Σύνδεση

View Full Version : Καλοπούλα....

nikosmec
20/05/2016, 16:23
Υπερκοντινή βόλτα αλλά δεν παύει να είναι πανέμορφο μέρος σχεδόν δίπλα στο κέντρο της Αθήνας.... Και μιας και ο καιρός πήγαινε να χαλάσει αλλά ακόμα κρατάει ήταν ότι καλύτερο να πάρουμε και λίγο αέρα...
Αν κάποιος δεν έχει πάει, το αναψυκτήριο του δήμου είναι ιδανικό μέρος για καφέ και για κάνα ούζο....

359263
359264
359265

nikosmec
20/05/2016, 16:27
359269
359270
359271

kalgeorge
20/05/2016, 16:38
Ρε φίλε δεν θα το πιστέψεις. Το μεσημέρι είχα μια κουβέντα με κατι παιδιά απο το φόρουμ που είπαν οτι έβαζε ο κρουκης και καμια καλοπουλα. Τωρα δεν βάζει κανεις χαχααχχαχα

aetomenios
20/05/2016, 17:03
Κοντινή και ομορφη βολτίτσα σε ενα ησυχο απολαυστικό πνεύμονα,πάντα φιλόξενο!!!:a33:

Eversman
20/05/2016, 20:15
Εξαιρετικός και αγαπημενος χώρος για καφεδακι, μοτοβολτα ή πεζοπορία. Μία όαση δίπλα μας.

Την επόμενη φορά, αν έχεις όρεξη, αφιέρωσε λίγο χρόνο και περπατα στα όμορφα και σκιερα μονοπάτια :beer:

Anritsu
20/05/2016, 22:51
Πριν λίγο καιρό είχα βρει βρεθεί με κρούκη στην καλοπουλα με το μάχιμο καζέρι . Δεν θα είναι ούτε 7 χρόνια !!!

nikosmec
23/05/2016, 16:28
Πριν λίγο καιρό είχα βρει βρεθεί με κρούκη στην καλοπουλα με το μάχιμο καζέρι . Δεν θα είναι ούτε 7 χρόνια !!!

Ποιος είναι ο κρούκης και γιατί κόπηκαν οι βόλτες στην Καλοπούλα; Έγώ πάντως πάω που και πού και για πεζοπορία εκεί αλλά και για κάνα καφέ-μπύρα κλπ....

Anritsu
23/05/2016, 17:00
Ποιος είναι ο κρούκης και γιατί κόπηκαν οι βόλτες στην Καλοπούλα; Έγώ πάντως πάω που και πού και για πεζοπορία εκεί αλλά και για κάνα καφέ-μπύρα κλπ....

Ενα φίνο παλικάρι με ένα sv πρώτης γενιάς για ταινία . Δεν ξέρω αν μπαίνει πλέον ...

Panos76
24/05/2016, 11:02
Από εκεί ανάβλυζαν οι πηγές που τροφοδοτούσαν κάποτε τον Ηριδανό και στη συνέχεια τον Ιλισσό. :( (ευτυχώς απαλλαχτήκαμε νωρίς από τα ρυπαρά ποτάμια..)

Αν κατεβείτε κάτω κ πιάσετε την Εθνικής Αντιστάσεως, στο δεξί σας χέρι θα δείτε το ρέμα από όπου στην ουσία ξεκινούσε το ποτάμι τη διαδρομή του.

Στην Καλοπούλα δε, λέγεται ότι υπήρχε Ιερό της Αφροδίτης. Μυθικός τόπος ζωσμένος στους θρύλους, ακριβώς δίπλα μας.

duke200
24/05/2016, 23:04
καποτε πηγαινα καισαριανή-κορυφή και πίσω τρέχοντας....

nikosmec
25/05/2016, 22:24
καποτε πηγαινα καισαριανή-κορυφή και πίσω τρέχοντας....

Ωχ άμα αρχίσαμε το κάποτε δεν είναι καλό..... Εντάξει πλάκα κάνω. Εγώ περπατώντας από εθνική άμυνα-στο πετρινο πύργο ( δεν θυμάμαι πως λέγεται)-κεραίες και φαγητό στο αναψυκτήριο. Καλή φάση να το δοκιμάσετε.

gcrook
05/08/2017, 23:37
Ενα φίνο παλικάρι με ένα sv πρώτης γενιάς για ταινία . Δεν ξέρω αν μπαίνει πλέον ...

Παραδοξως, το φινο, (μερσι μποκου) ,παλικαρι μπηκε σημερα στο μοτο κοιτωντας διαδρομες για τζουμερκα και ηπειρο γενικα,εψαξε για καλοπουλα, (ενας θεος ξερει τι ζορια τραβαει ο ανθρωπος οταν γερναει) ,και βρηκε αυτο το μηνυμα.
Βεβαια τον υμηττο και την καλοπουλα την εχει για τρεξιμο πλεον,κοιτα ρε πουστη μου πως αλλαζουν οι συνηθειες.:look:

Εντωμεταξυ ο ιδιος μαλακας εδω και κανα δυο χρονια εχει αρχισει να γραφει παλι καμποσα ορεινα χιλιομετρα με το sv (ενας θεος ξερει τι κανει αυτο το μηχανακι να στεκεται ακομα ορθιο) ,και μαζι με τις βολτες επεστρεψαν φαινεται και οι κακες συνηθειες οπως το να μπει να γραψει στο μοτο,ου γαρ ερχεται μονον...
Χαιρετισματα σε οσους απεμειναν και στους νεους, εχω μπει 3 φορες μεσα σε 4 χρονια και ετσι οπως το παω το βλεπω να ξαναγραφω οταν θα (ξανα)βγαινουμε στις αγορες.....:wave2:

TROOPER
06/08/2017, 01:06
Παραδοξως, το φινο, (μερσι μποκου) ,παλικαρι μπηκε σημερα στο μοτο κοιτωντας διαδρομες για τζουμερκα και ηπειρο γενικα,εψαξε για καλοπουλα, (ενας θεος ξερει τι ζορια τραβαει ο ανθρωπος οταν γερναει) ,και βρηκε αυτο το μηνυμα.
Βεβαια τον υμηττο και την καλοπουλα την εχει για τρεξιμο πλεον,κοιτα ρε πουστη μου πως αλλαζουν οι συνηθειες.:look:

Εντωμεταξυ ο ιδιος μαλακας εδω και κανα δυο χρονια εχει αρχισει να γραφει παλι καμποσα ορεινα χιλιομετρα με το sv (ενας θεος ξερει τι κανει αυτο το μηχανακι να στεκεται ακομα ορθιο) ,και μαζι με τις βολτες επεστρεψαν φαινεται και οι κακες συνηθειες οπως το να μπει να γραψει στο μοτο,ου γαρ ερχεται μονον...
Χαιρετισματα σε οσους απεμειναν και στους νεους, εχω μπει 3 φορες μεσα σε 4 χρονια και ετσι οπως το παω το βλεπω να ξαναγραφω οταν θα (ξανα)βγαινουμε στις αγορες.....:wave2:

:eek: τζιζας!!!!

daz
06/08/2017, 05:40
Ε αυτό νομίζω πάει πολύ!!! :lol:

harris_x
06/08/2017, 08:08

:beer: :beer: :beer:

devil's animal
06/08/2017, 10:05

κρουκη....

γ@μιεσαι ρε...
:D

με αγαπη...
:pink::pink::pink:
:kiss::kiss::kiss:

mia_zoi_kawa
06/08/2017, 10:11
Ωραια βολτα η Καλοπουλα. Παντως οποιος πηγαινει πρεπει να κανει τουλαχιστον και την πεζοπορικη διαδρομη Καλοπουλα - Μονη Καισσαριανης. Ειναι απο τις ομορφοτερες της Αττικης. (αναφερομαι στο μονοπατι του βουνου και οχι στον δρομο).