Σύνδεση

View Full Version : SOS Βοήθεια επειγόντως

Σελίδες : [1] 2

sotiriszegianni
20/05/2016, 12:59
Παιδιά καλησπέρα.Έχω μεγάλο πρόβλημα.Είναι ένα παλικάρι που πάμε μαζι στο γυμναστήριο,21 χρονων.Πριν λίγο καιρό μου είπε ότι θέλει να πάρει αμάξι με 8000 και εγω τον παρότρυνα να πάρει μια μηχανή σαν την δικιά μου.Εγω έχω ένα er-5,50 αλογάκια.Αυτός τωρα πήγε και μου πήρε Z-750,110hp. Εγω το μηχανάκι το ήξερα αλλα δεν το είχα οδηγήσει ποτε.Μου το έδωσε εχθες για μία βολτα και τρελάθηκα.Πολύ νευρικό και το γκάζι του είναι πολύ εύκολο.Είμαι πεπεισμένος ότι θα φαει το κεφάλι του.Είναι καυλωμένος όσο δεν πάει,είναι μικρός και άπειρος.Είναι η πρώτη του μηχανή.Δεν έχει δίπλωμα αλλα και το δίπλωμα που θα βγάλει θα είναι για μικρότερου κυβισμού λόγω ηλικίας.Εγω εννοούσα να πάρει κάτι σαν το δικό μου,το οποίο γενικά δεν ειναι γκαζιάρικο μηχανάκι.Είναι καλό για αρχή.Προσπαθώ να τον μεταπείσω αλλα δεν με ακούει.Νοιώθω μεγάλος μαλάκας.Υποτίθεται ότι είμαι μεγαλύτερος και του έδωσα την χειρότερη συμβουλή.Δεν ξέρω,έχω χεστεί πάνω μου.Φοβάμαι ότι δεν εχει ακόμα ούτε το μυαλό ούτε την εμπειρία για μια τέτοια μηχανή.Για πείτε ρε παιδιά καμιά άποψη.Τι να κάνω;Δεν μπορω να τον αφήσω να πάει να σκοτωθει και να ξέρω ότι εγω τον οδήγησα στον τάφο του,νέο παίδι.Θα σκάσω.

amyroukai
20/05/2016, 13:05
Φιλαράκι με τα ίδια μυαλά, σήμερα έχει ένα χέρι ανάπηρο από Ζ750. Τα ίδια λέγαμε η παρέα από τότε. Δεν μπορείς δυστυχώς να του βάλεις μυαλό.

sniper
20/05/2016, 13:06
Να ελπίζεις μόνο.

Πείσε τον τουλάχιστον να φοράει κράνος κλπ

taisteal
20/05/2016, 13:07
Κατ'αρχην του προτεινες το er5 ενω ουτε για εκεινο θα ειχε διπλωμα,και μια χαρα σκοτωνεσαι και μ'αυτο.

Panos76
20/05/2016, 13:08
Να πήγαινε ο Μήτσος ή κάποιος συνάδελφος να τον μαζέψει στη πρώτη βόλτα (χωρίς δίπλωμα και με 750) να τον τρομάξουν ώστε να αναθεωρήσει.

Συγγνώμη βρε παίδες, υπάρχει περίπτωση να βγάλει ασφάλεια για το Ζ με απλό δίπλωμα; Θα τον κόψει η ασφαλιστική. Πως θα κυκλοφορεί μετά χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια;;

sotiriszegianni
20/05/2016, 13:08
Σας ευχαριτώ πολύ ρε παιδιά όλους.Πάρα πολυ.θα του στείλω το thread μπάς και αρχίζει να το σκέφτεται.Τι να πώ.Θα ξεκινησω να προσεύχομαι.Παω να σκάσω,μου εχει ανεβει η πιεση.Νέο παιδι και να ξέρω ότι εγω φταιω.

George_Sp
20/05/2016, 13:09
21 ετων και αγόρασε 110 άλογα μηχανή και την κυκλοφορεί χωρίς δίπλωμα αλλά και να βγάλει πάλι δε θα καλύπτει τη συγκεκριμένη. και λες οτι τα μυαλά είναι και αλλού για αλλού.

2 πράγματα θα σου πω.

Το λάθος έγινε και δεν διορθώνεται οπότε έχεις 2 επιλογές και εξαρτάται πόσο φίλος σου είναι και πόσο πραγματικά θες να κάνεις το σωστό.

α)
Δεν είναι φίλος σου απλά ένας γνωστός που θα πιείτε κάνα καφέ και θα κάνετε και λίγο gym παρέα.
Τον συμβουλεύεις στο τι είναι σωστό και τον αφήνεις στη τύχη του, αποδεχούμενος ήδη τις τύψεις για το λάθος σου, είτε πάει στον τάφο αύριο είτε κάποια στιγμή στη μέλλον.

β)
Είναι φιλαράκι, τον πονάς.
Τον δίνεις στεγνά με πινακίδα στο νόμο και αναλαμβάνουν εκείνοι να κόψουν τα πρόστιμα, να του κατάσχουν τη μηχανή κλπ κλπ.

Τα γράφω κάπως χοντρικά χωρίς να ξέρω τι πραγματικά μπορεί να ισχύσει και να υλοποιηθεί από μεριάς σου.

Το οτι έκανες μλκία που τον παρότρυνες μη τρελαίνεσαι. Πολλά λέγονται πανω σε κουβέντες καθημερινές όπως κουβεντιάζεις με τον περιπτερά ή τη κοπέλα που δουλεύει στη καφετέρια ή το φούρνο της γειτονιάς. Δε σημαίνει οτι ότι ακούμε κάθε μέρα πρέπει και να το δεχόμαστε.

Για να μην ήξερες οτι δεν έχει δίπλωμα και οτι σκέφτεται να οδηγήσει παράνομα μια μηχανή Α διπλώματος χωρίς καν δίπλωμα σημαίνει οτι δεν είχατε και πολλά πάρε δώσε.

Οπότε.....αν δε τον ξαναδεις στο γυμναστήριο για το χ,ψ λόγο, προχώρα τη ζωή σου παρακάτω.

Pan (dvs)
20/05/2016, 13:13
Πες του να γινει μελος του moto.gr.

Panos76
20/05/2016, 13:14

Μετά θα θέλει ψυχίατρο :lol:

sniper
20/05/2016, 13:16
... Πως θα κυκλοφορεί μετά χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια;;

Ο μόνος είναι;

sotiriszegianni
20/05/2016, 13:18
21 ετων και αγόρασε 110 άλογα μηχανή και την κυκλοφορεί χωρίς δίπλωμα αλλά και να βγάλει πάλι δε θα καλύπτει τη συγκεκριμένη. και λες οτι τα μυαλά είναι και αλλού για αλλού.

2 πράγματα θα σου πω.

Το λάθος έγινε και δεν διορθώνεται οπότε έχεις 2 επιλογές και εξαρτάται πόσο φίλος σου είναι και πόσο πραγματικά θες να κάνεις το σωστό.

α)
Δεν είναι φίλος σου απλά ένας γνωστός που θα πιείτε κάνα καφέ και θα κάνετε και λίγο gym παρέα.
Τον συμβουλεύεις στο τι είναι σωστό και τον αφήνεις στη τύχη του, αποδεχούμενος ήδη τις τύψεις για το λάθος σου, είτε πάει στον τάφο αύριο είτε κάποια στιγμή στη μέλλον.

β)
Είναι φιλαράκι, τον πονάς.
Τον δίνεις στεγνά με πινακίδα στο νόμο και αναλαμβάνουν εκείνοι να κόψουν τα πρόστιμα, να του κατάσχουν τη μηχανή κλπ κλπ.

Τα γράφω κάπως χοντρικά χωρίς να ξέρω τι πραγματικά μπορεί να ισχύσει και να υλοποιηθεί από μεριάς σου.

Το οτι έκανες μλκία που τον παρότρυνες μη τρελαίνεσαι. Πολλά λέγονται πανω σε κουβέντες καθημερινές όπως κουβεντιάζεις με τον περιπτερά ή τη κοπέλα που δουλεύει στη καφετέρια ή το φούρνο της γειτονιάς. Δε σημαίνει οτι ότι ακούμε κάθε μέρα πρέπει και να το δεχόμαστε.

Για να μην ήξερες οτι δεν έχει δίπλωμα και οτι σκέφτεται να οδηγήσει παράνομα μια μηχανή Α διπλώματος χωρίς καν δίπλωμα σημαίνει οτι δεν είχατε και πολλά πάρε δώσε.

Οπότε.....αν δε τον ξαναδεις στο γυμναστήριο για το χ,ψ λόγο, προχώρα τη ζωή σου παρακάτω.

Τον γνωρίζω λίγο καιρό αλλα δεν είμαστε χρόνια φιλοι.Δεν ξέρω αν έχω την άνεση να τον δώσω στεγνά όπως λές.Απο εκεί και πέρα η αλήθεια είναι ότι δεν είχα άποψη πως συμπεριφέρεται το μηχανάκι.Μου είχε πεί ότι ψαχνει και του είχα στείλει καποια μηχανακια,bros και τετοια όπως έχουν στις σχολες.Ξαφνικά μια ωραια πρωια μου βλέπω στο φβ ότι πήρε το Ζ.Εγω δεν του είχα πει ποτε να πάρει κάτι τέτοιο.Σε πρώτη φάση θα του στείλω το thread.Καλύτερα να μην μου ξαναμιλήσει ποτέ παρα να δω κανα κηδειόχαρτο με το όνομα του.Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απαντηση!!!

sotiriszegianni
20/05/2016, 13:19

Ναι οπωσδήποτε θα του το πώ.

Panos76
Εντάξει, αλλά όπως κ να το κάνουμε παρα είναι χοντρό. Ωστόσο πιστεύω ότι δε θα βγάλει μήνα. Αργά ή γρήγορα θα πέσει σε έλεγχο κ τότε οι συνέπειες θα είναι ζόρικες και θα του βγει ο κούκος αηδόνι.

Pan (dvs)
Μετά θα θέλει ψυχίατρο :lol:

Καλυτερα ψυχιατρο παρα χειρουργο.;)

zannisvel
20/05/2016, 13:23
Το καλυτερο ειναι να το βαλει σε ενα garage μεχρι να βγαλει το διπλωμα του. Σε ποια ηλικια βγαίνει το Α;
Τουλαχιστον να ειναι νομιμος και ασφαλισμενος οταν θα παιζει με το κεφαλι του.

VANDA
20/05/2016, 13:24
Σε ποια ηλικια βγαίνει το Α;

24 νομίζω.

edit. "Σαν ελάχιστο όριο ηλικίας για την χορήγηση άδειας οδήγησης Α είναι το 24ο έτος συμπληρωμένο.
(το 22ο εάν έχετε στην κατοχή σας δίπλωμα Α2 επί διετία)."

George_Sp
20/05/2016, 13:25
Το καλυτερο ειναι να το βαλει σε ενα garage μεχρι να βγαλει το διπλωμα του. Σε ποια ηλικια βγαίνει το Α;
Τουλαχιστον να ειναι νομιμος και ασφαλισμενος οταν θα παιζει με το κεφαλι του.

+2 χρόνια από όταν βγάλει το Α2 νομίζω την τελευταία φορά που το κοίταξα.

έχεις ελπίδες ένας πιτσιρικάς 21 ετών μόλις αγόρασε Ζ750 να το αφήσει στο γκαράζ 2 χρόνια? :lol:

Panos76
20/05/2016, 13:27
Το καλυτερο ειναι να το βαλει σε ενα garage μεχρι να βγαλει το διπλωμα του..

Αυτό ακριβώς είχα κάνει και εγώ! Το είχα κλειδωμένο από την ημέρα που το πήρα 3 ολόκληρους μήνες. Το έβγαζα βέβαια δειλά - δειλά για την μπαταρία του αλλά και την κ@υλα - δε λέω - :D αλλά γύρω - γύρω από το τετράγωνο της πολυκατοικίας..

ενδιτ:
χεις ελπίδες ένας πιτσιρικάς 21 ετών μόλις αγόρασε Ζ750 να το αφήσει στο γκαράζ 2 χρόνια?

ά τότε αλλάζει λίγο η φάση, αλλά τα Z ειναι future classics :D

sniper
20/05/2016, 13:28
Το πρόβλημα τώρα είναι το δίπλωμα και η ασφάλεια;

Αυτά είναι το τυπικό μέρος της υπόθεσης.

Το ουσιαστικό είναι το πρόβλημα.

sotiriszegianni
20/05/2016, 13:31
Καλυτερα ψυχιατρο παρα χειρουργο.;)

Εννοείται.Τιποτα εγω φταιω ρε.Εν τω μεταξύ έβλεπα τώρα την συνομιλία μας στο fb και εγω σαν μαλάκας του είχα προτείνει hornet 102hp.Η αλήθεια ειναι ότι και εγω δεν έχω μεγάλη εμπειρια με μηχανές.Ούτε δυο χρόνια δεν οδηγάω.Δεν ήξερα τι σημαίνει 100hp μέχρι που τα καβάλησα.

zannisvel
20/05/2016, 13:31
24 νομίζω.

Με τι λογικη ενας ανθρωπος αγοραζει κατι το οποιο για τα επομενα 3 χρονια δε μπορει να το χρησιμοποιησει νομιμα;
Οταν ειχα παρει τη πρωτη μου μηχανη ηθελα να γυρισω το κοσμο, αν την ειχα παρανομα οτε τη γειτονια μου δε θα μπορουσα να γυρισω.

Δεν ειναι ενα παιδι 16 χρονων με το μυαλο πανω απο το κεφαλι του, μιλαμε για ενηλικα 21 χρονων.

Μπορω να πω πολλα αλλα τσαντιζομαι με την ιδεα και μονο οτι για τα επομενα 3 χρονια θα κυκλοφορει ενας ακομα στο δρομο.

lykourgi
20/05/2016, 13:32
Κατά τη γνώμη μου το μόνο λάθος που έκανες ήταν που τον παρότρυνες να πάρει μοτοσυκλέτα (γενικά, ασχέτως μοντέλων), ενώ ήθελε αυτοκίνητο.

Από εδώ και πέρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δράσεις σαν σωστό παράδειγμα στην οδήγηση και στη χρήση εξοπλισμού.
Πάρτον μαζί σε καμμιά βόλτα κλπ.

VANDA
20/05/2016, 13:33
Πάρτον μαζί σε καμμιά βόλτα κλπ.

.. και πέρνα από όπου ξέρεις ότι έχει μπλόκο.

sotiriszegianni
20/05/2016, 13:34
Το πρόβλημα τώρα είναι το δίπλωμα και η ασφάλεια;

Αυτά είναι το τυπικό μέρος της υπόθεσης.

Το ουσιαστικό είναι το πρόβλημα.

Εννοείται.Αυτα με τον ένα η τον άλλο τρόπο λύνονται.Το θέμα είναι να μην μείνει σε κανα καροτσάκι για το υπολοιπο της ζωης του.

Pan (dvs)
Εννοείται.Τιποτα εγω φταιω ρε.Εν τω μεταξύ έβλεπα τώρα την συνομιλία μας στο fb και εγω σαν μαλάκας του είχα προτείνει hornet 102hp.Η αλήθεια ειναι ότι και εγω δεν έχω μεγάλη εμπειρια με μηχανές.Ούτε δυο χρόνια δεν οδηγάω.Δεν ήξερα τι σημαίνει 100hp μέχρι που τα καβάλησα.

Μην το βλεπεις στραβα.Ο καθενασ φταιει για τα δικα του λαθη και οχι για τις μαλακιες των αλλων.Πες του την αποψη σου και απο εκει και περα δικο του το θεμα.

lykourgi
.. και πέρνα από όπου ξέρεις ότι έχει μπλόκο.
....... εντελώς τυχαία. :lol:

spyrakos35
20/05/2016, 13:41
Ο φιλαρακος σου ειναι λακαμας.-
Και με κουτι τον ιδιο κινδυνο θα διετρεχε....

taisteal
20/05/2016, 13:42
Δωστον στη τροχαια..
Στη ψυχρα

sotiriszegianni
20/05/2016, 13:49
Σε πρώτη φάση θα του στείλω το thread να το διαβάσει.Να δεί ότι δεν είμαι ο μόνος που θεωρεί ότι βάζει την πολύτιμη ζωη του σε κίνδυνο.Αν δεν προβληματιστεί και έτσι και να τον δώσω στην τροχαία απλά θα πάει να πάρει άλλη.Αν δεν του φύγει η ****** δεν έχει λυθεί το πρόβλημα.Σας ευxαριστώ όλους πάντως παιδια για τα σχόλια σας.Ελπίζω να πιάσουν τόπο μπας και αποφύγουμε το μοιραίο.

Sapadak
20/05/2016, 13:51
.Αν δεν του φύγει η ****** δεν έχει λυθεί το πρόβλημα.

Δώστου να βολτάρει το ER μόνος του και να αξιολογήσει αν μπορεί να κουμαντάρει τη διπλή ιπποδύναμη

sniper
20/05/2016, 13:52
Δώστου να βολτάρει το ER μόνος του και να αξιολογήσει αν μπορεί να κουμαντάρει τη διπλή ιπποδύναμη

Δεν έχει δίπλωμα λέμε, τι του λές να του δώσει;

sotiriszegianni
20/05/2016, 13:52

του το έδωσα και του άρεσε πιο πολύ το δικο μου.Αλλα το θέμα είναι ότι το άλλο το πήρε με δόσεις και τώρα δεν ξέρει πως να το χειριστεί.

sotiriszegianni
20/05/2016, 13:53

Το δικο μου είναι 499cc νομίζω είναι οριακα μέσα στο δίπλωμα που μπορει να βγάλει μάλλον γι αυτό το λέει.

spyrakos35
20/05/2016, 13:54

Που ειναι εκεινη η αρκουδα;

sotiriszegianni
20/05/2016, 13:57
Παιδια μην ξεφευγουμε σας παρακαλώ.Είναι σοβαρό το θέμα.

Bladerunner
20/05/2016, 13:57
Γράφετε λες και έχει καρκίνο τελευταίου σταδίου.

Όταν λες σε νεαρό "θα χτυπήσεις" εκείνος λέει "εγώ δεν παθαίνω τίποτα"

Ας ενημερωθεί για τις ποινές που επισύρουν οι παραβάσεις οδήγησης χωρίς το κατάλληλο δίπλωμα ανασφάλιστου οχήματος, που είναι εξαιρετικά πιθανό να τον τσιμπίσουν, και μάλιστα παραπάνω από μία φορές...
Ας ενημερωθεί τι σημαίνει υπαίτιος ατυχήματος χωρίς το προβλεπόμενο δίπλωμα και με ανασφάλιστο όχημα, που δεν είναι απίθανο να συμβεί...
Ας ενημερωθεί τι σημαίνει υπαίτιος θανατηφόρου ατυχήματος χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια, που κι αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι...

Ας ενημερωθεί και ας πάρει τα ρίσκα του αν θέλει.

sotiriszegianni
20/05/2016, 14:02

Ας ενημερωθεί για τις ποινές που επισύρουν οι παραβάσεις οδήγησης χωρίς το κατάλληλο δίπλωμα ανασφάλιστου οχήματος, που είναι εξαιρετικά πιθανό να τον τσιμπίσουν, και μάλιστα παραπάνω από μία φορές...
Ας ενημερωθεί τι σημαίνει υπαίτιος ατυχήματος χωρίς το προβλεπόμενο δίπλωμα και με ανασφάλιστο όχημα, που δεν είναι απίθανο να συμβεί...
Ας ενημερωθεί τι σημαίνει υπαίτιος θανατηφόρου ατυχήματος χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια, που κι αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι...

Ο λόγος που το ύφος του post ειναι τόσο έντονος είναι διότι μιλάμε για ένα νεαρό άνθρωπο με μηδεν εμπειρια μηχανής και με πολύ όρεξη για γκάζι.Θεωρώ λοιπόν ότι πρέπει να το βλέπουμε με την σοβαρότητα που του αρμόζει.Εχεις απολυτο δίκαιο πάντως για την ενημέρωση που πρέπει να αποκτήσει.Απο εκεί και πέρα όντως ειναι προσωπική επιλογή.Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου!

PortisHead
20/05/2016, 14:02
Σε πρώτη φάση θα του στείλω το thread να το διαβάσει.Να δεί ότι δεν είμαι ο μόνος που θεωρεί ότι βάζει την πολύτιμη ζωη του σε κίνδυνο.Αν δεν προβληματιστεί και έτσι και να τον δώσω στην τροχαία απλά θα πάει να πάρει άλλη.Αν δεν του φύγει η ****** δεν έχει λυθεί το πρόβλημα.Σας ευxαριστώ όλους πάντως παιδια για τα σχόλια σας.Ελπίζω να πιάσουν τόπο μπας και αποφύγουμε το μοιραίο.

Απλά πες του οτι αυτο....η....******** τελως πάντων , φευγει στο κρεβάτι , κατα προτίμηση με μια ωραια κοπέλα.
Οχι στο δρόμο.

thunder ace
20/05/2016, 14:03
ο πρωτος η ο τελευταιος θα ειναι χωρις διπλωμα;μανα -πατερα να του πουνε δυο κουβεντες δεν εχει ;και το ΕR να επερνε παλι παρανομος θα ηταν.Και το ΕR μια χαρα γκαζι εχει για να παθεις στραβη.Κατσε σε εναν ελεγχο να φαει κανα αυτοφωρο και κει να δεις γλυκα.

sotiriszegianni
20/05/2016, 14:05
Ξεχασα να σας πώ ότι μου είπε ότι την έχει ασφαλίσει.Τώρα μάλλον σε κάποιο γνωστό του.

sotiriszegianni
20/05/2016, 14:06
Απλά πες του οτι αυτο....η....******** τελως πάντων , φευγει στο κρεβάτι , κατα προτίμηση με μια ωραια κοπέλα.
Οχι στο δρόμο.

Πολύ σωστά μιλάς!

DoctoR_k6
20/05/2016, 14:07
Δηλαδη αν του ελεγε κατι αλλο να παρει/να κανει κ το εκανε αυτος γιατι να εχει τυψεις?
Δεν τον απειλησε να το κανει...Ο,τι κ να παρει/καβαλησει/οδηγησει αν δεν εχει μυαλο ιδιο ειναι το αποτελεμα!
Μην τρελενεσαι!!

Panos76
20/05/2016, 14:15
Ξεχασα να σας πώ ότι μου είπε ότι την έχει ασφαλίσει.Τώρα μάλλον σε κάποιο γνωστό του.

Προφανώς κάποιος πράκτορας. Αν γίνει στραβή θα μπλέξει κ αυτός που του έβγαλε ασφάλεια.

SHOOTER045
20/05/2016, 14:16
Να πήγαινε ο Μήτσος ή κάποιος συνάδελφος να τον μαζέψει στη πρώτη βόλτα (χωρίς δίπλωμα και με 750) να τον τρομάξουν ώστε να αναθεωρήσει.

Συγγνώμη βρε παίδες, υπάρχει περίπτωση να βγάλει ασφάλεια για το Ζ με απλό δίπλωμα; Θα τον κόψει η ασφαλιστική. Πως θα κυκλοφορεί μετά χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια;;

Μου πέφτει μακριά....

sniper
20/05/2016, 14:17
Προφανώς κάποιος πράκτορας. Αν γίνει στραβή θα μπλέξει κ αυτός που του έβγαλε ασφάλεια.

Μα τι λέτε σήμερα;

Φυσικά και μπορεί να την ασφαλίσει. Η μηχανή ασφαλίζεται, όχι ο οδηγός! Και ισχύει η ασφάλεια, εφόσον αυτός που την οδηγεί έχει το κατάλληλο δίπλωμα.

Bladerunner
20/05/2016, 14:20
ισχύει η ασφάλεια, εφόσον αυτός που την οδηγεί έχει το κατάλληλο δίπλωμα.

Έτσι.

sotiriszegianni
Παιδια το πρόβλημα δεν ειναι τοσο η ασφάλιση.Αν είναι ασφαλισμένο το όχημα δεν πρόκειται να σου ξαναδώσει τα πόδια σου.Χωρις μυαλό όση ασφάλεια και να έχεις δεν την γλυτώνεις.

SHOOTER045

1) οδηγός με δίπλωμα μη.κατάλληλο απο την κατηγορία του οχήματος που οδηγάει, πρόστιμο (Σ.Ε.Σ.Σ.Ο) 200 ευρο (Άρθρο 94 Κ.Ο.Κ)
Και πλημμέλημα.

Για την ασφάλεια
Ζητάνε δίπλωμα οι ασφαλιστικές.
Αλλά αν δεν έχεις παίρνουν οποιουδήποτε (συγγενή, φίλου,γνωστού)
Για την.κυκλοφορία δεν θεωρείται ανασφαλιστο.
Σε περιπτωση ατυχήματος όμως.....

Π@@@@@@@@@τσααααααα

Panos76
20/05/2016, 14:22
Μα τι λέτε σήμερα;

Φυσικά και μπορεί να την ασφαλίσει. Η μηχανή ασφαλίζεται, όχι ο οδηγός! Και ισχύει η ασφάλεια, εφόσον αυτός που την οδηγεί έχει το κατάλληλο δίπλωμα.

Όταν πήγα να ασφαλίσω το μηχανάκι, μου ζήτησαν και έλεγξαν το δίπλωμα. Αν έβλεπαν ότι δε με κάλυπτε θα προχωρούσαν σε έκδοση συμβολαίου;

Βέβαια με αυτό που γράφεις
Και ισχύει η ασφάλεια, εφόσον αυτός που την οδηγεί έχει το κατάλληλο δίπλωμα. το οποίο ομολογουμένως αγνοούσα, στην ουσία η απόρροια είναι η ίδια.

εδιτ: Με κάλυψε και ο Μήτσος με αυτά που έγραψε.

sniper
20/05/2016, 14:23
1...
Ζητάνε δίπλωμα οι ασφαλιστικές.
Αλλά αν δεν έχεις παίρνουν οποιουδ...

Κάτσε ρε Μήτσε, δλδ αν θελήσει η γιαγιά μου να κάνει σε όλα τα ξαδέρφια δώρο μια φερράρι και να είναι στο όνομά της η άδεια για να μην τσακωνόμαστε ποιανού είναι, δεν μπορεί; Are you serious?

7Tolis
20/05/2016, 14:23
δε νομιζω πως φταίς.Αν του έλεγες πήδα απο τον γκρεμό θα πηδουσε;
Μη σκας για τις επιλογες κάποιου άλλου.

Pan (dvs)
20/05/2016, 14:25
Κάτσε ρε Μήτσε, δλδ αν θελήσει η γιαγιά μου να κάνει σε όλα τα ξαδέρφια δώρο μια φερράρι και να είναι στο όνομά της η άδεια για να μην τσακωνόμαστε ποιανού είναι, δεν μπορεί; Are you serious?

Eνα ενα μας τα βγαζεις.:D

Ναι ρε Μητσο.Εμεις εχουμε ασφαλισμενα τα οχηματα στο ονομα της επιχειρησης.Δεν μας ρωτανε αν το προσωπικο που θα τα οδηγησει εχει διπλωμα.

PortisHead
20/05/2016, 14:32
Μαλιστα,μαλιστα....
Φεραρι ο ενας , επιχειρηση με οχηματα υπαλληλων ο αλλος....

Κυριε Αλεεεεεεξηηηηη...απο δω περαστε :lol:

SHOOTER045
20/05/2016, 14:36

Οου γιες
Να βγω λίγο εκτός.
Οικογένεια αθίγγανων με το μισο σοι στην Λάρισσα.
Έχουν στην κατοχή τους απο φορτηγά μέχρι cayene.
Όλα στο.όνομα ενος παππού.
Τα καταστήματα που πουλάνε καφέδες -σάντουιτς κλπ
Έχουν δηλαδή όλοι οι ντελιβεραδες δίπλωμα?

sotiriszegianni
20/05/2016, 14:39
Τέλος πάντων.Νομίζω ότι το θέμα ξανα λέω δεν είναι τόσο η ασφάλιση του οχήματος όσο η ασφάλιση του μυαλού.Ας μείνουμε στην ουσία του πράγματος.

SHOOTER045
20/05/2016, 14:39
Eνα ενα μας τα βγαζεις.:D

Ναι ρε Μητσο.Εμεις εχουμε ασφαλισμενα τα οχηματα στο ονομα της επιχειρησης.Δεν μας ρωτανε αν το προσωπικο που θα τα οδηγησει εχει διπλωμα.

Το απάντησαν παραπάνω.
Σε αυτή την περίπτωση αν το δίπλωμα δεν είναι για το όχημα που οδηγάει.
Περα απο το πρόστιμο και το πλημμέλημα, κατηγορούμενος στο δικαστήριο είναι και ο νομικός εκπρόσωπος η ιδιοκτήτης της εταιρείας που φαίνεται ως ιδιοκτήτης (άρθρο 99 Κ.Ο.Κ)

Nostradamus
20/05/2016, 14:40
4 σελιδες πηγε το ποστακι..Και ο Αλεξης θελει να ψηφιζουν απο τα 17...

Κουμπαρε δεν εχω πιασει το νοημα ακριβως γιατι φταις εσυ για το τι αποφασισε καποιος αλλος να παρει..

Ουτε μπορεις να κανεις κατι περα απο το να του ζαλισεις τα μικρα τριχωτα του για το ποσο φαουλ ειναι χωρις, σωστο διπλωμα, ασφαλεια που να τον καλυπτει κτλ κτλ..

Αντε στο τσακιρ κεφι οπως ειπανε και πιο πανω να πας να τον δωσεις στεγνα στα οργανα..

Υπομονη και ευχομαι ολα να πανε καλα του μποθ οφ γιου...

SHOOTER045
20/05/2016, 14:44

Κουμπαρε δεν εχω πιασει το νοημα ακριβως γιατι φταις εσυ για το τι αποφασισε καποιος αλλος να παρει..

Ουτε μπορεις να κανεις κατι περα απο το να του ζαλισεις τα μικρα τριχωτα του για το ποσο φαουλ ειναι χωρις, σωστο διπλωμα, ασφαλεια που να τον καλυπτει κτλ κτλ..

Αντε στο τσακιρ κεφι οπως ειπανε και πιο πανω να πας να τον δωσεις στεγνα στα οργανα..

Α)Μπανάνα στην εξάτμιση.
Β)Ζάχαρη στην βενζίνη
Γ)Βάζεις να την κλέψουν και του την δίνεις όταν μεγαλώσει

sotiriszegianni
20/05/2016, 14:44

Δηλαδη αν τα είχε όλα αυτα θα ήταν οκ;Το γεγονός ότι είναι άπειρος,με 750hp και καυλωμένος δεν το λογαριάζεις;

sniper
20/05/2016, 14:49
Δηλαδη αν τα είχε όλα αυτα θα ήταν οκ;Το γεγονός ότι είναι άπειρος,με 750hp και καυλωμένος δεν το λογαριάζεις;

Tην αγοράζω εγώ αύριο πες του. :bawl:

sotiriszegianni
20/05/2016, 14:51
Tην αγοράζω εγώ αύριο πες του. :bawl:

Μάλλον αστειέυεσαι.Σε αυτή την περίπτωση θα έλεγα ότι θα έχει ενδιαφέρον να αστειεύεσαι όταν θα ειναι η μάνα του πάνω απο το μνήμα.

taisteal
20/05/2016, 14:52
:a014:

sotiriszegianni
20/05/2016, 14:53
:a014:

Όντως;

Nostradamus
20/05/2016, 14:54

Αν ειχε ολα τα παραπανω θα ηταν νομιμος που ειναι μια καλη αρχη για το κοινωνικο συνολο. Απο εκει και περα το μυαλο δεν το αγοραζεις ακομη, και ειναι ελευθερος να κανει οτι τον φωτισει ο θεος.

Παρασκευη σημερα..

sniper
20/05/2016, 14:55
Όντως;

750κε θες να πεις... αν ειχε 750 άλογα δεν θα μπορουσε ούτε να την ξεκινησει...

AristidisZ
20/05/2016, 14:57
Καλή Παρασκευή να χουμε

Dalt0n
20/05/2016, 14:57

Όλα γίνονται αδερφάκι μ.ασφάλεια σε με το δίπλωμα κάποιου άλλου.Τα καρακολια αν είναι ασφαλιαμενο2το όχημα δεν μπορούν να σ κλασουν τίποτα.. :a016::a016::a016::a016::a016:
Φιλάκια

PortisHead
20/05/2016, 14:59
Όλα γίνονται αδερφάκι μ.ασφάλεια σε με το δίπλωμα κάποιου άλλου.Τα καρακολια αν είναι ασφαλιαμενο2το όχημα δεν μπορούν να σ κλασουν τίποτα.. :a016::a016::a016::a016::a016:
Φιλάκια

Ποια ειναι τα καρακόλια ???

(οχι που θα εφευγε βαρετα η Παρασκευη :lol:)

Nostradamus
Φιλάκια

Τα "καρακολια" αν αποφασισουν να στα κλασουν ομως θα κλαψεις με μαυρο δακρυ

taisteal
Φιλάκια

:cry::cry::cry:

thunder ace
20/05/2016, 15:01
αποκτησε νοημα η μερα.

Dalt0n
Τα "καρακολια" αν αποφασισουν να στα κλασουν ομως θα κλαψεις με μαυρο δακρυ

Άμα είσαι και καβάλα στο Ζ :hunter::hunter::hunter:

BoSS_Man*
Παιδια ενταξει τις ειπατε τις μαλακιες σας για σημερα; Ολα ενταξει; Παμε να συνεχισουμε αλλου τωρα;

PortisHead
20/05/2016, 15:07
Παιδια ενταξει τις ειπατε τις μαλακιες σας για σημερα;Όχι Ολα ενταξει; Ναι Παμε να συνεχισουμε αλλου τωρα;Όχι

Εσύ πρέπει να είσαι η ψυχή των πάρτυ,σωστά ?

sotiriszegianni
20/05/2016, 15:08
Παιδια σας ευχαριστώ τους περισσότερους για τα σχόλια σας.Μερικά θεωρώ ότι ήταν πολυ χρήσιμα και ελπίζω να πιάσουν τόπο.Βλέπω όμως ότι το post αρχίζει και χάνει το νόημα του.Άν θεωρούμε ότι είναι άστειο να παίζει ένα νέο παιδι το κεφάλι του,τότε η εγω δεν εχω καταλάβει κάτι η κάτι δεν πάει καλά στα μυαλά μας.Δεν θελω να σας προσβάλω αλλα αυτο αντιλαμβάνομαι.Οπως και να έχει καλη συνέχεια και σιδεροκέφαλοι.

Bowleno
20/05/2016, 15:10
Φιλάκια

Ναι, ε; πες το αυτό στο ανΕψάκι μου που έκλεψε νύχτα το αμάξι του μπαμπά, τον σταμάτησαν στην παραλιακή, άδεια έδωσε, ασφάλεια έδωσε, δίπλωμα....εεε....τι είναι τούτο; και έτρεχε ο μπαμπάς ξημερώματα αυτόφωρο.....
Αποτέλεσμα; καταδίκη του πιτσιρικά σε μια 500αρού και του μπαμπά εκκρεμεί ακόμα να γίνει δικαστήριο παραχώρησης οχήματος σε μη δυνάμενο πρόσωπο......

SHOOTER045
20/05/2016, 15:11
Φιλάκια

:nono::nono::nono:
Βίαζεσαι
Επιπλέον μπορεί να γίνει επι τόπου ακινητοποίηση μέχρι να ερθει κάποιος με το κατάλληλο δίπλωμα και να οδηγήσει το όχημα.
Επιπρόσθετα
Σύμφωνα με το άρθρο 98 οδήγηση χωρίς την νόμιμη άδεια οδήγησης μπορεί να επισύρει και στέρηση αποκτησης οποιασδήποτε άδειας έως 3 έτη (επιβάλεται απο δικαστήριο)

Bowleno
20/05/2016, 15:16
Παιδια σας ευχαριστώ τους περισσότερους για τα σχόλια σας.Μερικά θεωρώ ότι ήταν πολυ χρήσιμα και ελπίζω να πιάσουν τόπο.Βλέπω όμως ότι το post αρχίζει και χάνει το νόημα του.Άν θεωρούμε ότι είναι άστειο να παίζει ένα νέο παιδι το κεφάλι του,τότε η εγω δεν εχω καταλάβει κάτι η κάτι δεν πάει καλά στα μυαλά μας.Δεν θελω να σας προσβάλω αλλα αυτο αντιλαμβάνομαι.Οπως και να έχει καλη συνέχεια και σιδεροκέφαλοι.

Κάτι δεν κατάλαβες.....κανείς εδώ δεν θεωρεί ότι είναι αστείο, όμως....οι περισσότεροι εδώ κάτι τέτοιες μαλακιούλες κάναμε μικροί (εμού, περιλαμβανομένου), το ότι την γλυτώσαμε το θεωρώ καθαρά, θέμα τύχης και μόνον...
και ξέρουμε επίσης, καλά, ότι 99% αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις.....
ότι μπορούσαν στο είπαν τα παιδια....τον θεωρείς φίλο; δώσε τον στεγνά.....όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε......

BoSS_Man*
20/05/2016, 15:20
Εσύ πρέπει να είσαι η ψυχή των πάρτυ,σωστά ?

αχχααχαχαχααχα

:beer:

DAYMAN
20/05/2016, 15:22
οι πιο παλαιοι βαλτε λιγο νερο στο κρασι σας.
Στα 80ς ποιος ειχε διπλωμα,ασφαλεια ,κρανος,και ηξερε τι κανει με τα Ζ900,boldor κτλ με τις ιπποδυναμεις του τοτε που ισοδυναμουσαν με τα SS του σημερα και τα φρενα που απλα ηταν ο εξτρα διακοσμος να μην πω για αναρτησεις.... και τα μυαλα στην φτερνα πανω απο το τσοκαρο της scholl Μπακακος.
Θεος τυχη,αγγελος στον μπροστινο τροχο γεματο καντηλι δεν ξρω και εγω τι ηταν ολους αυτους που μιλαμε και πινουμε καφε σημερα ε αυτη η δυναμη συνεχιζει να υπαρχει και τωρα για οσους ρισκαρουν αλλα υπαρχουν και ατυχοι και θα συνεχισουν να υπαρχουν.
Ειναι αδυνατο ενας 20χρονος να κατανοησει για παραδειγμα οσα λεει ο Ιαβερης και η λογικη.

spyrakos35
20/05/2016, 15:23
Σωστο μεν αλλα ηταν εντελως αλλες οι συνθηκες τοτες...

Ζεύκας
20/05/2016, 15:51
Βασικά ο πιτσιρικάς ο καυλωμένος με τα μυαλά να παίρνουν αέρα χέστηκε για το τι γράφονται εδώ.

Στην καλύτερη θα βάλει μυαλό όταν θα μπουν λάμες στα κόκκαλα και θα το γυρίσει σε αμάξι.
Στην χειρότερη θα τον κλαίει η μάνα του στο μνήμα.

Και η ζωή συνεχίζεται.

AristidisZ
20/05/2016, 16:05
οι πιο παλαιοι βαλτε λιγο νερο στο κρασι σας.
Στα 80ς ποιος ειχε διπλωμα,ασφαλεια ,κρανος,και ηξερε τι κανει με τα Ζ900,boldor κτλ με τις ιπποδυναμεις του τοτε που ισοδυναμουσαν με τα SS του σημερα και τα φρενα που απλα ηταν ο εξτρα διακοσμος να μην πω για αναρτησεις.... και τα μυαλα στην φτερνα πανω απο το τσοκαρο της scholl Μπακακος.
Θεος τυχη,αγγελος στον μπροστινο τροχο γεματο καντηλι δεν ξρω και εγω τι ηταν ολους αυτους που μιλαμε και πινουμε καφε σημερα ε αυτη η δυναμη συνεχιζει να υπαρχει και τωρα για οσους ρισκαρουν αλλα υπαρχουν και ατυχοι και θα συνεχισουν να υπαρχουν.
Ειναι αδυνατο ενας 20χρονος να κατανοησει για παραδειγμα οσα λεει ο Ιαβερης και η λογικη.

Ναι μεν, μόνο που στα 80s η μόνη πληροφόρηση ήταν ο Μπάμπης ο σουγιάς στο διπλανό τραπέζι της καφετέριας, ενώ ο σημερινός 20αρης μπορεί να πληροφορηθεί σχετικά από 135 πηγές...

DAYMAN
20/05/2016, 16:22
Ναι μεν, μόνο που στα 80s η μόνη πληροφόρηση ήταν ο Μπάμπης ο σουγιάς στο διπλανό τραπέζι της καφετέριας, ενώ ο σημερινός 20αρης μπορεί να πληροφορηθεί σχετικά από 135 πηγές...

δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις εκτος απο τον Μπαμπη υπηρχε ο Χοιδας,ο Παπανδρεου ο ΚΚ,αργοτερα ο Αντζουλατος και ξενα εντυπα που αν ηθελε καποιος να ενημερωθει ηταν δυνατο να το κανει.Αλλα οπως ειπε καποιος παραπανω η καυλα του 20χρονου (ιδια και τοτε) οσα και να γραφουν εδω τα εχει υπερκερασει.

zizou
20/05/2016, 16:28

+900 να κάνει σχολεία,track days,επιλογές εξοπλισμού αναβάτη άπειρες.

mreza
20/05/2016, 16:32
Ενήλικας είναι, ας κάνει ότι τον φωτίσει ο γιαλαμπής.

Bowleno
20/05/2016, 17:13
ΓιαΡαμπής......

mreza
20/05/2016, 17:26
...Ρ..
Ναι σωστά, αυτό φταίει... :D

Dalt0n
20/05/2016, 17:56
Ναι, ε; πες το αυτό στο ανΕψάκι μου που έκλεψε νύχτα το αμάξι του μπαμπά, τον σταμάτησαν στην παραλιακή, άδεια έδωσε, ασφάλεια έδωσε, δίπλωμα....εεε....τι είναι τούτο; και έτρεχε ο μπαμπάς ξημερώματα αυτόφωρο.....
Αποτέλεσμα; καταδίκη του πιτσιρικά σε μια 500αρού και του μπαμπά εκκρεμεί ακόμα να γίνει δικαστήριο παραχώρησης οχήματος σε μη δυνάμενο πρόσωπο......

Πέφτει σε μπλοκο με το Ζ σοβαροτατο μοτορι,κρανατος
Άδεια έχει ασφάλεια έχει το μοτορι είναι κομπλέ απο φλάς καθρέφτες πινακίδα.Έχει δίπλωμα Α2 .για απεριόριστο δεν μπορεί να βγάλει λόγο ηλικίας.όταν μπορέσει θα το βγάλει..
Νομίζεις θα κάτσει ο μπάτσος να τον ζωγραφίσει επειδής οδηγάει μεγαλύτερο μηχανάκι :bawl:
Που ζεις? :welcome::welcome:

teogtp
20/05/2016, 18:08
Άδεια έχει ασφάλεια έχει το μοτορι είναι κομπλέ απο φλάς καθρέφτες πινακίδα.Έχει δίπλωμα Α2 .για απεριόριστο δεν μπορεί να βγάλει λόγο ηλικίας.όταν μπορέσει θα το βγάλει..
Νομίζεις θα κάτσει ο μπάτσος να τον ζωγραφίσει επειδής οδηγάει μεγαλύτερο μηχανάκι :bawl:

Στον αληθινό κόσμο.
Όχι στο San Andreas. .......

thunder ace
20/05/2016, 18:15

στα δικα μου τα χρονια ,αμα επεφτες σε οργανομενο μπλοκο και δεν ειχες διπλωμα,ΔΕΝ το γλυτωνες το αυτοφωρο.Αμα σε σταματαγε κανενας τροχαιος η κανα ζητας,επαιζε και να γλυτωνες.Αν στο παρον εχουν αλλαξει τα κοζια....τι να πω;

Δεινόσαυρος
20/05/2016, 18:52
στα δικα μου τα χρονια ,αμα επεφτες σε οργανομενο μπλοκο και δεν ειχες διπλωμα,ΔΕΝ το γλυτωνες το αυτοφωρο.Αμα σε σταματαγε κανενας τροχαιος η κανα ζητας,επαιζε και να γλυτωνες.Αν στο παρον εχουν αλλαξει τα κοζια....τι να πω;

Σωστά. Άσε που αυτός απ' ο,τι κατάλαβα δεν έχει δίπλωμα ούτε Α1 ούτε Α2 ούτε @3.

Νηματοθέτη, ενημέρωσέ τον τι μπορεί να πάθει, κι αν απο κεί και πέρα επιμείνει... κακό του κεφαλιού του.

Bowleno
20/05/2016, 20:22

Εγώ που ζω η εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις; ΔΕΝ έχει ΚΑΝ δίπλωμα λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις; :a02:

SHOOTER045
20/05/2016, 20:35
Εγώ που ζω η εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις; ΔΕΝ έχει ΚΑΝ δίπλωμα λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις; :a02:

Ακριβώς

SOS Βοήθεια επειγόντως
Παιδιά καλησπέρα.Έχω μεγάλο πρόβλημα.Είναι ένα παλικάρι που πάμε μαζι στο γυμναστήριο,21 χρονων.Πριν λίγο καιρό μου είπε ότι θέλει να πάρει αμάξι με 8000 και εγω τον παρότρυνα να πάρει μια μηχανή σαν την δικιά μου.Εγω έχω ένα er-5,50 αλογάκια.Αυτός τωρα πήγε και μου πήρε Z-750,110hp. Εγω το μηχανάκι το ήξερα αλλα δεν το είχα οδηγήσει ποτε.Μου το έδωσε εχθες για μία βολτα και τρελάθηκα.Πολύ νευρικό και το γκάζι του είναι πολύ εύκολο.Είμαι πεπεισμένος ότι θα φαει το κεφάλι του.Είναι καυλωμένος όσο δεν πάει,είναι μικρός και άπειρος.Είναι η πρώτη του μηχανή.Δεν έχει δίπλωμα αλλα και το δίπλωμα που θα βγάλει θα είναι για μικρότερου κυβισμού λόγω ηλικίας.

spyrakos35
20/05/2016, 21:24

Εσας τοτε σας ξυριζαν γουλι και σας γυρναγαν πανω στο γαιδαρο με την ταμπελα “ειμαι τεντυ μπους"

Bowleno
20/05/2016, 22:27
Εσας τοτε σας ξυριζαν γουλι και σας γυρναγαν πανω στο γαιδαρο με την ταμπελα “ειμαι τεντυ μπους"

Γιαυτό ρε, είσαι μονίμως γουλί; :p

Triathlon 7
20/05/2016, 23:58
ΗΛΙΑΣΚΤΜ: οι πιο παλαιοι βαλτε λιγο νερο στο κρασι σας.
Στα 80ς ποιος ειχε διπλωμα,ασφαλεια ,κρανος,και ηξερε τι κανει με τα Ζ900,boldor κτλ με τις ιπποδυναμεις του τοτε που ισοδυναμουσαν με τα SS του σημερα και τα φρενα που απλα ηταν ο εξτρα διακοσμος να μην πω για αναρτησεις....

Εγω!

Τωρα το θεμα που θιγει ο sotiriszegianni ειναι πολυπλευρο και δυσκολο να απαντηθει. Εχω ζησει - δυστυχως - παρομοια εμπειρια με φιλο, με την χειριστη καταληξη...Ξαφνικα απο 0 σε 1000cc. Με δυο συντομοτατες ενδιαμεσες αλλαγες.

Απο την αλλη πλευρα ομως, στην εποχη μου, εμεις σαν πιτσιρικαδες ειχαμε την (νομικη) δυνατοτητα να οδηγουμε οτι θελαμε απο τα 18. Πολλα superbikes στην νεανικη παρεα και κανενα αξιοσημειωτο ατυχημα. Την ιδια ωρα εβλεπες αγωνιζομενους και γενικα εμπειρους αναβατες, να σακατευονται σε δημοσιους δρομους με c50....

ΝIKOLTSOS
21/05/2016, 00:08
Αν σκάσει σε μπλόκο με κράνος κτλ. υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην πάθει τίποτα...

Και δίπλωμα να είχε δεν σημαίνει ότι δεν θα σκοτωθεί...
Το ότι έχεις δίπλωμα σημαίνει ότι μπορείς να αγοράσεις ένα όχημα χωρίς νομικές κυρώσεις...
Δεν σημαίνει ότι είσαι και ασφαλής με αυτό....

Αν θες να τον βοηθήσεις προσπάθησε διακριτά να κουμαντάρεις την καύλα του... Σαν φίλος που τον νοιάζεται και όχι σαν ξερόλας!!!
Πες του για σχολεία, πίστες κτλ. θα μάθει να οδηγάει και σιγά σιγά θα έρθει σε επαφή με κόσμο που θα του αλλάξει τον τρόπο που προσεγγίζει το κεφάλαιο <<μοτοσυκλέτα>>...

:beer:

Aurond
21/05/2016, 01:22
πολλες οι ασυναρτησιες... σχεδον κανενας με επιχειρηματα? ειμαι 22, με διπλωμα Α2, κρανακι σωστο, ασφαλειες τα παντα σωστα, παντα κυριος με τα φλας μου, στην λωριδα μου, πανω απο 90 δεν το εχω ανοιξει ποτε..
δεν ξερω γτ΄αυτο το Threat απο τν φιλο μου Sotiriszegianni, αφου το συζητησαμε ηρθα να απαντησω και σε εσας...
για οσους θεωρουν σωστο την καταγγελια, για ενα ατομο το οποιο για να παει στην δουλεια του χρειαζετε το οχημα του γτ΄σχολαει 2, και βλεπετε σωστο να υποφερει με δικαστηρια ειστε μεγαλα σκατοψιχα..
παρολα αυτα, στο μονο που δεν με καλυπτει το Α2 ειναι σε περιπτωση που προκαλεσω "Εγω" ζημια, δεν με καλυπτει η ασφαλεια, και μια πιθανοτητα δικαστηριο μετα απο χρονια να παρουσιασω το ανανεωμενο διπλωμα..
"ναι ξερω, ειναι πολυ αγριο "παπακι" ", απο Scouter 250cc πηγα στα 750.. λαθος.. ομως παρολα αυτα δεν το πηρα για κοντριτσες.. (μα θα μου πειτε γτ να παρω αυτο , αφου δεν θελω ξεσκισμα- γκαζια -.. γιατι το γουσταρα ειναι η απαντηση, το εβλεπα και το ηθελα απεγνωσμενα..
στο κατω κατω της γραφεις, εαν εγω δεν την θελω την ζωουλα μου, δεν του πεφτει κανενος ο λογος... - και μην μου πειτε, πως ποτε δεν οδηγησατε εστω μια φορα μεθυσμενοι η μαστουρωμενοι, παντως΄ο φιλος μου ο Sotiriszegianni το κανει συχνα..
ο καθενας μας κανει τις επιλογες του, το μονο που οφειλει ενα κοινωνικο συνολο να κανει ειναι σωστη ενημερωση και απο τον "παθων", σωστη εκπαιδευση...!
" By the way ", νομοθεσια για τετοια ορια ηλικιας οχηματων, και με τοσα "παραθυρακια" μονο τριτοκοσμικες χωρες, Ελλαδα ας πουμε..
επισεις το Threat, με παρουσιαζη ως ο καυλομενος 20χρονως.. το μηχανημα το πηρα για να πηγαινω στην δουλεια μου.. ειναι τουλαχιστον τραγικα τα Comment σας.. αλλα δεν φταιτε εσεις, ο εχεφρων φιλος μου φταιει

BoSS_Man*
21/05/2016, 01:30
βούλωμααααααααααααααααααααα

https://www.youtube.com/watch?v=JRZGTnjCLOo