χρόνια ή θαααααα βγάλεις δίπλωμα;;

2700*:Προσωπικά επειδή έχω του 04(αγορασμένο το 07) φορτωμένο και πένα μπορεί να πήγαινα παρακάτω.Κρατάω όμως το ABS που έχει το συγκεκριμένο που είναι +.
Το καρμπυρατέρ μην το φοβάσαι.

Έβγαλα Α2 και στα 2 χρόνια το έκανα Α1 επειδή δεν έχω εμπειρία για αυτό την θέλω ευκολοπουλητη γιατί βρε αδελφέ πες πως δεν σου κάνει και ας την γουστάρεις...Να στο πω αλλιώς μου αρέσει το σουλούπι του στρομ με τα φρένα και την τελική του Cbf

Stavrakos
16/05/2016, 23:04
τα μισα στρομ στις αγγελιες ειναι γυρισμενα. ισως να λεω και λιγα. παρε 06 χωρις abs και αν σου αρεσει τοσο σαν μηχανη δωστο και παρε 07-09 με abs οταν εχεις τα λεφτα (το εχουν κανει πολλοι). ταβανι τα 3200€ και δεν το συζηταω καν.

Δεν ξέρω αν μπορώ να διαθέσω τα λεφτά για ένα στρομ 07 και ας έχει Αβς στο κάτω κάτω Δεν μένω ούτε Αθήνα ούτε Θεσσαλονίκη για να πεις ότι θα χρειαστεί

Grafton 505
16/05/2016, 23:11
Βρε Stavrako, βρε καλό μου παιδί. Πες σε πια καφετέρια θες να κάθεσε και θα σε πω πια μηχανή να πάρεις !!! :smokin:

Stavrakos
16/05/2016, 23:15
Βρε Stavrako, βρε καλό μου παιδί. Πες σε πια καφετέρια θες να κάθεσε και θα σε πω πια μηχανή να πάρεις !!! :smokin:

Σόχο Ρουμ Γάτο....χαχαχα

Grafton 505
16/05/2016, 23:18
Σόχο Ρουμ Γάτο....χαχαχα

Εντάξη, σε Vespa θα καταλήξεις :lol:

taisteal
16/05/2016, 23:20
....και ας έχει Αβς στο κάτω κάτω Δεν μένω ούτε Αθήνα ούτε Θεσσαλονίκη για να πεις ότι θα χρειαστεί

Θεος

:lol::lol:

Stavrakos
16/05/2016, 23:25
Εντάξη, σε Vespa θα καταλήξεις :lol:
καλή χρυσή και αγία η vespa αν είναι και 250 αλλά μέχρι την μάκρη σε πάει...Ναι μεν ότι και να πάρω το περισσότερο θα είναι στην πόλη αλλά καλοκαίρια περνάω πολύ χρόνο εκτός πόλης για δουλειές

omega
16/05/2016, 23:29
Έβγαλα Α2 και στα 2 χρόνια το έκανα Α1 επειδή δεν έχω εμπειρία για αυτό την θέλω ευκολοπουλητη γιατί βρε αδελφέ πες πως δεν σου κάνει και ας την γουστάρεις...Να στο πω αλλιώς μου αρέσει το σουλούπι του στρομ με τα φρένα και την τελική του CbfΗ τελική του Strom με του CBF δεν είναι έτη φωτός μακριά και οι ταχύτητες ταξιδιού είναι κοινές..
Το να έχεις ~15-20 χιλιόμετρα παραπάνω με το cbf δεν λέει κάτι μιας κι εκείνο δεν αρέσκεται να δουλεύει συνέχεια ψηλά.

Μήπως να κοιτάξεις και το Suzuki Βandit 650 S abs;;
Μπροστά και στο ταμπλό "σουλουπιάζει" περισσότερο στο strom κι έχει και το λίγο παραπάνω γκάζι που θες. Πιο μετά μοντέλα από αυτά που κοιτάς,ψεκαστό,άνετο και ταξιδιάρικο σε ανάλογα λεφτά.

Stavrakos
16/05/2016, 23:32
Η τελική του Strom με του CBF δεν είναι έτη φωτός μακριά και οι ταχύτητες ταξιδιού είναι κοινές..
Το να έχεις ~15-20 χιλιόμετρα παραπάνω με το cbf δεν λέει κάτι μιας κι εκείνο δεν αρέσκεται να δουλεύει συνέχεια ψηλά.

Μήπως να κοιτάξεις και το Suzuki Βandit 650 S abs;;

Bandit και Versys τα απέρριψα λόγο εμφανίσεις

taisteal
16/05/2016, 23:36
...λόγο εμφανίσεις

Περιορισμενες να υποθεσω...

Παντως το bandit ειναι το πιο ωραιο απ'ολα

Stavrakos
16/05/2016, 23:42
Περιορισμενες να υποθεσω...

Παντως το bandit ειναι το πιο ωραιο απ'ολα
Χαχαχα είσαι ωραίος τώρα είδα πως το έγραψα...το καινούργιο το Versys εμένα μου άρεσε πολύ σε αντίθεση με το καινούργιο Στρομ που δεν μου άρεσε καθόλου αλλά από την στιγμή που δεν έχω την οικονομική άνεση για καινούργιο τι το συζητάω...

omega
16/05/2016, 23:44
Περιορισμενες να υποθεσω... και prive.. :eek:

Παντως το bandit ειναι το πιο ωραιο απ'ολα Συμφωνώ αλλά δεν τον βλέπω ζωηρό..

Stavrakos
16/05/2016, 23:50
και prive.. :eek:

Συμφωνώ αλλά δεν τον βλέπω ζωηρό..

Και το Fazer μου αρέσει αλλά επειδή όπως λες δεν είμαι ζωηρός κατέληξα σε αυτά τα 2

teo_g7
17/05/2016, 01:20
καλή χρυσή και αγία η vespa αν είναι και 250 αλλά μέχρι την μάκρη σε πάει...Ναι μεν ότι και να πάρω το περισσότερο θα είναι στην πόλη αλλά καλοκαίρια περνάω πολύ χρόνο εκτός πόλης για δουλειές

Ρώτα το Γκογκο για το που σε πάει η Βεσπα και τον Taisteal

By the way να ενημερώσω το φιλοθεαμον κοινό ότι η Μάκρη είναι 20χλμ από την Αλεξανδρούπολη δηλαδή ταξίδι ολόκληρο με απαιτήσεις

leo1964
17/05/2016, 08:43
Δεν ξέρω αν μπορώ να διαθέσω τα λεφτά για ένα στρομ 07 και ας έχει Αβς στο κάτω κάτω Δεν μένω ούτε Αθήνα ούτε Θεσσαλονίκη για να πεις ότι θα χρειαστεί

Φάουλ,το abs είναι χρήσιμο και σωτήριο πολλές φορές...

basilis_k6
17/05/2016, 12:15
απο τοτε που μπηκε το abs εχω βαρεθει να ακουω οτι μονο τα μηχανακια με abs αξιζουν και οτι αμα δεν εχει abs δεν το παιρνω και τετοια. χαλαρωστε λιγο, ειναι καλο αλλα το παλικαρι λεει οτι εχει 3000 ευρω. δεν θα βγει να πουλαει χαρτομαντηλα να μαζεψει λεφτα. οπως του το παρουσιαζετε το μηχανακι χωρις abs ειναι κακη αγορα. ΔΕΝ ειναι κακη αγορα. Και δεν ειναι τοοοοοσο χρησιμο, αλλωστε πολύς κοσμος δεν το θελει καν. ειτε για καγκουριες ειτε λογω αισθησης.

doctoras
17/05/2016, 12:53
Εαν το ταβανι ειναι τα 3000, τοτε δεν μπορείς να επιλέξεις τι εξοπλισμό θα διαθέτει αν εχει αβς η δεν εχει, αυτο που θα κοιτάξεις να δεις ειναι να ειναι οσο δυνατο σε καλυτερη κατασταση. Τωρα εαν το μοντέλο εχει αβς οκ αν δεν εχει θα μάθεις να στρίβεις οπως ολα τα μηχανάκια πριν '04.
Συνεπώς σε αυτα τα λεφτά ανάμεσα στα 2 βρίσκω σε καλυτερη κατασταση cbf600 με καρμπς δηλαδη '04-'07
Για καλο στρομ με λογικά χιλιόμετρα δηλαδη να μην εχει κατοστάρισει θελεις ενα χιλιάρικο παραπανω

Stavrakos
17/05/2016, 14:37
Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο που διαθεσατε ωστε να μου λυθουν ολες οι αποριες που ειχα νομιζω έβγαλα τα συμπερασματα μου θα σας ενημερωσω για τυχον αγορα

zopas
18/05/2016, 09:11
απο τοτε που μπηκε το abs εχω βαρεθει να ακουω οτι μονο τα μηχανακια με abs αξιζουν και οτι αμα δεν εχει abs δεν το παιρνω και τετοια. χαλαρωστε λιγο, ειναι καλο αλλα το παλικαρι λεει οτι εχει 3000 ευρω. δεν θα βγει να πουλαει χαρτομαντηλα να μαζεψει λεφτα. οπως του το παρουσιαζετε το μηχανακι χωρις abs ειναι κακη αγορα. ΔΕΝ ειναι κακη αγορα. Και δεν ειναι τοοοοοσο χρησιμο, αλλωστε πολύς κοσμος δεν το θελει καν. ειτε για καγκουριες ειτε λογω αισθησης.

Αυτο θα το απαντησει ο ιδιος οταν σε ξαφνικο φρεναρισμα πανικου σταυρωσει το τιμονι και βρεθει κατω στην ασφαλτο χωρις καν να το καταλαβει..εγω που εχω πεσει και οχι μονο μια φορα ετσι, εχω παρει τις απαντησεις μου..

Το αβς θα το χρειαστεις ελαχιστες φορες κατα την οδηγηση αλλα οταν γινει αυτο νασαι σιγουρος οτι εχει βγαλει τα φραγκα του με τη μια..

Cpt_Slow
18/05/2016, 10:09
δλδ ρε παιδια γτ τα εκμηδενιζετε αυτα τα μηχανακια και λετε μετα για ενα "πραγματικο" ? Για το στρωμ καταλαβαινω οτι πασχει σε φρενα και αναρτηση,τοσο χαλι ειναι και το cbf ?
Για προτεινετε κανενα "πραγματικο" μηχανακι..

akis_trevor
18/05/2016, 10:28
δλδ ρε παιδια γτ τα εκμηδενιζετε αυτα τα μηχανακια και λετε μετα για ενα "πραγματικο" ? Για το στρωμ καταλαβαινω οτι πασχει σε φρενα και αναρτηση,τοσο χαλι ειναι και το cbf ?
Για προτεινετε κανενα "πραγματικο" μηχανακι..

Τα μηχανάκια που έχω αλλάξει είναι: cbf 600-fazer 600 s2-fazer8-vstrom650.
Το στρώμα στα χαρτιά είναι το χειρότερο μηχανάκι απολα,όμως είναι τ μηχανάκι που με έχει βόλευει περισσότερο από όλα και ευχαριστιεμαι πιο πολύ απολα.
Τα φρένα όλων των ον οφ της κατηγορίας δεν συγκρίνονται με των στρητ μηχανών. Περισσότερο πάσχουν σε αίσθηση παρά σε αποτελεσματικότητα.
Ανάρτηση:ναι ίσως είναι λίγο μαλακή.όσο βολταρα μόνος μου δεν είχα θέμα κανένα. Ήμουν 100+ κιμά όταν το πηρα.,τώρα είμαι οριακά κάτω απτά 90.
Επειδή δουλεύω κυρίως δικαβαλο,αλλαξα ελατήρια και είναι όπως την θέλω.
Του cbf απτην άλλη είναι λίγο κούτσουρο.αν θυμάμαι καλά δεν εχει μοχλικο.στα περισσότερα μηχανάκια 10 ετιας ίσως χρειαστείς είτε ελατήρια είτε ένα σέρβις στην ανάρτηση.

Ζεύκας
18/05/2016, 10:31
Δεν ήμουν κάτοχος κανενός εκ των 2 προτεινόμενων μοτοσυκλετών.

Εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα μεταχειρισμένο βστρομ.
1) γτ το έχει κάθε καρυδιάς καρύδι και άντε βγάλε άκρη ποιό είναι σωστά συντηρημένο
2) τα φαινομενικά καλά είναι ακριβά.

Θα πήγαινα σε χόντα γτ είναι 4κύλινδρο και έχει καλύτερα φρένα.
Με ένα αμορτισέρ πίσω και λάδια-ελατήρια στο μπροστινό και είναι μια χαρά τέλειο για βόλτες.

Grafton 505
18/05/2016, 17:52
Ο από πάνω τα λέει σωστά +599

αλλά ο stavrakos θα πάρει το V-strom τώρα γιατί του έχει γυαλίσει και όταν το βαρεθεί (σύντομα) θα ψάξει για ss.

:beer:

Stavrakos
19/05/2016, 02:34
Ο από πάνω τα λέει σωστά +599

αλλά ο stavrakos θα πάρει το V-strom τώρα γιατί του έχει γυαλίσει και όταν το βαρεθεί (σύντομα) θα ψάξει για ss.

:beer:

Θα κανονισω να τα κανω μια βολτα πρωτα και μετα θα καταληξω αν και η αληθεια ειναι αυτη που λες προς το στρομ παω