PDA

View Full Version : Σκεψεις Σερβιας.....2η διεθνης σιδεροκωλη.

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6

XLGeorge
30/07/2016, 18:01
1. ΗΛΙΑΣΚΤΜ
2. teo_g7
3. kyo
4. kordix
5. GIWRGOS2012
6. TimosV
7. XLGeorge

Η ημερομηνια πρεπει να οριστικοποιηθει συντομα, εγω μπορω στις ημερομηνιες του Ηλια 22-25 Σεπτεμβρη αλλα οχι αργοτερα. Θατανε καλο να το ξερουμε μεχρι τις 10 Αυγουστου το αργοτερο ωστε να παρθουν αδειες, να βγουν εισιτηρια κλπ, μιλαμε ουσιαστικα για ενα μηνα πριν.

ΥΓ Ητανε να παω Τουρκια/Ποντο την επομενη βδομαδα αλλα ματαιωθηκε λογω της καταστασης στη γειτονα και αλλων θεματων, οποτε επιβαλεται να παρω μερος στη 2η διεθνη σιδεροκωλη.

DAYMAN
01/08/2016, 15:04
Τελικη ημερομηνια αυτη της 22-25 Σεπτεμβρη.

Ειναι η ημερομηνια που εξυπηρετει τους περισσοτερους.
Μεχρι 12 Αυγ. θα στειλω τα mail για τα ξενοδοχεια για οσους εχουν δηλωσει συμμετοχη στην εκδρομη εως τοτε.
Συντομα βγαζω προγραμμα και παρακαλουνται οσοι θελουν και εχουν να προτεινουν κατι επανω σε αυτο να το πραξουν ετσι ωστε να διαφοροποιηθει το πλανο.
:beer:

teo_g7
01/08/2016, 15:42
Εγω ακυρος παιδιά!Δυστυχως δε μπορω

Καλα να περασετε,να βγαλετε οσες φωτογραφίες σας επιτρέπει ο ρυθμος και το πρόγραμμα και να φορτωσετε εικονες και εμπειρίες...

Και που ξερεις μπορει να ξημερωσει και για μας μια Κυριακή :-(

christof40
01/08/2016, 16:41
1. ΗΛΙΑΣΚΤΜ
2. teo_g7
3. kyo
4. kordix
5. GIWRGOS2012
6. TimosV
7. XLGeorge
8.christof40
δηλωνω συμμετοχη αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος μεχρι τοτε
αρχες σεπτεμβριου θα ξερω σιγουρα

TimosV
02/08/2016, 10:11
Thnx Τζανή.

Προς τους φανταστικους διοργανωτες - συνοδοιπορους

Υπάρχει καμια περίπτωση να το παμε το βολτακι μια βδομαδα πισω δλδ 29 Σεπτ - 02 Οκτ ????

Εεε??? Φανταστικοι οργανωτες???

Αν και δεν είμαι φανταστικός, ούτε και διοργανωτής, δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα πρόβλημα για την αλλαγή των ημερομηνιών. Το ταξείδι θα είναι πολύ καλό και την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.
Να το γνωρίζουμε όμως ένα μήνα πριν ώστε να κάνουμε προγραμματισμό. Επίσης θα πρότεινα να μην το πάμε πολύ μέσα στον Οκτώβρη καθώς ο καιρός είναι λαχείο. (Όχι ότι δε βρέχει το Σεπτέμβρη).

XLGeorge
02/08/2016, 10:49
Αν και δεν είμαι φανταστικός, ούτε και διοργανωτής, δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα πρόβλημα για την αλλαγή των ημερομηνιών. Το ταξείδι θα είναι πολύ καλό και την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.
Να το γνωρίζουμε όμως ένα μήνα πριν ώστε να κάνουμε προγραμματισμό. Επίσης θα πρότεινα να μην το πάμε πολύ μέσα στον Οκτώβρη καθώς ο καιρός είναι λαχείο. (Όχι ότι δε βρέχει το Σεπτέμβρη).

Παιδες, οτι ειπε ο Ηλιας, καποιοι θα μπορουν σε καποιες ημερομηνιες και καποιοι σε καποιες αλλες, ετσι απλα.

Οσο για τον καιρο, ειναι πιθανοτερο να μη φαμε ή να φαμε λιγοτερη βροχη το Σεπτεμβρη αλλα αδιαβροχα φυσικα και θα παρουμε ;) :)

ΥΓ Χριστοφ, ωραιος φιλαρακι :cool:

pektis
02/08/2016, 18:19

Οι περισσοτεροι μπορουν Σεπτεμβρη απ' οτι φαινεται Τιμο.
Δεν μου εκατσε καλα η 2ρη σιδεροκωλη!
Δεν πειραζει...next time...! :)
Καλα να περασετε!!!

kordix
03/08/2016, 10:44
Αν υπάρξει διανυκτέρευση στο Βελιγράδι, μια επίσκεψη για φαγητό-μπύρες στην skadarlija επιβάλλεται νομίζω.

Πολλά μπαράκια εστιατόρια παραδοσιακά, μποέμ όμορφο μέρος, ωραίος κόσμος, απίστευτη ζωντάνια, τραγούδια παντού από ένα λαο που ξέρει να διασκεδάζει.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Skadarlija

airmav
08/08/2016, 08:02
1. ΗΛΙΑΣΚΤΜ
2. teo_g7
3. kyo
4. kordix
5. GIWRGOS2012
6. TimosV
7. XLGeorge
8.christof40
9. airmav
ελειπα διακοπες και σας εχασα λιγο αλλα μεσα εννοειται

airmav
08/08/2016, 08:08
Με το ασπρο κουρελοχαρτο που εχουμε για αδεια είμαστε καλυμενοι;
Με ταυτότητα καινουργια λογικα δεν θα εχουμε προβλημα.Ας γραψουν και οι εμπειροι απο Βαλκάνια και γραφειοκρατια

τεο εγω αλλαξα την αδεια...εχουν αρχισει και προμηθευονται παλι τα πρασινα χαρτια για τις αδειες...

airmav
08/08/2016, 08:11
Ιετσι, ιετσι ;) :beer: Δεν σε βλεπω ομως ναχεις δηλωσει Τασο, πιθανα "διακοπτεις"..

νταξξξ πηρα κ γω 2 βδομαδουλες...αλλα τον αυγουστο δινω παρον και εχω παρει κ μεγαλο κουταλι σουπας για να τον ....φαω....

Silent Power
11/08/2016, 19:39
1. ΗΛΙΑΣΚΤΜ
2. teo_g7
3. kyo
4. kordix
5. GIWRGOS2012
6. TimosV
7. XLGeorge
8.christof40
9. airmav
10.silent power
επιβεβαιωσα και τις ημερομηνίες για την άδεια. ελπίζω να μη προκύψει απρόοπτο μέχρι τότε, όπως έπαθα με την 1η σιδεροκωλη

sahara
14/08/2016, 18:32
1. ΗΛΙΑΣΚΤΜ
2. teo_g7
3. kyo
4. kordix
5. GIWRGOS2012
6. TimosV
7. XLGeorge
8.christof40
9. airmav
10.silent power
11.sahara
Καλησπερα και χρονια πολλα .
Να δηλωσω και εγω συμμετοχη, με μια μικρη επιφυλαξη μηπως προκυψει εκτακτη δουλεια στις μερες της εκδρομης.:wave2:

teo_g7
14/08/2016, 20:03
1. ΗΛΙΑΣΚΤΜ
2. teo_g7 (ακυρος)
3. kyo
4. kordix
5. GIWRGOS2012
6. TimosV
7. XLGeorge
8.christof40
9. airmav
10.silent power
11.sahara
Να δηλωσω και εγω συμμετοχη, με μια μικρη επιφυλαξη μηπως προκυψει εκτακτη δουλεια στις μερες της εκδρομης.:wave2:

Οπως εχω γραψει και πιο πανω σε αυτες τις ημερομηνιες δινω ενα απο τα τελευταια μου μαθήματα για το πτυχίο οποτε οπως καταλαβαίνετε δε θα μπορέσω

virus
16/08/2016, 20:27
1. ΗΛΙΑΣΚΤΜ
2. teo_g7
3. kyo
4. kordix
5. GIWRGOS2012
6. TimosV
7. XLGeorge
8.christof40
9. airmav
10.silent power
11.sahara
Να δηλωσω και εγω συμμετοχη, με μια μικρη επιφυλαξη μηπως προκυψει εκτακτη δουλεια στις μερες της εκδρομης.:wave2
12. virus επλιζω να παν ολα καλα

spyrakos35
16/08/2016, 20:40
1. ΗΛΙΑΣΚΤΜ
2. teo_g7
3. kyo
4. kordix
5. GIWRGOS2012
6. TimosV
7. XLGeorge
8. christof40
9. airmav
10. silent power
11. sahara
12. virus (επλιζω να παν ολα καλα)
13. tsompanis
14. spyrakos 35
15. RizlaPlusPlus

https://www.youtube.com/watch?v=Dva8aVJH8uE

TimosV
17/08/2016, 09:58
Αυξάνεστε και πλυθήνεστε. Προβλέπεται κανένας καφές μετά την ρέκλα από τις καλοκαιρινές διακοπές?

ΥΓ. Τι είναι το 13 (κενό)? Έκπληξη?

Coyote.V
17/08/2016, 10:40
Μάλλον γρουσούζικο..

tsompanis
17/08/2016, 15:48
Ωραίος αριθμός το 15 ! Βάλτε με στην λίστα :beer:

Εγώ αύριο το βράδυ αργα με την δροσια ξεκινάω προς τα πάνω να ρίξω μια ματιά. Θα περάσω και από μαβροβο και από εκεί θα μπω Σερβία για προς τα πάνω
θα μας πει βέβαια νωρίτερα ο kordix οπότε αναμείνατε στο ακουστικό σας

TimosV
17/08/2016, 22:19
Παιδες, οτι ειπε ο Ηλιας, καποιοι θα μπορουν σε καποιες ημερομηνιες και καποιοι σε καποιες αλλες, ετσι απλα.

Οσο για τον καιρο, ειναι πιθανοτερο να μη φαμε ή να φαμε λιγοτερη βροχη το Σεπτεμβρη αλλα αδιαβροχα φυσικα και θα παρουμε ;) :)

ΥΓ Χριστοφ, ωραιος φιλαρακι :cool:

ΟΚ. Να οργανωθούμε. Να φτιάξουμε και τις νιτσεράδες μας. Ότι και να γίνει, κάτι θα βρούμε να τσιμπίσουμε να ζεσταθούμε.

TimosV
17/08/2016, 22:29
Αν υπάρξει διανυκτέρευση στο Βελιγράδι, μια επίσκεψη για φαγητό-μπύρες στην skadarlija επιβάλλεται νομίζω.

Πολλά μπαράκια εστιατόρια παραδοσιακά, μποέμ όμορφο μέρος, ωραίος κόσμος, απίστευτη ζωντάνια, τραγούδια παντού από ένα λαο που ξέρει να διασκεδάζει.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Skadarlija

Ο έμπειρος Κώστας, ως παλαιός γνώστης, ξέρει τα κατατόπια. Εγκρίνεται!!!!

Όποιος γνωρίζει ας φτιάξει και τη λίστα καθώς εγώ ... Δεν

Καλές βουτιές και σοκολατένιο μαύρισμα
(Σε αυτούς που μαυρίζουν, γιατί κάτι "βόρειοι" δεν τους βλέπει και ο ήλιος)

ΚΑΦΕ!!!!!!!!!!!!!!!??????????

kordix
17/08/2016, 23:12
Τίμο εχω ξαναπάει στο Βελιγράδι αλλά κάθε φορά που ξαναπάω με εκπλήσσει ευχάριστα. Πάντως δεν θεωρώ τον εαυτό μου γνώστη της πόλης. Εχω δει μόνο τα πιο, ας πούμε γνωστά σημεία να μη πω τουριστικά.

Θα πρότινα στην εκδρομή μας να πάμε στον κεντρικό πεζόδρομο που είναι όμορφα, στο κάστρο λίγο παρακάτω, όσοι επιθυμούν να δούν το μέρος που φυλακίστηκε ο Ρήγας Φεραίος ή να επισκευτούν το μουσείο Τέσλα ή όποιο άλλο επιθυμούν. Επίσης ενας περίπατος δίπλα στο ποτάμι "λέει".

Αν κάποιος φίλος εχει να προτίνει κάτι άλλο, παρακαλώ ελεύθερα.

spyrakos35
18/08/2016, 09:38
Πενταευρα θελουμε ή παραπανω;

;)

tsompanis
22/08/2016, 11:16
Επιστροφή και για μένα στο περίπου. ... Γενικά δεν το χάρηκα και τόσο λόγω αυξημένης κίνησης. Στο μαυροβο και την Σερβία όχι τόσο, όσο στην Αλβανία. Τον Σεπτέμβριο θα είναι σίγουρα ποιο χαλαρά από κόσμο.
Από αύριο που θα είμαι σε pc θα ανεβάσω και μια ωραία διαδρομή φρέσκια

DAYMAN
23/08/2016, 10:05
Καλημερα κυριες και κυριοι ενδιαφερομενοι για την εκδρομη στην Σερβια.Εχοντας βγαλει κατα το ημισυ το αντηλιακό απο επανω μου και κανονιζω τα της διαμονης μας εκει.
Το ερωτημα ειναι:
Οι ερχομενοι απο Αθηνα η και απο αλλα μακρινα μερη θελετε πρωτη διανυκτερευση να γινει στο Νις και την επομενη αναχωρηση για Μοκρα Γκορα και περιξ η Κατευθειαν Βελιγραδι και απο εκει την επομενη Μοκρα Γκορα;
Τα χλμ στην πρωτη περιπτωση ειναι απο διοδια Μαλγαρων 400 περιπου ,ο χρονος συμφωνα με χαρτες ειναι 4 1/ (5 1/2 λεω εγω με τις στασεις) στην δευτερη περιπτωση ειναι 630 τα χλμ και 6 1/2 ωρες αντιστοιχα (7 1/2 λεω εγω) με ταχυτητες 120-130 και με το οριο στα σημεια που επιβαλλει ο ΚΟΚ.

Η απαντηση σας πρεπει να ειναι συντομη σε χρονο για να τελειωσω με τα ξενοδοχεια.
Η εκδρομη θα ειναι Νις -Μοκρα Γκορα και περιξ-Βελιγραδι η Βελιγραδι -Μοκρα Γκορα και περιξ χωρις την Νις.

Για Μοκρα Γκορα παρτε μια γευση https://www.youtube.com/watch?v=nUzx8LR6Akg

kordix
24/08/2016, 08:42
Καλώς γύρισες από τις διακοπές Ηλία.

Στα της εκδρομής τώρα, Αθήνα - Βελιγράδι είναι 1100Km περίπου και 11 με 12 ώρες ταξιδιού. Αυτό σημαίνει ότι αν φύγουμε από Αθήνα 6 το πρωί θα φτάσουμε Βελιγράδι μετά τις 7 στην καλύτερη και χωρίς πολλές πολλές στάσεις για καφέ, μόνο στάσεις για ανεφοδιασμό. Αν βάλουμε και τις καθυστερήσεις στα 2 σύνορα-τελωνεία, μας βλέπω να φτάνουμε νύχτα Βελιγράδι. Αν κάνουμε διπλή διανυκτέρευση είναι οκ, αν μείνουμε ένα βράδυ πιστεύω πως δεν είναι καλή ιδέα να ανέβουμε σερί γιατί δεν θα προλάβουμε να δούμε την πόλη. Αν η παρέα γουστάρει Βελιγράδι με την μία βέβαια, είμαι μέσα, δεν το συζητάμε.

Το Αθήνα - Νις είναι 880km και περίπου 9 ώρες ταξίδι. Οπότε πάλι είναι σχετικά μεγάλη διαδρομή και θα πρέπει να εχουμε καλό ρυθμό στο ταξίδι μας. Θα πρέπει να φύγουμε νωρίς από Αθήνα και να ταξιδέψουμε γοργά ως την Θεσσαλονίκη που θα συναντήσουμε τα υπόλοιπα παιδιά. Το γοργά δεν σημαίνει 200 αλλά σταθερά 120-130 για το πρώτο γρουπ ή 150-160 για τους πιο "γρήγορους".

Από Θεσσαλονίκη και μετά κανονίζουμε τα γκρουπάκια επί τόπου.

Για ρίξτε τις γνώμες σας boys...:wave2:

TokTok
24/08/2016, 08:50
... Επειδή ψήνομαι και γω.... θέλω να ρωτησω πολύ χονδρικά για το κόστος..

ευχαριστώ για το χρόνο σας.

DAYMAN
24/08/2016, 08:53
Σωστα Κωστα.Σκεφτομαι εσας που θα ερθετε απο Αθηνα η και απο αλλα μακρινά μερη και προτεινα διανυκτερευση στο Νις.Τα 120-130 στα πρωτα χιλιομετρα των Σκοπιων μου φαινονται αισιοδοξα με την κινηση που εχει.Σωστα λες για καθυστερησεις στα συνορα, ανεφοδιασμους κτλ.
Γνωμη μου ειναι να κανετε μια μαζωξη για καφεδακι και να αποφασισετε τι θα γινει.Εγω ειμαι συμφωνος σε οτι αποφασισετε,γουσταρω την παρεα και την εκδρομη.:)

DAYMAN
24/08/2016, 09:23
... Επειδή ψήνομαι και γω.... θέλω να ρωτησω πολύ χονδρικά για το κόστος..

ευχαριστώ για το χρόνο σας.

γουσταρω που ψηνεσε! Χονδρικα το κοστος με υπολογισμο καυσιμων απο Θεσσαλονικη ομως συμπεριλαμβανομενων ξενοδοχεια, φαγητο,μικροεξοδα το εχω υπολογισει στα 220 μαξιμουμ 250 ευρω στο συνολο.
Διαμονη ψαχνω με τιμες εως 30 ευρω το δικλινο- και πολλα ειναι- με πρωινο,φαγητο τα 10 ευρω το ατομο θα ειναι ταβανι (στην Βουλγαρια ποτε δεν πληρωσαμε τοσα) και τα μικροεξοδα αφορουν καποιο μουσειο η εισιτηριο σε καποιο αξιοθεατο στα οποια συμμετεχουν οσοι γουσταρουν και θελουν,τσιγαρα καφεδες κτλ.
Υπολογισε τα υπολοιπα απο Αθηνα εως συνορα Σκοπιων σκεψου και η παρεα μεγαλωνει.:beer:

kalampokas
24/08/2016, 11:52
το Νις είναι ότι πρέπει παίδες για πρώτο βράδυ για τους Αθηναίους, το έκανα μονοκοπανιά (και με πολύ άσχημο καιρό) πέρσι και βγαίνει άνετα με 120-150 χλμ. ταχύτητα, απο εκέι και πέρα θα είναι κουραστικό.
Υ.Γ. πολύ θα ήθελα να έρθω και εγώ, όταν μπει καταληκτική για συμμετοχές θα ενημερώσω-μας τα τρώει η ανακαίνιση προς το παρόν.

airmav
24/08/2016, 13:45
καλως τον ηλια....καλωσορισες....συμφωνω με κωστα . το βελιγραδι αξιζει να το εχουμε μπροστα μας και σε κοντινη αποσταση ετσι ωστε να το ξεζουμισουμε. επιπλεον βαζουμε και τη νις μεσα για να πουμε οτι την ειδαμε κ αυτην . οποτε κ γω ειμαι προς το δευτερο δηλ 1η διανυκτερευση νις . τα 900 χλμ με καλη παρεα ειναι αερας...εχει αναφερει κανενας δικαβαλο?

kordix
24/08/2016, 14:19
Τα 1100 Km ως το Βελιγράδι βγαίνουν ευκολα οταν ταξιδεύεις μόνος. Με παρέα 10+ μηχανών είναι δεδομένο πως θα υπάρχουν επιπλέον καθυστερήσεις σε ανεφοδιασμούς, τελωνεία, διόδια (για όσους πληρώνουν). Γι' αυτό και γω είμαι της γνώμης πως θα ηταν καλύτερο να μείνουμε το πρώτο βραδυ Νις.

Από το Νις προς Βελιγράδι εχουμε καθόλου επαρχιακό κομμάτι ή θα το πάμε όλο εθνική;

DAYMAN
24/08/2016, 14:39
Κωστα απο Νις προτεινα η επομενη διανυκτερευση να ειναι Μοκρα Γκορα και κατοπιν Βελιγραδι εχοντας 2 μερες σχεδον στην διαθεση μας και ξεκουραστοι πια να αρχισουμε τον κατηφορο.Τι λετε; Στενευουν και τα περιθωρια για τα ξενοδοχεια ηδη 2 απαντησαν αρνητικα γιατι δεν εχουν πολλα διαθεσιμα δωματια. Ζηταω δικλινα η τρικλινα και θελω να μου πειτε αν υπαρξουν 4κλινα αν μας βολευει.Προσωπικα κοιμαμαι και σε χωλ.:lol:

spyrakos35
24/08/2016, 15:01
Κανενα προβλημα απο μενα και για υπογα......

Σερβιδες να βρουμε....

RizlaPlusPlus
24/08/2016, 15:36

Σερβιδες να βρουμε....

Σερβιετες ***

Βαλτε κι εμενα μεσα ρε. Ερχομαι λεμε... :D

virus
24/08/2016, 21:41
συμφωνω με κωστα για πρωτη διανυκτερευση σε νις μιας και θαμαστε πολλοι. ας πουμε οτι εχουμε πρωτη διανυκτερευση νις, μετα θα εχουμε δευτερη διανυκτερευση βελιγραδι μεσω μοκρα γκορα;

παρακατω τωρα. η κατεβασια απο βελιγραδι πως λετε να γινει;

επισης να ρωτησω θα παιξει τριβαλιτσο η ενα σακο στην σχαρα και φυγαμε;

ρωταω γιατι θαναι η πρωτη μου εξοδος στα εξωτερικα με μοτο :D

επισης οσον αφορα τον υπνο και πατωμα κοιμαμαι δεν εχω θεμα :cool:

giwrgos2012
24/08/2016, 22:05
Και από μένα κανένα απολύτως πρόβλημα δίκλινο, τρίκλινο τετράκλινο κατά τ αλλα πιστεύω καλύτερα ΝΙΣ πρώτη διανηκτέρευση για τους Αθηναίους

DAYMAN
24/08/2016, 22:55

Σερβιδες να βρουμε....

μας περιμενουν!Θα βαλουμε τα ομορφοπαιδα προπομπους κατα την εισοδο στην Σερβια και εγω ο ασχημομουρης σκουπα μην τις τρομαξουμε.:cry:

DAYMAN
25/08/2016, 13:27
παιδες ηδη τα πρωτα mail σε ξενοδοχεια για την πρωτη διανυκτερευση στην Νις την Πεμπτη 22 Σεπ σταλθηκαν.
Εχω επιλεξει και ζητησει τιμες για διαμονη με πρωινο και παρκινγκ με ταβανι τα 25 ευρω ητοι 12,5 το ατομο αν προκειται για δικλινα δωματια με μονα κρεβατια η τρικλινα συνδυαστικα με αυτα.
Τα ξενοδοχεια τα επελεξα συμφωνα με προτεινομενα και δοκιμασμενα απο ταξιδιωτικα ατομων του φορουμ αλλα και αλλων εκτος φορουμ.
Εχω υπολογισει 14 ατομα συνολο.Καποιος απο τους διαχειριστες αν εχει την καλοσυνη ας διορθωσει την λιστα,κατι που δεν καταφερα να κανω.
Ειμαστε συμφωνοι πιστευω με πρωτη διανυκτερευση στην Νις ετσι;
Πειτε μου την επομενη μερα αν θελετε να διανυκτερευσουμε στην Μοκρα Γκορα η να περασουμε bay και να ανεβουμε Βελιγραδι.Εχουμε να δουμε αρκετα ενδιαφεροντα εκει και προτεινω διανυκτερευση εχοντας 1 1/2 μερα να δουμε οτι δουμε στο Βελιγραδι.
Οσοι εχετε τηλ των παιδιων που εχουν εκδηλωσει ενδιαφερον επικοινωνειστε για να γραψουν την γνωμη τους και αυτοι (πολλοι λογο ημερων-διακοπων ισως δεν μπαινουν στο φορουμ) ετσι ωστε να προχωρησω και στις επομενες κρατησεις ξενοδοχειων.
Το πνευμα και οι επιλογες της εκδρομης και των καταλυματων ειναι παρομοιο με αυτα της Βουλγαριας που νομιζω οτι δεν υπηρξε παραπονο πλην των λουκανικων στο Bansko :p

RizlaPlusPlus
25/08/2016, 14:13
Ηλια, ισως να ειμαι λιγο εκτος θεματος εδω, αλλα το ερωτημα ειναι: εχουμε διαλεξει τα must see για τις διαδρομες; Η ξεκιναμε τις προτασεις απο τωρα;

(...)
επισης να ρωτησω θα παιξει τριβαλιτσο η ενα σακο στην σχαρα και φυγαμε;

ρωταω γιατι θαναι η πρωτη μου εξοδος στα εξωτερικα με μοτο :D
(...)

Για 4 μερες τριβαλιτσο το κοβω δυσκολο, εκτος κι αν θελουμε να χτιζουμε ενα προχειρο ξενοδοχειο καθε βραδυ εκει που θα μενουμε (πολυ κακο χιουμορ, μπρρρρρ...)

Αλλα ειναι μια καλη ιδεα να σπασουμε βαλιτσες για το βολικο της υποθεσης. Εγω πχ ειμαι 1000αρης, οποτε οι βαλιτσες δε μου κανουν κοπο και δεν εχω σκοπο να τις γεμισω. Αλλα αν καποιος αλλος θελει τη μια... γιατι οχι;

DAYMAN
25/08/2016, 14:33
Ηλια, ισως να ειμαι λιγο εκτος θεματος εδω, αλλα το ερωτημα ειναι: εχουμε διαλεξει τα must see για τις διαδρομες; Η ξεκιναμε τις προτασεις απο τωρα;

Για 4 μερες τριβαλιτσο το κοβω δυσκολο, εκτος κι αν θελουμε να χτιζουμε ενα προχειρο ξενοδοχειο καθε βραδυ εκει που θα μενουμε (πολυ κακο χιουμορ, μπρρρρρ...)

Αλλα ειναι μια καλη ιδεα να σπασουμε βαλιτσες για το βολικο της υποθεσης. Εγω πχ ειμαι 1000αρης, οποτε οι βαλιτσες δε μου κανουν κοπο και δεν εχω σκοπο να τις γεμισω. Αλλα αν καποιος αλλος θελει τη μια... γιατι οχι;

και για τους 3 προορισμους διανυκτερευσης εχω επιλογες καθως και ο Κωστης-Kordix αλλα δεν λεει τιποτα αυτο αν εχεις η εχουν τα παιδια να προτεινουν ειναι δεκτα.
Συγκεκριμενα για την Νις προτεινω Cele kula,το καστρο,ενα στρατοπεδο συγκεντρωσης των Ναζι -τυπου Νταχαου
Μοκρα Γκορα το χωριο του Κουστουριτσα ,βολτα με το τρενακι 8
Βελιγραδι...χαμος Καστρο της πολης οπου θανατωθηκε ο Ρηγας Φεραιος,μουσειο Νικολα Τεσλα,μουσειο ιστοριας και πολλα αλλα σε μια απο τις ομορφοτερες πολεις του κοσμου (υποκειμενικο αυτο) τελος ζωολογικος κηπος.
Προτασεις δεκτες απο ολους.

Οσο για βαλιτσες οποιος θελει γιατι οχι.Εγω εχω ενα αδιαβροχο σακο λουκανικο το οποιο με βολευει στις μικρες εξορμησεις η σαμαρια αναλογα.

MG-KTiNoS
25/08/2016, 18:29
Στο Νις υπάρχει και το παλάτι που γεννήθηκε ο Μ Κων.νος λίγο πιο κει από το Cele kula
Το Νταχάου ήταν στρατόπεδο εργασίας, το Νις ήταν συγκέντρωσης για αυτό και ήταν δίπλα στα τραίνα. (μπαγλάρωμα, πακετάριΖμα και αποστολή)
Αξίζει να δεις το χάρτη που έχουν εκεί μέσα με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης σε όλη την ΕΥρώπη που οδηγούσαν τους
ανθρώπους στα στρατόπεδα εξόντωσης.
Αν έχεις τέτοιες ανησυχίες δηλαδή, αλλιώς...

tsompanis
25/08/2016, 22:55
Λίστα Συμμετοχών

1. ΗΛΙΑΣΚΤΜ
2. teo_g7
3. kyo
4. kordix
5. GIWRGOS2012
6. TimosV
7. XLGeorge
8. christof40
9. airmav
10. silent power
11. sahara
13.
14. tsompanis
15. spyrakos 35
16. RizlaPlusPlus

teo_g7
26/08/2016, 09:10
Λίστα Συμμετοχών

1. ΗΛΙΑΣΚΤΜ
2. teo_g7 (Α Κ Υ Ρ Ο Σ )
3. kyo
4. kordix
5. GIWRGOS2012
6. TimosV
7. XLGeorge
8. christof40
9. airmav
10. silent power
11. sahara
13.
14. tsompanis
15. spyrakos 35
16. RizlaPlusPlus

Ρε σεις ποσα ποστ πρέπει να κανω για να με βγάλετε απο τη λίστα;
Οχι τιποτα αλλο,θα μπερδευω και το παληκαρι που προσπαθει να σιαξει τα χοτελια...

Ps.Εδω που τα λεμε μακάρι να μπορούσα να ερθω κι εγω αλλα ας όψεται

spyrakos35
26/08/2016, 09:18
Πανω απο 8, δυο γκρουπ.

Αν και μεχρι τοτε εχουμε καιρο.....

DAYMAN
26/08/2016, 10:24
Λίστα Συμμετοχών

1.spyrakos 35
2.RizlaPlusPlus
3. kyo
4. kordix
5. GIWRGOS2012
6. TimosV
7. XLGeorge
8. christof40
9. airmav
10. silent power
11. sahara
13. ΗΛΙΑΣΚΤΜ
14. tsompanis

TimosV
02/09/2016, 03:47
Καλή άφιξη από τις διακοπές και από εμένα.
Βλέπω άρχισε η οργάνωση.

Για τη διανυκτέρευση την πρώτη ημέρα στη ΝΙΣ συμφωνώ και εγώ, καθώς υπάρχουν ένα σωρό αστάθμητοι παράγοντες που τα 1100χλμ είναι πολλά. (Κίνηση, καιρός, ακόμη και ΕΜΠΛΟΚΗ στα σύνορα από βραχυκυκλώματα).
Για δεύτερη διανυκτέρευση Βελιγράδι μάλλον, αφού θα είμαστε δίπλα για βραδινές εξόδους. Πάντα βέβαια υπάρχουν και αντιπροτάσεις.

Ανοιχτός επίσης είμαι και σε μέρη που μπορούμε να επισκεφτούμε. Άλλωστε βλέπω υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Και το ??????? τραινάκι καλό ακούγεται.

Αναμένω νεότερα.

Προτάσεις (στα Ελληνικά) http://www.taxidologio.gr/belgrade.html
Προτάσεις (στα Αγγλικά) https://www.tripadvisor.com/Attractions-g294472-Activities-Belgrade.html
http://roadsandkingdoms.com/2015/17-things-to-know-before-you-go-to-belgrade/

kordix
02/09/2016, 17:04
Ηλία μήπως μπορείς να ανεβάσεις τις διαδρομές μετά την Νις, να τις μελετήσουμε λίγο ή να ρίξουμε καμμιά ιδέα;

Για όσους ερθουν από Αττική, θέλετε να πιούμε κανα καφεδάκι να μιλήσουμε για την εκδρομή;

spyrakos35
02/09/2016, 17:05
Ηλία μήπως μπορείς να ανεβάσεις τις διαδρομές μετά την Νις, να τις μελετήσουμε λίγο ή να ρίξουμε καμμιά ιδέα;

Για όσους ερθουν από Αττική, θέλετε να πιούμε κανα καφεδάκι να μιλήσουμε για την εκδρομή;

Ναι

virus
02/09/2016, 19:42
ναι

giwrgos2012
02/09/2016, 21:30
Θα γίνει κανένας καφές και στην Θεσσαλονίκη πριν την βόλτα; για να γνωριστούμε;

DAYMAN
02/09/2016, 22:07

1.μερα https://www.google.gr/maps/dir/Εύζωνοι,+Κιλκίς/Νις,+Σερβία/@42.2039808,21.3736124,8z/data=!3m1!4b1!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x135626f5a2c929e1:0x9b4c4cd49bc43ea1!2m2!1d22.5577787!2d41.104443 6!1m5!1m1!1s0x4755b0c240c81f65:0x56319fe3122ac3cd!2m2!1d21.8957589!2d43.3209022

φτανουμε με το καλο βολτα στην πολη,φαι,Καμενιντζες Σερβιας και παγωτακι φυσικα,ξεκουραση.

2.https://www.google.gr/maps/dir/Νις,+Σερβία/Mokra+Gora,+Σερβία/@43.6854969,19.5832993,8z/data=!3m1!4b1!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x4755b0c240c81f65:0x56319fe3122ac3cd!2m2!1d21.8957589!2d43.320902 2!1m5!1m1!1s0x47583632940863a5:0xeece427bcc243207!2m2!1d19.5106687!2d43.8031865

βολτιτσα στον δρυμο,χαζεμα στο χωριο του Κουστουριτσα.βολτα με το τρενακι οσοι θελουν,φαι,Καμενιντζες κτλ.

3.https://www.google.gr/maps/dir/Mokra+Gora,+Σερβία/Βελιγράδι,+Σερβία/@44.2889639,19.4172819,9z/data=!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x47583632940863a5:0xeece427bcc243207!2m2!1d19.5106687!2d43.8031865!1m5!1m 1!1s0x475a7aa3d7b53fbd:0x1db8645cf2177ee4!2m2!1d20.4489216!2d44.786568!5i2

βολτα στην πολη,αξιοθεατα,καφεδακι,φαι,παγωτακι και πολλα αλλα.

οποιαδηποτε προταση τροποποίηση αντίρρηση κτλ δεκτα.Επισης οποιος εχει παει στα μερη καλο ειναι να ριξει ιδεες.Οταν βρεθειτε στον καφε μιληστε και αποφασιστε.Ειμαι μεσα σε ολα.Το μονο που προτεινω ειναι να βλεπουμε μερη και να μην ειμαστε συνεχεια στις μηχανες πανω.Χαλαρη βολτα ας ειναι.
οποιος εxει GPS ας το φερει μαζι για το Βελιγραδι.

giwrgos2012
02/09/2016, 22:11
αν οριστικοποιηθουν οι διαδρομές απλά ετοιμάστε τες στο google maps ας τις ποστάρει κάποιος και τις περνάω μετά στο κινητό μου (το οποίο χρησιμοποιώ για gps) ακριβώς όπως έχουν σχεδιαστεί ώστε να υπάρχει βοήθεια.

DAYMAN
03/09/2016, 01:10
αν οριστικοποιηθουν οι διαδρομές απλά ετοιμάστε τες στο google maps ας τις ποστάρει κάποιος και τις περνάω μετά στο κινητό μου (το οποίο χρησιμοποιώ για gps) ακριβώς όπως έχουν σχεδιαστεί ώστε να υπάρχει βοήθεια.

στο καφεδακι που θα πιουμε (3 νοματαιοι ειμαστε της συμπρωτευουσας με εμενα μπασταρδο θεσσαλονικιό εξ πρωτευουσης :p ) θα τα πουμε ολα Γιωργη.

sahara
03/09/2016, 07:22
Συμφωνω με τις ωρες οδηγησης και τη σχετικη χαλαροτητα του προγραμματος του Ηλια...
Θα ηθελα να δω και μερικα πραγματα και να μην ειμαι ολη μερα στη σελα στο συγκεκριμενο ταξιδι.
Δυστυχως δεν ξερω διαδρομες στην περιοχη. Ας μιλησουν οι ποιο εμπειροι για αυτο.
Αντε να πιουμε καφε να τα πουμε απο κοντα.:wave2:

kordix
03/09/2016, 13:09
Exω ακούσει ότι και αυτή η διαδρομή είναι ωραία και βγαίνει κανα 6 ωρο. Περνάει από το εθνικό πάρκο golija, θα δούμε και το ξακουστό μοναστήρι στην Studenica και καταλήγουμε νωρίς το απόγευμα Μόκρα Γκόρα.

https://www.google.gr/maps/dir/%CE%9D%CE%B9%CF%82,+%CE%A3%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CE%B1/Studenica+Monastery,+116,+Brezova,+%CE%A3%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CE%B1/Mokra+Gora,+%CE%A3%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CE%B1/@43.5143572,19.9095675,9z/data=!4m20!4m19!1m5!1m1!1s0x4755b0c240c81f65:0x56319fe3122ac3cd!2m2!1d21.8957589!2d43.3209022!1m5!1m 1!1s0x4757b49aec881e5d:0x5b1990b6cf2d8d4a!2m2!1d20.5316754!2d43.4867397!1m5!1m1!1s0x47583632940863a5 :0xeece427bcc243207!2m2!1d19.5106687!2d43.8031865!3e0

airmav
03/09/2016, 16:31
εννοειται κωστη οποτε

giwrgos2012
03/09/2016, 21:24
στο καφεδακι που θα πιουμε (3 νοματαιοι ειμαστε της συμπρωτευουσας με εμενα μπασταρδο θεσσαλονικιό εξ πρωτευουσης :p ) θα τα πουμε ολα Γιωργη.

Ωραία για το καφεδάκι, απλά εγώ δεν θα μπορώ 13-16 του μηνός μόνο γιατί θα κάνω ένα μικρό ταξιδάκι με φίλο αθήνα πατρα γιαννενα για προθέρμανση για την Σερβία!!!

DAYMAN
03/09/2016, 21:56
Exω ακούσει ότι και αυτή η διαδρομή είναι ωραία και βγαίνει κανα 6 ωρο. Περνάει από το εθνικό πάρκο golija, θα δούμε και το ξακουστό μοναστήρι στην Studenica και καταλήγουμε νωρίς το απόγευμα Μόκρα Γκόρα.

https://www.google.gr/maps/dir/%CE%9D%CE%B9%CF%82,+%CE%A3%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CE%B1/Studenica+Monastery,+116,+Brezova,+%CE%A3%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CE%B1/Mokra+Gora,+%CE%A3%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CE%B1/@43.5143572,19.9095675,9z/data=!4m20!4m19!1m5!1m1!1s0x4755b0c240c81f65:0x56319fe3122ac3cd!2m2!1d21.8957589!2d43.3209022!1m5!1m 1!1s0x4757b49aec881e5d:0x5b1990b6cf2d8d4a!2m2!1d20.5316754!2d43.4867397!1m5!1m1!1s0x47583632940863a5 :0xeece427bcc243207!2m2!1d19.5106687!2d43.8031865!3e0

δεν εχω αντιρρηση Κωστα ας ειναι αυτη η διαδρομη της 2ης μερας.Συζητηστε το και ακολουθουμε αυτη την διαδρομη.

kordix
04/09/2016, 17:43
δεν εχω αντιρρηση Κωστα ας ειναι αυτη η διαδρομη της 2ης μερας.Συζητηστε το και ακολουθουμε αυτη την διαδρομη.

Θα το διασταυρώσω, ψάχνω ενα σχετικό ταξιδιωτικό που είχα διαβάσει για Σερβία. Το εχω αφήσει κάπου στη δουλειά εκείνο το τεύχος, θα το βρω να το σιγουρέψω. Βγαίνει 6 ωρες αλλά αν ενδιάμεσα δούμε το μοναστήρι, πιούμε κανα καφέ, σταματήσουμε για φωτό και τα σχετικά πιστεύω θα βγουν εύκολα.

:wave2:

TimosV
05/09/2016, 01:21

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΈΝΑ (ΔΕΝ ΤΟ ΕΊΔΑ) ΝΑΙ!!

TimosV
05/09/2016, 01:50

Είναι δύο ώρες μεγαλύτερη και έχει και ένα μπρος-πίσω, πάει μαζί με του Κώστα στο μεγαλύτερο τμήμα αλλά βλέπεις και το Devils Town. Καταλαβαίνω ότι μάλλον δε γίνεται αλλά το βάζω έτσι να το γνωρίζουμε. Επίσης να γνωρίζουμε ότι οι δρόμοι στην περιοχή ..... δεν.
https://www.google.gr/maps/dir/%CE%9D%CE%B9%CF%82,+%CE%A3%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CE%B1/Studenica+Monastery,+116,+Brezova,+%CE%A3%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CE%B1/Mokra+Gora,+%CE%A3%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CE%B1/@43.3989412,20.1468602,217251m/data=!3m1!1e3!4m35!4m34!1m20!1m1!1s0x4755b0c240c81f65:0x56319fe3122ac3cd!2m2!1d21.8957589!2d43.32090 22!3m4!1m2!1d21.3593952!2d43.20405!3s0x4755e6c9e572ce41:0xabdf742297554509!3m4!1m2!1d21.395933!2d43. 0030632!3s0x4755f691bb1368d1:0x2262ec92884f9d53!3m4!1m2!1d21.1440221!2d43.3459741!3s0x475672649666b0 39:0x944969d6a78220f9!1m5!1m1!1s0x4757b49aec881e5d:0x5b1990b6cf2d8d4a!2m2!1d20.5316754!2d43.4867397! 1m5!1m1!1s0x47583632940863a5:0xeece427bcc243207!2m2!1d19.5106687!2d43.8031865!3e0

XLGeorge
05/09/2016, 14:37
Χαιρετω την ταξιδο-παρεα, να πω οτι εβγαλα αεροπορικο εισιτηριο απο το Νησι οποτε ειμαι σιγουρος και ..I am looking forward to the experience! :a013: :beer:

Σκεφτηκα με ποιο μηχανακι ναρθω (Transalp650 ή VFR800) και τελικα θαρθω παλι με το Τρανσαλπ να κανω "παρεα" στον Ηλια - και να κανω και στο μηχανακι ενα καλο τεστ λαδο-καταναλωσης τωρα που φτανει τα 160Κ χμ. Οπως και την προηγουμενη φορα, θα ξεκινησω απο Τρικαλα και θα σας πετυχω καπου στην Εθνικη στο ανεβασμα για Θεσσαλονικη, θα το κανονισουμε λιγο πριν.

ΥΓ Και κατι αλλο: ο Χριστοφορος-Christof40 μου ειπε οτι δε θαρθει, παρτε το υπ'οψη στην επομενη ενημερωση της λιστας.

Sapadak
05/09/2016, 14:55
παιδες ηδη τα πρωτα mail σε ξενοδοχεια για την πρωτη διανυκτερευση στην Νις την Πεμπτη 22 Σεπ σταλθηκαν.
Εχω επιλεξει και ζητησει τιμες για διαμονη με πρωινο και παρκινγκ με ταβανι τα 25 ευρω ητοι 12,5 το ατομο αν προκειται για δικλινα δωματια με μονα κρεβατια η τρικλινα συνδυαστικα με αυτα.

Μόλις το είδα αυτό και δε ξέρω αν σε πρόλαβα Ηλία.

Έχω μείνει με ένα φιλαράκι σε αυτό το ξενοδοχείο (http://www.panoramalux.co.rs/)στην NIS.
Βέβαια πάνε αρκετά χρόνια, αλλά μου έχει μείνει η φιλοξενία του προσωπικού.

Το είχαμε συννενοηθεί απο πριν βέβαια αναφορικά με το παρκινγκ των μηχανών, και τελικά μας άνοιξαν ένα υπόγειο γκαραζ/αποθηκη που είχαν και τα βάλαμε μέσα.

365378

Επίσης μιας και την επομένη είχαμε αναχώρηση πολυ πρωϊνη για να βγάλουμε τα χιλιόμετρα (απο ΝΙΣ-Βουδαπέστη) προσφερθηκαν να μας φτιάξουν απο 2 σάντουϊτς τον καθένα μιας και δε θα προλαβαίναμε το πρωινο (άνοιγε στις 7 αν θυμάμαι καλά).
Μιας και όταν πήγαμε ήταν σχεδον άδειο το δωμάτιο, μας πήγαν και μας είπαν να διαλέξουμε όποιο θέλουμε!!!

Γενικά μόνο καλές εντυπώσεις απο το συγκεκριμένο, και αν δεν έχεις επικοινωνησει με αυτό, κάντο, αξίζει το κόπο.
Είναι λιγάκι έξω απο τη πόλη (νταξ μια κουτσουλιά ειναι η πόλυ) πάνω σε ένα λόφο και έχει καταπληκτική θέα.

pektis
05/09/2016, 14:58
Χαιρετω την ταξιδο-παρεα, να πω οτι εβγαλα αεροπορικο εισιτηριο απο το Νησι οποτε ειμαι σιγουρος και ..I am looking forward to the experience! :a013: :beer:

Σκεφτηκα με ποιο μηχανακι ναρθω (Transalp650 ή VFR800) και τελικα θαρθω παλι με το Τρανσαλπ να κανω "παρεα" στον Ηλια - και να κανω και στο μηχανακι ενα καλο τεστ λαδο-καταναλωσης τωρα που φτανει τα 160Κ χμ. Οπως και την προηγουμενη φορα, θα ξεκινησω απο Τρικαλα και θα σας πετυχω καπου στην Εθνικη στο ανεβασμα για Θεσσαλονικη, θα το κανονισουμε λιγο πριν.

ΥΓ Και κατι αλλο: ο Χριστοφορος-Christof40 μου ειπε οτι δε θαρθει, παρτε το υπ'οψη στην επομενη ενημερωση της λιστας.

Αστα αυτα...πες οτι φοβασαι μη μεινει το vfr!!!!!!:beer:

XLGeorge
05/09/2016, 16:27
Αστα αυτα...πες οτι φοβασαι μη μεινει το vfr!!!!!!:beer:

:lol: :lol:

Να πω την αληθεια, δε φοβαμαι τα πηνια που εχουν αλλαχτει στα 67Κ χμ οποτε για αλλα 50Κ τουλαχιστο χμ ειναι ενταξει - το μηχανακι εχει 86Κ χμ. Αλλα φοβαμαι μην κανει καμια ιστορια ο σειριακος Compu-fire ανορθωτης που εβαλα για να "ελαφρωσω" τα πηνια, καθως εχουν ακουστει μερικες (σπανιες) περιπτωσεις αστοχιας. Και δεν εχω και οδικη.. :rolleyes:

DAYMAN
05/09/2016, 21:21
Μόλις το είδα αυτό και δε ξέρω αν σε πρόλαβα Ηλία.

Έχω μείνει με ένα φιλαράκι σε αυτό το ξενοδοχείο (http://www.panoramalux.co.rs/)στην NIS.
Βέβαια πάνε αρκετά χρόνια, αλλά μου έχει μείνει η φιλοξενία του προσωπικού.

Το είχαμε συννενοηθεί απο πριν βέβαια αναφορικά με το παρκινγκ των μηχανών, και τελικά μας άνοιξαν ένα υπόγειο γκαραζ/αποθηκη που είχαν και τα βάλαμε μέσα.

365378

Επίσης μιας και την επομένη είχαμε αναχώρηση πολυ πρωϊνη για να βγάλουμε τα χιλιόμετρα (απο ΝΙΣ-Βουδαπέστη) προσφερθηκαν να μας φτιάξουν απο 2 σάντουϊτς τον καθένα μιας και δε θα προλαβαίναμε το πρωινο (άνοιγε στις 7 αν θυμάμαι καλά).
Μιας και όταν πήγαμε ήταν σχεδον άδειο το δωμάτιο, μας πήγαν και μας είπαν να διαλέξουμε όποιο θέλουμε!!!

Γενικά μόνο καλές εντυπώσεις απο το συγκεκριμένο, και αν δεν έχεις επικοινωνησει με αυτό, κάντο, αξίζει το κόπο.
Είναι λιγάκι έξω απο τη πόλη (νταξ μια κουτσουλιά ειναι η πόλυ) πάνω σε ένα λόφο και έχει καταπληκτική θέα.

ναι εχω επικοινωνησει και μαλιστα το πρωτο mail ηταν σε αυτο το ξενοδοχειο.Διαβαζοντας καποιο ταξιδιωτικο δικο σου παλια θυμηθηκα οτι ειχατε παει Νις το βρηκα και διαβασα ξανα και σε συνδυασμο με αποψεις Ελληνων που μεσα απο τα δικα τους ταξιδιωτικα προτειναν επισης αυτο το ξενοδοχειο το επελεξα.Γιατι ειμαι της αποψης ομαδα που κερδιζει δεν την αλλαζεις.Περιμενω διαθεσιμοτητα δωματιων και βλεπουμε.

kordix
05/09/2016, 21:38
Μόνο Ηλία θα ήταν καλό να είναι σε απόσταση που μπορούμε να περπατήσουμε ως το κέντρο της πόλης. Διαφορετικά να πάρουμε ταξί ή λεωφορείο και όχι τις μηχανές.

Πέρσυ στο Βελιγράδι πήραμε πειρατικό ταξί και μας ψιλοέγδαρε, είχαμε πιει και κάμποσες μπύρες και την επόμενη μέρα ψαχνόμασταν.

Αντε πλησιάζει η ημερομηνία, άντε με το καλό!!!

airmav
06/09/2016, 07:50
Χαιρετω την ταξιδο-παρεα, να πω οτι εβγαλα αεροπορικο εισιτηριο απο το Νησι οποτε ειμαι σιγουρος και ..I am looking forward to the experience! :a013: :bee

αντε με το καλο σε περιμενουμε....γτ ο χριστοφορος ετσι"???

λοιπον για ακουστε δεν θελω αλλες απουσιες....

DAYMAN
06/09/2016, 13:13
παιδια επειδη δεν μου εχουν απαντησει ακομα ξενοδοχεια απο Μοκρα Γκορα για προσφορα δωματιο-πρωινο-παρκινγκ.
Σκεφτηκα να κανουμε διελευση απο Μοκρα Γκορα και μετα Βελιγραδι.
Το google δινει 307 χλμ 4 ωρες και 20 λεπτα απο Νις- Μοκρα Γκορα και 213 χλμ 3 ωρες και 47 λεπτα Μοκρα Γκορα -Βελιγραδι.
Αναχωρώντας απο Νις αυστηρα 8 το πρωι περιπου στις 2 το μεσημερι θα ειμαστε Μοκρα Γκορα αν κατσουμε 1 ωρα εκει και αναχωρησουμε 3 με 3,30 το μεσημερι περιπου 7 το απογευμα θα ειμαστε Βελιγραδι.Ολα αυτα με στενο χρονοδιαγραμα και χωρις να υπολογισω κινηση,βροχη,ανεφοδιασμο και αλλους ασταθμητους παραγοντες.
Επομενη λυση ειναι το Zladibor για διαμονη το οποιο ειναι σε αποσταση 30 λεπτων.
Εγω ζηταω προσφορες για διαμονη εκει και βλεπουμε.
Αν παμε απευθειας Βελιγραδι εχουμε ολοκληρη την επομενη μερα για να δουμε αξιοθεατα μουσεια κτλ η τελος παντων οτι αποφασισουμε να κανουμε ολοι μαζι.
Ριξτε προτασεις για να πραξω αναλογα.

giwrgos2012
06/09/2016, 13:19
επειδή εγώ δεν κατάλαβα μπορεί να μαι και ο μοναδικός μπορεί να υπάρχουν και άλλοι!, θα μείνουμε πρώτο βράδυ nis μετά mokra gkora και τελευταιο βελιγραδι, ή νις και 2 βράδια βελιγράδι; ή κάτι άλλο;

DAYMAN
06/09/2016, 13:42
θα μείνουμε πρώτο βράδυ nis μετά mokra gkora και τελευταιο βελιγραδι

ναι ετσι εχει σχεδιαστει χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν το αλλαζουμε.Ριξτε ιδεες.

giwrgos2012
06/09/2016, 14:08
Εγώ βασικά δεν έχω κανένα πρόβλημα σε ότι πρόγραμμα σχεδιαστεί, πόσο μάλλον nis mokra gkora και μετα βελιγραδι που το θεωρώ και πολύ λογικό, το αν μείνουμε zlatibor πάλι δεν με πειράζει γιατί κάπου διάβασα ένα ταξιδιωτικο και είδα ότι είναι ωραίο. Οσον αφορά τα ξενοδοχεία το ιδανικό θα ναι να παίρνουμε τα πόδια μας και να βγαίνουμε έξω όπως είπε ο kordix.

kordix
06/09/2016, 16:58
Εσβησα λίγο πιο πάνω ενα ποστ που ειχα γράψει με μια εναλλακτική διανυκτέρευση εκτός Σερβίας. Το ξανασκέφτηκα και καλύτερα να μείνουμε όλα τα βράδια Σερβία. Αλλωστε η εκδρομή είναι αφιερωμένη στην Σερβία.

Το Βελιγράδι -Αθήνα βγαίνει εύκολα, ο δρόμος είναι ανοιχτός με εξαίρεση ενα κομμάτι λίγο πριντο Νις. Αλλωστε η βόλτα είναι σιδηρόκολη, πως να το κάνουμε;

spyrakos35
06/09/2016, 17:00
...άλλωστε....

Ξεχασες το “άλλωστε"

TimosV
06/09/2016, 17:04

Να πω την αληθεια, δε φοβαμαι τα πηνια που εχουν αλλαχτει στα 67Κ χμ οποτε για αλλα 50Κ τουλαχιστο χμ ειναι ενταξει - το μηχανακι εχει 86Κ χμ. Αλλα φοβαμαι μην κανει καμια ιστορια ο σειριακος Compu-fire ανορθωτης που εβαλα για να "ελαφρωσω" τα πηνια, καθως εχουν ακουστει μερικες (σπανιες) περιπτωσεις αστοχιας. Και δεν εχω και οδικη.. :rolleyes:

Καλά κάνετε και φοβάστε και κάτι. Και να σκεφτείτε ότι εγώ ήμουν σίγουρος ότι κάτι θα συμβεί εμένα (Λόγω Ιταλικού και επίσης λόγω "καλών" φίλων που με προειδοποιούσαν να πάρω και μερικές .... βίδες μαζί καλού κακού).
Κρίμα που δε μπορεί ο Χριστόφορος.

Όσο αφορά τις διανυκτερεύσεις είμαι ΟΚ σε ότι πείτε κε Ηλία. Συμφωνώ βέβαια ότι "ότι είναι τσεκαρισμένα καλό δεν το αλλάζουμε". Για τιμές ξενοδοχείων κοντά ή μακρυά από το κέντρο στο Βελιγράδι δε ξέρω. Πάντως καλό θα ήταν και λίγο περπατητό (... λέω εγώ και μη βαράτε).

Πιθανόν να πρέπει να μείνουμε λίγο περισσότερο στη Makra Gora λόγω πάρκου κ.λ.π. κ.λ.π. και δεν κάνει και κακό να πάμε λίγο αργότερα σε Βελιγράδι, αλλά πάντα ότι πουν τελικά οι οργανωτές. "Τις βροχές ούτως ή αλλιώς αν τις βρούμε μισή και μία ώρα δεν αλλάζουν κάτι.

Τώρα για Οχρίδα δεν έχω κάτσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Οπότε ......:a10:

TimosV
06/09/2016, 17:06
Εσβησα λίγο πιο πάνω ενα ποστ που ειχα γράψει με μια εναλλακτική διανυκτέρευση εκτός Σερβίας. Το ξανασκέφτηκα και καλύτερα να μείνουμε όλα τα βράδια Σερβία. Αλλωστε η εκδρομή είναι αφιερωμένη στην Σερβία.

Το Βελιγράδι -Αθήνα βγαίνει εύκολα, ο δρόμος είναι ανοιχτός με εξαίρεση ενα κομμάτι λίγο πριντο Νις. Αλλωστε η βόλτα είναι σιδηρόκολη, πως να το κάνουμε;

ΤΙ ΓΕΝΝΕΝ ΩΡΕ?????:confused:

(ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ):ZZZ:

kyo
06/09/2016, 17:12
κανονιστε οτι θελετε αλλα να προλαβουμε να πιουμε καμια kamenitsa της Σερβιας ε?:beer:

TimosV
06/09/2016, 17:16
κανονιστε οτι θελετε αλλα να προλαβουμε να πιουμε καμια kamenitsa της Σερβιας ε?:beer:

Όχι Κώστα, γλωσσολόγος δεν είμαι αλλά το σωστό να λέγεται!!!!
365414

Βεβαίως δε θυμάμαι πώς λέγονται οι αντίστοιχες Σέρβικες, αλλά ότι και να γίνει ....... :beer:

TimosV
06/09/2016, 17:21

Όπως λέμε, θα γένει της Καμενίτσας
365415

Sapadak
06/09/2016, 17:25
Αν δεν γελιέμαι η καμενίτζα της σερβίας ειναι η Jelen ή κάπως έτσι.
Και όταν ΔΝ στη NIS, ζητήσαμε τοπική να δοκιμάσουμε και έχει μια NISωτική που αν πάλι θυμάμαι καλά λέγεται niske, nise κάπως έτσι

sahara
06/09/2016, 18:57
Χαχχααααα :D
Βλεπω διαθεση και κεφι απο τωρα και αυτο ειναι βασικοτερο και απο τις διαδρομες που θα κανουμε τελικα...!
Η δευτερη διανυκτερευση στο Βελιγραδι, αν καταλαβα καλα, μου φαινεται λογικη μιας και εχει τα περισσοτερα να δουμε, και τα παιδια απο νοτια θα εχουν μια μερα ολοκληρη για ξεκουραση για την διαδρομη της επιστροφης .Anyway ειμαι οκ οτι και αν αποφασισθει...

pektis
06/09/2016, 19:07

Παρε το μηχανακι να το χαρεις και μη σε νοιαζει τιποτα ρε! Κανε κανα χιλιομετρο!
(Αντε, γιατι μετα θα ''μας την λεει'' ο Τιμος με τον ντουκο!) :p

DAYMAN
06/09/2016, 20:20
http://www.prenocistelindanis.com/el-gr/
Hotel Linda 22 ευρω το 2κλινο 26 το 3κλινο με πρωινο και παρκινγκ.Λογικα το κλεινω εκτος αν υπαρχει αντιρρηση.

kordix
06/09/2016, 21:36
Προς Αθηναίους...

Συνάντηση στην ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ στην μπυραρία SEVEN MONKS (το παλιό Σατυρικό) απέναντι από την πλατεία Βάρναλη, Μαρίνου Γερουλάνου 57, Αργυρούπολη 164 52

ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΑΚΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;

https://www.google.gr/maps/place/7Monks+beer+garden/@37.9070797,23.748428,18z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x5ea9bf29b8c6852c!8m2!3d37.9074317!4d23.7492824

spyrakos35
06/09/2016, 21:38
σ/κ θα είμαι εκτός αθηνών....

kordix
06/09/2016, 21:50
Παίδες... να το τελικό πλάνο της βόλτας.

Την πρώτη μέρα θα μείνουμε στην πόλη NIS.

Την δεύτερη μέρα θα οδηγήσουμε στην επαρχία της Σερβίας, θα περάσουμε από Studenica, πάρκο Golija με τελικό προορισμό την Μόκρα Γκόρα ή κάποια κοντινή πόλη, αυτό θα εξαρτηθεί από το που θα βρει ξενοδοχείο ο Ηλίας με νορμαλ τιμές για 13 νοματαίους.

https://www.google.gr/maps/dir/%CE%9D%CE%B9%CF%82,+%CE%A3%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CE%B1/Studenica+Monastery,+116,+Brezova,+%CE%A3%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CE%B1/Mokra+Gora,+%CE%A3%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CE%B1/@43.5402454,20.1426836,9z/data=!3m1!4b1!4m20!4m19!1m5!1m1!1s0x4755b0c240c81f65:0x56319fe3122ac3cd!2m2!1d21.8957589!2d43.320902 2!1m5!1m1!1s0x4757b49aec881e5d:0x5b1990b6cf2d8d4a!2m2!1d20.5316754!2d43.4867397!1m5!1m1!1s0x47583632 940863a5:0xeece427bcc243207!2m2!1d19.5106687!2d43.8031865!3e0

Την τρίτη μέρα θα μείνουμε στο Βελιγράδι.

Την τέταρτη μέρα επιστροφή Ελλάδα.

kordix
06/09/2016, 21:51
σ/κ θα είμαι εκτός αθηνών....

Να το πάμε την επόμενη Κυριακή;

kordix
06/09/2016, 22:01
Σε αυτή τη βόλτα με ενημέρωσε ο Ηλίας ότι θα βρεθούμε Νότιοι και Βόρειοι ή αν θέλετε Βόρειοι και Νότιοι στην πρώτη καφετέρια στα σύνορα με FYROM, στους Ευζώνους δηλαδή.

Την ώρα που θα ξεκινήσουμε από Αθήνα θα την κανονίσουμε στο καφέ, να δούμε πως θα ανέβουμε, γκρουπάκια και τα σχετικά.

Μερικά tips

-πάρτε μαζί χειμωνιάτικο εξοπλισμό + επενδύσεις, θα κάνει κρύο.

-οπωσδήποτε αδιάβροχα, δύο ζευγάρια γάντια και ζεστά πολιτικά ρούχα

-κάποια βασικά εργαλεία

-σαμπρέλες λεβιέδες, κιτ επισκευής, κορδόνια ;) και τα σχετικά

-κάντε ενα ελεγχο στα μηχανάκια

Καλή βόλτα να έχουμε...

airmav
07/09/2016, 07:21

παιδες εγω θα ειμαι εδω και τα δυο σκ οποτε μεσα σε ολα...

spyrakos35
07/09/2016, 07:25

παιδες εγω θα ειμαι εδω και τα δυο σκ οποτε μεσα σε ολα...

Θα ειμαι εδω το επομενο.

Ωστοσο, να δουμε μηπως μπορουμε και μεσοβδομαδα;

kordix
07/09/2016, 12:32
Θα ειμαι εδω το επομενο.

Ωστοσο, να δουμε μηπως μπορουμε και μεσοβδομαδα;

Παιδιά αύριο Πέμπτη κατά τις 9 Αργυρούπολη μπορείτε?

spyrakos35
07/09/2016, 13:47
Παιδιά αύριο Πέμπτη κατά τις 9 Αργυρούπολη μπορείτε?

Ναι

kordix
07/09/2016, 13:56
Προς Αθηναίους (το ανάγνωσμα, πρόσκαφεν ...)

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;

1. kordix
2. spyrakos35
3. ;

Συνάντηση στην ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ στην μπυραρία SEVEN MONKS (το παλιό Σατυρικό) απέναντι από την πλατεία Βάρναλη, Μαρίνου Γερουλάνου 57, Αργυρούπολη 164 52

https://www.google.gr/maps/place/7Mo...7!4d23.7492824

Silent Power
07/09/2016, 19:01
ναι για αυριο, τα λεμε απο κοντα

virus
07/09/2016, 19:22
ναι ταρτω..

TimosV
07/09/2016, 19:56
Προς Αθηναίους (το ανάγνωσμα, πρόσκαφεν ...)

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;

1. kordix
2. spyrakos35
3. ;

https://www.google.gr/maps/place/7Mo...7!4d23.7492824

1. kordix
2. spyrakos35
3. Silent Power
4. virus
5. timosv;

DAYMAN
07/09/2016, 21:32
το ξενοδοχειο στο Νις has been confirmed http://www.prenocistelindanis.com/el-gr/
Για Zlatibor-Mokra Gora εχουμε θεμα γιατι μου εχουν απαντησει ελαχιστοι και την καλυτερη τιμη μου την δινει το http://konacistesunce.rs με 40 ευρω το 2κλινο και 50 ευρω το 3κλινο με πρωινο και κλειστο παρκινγκ με καμερες.
Περιμενω ως αυριο βραδυ την γνωμη σας και το κλεινω γιατι δεν θα βρουμε κατι αλλο στην περιοχη.

TimosV
07/09/2016, 21:37
Ηλία εγώ είμαι εντάξει. Δίκλινι ή τρίκλινο εξαρτάται από την παρέα. 5€ δεν θα αλλάξουν και τίποτε για μία μέρα.
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους.

Κέντρο ΝΙΣ αν χρειαστεί με μηχανάκια??

kordix
07/09/2016, 21:41
Και εγώ είμαι οκ Ηλία.