View Full Version : Μπαγκαζιέρα για cbf 125
Αποφάσισα να βάλω μπαγκαζιέρα στο cbf μου, και θέλω να κάνω διερευνητικές ερωτήσεις. Καταρχάς, μέχρι πόσα λίτρα μπαγκαζιέρα μπορεί να "τραβηξει" το μηχανάκι; 35 και κάτω; Επισής, ποιά είναι η μέση τιμή για σχάρα; Έχω ακούσει απο 20 έως 50 ευρώ. Τέλος, υπάρχει κάποια προτιμητέα μάρκα; Πιο ασφαλής, ίσως;
μπαγκαζιέρα βάλε μια επώνυμη, όχι κινεζιές.
εγώ του έχω βάλει μια 46άρα. είναι μεγάλη για τον όγκο του αλλά αυτή είχα στην αποθήκη. δεν έχω συναντήσει πρόβλημα.
anavatis19
20/05/2016, 02:04
givi v47 carbon.
359225
Ζευκα δεν ειχες κανα πρόβλημα στον έλεγχο; Απο ασφάλεια; anavati νομιζω οτι οι μηχανες μας διαφέρουν αρκετά....
Ελεγχο μηχανης με τη μπαγκαζιερα πισω, και ασφαλεια μπαγκαζιερας(ανοίγματα κλπ)
μια χαρά τη κουμαντάρεις. ε τώρα άμα βάλεις σακιά με χώματα τέρμα πίσω πας γυρεύοντας.
καμία μπαγκαζιέρα δεν είναι ασφαλής. άμα έχεις άγχος ή παίρνεις παντού το κράνος ή έχεις ένα φθηνό για να μη το κλαις
anavatis19
20/05/2016, 21:31
Ζευκα δεν ειχες κανα πρόβλημα στον έλεγχο; Απο ασφάλεια; anavati νομιζω οτι οι μηχανες μας διαφέρουν αρκετά....
μια προταση σου εκανα και οπτικα. παντως δεν ειναι τοσο θηριο οσο φαινεται στη φωτο
Μωρε πολυ ωραια φαίνονται, κι η μηχανη και η μπαγκαζιερα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Εσυ απο ασφάλεια, πως τα πας; :D
anavatis19
21/05/2016, 01:01
Μωρε πολυ ωραια φαίνονται, κι η μηχανη και η μπαγκαζιερα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Εσυ απο ασφάλεια, πως τα πας; :D
τι εννοεις ασφαλεια?
Εννοώ αν ειχες κανένα θέμα ασφαλείας της μπαγκαζιερας, απο πλευράς ανοιγματων.
anavatis19
24/05/2016, 00:49
οχι. γενικα δεν την βαζω συχνα παρα μονο οταν υπαρχει συνεπιβατης και υπαρχουν κρανοι και μικροπραματα