PDA

View Full Version : ΚΥΡΙΑΚΗ 5/6/2016 ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΙΤΣΙ

Σελίδες : 1 [2] 3

amyroukai
02/06/2016, 11:36
τα χλμ πάνω κάτω μέχρι την πελοπόννησο είναι ίδια.

με την εθνική πας πιο άνετα κ γρήγορα
με την παλαιά πας μισή ώρα πιο αργά κ γλυτώνεις 2,7 ευρώ

την παλαιά θα την χαρούν τα μονοκύλινδρα
την νέα μηχανάκια βε2-ι4

Η παλιά, με την ζέστη, θα είναι τίγκα στον ετοιμοθάνατο γέρο που πάει να ιάσει τους ρεΒματιΖμούς πριν τον πάρει ο δρεπανηφόρος και πριν γκαγκανιάσει από την ζέστη. Τα BANια του λαού έχουν ξεκινήσει.

Τι μέρα σήμερα, Πέμπτη, προλαβαίνω να πάρω πινακίδες αύριο άραγε, γαμώ την μαρτσόκι και την ζαχς....; Από τον Β' ΠΠ σύμμαχοι στην ταλαιπωρία οι άτιμοι :lol:

Ζεύκας
02/06/2016, 11:42
σωστός.

Costas KLE
02/06/2016, 14:50
[U][SIZE=4]
Η δέ διαδρομή θα γίνει από Ν.Ε.Ο., μέχρι τους Άγ.Θεοδώρους και αυτό για να γλυτώσουμε χρόνο και ευτράπελα, λόγω της Κυριακάτικης εξόδου και της αυξημένης κυκλοφορίας στην Παλαιά.

Όσοι επιθυμούν να έρθουν από Παλαιά, συναντιώμαστε στις 1000, στο σημείο ανασυγκρότησης, μετά τον Ισθμό, επί της Παλαιάς Κορίνθου-Άργους στον [B]ΣΟΛΟΜΟ.

Στην Καρυά, τον καφέ θα τον πιούμε στο "Καφέ της Καρυάς", όπου μας περιμένει ο ευγενέστατος και φιλόξενος κ. Βασίλης.

Επιπλέον επιλογές για φαγητό, έχουμε στο Χάνι του Ανέστη, στα Δερβενάκια, κάτω από τα πλατάνια και φυσικά στην θεσπέσια ταβέρνα/κρεοπωλείο (από την παραγωγή στην κατανάλωση) του σύντροχου μοταίου Κατσίγιαννη, στον Άγ.Βασίλειο. Φαντάζομαι, ότι και εκεί θα πρέπει να πάρουμε ένα τηλέφωνο, εφόσον αποφασιστεί.

Υπάρχει πάντα και η λύση της επαρχιακής οδού Μεγάρων Περαχώρας που πάει παράλληλα με την Ν.Ε.Ο. όσες φορές την έχω κάνει έχω πάρει την αρχική ανηφόρα προβλεπόμενα ανάποδα από την ροή της κίνησης...

αααα και αυτόν το Σολομό-Σολωμό τον αγνοώ ως ύπαρξη... :confused:

Ζεύκας
02/06/2016, 15:09
δες τον στο χάρτη του πρώτου ποστ

Costas KLE
02/06/2016, 15:27
δες τον στο χάρτη του πρώτου ποστ

Μπορώ να χαθώ και με χάρτη και χωρίς χάρτη όταν αγνοώ την ύπαρξη μιας τοποθεσίας...

Ζεύκας
02/06/2016, 15:40
1) Πήγαινε στο σημείο συνάντησης την προκαθορισμένη ημέρα & ώρα

2) Ρώτα ποιο γκρουπάκι μοτοσυκλετιστών είναι του μοτό.γρ

3) Ακολούθησε τους.

πυξιδας990
02/06/2016, 16:52
παιδια δεν θα μπορεσω.
παει εκδρομη ο συλλογος του δημοτικου σπετσες-υδρα και δεν τη γλιτωσα....
καλα να περασετε...

το καλυτερο σημειο ανασυγκροτησης ειναι στα δερβενακια(σταθμος τρενου) bytheway για οσους ερχονται απο παλια και νεα...

SONone
02/06/2016, 18:18
Παλιοπαιδα όλο ταβέρνες άκουσα και είχα ψηθεί να τρώω σουβλακος σε παγκάκι κάτω από ισκιαδι αλλά δεν πειράζει θα φάμε συνετα. Όπως πάντα βεβαίως βεβαίως

Eversman
02/06/2016, 18:39
Υπάρχει πάντα και η λύση της επαρχιακής οδού Μεγάρων Περαχώρας που πάει παράλληλα με την Ν.Ε.Ο. όσες φορές την έχω κάνει έχω πάρει την αρχική ανηφόρα προβλεπόμενα ανάποδα από την ροή της κίνησης...

αααα και αυτόν το Σολομό-Σολωμό τον αγνοώ ως ύπαρξη... :confused:

Έλα το πρωί στο Περίπτερο και θα τα βρούμε όλα Κώστα :)

παιδια δεν θα μπορεσω.
παει εκδρομη ο συλλογος του δημοτικου σπετσες-υδρα και δεν τη γλιτωσα....
καλα να περασετε...

το καλυτερο σημειο ανασυγκροτησης ειναι στα δερβενακια(σταθμος τρενου) bytheway για οσους ερχονται απο παλια και νεα...

Θα τα πούμε στην επόμενη Μανώλη. Χαιρετισμούς στην μοτοπαρεα :wave2:

alexis_d
02/06/2016, 18:41
Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω τελικά, γιατί αυτή την εβδομάδα αυτός ο άτιμος ο Μέρφι νομίζω πως ότι έγραψε το έγραψε για μένα..

mikes
02/06/2016, 19:20
ναι νταξ σερβιρει και φαγητο το καφε της καρυας, αλλα εχει κανα νοημα και καφε και φαι στο ιδιο μερος? βολτα παμε, αλλου ο καφες αλλου το φαι, να αλλαζουμε παραστασεις!

Eversman
02/06/2016, 19:53
Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω τελικά, γιατί αυτή την εβδομάδα αυτός ο άτιμος ο Μέρφι νομίζω πως ότι έγραψε το έγραψε για μένα..

Κατάλαβα ... εβαλες το Κινέζικο πάνελ και τρέχεις και δεν φτάνεις :bawl:

ναι νταξ σερβιρει και φαγητο το καφε της καρυας, αλλα εχει κανα νοημα και καφε και φαι στο ιδιο μερος? βολτα παμε, αλλου ο καφες αλλου το φαι, να αλλαζουμε παραστασεις!

Συναντιωμαστε και αποφασίζετε το πού. Έβαλα και άλλες δύο επιλογές, όχι τυχαία, ώστε να βολευει ή διαδρομή από εκεί που θα πίνουμε καφέ. Δηλαδή μικρής διάρκειας πορεία μέχρι την ταβέρνα και επί του δρομολογίου της επιστροφής .

taisteal
02/06/2016, 20:44
Τι ωρα θα ειστε στο ΧοΥργιο περιπου;;

Eversman
02/06/2016, 20:59
Τι ωρα θα ειστε στο ΧοΥργιο περιπου;;

Γύρω στις 1100 Γιώργο. Θα έρθεις κατ' ευθείαν?

taisteal
02/06/2016, 21:17
Γύρω στις 1100 Γιώργο. Θα έρθεις κατ' ευθείαν?

Λογικα ναι

sugariasgeorge
02/06/2016, 21:39
Λογικα ναι
και μολις φτασει ολομοναχος και μας χαιρετησει ,εμεις θα σηκωθουμε και θα φυγουμε...:lol::lol::lol:
και να μας ακολουθησει σαν το ζητιανακι να τον κανουμε παρεα...:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
:beer:

taisteal
02/06/2016, 21:43
και μολις φτασει ολομοναχος και μας χαιρετησει ,εμεις θα σηκωθουμε και θα φυγουμε...:lol::lol::lol:
και να μας ακολουθησει σαν το ζητιανακι να τον κανουμε παρεα...:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Προσεξε λιγο τις εκφρασεις σου.
Δεν γνωριζομαστε κι απο χθες.

mikepap
02/06/2016, 22:08
πολυ πιθανον να ακολουθησω....:beer:

sugariasgeorge
02/06/2016, 22:13
εαν οντως ενοχληθηκες ,τοτε δημοσια ζητω συγγνωμη ...και την εννοω...
εαν κανεις πλακα τοτε οκ...

Billymuse
02/06/2016, 22:18
Πλάκα κάνει

sugariasgeorge
02/06/2016, 22:25
Πλάκα κάνει
το ελπιζω μπιλλυ...
γιατι ετσι οπως το εγραψε ,νομιζω οτι ενοχληθηκε...και ειλικρινα το εγραψα για να τον πειραξω...θα τον συναντησω για 1η φορα στη βολτα που θα γινει...
παρολαυτα λυπαμαι και ειλικρινα συγγνωμη...

Billymuse
02/06/2016, 22:26
To kαλυτερο που μπορείς να κάνεις για να σε συμπαθήσει ειναι να τον κεράσεις καμια φέτα σαγανάκι :beer:

sugariasgeorge
02/06/2016, 22:30
To kαλυτερο που μπορείς να κάνεις για να σε συμπαθήσει ειναι να τον κεράσεις καμια φέτα σαγανάκι :beer:
καιμιαφετακαρπουζι...να 'μαστε μες στη γλυκα...:blush:

congate7
02/06/2016, 22:31
Φέτα να έχει και είσαι κομπλέ

sugariasgeorge
02/06/2016, 22:41
Φέτα να έχει και είσαι κομπλέ
360348

σαγανακι καρδουλα...
αγαπησιαρικο σαγανακι...λες να πιασει ???

taisteal
02/06/2016, 22:55
εαν οντως ενοχληθηκες ,τοτε δημοσια ζητω συγγνωμη ...και την εννοω...
εαν κανεις πλακα τοτε οκ...

Δεκτη.

sugariasgeorge
02/06/2016, 22:57
Δεκτη.
ουφφφφ !!!
ευτυχως.....!!!!
γιατι ετοιμαζομουν ρε μαζοχα να χρησιμοποιησω αλλα μεσα !!!:D

360351

BLiTzER
02/06/2016, 23:11
Εγώ άκυρος, παιδάκια. Θα χρειαστώ 1-2 βδομάδες ακόμα. Καλά να περάσετε!

Eversman
03/06/2016, 08:00

Ρέι! Καθήστε καλά και οι δυό σας, γιατί για τιμωρία θα σας πάω με 80 :lol:

Πέρα από την πλάκα, όταν γνωριστείτε από κοντά, θα ανακαλύψετε ότι έχετε πάρα, μα πάρα πολλά κοινά. Όχι μόνο όσο αφορά τα ταξίδια σας (χιλιομετροφάγοι), όχι μόνο όσο αφορά, το πώς πάτε και οι δύο στα στροφιλίκια (ξύστρες), όχι μόνο στην γενικότερη μοτοσυκλετιστική φιλοσοφία σας, αλλά και σε προσωπικού/οικογενειακού επιπέδου πράγματα.
Ά ναί ... και ένα άλλο ... είχατε/έχετε και οι δύο Άφρικα :bawl:

πολυ πιθανον να ακολουθησω....:beer:

Πού είσαι ρε Μάΐκ? :wave2: Υπέθεσα ότι θα δάμαζες κύματα, στο εξοχικό! Θα έρθουν και τα άλλα τα καλόπαιδα? Θα χαρώ πολύ να τα ξαναπούμε :beer:

Costas KLE
03/06/2016, 08:54
1) Πήγαινε στο σημείο συνάντησης την προκαθορισμένη ημέρα & ώρα

2) Ρώτα ποιο γκρουπάκι μοτοσυκλετιστών είναι του μοτό.γρ

3) Ακολούθησε τους.

Προκλητικό και ειρωνικό διαβάζω το post και δεν συνεχίζω...

DAYMAN
03/06/2016, 08:55
καλη βολτα καλα να περασετε παιδια.

Ζεύκας
03/06/2016, 09:17
Προκλητικό και ειρωνικό διαβάζω το post και δεν συνεχίζω...

Ήθελα να σε ταπεινώσω :p

χαχα σοβαρά νόμιζα πως έκανες πλάκα με το παρακάτω

Μπορώ να χαθώ και με χάρτη και χωρίς χάρτη όταν αγνοώ την ύπαρξη μιας τοποθεσίας...

amyroukai
03/06/2016, 09:40
vote babis for sugar daddy dom :lol:

Πολύς κόσμος πάει απλά "φωτογραφικά" σαν τραμ, επειδή έχει μάθει που είναι ένα μέρος. Αλλά βρε Κωστή, με την δουλειά που κάνεις, δεν έχεις αποκτήσει λίγη εξοικείωση με το άγνωστο ή τα ξέρεις όλα όπως γράφουν τα περισσότερα meme;

Μόλις με πήρε ο διαχειριστής "11, ναι;" Του λέω ρε φίλε, γιατί μας χαλάς την κυριακή, 11 λες, μέχρι να δούμε προσφορές για τις δουλειές που θες να γίνουν, να κάνεις απολογισμό διαχείρισης, να να να να, καλές 3 μας βλέπω σαν τις άλλες φορές. "Όχι ρε, σε μιά ώρα ξεπέτα". Ψεύδεται ο κανάγιας και το ξέρω. Αν πείσω τον αδερφό μου να φάει την αγγαρεία μόνος του, τότε λογικά ναι με 4τροχο και για δική μας διευκόλυνση και χαλαρότητα θα τα πούμε κατ' ευθείαν εκεί. Οψόμεθα...

harris_x
03/06/2016, 10:13
Εγώ άκυρος, παιδάκια. Θα χρειαστώ 1-2 βδομάδες ακόμα. Καλά να περάσετε!

Βιάσου.... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149480)

amyroukai
03/06/2016, 10:14
οριστικό όχι για Κυριακή. :(

Costas KLE
03/06/2016, 12:43
Πολύς κόσμος πάει απλά "φωτογραφικά" σαν τραμ, επειδή έχει μάθει που είναι ένα μέρος. Αλλά βρε Κωστή, με την δουλειά που κάνεις, δεν έχεις αποκτήσει λίγη εξοικείωση με το άγνωστο ή τα ξέρεις όλα όπως γράφουν τα περισσότερα

Επειδή παντα ακολουθουσα κάποιους που πήγαιναν λες και έχουν ξεχάσει τον θερμοσίφωνα ανοιχτό και πάνε να τον κλείσουν μπας και προλάβουν να μην εκραγεί δεν προλάβαιναν να δω λεπτομέριες στις διαδρομες, βάλε και το γεγονος πως την τελευταια πενταετία οι φορες που έχω περάσει απο εκείνη την περιοχη οδηγώντας μετα βίας ξεπερνανε τις πεντε και τις δυο απο αυτές προσπαθώντας να βω αυτά που είχα σημειώσει στον χάρτη, χάθηκα, είναι λογικό να μή με εμπειστευομαι.

Eversman
03/06/2016, 12:53
καλη βολτα καλα να περασετε παιδια.

Ευχαριστούμε Ηλία :wave2:

Επειδή παντα ακολουθουσα κάποιους που πήγαιναν λες και έχουν ξεχάσει τον θερμοσίφωνα ανοιχτό και πάνε να τον κλείσουν μπας και προλάβουν να μην εκραγεί δεν προλάβαιναν να δω λεπτομέριες στις διαδρομες, βάλε και το γεγονος πως την τελευταια πενταετία οι φορες που έχω περάσει απο εκείνη την περιοχη οδηγώντας μετα βίας ξεπερνανε τις πεντε και τις δυο απο αυτές προσπαθώντας να βω αυτά που είχα σημειώσει στον χάρτη, χάθηκα, είναι λογικό να μή με εμπειστευομαι.

Κωστή, σε αυτή την βόλτα δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την ταχύτητα. Θα προλάβεις να τα δείς ΟΛΑ. Να μην σου πώ, ότι θα προλαβαίνεις να φωτογραφίζεις και έν κινήσει :bawl:

Ο Μπάμπης πλάκα έκανε ;)

SONone
03/06/2016, 13:38
Ευχαριστούμε Ηλία :wave2:

Κωστή, σε αυτή την βόλτα δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την ταχύτητα. Θα προλάβεις να τα δείς ΟΛΑ. Να μην σου πώ, ότι θα προλαβαίνεις να φωτογραφίζεις και έν κινήσει :bawl:

Ο Μπάμπης πλάκα έκανε ;)

να μην σου πω να τα ζωγραφίσεις κιολας. "να και καπου εκει πισω ειναι ενα μικρουλι πευκο"

antsoar
03/06/2016, 15:34
Τελικά μας έκατσε παιδικό πάρτι την Κυριακή. Καλά να περάσετε μάγκες :wave2: :beer::beer:

sugariasgeorge
03/06/2016, 18:03
εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι στο θεμα ''σαγανακι-φετα''πρεπει να παιζει μεγααααααλη μπινια !!!
εαν ειναι σαν το θεμα "ντοματα-αγγουρι -ελια" ,τα οποια ουτε τα τρωω ουτε τα εχω ακουμπησει ποτε ,τοτε μαλλον ναι !!!
ειναι ξεκαθαρη ΜΠΙΝΙΑ !!!

Eversman
03/06/2016, 18:30
εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι στο θεμα ''σαγανακι-φετα''πρεπει να παιζει μεγααααααλη μπινια !!!
εαν ειναι σαν το θεμα "ντοματα-αγγουρι -ελια" ,τα οποια ουτε τα τρωω ουτε τα εχω ακουμπησει ποτε ,τοτε μαλλον ναι !!!
ειναι ξεκαθαρη ΜΠΙΝΙΑ !!!

Εγώ πάλι υποψιάζομαι, ότι με εσάς τους δύο σε κάποια ταβέρνα, ούτε σε ζωγραφιά δεν θα δούμε μία λαχταριστη Χωριάτικη σαλατουλα, με μπολικη φέτα και ελιτσες :lol:

sugariasgeorge
03/06/2016, 20:09
Εγώ πάλι υποψιάζομαι, ότι με εσάς τους δύο σε κάποια ταβέρνα, ούτε σε ζωγραφιά δεν θα δούμε μία λαχταριστη Χωριάτικη σαλατουλα, με μπολικη φέτα και ελιτσες :lol:
υπαρχει λυση...
θα κατσουμε σε διπλανο τραπεζι...
εσεις θα κερνατε κοψιδια και εμεις θα στελνουμε σαλατες...
.
.
παρεπιπτοντως...σε καλω στο τηλ. και ειναι κλειδαμπαρωμενο...
που θα σας περιμενω...θα ερθεις απο νεα ή απο παλια ??

7Tolis
03/06/2016, 20:52
Αααχαχαχαχαχα καλεί τον Eversman στο κινητχαχαχα να σαι καλά, γέλασα για ώρα.

Eversman
03/06/2016, 21:39
Double post. Συγγνώμη παιδιά. Οπότε γράφω από αυτό το ρημάδι το tablet, γίνεται στραβη.

Eversman
03/06/2016, 21:53
υπαρχει λυση...
θα κατσουμε σε διπλανο τραπεζι...
εσεις θα κερνατε κοψιδια και εμεις θα στελνουμε σαλατες...
.
.
παρεπιπτοντως...σε καλω στο τηλ. και ειναι κλειδαμπαρωμενο...
που θα σας περιμενω...θα ερθεις απο νεα ή απο παλια ??

:D Έχω ένα θέμα με τα κινητά . Δεν τα πάω, δεν τα θέλω , δεν τα χρησιμοποιώ . Το έχω ανοικτό, μονο όταν ταξιδεύω εκτός έδρας .
Γύρω στις 1000 θα είμαστε στον Σολομό και στις 1030, στην διασταύρωση με τον κεντρικό που έρχεται από Στέρνα.
Δεν θα πάμε από τον δρόμο του Αεροδρομίου, γιατί θέλω να τους περάσω μέσα από το ποτάμι:evil:

Αααχαχαχαχαχα καλεί τον Eversman στο κινητχαχαχα να σαι καλά, γέλασα για ώρα.
Τέτοιες κουταμαρες θα κάνουμε ? Βάζεις την μπαταρία, ανοίγεις το κινητό, σε εντοπίζει ο δορυφόρος, έρχεται το UAV και στη μπουμπουναει! Άσε να μου λείπει :lol:

congate7
03/06/2016, 21:59
Ραντεβού στης πρωτευουσιάνας 2:30 να δούμε motogp

taisteal
03/06/2016, 22:18

Ε;;
Βολτα θα παμε ρε η θα δουμε τελεβιζΟ?

Eversman
04/06/2016, 08:42

Ε;;
Βολτα θα παμε ρε η θα δουμε τελεβιζΟ?

Αν δεν κάνω λάθος, έχει στ'Αναπλι μαγαζί που το δείχνει. Εγώ δεν είμαι οπαδός, αλλά όσοι θέλετε μπορείτε μετά τον καφέ, να πάτε. Εκεί μάλλον θα τα δείτε και τα δύο (τελεβιζΟ) :D

taxydromos
04/06/2016, 09:08
taxydromos in ;)
(atapovic)

stathis78
04/06/2016, 10:08
Αν δεν κάνω λάθος, έχει στ'Αναπλι μαγαζί που το δείχνει. Εγώ δεν είμαι οπαδός, αλλά όσοι θέλετε μπορείτε μετά τον καφέ, να πάτε. Εκεί μάλλον θα τα δείτε και τα δύο (τελεβιζΟ) :D

Στο Ναύπλιο ρωτήστε στις καφετέριες στην παραλία αν κάποια θέλει να σας βάλει motogp αλλιώς να πάτε στη καφετέρια δίπλα ακριβώς από το δημαρχείο.

sugariasgeorge
04/06/2016, 10:17
Στο Ναύπλιο ρωτήστε στις καφετέριες στην παραλία αν κάποια θέλει να σας βάλει motogp αλλιώς να πάτε στη καφετέρια δίπλα ακριβώς από το δημαρχείο.
.
εχει κλεισει...εδω και μηνες...:(
.
.
.
παρε το μεκανακι σου και ελα στη βολτα...διπλα εισαι...
θα σε περιμενω στη ford του μαλαχια στις 10:15 ...:beer:

taisteal
04/06/2016, 11:37
Παιδες αν ειναι να μπαστακωθειτε μπροστα σε μια τηλεοραση πειτε το να μην κανω 300 χλμ τσαμπα.

:)

Ζεύκας
04/06/2016, 12:02
γτ μέχρι τις 3 θα είμαστε πελοπόννησο;

taisteal
04/06/2016, 12:05
γτ μέχρι τις 3 θα είμαστε πελοπόννησο;

Αν φτασουμε 11,καφε και μετα φαγητο τι ωρα θα παει;;
Η βολτα δεν ειναι στο τρεξιμο,για να χαλαρωσεις πας οχι να βιαζεσαι και να κοιτας ρολογια ;)

Ζεύκας
04/06/2016, 12:19
έχεις δίκιο, μόνο που κάποιοι έχουμε υποχρεώσεις.

δν πειράζει θα κάτσω για τον καφέ

7Tolis
04/06/2016, 12:22
Θα γυρίσουμε μαζί Ζεύκα. Για καφέ θα καθησουμε και εμείς βαριά κάνα γρήγορο σουβλάκι.

Ζεύκας
04/06/2016, 12:23
Θα γυρίσουμε μαζί Ζεύκα. Για καφέ θα καθησουμε και εμείς βαριά κάνα γρήγορο σουβλάκι.

κάπως έτσι το είχα στο μυαλό μου κι εγώ. καφές κ κανά πιτόγυρο :beer:

taisteal
04/06/2016, 12:32
:beer::beer:

xarisiero
04/06/2016, 15:42
Μια από τα ίδια... Και εγώ θα πρέπει 3 να είμαι πίσω λόγω δουλειάς.... Οπότε καφεδάκι και πίσω στη Χαβούζα....

Eversman
04/06/2016, 15:51
taxydromos in ;)
(atapovic)

Παιδες αν ειναι να μπαστακωθειτε μπροστα σε μια τηλεοραση πειτε το να μην κανω 300 χλμ τσαμπα.

:)

Στο Κολοκοτρονίτσι, δεν έχει πάει ακόμη το ρεύμα, οπότε τηλεόραση, καπουτ :lol:

Σιγά μην πάμε σε τόσο όμορφο μέρος και το μυαλό μας να είναι στο "φεύγα "! Θα κατσουμε, θα πιούμε με την ησυχία μας το καφεδακι μας, θα τριγυρισουμε στο χωριό, θα ψωνισουμε κανά καρβέλι και τότε ο καθένας κάνει ότι θέλει . Υπολογιζω ότι γύρω στις 1300 θα αρχίσουμε να αναχωρουμε.
Κι εγώ για κανά πιτογυρο στα όρθια έλεγα. Το βλέπουμε στο καφεδακι :)

Υ.Γ.
Το σύνθημα μας για αύριο είναι "Ιτσ, ιτσι, ιτσι, Κολοκοτρωνίτσι!" και περιμένω να το φωναξουμε όλοι μαζί δυνατά , αύριο στο Περίπτερο, κατά την αναχώρηση :bawl:
Όποιος ντρέπεται , ας φωνάξει του Ποποτα "Μπρος, πίσω " :D

akis_trevor
04/06/2016, 16:02
Παίδες,καλο δρόμο να έχετε και να περάσετε όμορφα...:beer:

taisteal
04/06/2016, 16:02
Υπολογιζω κανενα 4ωρο σιγουρα απο εδω,αρα πρεπει να φυγω 7

:faint::faint:

Θα τα πουμε εκει λοιπον :D

akolov87
04/06/2016, 16:10
Μέσα και εγώ για αύριο. Μετά το 14 και το Μαύρο λιθάρι καιρός να ξανά βολτάρουμε.

Μαγιό θα πάρουμε ή όχι για το γύρνα πουθενά;

sv1000s
04/06/2016, 16:12
μεσα και γω για αυριο,απ το σολωμο ομως!καλο δρομο σε ολους.:):wave2:

Eversman
04/06/2016, 20:02
Μέσα και εγώ για αύριο. Μετά το 14 και το Μαύρο λιθάρι καιρός να ξανά βολτάρουμε.

Μαγιό θα πάρουμε ή όχι για το γύρνα πουθενά;

Αν υπάρχει κάποιος άλλος που να γουσταρει μπανακι, συννενοηθειτε :)

μεσα και γω για αυριο,απ το σολωμο ομως!καλο δρομο σε ολους.:):wave2:

amyroukai
04/06/2016, 20:10
Αν υπάρχει κάποιος άλλος που να γουσταρει μπανακι, συννενοηθειτε :)

εδώ αρχίζει το Gay thread alert, καυτά αγόρια και baby oil στις παραλίες; :bawl:

Ζηλεύω λιγάκι. Τόσο δα. Γαμιέστε και καλά να περάσετε. :lol:

Costas KLE
04/06/2016, 21:03
Ωραία... μετά την εικαστική παρέμβαση στο χέρι μου (βλέπε 4 ράμματα στο μικρο δάχτυλο του δεξιού μου χεριού) να δω πως θα φορέσω γάντια :confused: :a018::a018::a018:

Eversman
04/06/2016, 22:36
εδώ αρχίζει το Gay thread alert, καυτά αγόρια και baby oil στις παραλίες; :bawl:

Ζηλεύω λιγάκι. Τόσο δα. Γαμιέστε και καλά να περάσετε. :lol:

1.
Αν βάλεις και ένα αμπάρι στο σκηνικό, πάμε για υπερπαραγωγή :bawl:

2.
Κρίμα που δεν έρχεσαι. Να δω με ποιόν θα τρέχω για τυροκουλουρα στο φούρνο :bawl:

Ωραία... μετά την εικαστική παρέμβαση στο χέρι μου (βλέπε 4 ράμματα στο μικρο δάχτυλο του δεξιού μου χεριού) να δω πως θα φορέσω γάντια :confused: :a018::a018::a018:
Περαστικά Κώστα! Αν δεις ότι σε ζοριζει, ξεκουρασε το.

Costas KLE
04/06/2016, 23:44
Περαστικά Κώστα! Αν δεις ότι σε ζοριζει, ξεκουρασε το.

Αυτό θα γίνει, λήγει άδοξα η βόλτα για εμένα...

καλή βόλτα παιδιά :beer:

sv1000s
05/06/2016, 07:28
καλημερα καλη βολτα να εχουμε θα τα πουμε σολωμο!:vroum:

congate7
05/06/2016, 07:52
Καλημέρες και καλούς δρόμους να έχουμε.

Λίγο προσοχή μετά την Κινέτα η κίνηση γίνεται μόνο στην αριστερή λωρίδα.

Billymuse
05/06/2016, 10:53
Καλημερα παιδες..το μαξιλαρι και η παραλια μας νικησε.. καλη βολτα και επιστροφη :beer:

7Tolis
05/06/2016, 13:47
Με τούτα με κείνα και με τ΄άλλα,330 χλμ τα οποία δεν τα κατάλαβα καν!

mikes
05/06/2016, 15:22
μπακ το μπειζ κι εγω, ακολουθησα δικο μου δρομολογιο για την επιστροφη..

ωραια ηταν! βεβαια παλι νηστικος γυρισα αλλα δε γμτ.. τουλάχιστον ηταν πιο ελαφρυ το μηχανακι.. :lol:

ολως περιέργως φωτο δεν εβγαλα πολλες.. μονο 8 το συνολο στον σολωμο και στη καρυα.. θα τις επεξεργαστω και θα τις ανεβασω σε λιγο..

οποτε ξερετε, οσοι βγαλατε ανεβαστε να κανω συλλογη...

αντε και στην επομενη...

κατι πρεπει να κανω με το κρανος... βαζει εντομα από τη πισω μερια με αποτέλεσμα να με τσιμπανε και να χανω το δρομο... :lol:

sv1000s
05/06/2016, 16:55
πισω και γω μετα απο μασα και μοτοgp στο αργος.
καλη επιστρωφη στα παιδια που ειναι στο δρομο!

mikes
05/06/2016, 17:49
360426

360427

360428

mikes
05/06/2016, 17:51
360429

360430

360431

mikes
05/06/2016, 17:52
360432

360433

congate7
05/06/2016, 18:03
Σπίτι και εγώ.

Πολύ ωραία βόλτα και καλή παρέα η συνταγή της επιτυχίας.
Σουβλάκι και motogp. Τι άλλο να ζητήσεις;;

Άντε και στις επόμενες :beer:

zizou
05/06/2016, 19:10
Ωραία βόλτα! Μας έκατσε και το motogp στο σουβλατζίδικο!! Εγώ με τον Μάνο γυρίζοντας ήπιαμε καφέ στη παραλία της Κινέτας απολαμβάνοντας τη θέα ;)

Μία γεμάτη Κυριακή :)
Congate τρελόπαιδο χάρηκα :beer:

stathis78
05/06/2016, 19:47
Ωραία βόλτα! Μας έκατσε και το motogp στο σουβλατζίδικο!! Εγώ με τον Μάνο γυρίζοντας ήπιαμε καφέ στη παραλία της Κινέτας απολαμβάνοντας τη θέα ;)

Μία γεμάτη Κυριακή :)
Congate τρελόπαιδο χάρηκα :beer:

Μπράβο ρε παιδιά, χαίρομαι που περάσατε ωραία στα μέρη μας, να μας ξανάρθετε. Θυμάστε να μου πείτε σε πιό σουβλατζίδικο είχε motogp; Άργος ή Ναύπλιο. έτσι από απλή περιέργεια ρωτάω. Να είστε όλοι καλά.

sv1000s
05/06/2016, 19:53
στο tredy του αργους ειχε τον αγωνα!:beer:

zizou
05/06/2016, 19:54
Στο Αργος. Νομίζω trend λέγεται

stathis78
05/06/2016, 20:00
Αααα στο Trendy δίπλα στη γέφυρα στο Άργος! Ωραίο μαγαζί, πρόσφατα ανακαινισμένο με μεγάλες τηλεοράσεις. Ρε σεις περάσατε ωραία. Μπράβο σας, πάντα τέτοια ρε σύντροχοι.

Eversman
05/06/2016, 20:20
Μιά χαρά μέρα η σημερινή. Να είμαστε όλοι καλά, να ξαναβολτάρουμε σύντομα (στην Ετήσια :)). Χάρηκα που τα είπαμε, έστω και από λίγο, με τον καθένα. Φωτογραφίες πολλές, δέν έβγαλα ούτε εγώ. Λίγο η ζέστη, λίγο η κουβέντα, πέρασε η ώρα και δεν βγάλαμε ούτε ομαδική με το τριποδάκι.

Ωστόσο, την βόλτα μου στα σοκκάκια του χωριού την έκανα, απ΄όπου και οι φωτογραφίες που ακολουθούν. Αρχικά μία με τον Μικέ, για το αρχείο. Οι υπόλοιπες με τους συμμετέχοντες, είναι ίδιες με του "γ@μώ τα κυβικά σας", οπότε δεν έχει νόημα ...

360438

Κλασσικά, η εκκλησία ...

360439

Προτομή του Γιαννάκου Δαγρέ, οπλαρχηγού της Καρυάς ...

360440

Eversman
05/06/2016, 20:42
Ανηφορίζοντας στα καλντερίμια ...

360443

Το παλιό Δημοτικό σχολείο ...

360444

Η Καρυά είναι ένα πολύ όμορφο χωριό, με φιλόξενους κατοίκους, οι οποίοι τελευταία, περνούν πολύ δύσκολα (όπως όλοι άλλωστε), συνέπεια της οικονομικής κρίσης. Οι επισκέπτες πλέον ελάχιστοι, δουλειές δεν υπάρχουν και ένας άλλοτε ζωντανός τόπος, τείνει να ερημώσει.

Ωστόσο οι λιγοστοί ντόπιοι, παραμένουν με το χαμόγελο, για να μιλήσουν μαζί με αυτόν που θα έρθει στα μέρη τους και να πούν δυό κουβέντες. Γιατί όπως μου είπε κάτοικος "να είσαστε καλά που ήρθατε και γέμισε κόσμο το χωριό μας" ...

Τα λέμε στις επόμενες :wave2:

xarisiero
05/06/2016, 21:46
Όμορφη βόλτα... Και ευχάριστη παρέα...
Πρώτη φορά μου συνέβη βόλτα που να είμαι σκούπα και κάποια στιγμή να βρίσκομαι με τον leader να πηγαίνουμε παρέα flower Power και Αφρικανιστικα όπως μόνο εμείς ξέρουμε και ο μόνος που υπήρχε τριγύρω ήταν ο μικες.... Ρει είστε πολύ γΛηγοροι και θα μας αφήσει χρόνους το εργαλείο ακομα και με την σκέψη....:lol:

360448

360449

sugariasgeorge
05/06/2016, 22:26
360451

.

360452

.

360454

sugariasgeorge
05/06/2016, 22:32
360456

360457

sugariasgeorge
05/06/2016, 22:36
360458

360459

sugariasgeorge
05/06/2016, 22:37
360460

360462

sugariasgeorge
05/06/2016, 22:39
να 'στε ολοι καλα...παντα ορθιοι και καλους δρομους...

taxydromos
06/06/2016, 09:39
Όπως τα είπατε!
Πολύ όμορφη η διαδρομή,αξιόλογη η παρέα και πανέμορφο το χωριό! :)
Πάντα τέτοια!!

Eversman
06/06/2016, 10:28
Πρώτη φορά μου συνέβη βόλτα που να είμαι σκούπα και κάποια στιγμή να βρίσκομαι με τον leader να πηγαίνουμε παρέα flower Power και Αφρικανιστικα όπως μόνο εμείς ξέρουμε και ο μόνος που υπήρχε τριγύρω ήταν ο μικες....

Κι εγώ πρώτη φορά σε βόλτα, από πλοηγός, βρέθηκα μαζί με την Σκούπα (και στη μέση ο Μικές), για τόσα χιλιόμετρα. Μπαγάσα Μικέ, ποιός τη χάρη σου!

7Tolis
06/06/2016, 11:41
Εγώ πρώτη φορά ήρθα τελευταίος στο περίπτερο,δεν ήξερα ποιοι είμαστε,δεν κατάλαβα τον zizou,χάθηκα με κάτι άλλα παρτάλια, μαζί εκ των οποίων ενω πηγαίναμε μαζι,χάθηκαν και μερικοι κάπου αλλού,βρέθηκα με Χάρη που ουτε σκούπα ούτε leader ήταν, οπου ήταν πριν με τον αμπάρια,βρέθηκα πίσω απο τον μικέ,οπου τον τσίμπησε ένα ζούμπερο οπου τελικά τον χάσαμε και αυτόν.Πενταήμερη τελικά :beer::beer:

o_gavros
06/06/2016, 11:43
Τόλη για πες ρε...
χαθήκατε αλήθεια ή έτσι τα λέτε για να γελάσουμε;:bawl:

amyroukai
06/06/2016, 11:45
δεν λέγονται αδίκως "χαμενειάδες".

7Tolis
06/06/2016, 12:00
Πάω το πρωί στο περίπτερο,απο μακριά φώναζε ο bocaros 'Μη βγάζεις κράνος φευγουμε',δεν τον άκουσα,τελικά όντως αναχωρούσαμε.Είχα όρεξη για speed οπότε έγινα γλήγολος.Μετά θυμήθηκα πως κάπου έπρεπε να στρίψουμε αλλά δε θμάμανε που.Δε γαμ.... θα το βρώ,βλέπω τον κυρ Γιώργη,το είχε,ήξερε που να πάει.Ωραία λέω,παμε πακέτο.Βρίσκουμε τον coLgate7,πάω να βγάλω κράνος,'μη το βγάζεις φευγουμε' άκουσα κάποιον να λέει. 300 μέτρα πιο κάτω,εχω χάσει τον κυρ Γιώργ',γμτ,δεξά ή αριστερά,παύση,κοιταζόμαστε οι σύντροχοι,α μπε μπα μπλόμ κτλ,λέει ένα παληκάρι,'που πρέπει να φτάσουμε;',χιλιομόδι λέμε,ευθεία απαντά,βουρ.Φτάνουμε στην εκκλησΆ,παρκάρουμε,ακούω έναν ντόπιο να λέει οι γερμανοί ξανάρχονται,Οι Ιάπωνες του λέω ξανάρχονται βλέπς α κάνα μπεμβέ;Οχι λέει,Ε τα βλπες του λέω,Γιάπωνες όχι γερμανοί.Ερχονται και τα άλλα παιδιά,βλέπω τον zizou αλλά δε βλέπω το μηχανάκι του και πάω δια της ατόπου απαγωγής να βρώ με τι ήρθε.ΑχΑ!

Τα μαζεύουν,ξεκινάνε πάλι,εγω δεν τους πρόλαβα οπότε δεν είδα κατά που πήγαν.Ρωτάω τη γυναίκα,μην είδες που πήγαν;Αριστερά μου λέει.Απο αριστερά ήρθαμε μάναμ και ξεκινάω προς δεξά.Δεν έβλεπα κάτι στον ορίζοντα,ανοίγω γκάζι,σκοτάδια πάλι,ας ανοίξω λίγο γκάζι ακόμα.Σκοτάδια.Συνεχίζω,περνάμε απο ένα χωριό και βλέπω ένα sv1000 να ξεκινάει.Α λέω θκός μας είναι το παληκάρι,είναι και λοκάλι,κάτι καλύτερα θα ξέρει, όπως και ήξερε όταν κόλλησα σε μια άλλη διασταύρωση.Μετά δε ξέρω τι ακριβώς έγινε.Με άλλους ξεκίνησα,με άλλους βρέθηκα,ο μικές κάτι για χαμενιάδες έλεγε και δεν έιχε και άδικο.Δε θυμάμαι πλήρη γεγονότα μετά παρα το ο,τι ανοίξαμε το gps και χαθήκαμε κάπου αλλού με άλλα παιδιά τα οποία, είχαν χαθεί απο κάτι άλλα παιδιά.Αυτά,πλάκα είχε πάντως.

amyroukai
06/06/2016, 12:02
βλέπω ο πρόεδρος του εδεσσαϊκού έχει κάνει σχολή...

7Tolis
06/06/2016, 12:10
Αμα το διαβάσεις σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο, βγάζει άκρη :D