View Full Version : Κι εγώ που νόμιζα ότι.....
....Μόνο τα Honda καίνε ανορθωτές!
Τελικά και κάποια ΕυρωΠΕΗκα τους καίνε..... (μαζί και τον πολλαπλασιαστή...... :alien: )
Περαστικά στην.....τσέπη μου :D
George_Sp
16/05/2016, 22:37
πακέτο :(
SHOOTER045
16/05/2016, 22:45
Τελικά και κάποια ΕυρωΠΕΗκα τους καίνε..... (μαζί και τον πολλαπλασιαστή...... :alien: )
Φακ
bros400pgm
16/05/2016, 22:53
Στο δικό μου ιταλικό, είχαν ψωνισει από εκεί που αγόραζε κ η Honda. Προκοπή...
Το αυτό....τόσο ο ανορθωτής όσο και ο πολλαπλασιαστής, ήτο εξ Ιαπωνίας μεριά....:uplate:
Τρομάρα τους :moutza:
καλό :lol:
Το αυτό....τόσο ο ανορθωτής όσο και ο πολλαπλασιαστής, ήτο εξ Ιαπωνίας μεριά....:uplate:
Περαστικά στην τσέπη !
taisteal
16/05/2016, 23:44
Περααστικα στην τσεπη
Ποσα χλμ εχει το μοτορι;;
Sugamo tomiganagi (http://www.japan-guide.com/e/e3066.html)
Φημισμενη γειτονια του Τοκιο.......
:D
Περααστικα στην τσεπη
Μας ελουσε κρυος ιδρωτας;:D
taisteal
16/05/2016, 23:52
Τι μλκς
:lol::lol: :moutza::moutza:
Περααστικα στην τσεπη
48.000....
κι από μένα :moutza::moutza::bawl::bawl:
amyroukai
17/05/2016, 00:00
Τι μλκς
:lol::lol: :moutza::moutza:
Έλα τώρα, μία αυτό εδώ, μία ο σουπιάς... κακάκια βρακάκι...
taisteal
17/05/2016, 00:04
Έλα τώρα, μία αυτό εδώ, μία ο σουπιάς... κακάκια βρακάκι...
Αγχωθηκα λιγακι,αλλα μου περασε :D
Λιγα χιλιομετρα εχει παντως για να φαει ανορθωτη..
amyroukai
17/05/2016, 00:10
βάλε το σε ώρες λειτουργίας γιατί ο γαμωμπόουλερ δεν πάει βόλτες αλλά το πήζει εντός πόλης... :p
\Λιγα χιλιομετρα εχει παντως για να φαει ανορθωτη..
Ιταλικόν μΕχανάκιον με Ιαπωνέζικα ηλεκτρικά, ε, πολύ θέλει για να πάθει διχασμό προσωπικότητας;:D
βάλε το σε ώρες λειτουργίας γιατί ο γαμωμπόουλερ δεν πάει βόλτες αλλά το πήζει εντός πόλης... :p
Το αυτό ακριβώς :lol:
anavatis19
17/05/2016, 00:25
ποσο κοστιζουν δηλαδη αυτα ρε παιδια? πειτε και στον ασχετο
ποσο κοστιζουν δηλαδη αυτα ρε παιδια? πειτε και στον ασχετο
Ο ανορθωτής ένα 80άρι, το να βρεις γιατί κάνει διακοπές το μΕχανάκι, (πολλαπλασιαστής) αξία ανεκτίμητη..... :D
George_Sp
17/05/2016, 00:29
Ο ανορθωτής ένα 80άρι, το να βρεις γιατί κάνει διακοπές το μΕχανάκι, (πολλαπλασιαστής) αξία ανεκτίμητη..... :D
ελπίζω να του βαλες τον aftermarket τούμπανο από sxelectronics και όχι τον ίδιο ξανά.
ελπίζω να του βαλες τον aftermarket τούμπανο από sxelectronics και όχι τον ίδιο ξανά.
Για δώσε περισσότερα info για δαύτον, Γιώργη...:hmm:
Προς το παρόν μου έβαλε ο Δημητράκης (ο γνωστός στο Περιστέρι) έναν μεταχείρω που δουλεύει ανεκτά (χωρίς χρέωση, εννοείται)
George_Sp
17/05/2016, 00:40
Για δώσε περισσότερα info για δαύτον, Γιώργη...:hmm:
Προς το παρόν μου έβαλε ο Δημητράκης (ο γνωστός στο Περιστέρι) έναν μεταχείρω που δουλεύει ανεκτά (χωρίς χρέωση, εννοείται)
έχω ακούσει από 1ο χέρι μόνο τα καλύτερα και επειδή είδα έναν δικό του από κοντά όντως στα σωθικά του ήταν καλύτερη κατασκευή από τον αντίστοιχο original.
Μιλάω για ποιότητα κολλήσεων και λοιπά ηλεκτρονικά μέρη.
http://www.sxelectronics.gr/el/p1.html
devil's animal
17/05/2016, 06:52
πως κανετε ετσι για 80€ ρε?
που να σας χαλαγε κανενας τρελος σενσορας ρελαντι ή tps που θελουν κανα 200αρι στο νερο...:faint:
που να σας χαλαγε κανενας τρελος σενσορας ρελαντι ή tps που θελουν κανα 200αρι στο νερο...:faint:
η που να ήσασταν αναγκασμένοι να σκασετε 450 για ολοκληρο σωμα ψεκασμου επειδή τα δυο λαστιχάκια που ειχαν τη ζημια (και που στη βραζιλια εχουν περιπου 12€) δεν εισάγονται ως ανταλακτικα στην ευρωπη..
amyroukai
17/05/2016, 07:53
Τον sx τον έβαλε φίλος σε gs500f. Τώρα τελευταία του έκανε νερά το μηχανάκι (έσβηναν φώτα κλπ στο ρελαντί) υπέθεσε ότι έφταιγε η αρχαία τσαϊνα μπαταρία, την άλλαξε, πάλι τα ίδια. Πάει στον sx, του λέει μέτρα ανόρθωση (έχουν περάσει χρόνια, δεν μιλάμε για εγγύηση κλπ) του λέει είναι οκ, άλλο πράγμα φταίει. Πάει στην σουτζούκι, το ψάχνουν, ανορθωτής... Άλλαξε και όλα μία χαρά. Και ακόμα αναρωτιέται γιατί ο sx δεν βρήκε την βλάβη και γιατί δεν του πούλησε ακόμα έναν...
bros400pgm
17/05/2016, 08:29
O sx electronics ειναι καλος αλλα εχει ενα μειονεκτημα: στην μεγαλη πλειονοτητα των περιπτωσεων, οταν αστοχησει, υπερφορτιζει και υπαρχει περιπτωση να χαιρετησειςς απο μπαταρια μεχρι μοναδες abs και κοντερ. Η αποψη μου ειναι οτι θελει να εχεις και ενα βολτομετρο στο καντραν για να βλεπεις τι συμβαινει.
Σταύρο, το πρόβλημα δεν ήταν τόσο ο ανορθωτής (τον οποίο άλλωστε ακόμα ΔΕΝ έχω πάρει καινούργιο....) ο οποίος προέκυψε μετά από το παρακάτω:
Το τρελό ψαχτήρι που έπεσε να βρεθεί γιατί έκανε διακοπές το μΕχανάκι και κινδύνευα να τσακιστώ.
Αρχικά ύποπτο θεωρήθηκε το κύκλωμα τροφοδοσίας καυσίμου.
Ελέγχθηκε η τρόμπα, βρέθηκε οκ, (περίεργο που δεν έχει παραδώσει ακόμα μετά από 48.000 χλμ την στιγμή που στο apriliabikers μιλάνε για εγκατάλειψη εγκοσμίων στα 10-20.000 χλμ.... εγώ φροντίζω να έχει πάντα αρκετή βενζίνη μέσα για να ψύχεται σωστά...)
Καθαρίστηκαν τεπόζιτο, σωληνάκια, μπεκ, αλλάχθηκε προληπτικά το φίλτρο βενζίνης (50 € και δεν παίζει να μπει ιμιτασιόν, αουτς.....)και λύση δεν.....
μπήκαν βγήκαν διάφορα μέχρι να βρεθεί ό ένοχος που ήταν ο πολλαπλασιαστής..... πολλές οι ώρες με σχετικά μικρό κόστος αναλογικά. (ευχαριστώ, Δημήτρη)
bros400pgm
17/05/2016, 08:53
Yπαρχει ανακληση για την τρομπα και φανταζομαι οτι το εχεις δει, ετσι;
http://www.apriliabikers.gr/portal/aprilia-news/anaklhsh-aprilia-pegaso-rxvsxv-sportcity-atlantic/
Στο δικό μου πραπρίλια ο ανορθωτής αλλάχτηκε γύρω στα 63.000.
Yπαρχει ανακληση για την τρομπα και φανταζομαι οτι το εχεις δει, ετσι;
http://www.apriliabikers.gr/portal/aprilia-news/anaklhsh-aprilia-pegaso-rxvsxv-sportcity-atlantic/
Δεν πήρα μυρωδιά..... έχω καιρό να μπω στο site. Πως βλέπω αν ισχύει και για το δικό μου;
νταξ ρε μαν. χαράς τη ζημιά. δεν σου κάηκαν και τα πηνία :p
bros400pgm
17/05/2016, 16:44
Δεν πήρα μυρωδιά..... έχω καιρό να μπω στο site. Πως βλέπω αν ισχύει και για το δικό μου;
Διάβασε το παρακατω μύνημα μου. Νομίζω βάζεις τον VIN αλλά μπορείς κ να επικοινωνήσεις με καμια αντιπροσωπεία να σου πουν.
http://www.apriliabikers.gr/portal/aprilia-news/anaklhsh-aprilia-pegaso-rxvsxv-sportcity-atlantic/msg421907/?PHPSESSID=85cfd8a4fdf678402506a87451582890#msg421907
devil's animal
17/05/2016, 16:51
Σταύρο, το πρόβλημα δεν ήταν τόσο ο ανορθωτής (τον οποίο άλλωστε ακόμα ΔΕΝ έχω πάρει καινούργιο....) ο οποίος προέκυψε μετά από το παρακάτω:
Το τρελό ψαχτήρι που έπεσε να βρεθεί γιατί έκανε διακοπές το μΕχανάκι και κινδύνευα να τσακιστώ.
Αρχικά ύποπτο θεωρήθηκε το κύκλωμα τροφοδοσίας καυσίμου.
Ελέγχθηκε η τρόμπα, βρέθηκε οκ, (περίεργο που δεν έχει παραδώσει ακόμα μετά από 48.000 χλμ την στιγμή που στο apriliabikers μιλάνε για εγκατάλειψη εγκοσμίων στα 10-20.000 χλμ.... εγώ φροντίζω να έχει πάντα αρκετή βενζίνη μέσα για να ψύχεται σωστά...)
Καθαρίστηκαν τεπόζιτο, σωληνάκια, μπεκ, αλλάχθηκε προληπτικά το φίλτρο βενζίνης (50 € και δεν παίζει να μπει ιμιτασιόν, αουτς.....)και λύση δεν.....
μπήκαν βγήκαν διάφορα μέχρι να βρεθεί ό ένοχος που ήταν ο πολλαπλασιαστής..... πολλές οι ώρες με σχετικά μικρό κόστος αναλογικά. (ευχαριστώ, Δημήτρη)
εχεις δικιο για το ψαξιμο Δημητρη...
ειδικα για κατι που μπορει να εχει πολλες παραμετρους..οπως οι "διακοπες" στο μηχανακι που μπορει να ειναι κυριολεκτικα τα παντα...
το εχω παθει με το XR οταν το εφτιαχνα και ειναι μην σου τυχει...:rolleyes:
νταξ ρε μαν. χαράς τη ζημιά. δεν σου κάηκαν και τα πηνία :p
:moutza::moutza::moutza::sick::sick:
:lol:
Ψάξου για series ανορθωτή.
Δες τι γράφω αν θες εδώ και διάβασε το link που έχω στο post μου.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147316&page=2&p=2707257&viewfull=1#post2707257