View Full Version : MOTO GP ROUND 6 GRAND PREMIO D ITALIA TIM MUGELLO
Αφου ειχε θεμα ο συμπλεκτης...ετσι ειπε.
Ο αλλος ο δικος μας(MV) τι εκανε κ κολλησε πισω?? Με το pit limiter ξεκινησε??
http://www.crash.net/motogp/news/230691/1/vinales-really-sad-as-front-row-goes-to-waste.html
Τα ηλεκτρονικά του λεει φταινε...
φοβερός γύρος. μπράβο και στους 2. Μπράβο στον μικρό που δε σταματάει να ρισκάρει (αν και συνεχίζει να τζαρτζάρει σαν να μην έβαλε μυαλό). μπράβο και στον χόρχε που δε το βάζει κάτω ακόμα και σε καυτές μάχες. Και χωρίς τον Γιατρό μπορεί να έχουμε θέαμα τελικά χμμμμ λες?
το στενάχωρο είναι οτι τελικά η suzuki έχει δρόμο μπροστά της ακόμα
Δυνητικα ο αγωνας θα μπορουσε να ηταν ακομα καλυτερος σε ολη τη διαρκεια του εφοσον δεν ειχε σπασει το μοτερ του γιατρου, δεν εσβηνε του μαβερικ στην εκκινηση και του ιαννονε και ο ντοβιτσιοζο ειχε μια καλυτερη παρουσια. Ο εσπαργκαρο για το σουζουκι φαινετε λιγος στα ματια μου παντως.
Antonisss
23/05/2016, 17:06
Εγώ πάντως στη θέση του Ροσσέα θα απαιτούσα από τη Yamaha να μου δώσει τα κορίτσια να πάμε να "κατεβάσουμε" το μοτέρ να δούμε τι έφταιξε...
359461
Εγώ πάντως στη θέση του Ροσσέα θα απαιτούσα από τη Yamaha να μου δώσει τα κορίτσια να πάμε να "κατεβάσουμε" το μοτέρ να δούμε τι έφταιξε...
359461
Jorge Lorenzo βλέπω στη μπροσούρα που κρατάει η μία.
Κανα καντήλι βλέπω να κατεβαζε :D
Καταρχην νομιζω οτι οταν ειναι μπροστα ο αχωνευτος δυσκολα του μπαινεις μπροστα... ισως τον ειχε στα σημεια αλλα ειχε πολυ ελαχιστες πιθανοτητες να περασει.
Να κανω μια ασχετη και ισως χαζη ερωτηση? Ο λορενθο ανοιγει το γκαζι λιγο πιο νωρις οταν βγαινει απο τη στροφη ή μου φαινεται παιζει σχεδον παντα ο κωλος της μηχανης του στις εξοδους
Πιστευω οτι αξίζει να quotάρω τον εαυτό μου...
...
Όλα τα λεφτά το post σου... αυτά δε συμβαίνουν (κανονικά). Καλά είπε κάποιος πιο πριν να μας πεις και έξι νούμερα για το τζόκερ :lol:
devil's animal
23/05/2016, 19:13
κριμα για τον γιατρο...
πραγματικα κριμα γιατι πιστευω θα βλεπαμε ωραια αλληλοπροσπερασματα...
μπραβο στον lorenzo για την εξαιρετικη εκκινηση και για το οτι ειχε την σταθεροτητα να παραμεινει πρωτος ακομα και αν ο ανισορροπος marquez τον περνουσε απο το ματι της βελονας...
διπλο μπραβο στον marquez γιατι πηγαινει αυτο που ΔΕΝ παει...και δεν το λεω μονο εγω...το λενε και ολοι οσοι ακουνε σοβαρους σχολιαστες και τις συνεντευξεις των πιλοτων... το μηχανακι εχει προβλημα...και φυσικα φανηκε και στον τελευταιο γυρο, στην τελευταια στροφη της πιστας που χαθηκε η πρωτια...
ενω εκανε εναν εξαιρετικο γυρο με απιθανα προσπερασματα (και αρκετα ριψοκινδυνα...αλλα τα εχουμε πει...ετσι ειναι, ετσι ηταν, ετσι θα'ναι)..εχασε στο νημα απο το yamaha λογω της επιταχυνσης, ενω ηταν εναμισι μηχανακι μπροστα...
πολυ καλος και ο iannone...οδηγησε τελεια και το ducati εδειξε να ανταπεξερχεται...αλλα ξυπνησε αργα και εμεινε πισω..
pedrosa, καλος και πηγε να το παλεψει παρα την κακη pol position και το μετριο μηχανακι, αλλα φανταζομαι δεν ηθελε να το διακινδυνεψει με τον μανιακο που ειχε μπλεξει...
vinales επισης καλος αλλα φανηκε για αλλη μια φορα το οτι ειναι πρωταρης και κανει χαζα λαθη που του κοστιζουν...σιγουρα ομως του αξιζει μια θεση σε εργοστασιακο καθοτι ειναι πανγρηγορος και εχει μελλον...
γενικα εξαιρετικος αγωνας απ'ολες τις αποψεις (θεαμα με σπασμενο μοτερ, προσπερασεις, αγωνια για ολες τις θεσεις του βαθρου, και φυσικα foto finish για τους δυο πρωτους).. αν εξαιρεσεις το οτι ηταν ατυχος ο rossi και δεν του δοθηκε μια ευκαιρια να χτυπησει πρωτια...
τα ζευγαρια ηταν ετσι οπως τα ειχα πει, αλλα αφου εγκατελειψε ο γιατρος ανεβηκαν ολοι μια θεση πανω...
:beer::beer::beer:
θα του κλανε τρεις μάντρες
Μη σου πω και τέσσερις :bawl:
Τον είχε έτοιμο... για σουβλάκι!!
Τέλος πάντων ... χάρηκα που ξαναεμφανίστηκες :D
Συγνώμη δεν κρατήθηκα, έπρεπε να το φτιάξω...
359501
MG-KTiNoS
24/05/2016, 11:27
Ρε Μπάμπη θα μπορούσα να γράψω κι έγω ένα με .... του άνοιξε η σούφ.... αλλά δεν είναι έτσι.
Ποιός φταίει όμως????
Κάποιοι λένε για τον Λιν Γιάρβις.
Σου σπασε ρε μάστορα το ένα μοτέρ, έπρεπε να την ανθιστείς ότι θα σπάσει και τ άλλο με τα ίδια χλμ....
-λένε, εγώ δεν μπορώ να ξέρω αλλά ια λογική υπάρχει-
Ρε κτίνε γαμώ το κεφάλι μου, χιούμορ κάνω για το στιγμιότυπο.
που κολλάει ο Τζάρβις; που κολλάει το όποιο φταίξιμο;
https://www.instagram.com/p/BFwl7QEitqM/ αν ισχύει και δεν φωτοσοπ πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ψυχοθεραπειες
για φωτοσουπιά μοιάζει αν προσέξεις το διαφορετικό χρώμα στο δάχτυλο.
για φωτοσουπιά μοιάζει αν προσέξεις το διαφορετικό χρώμα στο δάχτυλο.
Εγώ στου Τζακ Μίλλερ το instagram το είδα γι αυτό το είπα
MiniBikers - 7x06 - 2016 Italian GP (https://www.youtube.com/watch?v=3SMjkM-hU1g)
MG-KTiNoS
24/05/2016, 20:58
Ρε κτίνε γαμώ το κεφάλι μου,
μλκ πως το κάνεις ΑΥΤΌ???? :lol:
που κολλάει ο Τζάρβις; που κολλάει το όποιο φταίξιμο;
έπρεπε λέει ν αλλάξει και το άλλο μοτέρ
:cool::cool:
MiniBikers - 7x06 - 2016 Italian GP (https://www.youtube.com/watch?v=3SMjkM-hU1g)
Τέλεια τα MiniBikers :lol:
Τέλεια τα MiniBikers :lol:
:a013:
Τραγικο λαθος YAMAHA που επρεπε προληπτικα να αλλαξει κινητηρα.
Tραγικο επισης να βλεπουμε ενα αγωνα στα 4 χρονια του Μαρκεθ και να λεμε οτι ετσι θα ειναι τα motogp οταν αποχωρησει ο γιατρος.
Αν ειναι να περιμενουμε 1 αγωνα στα 4 χρονια...καηκαμε.
Αλλα οντως φοβερος αγωνας.
Ο Ροσσι ειχε τυχη αν ο κινητηρας δεν αποφασιζε να παντρεψει την Ιαπωνικη υπεροχη με την Ιταλικη αξιοπιστια.
Αν ειχε αυτη τη γαμωτελικη το μηχανακι δεν θα εχανε πρωταθλημα το 46αρης περσι...
Κατα τα αλλα το πρωταθλημα μαλλον παει περιπατο και πρεπει να κανει τουλαχιστον αλλες 3-4 νικες ο Γιατρος και να βροντηξουν και οι αλλοι.
Μεγαλο πρωταθλημα βεβαια ακομα αλλα...
Η Yamaha υποστήριξε ότι ο κινητήρας δεν ήταν καν κοντά στα τελευταία του, οπότε, ακόμα κι αν έβαζαν καινούριο μοτέρ, κανείς δε μπορούσε να εγγυηθεί ότι δε θα συνέβαινε ακριβώς το ίδιο. Βέβαια, δε μπορούμε να ξέρουμε αν ισχύει αυτό ή απλά καλύπτουν τον κώλο τους.
Επίσης, το ότι το μηχανάκι έχει αυτή την τελική, πιθανότατα έπαιξε τεράστιο ρόλο στο σπάσιμό του.
H.A.Balafoutre
25/05/2016, 09:11
Πάντως κι ο Μαρκέζ έχει έναν καμμένο κινητήρα. 4 χρησιμοποιεί...3 η Yamaha. Απλά δεν έγινε σε αγώνα και δεν έβγαλε καπνούς.
Antonisss
25/05/2016, 09:31
Του Rossi είχε αισθητά λιγότερα χιλιόμετρα από εκείνον του Λορένθο (8 σέσσιον έναντι 14)
Μπορεί να υπήρξε κάποιος συνδυασμός παραγόντων (πίστα, ηλεκτρονικά, ελαφρύ τσίτωμα του μοτέρ για να έχουν την τελική) ώστε να το πάθουν και οι 2...
giannis21
25/05/2016, 12:08
Antonisss μήπως θες να αλλάξεις το αβαταρ σου μετά το προχθεσινο συμβάν;;ξέρεις..m1..καπνοί..
:D
spyrakos35
25/05/2016, 12:32
Η Yamaha υποστήριξε ότι ο κινητήρας δεν ήταν καν κοντά στα τελευταία του, οπότε, ακόμα κι αν έβαζαν καινούριο μοτέρ, κανείς δε μπορούσε να εγγυηθεί ότι δε θα συνέβαινε ακριβώς το ίδιο. Βέβαια, δε μπορούμε να ξέρουμε αν ισχύει αυτό ή απλά καλύπτουν τον κώλο τους.
Επίσης, το ότι το μηχανάκι έχει αυτή την τελική, πιθανότατα έπαιξε τεράστιο ρόλο στο σπάσιμό του.
Και η παρουσια καποιων επαιξε το δικο της ρολο
:moutza:
Antonisss
25/05/2016, 14:50
Η τελευταία έξοδος ( Ρίτα Χέιγουορθ κ ετς!! )
359655
καταπληκτική φωτό...
όπως και άλλες που είδα, ή το βίντεο της επανάληψης από άλλες γωνίες λήψης...
basilis_k6
25/05/2016, 16:42
που ναι αυτο το βιδεο?
Antonisss
25/05/2016, 19:28
Για Ελληνόφατσα τον κόβω αυτόν που κρατάει το πανό! :lol: :lol:
359677
αυτά είναι αίσχος και ξεφτίλα... ειδικά από τη στιγμή που τα επιτρέπουν στις κερκίδες...
αυτά είναι αίσχος και ξεφτίλα... ειδικά από τη στιγμή που τα επιτρέπουν στις κερκίδες...
Ουγκ ουγκ + φασιστες = τρομερο επιπεδο
Καπου αλλου ,σε ενα βιντεο, ειδα κατι καιγανε. Δεν θυμαμαι τι ηταν γιατι το εκλεισα αμεσως.
Ξεφτιλα, για να αθλημα που δεν χωραει οπαδισμος, πλεον ειναι η κυρια αιτια για αυτα που συμβαινουν.
:a06:
karellen
26/05/2016, 11:43
Καλώς ή κακώς εκεί οδεύει και αυτό το άθλημα.Δεν έχει σημασία ποιος το άρχισε,κάποτε θα ξεκινούσε.
Από τη στιγμή που μπήκε σε κάθε σπίτι και απέκτησε οπαδούς με γεωμετρική πρόοδο (όχι απαραίτητα γνώστες) αυτά τα φαινόμενα θα πληθαίνουν.
Είναι σαν κάτι Hollywood ταινίες που ενώ πρόκειται να συγκεντρωθούν μερικοί σχετικοί/πιστοί για ένα event τελικά μαζεύεται ένας όχλος ασχέτων που κατασκηνώνουν,ψήνουν κρεατικά,παίζουν χαρτιά κλπ κλπ (Contact,Close encounters...).
Τα έχουμε πει παιδιά, ο Βαλεντίνο έχει καταστρέψει τους αγώνες.
Υπομονή κάντε 2 χρόνια ακόμα και μετά το άθλημα θα αποκτήσει ξανά την παλιά του αίγλη, τις μεγάλες δόξες.
Τα έχουμε πει παιδιά, ο Βαλεντίνο έχει καταστρέψει τους αγώνες.
Υπομονή κάντε 2 χρόνια ακόμα και μετά το άθλημα θα αποκτήσει ξανά την παλιά του αίγλη, τις μεγάλες δόξες.
Να διευκρινίσεις πάλι οτι κανεις χιούμορ να μην σε παρεξηγήσουν !!!
Μετά τον Ρόσσι το χάος. Δεν υπάρχουν αγώνες, θέαμα, μοτοσυκλέτες, δεν υπάρχει ζωή.
Βάλε - εσυ - εσυ - γ*μω και τα GP!
SHOOTER045
26/05/2016, 18:26
Μετά τον Ρόσσι το χάος. Δεν υπάρχουν αγώνες, θέαμα, μοτοσυκλέτες, δεν υπάρχει ζωή.
Βάλε - εσυ - εσυ - γ*μω και τα GP!
ΕΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙ.......