View Full Version : Πληροφορίες για γουρούνα
Skilosg7
17/05/2016, 15:31
Καλησπέρα! θελω να κανω μια ερωτηση που δεν μπορω να βρω πουθενα την απαντηση. Θελω να αγορασω γουρουνα για να εχω σαν φοιτητης! μπορω να αγορασω μια απλη γουρουνα με διπλωμα αυτοκινητου με 125 κυβικα; Εψαξα λιγο μεταχειρισμενες γουρουνες αλλα σε πολλες εβλεπα οτι δεν περνουν πινακιδες αλλα μονο με υπευθηνη δηλωση. Τι ακριβως σημαινει αυτο; μπορω να εχω στην κατοχη μου γουρουνα χωρις πινακιδες; θα ειμαι παρανομος ετσι; με την γουρουνα τι ακριβως δεν εχω δικαιωμα να κανω στην πολη; μπορω να παρκαρω οπως θελω σαν αυτοκινητο η τι φαση; θα ηθελα γενικες πληροφοριες αν μπορειτε για τις γουρουνες και τι ακριβως γινεται με το διπλωμα και τις πινακιδες και αν μπορω να εχω γουρουνα στην κατοχη μου μεσα στην πολη. Ευχαριστω πολυ σε οσους ασχοληθουν με το θεμαα!
Θελω να αγορασω γουρουνα για να εχω σαν φοιτητης!
Είσαι στην Κτηνιατρική ή έχεις 2αρι χωρίς συγκατοικο και την θέλεις για pet...???
Είσαι στην Κτηνιατρική ή έχεις 2αρι χωρίς συγκατοικο και την θέλεις για pet...???
:lol:
Skilosg7
17/05/2016, 18:05
Αυτό το χιούμορ πω πω πω πω
Αυτό το χιούμορ πω πω πω πω
Βιαζεσαι να κρίνεις..
Περίμενε λιγο να σου απαντήσουν και στο παρακάτω:
με την γουρουνα τι ακριβως δεν εχω δικαιωμα να κανω στην πολη;
Shinji Ikari
17/05/2016, 19:41
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=136972
Shinji Ikari
17/05/2016, 20:11
Παίρνεις 125cc με δίπλωμα αυτοκινήτου νομίζω. Χωρίς πινακίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μέσα στην πόλη προφανώς. για να βγάλει πινακίδες θα πρέπει να έχει φλας κλπ. αυτό που λένε έγκριση τύπου φαντάζομαι. Είναι επικίνδυνες.
SHOOTER045
17/05/2016, 20:19
Τι 125
Τι 250359012
Τι 350
359013